Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Καλό θα ήταν να μην τη δεις μπροστά σου - Βρήκαν γιγαντιαία νυχτερίδα 3,5 μέτρων

Καλό θα ήταν να μην τη δεις μπροστά σου - Βρήκαν γιγαντιαία νυχτερίδα 3,5 μέτρων

Νυχτερίδα, το άνοιγμα των φτερών της οποίας αγγίζει τα 3,5 μέτρα, βρέθηκε στη ζούγκλα του Αμαζονίου, στο Περού.
Σύμφωνα με τους ντόπιους, η συγκεκριμένη νυχτερίδα είναι η Chupacabra, ένα θρυλικό πλάσμα της περιοχής, το οποίο θεωρητικά κάνει επιθέσεις σε ζώα όλων των ειδών και τους πίνει το αίμα μέχρι την τελευταία σταγόνα.
Οι επιστήμονες ωστόσο εικάζουν ότι πρόκειται απλά για μία γιγαντιαία εκδοχή ενός από τα μεγαλύτερα είδη νυχτερίδας στον κόσμο, το οποίο έχει άνοιγμα φτερών από 1.5 έως 1.7 μέτρα.

Πηγή:iefimerida.gr

Ουκρανία: Φοιτήτρια καταδικάστηκε επειδή τηγάνισε αυγά στην Αιώνια Φλόγα

Για ποιο λόγο καταδικάστηκε νεαρή φοιτήτρια στο Κίεβο.

Τριετή ποινή φυλάκισης με αναστολή επέβαλε ουκρανικό δικαστήριο σε μία 21χρονη φοιτήτρια η οποία τηγάνισε αυγά στην Αιώνια Φλόγα, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, για να διαμαρτυρηθεί κατά της κυβερνητικής πολιτικής.
Η Χάνα Σινκόβα κρίθηκε ένοχη για βεβήλωση του μνημείου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Κίεβο.
Η φοιτήτρια, μέλος ενός ριζοσπαστικού κινήματος της νεολαίας, δήλωσε ότι η πράξη της είχε σαν στόχο να επιστήσει την προσοχή για τα δεινά των φτωχών βετεράνων του πολέμου.
"Το συμβολικό μήνυμα της πράξης μου είναι ότι σύντομα, πολύ σύντομα, παλαίμαχοι, ηλικιωμένοι, φτωχοί άνθρωποι θα περιμένουν στην ουρά μπροστά από την αιώνια φλόγα για να μαγειρέψουν το φαγητό τους εκεί, επειδή δεν θα έχουν πουθενά να μείνουν και τίποτα να φάνε" είπε η 21χρονη.
Η Χάνα Σινκόβα είπε ότι θα ασκήσει έφεση για την δικαστική απόφαση.
Πηγή:news247.gr

Το βυθισμένο παλάτι (pics)

Το βυθισμένο παλάτι (pics)
Το "παλάτι του νερού", το Jal Mahal, χτίστηκε στο κέντρο της λίμνης Sagar και ήταν το παλάτι στο οποίο διέμενε και περνούσε τα καλοκαίρια της η βασιλική οικογένεια.
Το παλάτι χτίστηκε το 1799 απέναντι από την πόλη Τζαϊπούρ, πρωτεύουσα του ινδικού κρατιδίου Ρατζαστάν, και αποτελεί στολίδι της περιοχής με τα πανάκριβα μάρμαρά του, τους πολύτιμους λίθους του και τις χρυσοποίκιλτες λεπτομέρειες.
Με τα χρόνια όμως το Jal Mahal Palace άρχισε να βουλιάζει στα νερά της λίμνης, απομένοντας σχεδόν το μισό μόνο πάνω από το νερό!
Συγκεκριμένα, οι τέσσερις πρώτοι όροφοι έχουν βυθιστεί!

















Το παλάτι αποκαταστάθηκε πρόσφατα και αποτελεί πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, που δέχεται πλήθος επισκεπτών.
Πηγή:e-radio.gr

Facebook και Twitter πιο δελεαστικά από το σεξ


Η περιήγηση στο Facebook και το Twitter φαίνεται πιο δελεαστική από μια σεξουαλική σχέση ή το κάπνισμα, όπως προκύπτει από έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.
Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν πως η συμμετοχή στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης--ακολουθώντας κάποιον στο Twitter ή αναρτώντας φωτογραφίες και σχόλια στο Facebook--είναι πιο ισχυρός πειρασμός από το σεξ και το τσιγάρο.
Η έρευνα διεξήχθη σε διάστημα μιας εβδομάδας στη Γερμανία από μέλη του πανεπιστημίου του Σικάγο.
"Είναι σαφώς πιο δύσκολο να αντισταθεί κανείς στην επιθυμία για τα μέσα αυτά γιατί είναι πιο εύκολα προσβάσιμα και δεν κοστίζουν πολύ", επισήμανε στους Los Angeles Times ο Βίλχεμ Χόφμαν, βασικός εισηγητής της έρευνας.
Τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν από 18 ως 85 ετών και χρησιμοποιούν συχνά τα κινητά τους τηλέφωνα--smartphones--για να αναζητήσουν κάτι στο Διαδίκτυο ή να παρακολουθήσουν κάποιον από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτήσεις για το σεξ, το ποτό, το τσιγάρο και άλλους πειρασμούς. Από τις απαντήσεις τους προέκυψε πως η περιήγηση και συμμετοχή τους στα δίκτυα αυτά είναι ο πειρασμός στον οποίο δεν μπορούν να αντισταθούν.
Τέλος, η έρευνα έδειξε πως οι περισσότεροι είναι εξαρτημένοι από τη δουλειά τους, σε τέτοιο βαθμό που προτιμούν να εργαστούν από το να υποκύψουν σε κάποιον άλλο πειρασμό.
Πηγή:ant1.gr

ΥΠΟΙΚ ΗΠΑ για E.N.D.: Πλαστό το ομόλογο των 500 εκατ. δολαρίων

Τι αναφέρει το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ για το περίφημο ομόλογο.

Πλαστό είναι το περίφημο ομόλογο των 500 εκατ. δολαρίων των ομογενών σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής.
Πρόκειται για τα λεφτά τα οποία προτίθετο να δανείσει ο οργανισμός End National Debt (Τέλος στο Ελληνικό Χρέος) για την εξαγορά του ελληνικού χρέους. Σύμφωνα με τον κ. Λαμπράκη, ο χρόνος αποπληρωμής του δανείου θα ήταν σε 100 χρόνια με επιτόκιο που ανέρχεται στο 0,5%.Εμπνευστής του σχεδίου φέρεται να είναι ο Αρτέμιoς Σώρρας.
Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Καρυώτη, καθηγητή της Πολιτικής Οικονομίας του Maryland, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο", το ομόλογο αυτό είναι πλαστό, καθώς ο ίδιος απευθύνθηκε σε ειδικούς του υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, που εξέτασαν αντίγραφό του και κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα.
"Οι ειδικοί μου απάντησαν στις 3 Οκτωβρίου και μου είπαν: "ερευνήσαμε το ομόλογο που μας στείλατε και σας λέμε πως είναι πλαστό. Κυκλοφορούν πολλά τέτοια παρόμοια στην αγορά. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν πουθενά αυτά…".
Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη απάντηση του υπ. Οικονομικών της Αμερικής, "Αυτό το ομόλογο είναι ψεύτικο ενώ ψεύτικα είναι και τα ονόματα των αξιωματούχων που υπογράφουν το ομόλογο αυτό".
"Και τα υπόλοιπα ομόλογα είναι πανομοιότυπα με αυτό. Μάλιστα για να δείξουν μια κάποια αυθεντικότητα το κάθε ένα από αυτά, έχει διαφορετικό αριθμό επάνω", συμπλήρωσε ο κύριος Καρυώτης ο οποίος για μια περίοδο υπήρξε αντιπρόεδρος του συγκεκριμένου οργανισμού.
Από την άλλη, ο δικηγόρος Γιώργος Παπαδάκης που εκπροσωπεί την E.N.D., ισχυρίστηκε πως δεν αμφισβητεί την απάντηση αυτή του υπουργείου Οικονομικών η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα έγραφα που έχει ο ίδιος στην κατοχή του και τα οποία θα κατατεθούν στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.
Πηγή:news247.gr

Μέλισσες... παρήγαγαν πολύχρωμο μέλι!

Αφωνοι έμειναν μελισσοπαραγωγοί στο Ριμποβίλ της βορειοανατολικής Γαλλίας, όταν διαπίστωσαν μυστηριώδεις μπλε και πράσινες σκιές στο μέλι που παρήγαγαν οι μέλισσές τους.
Μέλισσες... παρήγαγαν πολύχρωμο μέλι!
Οπως αναφέρει το Reuters, από τον Αύγουστο, μελισσοκόμοι της πόλης έβλεπαν μέλισσες να επιστρέφουν στις κυψέλες τους μεταφέροντας άγνωστες πολύχρωμες ουσίες που έδιναν στο μέλι τους αφύσικες σκιές.
Σαστισμένοι οι μελισσοκόμοι άρχισαν να παρακολουθούν τα σμήνη των μελισσών και διαπίστωσαν ότι αντί να πετούν προς τα λουλούδια, πήγαιναν σε εργοστάσιο της Mars που παράγει τις καραμέλες M&M's, και βρισκόταν πολύ κοντά στα μελίσσια και έπαιρναν τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η βιομηχανία για να χρωματίσει τις καραμέλες της.
Η Mars μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το περιστατικό.
Το απούλητο «χρωματιστό» μέλι αποτελεί τώρα πονοκέφαλο για τους μελισσοκόμους και ο συνεταιρισμός ζήτησε την παρέμβαση της πολιτείας.
Το εργοστάσιο αποφάσισε, τελικά, να καλύπτει τις πρώτες του ύλες προκειμένου να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση οι μέλισσες.
Πηγή:e-go.gr

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ξύπνησε από κώμα και έμαθε ότι... είναι έγκυος

Ποια είναι η απίστευτη ιστορία της Νάταλι Λάντερ.

Η νεαρή Νάταλι Λάντερ είχε ένα πάρα πολύ άσχημο τροχαίο ατύχημα, το οποίο της κόστισε ένα σπασμένο λαιμό και τέσσερα σπασίματα στην πλάτη.
Η 31χρονη, έπεσε σε κώμα και όταν συνήλθε, ο γιατρός της την ενημέρωσε ότι είναι έγκυος και την συμβούλεψε να κάνει έκτρωση, γιατί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να κρίνουν αν θα μπορούσε να μιλήσει ξανά ή να περπατήσει.
Η απόφαση της όμως ήταν να ρισκάρει και να κρατήσει το παιδί που εν τέλει έφερε στον κόσμο και χαίρει άκρας υγείας.
Η είδηση της εγκυμοσύνης ξάφνιασε ακόμα και την ίδια. Την γέμισε τρόμο, αλλά και χαρά, όπως λέει σήμερα.
"Όταν ενημερώθηκα ότι είμαι έγκυος τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Φοβήθηκα ότι τα παιδιά μου (αυτό που κυοφορούσε και ένα ακόμα που είχε) θα μείνουν χωρίς μητέρα… Στην συνέχεια φοβήθηκα ότι μπορεί το μωρό, που κυοφορούσα να έπαθε κάτι από το ατύχημα και να γεννηθεί με πρόβλημα", είπε.
"Προσπάθησα να επικεντρωθώ στο να βελτιώσω την υγεία μου, αλλά ανησυχούσαν πιο πολύ για το μωρό. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι θα πάνε όλα καλά βλέποντας την βελτίωση της υγείας μου, όμως εγώ δεν το πίστευα μέχρι που κράτησα στην αγκαλιά μου το παιδί μου", πρόσθεσε.
Σήμερα, ευγνωμονεί όσους την βοήθησαν να κυοφορήσει το παιδί της.
Πηγή:news247.gr

Πασίγνωστη τραγουδίστρια δηλώνει πως έκανε σεξ με φάντασμα

Η Ke$ha μίλησε για τις υπερφυσικές εμπειρίες του τελευταίου χρόνου σε συνέντευξή της σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και άφησε τους παραγωγούς με το στόμα ανοιχτό, όταν δήλωσε πως μία από τις εμπειρίες της ήταν και το σεξ με ένα φάντασμα!
Η 25χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε την πηγή έμπνευσης για το τραγούδι 'Supernatural', το οποίο θα είναι στον καινούριο της δίσκο 'Warrior'.




«Είχα αρκετές υπερφυσικές εμπειρίες τις ημέρες που ηχογραφούσα το άλμπουμ. Η μία ήταν το σεξ μ' ένα φάντασμα και δεν ξέρω τ' όνομα του! Είμαι πολύ ανοιχτή σ' αυτά. Αυτό που βγάζει ο δίσκος είναι μαγικό. Πήγα ένα πνευματικό ταξίδι με τον εαυτό μου, χωρίς μάνατζερ και σωματοφύλακες, Γύριζα τον κόσμο και ζούσα σε μία βάρκα» ανέφερε...
Πηγή:e-radio.gr

Πιο σεμνά θα ντύνονται οι ιερόδουλες της Γάνδης




Οι 170 περίπου νόμιμες ιερόδουλες της Γάνδης θα πρέπει στο εξής να φοράνε πιο σεμνά ρούχα όταν βγαίνουν στις βιτρίνες των οίκων ανοχής, καθώς ο δήμος δέχτηκε πάρα πολλά παράπονα από τους κατοίκους της πόλης. Οι Αρχές, λοιπόν, της βελγικής αυτής πόλης αποφάσισαν να υποχρεώσουν τις γυναίκες να ντύνονται πιο συντηρητικά καλύπτοντας τα προκλητικά μέρη του σώματός τους. Όσες εργαζόμενες παραβατούν κινδυνεύουν με πρόστιμο 120 ευρώ. Φυσικά υπήρξαν αντιδράσεις για το νέο αυτό μέτρο καθώς υποστηρίζουν ότι ο πελάτης πρέπει να κάνει «οφθαλμόλουτρο» για να πάρει την τελική απόφαση. Ο δήμαρχος της πόλης πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ενάντια στην πορνεία κι ότι οι ιερόδουλες έχουν υψηλή κοινωνική αξία. Στην αντιίπερα όχθη, αρκετές φεμινιστικές οργανώσεις θεωρούν ότι το μέτρο αυτό δεν είναι αρκετό και μοναδική λύση είναι η απαγόρευση της πορνείας.
Πηγή:zoogla.gr

Τέρμα στα σάντουιτς στη Ρώμη!

perierga.gr - Τέρμα στα σάντουιτς στη Ρώμη!
 Τέλος στην κατανάλωση αρτοποιημάτων στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης για τους περαστικούς βάζει ο δήμαρχος της πόλης, με τα πρόστιμα για τους παραβάτες να κυμαίνονται από 25 έως και 500 ευρώ! Σάντουιτς, κριτσίνια, κουλουράκια, τυροπιτούλες και ψωμάκια που συνηθίζουν να καταναλώνουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Αιώνιας Πόλης στις βόλτες τους ανάμεσα στα αρχαιολογικά αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου θα αποτελούν πλέον παρελθόν για τους πεινασμένους ντόπιους και τουρίστες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Monde», όσοι επιθυμούν να φάνε κάτι στα γρήγορα θα πρέπει από εδώ και στο εξής να απολαμβάνουν το σνακ τους όχι περπατώντας στο δρόμο αλλά καθισμένοι σε ένα εστιατόριο ή μια καφετέρια. Ο λόγος; Τα περιστέρια είναι η αιτία! Πιο συγκεκριμένα, «τα ψίχουλα που πέφτουν από τα ψωμάκια συγκεντρώνουν πολλά περιστέρια γύρω από τα μνημεία της πόλης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα σχετικά με τη φθορά τους αλλά και την καθαριότητα», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Δημαρχείο της Πόλης. Το μέτρο θα συνδυαστεί και με την απαγόρευση κατανάλωσης ποτών στους ίδιους χώρους, που ήδη ισχύει, με σκοπό να προστατευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μνημεία της πόλης.
Πηγή:perierga.gr

Στριπτιζάδικο χωρίς... στριπτίζ στην Αυστραλία

Οι εργαζόμενες σε γνωστό στριπτιζάδικο της Αυστραλίας, έχασαν το δικαίωμα να βγάζουν τα ρούχα τους. Διαβάστε γιατί.

Εκατοντάδες πελάτες του Players Showgirls στο Surfers Paradise στην Αυστραλία δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το αγαπημένο τους στριπτιτζάδικο έκανε "στροφή στην ποιότητα".
Εδώ και λίγο καιρό στο κλαμπ τα κορίτσια είναι ντυμένα, δεν χορεύουν αισθησιακούς χορούς και φυσικά δεν γδύνονται.
Αιτία, η άδεια που πήρε το κλαμπ μετά την επαναλειτουργία του λόγω χρεοκοπίας. Το αγαπημένο στέκι των Αυστραλών είχε τεθεί υπό καθεστώς πτώχευσης τον περασμένο Απρίλιο για χρέη σχεδόν ένος εκατομμυρίου δολαρίων.
Μετά από λίγο καιρό το μαγαζί επαναλειτούργησε. Οι αρχές ωστόσο του χορήγησαν άδεια "παροχής οινοπνευματωδών ποτών" και όχι "ψυχαγωγίας ενηλίκων". Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα κορίτσια να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδή να χορέψουν αισθησιακούς χορούς και να γδυθούν κάνοντας πασαρέλα στην πίστα.
Ένας από τους υπεύθυνους του κλαμπ ανέφερε ότι "Η αίτηση για την ειδική άδεια επί του παρόντος εξετάζεται από την εφορία".
Εκπρόσωπος της εφορίας επιβεβαίωσε ότι το κλαμπ δεν διαθέτει την ειδική άδεια και έτσι οι κοπέλες πρέπει να παρέχουν τις υπηρεσίες τους ντυμένες.
Μια χορεύτρια τόνισε "Ζητάμε ακόμα και συγνώμη από τους πελάτες προσπαθώντας να τους εξηγήσουμε ότι δεν έχουμε τη σχετική αδειοδότηση" και πρόσθεσε "Καταλαβαίνω τα παράπονα των πελατών οι οποίοι πληρώνουν για ένα ποτό 50 και 60 δολάρια περιμένοντας έναν πριβέ χορό τον οποίο δεν μπορούν να έχουν επειδή δεν έχουμε το δικαίωμα να γδυθούμε".
Πηγή:news247.gr

Ενοικιάζεται διαμέρισμα αρκεί να μην είσαι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και... bisexual [εικόνα]

Ένα πραγματικά απίστευτο ενοικιαστήριο έβαλε ιδιοκτήτης διαμερίσματος που θέτει... πολιτικούς όρους προς τους υποψήφιους ενοικιαστές.
Ο... Ελληναράς, ιδιοκτήτης τριών διαμερισμάτων, ζητά να μάθει την πολιτική ταυτότητα των υποψηφίων ενοικιαστών πριν κλείσει τη συμφωνία όπως φαίνεται από την αγγελία που εντόπισε αναγνώστης του enikos.gr
«Αν σας ενδιαφέρει δεν πρέπει να ψηφίζετε "ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ (ειδικά ΟΧΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ) να πληρώνετε την εφορία και να έχετε υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό, και να μην είστε αμφί», αναφέρεται μεταξύ άλλων στα απίθανα ενοικιαστήρια!


Πηγή:iefimerida.gr

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ιαπωνία: Πληρώνουν για να κοιμηθούν με αγνώστους

Ποια είναι η νέα παράξενη συνήθεια των Ιαπώνων που κάνει θραύση στο Τόκιο (Vid)

Το Soineya είναι το πρώτο cuddle-shop στον κόσμο. Κοινώς, ένα μέρος όπου μπορεί να πάει κανείς και πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό, να κοιμηθεί κυριολεκτικά στο ίδιο κρεββάτι με αγνώστους.
Το Soineya προσφέρει υπηρεσίες... αγκαλιάς και ύπνου. Οι πελάτες διαλέγουν άτομα από το προσωπικό και ξαπλώνουν δίπλα τους για μερικές χιλιάδες γιεν.
Πληρώνοντας λίγο παραπάνω, ο πελάτης μπορεί να κάνει μασάζ στα πόδια της κοπέλας ή να τη δει να αλλάζει ρούχα και εσώρουχα μπροστά του.
Όσο για τις τιμές; Ενδεικτικά ξεκινούν από τα 20 λεπτά ξαπλώματος που κοστίζουν 3000 yen ($40) και φτάνουν στα 50000 yen ($645) που αντιστοιχούν σε 10 ώρες. Η σελίδα του Club, για όσους γνωρίζουν Ιαπωνικά, είναι αυτή.
Η πόρτα του ιδιόμορφου χώρου "διασκέδασης" και σιέστας μετά συνοδείας, άνοιξε στις 25 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Akihabara του Τόκιο. Οι υπεύθυνοι ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως οι υπηρεσίες δεν έχουν να κάνουν με σεξουαλικές πράξεις.
Το πιο παράξενο από τα ήδη παράξενα που συνοδεύουν την έναρξη λειτουργίας του χώρου, είναι ότι το Soineya προσλαμβάνει κοπέλες για ημιαπασχόληση αλλά και "delivery work". Αναλυτικά η περιγραφή της θέσης:
Job: Sleeping
- Location: Akihabara (3 min walk from station)
- Qualifications: High school age to 30′s
- Compensation: 3500 yen ($45)/hour
- Hours: Weekdays 15:00-22:00, Weekend/holidays 12:00-22:00
Πηγή: Rocketnews24 (με όλο τον... τιμοκατάλογο)

Σεξ με... κουκουνάρι την έστειλε στο νοσοκομείο

Σεξ με... κουκουνάρι την έστειλε στο νοσοκομείο
Μια νεαρη Σέρβα, χρησιμοποίησε κουκουνάρι αντί για ερωτικό βοήθημα για να αυτοικανοποιηθεί με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοκοκομείο!
Για την αφαίρεση του κουκουναριού χρειάστηκε δίωρη χειρουργική επέμβαση!
Όπως δήλωσαν οι γιατροί, η άτυχη γυναίκα τους είπε πως αισθάνθηκε μοναξιά κι έντονη ερωτική επιθυμία κι έτσι θέλησε να κάνει σεξ με ένα κουκουνάρι που έκοψε από δέντρο.
Πηγή:e-go.gr

Σκάνδαλο! Έβαλαν δόσεις σε οφειλέτη του ΙΚΑ μέχρι το 2404!


Δεν έχουν τον Θεό τους! Όπως κατήγγειλε στην Βουλή ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης, το ΙΚΑ έκανε διακανονισμό σε εταιρεία με χρέη άνω των 300.000 ευρώ έως το 2404!
Κατά τη διάρκεια συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης με θέμα τον «Διακανονισμό Ασφαλιστικών Εισφορών σε Εταιρείες με οφειλές άνω των 300.000 ευρώ», ο κ. Κυρίτσης προσκόμισε έγγραφο προς τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, το οποίο αποδεικνύει ότι μεγαλοοφειλέτης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ πέτυχε, με βάση το Ν. 3943/2011, έναν σκανδαλώδη διακανονισμό οφειλών.
"Έχω στα χέρια μου -υπογλώσσιο πήραμε όταν το είδαμε- έγγραφο που δείχνει ότι κάποιος πέτυχε 4.700 δόσεις, με τελευταία δόση στις 31.03.2404", εξηγώντας ότι ο διακανονισμός για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ γίνεται με απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Εκπληκτος ο υπουργός δήλωσε: "θα πρέπει να περιέλθει σε γνώση δική μας και να πάμε στη διοίκηση του ΙΚΑ να ρωτήσουμε τι είναι αυτό. Το ζήτημα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από τη διοίκηση του ΙΚΑ, της αυστηρότερης δυνατής".
Ο κ. Κυρίτσης δεν ανέφερε την επωνυμία της εταιρείας, ενώ απο το σχετικό παραστατικό έχουν σβηστεί τα στοιχεία της.
Λίγες ώρες αργότερα το ΙΚΑ...διέψευσε φυσικά πως έχει γίνει τέτοια ρύθμιση.
Πηγή:newsit.gr

Τους απαγόρευσαν την είσοδο σε εστιατόριο με μπουφέ επειδή έτρωγαν πολύ

Τους απαγόρευσαν την είσοδο σε εστιατόριο με μπουφέ επειδή έτρωγαν πολύ
Απίστευτο και όμως αληθινό μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που έπαθαν δύο φίλοι στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε εστιατόριο με μπουφέ επειδή έτρωγαν πάρα πολύ!
Είναι γνωστό πως στα εστιατόρια που έχουν μπουφέ μπορούμε να γεμίζουμε όσες φορές θέλουμε το πιάτο μας. Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον για τον Άντι Μάιλς και τον Τζορτζ Ντάλμον.
Το εστιατόριο με ασιατική κουζίνα Gobi, απαγόρευσε δια παντός την είσοδο στους δύο νεαρούς επειδή έτρωγαν μέχρι και πέντε πιάτα όποτε πήγαιναν χωρίς να αφήνουν τίποτα για φιλοδώρημα. Η διαδικασία αυτή λάμβανε χώρα επί σχεδόν δύο χρόνια μέχρι ο διευθυντής να φτάσει στο «αμήν» και να τους απαγορεύσει να ξαναφάνε.
Όπως είπε έτρωγαν τόσο πολύ που δεν έμενε φαγητό για τους άλλους πελάτες.
Από την πλευρά τους οι νεαροί υποστήριξαν πως δεν έτρωγαν πολύ απλώς τα πιάτα ήταν πολύ μικρά, ενώ αντεπιτίθενται λέγοντας πως το εστιατόριο θα έπρεπε να τους ευγνωμονεί για την διαφήμιση που τους έκαναν.


Πηγή:iefimerida.gr

Τα ακριβότερα ουίσκι του κόσμου

Τα ακριβότερα ουίσκι του κόσμου
Αν είστε λάτρεις του ουίσκι, τότε σίγουρα θα θέλατε ένα ποτηράκι από τα παρακάτω. Είναι τα καλύτερα και τα ακριβότερα. Δείτε γιατί.
The Macallan 1926 - 39.000 ευρώ
Εμφιαλώθηκε για πρώτη φορά το 1986. Το Macallan δημοπρατήθηκε από τον Οίκο Christie's στη Νέα Υόρκη το 2007, η οποία ήταν και η πρώτη φορά που δημοπρατήθηκε αλκοόλ στη Νέα Υόρκη από την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης (1920)! Το φημισμένο Macallan παράγεται στο Speyside του Highlands, στη Σκωτία.
Dalmore 62 - 42.000 ευρώ
Το 1943, εμφιαλώθηκαν 20 μπουκάλια στο περίφημο αποστακτήριο Dalmore Distillery. Τέσσερα single malt χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή του Dalmore, με χρονολογίες 1868, 1876, 1926 και 1939.
Dalmore 64 Trinitas - 116.000 ευρώ
Το Dalmore Trinitas είναι απίστευτα σπάνιο - κυκλοφόρησαν στην αγορά 3 μπουκάλια (αυτά που βλέπετε). Είναι ένα μείγμα σπάνιων εδοδειών που μάλιστα κάποιες από αυτές  ωρίμαζαν στο αποστακτήριο για παραπάνω από 140 χρόνια! Τώρα πια έχει μείνει μία φιάλη - οι άλλες δύο πουλήθηκαν, η μία σε συλλέκτη και η άλλη σε γνωστό επενδυτή.
The Macallan 64 Year Old (σε κρύσταλλο Lalique) - 333.000 ευρώ
Είναι το παλιότερο ουίσκι που εμφιαλώθηκε ποτέ από το αποστακτήριο Macallan και έχει αυτό το πανάκριβο κρυστάλλινο δοχείο της Lalique που ανεβάζει την τιμή του στα ύψη! Το δοχείο αυτό, το οποίο βασίστηκε σε δοχείο του René Lalique του 1920, πουλήθηκε από τον Οίκο Sotheby’s της Νέας Υόρκης σε ανώνυμο επενδυτή.

Πηγή:e-radio.gr

Νissi Beach ή αλλιώς «Πράσινη» παραλία μη καπνιστών!

 
Non smoking παραλία έχει κηρυχθεί η γνωστή ακτή Νissi beach στην Αγία Nάπα, η οποία θεωρείται πλέον...
«πράσινη παραλία» και έχει ενταχθεί το σχετικό πρόγραμμα.
Στόχος του προγράμματος είναι η καθαριότητα των ακτών, η διατήρηση της ποιότητας των νερών κολύμβησης και η δημιουργία πρότυπων παραλιών. Στις «πράσινες» παραλίες παρέχονται επίσης όλες οι σύγχρονες διευκολύνσεις.
Το πρόγραμμα έχει θεσπιστεί από τον ΚΟΤ, το TRAVEL FOUNDATION UK και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αειφόρου Τουρισμού, στο πλαίσιο της πενταετούς συνεργασίας για αειφόρο ανάπτυξη. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του, το κοινό μπορεί να υποστηρίξει αυτήν την πρωτοβουλία καπνίζοντας μόνο στην εγκεκριμένη ζώνη καπνίσματος και μάλιστα χρησιμοποιώντας σταχτοδοχεία.
Ο καπνιστής οφείλει να διαχωρίζει τα απορρίμματα σε κατάλληλου κάδους σκυβάλων και ανακύκλωσης, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία κατά μήκος της παραλίας. Επίσης, το νερό του ντους θα πρέπει να χρησιμοποιείται από τους λουόμενους με φειδώ.
 Οι λουόμενοι καλούνται ακόμη να χρησιμοποιούν την βρύση για παροχή πόσιμου νερού έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την χρήση πλαστικών μπουκαλιών στην παραλία.
Το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας έχει ανακηρυχθεί … πρωταθλητής στις πεντακάθαρες παραλίες εξασφαλίζοντας 14 από τις 56 συνολικά γαλάζιες σημαίες με τις οποίες τιμήθηκαν διάφορες ακτές σε ολόκληρο το νησί.

Ξεκίνα να ζεις. Τι περιμένεις λοιπόν;

Η εκπληκτική στατιστική του «National Geographic» για τον άνθρωπο

Γροθιά στο στομάχι; Παρότρυνση για αληθινή ζωή; Πες το όπως θες...
Το «National Geographic» μας δίνει κάποια στατιστικά στοιχεία για το πώς περνάμε τη ζωή μας εμείς οι άνθρωποι και μας καλεί να αναθεωρήσουμε.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...



Ξεκίνα να ζεις. Τι περιμένεις λοιπόν;
Όταν γεννιέσαι, θα μοιραστείς τα γενέθλιά σου με 17 εκατομμύρια ανθρώπους Στα 12 χρόνια σου στο σχολείο θα έχεις κατά μέσο όρο 17 φίλους Με το που φτάσεις τα 40, ο αριθμός αυτός θα έχει πέσει στους 2 Θα βγάλεις 950 χιλιόμετρα μαλλιών Θα γελάς περίπου 18 φορές την ημέρα Θα περπατήσεις το ανάλογο με 3 φορές την περιφέρεια της Γης Θα φας 30 τόνους φαγητό Θα πιεις πάνω από 9.000 κούπες καφέ Θα έχεις 1 πιθανότητα στις 10 να πάθεις ηλεκτροπληξία
Θα περάσεις, κατά μέσο όρο:
10 χρόνια της ζωής σου στη δουλειά
20 χρόνια στον ύπνο
3 χρόνια στην τουαλέτα
7 μήνες στην κίνηση
2 μήνες στην αναμονή του τηλεφώνου
12 χρόνια θα βλέπεις τηλεόραση ...και
19 μέρες θα ψάχνεις το τηλεκοντρόλ
Αυτό σου αφήνει το 1/5 της ζωής σου για να ζήσεις πραγματικά. Τι περιμένεις λοιπόν;
Πηγή:newsbeast.gr

Άνεργοι Έλληνες πωλούν δευτερόλεπτα στο διαδίκτυο


Ένα διαδικτυακό ρολόι αποτελεί μία από τις πιο πρωτότυπες ιδέες προβολής, αρκεί μόνο να αγοράσετε το δικό σας δευτερόλεπτο.
Με σύμμαχο τη φαντασία τους δύο 28χρονοι άνεργοι Έλληνες αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το άπλετο ελεύθερο χρόνο τους, να τον κάνουν επάγγελμα και να αποδείξουν πως όντως ο χρόνος είναι κάποιες φορές χρήμα!
Με έμπνευση και δημιουργικότητα ο Κώστας και ο Γιώργος σχεδίασαν το clockular.com, το οποίο είναι ένα site με ένα on line ρολόι.
Ακούγεται παράξενο αλλά μέσω αυτού αποφάσισαν να πουλήσουν κάθε δευτερόλεπτο του ρολογιού σε διαφημιζόμενους αλλά και ιδιώτες, δίνοντας τους την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν την ''ιδιοκτησία'' του χρόνου τους.
Μπορούν κατά τον ''επίσημα δικό τους χρόνο'' να προβάλλουν μια φωτογραφία ή ένα σύνδεσμο που θα είναι ορατό σε όλο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, θα διαφημίζονται στο πιο πολύτιμο ρολόι του κόσμου.
Αυτή η πρωτότυπη διαδικασία προώθησης ευελπιστούν να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και γιατί όχι, να αναδειχθεί το ρολόι τους στο πιο ακριβό του κόσμου, ίσως να κατακτήσει και ένα παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο συνολικός χρόνος προς πώληση είναι ένα έτος και η ιδέα είναι αν κάποια στιγμή πουληθούν όλα τα δευτερόλεπτα του έτους, το ρολόι να σταματήσει να δέχεται νέους αγοραστές και ο κάθε ιδιοκτήτης χρόνου να έχει την προσωπική του παγκόσμια ώρα που θα του ανήκει και θα εμφανίζεται για πάντα.
Αναφορικά με το πώς κανείς μπορεί να αγοράσει χρόνο οι εμπνευστές αυτής της τρελής, όπως οι ίδιοι την αποκαλούν, ιδέας απαντούν:
''Είναι τόσο εύκολο όσο το πάτημα ενός κουμπιού στον δικτυακό τόπο. Μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας  και την ιδιότητά σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα δευτερόλεπτα που θέλετε να αγοράσετε. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail.''
H τιμή του δευτερολέπτου είναι 0,10 δολάρια. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Πηγή:news247.gr
 

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μπαρ για γυναίκες "κερνάει" δονητές


Μπαρ μόνο για γυναίκες αφιερωμένο στον… γυναικείο αυνανισμό! Διαβάστε για την ιδέα (Pics)
Στην Άπω Ανατολή δεν έχουν ταμπού με το σεξ και το αποδεικνύουν κάθε φορά όταν λανσάρουν κάποια νέα ιδέα.
Αυτή τη φορά ο λόγος για ένα σεξ μπαρ αφιερωμένο στην γυναικεία αυτοϊκανοποίηση που φέρει το όνομα "Love Joule".
Ιδιοκτήτρια του μπαρ η Megumi Nakagawa της οποία η ιδέα αρέσει στις Γιαπωνέζες οι οποίες συρρέουν κατά εκατοντάδες στο μπαρ που έχει δημιουργήσει στο Τόκιο.
Σε συνέντευξη της στο Tokyo Reporter που αναδημοσιεύει η Huffington Post, δηλώνει "μόλις καθίσουν, οι πελάτες μπορούν να βιώσουν ένα ευχάριστο μέρος, στο οποίο μπορούν να συζητήσουν ανοιχτά για την αυτοϊκανοποίηση" και προσθέτει "Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τον γυναικείο αυνανισμό ως κάτι μυστήριο ή ως ταμπού, αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο θέμα σε ένα απλό μπαρ".
Πίσω από τον πάγκο του μπαρ, όπου συνήθως υπάρχουν μπουκάλια ποτών, στο "Love Joule" θα δείτε πολύχρωμες βιτρίνες με δεκάδες διαφορετικούς δονητές.

Το μπαρ έχει γίνει ήδη επιτυχία, και σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook, πορνοστάρ και μοντέλα όπως η Nayuka Mine και η Sayo Hayakawa το επισκέπτονται συχνά.
Ο δημοσιογράφος Akiko Teishi επισκέφτηκε πρόσφατα το μπαρ και μίλησε με δεκάδες πελάτισσες. "Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μιλήσουμε χωρίς ταμπού" δήλωσαν ορισμένες πελάτισσες στον Akiko.
Ο γιατρός Ikuko Ikeshita δήλωσε στο μπλογκ Bikyamasr.com ότι "τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε ένα κίνημα που προσπαθεί να εξαλείψει το στίγμα που περιβάλλει τον γυναικείο αυνανισμό στην Ιαπωνία, με μεγάλη αύξηση στις ιστοσελίδες αφιερωμένες στη συζήτηση σχετικά με τη θηλυκή σεξουαλικότητα και στα καταστήματα που πωλούν ερωτικά παιχνίδια για τις γυναίκες". Το Love Joule αποτελεί μέρος της γενικής αυτής τάσης.
Σημειώνεται ότι οι άντρες δεν επιτρέπονται στο μπαρ, παρά μόνο αν συνοδεύουν μία γυναίκα.
Σύμφωνα με τα στατιστικά η αυτοϊκανοποίηση στους άνδρες δεν αποτελεί ταμπού. Από το 2005 η εταιρία Tenga έχει πωλήσεις παγκοσμίως 15 εκατομμύρια πλαστικές κούκλες αυτοϊκανοποίησης για άνδρες.
Πηγή:news247.gr

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Περπατούσε 178 μέρες: 25χρονος "Forrest Gump"


Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία ενός 25χρονου ο οποίος διένυσε περπατώντας την Αμερική μέσα σε 178 μέρες. Χάλασε πέντε ζευγάρια παπούτσια (Pics)

Απλά άρχισε να περπατάει. Κάτι σαν τον Tom Hanks στην ταινία Forrest Gump. Χρειάστηκε 178 μερόνυχτα για να διανύσει την Αμερική.
Ο λόγος για τον 25χρονο Nick Kleckner ή αλλιώς 'Hobo Nick' ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Atlantic Beach της Florida και έφτασε στο Huntington Beach της California.
Μαζί του δεν είχε τίποτα. Ούτε τροφή, ούτε νερό, ούτε χρήματα. Στο τέλος του ταξιδιού είχαν μεγαλώσει τα γένια του και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος. Μάλιστα "έλιωσε" πέντε ζευγάρια παπούτσια για να διανύσει τα 2500 μίλια τουταξιδιούτου.
Βοηθό του είχε τη μητέρα του η οποία συχνά ενημέρωνε το blog του γιου της- worldinstrides.blogspot.com- από το ταξίδι του.
Όλα ξεκίνησαν στις 5 του περασμένου Απρίλη στο Atlantic Beach όταν αποφάσισε να κάνει αυτό το ταξίδι. “Περπάτησα στην παραλία. Απλά το απόλαυσα για μια στιγμή” έγραφε τότε.
Η τελευταία ενημέρωση του Blog ήταν στις 4 Σεπτεμβρίου την 154 μέρα του ταξιδιού του. Βρισκόταν στην έρημο της Arizona με προορισμό την πολιτεία της Καλιφόρνια.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού περαστικοί του έδιναν χρήματα και δώρα. Όλα τα χάρισε σε άστεγους που βρήκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.
Ο 'Hobo Nick' διατηρεί και λογαριασμό στο Twitter οπού έχει ανεβάσει δεκάδες φωτογραφίες από το μοναχικό του ταξίδι..
Πηγή:news247.gr

Στο πανεπιστήμιο για να πάρει πτυχίο σε ηλικία 102 ετών


Εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο πριν από 80 ολόκληρα χρόνια, την εποχή της μεγάλης ύφεσης στις ΗΠΑ. Η 102 ετών σήμερα, Μάργκαρετ Ντάνινγκ, δεν περίμενε ότι θα επιστρέψει στα θρανία.
Και όμως: πρόσφατα μία εταιρεία κατασκευής προϊόντων αυτοκινήτων (η Ντάνινγκ λατρεύει τα αυτοκίνητα) τής έκανε δώρο μια υποτροφία στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, όπου φοιτούσε ως νεαρή.
Η Ντάνινγκ έχει γίνει διάσημη για την φροντίδα που παρέχει στο 82 ετών αμάξι της, μια Packard 740 Roadster του 1930, το οποίο αγόρασε το 1949.
Παράλληλα, είναι περήφανη ιδιοκτήτρια και άλλων κλασικών αυτοκινήτων.
Η Ντάνινγκ που εγκατέλειψε το πτυχίο της στις επιχειρήσεις, επειδή έπρεπε να βοηθήσει τη μητέρα της που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, δηλώνει ενθουσιασμένη στην προοπτική να φοιτήσει ξανά στο πανεπιστήμιο.
Υπολογίζει ότι θα χρειαστεί περίπου ένας χρόνος για να πάρει το πτυχίο της και ήδη σχεδιάζει τη μετακόμισή της στην πανεπιστημιούπολη.
Πηγή:newsit.gr

Ποτό με γεύση γυμνόστηθου μοντέλου!

Μοντέλα διαμορφώνουν τη γεύση του νέου ποτού G-Spirits. Δείτε με ποιον τρόπο. Πόσο κοστίζει το μπουκάλι (Pics)

Απολαύστε το G-Spirits το μοναδικό ποτό στον κόσμο που κάθε σταγόνα του πριν εμφιαλωθεί έχει περάσει πρώτα πάνω από τα.... γυμνά στήθη μοντέλων όπως της Ουγγαρέζας Playmate για το 2012 Alexa Varga.
Η Γερμανική εταιρία καυχιέται ότι πωλεί ρούμι, ουίσκι και βότκα, απαραίτητα για την κατασκευή ενός πραγματικά "βρώμικου μαρτίνι".

Όποιος θελήσει να γευτεί ένα "απίστευτα ευέλικτο φάσμα της γεύσεις από τα ψημένα αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς και ζαχαρωτά, το μέλι, βανίλια, ψητά μήλα και κανέλα. Φινίρισμα του είναι αρμονική, ισορροπημένη, πικάντικα και μακράς διαρκείας. θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη καθώς κάθε μπουκάλι κοστίζει 139 ευρώ"

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το απόθεμα από το νέκταρ της είναι μόλις 5000 μπουκάλια ενώ έρχεται πιστοποιημένο με τη υπογραφή του κάθε μοντέλου το οποίο έχει αγγίξει την κάθε σταγόνα του μπουκαλιού πριν εμφιαλωθεί!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας τα ποτά ωρίμαζαν σε βαρέλια για δέκα χρόνια πριν πάρουν "μια νότα ερωτικού χαρακτήρα" περνώντας από τα στήθη των γυμνών μοντέλων.
Όπως είναι φυσικό, όλα τα μπουκάλια έχουν τις γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών.
Πηγή:news247.gr

Ντόμινο για …αλκοολικούς

Perierga.gr - Ντόμινο από μπουκάλια!
















Το πιο δύσκολο δεν είναι να στήσεις τα μπουκάλια αλλά να τα …αδειάσεις. Δεν ξερουμε αν οι συγκεκριμένοι τα έχουν πιεί, αλλά όπως και να ‘χει το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Πηγή:perierga.gr

ΝASA: Oι ήχοι που παράγει η Γη θυμίζουν τραγούδι φάλαινας [Audio]


Τους ήχους που παράγει η Γη κατέγραψαν οι δίδυμοι δορυφόροι Radiation Belt Storm Probe (RBSP) της NASA που από τον περασμένο μήνα βρίσκονται σε αποστολή εξερεύνησης των ζωνών Van Allen που περιβάλλουν τον πλανήτη μας.
Οι ζώνες Βαν Άλεν αποτελούνται από σωματίδια με μεγάλο ηλεκτρικό φορτίο που φέρονται να παγιδεύτηκαν από το γήινο μαγνητικό πεδίο και έχουν το σχήμα πελώριων δακτυλίων που βρίσκονται ο ενάς στο εσωτερικό του άλλου.
Όπως θα ακούσετε παρακάτω, οι ήχοι της Γης θυμίζουν τραγούδι φάλαινας και αποτελούν πραγματικά ραδιοκύματα προκαλούμενα από την εσωτερική και εξωτερική ζώνη Van Allen:
Earth-chorus-EMFISIS by carlfranzen

Με το κεφάλι στον κάδο!

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν άνδρες της πυροσβεστικής στη Σκωτία. Δείτε τι συνέβη.

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να σώσουν έναν άνθρωπο του οποίου το κεφάλι κόλλησε σε ένα  κάδο απορριμάτων στον Aberdeen.
Όπως αναφέρει το BBC, δεν είναι γνωστό πως ο άνθρωπός κόλλησε στο κάδο έξω από την Justice Street.
Ο εκπρόσωπος της Grampian Fire and Rescue Service, ανέφερε ότι ο άνδρας δεν τραυματίστηκε.
Για τυπικούς λόγους οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τσέκ απ, ενώ οι έρευνες για το πώς συνέβη το περιστατικό, συνεχίζονται.
Πηγή:news247.gr

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κυκλοφόρησε περιοδικό για εξορκιστές στην Πολωνία

Επειδή οι εξορκισμοί παρουσιάζουν αξιοσημείωτη αύξηση στην Πολωνία, Καθολικοί παπάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους με έναν εκδότη και έβγαλαν το πρώτο μηνιαίο περιοδικό στον κόσμο, που ασχολείται με το πώς να κυνηγήσεις το «κακό».
Κυκλοφόρησε περιοδικό για εξορκιστές στην Πολωνία
Ο πάτερ Αλεξάντερ Ποσάκι, καθηγητής φιλοσοφίας, θεολογίας και ανώτατος δαινομολόγος-εξορκιστής, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την παρουσίαση του περιοδικού «Egzorcysta»: «Οι εξορκισμοί αυξήθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια στην Πολωνία από 4 σε 120 ανά έτος. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους».
Μέρος της αύξησης αυτής αποδίδει στη μετάβαση από το αθεϊστικό σοσιαλιστικό κράτος στον καπιταλισμό, ο οποίος δίνει ευκαιρίες στο πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς για αποκρυφιστικές ενασχολήσεις, επιχειρηματικές και μη.
Ενδεικτικό της αύξησης των εξορκισμών είναι το γεγονός ότι στη Βαρσοβία υπάρχει λίστα... αναμονής τριών μηνών: «Δεν προλαβαίνουμε» σχολίασε ένας άλλος ιερέας. Σύμφωνα με τους ίδιους, οι εξορκισμοί γίνονται με την παρουσία ψυχιάτρων, ώστε οι περιπτώσεις ψυχικής ασθένειας να μην μπερδεύονται με δαιμονισμό. Επίσης, λένε ότι οι σκηνές εξορκισμού στις ταινίες μοιάζουν πολύ με την πραγματικότητα...
Πηγή:newsbomb.gr

«Καυτή» 20χρονη Βραζιλιάνα βγάζει την παρθενιά της σε δημοπρασία για καλό σκοπό

«Καυτή» 20χρονη Βραζιλιάνα βγάζει την παρθενιά της σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Θέλοντας να βοηθήσει τις φτωχές οικογένειες της πόλης της, μια 20χρονη Βραζιλιάνα προσφέρει την παρθενιά της σε εκείνον που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα, μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας.
Η Καταρίνα Μιλιορίνι έχει ανεβάσει «καυτές» φωτογραφίες της στο ίντερνετ, προκειμένου να δείξει ότι αξίζει τα λεφτά της, και μέχρι στιγμής η δημοπρασία, η οποία λήγει στις 15 Οκτωβρίου, έχει ξεπεράσει τα 160.000 δολάρια.
Πάντως, αν και η ίδια υποστηρίζει ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την παροχή στέγασης σε φτωχές οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει ότι η Καταρίνα τα κάνει όλα αυτά στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε αυστραλιανό ντοκιμαντέρ - φιλμ, με τίτλο «Ζητούνται παρθένες», για την οποία θα πάρει αμοιβή 20.000 δολάρια καθώς και το 90% του ποσού της δημοπρασίας.
Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Σε ό,τι με αφορά δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πορνεία. Όταν κάποιος κάνει κάτι για μία και μοναδική φορά στη ζωή του, αυτό δεν είναι επάγγελμα. Είναι σαν να τραβήξεις μια καλή φωτογραφία. Αυτό δεν σε κάνει φωτογράφο».

Πηγή:iefimerida.gr

Μισό εκατομμύριο για τα ρεβόλβερ του θρυλικού ζεύγους Μπόνι και Κλάιντ

Τα ρεβόλβερ που χρησιμοποιούσε το φημισμένο ζευγάρι ληστών Μπόνι Πάρκερ και Κλάιντ Μπάροου, οι οποίοι βρήκαν τον θάνατο έπειτα από ανελέητη καταδίωξη το 1934, αγοράσθηκαν έναντι 500.000 δολαρίων από Τεξανό συλλέκτη κατά τη διάρκεια δημοπρασίας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον οίκο δημοπρασιών RR Auctions.
Μισό εκατομμύριο για τα ρεβόλβερ του θρυλικού ζεύγους Μπόνι και Κλάιντ
Το μοντέλο Colt Detective Special της Πάρκερ έπιασε 264.000 δολάρια και το ημιαυτόματο Colt Government 1911 του Μπάροου κατακυρώθηκε στα 240.000 δολάρια κατά τη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στη Νάσουα, στο Νιου Χάμσαϊρ.
Ο Τεξανός συλλέκτης που αγόρασε τα δύο όπλα θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Τα δύο ρεβόλβερ (πιστόλια με περιστρεφόμενο μύλο) είχαν περισυλλεγεί στο Παρουάς ντε Μπιενβίλ, στα βορειοδυτικά της Λουϊζιάνας από τον αστυνομικό Φρανκ Χάμερ από τα άψυχα κορμιά των δύο φυγάδων γκάνγκστερ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από ενέδρα της αστυνομίας. Η 23χρονη Πάρκερ είχε χρησιμοποιήσει κολλητική ταινία για να δέσει το όπλο στον μηρό της, ενώ ο 25χρονος Μπάροου είχε το δικό του περασμένο στη ζώνη του.
Άλλα πέντε αντικείμενα που είχαν συλλεχθεί από το αυτοκίνητο των κακοποιών βγήκαν στο σφυρί στην ίδια δημοπρασία: μία μεταξωτή γυναικεία κάλτσα, μία αχρησιμοποίητη σφαίρα, τμήμα από ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα άδειο σωληνάριο ασπιρίνης. Τα κομμάτια αυτά πουλήθηκαν όλα μαζί έναντι 11.400 δολαρίων.
Οι Μπόνι και Κλάιντ παραμένουν θρυλικές φιγούρες στη λαϊκή παράδοση των ΗΠΑ και η φρενιτιώδης κούρσα τους σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Κραχ, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησαν πολυάριθμες ληστείες τραπεζών και σκότωσαν ουκ ολίγους αστυνομικούς, αποτυπώθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1967 με πρωταγωνιστές τον Ουόρεν Μπίτι και τη Φαίη Ντάναγουεϊ στους ρόλους των δύο ληστών.
Επίσης το 1967, ο σημαντικός Γάλλος τραγουδοποιός έγραψε και ερμήνευσε, συνοδευόμενος από τη διάσημη ηθοποιό Μπριζίτ Μπαρντό, ένα ομώνυμο τραγούδι για το ζεύγος των θρυλικών γκάνγκστερ.
Πηγή:ethnos.gr

Παιδικό παιχνίδι παζλ απεικονίζει φούρνους του Νταχάου

 
Σάλος στην Γαλλία και έντονη αποδοκιμασία για παιδικό παιχνίδι παζλ, του οποίου κομμάτι απεικονίζει...δύο φούρνους του κρεματορίου Νταχάου
Η ισραηλιτική κοινότητα της Γαλλίας αλλά και η "Διεθνής Επιτροπή για το Νταχάου" καταδίκασαν από κοινού, σήμερα, την δυνατότητα να αγοράζεται από την εταιρεία του διαδίκτυου Amazon ενός πάζλ από 252 κομμάτια, "για χρήση από παιδιά οκτώ ετών και άνω", στοιχείο του οποίου είναι...δύο φούρνοι στα κρεματόρια στο ναζιστικό κολαστήριο στο Νταχάου της Βαυαρίας.
 
"Με τρόμο πληροφορηθήκαμε τα σχετικά με το παζλ", αναφέρει στην ιστοσελίδα της η "Διεθνής Επιτροπή για το Νταχάου", που συνενώνει επιζώντες πρώην κρατούμενους στο ναζιστικό στρατόπεδο από συνολικά 40 κράτη--πάμπολλους ομοφυλόφιλους, αθίγγανους, Εβραίους.
 
"Τα κρεματόρια στο Νταχάου ήταν σε λειτουργία όλο το 24ωρο για να καίνε χιλιάδες πτώματα και θα πρέπει να έχουν θέση μόνον στην Ιστορία της Ανθρωπότητας", αναφέρει το ανακοινωθέν. "Η προσφορά αγοράς τέτοιου πάζλ συνιστά, λοιπόν, μία απαράδεκτη πρόκληση έναντι αυτής της Ιστορίας, έναντι αυτών των ανθρώπων--γυναικών, παιδιών, ανδρών--που έγιναν στα κρεματόρια" των Ναζί.
Πηγή:newsit.gr