Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ο διαγωνισμός «μικρότερου ανδρικού μορίου» υπάρχει

Η απόλυτη δικαίωση του... λιγότερου προικισμένου άντρα!

Ο διαγωνισμός «μικρότερου ανδρικού μορίου» υπάρχει
Λένε ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμούμε τα μικρά πράγματα, εδώ όμως το θέμα πήγε στα ακραία του όρια!

Το να κερδίσεις άλλωστε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν είναι και το μεγαλύτερο κατόρθωμα του κόσμου. Μικροπράγματα δηλαδή. 

Οι διαγωνιζόμενοι ωστόσο του Smallest Penis Contest, που φιλοξενείται σε μπαράκι του νεοϋρκέζικου Μπρούκλιν (King's County Bar), συνεχίζουν να επιμένουν ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια. Και λέξη μην ακούσουμε για «μπάμιες» και τα σχετικά...

Εκεί λοιπόν που η αρρενωπότητα δεν μετριέται με το μέγεθος του πέους, οι γενναίοι αυτοί τύποι αντιστρέφουν τους όρους της συζήτησης και ποιούν την ανάγκη φιλοτιμία. Οι κυρίες τους δεν ξέρουμε τι λένε.
 Ο νικητής προκύπτει από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων(!), αν και ο «ειδικός» εδώ είναι ένας τίτλος κενός περιεχομένου. Σε τι ειδικεύεται ακριβώς το μέλος της κριτικής επιτροπής;

Ο διαγωνιζόμενος οφείλει να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του, αν και δεν θα λέγαμε το ίδιο και για τα εκατοστά του ανδρισμού του!
Και επειδή, παρά την πλάκα, ο διαγωνισμός παίρνει το πράγμα πολύ στα σοβαρά, ο νικητής στέφεται με τον περίλαμπρο τίτλο «Το Μικρότερο Πέος του Μπρούκλιν» και παίρνει και χρηματικό έπαθλο. Για το θάρρος του, φανταζόμαστε. 

Το θέμα είναι ποιος θα επιστρέψει να υπερασπιστεί τον τίτλο το 2014;
Άντρες με αυτοπεποίθηση λοιπόν και απόλυτη αίσθηση του χιούμορ ανατρέπουν το στερεότυπο του ευαίσθητου αυτού θέματος. Δόξα και τιμή...
Πηγή:newsbeast.gr


Απίστευτο: Του έκαναν δώρο μία σύζυγο, μία αγελάδα και ένα μοσχάρι!



Μετά από πιέσεις που άσκησαν πολλές οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών, οι αρχές της Νότιας Αφρικής αποφάσισαν να διενεργήσουν έρευνα για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, έλαβε πρόσφατα για δώρο μια νεαρή... σύζυγο.
"Λάβαμε πολύ μεγάλο αριθμό καταγγελιών για αυτήν την υπόθεση και ξεκίνησε έρευνα εις βάθος", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλων, Τζάβου Μπαλόγι, σύμφωνα με τον οποίο, η έρευνα θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες.

Στο επίκεντρο του σκανδάλου βρίσκεται ο διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης Χλάουντι Μοτσόενενγκ, στον οποίο ένα λόμπι που εκπροσωπεί τους εθιμικούς φυλάρχους της χώρας πρόσφερε για δώρο μια νεαρή γυναίκα, μια αγελάδα και ένα μοσχάρι.



Μια εφημερίδα του Σοβέτο ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι οι φύλαρχοι, που θέλουν να προωθήσουν την κουλτούρα των φυλών τους στα μέσα ενημέρωσης, παρέταξαν δέκα νεαρές γυναίκες στο χωριό Τοχογιάντου, στην επαρχία του Λιμπόπο και κάλεσαν τον Μοτσόενενγκ να... διαλέξει. Η εφημερίδα δημοσίευσε και τη φωτογραφία της γυμνόστηθης "εκλεκτής" του, της Βανέσα Μουτσουάρι, μιας 22χρονης φοιτήτριας ανθρωπίνων πόρων. Πίσω από το "ζευγάρι" διακρίνονταν επίσης η αγελάδα και το μοσχάρι.

Ο διευθυντής της τηλεόρασης μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για την έρευνα σε βάρος του

"Το έθιμο του να δωρίζονται γυναίκες, σαν να ήταν ζώα, συνιστά σοβαρή οπισθοχώρηση και προσβολή για τα 20 χρόνια δημοκρατικής προόδου και ελευθερίας, κυρίως όσον αφορά τη συμβολή των γυναικών", δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Γυναικείων Θεμάτων Κενόσι Ματσέπα.
Πηγή:freegossip.gr

Ζητείται ερημίτης, θρήσκος, που θέλει να γνωρίζει κόσμο -Η περίεργη αγγελία ελβετικού χωριού

Ζητείται ερημίτης, θρήσκος, που θέλει να γνωρίζει κόσμο -Η περίεργη αγγελία ελβε
Είστε ιδεολόγος, θρήσκος και σας αρέσει να συναντάτε κόσμο; Αν ναι, τότε είστε ο άνθρωπος που ψάχνουν στο Σόλοθουρν μέσω μίας από τις πιο περίεργες αγγελίες που έχουν δημοσιευθεί ποτέ. 

Ετσι περιέγραφε αυτή την ασυνήθιστη θέση εργασίας η εβδομαδιαία εφημερίδα «Katholisches Kirchenblatt» της Ελβετίας, όπως γράφει η Wall Street Journal. Πρόκειται για αγγελία που έβαλε ο δήμος αυτής της μικρής πόλης στις Αλπεις, όπου δεν ψάχνουν δημόσιο υπάλληλο ή παππά. Ψάχνουν ερημίτη! 

Το ερημητήριο της πόλης, χτισμένο σε ένα εντυπωσιακό φαράγγι, παραμένει άδειο από το Μάρτιο όταν ο τελευταίος κάτοικός του- η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε τη θέση από το 1442- παραιτήθηκε έπειτα από πέντε χρόνια. Ποιο ήταν το πρόβλημά της; Ο κόσμος. Οι συνεχείς επισκέψεις τουριστών στο ερημητήριο και το γειτονικό εκκλησάκι ξεπέρασαν τα όρια ανοχής της και για αυτό εγκατέλειψε τη θέση. 

Λογικό είναι λοιπόν το γεγονός ότι πλέον ψάχνουν για κάποιον που θα θέλει να έρχεται σε επαφή με κόσμο. «Πέρα από τις υπηρεσίες του διαχειριστή και του νεωκόρου, οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις είναι και η συνύπαρξη με πολλούς επισκέπτες», προειδοποιεί η αγγελία. 

Μέχρι τώρα οι αρχές της πόλης έχει δεχθεί 119 αιτήσεις για τη θέση. Δουλειά η οποία έχει μισθό 1.115 ευρώ, ενώ βέβαια παρέχεται και δωρεάν διαμονή στο ερημητήριο.

Πηγή:iefimerida.gr