Η εταιρία Cadbury έφτιαξε σοκολάτα που δε λιώνει ακόμη και σε υψηλές
θερμοκρασίες!
Οι επιστήμονες κατάφεραν να επεξεργαστούν το γάλα έτσι ώστε η σοκολάτα να μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 3 ώρες άθικτη, ακόμη και αν βρίσκεται σε περιβάλλον με θερμοκρασία 40 βαθμούς κελσίου.
Πώς το έκαναν αυτό; Διέσπασαν τα στοιχεία της ζάχαρης σε ακόμη μικρότερα και μείωσαν την ποσότητα λίπους.
Η σοκολάτα θα είναι διαθέσιμη μόνο σε τροπικές χώρες με υψηλές θερμοκρασίες όπως η Ινδία και η Βραζιλία.
Πηγή:e-go.gr
Οι επιστήμονες κατάφεραν να επεξεργαστούν το γάλα έτσι ώστε η σοκολάτα να μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 3 ώρες άθικτη, ακόμη και αν βρίσκεται σε περιβάλλον με θερμοκρασία 40 βαθμούς κελσίου.
Πώς το έκαναν αυτό; Διέσπασαν τα στοιχεία της ζάχαρης σε ακόμη μικρότερα και μείωσαν την ποσότητα λίπους.
Η σοκολάτα θα είναι διαθέσιμη μόνο σε τροπικές χώρες με υψηλές θερμοκρασίες όπως η Ινδία και η Βραζιλία.
Πηγή:e-go.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου