Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Έχασε το πορτοφόλι του και έλαβε το πιο παράξενο σημείωμα

Έχασε το πορτοφόλι του και έλαβε το πιο παράξενο σημείωμα
Ο Νεοϋορκέζος Reilly Flaherty έχασε πρόσφατα το πορτοφόλι του ενώ βρισκόταν σε μια συναυλία στο Brooklyn. Το συνειδητοποίησε όταν έφτασε στο σπίτι του και πήγε να πληρώσει το ταξί. Γύρισε πίσω στον συναυλιακό χώρο, αλλά το πορτοφόλι δεν ήταν εκεί.
Δυο εβδομάδες μετά, συνέβη ένα θαύμα. Όπως το πάρει βέβαια κανείς. Έλαβε με το ταχυδρομείο έναν λευκό φάκελο που μέσα είχε την άδεια οδήγησής του και τις πιστωτικές του κάρτες. Μέσα στον φάκελο υπήρχε κι ένα σουρεαλ σημείωμα, το οποίο έλεγε τα εξής:

Αγαπητέ Reilly Flaherty,
Βρήκα το πορτοφόλι σου, την άδεια οδήγησής σου και τη διεύθυνσή σου, οπότε σου στέλνω πίσω τις πιστωτικές σου κάρτες και άλλα σημαντικά πράγματα. Κράτησα τα μετρητά, γιατί ήθελα να αγοράσω χόρτο, την κάρτα του Μετρό, γιατί το κόμιστρο είναι τώρα 2,75 δολάρια, και το πορτοφόλι, γιατί είναι πολύ ωραίο. Να απολαύσεις το υπόλοιπο της μέρας σου.
Χαιρετισμούς,
Ανώνυμος
«Δεν υπήρξα ποτέ τόσο αναποφάσιστος για μια καλή πράξη», είπε ο Flaherty. «Είχα ήδη αλλάξει πιστωτικές και είχα κάνει αίτηση για καινούργια άδεια οδήγησης, οπότε ήταν άχρηστα για μένα».


Πηγή:e-radio.gr