Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Καρδίτσα - Λίμνη Πλαστήρα


Και μια φωτογραφία από την όμορφη λίμνη μας.......Η φωτό είναι τραβηγμένη από το χωριό Καρίτσα και η θέα μαγευτική!

Ο πιο δημοφιλής προορισμός για να ......αυτοκτονήσεις!

Διότι, όπως και να το κάνουμε, αν είναι να αυτοκτονήσεις καλό είναι να το κάνεις με στυλ.
Από το 1987 που άνοιξε περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι έχουν πηδήξει από τη διάσημη Golden Gate Bridge του San Fransisco, κατευθείαν στα νερά του κόλπου. Ο υπολογισμός των στατιστικών στοιχείων λέει πως συμβαίνουν 20 αυτοκτονίες το χρόνο ή μία κάθε δύο εβδομάδες για να καταλάβουμε ακριβώς τη συχνότητα.
Το τραγούδι του Tony Bennett λέει «I Left my Heart in San Fransisco» αλλά, όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν πειράξει λίγο τους στίχους τους τραγουδώντας «I Left my Life in San Fransisco». Όπως και να' χει η Golden Gate Bridge είναι μια από τις διασημότερες και ομορφότερες της Αμερικής.
Πηγή: queen.gr

Δεν ξέρω γιατί μου άρεσε η συγκεκριμένη δημοσίευση που βρήκα στο newsbomb.gr, αλλά αν είναι να κάνεις κάτι σωστά κάνε το με στυλ. Δεν μπορείς να πας να πηδήξεις από κάπου που δεν έχει ξαναπηδήξει κανείς, έτσι δεν είναι? Για όσους ενδιαφέρεστε για μια πιο αισιόδοξη ματιά στους αγαπημένους προορισμούς αυτόχειρων, μπορείται να διαβάστε το 'Η κάθοδος των τεσσάρων' του Νικ Χόρνμπυ.  

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

800 βουλευτές διεκδικούν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ

thumb
Περίπου 800 συνταξιούχοι βουλευτές διεκδικούν αναδρομικά ύψους εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Β΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Φλωρεντία Καλδή.
Τα αναδρομικά ανέρχονται σε περίπου 250.000 ευρώ για καθένα από τους πρώην βουλευτές.
Οι πρώην βουλευτές ζητούν να ισχύσει και για αυτούς ανάλογη ρύθμιση με εκείνη για τα αναδρομικά των δικαστικών, για το χρονικό διάστημα 2003-2007.
Σημειώνεται ότι η βουλευτική αποζημίωση είναι ίση με τις αποδοχές των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων. Αυτό εντούτοις δεν εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, δεδομένου ότι  «πάγωσαν» οι αυξήσεις για τους εν ενεργεία βουλευτές και δεν αναπροσαρμόστηκαν οι αποδοχές ανάλογα με τις αυξήσεις που δόθηκαν -και αναδρομικώς- στους δικαστικούς.
Το παραπάνω άρθρο έχει παρθεί από το 'Ποντίκι'.

Ντροπή τους!!!!!!!!!!!Αφού κατάντησαν την Ελλάδα στο έσχατο σημείο, τώρα κοιτάνε να ρουφήξουν και το μεδούλι. Δε τους φτάνουν οι μισθοί και οι συντάξεις που παίρνουν χωρίς να κάνουν τίποτα, αλλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η Ελλάδα, υπαίτιοι της οποίας είναι οι ίδιοι, πάνε να φάνε ότι τελευταίο μπορούν. Δωσ'τε τα ονόματα τουλάχιστον να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι Ελληνάρες!
Στα σχόλια για αυτό το άρθρο στο Ποντίκι, κάποιος/α που υπογράφει με το όνομα 'Φενάκη το άρωμα' έγραψε το εξής ωραίο:
     <<Μετά το 74, 300σιοι μυαλωμένοι επενδυτές, επένδυσαν σε μια φάρμα μόσχων έκτασης 131.957 τετρ. χμ. Τα βόδια έφτασαν τον εκπληκτικό αρ. των 10 περίπου εκατ. Οι αποδόσεις ήταν καλές κι ανάλογες της ποιότητας των βοοειδών. Η φάρμα πλέον πάει για φούντο κι οι επενδυτές θα σφάξουν και θα πωλήσουν τα έσχατα μοσχάρια μετά την απογραφή τους, σε μια προσπάθεια τελευταίας αρπαχτής, μιας ύστατης λεηλασίας. Οι μόσχοι ενώ νοιώθουν το τέλος τους, απλά μουγκρίζουν, όπως εγώ καλή μου ώρα.
Υπάρχουν και οι ταύροι γονιμοποίησης που αντιδρούν σε κάθε, σε κάθε κόκκινο, εκτός από το αίμα των συγγενών τους, που όταν πήξει γίνεται επικίνδυνα μαύρο, αν δε το έχουν καταλάβει. >>
Τα συμπεράσματα δικά σας......


Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Αστείες πινακίδες και άλλα Νο 1


Στο internet μπορείς να βρεις διάφορες αστείες πινακίδες και επιγραφές που υπάρχουν στην Ελλάδα.Κάποιες από αυτές τις παραθέτουμε κάτω κι θα ψάξουμε και γι' άλλες.

Ή ξέρεις γαλλικά ή δεν ξέρεις!

Αν έχεις τη σωστες πληροφορίες η δουλειά είναι εξασφαλισμένη!

Δηλαδή αν είμαι 94 και του φέρω και γραπτή συγκατάθεση θα με διώξει?

Ε όχι και μαλάκας!!
Αν τολμάται κάντε κι αλλιώς
Ε ας σκύψει να τον αποφύγει
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί...
Καλά σου λέει, υπάρχει και το .....
Αν είσαι γύφτος και δε θες να καις ρεύμα, θα τις βάλεις και να φυσάνε αντι για πιστολάκι.....
Βοηθάτε ρε παιδιά....



Οι απαγορεύσεις της Κέιτ Νο 2


Και αφού ξεκινήσαμε με τα βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για την Κέιτ Μίντλεντον, να κι ένα αστείο για τις απαγορεύσεις αφου παντρευτεί......

Η Πίπα και ο βασιλικός γάμος


Δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με το συγκεκριμένο ζεύγος, γι'αυτό και η μόνη ανάρτηση που έγινε είχε σχέση με τα κανάλια που μας πρήξανε(βλέπε star,alpha).Όμως το όνομα και μόνο της αδερφής της νέας πριγκίπισσας, Πίπα, σε προκαλει.Η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα έφτιαξε ένα πολύ ωραίο βίντεο το οποίο και παραθέτουμε.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Βαρύτατες ύβρεις Μεϊμαράκη σε βουλευτή του ΛΑΟΣ μέσα στη Βουλή!

'Οσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη ελληνική  Βουλή έμειναν με το στόμα ανοικτό ακούγοντας τις ύβρεις που εκστόμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ιωάννη Κοραντή.
'Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κοραντής διασταυρώθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, στους διαδρόμους της Βουλής έξω από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας στην οποία συμμετείχαν και οι δύο.
"Καλημέρα", του είπε ο κ.Κοραντής και ποιός είδε τον Βαγγέλη και δεν τον φοβήθηκε! Ο βουλευτής της ΝΔ, "στόλισε" τον κ. Κοραντή με όλες τις ύβρεις που υπάρχουν στο λεξιλόγιο και που θα έκαναν και τον πιο αθυρόστομο άνθρωπο να κοκκινίσει!
'Ολος ο διάλογος:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: Καλημέρα
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη; Λες καλημέρα εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομ......, καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γ.....!
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έμεινε άναυδος να τον παρακολουθεί, άλαλος κι έκανε το… σταυρό του.
Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο κ. Μεϊμαράκης είπε: "Ούτε καλημέρα να μου λένε όσο θέλουν να με στείλουν στην προανακριτική και να λένε οτι τα πήρα".
Ο κ. Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής.
Αιτία, η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Προέδρου του ΛΑΟΣ και τον κ.Μεϊμαράκη με σκληρές κουβέντες και κατηγορίες με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων. Ο κ.Μεϊμαράκης από το βημα της Βουλής είχε κατηγορήσει τον κ. Καρατζαφέρη οτι τον είχε επισκεφθεί όταν ήταν υπουργός Αμυνας και τον είχε πιέσει να υπογράψει για τα υποβρύχια.

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από τον Λάκη Λαζόπουλο για Παπανδρέου κ ΔΝΤ


Νομίζω ότι μετά από τα όσα έχουμε ακούσει για διάφορους πολιτικούς και από διάφορους πολιτικούς(βλέπε Πάγκαλο) το τελευταίο καιρο θα έπρεπε ήδη να έχουμε πάρει πέτρες και να τους κυνηγάμε.Σας ακούγετε παράλογο?Σκεφτείται ότι αυτά που μαθαίνουμε είναι μόνο λίγα από αυτά που πραγματικά έχουν γίνει και τότε θα καταλάβουμε που είναι η υπερβολή και που όχι.Το τελευταίο που έβγαλε στη χθεσινοβραδυνή του εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος,ήταν η κομμένη συνέντευξη του Ντομινικ Στρος Καν στη Γαλλία που έλεγε ότι απλά  η είσοδος της Ελλάδας στο ΔΝΤ είχε προετοιμαστεί 2 χρόνια πριν.Άρα ο κ. Παπανδρέου τόσο καιρό έλεγε ψέματα.Κορόιδεψε όλους τους Έλληνες λέγοντας το αξιομνημόνευτο 'λεφτά υπάρχουν', ενώ χωρίς να έχει βγει πρωθυπουργός  κανόνιζε την καταστροφή της χώρας.Πιστεύω ότι ο μέσος Έλληνας που τον πίστεψε τώρα πια θα αισθάνεται μαλάκας.Και το κακό είναι ότι πολλοί θα τον ξαναπιστέψουν.......Εδώ βγάλαμε 2 φορές πρωθυπουργό το Σημίτη, τι ψάχνεις τώρα...

Η εισβολή του Jimmy Jump στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ


Η χθεσινοβραδυνή εισβολή του Τζίμι Τζαμπ στον αγώνα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, σε εμάς τους Έλληνες έφερε μνήμες από τη μεγαλύτερη βραδιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Ήταν 4 Ιουλίου 2004 όταν η Εθνική μας ομάδα έπαιζε στο μεγάλο τελικό του EURO 2004 με την Πορτογαλία και ο Τζίμι Τζαμπ έκανε την εμφάνισή του πετώντας μία σημαία της Μπάρτσα στον 'προδότη΄Λουίς Φίγκο.Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι.......Σε ευχαριστούμε Τζίμι, ελπίζω και στο μέλλον να είσαι εκεί σε μια μεγάλη μας στιγμή....Α! και να μην ξεχνιόμαστε, γατάκι Μουρίνιο από κει που ήσουνα την έβλεπες την μπάλα?????Αλλά δεν φοβάμαι τη δικαιολογία θα τη βρεις στη διαιτησία.Κόψε τις κλάψες και μάθε επιτέλους στην ομάδα σου να παίζει ποδόσφαιρο και όχι αυτό που είδαμε όλοι χθες.Άντε γεια...
JIMMY JUMP by be_motion

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

THOU-VOU ΦΑΝΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ... Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΒΕΓΓΟΣ ΘΟΥ-ΒΟΥ


Θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά πράγματα για τον καλλιτέχνη και τον άνθρωπο Θανάση Βέγγο, που έφυγε σήμερα το πρωί.Θα μιλάνε για το πόσο καλός άνθρωπος ήταν, για το πόσο κράτησε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για το πόσο μέγάλος ηθοποιός με όλη την έννοια του όρου και πολλά άλλα.Εγώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να σας παραθέσω ένα κόμματι από μια από τις μεγάλες του επιτυχίες,και θεωρώντας ότι έτσι κι αλλιώς θα μείνει αθάνατος να του πω καλό ταξίδι.....

Φτάνει πια με αυτόν τον Πάγκαλο

Χθες το βράδυ κάθησα να δω λίγο τηλεόραση και έπεσα πάνω στην εκπομπή 'Ανατροπή' του MEGA και έχω να κάνω μια ερώτηση στους υπεύθυνους.Ο Πάγκαλος έχει κάποια σύμβαση με το εν λόγω κανάλι και βγαίνει σε όλες τις εκπομπές ανα τακτά χρονικά διαστήματα για να λέει τις ασυναρτησίες του?Δεν υπάρχει κάποιος να του απαγορεύσει να μιλάει?Να κρατήσει επιτέλους το στόμα του για το μόνο λόγο που δημιουργήθηκε ,δηλαδή να καταναλώνει τις άπειρες ποσότητες από φαί?Αποκλείστε αυτόν τον άνθρωπο(χα,χα,χα) από την τηλεόραση και διώξτε τον επιτέλους από κάθε κυβερνητικό πόστο γιατί αν φάει κι άλλα, δεν θα αντέξει θα σκάσει(2ο bing bang δε θα το αντέξουμε).Προφυλάξτε τον γιατί η παρακάτω φωτογραφία μπορεί να είναι μόνο η αρχή.
Άντε επιτέλους γιατι η υπομονή έχει και τα όριά της.Ήμαρτον .......που λέει και ο Γεωργίου

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ανέκδοτα Chuck Norris

Αυτά είναι μερικές επιλογές από τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν στο internet για τον Chuck Norris:
1. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.
2. Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
3. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι
4. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις.
5. Ο Τσακ Νόρις κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιζού μέσα.
6. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαιρέσει με το 0.
7. Όταν ο Μπρους Μπάννερ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Χαλκ. Όταν ο Χαλκ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Τσακ Νόρις
8. Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει διαίρεση, δεν υπάρχει υπόλοιπο. Ποτέ
9. Η Γη δεν περιστρέφεται απλά γύρω από τον άξονά της, αλλά γυρνά κάτω από τα πόδια του Τσακ Νόρις καθώς αυτός τρέχει.
10. O Τσακ Νόρις έχει ήδη τετραγωνίσει τον κύκλο.
11. O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ.
12. Ο Τσακ Νόρις έχει φτιάξει κύκλο με μόλις 300 μοίρες.
13. Ο Τσακ Νόρις εξαφάνισε τον Τζων Αυλακιώτη
14. Ο Θεός μπορούσε να δημιουργήσει τον κόσμο σε επτά ημέρες. Ο Τσακ του έδωσε έξι.
15. Όταν ο μπαμπούλας πάει να κοιμηθεί, πρώτα βλέπει αν είναι στην ντουλάπα του ο Τσακ Νόρις
16. Ο Τσακ μπορεί να μιλήσει Braille.
17. Ο Τσακ αναφέρεται στον εαυτό του στο τέταρτο πρόσωπο.
18. O Τσακ Νόρις μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου
19. Οι Ιταλοί έχτισαν τον πύργο της Πίζας προς τιμήν του Τσακ Νόρις. Ο Τσακ όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος...
20. O Τσακ Νόρις μόλις γεννήθηκε πήδηξε την πρώτη νοσοκόμα που είδε. Ήταν ο πρώτος της... ήταν η τρίτη του
21. Ο Τσακ Νόρις ποτέ δεν πήγε στο βουνό. Το βουνό πήγε στον Τσακ Νόρις.
22. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να βάλει τρίποντο από τη γραμμή των βολών...
23. Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει δίσκο χωρίς να πρέπει να συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας.
24. Ο Τσακ Νόρις έχει αποκρυπτογραφήσει την Γραμμική Α'.
25. Ο Τσακ Νόρις δεν χρησιμοποιεί τρίφτη για να βάλει τυρί στη μακαρονάδα του. Έχει τα γένια του.
26. Δεν είναι τυφώνας. Ο Τσακ φταρνίστηκε...
27. Μια φορά σε μια παρτίδα Poker και αφού στο τραπέζι βρίσκονταν πολλά εκατομμύρια, ένας αντίπαλος του Τσακ Νόρις του αποκαλύπτει πως κρατάει καρέ του άσσου... ο Τσακ Νόρις χαμογελά και του δείχνει το Φλος Ρουαγιάλ που κρατούσε...
28. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να φάει μόνο ένα (Lays).
29. Ο Τζέημς Μποντ έχει πάρει άδεια να σκοτώνει. Από τον Τσακ Νόρις...
30. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να κερδίσει 6αρι στο λόττο με 5 νούμερα.
31. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διασπάσει το άτομο... με τα δόντια του.
32. Τα αναβολικά φτιάχνονται από τον ιδρώτα του Τσακ Νόρις.
33. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να κάνει ΜΑΤ με μια κίνηση.
34. Ο Τσακ Νόρις ξέρει τι σημαίνει η λέξη "Ζαβαρακατρανέμια".
35. O Τσακ Νόρις ξέρει το τελευταίο δεκαδικό του π.
36. Ο Τσακ Νόρις είναι ο πατέρας των παιδιών του Ζεββεδαίου
37. Ο Τσακ Νόρις μπορει να χειροκροτήσει με το ένα χέρι.
38. Ο Τσακ Νορις μπορει να χωρεσει 2 καρπουζια στην μια μασχαλη
39. Ο Τσακ Νόρις ξέρει ΠΟΥ πάει ο Καραμήτρος.
40. Τι βρήκε ο Γκράχαμ Μπελ μόλις ανακάλυψε το τηλέφωνο;
- Δύο αναπάντητες από τον Τσακ Νόρις.
41. Όταν ο Θεός έδωσε στον Μωυσή τις 10 εντολές χαραγμένες σε πέτρινες πλάκες, ο Chuck Norris τις είχε ήδη σε flashάκι..
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: Γιατί ο Τσακ Νόρις δεν έχει πάτέρά?Γιατί δεν βρέθηκε κανένας να του μαμήσει τη μάνα!!!!!!!!

ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ

Ή είχα καιρό να πάω στην Αθήνα ή ποτέ δεν πρόσεξα αυτό το πανέμορφο(?????) άγαλμα που κοσμεί(χα,χα,χα) την είσοδο της Ερμού.Δεν είμαι ειδικός από τέχνη, αλλά το κοινό αίσθημα όλης της παρέας μου, όπως πιστεύω και πολλών άλλων είναι ότι μάλλον χρυσοπληρώσαμε κάτι εντελώς κακόγουστο και άσχημο.Η φωτό επάνω δείχνει αυτό το υπέροχο κατασκεύασμα.Επειδή έχω δει και σε άλλα μέρη τέτοια υπέροχα(?????) έργα τέχνης(μάλλον κακογουστιάς), αλήθεια το πληρώνουμε ή μας το κάνουν δώρο?