Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Παράτησε τρεις γαμπρούς και παντρεύτηκε την παράνυφό της!

Η Kerry από το Essex τελικά δεν ήθελε να παντρευτεί άντρα
Η 29χρονη Kerry από το Essex, μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες να δεσμευτεί με άντρες, αποφάσισε να παντρευτεί την παράνυφό της.
Χώρισε 2 φορές και την τρίτη φορά που νόμιζε πως βρήκε το άλλο της μισό, τον Nick, προγραμμάτισε το γάμο, τη δεξίωση και έστειλε τα προσκλητήρια, η παράνυφός της Sarah της δήλωσε πως είναι ερωτευμένη μαζί της.
Τότε η Kerry ξαφνικά συνειδητοποίησε πως δεν ήθελε να δεσμευτεί με άντρες, αλλά με τη Sarah!
Η Kerry παράτησε τον Nick, αλλά καθυστέρησε να του εξηγήσει τον πραγματικό λόγο που ακύρωνε το γάμο. Μετακόμισε στο σπίτι της Sarah και μετά από 6 μήνες παντρεύτηκαν.
Η χαρούμενη νύφη είπε πως ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. «Το ξέρω πως μοιάζει λίγο σαν ταινία, όμως καμιά φορά δεν μπορείς να ξέρεις ποιον θα ερωτευτείς. Νόμιζα πως θα ήμουν ευτυχισμένη με έναν άντρα όμως έκανα λάθος, μάλλον γιατί ήθελα να νιώθω φυσιολογική. Μάλλον το θέμα του γάμου με έκανε να αναρωτιέμαι πραγματικά αν ήθελα να περάσω μαζί τους το υπόλοιπο της ζωής μου. Έδινα αρνητικές απαντήσεις, αλλά δεν ήξερα το γιατί… Όταν ετοιμαζόμουν να παντρευτώ τον Nick, η Sarah με έβαλε να καθίσω στο κρεβάτι της και μου είπε "Σʼαγαπώ". Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Μετά είπε "Μην τον παντρευτείς". Δεν είχα ιδέα για τα συναισθήματά της. Αλλά όταν άρχισε να μιλάει, άρχισα να νιώθω πως όλα ταίριαζαν».
Πηγή:arionradio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου