Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Παίζει τύμπανα με τα οπίσθια 4 γυναικών! (video)

Παίζει τύμπανα με τα οπίσθια 4 γυναικών! (video)
Ο Jorge Perez μέλος του συγκροτήματος PATAX , δίνει ένα νέο στυλ στα κρουστά!
Χρησιμποιεί αντί για τύμπανα τα οπίσθια τεσσάρων γυναικών που βρίσκονται μπροστά του.
Απίστευτο αλλά με τη βοήθεια και κάποιων εφέ, παράγει μνουσική.....
 

Τα ζόμπι έφτασαν... στην Καναδική Βουλή

Μια ιστορική συνεδρίαση διεξήχθη πριν λίγες μέρες στην Βουλή του Καναδά, καθώς ήταν η πρώτη φορά που Βουλή κράτους ασχολούνταν με το φλέγον θέμα των... ζόμπι και μιας ενδεχόμενης επίθεσής τους στη χώρα.
Τα ζόμπι έφτασαν... στην Καναδική Βουλή (video)
Όλα ξεκίνησαν μετά από μια ερώτηση του βουλευτή του Νεοδημοκρατικού Κόμματος, Πατ Μάρτιν, για το κατά πόσο ο Καναδός υπουργός Εξωτερικών της χώρας έχει επαρκές σχέδιο αντιμετώπισης μιας ενδεχόμενης εισβολής ζωντανών – νεκρών στον Καναδά.
Ζήτησε μάλιστα την κατάρτιση αποτελεσματικού σχεδίου για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Τα ζόμπι δεν γνωρίζουν σύνορα και μια εισβολή στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια πανδημία σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο», προειδοποίησε ο Μάρτιν καλώντας τον Καναδό υπουργό να καταρτίσει σχέδιο μαζί με τους Αμερικανούς ομολόγους του.

Τον παραπάνω μάλλον σουρεαλιστικό διάλογο πυροδότησε δημοσίευμα της εφημερίδας Canadian Press, το οποίο ανέφερε ότι οι αρχές ασφαλείας του Κεμπέκ εξετάζουν σενάρια διαχείρισης μιας ενδεχόμενης... αποκάλυψης όπου τα ζόμπι θα εισβάλλουν στη χώρα αλλά και μιας γενικότερης συζήτησης τον τελευταίο καιρό περί ζόμπι στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Σοβαρολογούσε; Όχι ακριβώς. Πάντως η απειλή μιας εισβολής ζόμπι χρησιμοποιείται συχνά ως σενάριο πολέμου ή σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περιπτώσεις ασκήσεων φυσικών και άλλων καταστροφών και ίσως η ερώτηση του Καναδού βουλευτή στόχευσε στη διερεύνηση του κατά πόσο η Καναδική κυβέρνηση ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει έναν έκτακτο κίνδυνο.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι κάτι τέτοιο ποτέ δεν θα συμβεί... Υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού μας του Καναδά δεν θα γίνουμε ποτέ ένας παράδεισος για τα ζόμπι!», διαβεβαίωσε αποφασιστικά ο υπουργός Τζον Μπερντ κάνοντας παράλληλα ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη «dead-dicated» (σ.σ. dedicated σημαίνει αφοσιωμένος και dead νεκρός), το οποίο προκάλεσε γέλιο στην αίθουσα.
Πηγή:e-go.gr

Στη Ρωσία έπεσαν μετεωρίτες -Καταστροφές και 1.000 τραυματίες [βίντεο & εικόνες]

Ρώσους οδηγούσε και είδε να πέφτουν μετεωρίτες -Τι κατέγραψε με την κάμερα [βίντ

Η Ρωσία δέχθηκε «επίθεση» από κομμάτια μετεωρίτη, ο οποίος εξερράγη πάνω από την περιοχή του Τσέλιαμπινσκ. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τα ερασιτεχνικά  βίντεο ντοκουμέντα ανεβαίνουν το ένα μετά το άλλο στο διαδίκτυο και δείχνουν τις φλεγόμενες ουρές να πέφτουν από τον ουρανό.

Το πρωί της Παρασκευής μετεωρίτες έπεσαν στο Τσέλιαμπινσκ. Βίαιες εκρήξεις προκλήθηκαν στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τα Ουράλια και περιοχές της κεντρικής Ρωσίας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια σε πολλά κτίρια. Ωστόσο κομμάτια του μετεωρίτη δεν έπεσαν στη Γη.

Στις 11:00 τοπική ώρα (07:00 ώρα Ελλάδας) έγιναν πολυάριθμες κλήσεις για τραυματισμούς -κοψίματα και μώλωπες. Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τρεις σοβαρά, από την πτώση μετεωριτών στην περιοχή των Ουραλίων, ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφαξ. «Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 1.000 τραυματίες, από τους οποίους οι τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ζημιές έχουν καταγραφεί σε έξι πόλεις της περιοχής.

Από το κρουστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια στο γραφείο του Ιταρ-Τας στο κέντρο του Τσέλιαμπινσκ, σύμφωνα με το πρακτορείο, ενώ τοίχος κατέρρευσε σε εργοστάσιο στην ίδια πόλη.

Το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών ανακοίνωσε πως κινητοποίησε 20.000 άντρες και τρία αεροπλάνα ή ελικόπτερα για να επιθεωρήσουν τις περιοχές.





 


Πηγή:iefimerida.gr

Οι ιστορικές φράσεις που δεν ειπώθηκαν ποτέ!

Οι ιστορικές φράσεις που δεν ειπώθηκαν ποτέ!

Αποφθεύγματα που αποδόθηκαν λίγο... διαφορετικά

Τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν… Τι θα έλεγες αν τα γνωμικά διάσημων προσωπικοτήτων που καθημερινά επαναλαμβάνουμε δεν τα είπαν όντως αυτοί που νομίζουμε; Κι όμως ακόμη και στην αρχαιότητα άλλος είχε το όνομα και άλλος τη χάρη! Δες εδώ κάποιες εκφράσεις που δεν είναι έτσι όπως νομίζουμε…

1) «Αν δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι». Ας υποθέσουμε ότι είσαι καθηγήτρια ιστορίας και θέλεις να δείξεις στους μαθητές σου ότι η γαλλική ελίτ μισούσε την αγροτική τάξη. Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις πώς σκεφτόταν η Μαρία Αντουανέτα για τον πεινασμένο λαό της; Η ιστορία λέει ότι είπε αυτή τη φράση όταν πληροφορήθηκε ότι οι αντάρτες εισέβαλαν στη Βαστίλλη, και έκτοτε έχει κατοχυρωθεί ως δική της. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν το είπε όντως αυτό. Στην πραγματικότητα η φράση αυτή απαντάται σε ένα βιβλίο του Ρουσσώ και ειπώθηκε όταν η Queen Marie ήταν περίπου επτά ετών.

2) «Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» Οι δάσκαλοι τρελαίνονται να μας λένε ότι ο Βολταίρος έγραψε αυτό το γνωμικό σε ένα από τα βιβλία του. Αν όμως τους ρωτήσεις σε ποιο βιβλίο του το λέει, αποκλείεται να μπορέσουν να σου απαντήσουν! Η αλήθεια είναι ότι, ενώ η συγκεκριμένη φράση είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες του Βολταίρου και η κεντρική ιδέα της ελεύθερης έκφρασης ιδεών, δεν ειπώθηκε ποτέ από το Βολταίρο. Αντιθέτως μάλιστα, η φράση αυτή απαντάται σε ένα βιβλίο που λέγεται «Οι φίλοι του Βολταίρου», το οποίο αναφέρεται σε ιδέες και στη φιλοσοφία του Βολταίρου. Σε αυτό το βιβλίο η Evelyn Beatrice Hall ανέφερε ότι όλα όσα είπε ο Βολταίρος μπορούν να συνοψιστούν σε μια φράση, δηλαδή στο εν λόγω γνωμικό. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο επικράτησε η ιδέα ότι τη συγκεκριμένη φράση την είπε ο ίδιος ο Βολταίρος.

3) «Ο θάνατος ενός άνδρα είναι τραγωδία. Ο θάνατος χιλιάδων είναι στατιστική». Για τους περισσότερους, η πρώτη εμφάνιση αυτής της φράσης ήταν σε ένα άρθρο των New York Times που αναφερόταν στο Στάλιν. Όμως, μετά από εκτενή έρευνα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η φράση προέρχεται από μια ιστορία για το φανταστικό αστυνομικό κράτος που υποτίθεται ότι σατίριζε τη Σοβιετική Ένωση, η οποία μπορεί να είναι η αιτία που όλοι πίστεψαν ότι ο Στάλιν θα μπορούσε να έχει πει αυτή τη φράση.

4) «Για το μόνο που μετανιώνω είναι που έχω μόνο μια ζωή για να θυσιάσω για την πατρίδα μου». Ο Nathan Hale ήταν ένας από τους πρώτους κατασκόπους. Μέχρι σήμερα είναι γνωστό ότι συνελήφθη από τους Βρετανούς και είπε αυτή τη φράση λίγο πριν κρεμαστεί. Το ρητό του επαναλαμβάνεται από τους αμερικανούς στρατιώτες σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, ο Hale όσο ζούσε δεν είπε ποτέ αυτή τη φράση. Πέντε χρόνια μετά αποδείχθηκε ότι το έγγραφο ήταν παραποιημένο και το είχε πιστοποιήσει η αδερφή του, η οποία δεν ήταν εκεί κατά την εκτέλεσή του.

5) «Εγώ ανακάλυψα το internet». Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλοι θεωρούν ότι ο Al Gore ανακάλυψε το internet. Στην πραγματικότητα, το internet δημιουργήθηκε μετά από δεκαετίες προσπαθειών από μια ομάδα προγραμματιστών από την υπηρεσία DARPA ( Defense Advanced Research Projects Agency ) και από τη CIA. Και ενώ ο Al Gore έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που οδήγησε στη δημιουργία του διαδικτύου, ποτέ δεν πήρε πάνω του τη σπουδαία αυτή εφεύρεση.

Πηγή: k-mag.gr

Καυσόξυλα για... 12 ώρες θα δείχνει τηλεοπτικό κανάλι


Τηλεοπτικό μαραθώνιο με θέμα τα καυσόξυλα θα προβάλλει απόψε η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας.
Για δώδεκα συνεχόμενες ώρε οι τηλεθεατές θα βλέπουν ένα αναμμένο τζάκι, με σχολιασμό από ειδικούς στα καυσόξυλα, συμβουλές και μικρά μαθήματα πολιτιστικής παράδοσης."Θα συζητήσουμε για παράξενα πράγματα όπως το κάψιμο, η κοπή και το στοίβαγμα των ξύλων αλλά θα έχουμε και πολιτιστικά στιγμιότυπα, με μουσική και ποιήματα", εξήγησε ο Ρούνε Μέκλεμπουστ, παραγωγός στο κρατικό κανάλιNRK. "Θα είναι ένα πολύ αργό, αλλά αξιόλογο τηλεοπτικό πρόγραμμα", πρόσθεσε.
Ο Μέκλεμπουστ πήρε την ιδέα για το σόου από την απρόσμενη επιτυχία ενός βιβλίου για τα κούτσουρα που έγραψε ο Λαρς Μίτινγκ ο διασημότερος ειδικός στα καυσόξυλα στη Νορβηγία. Το βιβλίο έχει τον τίτλο "Hel Ved", που μεταφράζεται "Ισχυρός Χαρακτήρας".Ταυτόχρονα ο τίτλος κάνει λογοπαίγνιο με τη λέξη Ved που σημαίνει "καυσόξυλο".
Το βιβλίο έχει πουλήσει 130.000 αντίτυπα από πέρσι --αριθμός τεράστιος για μια χώρα 5 εκατομμυρίων κατοίκων- και σύμφωνα με τον εκδότη του ήταν δεύτερο σε πωλήσεις, μετά τις "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι". Φυσικά, ο Μίτινγκ θα είναι καλεσμένος στον 12ωρο μαραθώνιο του τζακιού.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το NRK επιλέγει να προβάλει ένα "παράξενο" πρόγραμμα. Το 2011 έπαιζε επί 134 ώρες το ταξίδι ενός κρουαζιερόπλοιου που ανέβαινε τα παράλια της Νορβηγίας προς την Αρκτική, σπάζοντας έτσι το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο, συνεχές τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Το ταξίδι του κρουαζιερόπλοιου αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές αφού η τηλεθέαση κάποια στιγμή έφτασε το 60%, δηλαδή 3,2εκατομμύρια άνθρωποι είχαν γυρίσει στο κανάλι και παρακολουθούσαν το πλοίο. Παλαιότερα, η οκτάωρη προβολή ενός τρένου που πήγαινε από το Όσλο στο Μπέργκεν είχε τέτοια ανταπόκριση από το κοινό που το NRK αναγκάστηκε να προβάλλει ξανά το πρόγραμμα σε επανάληψη.
"Οι άνθρωποι στη Νορβηγία έχουν μια πνευματική σχέση με τη φωτιά. Η φωτιά είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ και αν δεν είχαμε καυσόξυλα δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε στη Νορβηγία, θα παγώναμε", εξήγησε ο Μέκλεμπουστ που εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα νούμερα που θα κάνει απόψε το αναμμένο τζάκι.
Πηγή:newsit.gr

Έχασε το σπίτι του και ζει 15 χρόνια σε τάφο

Έμεινε άστεγος και κατέληξε να ζει σε νεκροταφείο και να κοιμάται σε ένα τάφο. Τι δηλώνει ο ίδιος για την επιλογή του και πώς το χιούμορ τον προστατεύει (Pics)

Ο 43χρονος Bratislav Stojanovic ζει σε ένα κοιμητήριο της Σερβίας εδώ και 15 χρόνια, καθώς έχασε το σπίτι του από χρέη.
Ο πρώην οικοδόμος έχασε το σπίτι του και από τότε πήρε την απόφαση να ζήσει σε ένα τόπο, στον οποίο αυτό το ρήμα χαρακτηρίζεται ακατάλληλο, έως και τραγικό. ''Νιώθω πιο άνετα στον τάφο συγκριτικά με τους δρόμους'' αναφέρει ο ίδιος, δικαιολογώντας τη μακάβρια κατοικία του.
Ο Stojanovic ''μοιράζεται'' τον τάφο με τα μέλη μίας οικογένειας στην οποία ανήκε το κοιμητήριο κι έχουν πεθάνει εδώ κι έναν αιώνα. Βρίσκεται στην πόλη Νις της Σερβίας και ουσιαστικά δεν ανήκει σε κανέναν.
''Η ατμόσφαιρα είναι ξηρή και ζεστή. Έχω κάποιες λάμπες και τα προσωπικά μου είδη. Το ξέρω, δεν είναι παλάτι, αλλά είναι πιο άνετα από το να έμενα στο δρόμο'' δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Ο κ. Stojanovic δεν είχε ποτέ μία σταθερή δουλειά και αυτό τον οδήγησε στην αδυναμία αποπληρωμής των χρεών του. Περιπλανήθηκε για αρκετό καιρό στους δρόμους, μέχρι να καταλήξει στο νεκροταφείο.

Παρά την περίεργη κατάστασή του, ο ίδιος αντιμετωπίζει με χιούμορ τις συνθήκες διαβίωσής του λέγοντας: ''Η ζωή με τους νεκρούς δεν είναι τόσο τρομακτική όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Μάλιστα, σήμερα φοβάμαι πιο πολύ τη ζωή από τον θάνατο''.
''Δε με τρομάζει να κοιμάμαι με τους νεκρούς. Αυτοί είναι νεκροί δε θα μου κάνουν τίποτα. Πιο πολύ από όλα φοβάμαι την πείνα. Άλλωστε αν πεθάνω είμαι στο κατάλληλο μέρος''.
Αυτό θα πει τελευταία κατοικία...
Πηγή:news247.gr

Τα 20 πιο ρομαντικά νησιά για το 2013 : ναι, είναι και η Σαντορίνη μέσα!

"Όλα τα μέρη μπορούν να γίνουν ειδυλλιακά αρκεί να είσαι με εκείνον που θες", λέει μια σοφή ρήση του λαού. Όχι ότι οι εκατομμύρια αναγνώστες του Travel + Leisure δεν είναι ρομαντικοί, απλώς, να, είπαν να γίνουν λίγο πιο συγκεκριμένοι. Ιδού τα αποτελέσματα των πιο ρομαντικών νησιών του κόσμου για το 2013.
Κρυστάλλινα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, ηλιοβασιλέματα που έχουν το κατάλληλο φόντο για να σε κρατήσουν ξάγρυπνο και τοπία -χωρίς υπερβολές- πνιγμένα στη βλάστηση: Οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού Travelandleisure.com (που ξεπερνούν τις 100.000 ημερησίως και προέρχονται απ’ όλα τα μέρη του κόσμου) δε χρειάζονται κάτι παραπάνω για να χαρακτηρίσουν έναν προορισμό -και συγκεκριμένα νησί- 'ρομαντικό' και να τον βάλουν στη λίστα με τους αγαπημένους τους. Το αν έχουν βρεθεί σε έναν από αυτούς ή αν απλά ονειρεύονται να πάνε κάποια στιγμή της ζωή τους με τον σύντροφό τους, δεν το ξέρουμε, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ψήφισαν. Και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, ήταν τουλάχιστον καλόγουστοι...
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι προορισμοί που ακολουθούν είναι στην πλειοψηφία τους όνειρο θερινής νυκτός : Από Μαλδίβες και νησιά Fiji μέχρι το Big Island στη Χαβάη και το εξωτικό Μπαλί. Ευτυχώς, υπάρχει και η Σαντορίνη στην τρίτη θέση και φέρνει την λίστα του top20 λίγο προς τα κυβικά μας. Έχουμε και λέμε:
1. Bora-Bora, Γαλλική Πολυνησία
2. Κάπρι, Ιταλία
3. Σαντορίνη, Ελλάδα
4. Kauai, Χαβάη
5. Boracay, Φιλιππίνες
Σαντορίνη (Νο.3): "Το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, σε συνδυασμό με τη λευκή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική αλλά και τα εκλεκτά κρασιά" ήταν οι κυριότεροι λόγοι που εκτόξευσαν την Σαντορίνη στην τρίτη θέση της κατάταξης, σύμφωνα με τα στοιχεία της ψηφοφορίας των αναγνωστών. Αν ρωτήσουν εμάς πάντως, έχουμε κι άλλα επιχειρήματα για να υπερασπιστούμε τη θέση μας στη παγκόσμια λίστα...
6. Μαλδίβες
7. Maui, Χαβάη
8. Moorea, Ταϊτή
9. Vieques, Πουέρτο Ρίκο
10. Μπαλί, Iνδονησία

Στην ψηφοφορία του Travel + Leisure για τους πιο ρομαντικούς νησιώτικους προορισμούς στην υφήλιο συμμετείχαν πάνω από 1,5 εκατομμύριο αναγνώστες

11. Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Καραϊβική
12. Lanai, Χαβάη
13. Anguilla, Καραϊβική
14. Huahine, Γαλλική Πολυνησία
Καταρράκτες, αρχέγονα δάση και παραλίες που μοιάζουν σαν καθρέφτες του ουρανού: Η Kauai στη Χαβάη (Νο.4) δεν μπήκε στη λίστα μόνο για τα παραπάνω. Ταινίες όπως το "The Descendants" και το "Avatar" έδειξαν σε εκατομμύρια κόσμου πως το συγκεκριμένο μέρος έχει τα φόντα να φέρει στο μυαλό μας κάτι από παράδεισο.
15. Fiji
16. Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
17. Great Barrier, Αυστραλία
18. St. Bart’s, Καραϊβική
Το Μπαλί (Νο. 10) αποτελεί μακράν τον πιο τουριστικό προορισμό της Ινδονησίας, και, όπως φαίνεται από τους αναγνώστες του T+L και τον πιο ρομαντικό. Εδώ η φύση στάθηκε απλόχερη. Γιγαντιαίοι λόφοι, ηφαίστεια, καταρράκτες, αμέτρητοι κοραλλιογενείς ύφάλοι, πανέμορφες παραλίες με κατάλευκη ή κατάμαυρη άμμο (ανάλογα με το αν είσαι στο νότιο ή βόρειο τμήμα της) και πολύ μα πολύ πράσινο. Τι άλλο να θελήσει κανείς;
19. Big Island, Χαβάη
20. Παρθένες Νήσοι ΗΠΑ

Όπως είπαμε πάντως και εξ'αρχής, δεν υπάρχει ορισμός για το ρομαντικό μέρος. Ρομαντικοί άνθρωποι και διαθέση όμως, άπλετη...
Πηγή:cosmo.gr

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Δικηγόρος κάνει δώρο ένα... τσάμπα διαζύγιο για τον Αγιο Βαλεντίνο

Δικηγόρος κάνει δώρο ένα δωρεάν διαζύγιο για τον Αγιο Βαλεντίνο

Ο Γουόλτερ Μπέντλεϊ, από το Μίσιγκαν, αποφάσισε να προσφέρει κάτι εντελώς πρωτότυπο για την ημέρα των ερωτευμένων, καθώς ανακοίνωσε ότι προτίθεται να διευκολύνει όποιο ζευγάρι επιθυμεί να χωρίσει.
Τα έξοδα έκδοσης διαζυγίου είναι ιδιαίτερα υψηλά και μπορεί να κοστίσουν από 1.500 έως και 3.000 δολάρια και ο Μπέντλεϊ υποστηρίζει ότι θέλει να βοηθήσει κάποιον που «επιθυμεί να προχωρήσει».
Ανήρτησε, λοιπόν, την πρότασή του στο διαδίκτυο και, όπως υποστηρίζει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον 500 άνθρωποι έχουν ζητήσει τη βοήθειά του. Ο ίδιος θα επιλέξει τον «νικητή», τον οποίο θα εκπροσωπήσει στα δικαστήρια, με κριτήριο την πιο «πειστική» ιστορία που θα του παρουσιάσουν.

Πηγή: iefimerida.gr

Πήδηξε από τον 7ο όροφο για να γλιτώσει από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Πήδηξε από τον 7ο όροφο για να γλιτώσει από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Τύχη βουνό φαίνεται πως είχε ένας 35χρονος Εσθονός ο οποίος προσπάθησε να δραπετεύσει από την... γυναίκα του και να πάει στο αγαπημένο του μπαρ, ωστόσο, έπεσε από τον έβδομο όροφο.
Η τρελή αυτή ιστορία ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης όταν η δύσμοιρη γυναίκα, προφανώς μαθημένη από τα καμώματα του άνδρα της τον κλείδωσε στο δωμάτιό τους ώστε να μην πάει στο μπαρ να πιει, καθότι ξημέρωνε του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ήθελε να έχει εκείνος χανγκοβερ την ημέρα των ερωτευμένων.
Ο 35χρονος με τη σειρά του μάλλον δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αποφάσισε να φτιάξει ένα αυτοσχέδιο σκοινί από σεντόνια για να δραπετεύσει από το παράθυρο του έβδομου ορόφου.
Δεν υπολόγισε καλά, πάντως, και τα σεντόνια σκίστηκαν με τον ίδιο να πέφτει στο κενό και να γλιτώνει με ελαφριά τραύματα εξαιτίας των θάμνων που υπήρχαν από κάτω.
Μοναδικές ιστορίες αγάπης...

Πηγή: iefimerida.gr

Τελικά η μπίρα κάνει κοιλιά;

Τελικά η μπίρα κάνει κοιλιά;
"Πιείτε άφοβα" λένε οι επιστήμονες, μιας και όπως φαίνεται, η άποψη πως η μπίρα κάνει κοιλιά δεν ισχύει!
Σε έρευνα που έγινε στη Γερμανία ανάμεσα σε 20.000 άτομα φάνηκε πως μάλλον η γενικότερη διατροφή δημιουργεί τα παχάκια και πως η μπίρα ίσως είναι περισσότερο αθώα απ' όσο νομίζουμε. Όπως μάλιστα λένε οι ερευνητές, η μπίρα έχει λιγότερες θερμίδες από τα άλλα αλκοολούχα, οπότε πρέπει επιτέλους να την απενοχοποιήσουμε.
Σε έρευνα στην Τσεχία αποδείχτηκε το ίδιο, πως η κατανάλωση μπίρας από τους εθελοντές που πήραν μέρος στην έρευνα δεν είχε σχέση με το βάρος τους. Όπως φαίνεται, δεν σας παχαίνει η μπίρα, αλλά η πρόσληψη περισσότερων θερμίδων από εκείνες που έχει ο οργανισμός ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν αυτές προέρχονται από την υπερκατανάλωση αλκοόλ, ζαχαρούχων ροφημάτων ή φαγητού.
Γι' αυτό, όλα με μέτρο!
Πηγή:e-radio.gr

Μη γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να μην κάνετε σεξ


Οι μουσουλμάνοι στην Ινδονησία κλήθηκαν να μην εορτάσουν την σημερινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς οι θρησκευτικοί τους ηγέτες προειδοποίησαν ότι η γιορτή αυτή χρησιμοποιείται συχνά ως δικαιολογία για το προγαμιαίο σεξ.
Εκατοντάδες νεαροί μουσουλμάνοι σε τουλάχιστον δύο πόλεις της Ινδονησίας κάλεσαν τους συνομηλίκους τους να μην εορτάσουν τη σημερινή ημέρα που συνδέεται ευρέως με τον έρωτα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Antara.
"Η ημέρα είναι εκείνη κατά την οποία ο κόσμος τείνει να εμπλέκεται σε ανεξέλεγκτες σχέσεις και άλλες αμαρτίες", είπε ο Ντούκσι Σαμάντ, επικεφαλής του Ινδονησιακού Συμβουλίου Μουσουλμάνων Λόγιων στην πόλη Παντάνγκ της νήσου Σουμάτρα, σύμφωνα με το πρακτορείο.
Η Ινδονησία είναι κυρίως μουσουλμανική και πολλοί κάτοικοί της θεωρούν το προγαμιαίο σεξ αμαρτία.
Ωστόσο, τα εμπορικά κέντρα στην Τζακάρτα και σε άλλες πόλεις ήταν σήμερα στολισμένα με καρδούλες, λουλούδια και φτερωτούς Έρωτες για να ενθαρρύνουν έτσι τα ζευγάρια να γιορτάσουν.
Πηγή:newsit.gr

Δύο δορυφόροι του Πλούτωνα αναζητούν όνομα

Δύο δορυφόροι του Πλούτωνα αναζητούν όνομα
Το 1978 οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο μακρινός, παγωμένος Πλούτωνας διέθετε ένα δορυφόρο τον οποίο ονόμασαν Χάροντα. Πέρασαν 27 χρόνια για να εντοπιστούν άλλοι δύο, η Νύχτα και η Υδρα. Ομάδα ερευνητών από το Ινστιτούτο αναζήτησης εξωγήινης ζωής SETI εντόπισε το 2011 και το 2012 άλλα δύο σώματα που κινούνται σε τροχιά γύρω από τον Πλούτωνα.
Η ομάδα των ερευνητών ζητά τώρα από τους φίλους του Διαστήματος να τους βοηθήσουν στην επιλογή των ονομάτων των δύο φεγγαριών. Εφτιαξαν μια λίστα από υποψήφια ονόματα και δημιούργησαν έναν δικτυακό τόπο στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να ψηφίσουν δύο από αυτά. Τα υποψήφια ονόματα σχετίζονται φυσικά με τον μυθικό κόσμο του Πλούτωνα, τον κάτω κόσμο όπου μεταβαίνουν οι ψυχές μετά τον θάνατο. Η λίστα περιέχει ονόματα όπως: Κέρβερος, Αχέροντας, Ορφέας, Περσεφόνη, Υπνος, Ευριδίκη.
Με τη βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου οι δύο νέοι δορυφόροι Ρ4 και Ρ5 θα αποκτήσουν ονόματα.
Πηγή: tovima.gr

Απίστευτο: Έπινε χάπια … κι έγινε γκέι!

Ο Ντιντιέρ Ζαμπάρτ, 51 ετών από τη Γαλλία, ξεκίνησε να παίρνει ένα φάρμακο για μια πάθηση των νευρων που είχε το 2003, προκειμένου να θεραπευθεί.
Απίστευτο: Έπινε χάπια … κι έγινε γκέι!
Όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι του, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο πελάτης τους – παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών – άρχισε να παρουσιάζει περίεργη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά.
Συγκεκριμένα, ο Ζαμπάρτ ισχυρίζεται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει τρείς φορές κι ότι απέκτησε εθισμό στον τζόγο μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να χάσει όλες τις οικονομίες της οικογένειάς του και να αναγκαστεί να κλέβει για να συνεχίσει να παίζει.
Σύμφωνα πάντα με τους δικηγόρους του, μετατράπηκε σε έναν καταναγκαστικό γκέι σεξομανή και άρχισε να εκθέτει τον εαυτό του στο διαδίκτυο, ενώ οι ριψοκίνδυνες σεξουαλικές επαφές που είχε, οδήγησαν στον βιασμό του.
Η συμπεριφορά αυτή σταμάτησε όταν σταμάτησε τη λήψη των φαρμάκων το 2005, αλλά μέχρι τότε, είχε υποβιβαστεί στη δουλειά του στο Υπουργείο Άμυνας και υπέφερε από ψυχολογικά τραύματα που προέκυψαν από τους εθισμούς του.
Η πραγματικότητα είναι πως είναι αδύνατο να ευθύνεται το φάρμακο που έπαιρνε ο Ζαμπάρτ για το γεγονός ότι έγινε γκέι. Ωστόσο, οι καταναγκαστικές συμπεριφορές είναι μια γνωστή παρενέργεια του φαρμάκου που έπαιρνε.
Οι οδηγίες του εν λόγω φαρμάκου, αναφέρει ότι πριν από τη χρήση του, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει ορισμένες παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει όπως ότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα εθισμού στον τζόγο ή άλλες έντονες -καταναγκαστικές ή ασυνήθιστες για τον χρήστη – συμπεριφορές, όπως αυξημένες σεξουαλικές ορμές.
Ωστόσο, οι δικηγόροι του Ζαμπάρτ είπαν ότι αυτή η προειδοποίηση δεν εμφανιζόταν στο ένθετο του φαρμάκου μέχρι το 2006, όπου ο πελάτης τους είχε ήδη διακόψει την φαρμακευτική αγωγή.
Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει ότι ο Ντιντιέρ Ζαμπάρτ ζητάει τώρα συνολικά 610.000 δολάρια ως αποζημίωση για την πώληση ελαττωματικού φαρμάκου, καθώς και από τον νευρολόγο του, επειδή δεν τον ενημέρωσε σωστά για το συγκεκριμένο φάρμακο.
Πηγή:newsbomb.gr

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τα 10 επαγγέλματα όπου πέφτει το περισσότερο σεξ μεταξύ συναδέλφων


Μετά από έρευνα στην οποία συμμετείχαν 42.000 άτομα βγήκε η λίστα με τα 10 επαγγέλματα που παρατηρείται συχνότερα η ανάπτυξη «στενών επαφών» μεταξύ συναδέλφων.
Τη λίστα κατάρτισε μια ιστοσελίδα καριέρας. Το ερώτημα που έθεσε σε 42.000 εργαζομένους που απασχολούνται σε διάφορες θέσεις όλων των τομέων ήταν «ποιες σεξουαλικές εμπειρίες είχατε με συνεργάτες σας».
Στις πρώτες θέσεις βρίσκει κανείς τους καλλιτέχνες, με τους σεφ και τους σερβιτόρους να ακολουθούν. Στη δεκάδα περιλαμβάνονται τόσο δουλειές γραφείου όσο και άλλες που εκτελούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Ενα ακόμη εντυπωσιακό στοιχεί που προκύπτει είναι ότι ένας στους δέκα εργαζομένους από κάθε κατηγορία ανέφεραν ότι είχαν έρθει σε ολοκληρωμένη σωματική επαφή με κάποιον συνάδελφό τους, ενώ οι υπόλοιποι είχαν φλερτάρει. Κάποιοι, πάντως , δήλωσαν ότι είχαν κάνει… cybersex.
Η λίστα με τους 10 επαγγελματικούς κλάδους που είναι πιο επιρρεπείς στην ανάπτυξη επαφών στενού τύπου είναι οι εξής:

Καλλιτέχνες
Σεφ
Σερβιτόροι
Υπάλληλοι Χρηματιστηρίου
Υπάλληλοι καθαριότητας και Σεκιούριτι
Εργάτες σε Βιοτεχνία/Εργοστάσια
Τεχνικοί αυτοκινήτων
Διευθυντές τροφίμων
Διαχειριστές βάσης δεδομένων/ Τεχνικοί υπολογιστών
Διακοσμητές

Πηγή: kamarinia.gr

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο: Η 17χρονη Nicole Delien κοιμόταν για 64 μέρες!

Κι όμως ο ύπνος βοηθά στο αδυνάτισμα
Η 17χρονη Nicole Delien είναι ενανεαρό κορίτσι από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ το οποίο πάσχει από μία παράξενη, ανίατη ασθένεια. Μπορεί να μην έχει κάποια επίπτωση στην γενικότερη υγεία της όμως λόγω της ασθένειας της, αναγκάζεται να κοιμάται 19 ώρες τη μέρα.

Τον Ιανουάριο κοιμήθηκε συνεχόμενα περισσότερο από 2 μήνες- για 64 ολόκληρες ημέρες και σπάνια σε κατάσταση ημιληθαργική, σηκωνόταν από το κρεβάτι μόνο για να πάει μέχρι την τουαλέτα και να φάει ελάχιστα. Η ασθένειά της ονομάζεται Kleine-Levin Syndrome. Κοιμάται σχεδόν 18 ώρες την ημέρα με μικρά διαλείμματα, τα οποία όμως δεν μπορεί να επαναφέρει στη μνήμη της όταν ξυπνάει. Η ασθένεια διαγνώστηκε από έναν γιατρό στο Allegheny General Hospital του Pittsburgh, και λέγεται πως μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιονδήποτε ξαφνικά!

Η κοπέλα πάσχει από έλλειψη προσανατολισμού, παραισθήσεις, παλιπαιδισμό, βουλιμία και υπερσεξουαλική δραστηριότητα τις περιόδους που είναι ξύπνια. . Το Kleine-Levin Syndrome πλήττει κυρίως εφήβους και σπάνια γυναίκες, ενώ τα αίτια του είναι ακόμα άγνωστα. Όσο για τη θεραπεία, περιλαμβάνει φάρμακα που απλά περιορίζουν τη συχνότητα των ληθαργικών επεισοδίων. Η Nicole πάντως έχει χάσει τις πιο σημαντικές στιγμες της ζωής της.
Πηγή:gr.news.yahoo.com

Αν είναι δυνατόν: Διαβάστε σε τι μεταμφιέστηκε ένας επίδοξος κλέφτης

Πρόκειται ίσως για την πιο περίεργη ληστεία της δεκαετίας
Αν είναι δυνατόν: Διαβάστε σε τι μεταμφιέστηκε ένας επίδοξος κλέφτης
Όπως αναφέρει η Huffington Post ένας άνδρας 51 ετών επιχείρησε να κλέψει μια... πετσέτα από κατοικία στη Φλόριδα των ΗΠΑ.
Ακόμα πιο περίεργο δε είναι ότι ο Brett Eric Drachenburg που συνελήφθη, είχε μεταμφιεστεί σε... ήλιο!
Η αστυνομία δε διευκρινίζει πως ακριβώς ο κλέφτης μεταμφιέστηκε, ωστόσο για να τον συλλάβουν μάλλον δεν... πέτυχε!

Πηγή:newsbomb.gr

Νέο σοκ από την Playmobil που πουλάει σετ ένοπλης ληστείας

Ο βρετανικός Τύπος και οι οργανώσεις εναντίον της οπλοκατοχής χαρακτηρίζουν απαράδεκτα τα νέα παιχνίδια που δημιούργησε η διάσημη εταιρεία παιδικών παιχνιδιών.
Νέο σοκ από την Playmobil που πουλάει σετ ένοπλης ληστείας
Το πακέτο περιέχει ένα μέρος τραπεζικού υποκαταστήματος, ένα χρηματοκιβώτιο, τραπεζοϋπάλληλο και φυσικά... ένοπλους ληστές.
Παρά την οργισμένη υποδοχή από τις οργανώσεις προστασίας των παιδιών και περιορισμού της κατοχής και χρήσης όπλων, η γερμανική εταιρεία δεν φαίνεται να προβληματίζεται.
Κατά την ίδια, το συγκεκριμένο προϊόν παρακινεί τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους, να επινοήσουν λύσεις, να δημιουργήσουν.
Μεταξύ των επινοήσεων περιλαμβάνονται και εργαλεία για να βγάλουν οι ληστές τα χρήματα από το ATM...
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Playmobil προκαλεί συζητήσεις με τις θεματικές επιλογές της.
Στο παρελθόν είχε λανσάρει αντίστοιχο σετ με εργάτες δημοσίων έργων, στα αξεσουάρ των οποίων πέρα από τα φτυάρια και τα εργαλεία, περιλαμβάνονταν και τρία κασόνια μπύρες...
Πηγή:e-go.gr

Ζευγάρι εύπορων ηλικιωμένων δολοφονήθηκε λόγω λάθους του Google Maps

Τραγικό τέλος είχε ζευγάρι Αμερικανών, όταν πληρωμένος δολοφόνος οδηγήθηκε σε λάθος σπίτι... στο δικό τους

Ένα εύπορο ζευγάρι από το Wisconsin εκτελέστηκε εν ψυχρώ από πληρωμένο δολοφόνο μέσα στο σπίτι του, επειδή ο εκτελεστής οδηγήθηκε σε λάθος σπίτι από τη Google Maps.
Ο λόγος για τον 68χρονο Dennis Koula και την 65χρονη σύζυγό του Merna οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους από τον γιο τους Eric τον Μάιο του 2010.
Ο γιος τους εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης με την κατηγορία για τη δολοφονία τους! Σύμφωνα με το CBS, νέα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η δολοφονία ήταν τελικά επί πληρωμή από επαγγελματία.

Ο Eric συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες για τη δολοφονία των γονιών του μέσα από τη φυλακή αναφέρει "Έχει όλα τα στοιχεία ενός χτυπήματος ή τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει".
Ένας ανακριτής της αστυνομίας εξέτασε τη θεωρία μιας πιθανής δολοφονίας από πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος πιθανώς έκανε λάθος στο σπίτι από το Google Maps. Μάλιστα ο John Christophersen, ένας ειδικός πράκτορας του Υπουργείου Δικαιοσύνης "δεν βρίσκει κανένα κίνητρο πίσω από αυτή τη δολοφονία" .
Πάρα την ενδελεχή έρευνα του Christophersen σήμερα έρχεται ένας γείτονας του ζευγαριού και δίνει μια νέα διάσταση στο σίριαλ. Ο Steve Burgess ανέφερε στις αρχές πως λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία των γειτόνων του, είχε λάβει ορισμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του.
Η Merna ήταν μια φιλήσυχη δασκάλα ενώ ο Dennis διατηρούσε μια αλυσίδα φαρμακείων και μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ford στην πόλη La Crosse.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δολοφόνοι δεν έκλεψαν ούτε χρήματα, ούτε κοσμήματα. Δεν άγγιξαν τίποτα μέσα στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους το λαπ τοπ ή κάποια άλλη συσκευή.
Ο Eric καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία των γονιών του τον περασμένο Αύγουστο.
"Η καρδία μου σταμάτησε όταν άκουσα την ετυμηγορία" ανέφερε η αδελφή του, Cindy.
Πηγή:news247.gr

Βίντεο: Πάρκαρε νόμιμα και μετά οι δημοτικοί υπάλληλοι ζωγράφισαν απαγορευτικό σήμα

Δείτε το απίστευτο βίντεο από το Ισραήλ που προκαλεί αίσθηση. Δημοτικοί υπάλληλοι ζωγράφισαν απαγορευτικό σήμα γύρω από αυτοκίνητο που είχε παρκάρει νόμιμα (Vid)

Εκτός εαυτού βγήκε μία γυναίκα οδηγός στο Τελ Αβίβ, η οποία ενώ ήξερε ότι είχε παρκάρει σε νόμιμη θέση κοντά στο σπίτι της, ειδοποιήθηκε ότι όχι μόνο έπρεπε να πληρώσει περίπου 190 ευρώ πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα σε θέση αναπήρων, αλλά έπρεπε να πληρώσει και τα έξοδα του γερανού που της είχε πάρει το αυτοκίνητο.
Η γυναίκα έψαξε και βρήκε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ορισμένους δημοτικούς υπαλλήλους να βάζουν τις απαγορευτικές γραμμές και το ειδικό σήμα για τα ΑμΕΑ, αφού πάρκαρε. Στη συνέχεια ήρθε ο γερανός και της πήραν το αυτοκίνητο με την κατηγορία του παράνομου παρκαρίσματος. Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 Φεβρουαρίου.
Η Hila Ben Baruch "ανέβασε" το βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook στις 5 Φεβρουαρίου και πολύ οργισμένη κατηγόρησε τις αρχές του Τελ Αβίβ ότι θέλουν απλώς να "ρουφούν το αίμα" των δημοτών.
Το θέμα έγινε γνωστό στους υπεύθυνους του δήμου, οι οποίοι της έσβησαν το πρόστιμο, αλλά εκείνη επιμένει ότι αυτό δεν είναι αρκετό και θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Και με το δίκιο της.
Πηγή:news247.gr

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Eκανε μπίζνα την... αμαρτία

Τον αποκαλούν «βασιλιά της απιστίας», ο ίδιος ωστόσο δηλώνει απολύτως πιστός στη γυναίκα του με την οποία είναι παντρεμένος τα τελευταία επτά χρόνια. Εάν όντως λέει την αλήθεια για τον γάμο του, αυτό το γνωρίζει μόνον ο ίδιος και ενδεχομένως η σύζυγός του.
Η ιστοσελίδα του 42χρονου Καναδού αριθμεί πάνω από 17,6 εκατ. μέλη σε 25 χώρες.
Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουν καλά εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο, πολλοί μάλιστα από αυτούς εξ ιδίας πείρας, είναι πως ο παραπάνω, απολύτως δικαιολογημένος «βασιλικός τίτλος» του 42χρονου Καναδού Νόελ Μπίντερμαν δεν οφείλεται στις απιστίες του ιδίου προσωπικά αλλά των πολυάριθμων πελατών του. Βλέπετε, ο Μπίντερμαν τυγχάνει δημιουργός και διευθυντής του ιστοχώρου AshleyMadison.com.
Ο λόγος για μια υπηρεσία εύρεσης ερωτικού συντρόφου για... παντρεμένους. Η εν λόγω ηλεκτρονική πλατφόρμα δικτύωσης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να αναζητούν και να συνάπτουν εξωσυζυγικές σχέσεις με διακριτικότητα, εχεμύθεια και πάνω από όλα ασφάλεια.

Σε 10 χώρες
«Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ», απαντά σε όσους του αποδίδουν κατηγορίες «αντροχωρίστρας» ο ίδιος ο Μπίντερμαν, ο οποίος μάλιστα είναι προγραμματισμένο τις επόμενες ημέρες να επισκεφθεί τη χώρα μας προκειμένου να διαφημίσει την ελληνική έκδοση της AshleyMadison.com (ναι, ο εν λόγω ιστοχώρος πλέον «ομιλεί» εννέα γλώσσες, μεταξύ αυτών και τα ελληνικά, και δραστηριοποιείται σε δέκα γεωγραφικές περιοχές της υφηλίου, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης).

Οσο για την «ήσυχη» συνείδηση του Μπίντερμαν, αυτή μάλλον απορρέει από το γεγονός πως η υπηρεσία AshleyMadison.com επί του παρόντος αριθμεί περίσσότερα από 17,6 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη σε 25 χώρες, από τα οποία περίπου το 70% είναι άνδρες και το 30% γυναίκες. Επί της ουσίας, δηλαδή, μιλάμε για μια νέα, ιντερνετική «αυτοκρατορία της απιστίας» η καθαρή αξία της οποίας υπολογίζεται πλέον πως ξεπερνά τα 100 εκατ. δολ., ενώ, ενδεικτικά, τα κέρδη της μόνο για το 2012 έσπασαν το φράγμα των 20 εκατ. δολαρίων. Δεδομένων των παραπάνω, η AshleyMadison.com αποτελεί τη δημοφιλέστερη υπηρεσία στην κατηγορία της δικτύωσης μεταξύ παντρεμένων (η ίδια αυτοαποκαλείται «υπηρεσία εξωσυζυγικών ραντεβού για εχέμυθους και διακριτικούς συντρόφους») και μία από τις λαοφιλέστερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες γενικά εύρεσης ερωτικών συντρόφων δίπλα στις επίσης κορυφαίες eHarmony.com και Match.com.

Η πορεία της AshleyMadison.com από το 2002 οπότε αυτή έκανε το ντεμπούτο της και μετά, υπήρξε άκρως εντυπωσιακή, το ίδιο εντυπωσιακή με την προσωπική πορεία του ιδρυτή της, Νοέλ Μπίντερμαν. Ο Μπίντερμαν, απόφοιτος της Νομικής, ξεκίνησε την καριέρα του ως νομικός σύμβουλος και μάνατζερ αθλητών, προτού μεταπηδήσει στον χώρο του Διαδικτύου, αρχικά ως κτηματομεσίτης και εν συνεχεία σε ρόλο συμβούλου... εξωσυζυγικών σχέσεων με σύνθημά του το: «Η Ζωή είναι Σύντομη. Κάνε μια σχέση».

Πλέον, περίπου δέκα χρόνια μετά, ο Μπίντερμαν έχει εξελιχθεί σε τηλεοπτικό αστέρα-ιεροκήρυκα της απιστίας, ενώ έχει κυκλοφορήσει και βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Αυτοί που απατούν, ευημερούν: πως η απιστία θα σώσει τον σύγχρονο γάμο».
Πηγή:e-go.gr

Economist: Σε ποια χώρα να γεννήσετε το παιδί σας το 2013

Ποιες είναι οι καλύτερες χώρες για να γεννηθεί ένα παιδί το 2013. Δείτε την πλήρη λίστα (Pics)

Το περιοδικό Εconomist πριν από 25 χρόνια είχε δημοσιεύσει για πρώτη φορά, λαμβάνοντας υπόψιν του πολλούς και διάφορους κοινωνικο-πολιτικούς παράγοντες, έναν πίνακα με τις 50 χώρες στον κόσμο όπου θα ήταν καλύτερα για κάποιον να έχει γεννηθεί. Το 1988, οι Η.Π.Α. ήταν στην κορυφή της λίστας.
Σύμφωνα με τη νέα έρευνα του Economist, η Ελβετία είναι πλέον, η περισσότερο ενδεδειγμένη χώρα του κόσμου, για να γεννηθεί σήμερα ένα παιδί. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τη Μονάδα Πληροφοριών του περιοδικού.
Οι επόμενες δύο καλύτερες χώρες του κόσμου για να γεννηθεί ένα παιδί είναι η Αυστραλία και η Νορβηγία ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην 34η θέση. Στο μικροσκόπιο της έρευνας μπήκαν 80 χώρες παγκοσμίως.
Η τελική κατάταξη προέκυψε από σύστημα βαθμολογίας που βασίστηκε σε 11 παράγοντες για να καθορίσει "ποια χώρα θα παρέχει τις καλύτερες ευκαιρίες για μια υγιή, ασφαλή και ευημερούσα ζωή στα χρόνια που έρχονται".
Σημειώνεται ότι οι μισές από τις 10 πρώτες χώρες είναι ευρωπαϊκές αλλά μόνο μία - η Ολλανδία - είναι μέλος της Ευρωζώνης.
Για να συντάξουν τη λίστα οι ερευνητές του Εconomist Inteligence Unit έλαβαν υπόψη τους 11 δείκτες. Μεταξύ άλλων μέτρησαν τις ευκαιρίες που προσφέρουν oι χώρες για μια υγιή, ασφαλή και ευημερούσα ζωή τα επόμενα χρόνια.
Επίσης, έλαβαν υπόψη τους δείκτες εγκληματικότητας, κοινωνικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, αλλά και την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας.
Εξέτασαν ακόμη πόσο εκτιμάται ότι θα είναι το κατά κεφαλήν εισόδημα το 2030 όταν δηλαδή τα παιδιά που θα γεννηθούν το 2013 θα βρίσκονται στο στάδιο της ενηλικίωσης.

Πηγή:news247.gr

Πώς επιλέγουν σαμπουάν τα δύο φύλα!!!


Δεν είναι δα και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο πάει κάποιος να αγοράσει ένα σαμπουάν για τα μαλλιά του. Σωστά; Θα μου πείτε «ναι, αλλά πρέπει να δω το άρωμα, το χρώμα, τα συστατικά, την υφή…». Κι όλα αυτά (και πολλά ακόμα!), εάν είστε γυναίκα! Γιατί έαν πρόκειται για άντρα, ε τότε τα πράγματα είναι πιο απλοποιημένα. Συμπέρασμα: Ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν άντρα να σου αγοράσει σαμπουάν! Ή καλύτερα «αγόρασε εσύ το δικό σου, πάρε το χρόνο σου, ψάξε το, δες το από εδώ, κοίταξέ το απο εκεί, προβληματίσου…» και άσε τον χριστιανό να πάρει το δικό του!!!
http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/02/fetcher_1407.jpeg
Πηγή:enimerwsi.gr