Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Βιντεοκλήσεις μέσω Facebook με τη βοήθεια της Skype

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ κατά την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας
Τη δυνατότητα να συνομιλούν για μέσω βίντεο ετοιμάζεται να προσφέρει στους χρήστες του το Facebook, ανακοινώνοντας συνεργασία με την Skype.
Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον ιδρυτή του Facebook, τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ.
Οι κλήσεις θα είναι προσωπικές, δηλαδή από τον ένα χρήστη στον άλλο, ενώ στο μέλλον θα διατεθούν και άλλες δυνατότητες του Skype.
Ο Ζάκερμπεργκ σημείωσε ότι οι χρήστες του Facebook έχουν φτάσει τα 750 εκατομμύρια και επισήμανε ότι δεν είναι ο αριθμός των ενεργών χρηστών που είναι ενδεικτικός της επιτυχίας του αλλά το υλικό που μοιράζονται μεταξύ τους, όπως οι φωτογραφίες.
Η συνεργασία Facebook-Skype θεωρείται μία πρώτη απάντηση στην προσπάθεια της Google να στήσει το δικό της κοινωνικό δίκτυο, το Google+, το οποίο επίσης προσφέρει, μεταξύ πολλών άλλων, τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο.
Η Skype πρόσφατα εξαγοράστηκε από τη Microsoft (η συγχώνευση δεν έχει εγκριθεί ακόμη από τις Αρχές), η οποία με τη σειρά της έχει μερίδιο στο Facebook.
Πηγή:in.gr

Αντί iPad: 5 εναλλακτικά Tablet για τις δύσκολες εποχές που ζούμε


Το iPad 2 κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά από 495 ευρώ στην πιο απλή έκδοση. Το πρώτο iPad παραμένει σχετικά ακριβό (385 ευρώ). Και συ πόσα πρέπει να ξοδέψεις για σκάσεις μύτη στην καφετέρια με Tablet; Ευτυχώς, όχι πολύ ακριβά.
Δεν είμαστε κατά του iPad. Το αντίθετο μάλιστα. Οταν η μάχη των υπερφορητών συσκευών κρίνεται από την ευχρηστία του λογισμικού, την πληρότητα του App Store (το ηλεκτρονικό μαγαζάκι που σου δίνει προγραμματάκια για να κάνεις τη δουλειά σου) kai όχι από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το tablet της Apple τα βάζει όλα κάτω και με διαφορά: Εχει την καλύτερη οθόνη με διαφορά, το App Store είναι (ακόμα) το πληρέστερο και, πάνω απ' όλα φοράει iPhone OS 4.
Είναι όμως και το ακριβότερο, με την πιο προσιτή έκδοση να ξεκινάει από 385 ευρώ. Και επειδή οι εποχές είναι δύσκολες ιδού πέντε καλές εναλλακτικές!
Toshiba JournE Touch

Τι στο καλό είναι: Το πιο μικρό και φτηνό multimedia tablet που θα βρεις στην αγορά από κατασκευαστή με καλό όνομα στην αγορά.
Τι κάνει: Αναπαράγει βίντεο, φωτογραφίες και μουσική με εξειδικευμένους player, σε βάζει στα social (facebook, youtube, flickR) μέσω apps αλλά διαθέτει και Internet Explorer και MSN Messenger αν θες να σερφάρεις στο διαδίκτυο κανονικά (με διευθύνσεις και πλήρεις σελίδες) και να τσατάρεις με τους φίλους σου.
Τηλέφωνα πάντως δεν παίρνει.
Θα σε βολέψει: Γιατί μπορείς να το συνδέσεις και με την 32άρα τηλεόραση στο σαλόνι σου ή με ηχοσύστημα για multimedia ψυχαγωγία.
Οθόνη: 7 ίντσες
Θα σκάσεις: 99 ευρώ και άνω

Samsung Galaxy Tab

Τι στο καλό είναι
: Οτι πιο κοντά στο iPad αλλά με μικρότερη οθόνη και λίγο μικρότερη τιμή!
Τι κάνει: Οτι μπορείς να κάνεις με mobile λειτουργικό (εδώ Android Froyo). Μέσω του κατάλληλου app μπορείς να έχεις πρόσβαση στην πληροφορία που θες είτε αυτό είναι αθλητικά νέα είτε mail, είτε αγγελίες για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
Θα σε βολέψει: Γιατί τα ίδια που έχεις και στο smartphone σου τα βλέπεις σε μεγαλύτερη οθόνη χωρίς πολλά zoom in - zoom out.
Οθόνη: 7 ίνστες
Θα σκάσεις: 300 ευρώ και άνω (αναλόγως της έκδοσης όπως και στο iPad)

Dell Streak 5

Τι στο καλό είναι: Μια ιδιαίτερη περίπτωση tablet αφού τοποθετείται μεταξύ μεγάλου smartphone και iPad. Ή καλύτερα ένα από τα πιο μεγάλα smartphone.
Τι κάνει: Παίρνει τηλέφωνα, μπαίνει στο διαδίκτυο, δίνει οδηγίες πλοήγησης μέσω GPS και θεωρητικά τα πάντα μέσω του κατάλληλου app. Στην πράξη όμως η οθόνη είναι αρκετά μικρή για email και σερφάρισμα σε σχέση με τα τυπικά tablet.
Θα σε βολέψει: Γιατί είναι πιο portable από τα tablet
Οθόνη: 5 ίντσες
Θα σκάσεις: Από 399 ευρώ και βάλε

Asus Eee Pad Transformer TF101

Τι στο καλό είναι: Οτι λέει το όνομα του. Transformer! Ενα Eee Pc που μεταμορφώνεται σε tablet αν αφαιρέσεις το πληκτρολόγιο και δουλεύεις με την οθόνη αφής και τα Android 3.0! Και επειδή υποστηρίζει και 3G ειναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλέφωνα της αγοράς.
Τι κάνει: Λίγο λιγότερα από όσα ένα κανονικό netbook που τρέχει Windows και λίγο περισσότερα από ένα tablet αφού διατίθεται με Polaris Office για δουλειά on the go! Email, internet browsing, social media και mobile applications μπορείς να τα παίζες στα δάχτυλα σου αλλά βαριές δουλειές θα πρέπει να τις ξεχάσεις.
Θα σε βολέψει: Γιατί το πλήρες πληκτρολόγιο δε χάλασε κανένα. Επιπλέον διαθέτει touchpad και 2 USB θύρες για να επεκτάσεις και ποντίκι.
Οθόνη: 10.1 ίντσες
Θα σκάσεις: Από 442 ευρώ

Acer Iconia Tab A500

Τι στο καλό είναι: Ενα πλήρες tablet pc από κάθε άποψη
Τι κάνει: Οτι και το Transformer (δες παραπάνω) αλλά όχι με την ίδια ευκολία αφού δε διαθέτει δικό του εξωτερικό πληκτρολόγιο και touchpad. Ο λόγος που είναι ακριβότερο είναι η υποστήριξη 4G.
Θα σε βολέψει: Γιατί όταν και αν αποκτήσουμε 4G δίκτυα θα μπορείς να έχεις high definition TV από δίκτυο κινητής και καλύτερη ποιότητα broadband σε σχέση με το 3G.
Οθόνη: 10.1 ίντσες
Θα σκάσεις: Από 469 ευρώ

Η ετυμηγορία Το φτηνότερο iPad, η έκδοση των 16 GB Wi-Fi only, κυκλοφορεί στην αγορά με τιμές που προς το παρόν ξεκινούν από τα 385 ευρώ και σίγουρα είναι κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν τον "κόσμο στα χέρια τους". Ωστόσο, με 60 ευρώ παραπάνω, το Asus Eee Pad Transformer TF101 σου δίνει πλήρες πληκτρολόγιο και συνδεσιμότητες USB ώστε να μπορείς να το μετατρέψεις σε εργαλείο δουλειάς κάτι που θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω αν επιλέξεις να αγοράσεις τα παρελκόμενα της Apple. Αν σκεφτεις μάλιστα ότι το Android Market πάει από το καλό στο καλύτερο και σύντομα θα συναγωνίζεται το App Store, ένα Eee Pad Transformer βασισμένο σε Android φαντάζει η καλύτερη εναλλακτική. Για τα μικρότερα tablet pc (μεταξύ 5 και 7,1 ίντσες), η επιλογή είναι καθαρά θέμα χρήστη (τι έχει - τι θες να κάνεις) αλλά το Toshiba JournE Touch ξεχωρίζει για λύσεις ψυχαγωγίας.
Πηγή: men24.gr

Πατατάκια όπως.....μαριχουάνα!

Λύθηκε το μυστήριο του "γιατί δε μπορεί κανείς να φάει μόνο ένα"! Σύμφωνα με επιστήμονες τα πατατάκια, "πυροδοτούν" στο σώμα την παραγωγή χημικών ουσιών, που μοιάζουν πολύ με αυτές που περιέχονται στην μαριχουάνα και προκαλούν εθισμό.
Ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια φαρμακολογίας Ντανιέλε Πιομέλι της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Ιρβάιν, δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), και συμπέραναν ότι τα ενδοκαναβινοειδή στο έντερο (δηλαδή χημικές ουσίες) παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς αποτελούν ζωτικό κρίκο ενός κύκλου που ωθεί το άτομο να λαχταρά ακόμα ένα πατατάκι, κι άλλο ένα κ.ο.κ.
Το λίπος στο έντερο, που προέρχεται από την κατανάλωση των τσιπς, προκαλεί την απελευθέρωση των ενδοκαναβινοειδών στον εγκέφαλο, σύμφωνα με τους ερευνητές.
Τις ίδιες ουσίες, που μοιάζουν με την μαριχουάνα, παράγει και το ανθρώπινο δέρμα, καθώς το προστατεύουν από τον άνεμο και τον ήλιο. Τα ενδοκαναβινοειδή επίσης επηρεάζουν την όρεξη και τη γεύση, όπως αποκάλυψαν προηγούμενες έρευνες.  
Οι ερευνητές, που έκαναν σχετικά πειράματα με ποντίκια, έδειξαν ότι αμέσως μόλις η γλώσσα γεύεται το λίπος από το πατατάκι, στέλνεται ένα σήμα στον εγκέφαλο και από εκεί, μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου, στο έντερο, όπου "πυροδοτείται" η παραγωγή των καναβινοειδών. Αυτό, με τη σειρά του, έχει ως συνέπεια την αποστολή νέων μηνυμάτων στον εγκέφαλο με το ίδιο μήνυμα: "φάε κι άλλο!".
Η Ντανιέλε Πιομέλι εκτιμά ότι ένα τέτοιο μήνυμα έχει την ρίζα του στην εξελικτική ιστορία των θηλαστικών, όταν τα λίπη -που σπάνιζαν στη φύση- ήταν ζωτικά για την επιβίωση του ζώου, οπότε ο οργανισμός χρειαζόταν "ενθάρρυνση" για την κατανάλωση κι άλλων ποσοτήτων.
Σήμερα, βέβαια, που τα λίπη υπεραφθονούν, ο ίδιος αυτός βιολογικός μηχανισμός, ο οποίος ενθαρρύνει το "μια από τα ίδια!", κάνει κακό, ιδίως όταν σχετίζεται με πρόχειρο ταχυφαγητό, οδηγώντας σε παχυσαρκία, διαβήτη, καρκίνο κ.α.
Η μελέτη δείχνει ότι, μπλοκάροντας τα μηνύματα των ενδοκαναβινοειδών, οι επιστήμονες θα μπορούσαν να σπάσουν τον φαύλο κύκλο της απόλαυσης, που ωθεί τους ανθρώπους να τρώνε ανεξέλεγκτες ποσότητες ανθυγιεινού φαγητού με λίπη. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τα τσιπς και οι τηγανητές πατάτες, από όλα τα φαγητά, είναι αυτά που αυξάνουν περισσότερο το πάχος.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι 10 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών

Παρακάτω θα δείτε τις δέκα καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, σύμφωνα με το IMDB(Internet Movie Database).Συγκεκριμένα, πρόκειται γι’ αυτές τις 10, στις οποίες ο κόσμος έχει δώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία. Αν κάποια από αυτές δεν την έχετε δει, καλό θα είναι να την ψάξετε, γιατί όταν ψηφίζει το κοινό, κάτι παραπάνω γνωρίζει....




10) The Dark Knight 2008(546326 ψήφοι - 8.8 βαθμολογία) 
 



9) Inception 2010(373514 ψήφοι - 8.8 βαθμολογία)

8) One Flew Over the Cuckoo's Nest 1975(252351 ψήφοι - 8.8 βαθμολογία)



7) Schindler's List 1993(321775 ψήφοι - 8.9 βαθμολογία)

6) 12 Angry Men 1957(146075 ψήφοι - 8.9 βαθμολογία)


 
5) Pulp Fiction 1994(483956 ψήφοι - 8.9 βαθμολογία)


 
4) Il buono, il brutto, il cattivo 1966(192732 ψήφοι - 8.9 βαθμολογία)



3) The Godfather: Part II 1974(287589 ψήφοι - 9.0 βαθμολογία)



 
2) The Godfather 1972(469146 ψήφοι - 9.2 βαθμολογία)




1) The Shawshank Redemption 1994(610744 ψήφοι - 9.2 βαθμολογία)

Αστείες πινακίδες και άλλα Νο3

Το τρίτο μέρος έχουμε μόνο από Ελλάδα και κυρίως επιγραφές γραμένες στο χέρι, γιατί αυτές έχουν το πιο πολύ γέλιο....
Το μακαρόνι Ντεβέτα, όχι ότι κι ότι.....
Γιατί ο καλός ο σεφ, είναι ο μαύρος ο σεφ....
Πρόσεξε μη βγει το πόδι στο δρόμο....
Το νου σας.....
Σίγουρα γύφτος...
Ενώ τα άλλα....
Κι άμα δεν κάνει μπρουφ?
Κουβαρντά!!!
Άντε να καταλάβεις τι πουλάει!

Σκονάκι σε τοίχο!!

Μπορεί το σκονάκι στα πανεπιστήμια να έχει αναχθεί σε μια μορφή "τέχνης", ωστόσο το συγκεκριμένο ξεπερνά κάθε φαντασία.
Στο ΤΕΙ Λάρισας φοιτητές έγραψαν τη λύση άσκησης, όχι σε χαρτάκια, όχι στο ταβάνι της αίθουσας ή σε μέρος του σώματός τους, αλλά σε ένα τοίχο!
Σύμφωνα με το μπλογκ teilarissa.blogspot (απ' όπου και οι φωτογραφία), το σκονάκι γράφτηκε στον μπροστινό τοίχο του κτιρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων, ώστε να είναι ορατό από κτίριο, όπου διεξάγονταν οι εξετάσεις.


Όπως αναφέρει το μπλογκ, το σκονάκι έγινε για το μάθημα Φυσική 2 του τμήματος Τεχν. Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Ευχόμαστε τουλάχιστον να έπεσε η άσκηση που περίμεναν οι φοιτητές. Μπορεί να μην διάβασαν πολύ, ωστόσο η φαντασία πρέπει να επιβραβεύεται!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πάμε παραλία!!



Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην ήτανε τόσο ζεστό μεχρι στιγμής, αλλά από αυτό το Σαββατοκύριακο, ο καλύτερος προορισμός είναι αναμφίβολα η παραλία...όποια και να'ναι, όπου και να'ναι....
Σύμφωνα με την ΕΜΥ:
Την Πέμπτη και Παρασκευή 7 και 8 Ιουλίου αντίστοιχα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέεουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Σάββατο 9 και Κυριακή 10:
Καιρός: γενικά αίθριος με ζέστη κυρίως στα δυτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε νέα μικρή άνοδο. Κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς

Οπότε πάμε παραλία.....

Συνελήφθη ο δήμαρχος Ιθάκης με... 30 καλλονές!

Από το Λιμεναρχείο συνελήφθη ο δήμαρχος Ιθάκης τη Δευτέρα (4/7), όταν απέπλευσε από το λιμάνι με το πολυτελές σκάφος του, με σκοπό να πάει να παραλάβει 30 αιθέριες υπάρξεις από το Κατάκολο με σκοπό... τη φωτογράφιση.
 
Ο δήμαρχος δεν διέθετε τα απαραίτητηα έγγραφα απόπλου, ενώ το κότερο του όπως αποκαλύφθηκε είχε δεσμευτεί από το ΣΔΟΕ!
Ο δήμαρχος σκόπευε να πάει στο Κατάκολο για παραλάβει καλλονές από 30 χώρες, οι οποίες θα φωτογραφίζονταν στην Ιθάκη για την συμμετοχή τους εκπρόσωπους στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Τουρισμός».
Όταν, όμως, διαπιστώθηκε ότι απέπλευσε χωρίς άδεια, οι λιμενικοί τον προσήγαγαν στο Λιμεναρχείο, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρανομιών που καταλογίζονται στον δήμαρχο, ο οποίος κατέβηκε στις πρόσφατες εκλογές παρά το γεγονός ότι υπήρχε κώλυμα εκλογιμότητας λόγω του ποινικού μητρώου του.
Το 1995 είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας ενώ περίμενε μια Βραζιλιάνα συνεργάτιδά του, που όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού με κοκαΐνη στα... τακούνια των παπουτσιών της!
Ο Γιάννης Κασσιανός είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε από την αποφυλάκισή του ως την εκλογή του, είχε καταδικαστεί αρκετές φορές για υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο.
Πηγή: dete.gr

Οι Τράπεζες "επιστρέφουν" έξοδα φακέλου από το 1990 μέχρι σήμερα

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση Ελληνικού Δικαστηρίου, χιλιάδες καταναλωτές-πελάτες τραπεζών, μπορούν να διεκδικήσουν την επιστροφή ποσών που είχαν καταβάλει πριν από χρόνια σε τράπεζες, προκειμένου να εκδοθεί το δάνειό τους, ποσά τα οποία λάμβαναν οι τράπεζες με τη δικαιολογία ότι υπάρχουν έξοδα για το άνοιγμα φακέλου.

Με  ανακοίνωση της Γενικής Ομοσπονδίας  Καταναλωτών Ελλάδας και με βάση τη με αριθμ. 233/2010 απόφαση Ελληνικού  Δικαστηρίου, αποφασίστηκε ότι τα έξοδα  φακέλου που εισπράττουν οι τράπεζες για την έκδοση δανείων είναι  παράνομα και συνιστούν «αδικαιολόγητο πλουτισμό».
Κατά  καιρούς παράγονταν καινούριοι νόμοι, οι οποίοι είχαν ως στόχο να βάλουν ένα τέλος στην αυθαιρεσία των τραπεζών, όπως τη μη καταβολή επιπλέον ποσού για κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό τρίτου ή τη μη επιβολή εξόδων αδράνειας σε λογαριασμούς που δεν κινούνται για χρονικό διάστημα άνω του έτους.
Με  την εν λόγω απόφαση, το δικαστήριο έκρινε ότι σύμφωνα με το άρθρο 1 της ΠΔ/ΤΕ 1969/1991 και την απόφαση ΕΝΠΘ/ΤΕ 524/1993, απαγορεύεται η είσπραξη προμήθειας στα δάνεια των οποίων το επιτόκιο ορίζεται ελεύθερα από τα πιστωτικά ιδρύματα.
Επομένως, η εν λόγω επιβάρυνση είναι παράνομη, αφού αντίκειται στη διάταξη αυτή και οι σχετικές συμφωνίες είναι άκυρες, κατά το άρθρο 174 του ΑΚ.
Η διαφορά της συγκεκριμένης απόφασης, από τις λοιπές που κατά καιρούς εκδίδονταν για τις αυθαιρεσίες των τραπεζών έγκειται στο ότι κρίνει ως χρόνο παραγραφής διεκδίκησης των εξόδων φακέλου τα είκοσι έτη (20), κάνοντας δεκτές για πρώτη φορά τις διατάξεις περί αδικαιολόγητου πλουτισμού (904 επ.ΑΚ).
Συνεπώς, όλοι οι δανειολήπτες που υπέγραψαν συμβάσεις δανείων από το 1990 μέχρι και σήμερα, μπορούν να αξιώσουν τα χρηματικά ποσά που είχαν καταβάλει πριν από χρόνια.
Σημειώνεται δε ότι η απόφαση αφορά όλες τις μορφές δανείων, στεγαστικών, καταναλωτικών, πιστωτικών καρτών, επαγγελματικών, διακοποδανείων, εορτοδανείων, αυτοκινήτου κ.α.
Οι  καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν  είτε στις ενώσεις προστασίας καταναλωτών  είτε σε δικηγορικά γραφεία και με μία εξουσιοδότηση, αντίγραφο της  συμβάσεως του δανείου και  αντίγραφο των αποδείξεων των  εξόδων προμήθειας που πλήρωσαν να προχωρήσουν στην κατάθεση αγωγής προς τις τράπεζες για την είσπραξη των χρημάτων τους.
Πηγή:cosmo.gr

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πληρώνουμε τη στύση αξιωματικών στρατού

Εκατοντάδες απόστρατοι του Στρατού και της Αστυνομίας εμφανίζονται, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, να έχουν τοποθετήσει ειδικό σύστημα στα γεννητικά τους όργανα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στύσης.Δεν θα υπήρχε τίποτα το μεμπτό σε αυτό, εάν δεν είχαν επιβαρύνει έτσι τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Όπως ανακάλυψε η νέα διοίκηση του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Έθνος, στην Ουρολογική Κλινική τα τελευταία τρία χρόνια είχε στηθεί βιομηχανία πεϊκής πρόθεσης, τοποθετώντας σε εκατοντάδες αποστράτους μία αντλία κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.
Ο αρχηγός του ΓΕΣ ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, πως το συγκεκριμένο ιατρικό υλικό κόστιζε οκτώ χιλιάδες αλλά δεν το κάλυπτε το Ταμείο Αποστράτων, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου!
Αμέσως δόθηκε εντολή στον διευθυντή του 401 ΓΣΝ, προς το παρόν να διακοπούν οι συγκεκριμένες εγχειρήσεις και να ερευνηθεί σε βάθος το θέμα, ώστε να διαπιστωθεί πόσα τέτοια συστήματα έχουν τοποθετηθεί και πόσο έχουν κοστίσει στο ελληνικό Δημόσιο.
Τι λέει όμως το Πεντάγωνο για όλα αυτά;
Σύμφωνα με την ηγεσία του Πενταγώνου λοιπόν:
"Κανείς δεν μπορεί να στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση και τη χαρά του έρωτα από τον άλλον.
Όμως", συνεχίζει το Πεντάγωνο, "αυτή δεν θα πρέπει να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και κατ' επέκταση την τσέπη του Ελληνα φορολογούμενου και μάλιστα σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης".
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Έθνους, στον φάκελο που παραδόθηκε στην ηγεσία του Πενταγώνου, περιέχεται και το διαφημιστικό ενημερωτικό σημείωμα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από γιατρό του 401 ΓΣΝ.
Συγκεκριμένα υπόσχεται:
"Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή". Η πεϊκή πρόθεση χαρακτηρίζεται ως η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δύο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου, και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους" και "δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίηση στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες θεραπείες".Πηγή: news247.gr

Χάκερς στο twitter "σκότωσαν" τον Ομπάμα

Σύγχυση προκλήθηκε στο twitter όταν εμβρόντητοι οι followers του Fox News είδαν ένα tweet που έγραφε: "BREAKING NEWS: President @BarackObama assissinated" (έκτακτο: ο Μπαράκ Ομπάμα δολοφονήθηκε).
Προφανώς και το Fox News είχε πέσει θύμα hacking, αφού τα tweets όσο πήγαιναν και γίνονταν πιο "διασκεδαστικά" παρέχοντας λεπτομέρειες όπως ότι ο Ομπαμα δέχτηκε δύο σφαίρες την ώρα που δειπνούσε σε εστιατόριο στην Αϊόβα.
Μάλιστα ένα δεύτερο tweet έγραφε ότι ο Ομπάμα δέχτηκε δύο σφαίρες μία στο λαιμό και μία στα πλευρά και αιμορραγούσε ασταμάτητα.
Και το τελευταίο tweet έγραφε:
"Ευχόμαστε στον Τζο Μπάιντεν καλή τύχη στην υποψηφιότητα του για πρόεδρος των ΗΠΑ. Σε τέτοιες στιγμές αλλοφροσύνης, υπάρχει ένα φως στο τέλος του τούνελ".
Το Fox News δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση μέχρι στιγμής, όμως οι hackers κατάφεραν να προκαλέσουν πανικό στις ΗΠΑ

Αυτή είναι ερμηνεία!!!

Δεν πρέπει να υπάρχει στην ιστορία του Ελληνικού, αλλά και παγκοσμίου θεάτρου, πιο συγκλονιστικά παιγμένος θάνατος, από αυτον της μεγάλης ηθοποιού Μιμής Ντενίση, στην παράσταση¨"Μπουμπουλίνα". Ο τρόπος που βογγάει όταν την πυροβολούν, προκαλλεί ρίγη σε όποιον το δει.
Για όποιον επιθυμεί να γελάσει πραγματικά, ας πάει να διαβάσει τα σχόλια που κάνουν στα βιντεάκια της στο youtube.Υπάρχει κόσμος που πραγματικά την "αγαπάει" αυτή τη γυναίκα...


Η κόκκινη σπηλιά!

Ενας 85χρονος βρήκε ένα χειρόγραφο του 1838 με βάση το οποίο στην κόκκινη σπηλιά των Αγίων Θεοδώρων υπάρχει κρυμμένος ένας αμύθητος θησαυρός αλλά και το αυτοκρατορικό ξίφος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου!
Από τη χαρά του ενημερώνει έναν ξάδελφο 71 ετών. Ελα, όμως, που ο ξάδελφος κάνει deal με έναν πατρινό επιχειρηματία, που παίρνει ζεστά το θέμα και επιστρατεύει μέχρι και Αμερικανούς της NASA για να βρει τον χαμένο θησαυρό! Το μαθαίνει ο 85χρονος και γίνεται έξαλλος. Παράλληλα, ξεκινά και ο ίδιος ανασκαφή στην κόκκινη σπηλιά! Ο ξάδελφος, όμως, τον πάει στα δικαστήρια. Οι ανασκαφές σταματούν και η ιστορία μετατρέπεται σε θρίλερ, που παρακολουθεί με κομμένη ανάσα όλη η Κορινθία! Αθάνατη Ελλάδα!!! Πηγή: enet.gr

Jim Morrison: 40 χρόνια από το θάνατο ενός μύθου

Τέσσερις δεκαετίες συμπληρώθηκαν την Κυριακή από τον μυστηριώδη θάνατό του Τζιμ Μόρισον στο Παρίσι και εκατοντάδες φίλοι του μεγάλου ρόκερ συνέρευσαν στον τάφο του για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εμβληματικό τραγουδιστή και ασυμβίβαστο ποιητή, που συγκλόνισε τα εκατομμύρια των θαυμαστών των Doors όταν βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του διαμερίσματός του σε ηλικία μόλις 27 ετών.
Δεδομένου ότι ποτέ δεν έγινε νεκροψία, το μυστήριο για τις συνθήκες του θανάτου του τροφοδότησε μια σειρά από θεωρίες συνωμοσίας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αν και στο νεκροταφείο του Περ Λασέζ φιλοξενούνται οι τάφοι και άλλων πολλών διασημοτήτων, όπως του Μαρσέλ Προυστ, του Όσκαρ Ουάιλντ και του Ονόρε Ντε Μπαλζάκ, κανένας από αυτούς δεν προσελκύει τόσο κόσμο όσο η επιτύμβια στήλη του Μόρισον, την οποία ανέγειρε ο πατέρας του τη δεκαετία του 1990 και στην οποία γράφει «Τζέιμς Ντάγκλας Μόρισον, 1943-1971. Κατά τον Δαίμονα Εαυτού».
Στη μνήμη του Τζιμ Μόρισον διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής, συναυλία στο κλαμπ Bataclan από τα δύο εναπομείναντα εν ζωή μέλη των θρυλικών Doors, τον κιθαρίστα Ρόμπι Κρίγκερ και τον κιμπορντίστα Ρέι Μάνζαρεκ. Όλα τα εισιτήρια για το μεγάλο αυτό μουσικό γεγονός είχαν εξαντληθεί.
Στο νεκροταφείο του Pere Lachaise στο Παρίσι βρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι του θρυλικού Jim Morrison για να τιμήσουν τη μνήμη του σαράντα χρόνια μετά το θάνατό του.
"Έχω περάσει τη μισή ζωή μου με Jim Morrison. Ήταν κάτι περισσότερο από ένας τραγουδιστής", δήλωσε ο David Martin, ο οποίος ήρθε από τη βόρεια Ιταλία με μια παρέα φίλων για να τον τιμήσουν και πρόσθεσε "Ήμασταν εδώ για την 30η επέτειο. Θα είμαστε και πάλι εδώ για την 50η."
Ο 49χρονος Eric Vermeulen και η 45χρονη σύζυγός του Pascale  έκαναν το ταξίδι από το Βέλγιο. "Στην κρεβατοκάμαρα μας δεν υπάρχουν φωτογραφίες των παιδιών μας. Υπάρχει ο Τζιμ", είπε η Pascale.

Αποτελούσε, αναμφίβολα, την ηγετική φιγούρα των Doors. Γεννημένος στις 8 Δεκεμβρίου 1943, θεωρείται από τους πιο χαρισματικούς ερμηνευτές στην ιστορία της ροκ, ενώ ιδιαίτερα σημαντική από την άποψη των ερωτημάτων που έθεσε ήταν η ποιητική του πλευρά καθώς οι στίχοι των Doors δεν έχουν καμία σχέση με ότι ακουγόταν ως τότε στο ροκ.
Ο Μόρισον ήταν γιος ναυάρχου του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού. Την σύντομη πορεία του στη ζωή και την τέχνη καθόρισαν οι προσωπικές του εμπειρίες και τα διαβάσματά του. Όταν οι συνομήλικοί του μιλούσαν ακόμα για «αγάπες και λουλούδια» στα μέσα της δεκαετίας του '60 και μετά, ο Τζιμ Μόρισον διάβαζε Αρθούρο Ρεμπό, Ουίλιαμ Μπλέικ και Κάρολο Μποντλέρ.

Βαθιά επηρεασμένος από τους «καταραμένους ποιητές», τους προσωπικούς του «δαίμονες» και τη σκοτεινή ρίζα της κραυγής μας, έτσι όπως ακουγόταν στις στροφές των μπλουζ, επιχείρησε να «ενώσει» την ποίηση με το ροκ.
Σήμερα, τα «βελάκια» στους τοίχους του παρισινού κοιμητηρίου Περ Λασέζ και τα γκράφιτι στους ίδιους τοίχους οδηγούν αλάνθαστα στην τελευταία του κατοικία ανάμεσα στους μαύρους γρανίτες, εκεί όπου το επίγραμμα της επιτύμβιας στήλης είναι στα ελληνικά: «James Douglas Morrison - Εις τον Δαίμονα εαυτού».
Μπαίνοντας στο Hard Rock Cafe, πάντα στο Παρίσι, στο δεξί και το αριστερό σου χέρι υπάρχουν προθήκες με δικά του αντικείμενα. Το δερμάτινο μπουφάν του με την γούνα στο γιακά, χειρόγραφα δικά του, ο ίδιος διάκοσμος κυριαρχεί και μέσα.

Ο καιρός της ψυχεδέλειας και της αμφισβήτησης μπορεί να έχει τελειώσει, ακόμα όμως και παιδιά που γεννήθηκαν μετά τον θάνατο του τραγουδιστή-ποιητή συνεχίζουν να παρασύρονται από τραγούδια όπως τα «Light My Fire», «Riders on the Storm» και «People are Strange».

Ελληνικά νησιά!!

Για όποιον δεν έχει επισκεφθεί ποτέ Ελληνικό νησί, αξίζει να δει το παρακάτω slideshow για να δει τι χάνει, για οποιον θα πάει το καλοκαίρι να δει τι θα απολαύσει και για όποιον δεν μπορεί φέτος να πάει, να αναπολήσει ευχάριστες και όμορφες στιγμές. Πάντως πραγματικά οι φωτογραφίες από το "Visit Greece" είναι πραγματικά υπέροχες....

Τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο!

Επειδή η κρίση μας έχει χτυπήσει στο κεφάλι,επειδή συνεχώς βλέπουμε τα χρήματα να χάνονται από τις τσέπες μας χωρίς λόγο,επειδή όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα μας οδηγήσουν πιο κοντά στη φτώχεια, αλλά επειδή είμαστε και λίγο μαζόχες και μας αρέσουν τα ακριβά πράγματα, ορίστε η λίστα με τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε ποτέ να αποκτήσουμε ένα τέτοιο αμάξι, ή ακόμα κι αν αποκτήσουμε, αν θα μπορούμε να το οδηγάμε στους εκπληκτικούς δρόμους που έχουμε ως Ελλάδα, αλλά αξίζει να τους ρίξουμε μια ματιά.
 1.Bugatti Veyron $1,192,057
2.Pagani Zonda C12 F $667,321

3.SSC Ultimate Aero $654,400
4.LeBlanc Mirabeau $645,084
5.Saleen S7 Twin Turbo $555,000
6.Koenigsegg CCX $545,568
7.Mercedes-Benz SLR McLaren $457,250
8.Porsche Carrera GT $440,000
9.Maybach 62 $385,250
10.Maybach 57 S $367,000