Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τα πιο ακριβά άχρηστα πράγματα του κόσμου

Μια ενδελεχής διαδικτυακή έρευνα αποκάλυψε τα 10 πιο ακριβά και συνάμα άχρηστα πράγματα που μπορεί κάποιος να αγοράσει σήμερα –αρκεί να το σηκώνει η τσέπη του.
Ζούμε σε εποχές σοβαρής οικονομικής κρίσης και οι περισσότεροι άνθρωποι μετράνε μέχρι και το τελευταίο τους ευρώ η δολάριο ή οτιδήποτε.
Πάντα όμως θα υπάρχουν και οι κροίσοι, αυτοί που μπορούν να διαθέσουν μια περιουσία για να αποκτήσουν κάτι εντελώς άχρηστο ή εφήμερο. Με τα λεφτά που θα ξοδέψουν για αυτό το απόκτημα θα μπορούσε να τραφεί πολύς κόσμος αλλά αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία.
Μια ενδελεχής διαδικτυακή έρευνα αποκάλυψε τα 10 πιο ακριβά και συνάμα άχρηστα πράγματα που μπορεί κάποιος να αγοράσει σήμερα –αρκεί να το σηκώνει η τσέπη του.
Τα ακριβότερα σοκολατάκια
Μιλάμε για ένα έργο τέχνης. Η Le Chocolat έφτιαξε ένα κουτί με τα ωραιότερα σοκολατάκια του κόσμου και τα συνδύασε με μοναδικά κοσμήματα από τον οίκο Simon Jewelries. Τα κοσμήματα είναι από φυσικά κίτρινα και μπλε μπριγιάν καθώς και ζαφείρια. Το κουτί σε τιμή ευκαιρίας μόλις 1,3 εκ. ευρώ.
Το ακριβότερο κινητό
Η συντριπτική πλειοψηφία έχει πλέον i -phones και smart phones. Κανείς όμως δεν έχει το Diamond Crypto. Το εν λόγω τηλέφωνο είναι φτιαγμένο από πλατίνα και ροζ χρυσό και το στολίζουν 50 διαμάντια. Κοστίζει μόλις 1,1 εκ. ευρώ.
Η ακριβότερη κούκλα
Είναι της σειράς Hello Kitty και παρότι έχει ύψος 5,6 εκατοστά και πλάτος 3,4 πωλήθηκε για 150.000 ευρώ αφού είναι στολισμένη όλη με πολύτιμους λίθους.
Η ακριβότερη πίτσα
Την έφτιαξε το κατάστημα Nino’s Bellissima Pizza στη Νέα Υόρκη. Αποτελείτο από 4 διαφορετικούς τύπου χαβιάρι, αστακοουρές, μπρικ και σούσι. Μόνο 115 ευρώ το κομμάτι. Ολόκληρη δική σας με 900 ευρουδάκια.
Η ακριβότερη τσάντα
Για να μην γκρινιάζετε αν η καλή σας θέλει Luis Vitton, ορίστε η απάντηση: η εταιρεία Ginza Tanaka έφτιαξε μια τσάντα εξ ολοκλήρου από πλατίνα και τη διακόσμησε με περισσότερα από 2.000 μπριγιάν συνολικά 208 καρατίων. Κοστίζει 1,5 εκ. ευρώ.
Η ακριβότερη τεκίλα
Φτιάχτηκε (φυσικά) στο Μεξικό και το μπουκάλι είναι από πλατίνα και λευκόχρυσο. Το απόσταγμα ήταν μοναδικό και προήλθε από χυμό μπλε αγάβης που ζυμώθηκε για 6 χρόνια. Τιμή; Μόλις 200.000 ευρώ.
Η ακριβότερη μπάλα
Είναι αυτή που δόθηκε στους καλύτερους παίκτες του παγκοσμίου κυπέλλου κρίκετ το 2007. Η κάθε μία είχε 5.827 διαμάντια και η τιμή της ήταν 60.000 ευρώ.
Η ακριβότερη τηλεόραση
Ονομάζεται Yalos Diamond και κοστίζει 100.000. Είναι φτιαγμένη από λευκόχρυσο και στολισμένη με διαμάντια. Για να βλέπετε καλύτερα.
Το ακριβότερο παιχνίδι
Ξανά γιαπωνέζικη δημιουργία, του οίκου Ginza Tanaka. Απεικονίζει το αγαπημένο στη χώρα ρομπότ Gandam και είναι ολόκληρο φτιαγμένο από πλατίνα. Κοστίζει, για το παιδάκι σας, 35.000 ευρώ.
Η ακριβότερη θέση πάρκινγκ
Στο Μανχάταν είναι απίθανο να παρκάρεις και κοστίζει πολύ. Σε ένα συγκεκριμένο πάρκινγκ όμως η θέση αξίζει 230.000 ευρώ το χρόνο!
Πηγή:klik.gr

Αν τα παιδικά που έβλεπες μικρός σου έλεγαν την αλήθεια

Ντάξει, είναι ψιλονοσταλγικό το θέμα, απευθύνεται για άλλη μία φορά στην πολύπαθη γενιά του '90, που πρήζει με τα δήθεν γαμάτα παιδικά της χρόνια το ίντερνετ ξανά και ξανά και ξανά, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Αυτά τα παιδικά είδαμε, αυτά θα σχολιάσουμε. Δεν ήξερα στα 34 μου να κάτσω να δω τα σημερινά μικιμάου, κάπου έλεος δηλαδή, να ξέρουμε και τι ζητάμε, έτσι; Τεσπά.
Δες ποιοι θα έπρεπε να είναι οι ειλικρινείς τίτλοι για 13 παιδικά, απ' αυτά που μας έκλειναν μέσα το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής.

1. TRANSFORMERS

2. ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ

3. ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΑΪΝΗΣ

4. ΚΑΜΠΑΜΑΡΟΥ

5. THUNDERCATS

6. G.I. JOE

7. ΠΟΠΑΥ

8. HE-MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE

9. ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ

10. ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

11. ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ

12. ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

13. FLINTSTONES

Πηγή:oneman.gr


Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Αυτή είναι η πιο γραφική ανακοίνωση σε ελληνική τουαλέτα (pic)

Τι δουλειά μπορεί να έχουν αλυσοπρίονα, τουρμποκινητήρες και μικροί ελέφαντες σε μία τουαλέτα ελληνικού μαγαζιού;
Αυτή είναι η πιο γραφική ανακοίνωση σε ελληνική τουαλέτα (pic)
Η επίσκεψη σε μία τουαλέτα ενός μαγαζιού πολλές φορές κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς αρκετοί βλέπουν την λεκάνη ως μπασκέτα και προσπαθούν να ξεδιπλώσουν τις μπασκετικές τους ικανότητες, πετώντας οτι έχουν στην διάθεσή τους...
Ο ιδιοκτήτης λοιπόν ενός καταστήματος φαίνεται πως δεν άντεξε άλλο και είπε να φτιάξει μία ανακοίνωση, μπας και συνετίσει τους wanna be Αντετοκούμπο.
Μόνο που το έκανε με τον επικότερο τρόπο, γράφοντας το εξής...
«ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΧΑΡΤΙΑ
Ή ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ, ΤΟΥΡΜΠΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΑΥΓΑ ΜΕΛΑΤΑ Ή ΠΟΣΕ, ΨΩΜΙΑ, ΠΤΗΝΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Ή ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ
(ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ)
Πηγή:gazzetta.gr