To CNN καταγράφει τα 10 ακριβότερα εστιατόρια στην Ευρώπη και ετυπωσιάζει με το αποτέλεσμα: «Μπαίνοντας σε αυτά τα δέκα εστιατόρια η ευρωπαϊκή οικονομική κρίση μοιάζει παρελθόν, αφού ένα πιάτο αναφέρεται στον κατάλογο με… τριψήφιο αριθμό, ενώ για ένα κρασί μπορεί να πληρώσεις ακόμα και 900 ευρώ», γράφει ο συντάκτης στο άρθρο του. Και η λίστα που συμπληρώνει έχει ενδιαφέρον… (Οι τιμές είναι για ένα στάνταρ μενού με ορεκτικά, σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό, χωρίς το ποτό.)
1. Le Meurice, Παρίσι – 380 ευρώ/άτομο2. Sketch Lecture Room & Library, Λονδίνο – 170 ευρώ/άτομο3. Restaurant Paul Bocuse, Λυόν – 150 ευρώ/άτομο4. Νοma, Κοπεγχάγη – 200 ευρώ/άτομο5. Maison Pic, Βαλένς, Γαλλία – 330 ευρώ/άτομο6. Solo Per Due, Βακόνε, Ιταλία – 250 ευρώ/άτομο7. La Marmite, Σεν Μόριτς, Ελβετία – 270 ευρώ/άτομο8. Le Louis XV Alain Ducasse, Mονακό – 300 ευρώ/άτομο9. Les Airelles, Κουρσεβέλ – 250 ευρώ/άτομο10. La Pergola, Ρώμη – 250 ευρώ/άτομο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου