Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η εφαρμογή που υπολογίζει πόσες θερμίδες καις κατά τη διάρκεια του σεξ

Πες μας πώς και για πόση ώρα κάνεις σεξ, να σου πούμε πόσες θερμίδες έχασες.


ε θα σε ρωτήσουμε αν έχεις σκεφτεί ποτέ ότι την ώρα του σεξ καις θερμίδεςή γυμνάζεσαι (γιατί το θεωρούμε δεδομένο. Δεν είναι κακό), αρκεί α) να μην το σκέφτεσαι συχνά και β) να μη σ' επηρεάζει κατά τη διάρκεια του σεξ.
Όσο περισσότερο σεξ κάνεις τόσο πιο fit γίνεσαι και όσο πιο fit γίνεσαι τόσο περισσότερο (πιθανώς και καλύτερο αν θέλεις) σεξ κάνεις. Είναι φαύλος κύκλος. 
Από καταβολής επιστήμης έχουν γίνει πολλές ποσοτικές έρευνες σχετικά με την ποσότητα των θερμίδων που μπορεί να κάψει κανείς κατά τη διάρκεια του σεξ και θα σου πούμε πως, κατά μέσο όρο, μια 30λεπτη συνουσία (αλλά σε πολύ έντονους ρυθμούς) καίει έως και 70 θερμίδες αν είσαι γυναίκα (οι άντρες καίνε περισσότερες με τον αριθμό να ανεβαίνει στις 101-λογικό αν σκεφτείς ότι υπάρχουν στάσεις στις οποίες κινούνται πολύ περισσότερο απ' ό,τι εσύ).
Παρόλο που το σεξ δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να αντικαταστήσει την κανονική γυμναστική, είναι κι αυτό ένας τρόπος (και μάλιστα απολαυστικός) να χάνεις περιττές θερμίδες (βλ. την πίτσα ή το παγωτό που έφαγες πριν κάνεις σεξ), να αποκτάς ελαστικότητα, να ιδρώνεις (άρα αποβολή τοξινών) και να ενδυναμώνεις μυικές ομάδες (αρκεί να σκεφτείς το κάψιμο που νιώθεις στα πόδια ή στα χέρια όταν π.χ. είσαι από πάνω). Προφανώς όσο περισσότερο ιδρώνεις και όσο πιο πολύ πάθος βάζεις, τόσο καλύτερα αποτελέσματα.
Για να μην αναρωτιέσαι όμως τι, πώς και πόσο, υπάρχει το "sex calculator", μια online εφαρμογή του UKMedix.co.uk, ένα online φαρμακείο το οποίο ειδικεύεται στην απώλεια βάρους και στη σεξουαλική υγεία.
Όπως λένε οι δημιουργοί του Sex Calculator «πρόκειται για ένα εργαλείο που υπολογίζει κατά προσέγγιση τις θερμίδες που καίει κάποιος κατά τη διάρκεια του σεξ λαμβάνοντας υπόψιν το φύλο, το σωματότυπο, τη στάση, την ένταση και τη διάρκεια του σεξ».
Για να σου δώσουμε μια ιδέα κάναμε ένα παράδειγμα.
 
Έτσι για μια γυναίκα με καμπύλες η οποία έκανε σεξ σε ιεραποστολική στάση με πολύ πάθος και διάρκεια 10 λεπτών, ο αριθμός θερμίδων που έχασε αντιστοιχεί σε (μόλις) 40, 95.
Πηγή:ladylike.gr

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

10 μέρη που πρέπει να επισκεφτείς στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με το Forbes

10 μέρη που πρέπει να επισκεφτείς στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με το Forbes
Ως τον πιο "καυτό" τουριστικό προορισμό στη Μεσόγειο περιγράφει την Ελλάδα το Forbes σε άρθρο του. Κάνει ιδιαίτερο λόγο για την καλή σχέση τιμής και προσφερόμενων υπηρεσιών και ιδιαίτερη μνεία στην άνοδο της Αθήνας στις προτιμήσεις των επισκεπτών.
Αθήνα
Λίμνη της Βουλιαγμένης
<
/strong>
Θεσσαλονίκη
Μήλος
Πάρος
Βόρεια Κρήτη
Νότια Κρήτη
Κάρπαθος
Κέρκυρα
Αττική


Πηγή:e-radio.gr

Ανακοίνωση διαχειριστή πολυκατοικίας κατά ξαναμμένου ζευγαριού


Στα …όριά του πρέπει να έφτασε ο διαχειριστής πολυκατοικίας, καθώς, με ανακοίνωσή του, κάλεσε τους ενοίκους, να συμμετέχουν σε γενική συνέλευση, προκειμένου να βρεθεί… λύση για την φασαρία που προκαλεί ζευγάρι, το οποίο είναι προφανώς, ασυγκράτητο… Αυτή είναι η ανάρτηση που μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχει ανάρπαστη.

Πηγή:tilestwra.com

Ο πρόεδρος της Ουγκάντα απαγορεύει το στοματικό σεξ: «Το στόμα είναι για να τρώμε»


Την πρόθεσή του να απαγορεύσει το στοματικό σεξ στους πολίτες της Ουγκάντα, επειδή «το στόμα είναι για να τρώμε», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας. Σε μια δημόσια «προειδοποίησή» του ο Γιοβέρι Μουσεβένι κατηγόρησε τους «ξένους» ότι προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες της Ουγκάντα να κάνουν στοματικό σεξ. «Ας επωφεληθώ της ευκαιρίας για να προειδοποιήσω δημοσίως το λαό μας για τις εσφαλμένες πρακτικές που προωθούν ορισμένοι από τους ξένους. Μια από αυτές είναι αυτό που αποκαλούν στοματικόσεξ. Το στόμα είναι για να τρώμε, όχι για σεξ. Ξέρουμε που ταιριάζουν τα γεννητικά όργανα».


Ο Μουσεβένι είχε υπογράψει το 2014 έναν νόμο που απαγόρευει την ομοφυλοφιλία στην Ουγκάντα. Έκτοτε προβλέπεται ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους γκέι συλληφθούν επ’ αυτοφώρω, ενώ διώκονται ποινικά και όσοι δεν καταγγέλλουν κάποιον ότι είναι ομοφυλόφιλος. Παρουσιάζοντας τότε το νόμο ο Μουσεβένι είχε υποστηρίξει ότι το στοματικό σεξ μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. «Αν βάλεις το στόμα σου εκεί μπορεί να γεμίσεις σκουλήκια, που θα μπουν στο στομάχι σου, γιατί [το στόμα] είναι το λάθος σημείο», είχε πει.

Πηγή:tilestwra.com

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Δεν του απάντησε μετά το πρώτο ραντεβού κι εκείνος της ταχυδρόμησε το λογαριασμό


Στο πρώτο ραντεβού μπορείς να καταλάβεις αν δεν ταιριάζεις με τον άλλον ή αν αξίζει μία ευκαιρία. Μία γυναίκα βγήκε για φαγητό, ωστόσο θεώρησε πως δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού και ο πιο σωστός τρόπος για να τον αποφύγει θα είναι να μην απαντήσει στα μηνύματά του. Έτσι, ο τύπος θεώρησε λάθος την κίνησή της να τον αγνοήσει και της έστειλε δύο βδομάδες μετά τον λογαριασμό από το δείπνο τους.


Πηγή:tilestwra.com

Βρέθηκε το πραγματικό Angry Bird!

Perierga.gr - Angry Bird


Τα Angry Birds, η μόδα της εποχής, είναι πλέον γνωστά σε όλους. Δεν ξέρουμε από που εμπνεύστηκαν τις φιγούρες οι δημιουργοί τους αλλά ο Gerard Girling, ένας απλός θαυμαστής του παιχνιδιού, κατάφερε να φωτογραφίσει ένα πραγματικά θυμωμένο αλλά και εκπληκτικής ομοιότητας πουλί στη φύση.
Perierga.gr - Angry Bird
Πηγή:perierga.gr