Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Μεθυσμένος έκανε σεξ με ταχυδρομικό κουτί!


Την ποινή της κοινωνικής εργασίας για 12 μήνες θα εκτίσει ο 45χρονος Πωλ Μπένετ διότι έκανε σεξ με ένα ταχυδρομικό κουτί.
 
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που κάλεσε την αστυνομία, ο μεθυσμένος 45χρονος κατέβασε τα παντελόνια του και έδειξε τις… ερωτικές του διαθέσεις σε ένα κόκκινο ταχυδρομικό κουτί που βρίσκεται στο Σκόουλς Πρέσινκτ της Μεγάλης Βρετανίας.
 
Μετά το τέλος της πράξης του, ανέβασε το παντελόνι, αγκάλιασε το αντικείμενο και άρχισε να χορεύει…
Πηγή:topontiki.gr

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο νικητής αυτού του διαγωνισμού θα κάνει σεξ με αυτές τις τρεις πορνοστάρ

97X



Έναν ραδιοφωνικό διαγωνισμό διαφορετικό από τους άλλους διοργανώνει ο ροκ σταθμός 97X, σταθμός στην Πόλη του Παναμά: ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να γίνει πορνοστάρ και να πρωταγωνιστήσει σε μια πορνογραφική ταινία στις 19 Απριλίου με τρεις σταρ του χώρου.
Οι συμπρωταγωνίστριες του τυχερού θα είναι οι: Τζένιφερ Γουάιτ, Σάρα Τζέι και Λέιλα Πράις. Το...θέμα και το βραβείο του διαγωνισμού έχουν κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου, καθώς έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σειράς δημοσιευμάτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ και πρέπει να είναι άνω των 18 και να είναι πρόθυμοι να περάσουν ιατρικές εξετάσεις.
Δείτε τις συμμετέχουσες.


Πηγή:huffingtonpost.gr

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πατέρας συνελήφθη επειδή έκανε Plαyboy party στην κόρη του

Πατέρας συνελήφθη επειδή έκανε Plαyboy party στην κόρη του
Ο Jeff Lake, ο... καλύτερος πατέρας της Νότιας Καλιφόρνια, αποφάσισε να κάνει στην κόρη του, Olivia, το πάρτι του αιώνα για τα 18α γενέθλια της. Η νεαρή επέλεξε σαν θέμα την Έπαυλη του Plαyboy και το πάρτι προσέλκυσε περίπου 150 με 200 καλεσμένους.

Οι γείτονες όμως, που δεν άντεχαν άλλο τη βαβούρα, κάλεσαν την αστυνομία, που όταν έφτασε εκεί βρήκε πολλά μεθυσμένα κορίτσια με καuτά εσώρουχα και κουνελοαυτιά και δύο νεαρά αγόρια λιπόθυμα από το πολύ αλκοόλ.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Lake, ο οποίος είναι δικηγόρος και ειδικεύεται στις υποθέσεις που σχετίζονται με τη φαρμακευτική μαριχουάνα, με την κατηγορία ότι έκανε ένα πάρτι στο οποίο σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους, κάτι που φέρει ως ποινή πάνω από 6 μήνες φυλάκισης.

Σύμφωνα με το ABC 10, μερικές από τις φωτογραφίες του πάρτι που ανέβηκαν στο Instagram έγιναν κρυφές, ενώ η Olivia έγραψε το εξής στο Twitter:
«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι μπόρεσαν να μοιραστούν μαζί μου την περασμένη νύχτα! Ελπίζω όλοι σας να περάσατε καλά, και να είστε όλοι εντάξει και ασφαλείς». Γιατί όπως και να το κάνουμε, αν δεν ελέγξεις αν οι φίλοι σου είναι ζωντανoί την επόμενη ημέρα... το πάρτι σίγουρα δεν ήταν καλό.


Πηγή:e-radio.gr

Αναποφάσιστος ή απλώς περίεργος; Κάνε το τεστ που δείχνει ποιο κόμμα σε αντιπροσωπεύει


Δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές και ακόμη πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι θα ψηφίσουν. Αν ανήκετε κι εσείς στους αναποφάσιστους ή αν απλώς είστε περίεργοι, κάντε το τεστ για να δείτε ποιο είναι το κόμμα που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα.
 
Τι είναι το HelpMeVote;
 
To HelpMeVote είναι μία ηλεκτρονική εφαρμογή που επιτρέπει στους ψηφοφόρους να συγκρίνουν τις απόψεις τους για θέματα πολιτικής και επικαιρότητας με τις θέσεις των υποψηφίων και των κομμάτων, δηλαδή ένας Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Ψήφου (Voting Advice Application ή VAA).
 
Σύμβουλοι Ψήφου χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες για προεδρικές, βουλευτικές, περιφερειακές ή δημοτικές εκλογές.
 
Για να κάνετε το τεστ, κάντε κλικ εδώ
Πηγή:topontiki.gr

Χρυσές σφαίρες. Τζούλιαν Μουρ και Έντι Ρεντμέιν οι νικητές της μεγάλης βραδιάς. Δείτε όλα τα βραβεία

Με το βλέμμα στο τραγικό περιστατικό της επίθεσης στο Charlie Hebdo, απονεμήθηκαν με λαμπρότητα τα βραβεία πρόδρομος των Ακαδημαϊκών βραβείων Όσκαρ. Δείτε τους μεγάλους νικητές.
Ο χορός των απονομών κινηματογράφου άνοιξε για τη νέα χρονιά με τις Χρυσές Σφαίρες, κατά πολλούς τον πιο σημαντικό πρόδρομο των βραβείων της αμερικανικής ακαδημίας, τα γνωστά Όσκαρ. Με πολλούς από τους διάσημους σταρ να αναφέρονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο τραγικό περιστατικό της δολοφονίας των 12 ανθρώπων στο Παρίσι.
Την παρουσίαση της μεγάλης βραδιάς ανέλαβαν οι κωμικές ηθοποιοί Τίνα Φέι και Έιμι Πόελερ, δύο γυναίκες που με στιλ και ισχυρή δόση χιούμορ κράτησαν τη βραδιά ζωντανή και ενδιαφέρουσα.
 
Δεν έλειψαν φυσικά και οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί, όπου ο γυναικείος αέρας και το θηλυκό ταμπεραμέντο κλέβουν πάντα την παράσταση.
 
Ο Βρετανός Έντι Ρεντμέιν και η Αμερικανίδα Τζουλιάν Μουρ απέσπασαν χθες βράδυ στο Λος Άντζελες αντίστοιχα τις Χρυσές Σφαίρες α΄ανδρικού και α΄γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία.
 
Ο Έντι Ρεντμέιν τιμήθηκε για το ρόλο του επιστήμονα Στίβεν Χόκινγκ στην ταινία "The Theory of Everything", αποσπώντας το βραβείο από τα επίσης μεγάλα φαβορί της βραδιάς Στιβ Καρέλ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέικ Τζίλενχαλ και Nτέιβιντ Ογιελόλο.
 
Στην ταινία "Still Alice" η Τζουλιάν Μουρ υποδύεται μια γυναίκα που έχει προσβληθεί από Αλτσχάιμερ. Ο ρόλος αυτός της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα την οποία επίσης διεκδικούσαν οι Τζένιφερ Ανιστον, Φελίσιτι Τζόουνς, Ρόζαμουντ Πάικ και Ρις Γουίδερσπουν.
Η ταινία Boyhood (Μεγαλώνοντας), μοναδική στο είδος της, γυριζόταν επί δώδεκα χρόνια με τους ίδιους ηθοποιούς, βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής ταινίας και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς καθώς έλαβε τρία βραβεία.
 
Ο σκηνοθέτης της Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας και η Πατρίσια Αρκέτ με το βραβείο β΄γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία.
Tο βραβείο πάει αναμενόμενα και δίκαια στον Τζέι Κέι Σίμονς για το «Whiplash»
Βραβειο Καλύτερης Μίνι σειρας ή Τηλεταινίας για το Fargo
Βραβείο Καλύτερης κωμικής τηλεοπτικής σειράς. Το βραβείο στο «Transparent»
 
Με τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης κωμωδίας βραβεύτηκε η ταινία "Ξενοδοχείο Grand Budapest" του Αμερικανού Γουές 'Αντερσον κατά την 72η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα διεξήχθη χθες βράδυ στο Λος Αντζελες.
Το φιλμ με τους Ραλφ Φάινς και Μπιλ Μάρεϊ, μεταξύ άλλων ήταν το μεγάλο φαβορί μαζί με τις ταινίες "Birdman", "Into the Woods", "Pride" και "St.Vincent".
Ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ τιμήθηκε με το βραβείο "καριέρας" για την μέχρι τώρα πορεία του στο χώρο του κινηματογράφου, με την οικοδέσποινα της βραδιάς να τον καλεί να το παραλάβει σημειώνοντας πως σε σύγκριση με τη σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ έχει πολύ λιγότερα να επιδείξει ως εμπειρία ζωής.
Αναφερόμενος στο χακάρισμα της Sony αλλά και στα πρόσφατα γεγονότα στο Παρίσι μετά την πολύνεκρη επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo, ο Κλούνεϊ δεν παρέλειψε να αστειευτεί για την αποτυχία του «Μνημείων Ανδρες» (που πρίν από λίγο καιρό τον είχε ξεμπροστιάσει...) αλλά και να δηλώσει περήφανος σύζυγος της Αμάλ Αλαμουντίν που τον κοιτούσε όλη τη βραδιά στα μάτια.

Ο ηθοποιός Μάικλ Κίτον απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα α΄ανδρικού ρόλου σε κωμωδία για την ερμηνεία του στην ταινία "Birdman" (Η απρόσμενη αρετή της αφέλειας).

Η ηθοποιός 'Ειμι Ανταμς απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα α΄γυναικείου ρόλο σε κωμωδία για τον ρόλο της στην ταινία "Μεγάλα Μάτια" κατά την 72η τελετή απονομής των αμερικανικών κινηματογραφικών βραβείων που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Λος Αντζελες.
Οι Χρυσές Σφαίρες είναι κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία που απονέμονται κάθε χρόνο, ένας θεσμός στις ΗΠΑ από το 1944.
Πηγή:news247.gr

Το σημείωμα που άφησαν οι εργαζόμενοι στο ανυπόφορο αφεντικό τους


Το χειρότερο που συμβαίνει όταν παραιτούμαστε από μια κακή δουλειά, είναι ότι όλα εκεί συνεχίζουν κανονικά και χωρίς την παρουσία μας. 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το απαράδεκτο αφεντικό έχασε όλους του τους υπαλλήλους, όμως έπρεπε κάποια στιγμή να πάρει ένα μάθημα. Φαίνεται πως ο Jamie, πέρα από την άσχημη συμπεριφορά που είχε, βρίζοντας τους υπαλλήλους του συνεχώς και κοροϊδεύοντάς τους, λέγοντας μέχρι και πως «ο καρκίνος δεν είναι δικαιολογία», αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν ικανός ούτε να κρατήσει το μαγαζί του.

Οι πρώην υπάλληλοί του, φεύγοντας του άφησαν ένα αναμνηστικό σημείωμα, στο οποίο ανέφεραν όλα όσα τους έκανε και εξέθεταν την ανικανότητά του ως υπεύθυνος καταστήματος, και το κόλλησαν έξω από το μαγαζί του, ζητώντας του την επόμενη φορά να συμπεριφερθεί καλύτερα στους ανθρώπους.
Μιας και η ιστορία πήρε δημοσιότητα στο διαδίκτυο και το κατάστημα του Jamie βρίσκεται σε ένα εμπορικό κέντρο, θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 δολαρίων για κάθε ημέρα που δεν ήταν ανοιχτό.


Πηγή:e-radio.gr

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αυτά είναι τα 21 κόμματα και οι 4 συνασπισμοί που ζητούν να συμμετάσχουν στις εκλογές


Έληξε η προθεσμία κατάθεσης δήλωσης για συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές. Την κρίση για το ποιοι θα μετέχουν τελικά θα λάβει άμεσα ο Άρειος Πάγος.
Με έναν κατάλογο που περιέχει 21 κόμματα, 4 συνασπισμούς και έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, ολοκληρώθηκε η υποβολή των δηλώσεων για τη συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Τον τελικό λόγο για το πόσοι από αυτούς νομιμοποιούνται να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία, έχει το Α΄  Τμήμα του Αρείου Πάγου, το οποίο τις επόμενες ημέρες θα αποφανθεί με την ανακήρυξη των κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων.

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής  τα εξής 21 κόμματα: 

1) Νέα Δημοκρατία (Αντ. Σαμαράς), 
2) ΣΥΡΙΖΑ  - Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Αλ. Τσίπρας),
3) ΠΑ.ΣΟ.Κ. -  Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (Ε. Βενιζέλος),
4) Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος),
5) Κ.Κ.Ε. - Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Δ. Κουτσούμπας),
6) Κόμμα Φιλελευθέρων ( Εμμ. Καλλιγιάννης),
7) Τελεία - Απόστολος Γκλέτσος (Απ. Γκλέτσος), 
8) Ο.Κ.Δ.Ε. - Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος (3μελής διοικούσα επιτροπή),
9) Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (Γ. Παπανδρέου),
10) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης).
11) Κ.Ε.Α.Ν. - Κίνημα Εθνικής Αντίστασης (Ιππ. Σαββούρας).
12) ΕΕΚ -Τροτσκιστές - Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (Σαμπετάι Μάτσας),
13) Εθνική Ελπίδα (Γεώργ. Παπαδόπουλος), 
14) ΛΑ.Ο.Σ. -  Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (Γ. Καρατζαφέρης), 
15) Ένωση Κεντρώων (Βασ. Λεβέντης),
16) ΕΛΚΣΙ- Ελληνικό Λευκό Κίνημα Σημερινής Ιδεολογίας (Ελ. Δανιηλίδης),
17) Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (3μελής διοικούσα επιτροπή),
18) «ΡΟΜΑ»- Ριζοσπαστικό Ορθόδοξο Μέτωπο Αλληλεγγύης (Άγγ. Λιακόπουλος),
19) Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας ( Γ. Κόκκας),  
20) Το Ποτάμι (Στ. Θεοδωράκης) και 
21) ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ -Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση (Κων. Παπανικόλας).

Παράλληλα, οι τέσσερις συνασπισμοί κομμάτων είναι:

1) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) - Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας και Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση-ΜΑΡΣ (κεντρική συντονιστική επιτροπή) και 3μελής διοικούσα επιτροπή),
2) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) - Μ.Λ. ΚΚΕ-  Εκλογική Συνεργασία  (4μελής διευθύνουσα επιτροπή),
3) Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά (Ν. Χρυσόγελος και Φωτ. Κουβέλης),
4) Ανεξάρτητοι Έλληνες Εθνικής Πατριωτική Συμμαχία, Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, Λευκό, Πυρίκαυστος  Ελλάδα, Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, Ανεξάρτητοι Έλληνες (Πάν. Καμμένος).
Τέλος, δήλωση συμμετοχής κατέθεσε και ο Συνδυασμός Ανεξάρτητων Υποψηφίων «Αξιοπρέπεια» (Δ. Κλαπάκης).
Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως Πάνος Καμμένος αρχικά είχε καταθέσει δήλωση συμμετοχής ως κόμμα (Ανεξάρτητοι Έλληνες), όμως λόγο της συνεργασίας που είχε στη συνέχεια, ανακάλεσε, καταθέτοντας δήλωση συμμετοχής ως συνασπισμός κομμάτων (Ανεξάρτητοι Έλληνες Εθνικής Πατριωτική Συμμαχία, Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, Λευκό, Πυρίκαυστος  Ελλάδα, Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, Ανεξάρτητοι Έλληνες).
Πηγή:news247.gr