Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τι συμβαίνει όταν ζητάς από τον 'λάθος' άνθρωπο να κάνει photoshop

Ένας Αμερικανός photoshoper κάνει στις φωτογραφίες σου ό,τι ακριβώς του ζητήσεις, προκαλώντας χαμό στο διαδίκτυο (pics)
Άλλοι προσπαθούν με μακιγιάζ να δείχνουν πιο όμορφοι, άλλοι με πλαστικές επεμβάσεις και άλλοι με το photoshop. Και αν το τελευταίο φαίνεται η πιο ασφαλής εναλλακτική λύση, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί αν "πέσεις" στα χέρια του λάθος ανθρώπου το αποτέλεσμα μόνο το επιθυμητό δεν θα είναι.
AdTech Ad

Παράδειγμα προς αποφυγή (αν δεν έχεις χιούμορ), ο Αμερικανός Τζέιμς Φρίντμαν, ένας ιδιαίτερος photoshoper, ο οποίος θα δεχτεί τις φωτογραφίες σου και θα κάνει ακριβώς αυτό που θα του ζητήσεις. Κυριολεκτικά...
"Ο φίλος μου τράβηξε τη φωτογραφία αλλά αυτό το άσχημο πλάσμα, την χάλασε. Μπορείς να το αφαιρέσεις;"
"Μπορείς να βγάλεις το κορίτσι με την μωβ φούστα;" - "Την έβγαλα έξω. Περάσαμε καλά"
"Μπορείς να φτιάξεις αυτή την 'πλάκα', μεγαλώνοντας το στήθος;"
"Με λένε Αντρέι και είμαι από τη Ρωσία. Είμαι ξαπλωμένος σε μια παραλία στη Ρωσία αλλά θα ήθελα να ήμουν στην Αμερική"
"Μπορείς να με βάλεις πίσω από ένα τανκ;"
"Μπορείς να βάλεις λίγο δράμα σ' αυτή τη φωτογραφία, βάζοντας με να πηδάω μακριά από κάτι;" - Ευθύνες
"Μπορείς να ξυρίσεις τον άνδρα μου;"
"Μπορείς να κάνεις τον πατέρα μου να κοιτάει αλλού;"
"Κάνε σε παρακαλώ τα οπίσθιά μου μεγαλύτερα, σαν της Κιμ, να τις κάνω να ζηλέψουν"
"Είμαι από την Ινδία και το όνειρό μου είναι να γίνω διασημότητα στην Αμερική. Μπορείς να κάνεις το όνειρο μου πραγματικότητα; Επίσης, πάντα ήθελα να γίνω ξανθός"
"Σε παρακαλώ κάνω μακρύτερα τα πόδια μου, γιατί εδώ δείχνουν πιο κοντά απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα"
"Μπορείς να κόψεις τα οπίσθιά μου και να μου τα στείλεις με μια ωραία "κορνίζα", θέλω να τα χρησιμοποιήσω ως εικόνα σε προφίλ" - "Τα οπίσθιά σου είναι καθ' οδόν"
"Κάνε με να μοιάζω περισσότερο στην Κάιλι Τζένερ (σ. μία εκ των Καρντάσιαν)." - "Έτσι είναι η αληθινή Κάιλι"
"Είμαι χαρούμενος σ' αυτή την φωτογραφία αλλά είμαι emo. Μπορείς να με κάνεις να δείχνω λυπημένος;" - "Δεν γίνεται να είσαι απλά λυπημένος. Πρέπει να υπάρχει και λόγος. (Δίδακτρα)"
"Θα ήταν δυνατόν να βάλεις ένα τατουάζ μια γωνία (σ.σ.  εννοούσε αετό angle - eagle) με μικρά φτερά στην κοιλιά μου;"
"Μπορείς να βάλεις την ξαδέρφή μου σε ένα διαστημόπλοιο ή κάτι τέτοιο και να την κάνεις να πετάει στον Εβραίο Πίτερ (σ.σ. εννοούσε Δία - Jupiter) ή στον Άρη;"

Πηγή:news247.gr

Nap Bar: Εδώ μπορείτε να πάρετε έναν υπνάκο!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κούραση και η ταλαιπωρία στη δουλειά σας κάνουν να θέλετε να πάρετε έναν υπνάκο στο μεσημεριανό σας διάλειμμα.
perierga.gr - Nap Bar: Εδώ μπορείτε να πάρετε έναν υπνάκο!
Αν λοιπόν τυχαίνει να είστε στο Ντουμπάι, μια βόλτα από το “Nap Bar” επιβάλλεται! Εκεί όχι μόνο θα φάτε το σνακ σας, θα πιείτε τον καφέ ή το χαλαρωτικό τσάι σας και ότι άλλο θέλετε αλλά θα ξαπλώσετε αναπαυτικά στα ειδικά καθίσματα και θα κοιμηθείτε σαν πουλάκι… Είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια μιας κατά τα άλλα κουραστικής μέρας απολαμβάνοντας λίγα λεπρά στην αγκαλιά του Μορφέα.
perierga.gr - Nap Bar: Εδώ μπορείτε να πάρετε έναν υπνάκο!
perierga.gr - Nap Bar: Εδώ μπορείτε να πάρετε έναν υπνάκο!
perierga.gr - Nap Bar: Εδώ μπορείτε να πάρετε έναν υπνάκο!
Πηγή:perierga.gr

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Τράπεζα πάγωσε λογαριασμό άνδρα γιατί θεώρησε τον σκύλο του «τρομοκράτη»

Τράπεζα πάγωσε λογαριασμό άνδρα γιατί θεώρησε τον σκύλο του «τρομοκράτη»
Ουάσινγκτον
Ένας άνδρας διαπίστωσε έκπληκτος ότι η τράπεζά του αρνήθηκε να τον αφήσει να πληρώσει τον άνθρωπο που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του, επειδή θεώρησε «ύποπτο» το όνομα του σκύλου του.

Όχι μόνο ο Μπρους Φράνσις δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πληρωμή προς τον άνθρωπο που έβγαζε τον σκύλο βόλτα, αλλά η τράπεζα αποφάσισε να στείλει τα στοιχεία του και στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, θεωρώντας τη συναλλαγή «ύποπτη» και το όνομα του σκύλου, όνομα «τρομοκράτη».

Τι είχε συμβεί;

Ο Μπρους Φράνσις προσπαθούσε να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα τραπεζικής συναλλαγής και έβαλε το όνομα του σκύλου του, Ντας, στην αιτιολογία.

Ωστόσο, το όνομα του πίτμπουλ θύμισε στους υπαλλήλους της τράπεζας το Νταές (Daesh), μία από τις ονομασίες του Ισλαμικού Κράτους.

Ο άνδρας, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και ο σκύλος του είναι απαραίτητος, μόλις κατάλαβε το λάθος, σκέφτηκε: «Ωραία. Σταμάτησαν τον πιο ηλίθιο τρομοκράτη του κόσμου».

Η τράπεζα υπερασπίστηκε την πρακτική της, λέγοντας ότι ήταν υποχρεωμένη να εξετάσει τα στοιχεία.
Πηγή:in.gr

Πόσες φορές την ημέρα σκέφτοναι το σeξ οι άντρες και πόσες οι γυναίκες;

Πόσες φορές την ημέρα σκέφτοναι το σeξ οι άντρες και πόσες οι γυναίκες;
Στο σeξ -πού αλλού;- έχουν οι άνδρες το μυαλό τους. Αυτό αποδεικνύεται πλέον και επιστημονικά με Αμερικανούς ερευνητές να επισημαίνουν ότι για το ισχυρό φύλο, το σeξ είναι σχεδόν τόσο σημαντικό όσο το φαγητό.
Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου σκέφτονται τις περισσότερες φορές της ημέρας το κρεβάτι.
Όπως προκύπτει από την έρευνα που διενήργησε το Πανεπιστήμιο του Οχάιο, ο ανδρικός πληθυσμός σκέφτεται το σeξ 19 φορές την ημέρα. Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής το φαγητό -18 φορές την ημέρα- και ο ύπνος- 12 φορές την ημέρα.
Τα πορίσματα της έρευνας δείχνουν ότι, οι άνδρες σκέφτονται τις περισσότερες φορές το σeξ. Καθημερινά φέρνουν στο μυαλό τους ερωτικά παιχνίδια και σeξουαλικές εμπειρίες ή γενικότερα εικόνες που τους διεγείρουν την φαντασία.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι άνδρες σκέφτονται το ίδιο συχνά το σeξ σχεδόν όσο το φαγητό.
Κι ενώ οι άνδρες σκέφτονται 19 φορές την ημέρα το... κρεβάτι, 18 φορές το φαγητό και 12 φορές τον ύπνο, για τις γυναίκες οι προτεραιότητες είναι τελείως διαφορετικές. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται το ωραίο φύλο είναι το φαγητό και όχι το εpωτικό ξεφάντωμα!
Κι όμως, οι γυναίκες σκέφτονται 15 φορές την ημέρα το φαγητό, έντεκα φορές την ημέρα έναν χαλαρωτικό ύπνο και δέκα φορές το σeξ. Για τις γυναίκες οι εpωτικές περιπτύξεις έρχονται στην τρίτη θέση αφού έχουν πολλά άλλα πράγματα να σκεφθούν, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild.


Πηγή:e-radio.gr

Έλληνες εναντίων Γότθων. Νέα στοιχεία για την επική μάχη των Θερμοπυλών αιώνες μετά αυτή του Λεωνίδα

THERMOPYLAE
Όλοι μας ξέρουμε την μάχη των Θερμοπυλών που διεξήχθη το 480 π.Χ.,ναι αυτή με τους 300 και τον Λεωνίδα, αλλά πόσοι ξέρουν την μάχη των Θερμοπυλών όπου οι Έλληνες μερικούς αιώνες αργότερα αντιμετώπισαν με επιτυχία τους Γότθους;

Πρόκειται για μια μάχη που δόθηκε τον 3ο αιώνα μ.Χ. άγνωστη σε πολλούς, όμως «θραύσματα» από ένα έγγραφο που εντοπίστηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Αυστρίας ρίχνει φως στην αναμέτρηση που διεξήχθη μεταξύ των Αθηναίους αυτή τη φορά και των Γότθων.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τη μέθοδο της φασματογραφίας προκειμένου να μπορέσουν να διαβάσουν τα «θραύσματα». Από την ανάλυση προκύπτει η εκτίμηση ότι τα «θραύσματα» αντιγράφηκαν τον 11ο μ. Χ. Αιώνα και συγγραφέας του πρωτότυπου ήταν ο Αθηναίος ιστορικός που έζησε τον 3ο αιώνα μ.Χ., όπου κατά την εποχή του η Ελλάδα και Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία πάλευαν για να αναχαιτίσουν τις συνεχείς επιθέσεις των Γότθων.
Ειδικότερα σύμφωνα με δημοσίευμα του livescience, οι καθηγητές Christopher Mallan από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ο Caillan Davenport από το πανεπιστήμιου του Κουίνσλαντ (Queensland) της Αυστραλίας πρόσφατα μετέφρασαν τα «θραύσματα» στα Αγγλικά.
Σε αυτά γίνεται αναφορά στους Γότθους, τους οποίους οι Ρωμαίοι και όχι μόνο θεωρούσαν βαρβαρικά φύλα που πραγματοποιούν επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη.
«Προσπάθησαν σε στενό σχηματισμό να καταλάβουν την πόλη των Θεσσαλονικέων» γράφει ο Δέξιππος, σύμφωνα με τη μετάφραση των δύο ακαδημαϊκών και συνεχίζει: «Όσοι έμειναν μέσα αμύνθηκαν γενναία απωθώντας τους εισβολείς με τη βοήθεια πολλών ακόμη».
Αποτυγχάνοντας να καταλάβουν τη Θεσσαλονίκη οι Γότθοι στράφηκαν νότια προς την Αθήνα λαχταρώντας να βάλουν τα χέρια τους στο χρυσάφι και στα άλλα ασημένια αφιερώματα προς το δωδεκάθεο καθώς έμαθαν ότι η πόλη ήταν εύπορη γράφει ο Δέξιππος.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο διοικητής των Ελλήνων, ο στρατηγός Μαριανός, συγκέντρωσε τον στρατό του στις Θερμοπύλες και προσπάθησε να εμψυχώσει τους άντρες του θυμίζοντας τους τις μάχες που έδωσαν οι πρόγονοί τους ενάντια στους Πέρσες.
«Οι στρατιώτες ήταν οπλισμένοι με μικρές λόγχες, τσεκούρια, αξίνες και με ότι μπορούσε να οπλίσει τον εαύτό του ο κάθε άνδρας» αναφέρει η μαρτυρία του Δέξιππου.
«Για τους προγόνους σας που πολέμησαν σε αυτά τα χώματα και δεν απογοήτευσαν την Ελλάδα, δεν της στέρησαν την ελευθερία της» είπε ο Μαριανός στο λόγο του όμως λείπει μέρος από το θραύσμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για την μάχη.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις η νέα μάχη των Θερμοπυλών δόθηκε το 250 ή το 260 μ. Χ.
Τα Θραύσματα που περιγράφουν τις επιθέσεις των Γότθων στην Ελλάδα και ιδίως η μάχη στις Θερμοπύλες δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά το 2014 στη Γερμανία στο  journal Wiener Studies από τους Gunther Martin and Jana Grusková, ερευνητές στο πανεπιστήμιο Bern και στο Comenius της Μπρατισλάβα αντίστοιχα.
Οι ίδιοι σε άλλα δημοσιέυματά τους βάσει των γραπτών του Δέξιππου αναφέρουν ότι όπως ο Μαριάνος έτσι και ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Δέκιος (201 – 251 μ.Χ) έδινε μάχες κατά των Γότθων χάνοντας εδάφη και άνδρες.
Πηγή:huffingtonpost.gr

Έχουμε χασισοφυτείες και κάθονται και εισάγουμε αλβανικό καταγγέλει κρητική εφημερίδα (PHOTO)

Εκεί μας έφτασες αλήτη Τσίπρα
Όσο περνάει ο καιρός και βυθιζόμαστε περισσότερο στην οικονομική καμπή, ο πρωτογενής τομέας παραγωγής του τόπου παραλύει ακόμα και σε καλλιέργειες που ήταν εξαιρετικά κερδοφόρες μέχρι πρόσφατα, όπως μας πληροφορεί το εξώφυλλο της εφημερίδας “Νέα Κρήτη”, η οποία τα έλεγε χρόνια τώρα, αλλά δεν την ακούγαμε.

12899891_10209297963912606_337253404_n

Η εκρίζωση της ντόπιας παραγωγής προκάλεσε αύξηση της ζήτησης κάνναβης από την Αλβανία

Οι απαγόρευση της καλλιέργιας ινδικής κάνναβης στην Ελλάδα, η έλλειψη χρηματοδότησης ΕΣΠΑ στις συγκεκριμένες καλλιέργειες και ο πόλεμος που δέχτηκαν τα Ζωνιάνα, έχουν οδηγήσει σε μεγάλη ζήτηση αλβανικού χόρτου, ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να αυτοεξυπηρετούμαστε από τις παραγωγές της Κρήτης, υπό άλλες συνθήκες.
Όσο η κρητική χασισοπαραγωγή νεκρώνει, η αλβανική αστυνομία ποζάρει μπροστά από ένα βοτανικό κήπο
04s9alban1-thumb-large

Πηγή:luben.gr