Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Άφησε την εγγονή της να παρκάρει. Μεγάλο λάθος!

Δείτε πως πάρκαρε το αυτοκίνητο της γιαγιάς της μια 13χρονή έφηβη σε εμπορικό κέντρο της πόλης Muskegon των Η.Π.Α (Vid)

Μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθε μια γιαγιά από τις οδηγητικές ικανότητες της 13χρονής εγγονής της. Το περιστατικό συνέβη στο πάρκινγκ του Lakes Mall στο Muskegon των Η.Π.Α.
Η γιαγιά άφησε στο αυτοκίνητο την εγγονή της για να πεταχτεί μέχρι το εμπορικό κέντρο να αγοράσει κάτι.
Η νεαρή, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αποφάσισε να μετατρέψει σε πάρκο συγκρουόμενων το πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου.
Έτσι αντί να περιμένει υπομονετικά να επιστέψει η γιαγιά της έβαλε μπρος στη μηχανή... και τα πήρε όλα αμπάριζα.
Σε δήλωση της στο WoodTv η αυτόπτης μάρτυρας Kailey Sharp ανέφερε "Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να βλέπεις ένα αυτοκίνητο πάνω σε ένα άλλο".
Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 14:30 μ.μ. την περασμένη Τετάρτη χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Πηγή:news247.gr

Βρήκαν τατουάζ που «κουδουνίζει» όταν χτυπάει το κινητό σου


Η εταιρεία Nokia κατοχύρωσε τα δικαιώματα χρήσης μιας τεχνολογίας ανάδρασης που συνδέει το σώμα του χρήστη με την κινητή συσκευή του μέσω ειδικής μεθόδου δερματοστιξίας με φερομαγνητικά μελάνια που επιτρέπουν τη μεταφορά δεδομένων και εντολών από το κινητό προς το χρήστη.
Η καινοτομία αποσκοπεί στο να καταστήσει περισσότερο ευέλικτη τη χρήση του κινητού τηλεφώνου: για παράδειγμα, όταν βρίσκεσαι σε θορυβώδη περιβάλλοντα που δεν σου επιτρέπουν να ακούσεις την εισερχόμενη κλήση, η συγκεκριμένη τεχνολογία βοηθά ώστε να ξέρεις πάντοτε πότε χτυπάει η συσκευή σου. Ακόμη όμως και στην αντίθετη περίπτωση, όταν λόγου χάρη βρίσκεσαι σε περιβάλλοντα όπου επιβάλλεται η απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων, η ειδοποίηση μέσω του τατουάζ σου επιτρέπει να είσαι διαρκώς δικτυωμένος.
Στην αναφορά της Nokia επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει την αναγνώριση διαφορετικών λειτουργιών του κινητού σου, ανάλογα με το αποστελλόμενο από τη συσκευή ερέθισμα. Κάτι που πολύ απλά σημαίνει ότι θα μπορείς να διακρίνεις μία εισερχόμενη κλήση από ένα εισερχόμενο sms.
Τέτοιου τύπου τεχνολογίες ανάδρασης μπορούν εξίσου να χρησιμοποιηθούν από το στρατό και ιδιαίτερα τους πιλότους πολεμικών αεροσκαφών, οι οποίοι υφίστανται τέτοιο βομβαρδισμό από οπτικο-ακουστικά ερεθίσματα ενόσω βρίσκονται εν πτήσει σε σημείο που αρχίζουν να αποπροσανατολίζονται. Ένα μέρος, λοιπόν, του εισρέοντος όγκου πληροφοριών θα μπορούσε να φορτώνεται απευθείας στην επιφάνεια του σώματος, αποφορτίζοντας την όραση και την ακοή.
Στο άμεσο μέλλον η χρήση τέτοιων εφαρμογών αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες φορητές συσκευές, όπως λάπτοπς και τάμπλετς.
Προκύπτει όμως το ακόλουθο ερώτημα: τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που κάποιος χάκερ αποφάσιζε να παραβιάσει το σύστημα επικοινωνίας μεταξύ σώματος και μηχανής; Θα μπορούσε άραγε να αποκτήσει το μερικό έλεγχο του σώματός σου; Θα μπορούσε λόγου χάρη να σου προκαλέσει κράμπες στην κοιλιακή χώρα ή τσιμπήματα στο χέρι;
Πηγή:iefimerida.gr

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μειώνονται οι χρήστες του Facebook για πρώτη φορά στην ιστορία

Μειώνονται οι χρήστες του Facebook για πρώτη φορά στην ιστορία
Χάνει χρήστες κάθε μέρα που περνάει το Facebook αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του το δημοφιλές site δεν κερδίζει αλλά χάνει καθημερινά χρήστες.
Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο πέρασε τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του και αρχίζει να φθίνει αφού
Πέρα από τους χρήστες του site, μείωση καταγράφει και η μετοχή του Facebook που σημείωσε νέες απώλειες 1% την εβδομάδα που πέρασε.
Ίδιο είναι και το ποσοστό των χρηστών που χάνει το Facebook αφού σύμφωνα με ανάλυση της Capstone το Facebook έχασε το 1.1% των χρηστών του.
Η εταιρεία παρακολουθεί μέσω ειδικού λογισμικού τους χρήστες του site σε πάνω από 200 χώρες και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Facebook χάνει χρήστες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.
Από τις 23 χώρες στις οποίες η διείσδυση του Facebook ξεπερνά το 50%, μόνο οι 9 σημείωσαν αύξηση των χρηστών τους κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου.
Στις υπόλοιπες 14 χώρες οι χρήστες είτε μειώθηκαν, είτε δεν μεταβλήθηκαν καθόλου.
Το Facebook αναφέρει ότι έχει 1 δισεκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες όμως μόνο το 60% είναι ενεργοί ενώ δεν μετρώνται οι χρήστες που έχουν παραπάνω από 1 λογαριασμό.
Πηγή:e-go.gr

Οι 10 πιο μικρές χώρες του κόσμου: Από την Έδρα του Θεού μέχρι το Ναουρού


Το νησάκι της παραπάνω φωτογραφίας μπορεί να είναι της φαντασίας μας, αλλά δεν είναι μακριά από την αλήθεια. Έξι από μικρότερες χώρες του κόσμου είναι νησιωτικά έθνη.
1. Μαλδίβες


Οι Μαλδίβες καλύπτουν μόλις 115 τετραγωνικά μίλια, ωστόσο, μόνο 200 από τα 1000 νησιά του Ινδικού Ωκεανού κατοικούνται. Οιμαλδίβεςείναι η πατρίδα περίπου 400,000 κατοίκων και κέρδισαν την ανεξαρτησία τους από το Ηνωμένο Βασίλειο το 1965. Επί του παρόντος, η κύρια ανησυχία για τα νησιά αυτά είναι η αλλαγή του κλίματος και η αύξηση της στάθμης της θάλασσας, καθώς το ψηλότερο σημείο της χώρας είναι μόλις 7,8 μέτρα (2,4 μ.) πάνω από την επιφάνειά της.
2. Σεϋχέλλες


Οι Σεϋχέλλες είναι ένα νησιωτικό έθνος που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, βορειοανατολικά της Μαδαγασκάρης, έκτασης 107 τετραγωνικών μιλίων, περίπου 1.500 χλμ ανατολικά της αφρικανικής ηπείρου. Το αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών με πάνω από 100 τροπικά νησιά θεωρείται μερίδιο της Αφρικής. Πρωτεύουσα είναι η μεγαλύτερη πόλη Βικτώρια.
3. Saint Kitts and Nevis


Τα νησάκια Saint Kitts and Nevis θεωρούνται η μικρότερη χώρα της αμερικανικής ηπείρου με βάση την έκταση (104 τετραγωνικά μίλια) και τον πληθυσμό τους (50.000). Βρίσκεται στην Καραϊβική Θάλασσα μεταξύ Πουέρτο Ρίκο και Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
4. Τα νησιά Μάρσαλ


Τα νησιά Μάρσαλ είναι η μικρότερη έβδομη χώρα στον κόσμο. 70 τετραγωνικά χιλιόμετρα αποτελούνται από 29 κοραλλιογενείς ατόλες και πέντε νησιά που απλώνονται σε 750,000 τετραγωνικά μίλια του Ειρηνικού Ωκεανού. Βρίσκονται περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ της Χαβάης και της Αυστραλίας.
5. Λιχτενστάιν


Το Λιχνεστάιν είναι απλώς160 τετραγωνικά χιλιόμετρα στις Άλπεις μεταξύ της Ελβετίας και της Αυστρίας. Οι 36.000 κάτοικοί του μένουν ήσυχοι, ακέραιοι και ανεξάρτητοι δίπλα στον ποταμό Ρήνο από το 1806.
6. Σαν Μαρίνο


Το Σαν Μαρίνο περιτριγυρισμένο από την Ιταλία είναι μόνο 61,2 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην περιοχή. Βρίσκεται στο όρος Titano στη βόρεια-κεντρική Ιταλία και αποτελεί το σπίτι 32,000 κατοίκων. Η χώρα ισχυρίζεται ότι είναι η παλαιότερη στην Ευρώπη, καθώς ιδρύθηκε τον τέταρτο αιώνα. Η τραχιά τοπογραφία του Σαν Μαρίνο αποτελείται κυρίως από βουνά με το ψηλότερο σημείο του να βρίσκεται σε υψόμετρο 2,477 πόδια στο Monte Titano (755 μ.). Το χαμηλότερο σημείο στο Σαν Μαρίνο είναι το Torrente Ausa σε 180 πόδια (55 μ.).
7. Τουβαλού


Το Τουβαλού είναι ένα μικρό νησί 12.000 κατοίκων που βρίσκεται στην Ωκεανία, περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ του κράτους της Χαβάης και της Αυστραλίας. Αποτελείται από πέντε κοραλλιογενείς ατόλες και υφάλους νησιά, κανένα μεγαλύτερο από 15 πόδια (5 μέτρα) πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η συνολική έκταση του Τουβαλού είναι μόλις εννιά τετραγωνικά χιλιόμετρα.
8. Ναουρού


Το Ναουρού είναι ένα πολύ μικρό νησιωτικό έθνος που βρίσκεται στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό στην περιοχή της Ωκεανίας. Είναι το μικρότερο νησί - χώρα στον κόσμο στην περιοχή αυτή, μόλις 8,5 τετραγωνικά μίλια (22 τετραγωνικά μίλια). Σύμφωνα με εκτίμηση το 2011 ο πληθυσμός του είναι 9,322 ατόμα.
9. Μονακό


Το Μονακό είναι η δεύτερη μικρότερη χώρα στον κόσμο και βρίσκεται ανάμεσα στην νοτιοανατολική Γαλλία και τη Μεσόγειο. Μόλις 0,77 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην περιοχή έχει μόνο μία πόλη, το διάσημο θέρετρο Μόντε Κάρλο. Ο πληθυσμός του Μονακό είναι 33,000 άτομα.
10. Βατικανό


H Πόλη του Βατικανού, η Έδρα του Θεού, είναι η μικρότερη χώρα στον κόσμο και βρίσκεται μέσα σε ένα περιφραγμένο χώρο της ιταλικής πρωτεύουσας Ρώμης. Η έκτασή του είναι μόνο 0,17 τετραγωνικά μίλια (0,44 τετραγωνικά χιλιόμετρα ή 108 στρέμματα), έχει πληθυσμό περίπου 800 άτομα. Θεωρείται εκκλησιαστικής κυβέρνησης και αρχηγός του κράτους είναι ο Πάπας. Το Βατικανό δεν είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών από δική του επιλογή.
Πηγή: cosmo.gr

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

9 στους 10 χρήστες του Facebook παρακολουθούν τη δραστηριότητα των πρώην τους


Πρόσφατη έρευνα του Western University εδειξε ότι το 88% των χρηστών του Facebook που έχουν χωρίσει κατά τον τελευταίο χρόνο παρακολουθούν τη δραστηριότητα των πρώην συντρόφων τους στο κοινωνικό δίκτυο. Μάλιστα, σε περίπτωση διαγραφής από το Facebook, το 70% των συμμετεχόντων παραδέχεται ότι εξακολουθεί να κατασκοπεύει τον/την πρώην του μέσω κάποιου κοινού τους φίλου.
Και αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά, ετοιμαστείτε να διαβάσετε τη συνέχεια: Μεγάλο ποσοστό χρηστών δήλωσε ότι εισέρχεται στο λογαριασμό του πρώην του -εφόσον φυσικά γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης του- για να διαβάσει τα προσωπικά του μηνύματα και να ανιχνεύσει πληροφορίες για “ύποπτες” συνομιλίες ή νέες σχέσεις.
Όσο για το θέμα της ζήλειας, περισσότεροι από τους μισούς χρήστες παραδέχονται ότι ζηλεύουν κάθε φορά που ο πρώην τους ανεβάζει μια νέα φωτογραφία ενώ το 1/3 αναρτά φωτογραφίες προκειμένου να τον κάνει να ζηλέψει.
Τέλος, 3 στους 4 χρήστες επιχειρούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόσωπο που θεωρούν ότι έχει σχέση με τον πρώην τους επισκεπτόμενοι το προφίλ του, ενώ το 64% διαβάζει προηγούμενα σχόλια και συνομιλίες για να αναλύσει τι πήγε στραβά στη σχέση τους.
Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι μισοί περίπου χρήστες παραμένουν φίλοι στο κοινωνικό δίκτυο με τους πρώην τους, ενώ σύμφωνα με την έρευνα η συνεχής “κατασκοπεία” στο Facebook επιβαρύνει περισσότερο την ψυχολογία των χωρισμένων.
Πηγή:techgear.gr

Του έκαναν σωματικό έλεγχο λόγω μεγάλου πέους

Τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο για σωματικό έλεγχο ώντας βέβαιοι πως κάτι κρύβει στο παντελόνι του. Δεν ήξεραν πως επρόκειτο για τον άνδρα με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο!
Του έκαναν σωματικό έλεγχο λόγω μεγάλου πέους
Ανάυδοι έμειναν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο όταν ανακάλυψαν πως ο όγκος στο παντελόνι του Jonah Falcon δεν έκρυβε κάτι ύποπτο όπως για παράδειγμα όπλα και ναρκωτικά. Δεν ήξεραν βέβαια πως διενεργούσαν σωματικό έλεγχο στον πιο «προικισμένο» άνδρα του κόσμου.
Μιλωντας στην The Huffington Post o Falcon περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο αεροδρόμιο προσπαθώντας να πείσει τους φρουρούς του αεροδρομίου πως δεν κρύβει τίποτα το ύποπτο.
Ένας από τους υπαλλήλους τον ρώτησε αν κρύβει κάτι στις τσέπες του κι όταν ο Falcon είπε πως είναι άδειες, πέρασε από τον ανιχνευτή μετάλλων. Η περιπέτεια όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς στη συνέχεια του ζητήθηκε να περάσει κι απο σωματικό έλεγχο. Για δεύτερη φορά ερωτήθηκε αν κρύβει κάτι στο παντελόνι οπότε απάντησε και πάλι αρνητικά. Κανείς όμως δεν πίστεψε πως αυτό που έκρυβε ήταν πραγματικά το πέος του με αποτέλεσμα να του ρίξουν μέχρι και ειδική σκόνη για να διαπιστωθεί πως δεν ψεύδεται και δεν κρύβει κάποια εκρηκτική ύλη.
Πηγή:e-go.gr

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αυστριακοί με την «προσάρτηση της Ικαρίας»

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αυστριακοί με την «προσάρτηση της Ικαρίας»
Συνεχίζεται το ανθελληνικό μένος των Αυστριακών οι οποίοι επιμένουν πως οι κάτοικοι της Ικαρίας αισθάνονται την βαθειά τους λύπη επειδή η κυβέρνηση της Ελλάδας δεν θα επιτρέψει την απόσχιση του νησιού και την προσάρτησή του στην Αυστρία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Χόιτε η οποία είχε κάνει και το αρχικό δημοσίευμα, επισημαίνεται πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, «γκρεμίστηκαν τα όνειρα των Αυστριακών που περίμεναν την προσάρτηση της Ικαρίας»!
Σύμφωνα με το τελευταίο «οι πολιτικοί και οι Έλληνες στην Αυστρία τάσσονται υπέρ μιας (φιλικής) αποδοχής της Ικαρίας, το υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα υπό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο θέλει να δώσει τέλος», ενώ ο αντιδήμαρχος της Ικαρίας, Γιώργος Κρητικός, φέρεται να επιβεβαιώνει πως «σε μια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι είναι αδιανόητη η προσχώρηση στην Αυστρία».
Η αυστριακή εφημερίδα μάλλον τιτλοφορεί το κείμενό της ως: «Αντίο Αυστρία! Οι Έλληνες σταματούν τους επαναστάτες νησιώτες» ενώ στον υπέρτιτλο γράφει πως «οι Έλληνες του νησιού είναι λυπημένοι, καθώς η Αθήνα σταματά την προσχώρηση!
Μάλιστα το... ρεπορτάζ της εφημερίδας στηρίζεται και στις δηλώσεις ενός Ικαριώτη εστιάτορα που διαμένει στην Αυστρία ο οποίος δηλώνει «πως οι συμπατριώτες μου είναι από χρόνια δυσαρεστημένοι και ονειρεύονται τη Βιέννη, αλλά αυτό το όνειρο είναι ουτοπικό».
Πηγή:iefimerida.gr

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Παραιτήθηκε ο άνθρωπος με την πιο... γλυκιά δουλειά

Ο Ανγκους Κένεντι που έγινε γνωστός ο υπάλληλος με την πιο… γλυκιά δουλειά στον κόσμο αναγκάστηκε να παραιτηθεί.
Παραιτήθηκε ο άνθρωπος με την πιο... γλυκιά δουλειά
Ο 47χρονος άνδρας από τη Βρετανία εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια ως εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, Kennedy's Confection ενώ από το 201ο πήρε και τη θέση του… δοκιμαστή κι εκτιμητή σοκολάτας. Κομμάτι της εργασίας του ήταν να δοκιμάζει τουλάχιστον 1 κιλό σοκολάτας ημερησίως, κάτι που τελικώς δημιούργησε πρόβλημα στην υγεία του αφού η χοληστερίνη του ανέβηκε σε επικίνδυνα επίπεδα.
Εκτός από την αύξηση του βάρους του αλλά και τα στραγγίσματα που απέκτησε, ένα πρόσφατο τσεκ απ έδειξε υψηλά επίπεδα χοληστερίνης και άσχημη κατάσταση των αρτηριών οπότε η παραίτησή του κρίθηκε αναγκαία.
Πηγή:e-go.gr

Χασισοφυτεία ... γίγας στην Καρδίτσα! Δεκάδες στρέμματα εντόπισε η αστυνομία

Χασισοφυτεία ... γίγας στην Καρδίτσα! Δεκάδες στρέμματα εντόπισε η αστυνομία
Καλά κρυμμένη ήταν για πολύ καιρό η χασισοφυτεία που το μέγεθός της αποτελεί ρεκόρ, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για τον κόσμο ολόκληρο. Η τεράστια χασισοφυτεία εντοπίστηκε κοντά στους Σοφάδες της ΚαρδίτσαςΟι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ελικόπτερο με θερμική κάμερα για να εντοπίσουν τον χώρο τον οποίο οι δράστες είχαν φροντίσει να καλύψουν.
Η επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν συλληφθεί δύο άτομα, προφανώς οι φύλακες της χασισοφυτείας, ενώ αναζητούνται και άλλοι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μέγεθος ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, γίνεται λόγος για δεκάδες στρέμματα. Κάποιοι μάλιστα τα ανεβάζουν σε 40!
Πηγή:newsit.gr

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Η μακροζωία των κατοίκων της Ικαρίας στο μικροσκόπιο των επιστημόνων


Το ενδιαφέρον των επιστημόνων έχει προκαλέσει η Ικαρία και αυτό διότι στο ελληνικό αυτό νησί υπάρχει η παγκόσμια ιδιαιτερότητα του να υπάρχουν πολλοί υπερήλικες. Κάτι παρόμοιο συναντάς σε ελάχιστα άλλα μέρη του πλανήτη.
Μπορείς να τα μετρήσεις στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σαρδηνία της Ιταλίας, Οκινάουα της Ιαπωνίας, Νικόγια του Πουέρτο Ρίκο, Λόμα Λίντα του Μεξικού, αλλά και φυσικά η Ικαρία, είναι τα μέρη στα οποία συναντάμε τα μεγαλύτερα ποσοστά υπερηλίκων.
Στην Ικαρία δεν έχουμε υπερανθρώπους, αλλά σύμφωνα με την Πανεπιστημιακή Κλινική του Ιπποκράτειου, οι Ικαριώτες αρρωσταίνουν το ίδιο και από τις ίδιες ασθένειες με τον υπόλοιπο πληθυσμό, ωστόσο ζουν περισσότερο.
Ο λόγος; Σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι η ερωτική διάθεση ως τα βαθειά γεράματα, η συντροφικότητα, οι στενοί οικογενειακοί δεσμοί, η καθημερινή άσκηση, αλλά και τα χαμηλά επίπεδα άγχους, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τους Ικαριώτες να ζουν όχι μόνο πολύ, αλλά και καλά...
Πηγή:iefimerida.gr

Βρετανίδα με εθισμό στο... νερό


 Πίνει και δεν ξεδιψά με τίποτα, αφού χρειάζεται 25 λίτρα πόσιμου νερού την ημέρα. Γνωρίστε τη Βρετανίδα με την παράξενη εμμονή.
Έχουμε ακούσει για πολλούς εθισμούς, αλλά ο συγκεκριμένος μάλλον είναι από τους πιο περίεργους και πιο... υγρούς, καθώς η 26χρονη Sasha Kennedy είναι εθισμένη στο νερό.
Κι αν οι γιατροί συνιστούν την κατανάλωση νερού, ως ευεργετική για τον οργανισμό, η εν λόγω κυρία το παράκανε, αφού καταναλώνει περίπου 25 λίτρα πόσιμου νερού την ημέρα.
Η Sasha χαίρει άκρας υγείας, σύμφωνα με τις εξετάσεις που της επιβλήθηκαν από γιατρούς, αλλά πάντα προκαλεί την έκπληξη των γύρω της όταν δε μπορεί να σταματήσει να πίνει νερό.
Η εμμονή της νεαρής Βρετανίδας και μητέρας δύο αγοριών ξεκίνησε στα έξι της χρόνια, χωρίς προφανή λόγο.
Η ιδιαιτερότητα αυτή την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της, καθώς η ανάγκη για νερό εμφανίζεται κάθε μία ώρα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Σηκώνεται κάθε μία ώρα για να πιει νερό, διακόπτοντας έτσι τον ύπνο της.
Παρόλα αυτά δε φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει την κατανάλωση αλλά και τις συχνότατες επισκέψεις στην τουαλέτα που έχει γίνει το δεύτερο σπίτι της.
Η ίδια τονίζει πως το νερό είναι μία εμμονή και για αυτό χρειάζεται να κουβαλά μεγάλα μπουκάλια για να είναι προετοιμασμένη.
Πηγή:news247.gr