Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ισραηλινός ζήτησε να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα στον Θεό

GOD PAINTING
Ένας άνδρας στο Ισραήλ προφανώς δεν θέλει ο Θεός να ακούσει τις προσευχές του,επομένως ζήτησε να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα εναντίον του Παντοδύναμου.
Ο εναγών, γνωστός με το όνομα David Shoshan, εμφανίστηκε σε αίθουσα δικαστηρίου στην Χάιφα την Τρίτη, ζητώντας από τον Θεό να σταματήσει να εμπλέκεται στη ζωή του, σύμφωνα με το ισραηλινό δίκτυο NRG.
Ο Shoshan είπε στο δικαστήριο ότι τα τελευταία τρία χρόνια, ο Θεός ήταν ιδιαίτερα αρνητικός απέναντί του, όμως τα έγγραφα της δίκης δεν έδιναν συγκεκριμένες λεπτομέρειες, σύμφωνα με τους Times του Ισραήλ.
Ο Shoshan είπε ότι προσπάθησε άπειρες φορές να επιβάλει τα περιοριστικά μέτρα μέσω του αστυνομικού τμήματος, όμως η απάντηση της αστυνομίας ήταν να τον επισκεφτεί 10 φορές μέσα σε 36 μήνες.
Τα έγγραφα του δικαστηρίου σημείωσαν ότι ο Θεός δεν είχε παρουσιαστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης. 
Ο δικαστής, Ahsan Canaan, απέρριψε το αίτημα του Shoshan, το οποίο χαρακτήρισε «παράλογο».
Ο Canaan πρότεινε στον Shoshan να ζητήσει βοήθεια από κάποιον που δεν σχετίζεται με την επιβολή του νόμου, σύμφωνα με το NRG.
Δεν ήταν ξεκάθαρο εάν ο Θεός εκπροσωπήθηκε από κάποιον δικηγόρο.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ποτέ δεν είναι αργά – Επέστρεψε βιβλίο που δανείστηκε το 1948!

Βραβείο αναβλητικότητας διεκδικεί μια γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία καθώς επέστρεψε στη δημόσια δανειστική βιβλιοθήκη του Όκλαντ, βιβλίο που δανείστηκε το 1948! Η γυναίκα που δανείστηκε το βιβλίο «Μύθοι και Θρύλοι της Χώρας των Μαορί» όταν ήταν έφηβη αποφάσισε να το επιστρέψει 68 χρόνια μετά!
Perierga.gr - Ποτέ δεν είναι αργά - Επέστρεψε βιβλίο που δανείστηκε το 1948!
Αμέλησε να επιστρέψει το βιβλίο έγκαιρα, ο χρόνος κύλησε και η οικογένειά της μετακόμισε σε άλλη περιοχή. Όπως εξήγησε στους υπαλλήλους της βιβλιοθήκης είχε πάντα στο νου της να το επιστρέψει αλλά συνεχώς το ανέβαλε ενώ στη συνέχεια φοβόταν για πιθανές υπέρογκες χρεώσεις για την… καθυστέρηση.
Τότε, η βιβλιοθήκη χρέωνε τρεις πένες την πρώτη εβδομάδα καθυστέρησης και στη συνέχεια μία πένα για κάθε επιπλέον ημέρα. Το βιβλίο έλειπε για 24.605 ημέρες και αν υπολογίσουμε με σημερινές τιμές θα έπρεπε να επιβαρυνθεί με πρόστιμο περίπου 5.000 ευρώ!
Φυσικά η βιβλιοθήκη δεν καταλόγισε το πρόστιμο στην… αμελή Νεοζηλανδή.
Πηγή:perierga.gr

Μήνυσε τον εργοδότη του επειδή η δουλειά ήταν... εξοντωτικά βαρετή

Μήνυσε τον εργοδότη του επειδή η δουλειά ήταν... εξοντωτικά βαρετή
Εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται άσχημο να πληρώνεται κανείς για να μην κάνει τίποτα ή ελάχιστα. Όταν όμως αυτό συνεχίζεται, η ψυχική κόπωση γίνεται αβάσταχτη και μπορεί να ξεπροβάλλει ακόμη και το φάντασμα της τρέλας: Αυτό υποστηρίζει πως έπαθε ένας 44χρονος στη «δουλειά» του σε γαλλική εταιρεία αρωμάτων, υποβάλλοντας μήνυση στον εργοδότη του και ζητώντας αποζημίωση επειδή η δουλειά που έκανε ήταν... βαρετή μέχρι εξόντωσης.

Πρόκειται για τον 44χρονο Φρεντερίκ Ντενάρ, που ζει στο Παρίσι και πριν από 18 μήνες απολύθηκε από την εταιρεία αρωμάτων στην οποία δούλευε. 

Ο Ντενάρ στράφηκε στη Δικαιοσύνη, όχι όμως εναντίον της απόλυσης αλλά για την δουλειά που καλείτο μέχρι τότε να κάνει: Υποστηρίζει ότι η διοίκηση της εταιρείας τον είχε βάλει άτυπα «στον πάγο» για τέσσερα χρόνια πριν τον απολύσει και του έδινε ελάχιστη και ασήμαντη δουλειά. 

Υποστηρίζει πως αυτό είχε πάνω του αποτέλεσμα ανάλογο του λεγόμενου burnout (εξοντωτικής υπερεργασίας), το οποίο περιγράφει ως «κάθοδο στην κόλαση» - απλά, πολύ πιο... βαρετό. 

Ζητά έτσι από τον εργοδότη αποζημίωση 360.000 ευρώ. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσων, ο εργοδότης αμφισβητεί ότι δεν είχε να κάνει τίποτε ο Ντενάρ, λέγοντας πως ο πρώην υπάλληλος δεν είχε διαμαρτυρηθεί ποτέ ότι βαριόταν.
Πηγή:in.gr