Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ιαπωνία: Εταιρεία υπέγραψε συμβάσεις και με... πρόβατα -Εχουν ωράριο και διαλείμματα [εικόνες]

Από ότι φαίνεται η διοίκηση της εταιρείας Otaru Aquarium που βρίσκεται στην Ιαπωνία έχει πάρει την δουλειά της πολύ στα σοβαρά αφού εκτός από τους υπαλλήλους και τα πρόβατα έχουν... συμβόλαιο.
Ιαπωνία: Εταιρεία υπέγραψε συμβάσεις και με... πρόβατα -Εχουν ωράριο και διαλείμματα [εικόνες]
Σύμφωνα με τη σύμβαση τα πρόβατα είναι υποχρεωμένα να τρώνε όσο γρασίδι θέλουν για να αποφεύγεται η χρήση του χλοοκοπτικού.
Σύμφωνα με το sputniknews τα τετράποδα έχουν ένα συγκεκριμένο ωράριο το οποίο είναι 09: 00 με 17:00 αλλά και διακοπές αντίστοιχες με αυτές των συναδέλφων τους.
Η σύμβαση η οποία δημοσιεύτηκε από τους υπαλλήλους της εταιρείας για πλάκα κάνει το γύρω του διαδικτύου και έχει γίνει viral.


Πηγή:iefimerida.gr 

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Πήγε φυλακή επειδή… φώναζε στη διάρκεια του σεξ

Πήγε φυλακή επειδή… φώναζε στη διάρκεια του σεξ - Media
Μια 25χρονη στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών οδηγήθηκε στη φυλακή καθότι φώναζε κατά τη διάρκεια του σεξ. Την μήνυση κατά της κοπέλας την κατέθεσαν οι γείτονές της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντέξουν άλλο τις κραυγές της κατά την σεξουαλική επαφή οι οποίες σήκωναν ολόκληρη τη γειτονιά στο… πόδι.   
Η οικογένεια που απευθύνθηκε στην αστυνομία είχε ήδη τα δικά της προβλήματα, καθώς ο πατέρας και ένα από τα παιδιά είναι καρκινοπαθείς. Η μητέρα της οικογένειας, Τάνια Σέϊλορ, κάλεσε ένα βραδυ την αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη της νεαρής.  
«Επί δυο χρόνια,κάθε βράδυ, έβαζα ακουστικά με μουσική στα παιδιά μου για να μην ακούνε τις φωνές της. Το αφήσαμε να συμβαίνει επί δύο χρόνια, ενώ δεν έπρεπε. Έπρεπε να είχα καλέσει την αστυνομία νωρίτερα» δήλωσε η κ.Σέιλορ.
Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης το ουρλιαχτό της κοπέλας ήταν τόσο δυνατό  που έτριζαν μέχρι και οι ντουλάπες των γειτόνων, ενώ όταν η οικογένεια της χτυπούσε τον τοίχο για να σταματήσει, εκείνη φώναζε ακόμα πιο δυνατά περιγράφοντας ακριβώς όσα της κάνουν κατά τη διάρκεια της επαφής. Η νεαρή δήλωσε ένοχη για τη διατάραξη της κοινής ησυχίας και την προσβολή της δημόσιας τάξης και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης μέχρι τις 20 Ιουνίου.
Πηγή:topontiki.gr

Ο John Malkovich έκανε μία ταινία που δεν πρόκειται να δείτε ποτέ

JOHN MALKOVICH
Ο John Malkovich πρωταγωνιστεί σε μία ταινία η οποία θα δει το φως της δημοσιότητας το 2115. Καλά ακούσατε. Όπως αναφέρει η Washington Post, πρόκειται για την ταινία με τίτλο «100 Years: The Movie You Will Never See» (100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ), την οποία έγραψε ο ίδιος.
Η ταινία, την οποία σκηνοθέτησε ο Robert Rodriguez θα μείνει κλεισμένη σε ένα χρηματοκιβώτιο στην Γαλλία, το οποία θα ανοίξει ως δια μαγείας το 2115. Ήδη έχουν σταλεί σε 1.000 άτομα, προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν την ταινία από το μέλλον, τον Νοέμβριο του 2115, τις οποίες μπορούν να περάσουν στους απογόνους τους.
Προς το παρόν, μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ της ταινίας.

Πηγή:huffingtonpost.gr