Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Κόβεται το σεξ... στο ιερό

Πινακίδες που θα ενημερώνουν ότι "απαγορεύεται το σεξ" θα προστεθούν σύντομα στις επιγραφές για "απαγόρευση του καπνίσματος", και "απαγόρευση κατανάλωσης φαγητού" που κατά παράδοση αναρτώνται στις εισόδους των ναών στο νησί Μπαλί της Ινδονησίας, μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε ένα ζευγάρι Εσθονών που πιάστηκε επ' αυτοφώρω τη στιγμή της ερωτικής πράξης μέσα σε ινδουιστικό ναό. 

Κόβεται το σεξ... στο ιερό 

Τοπικοί αξιωματούχοι έμειναν άναυδοι όταν εισήλθαν στο ναό της κεντρικής περιοχής Σαρασέντα για να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης στο εσωτερικό του και αντίκρισαν τους δύο τουρίστες να ερωτοτροπούν.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία ανέκρινε τους δύο ξένους πριν τελικά τους αφήσει ελεύθερους.
"Μας είπαν ότι δεν ήξεραν πως απαγορεύεται η ερωτική πράξη μέσα στους ναούς του Μπαλί", είπε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. "Αφέθηκαν ελεύθεροι και η υπόθεση διαβιβάστηκε στους αξιωματούχους του χωριού, οι οποίοι επέβαλαν πρόστιμο 20 εκατομμυρίων ρουπιών" (1.600 ευρώ), πρόσθεσε.
Τα χρήματα θα δοθούν για μια τελετή "εξαγνισμού" του ναού, διευκρίνισαν οι αξιωματούχοι που προτίθενται να τοποθετήσουν επιγραφές με τη σήμανση "Απαγορεύεται το σεξ" στις εισόδους τόπων λατρείας.
Πηγή:e-go.gr

Νηπιαγωγός έδωσε στα παιδάκια να πιουν το αίμα της

Απολύθηκε νηπιαγωγός η οποία έκανε κάτι εντελώς αδιανόητο. Έδωσε αίμα της μέσα από ένα φιαλίδιο στα παιδιά για να το δοκιμάσουν


Μια νηπιαγωγός στην Νορβηγία απολύθηκε όταν πήγε ένα φιαλίδιο με το αίμα της στην τάξη της και επέτρεψε στα παιδιά να το αγγίξουν και να το δοκιμάσουν.
Η νηπιαγωγός αυτή εργαζόταν στην πόλη Σόλα, στη δυτική ακτή της Νορβηγίας και έφερε ένα δείγμα από το αίμα της, το οποίο είχε ληφθεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα, το άδειασε σε ένα πιάτο για να μπορέσουν να το δουν τα παιδιά της τάξης της ηλικίας από 3 ως 6 ετών.
"Τα παιδιά ρώτησαν αν μπορούσαν να το αγγίξουν και αυτή τους το επέτρεψε", δήλωσε στο Ρόιτερς η Ίνγκερ Λίζε Σέμε Άντερσεν.
"Τότε αυτά την ρώτησαν 'πως το βγάζουμε;' και αυτή έβαλε το δάκτυλό της στο στόμα της και τα παιδιά ακολούθησαν το παράδειγμά της", πρόσθεσε.
"Οι γονείς αισθάνονται εξευτελισμένοι, είναι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι", υπογράμμισε.
Η Σέμε Άντερσεν πρόσθεσε εξάλλου ότι η νηπιαγωγός, η οποία ήταν προσωρινή υπάλληλος, υπεβλήθη σε εξετάσεις για AIDS και ηπατίτιδα B μετά το περιστατικό.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμη, αλλά οι αρχές θεωρούν πολύ μικρό τον κίνδυνο μετάδοσης οποιασδήποτε λοίμωξης.
Πηγή:news247.gr

Συνελήφθη επειδή γέλασε

Ένας άνδρας από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 30 ημέρες και πρόστιμο 500 δολαρίων ύστερα από καταγγελία γείτονά του στην αστυνομία ότι... γελάει πολύ δυνατά, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο δικηγόρος του.

Συνελήφθη επειδή γέλασε 

Η αστυνομία έκοψε δύο κλήσεις στον 41χρονο Ρόμπερτ Σκιαβέλι για διατάραξη της κοινής ησυχίας επειδή γελούσε με ανοιχτό το παράθυρο —μέσα στο σπίτι του— στο Ρόκβιλ Σέντερ του Λονγκ Άιλαντ στις 6 μ.μ. περίπου στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.  

Ο Σκιαβέλι είπε ότι ο γείτονάς του τον κοροϊδεύει συστηματικά για αυτή την ιδιαιτερότητά του.
Ο δικηγόρος του, Άντριου Καμπανέλι, είπε ότι ο πελάτης του παθαίνει συχνά σπασμούς ως αποτέλεσμα νευρολογικών προβλημάτων, αλλά αρνήθηκε ότι το γέλιο του είναι ηχηρό ή θορυβώδες.
"Είναι σαν ένας μεγάλος αρκούδος, δεν γελάει δυνατά", είπε ο ίδιος.
Πηγή:e-go.gr

Σε δημοπρασία η "παρθενιά" πλαστικής κούκλας

Ποια είναι η είδηση που έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στη Βραζιλία, αλλά και εκατοντάδες προσφορές χιλιάδων δολαρίων για μια ερωτική συνεύρεση

Η πρώτη "Βραζιλιάνα" πλαστική κούκλα είναι γεγονός. Το κατάστημα Sexonico λάνσαρε τη "Valentina" και αμέσως ξέσπασε πόλεμος προσφορών για το ποιος θα τη δοκιμάσει πρώτος. Μαζί με τις προσφορές, ξέσπασαν και τα εύλογα και συγχρόνως αναμενόμενα, "καυστικά" σχόλια.
Η υψηλότερη μέχρι τώρα προσφορά, είναι τα 105,000 δολάρια, όπως αναφέρει το Gawker. Μιλάμε για ποσό που αναμένεται να διαθέσει ένα άτομο, για "one night stand" με μία κούκλα. Πλαστική κούκλα. Για την ακρίβεια, από σιλικόνη.
Σύμφωνα με το κατάστημα ερωτικών βοηθημάτων, η εν λόγω κούκλα είναι κατασκευασμένη από υλικά που κάνουν το δέρμα της να μοιάζει με το ανθρώπινο ενώ είναι και... αδιάβροχη. Αν αυτό έχει σημασία για εκείνον που θα τη δοκιμάσει.
Ο νικητής της δημοπρασίας που θα εκτινάξει στα ουράνια τα έσοδα του καταστήματος, θα λάβει ένα δωρεάν εισιτήριο μετ' επιστροφής για να μεταβεί στο Σάο Πάολο και στην Προεδρική σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου και θα συνευρεθεί με τη "Valentina".
Μαζί με την κούκλα, το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει εσώρουχα και ψηφιακή μηχανή για να αποθανατίσει την εμπειρία του.
Η δημοπρασία συνεχίζεται.
Δείτε εδώ την κούκλα όπως παρουσιάζεται από το βραζιλιάνικο κατάστημα.
Πηγή:news247.gr

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Έχυσαν κατά λάθος τόνους ουίσκι…

Perierga.gr - Έχυσαν κατά λάθος τόνους ουίσκι...
Οι εργαζόμενοι στα συνεργεία καθαρισμού των αποχετεύσεων δεν πίστευαν στη… μύτη τους, μετά το πρωτοφανές λάθος που έκαναν εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας σε εμφιαλωτήριο της Chivas Brothers.
Οπως γράφει το BBC, χιλιάδες λίτρα ουίσκι οδηγήθηκαν στην αποχεύτεση κατά λάθος, στην μονάδα του Ντάμπαρτον. Τη νύχτα της Τρίτης, εργαζόμενοι εκκένωσαν μεγάλα καζάνια από αυτό που νόμιζαν ότι είναι νερό μετά τον καθαρισμό τους. Οπως αποδείχθηκε ωστόσο είχαν πάει σε λάθος καζάνι και το υγρό ήταν καθαρό, εξαιρετικής ποιότητας σκοτσέζικο ουίσκι.
Το ατύχημα αντελήφθη άμεσα η πρωινή βάρδια, όχι του εργοστασίου αλλά των εργατών του Δήμου, που καθαρίζουν τα φρεάτια των αποχετεύσεων. Η μυρωδιά που αναδυόταν από εκεί ήταν τόσο χαρακτηριστική, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για το τι συνέβη.
Η συγκεκριμένη μονάδα εμφιαλώνει μεταξύ άλλων το δημοφιλές παγκοσμίως ουίσκι Ballantine’s.
Πηγή:perierga.gr

Πέντε ελληνικά ΑΕΙ στην παγκόσμια ελίτ

Ποια είναι τα ελληνικά πανεπιστήμια που κατατάσσονται στο 3% των καλύτερων ιδρυμάτων παγκοσμίως - Βελτίωση παρουσιάζει η θέση των ΤΕΙ.

Πέντε ελληνικά Πανεπιστήμια βρίσκονται στο 3% της παγκόσμιας κατάταξης,σύμφωνα με τη μελέτη Ισπανών ερευνητών. Πρόκειται για το ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, Κρήτης και Πατρών.
Το ελληνικό Διαπανεπιστημιακό Δίκτυο Πολιτικών Ανώτατης Εκπαίδευσης -στο οποίο συμμετέχουν Έλληνες ερευνητές από τα πανεπιστήμια Πατρών, Πελοποννήσου και Αιγαίου- δημοσιοποίησε χθες την παγκόσμια λίστα ταξινόμησης την οποία χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια η ερευνητική ομάδα από το Ισπανικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών CSIC (http://www.webometrics.info).
Οι Ισπανοί ερευνητές χρησιμοποιούν έναν σύνθετο δείκτη, που λαμβάνει υπόψη της όχι μόνο το δημοσιευμένο έργο των πανεπιστημιακών σε περιοδικά, αλλά και εκείνο στο διαδίκτυο, διευρύνοντας τον αριθμό των προς κατάταξη ιδρυμάτων. Έτσι, στη λίστα του 2013 κατατάσσονται 21.250 ΑΕΙ (έναντι 20.372 ΑΕΙ το 2012) όταν στη λίστα της Σαγκάης αναλύονται 1.200 πανεπιστήμια κι από αυτά κατατάσσονται 500.
Σύμφωνα με την τελευταία έκδοση του webometrics, ορισμένα ελληνικά δημόσια ΑΕΙ συγκαταλέγονται στη λίστα με τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως.
Πρώτο το ΑΠΘ μεταξύ των ελληνικών Πανεπιστημίων
Το ΑΠΘ, αν και υποχώρησε ελαφρώς σε σχέση με το 2012, όταν είχε καταλάβει την 158η θέση, ωστόσο διατηρεί την "πρωτιά" μεταξύ των ελληνικών πανεπιστημίων. Βρίσκεται στη θέση 194 της παγκόσμιας κατάταξης, δηλαδή στο 1% με τα καλύτερα πανεπιστήμια, και ακολουθεί το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην 268η θέση (351η πέρυσι), σύμφωνα με τις παραπάνω μελέτες.
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο βρίσκεται στη θέση 417 (369 το 2012), το Πανεπιστήμιο Κρήτης στη θέση 460 (από 516 το 2012), το Πανεπιστήμιο Πατρών στη θέση 556 (από 327 το 2012), το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη θέση 726 (από 865 πέρυσι), το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στη θέση 802 (από 731 το 2012) και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στη θέση 831 (από 867 το 2012). Όλα τα παραπάνω ελληνικά ΑΕΙ εντάσσονται στο καλύτερο 5% της παγκόσμιας κατάταξης.
Συγκεκριμένα:
-Πέντε ελληνικά πανεπιστήμια -ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, ΕΜΠ και Κρήτης, Πατρών- πλασάρονται στο καλύτερο 3% του κόσμου. Μάλιστα, το ΑΠΘ βρίσκεται στο καλύτερο 1%. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην 194η θέση, χάνοντας όμως 36 θέσεις σε σύγκριση με το 2012.
-Τρία πανεπιστήμια (Αιγαίου, Ιωαννίνων, Δημοκρίτειο) βρίσκονται στο καλύτερο 5% της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ επτά πανεπιστήμια (Πολυτεχνείο Κρήτης, Οικονομικό Αθηνών. Θεσσαλίας, Μακεδονίας, Πειραιώς, Ανοιχτό, Γεωπονικό) βρίσκονται στο 10% της παγκόσμιας κατάταξης.
-Εξετάζοντας τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους, φαίνεται πόσο καλά μερικά ελληνικά πανεπιστήμια, πρωτίστως το ΑΠΘ, αυτοπαρουσιάζονται και χρησιμοποιούν προς όφελος τους τη διεθνή αναγνώριση. Αντίθετα, άλλα, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση το ΕΚΠΑ, ενώ έχουν ένα ισχυρό όνομα χάνουν θέσεις γιατί δεν καταφέρνουν να αυτοπαρουσιαστούν συνολικά.
-Βελτίωση παρουσιάζει η θέση των ΤΕΙ. Για πρώτη φορά, μάλιστα, δύο ελληνικά ΤΕΙ -Θεσσαλονίκης και Λάρισας- εμφανίζονται στο καλύτερο 10% της παγκόσμιας κατάταξης.
-Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει το ΤΕΙ Μεσολογγίου που βρίσκεται στο καλύτερο 10%-15%, ενώ πέντε ΤΕΙ (Κρήτης, Αθήνας, Κοζάνης, Πειραιά, Καβάλας) βρίσκονται μεταξύ του 15% και 20% της παγκόσμιας κατάταξης.
Όπως αναφέρει η "Ημερησία", η πλειονότητα των ελληνικών πανεπιστημίων αντιμετώπισε προβλήματα την τελευταία χρονιά και ο αριθμός όσων βελτίωσαν τη θέση τους στην φετινή μελέτη σε σχέση με την περυσινή περιορίστηκε σχεδόν στο μισό. Παράλληλα, φαίνεται να διευρύνεται η απόσταση μεταξύ καλύτερων και λιγότερο καλών ΤΕΙ.
Στην παγκόσμια κατάταξη, εμφανής είναι η κυριαρχία των ΗΠΑ τόσο στον απόλυτο αριθμό ιδρυμάτων (3.254) όσο και στον απόλυτο αριθμό ιδρυμάτων στο καλύτερο 1% (89 σε σύνολο 213).
Όμως, η εικόνα εμφανίζεται εξαιρετικά διαφοροποιημένη στο καλύτερο 10% της κατάταξης.
Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει την πρώτη θέση με 31,9%. Δεύτερη είναι η Ελλάδα με 26,6%, ενώ Ιταλία και Ισπανία βρίσκονται πολύ κοντά (25,1% και 24,6% αντίστοιχα). Αντίθετα, οι ΗΠΑ βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις το 15,2% των ιδρυμάτων τους.
Πηγή:news247.gr

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

10 πράγματα που θα σας ξυπνήσουν καλύτερα από τον καφέ!

Όταν σκέφτεστε τρόπους για να ξυπνήσετε το πρωί, τα βήματά σας σάς οδηγούν στην καφετιέρα και σε ένα αρωματικό φλιτζάνι καφέ. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορούν να σας ξυπνήσουν το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα, όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό. Και τα περισσότερα, μάλιστα, είναι πιο υγιεινά για τον οργανισμό…
perierga.gr - 10 πράγματα που θα σας ξυπνήσουν καλύτερα από τον καφέ!
1. Μήλο
Το μήλο προσφέρει έτσι ή αλλιώς σημαντικά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά το γεγονός ότι περιέχει φρουκτόζη αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σας ξυπνήσει και να σας κρατήσει σε εγρήγορση.
2. Σοκολάτα
Αν δεν υπάρχει καφές, μια απλή σοκολάτα δεν θα δυσκολευτεί να σας κάνει να ξυπνήσετε, αλλά θα σας ανεβάσει και την ενέργεια.
3. Φως
perierga.gr - 10 πράγματα που θα σας ξυπνήσουν καλύτερα από τον καφέ!
Φαίνεται λίγο προφανές, όμως, το φως έχει έναν τρόπο, σίγουρα ενοχλητικό, να ξυπνά τα άτομα το πρωί. Είτε πρόκειται για φυσικό φως ή για το φωτιστικό της οροφής, το αποτέλεσμα είναι ίδιο, και μάλιστα το ξύπνημα θα σας ταρακουνήσει.
4. Αμμωνία
Αν και δεν πρέπει να το παρακάνετε, η μυρωδιά της αμμωνίας το πρωί στα ρουθούνια σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεταχτείτε από το κρεβάτι, σε περίπτωση που τίποτα άλλο δεν αποδίδει.
5. Ενεργειακά Ποτά
Πολλοί άνθρωποι για να ξυπνήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας απευθύνονται σε ενεργειακά ποτά. Και μπορεί να μην είναι η πιο καλή επιλογή, όμως σε ώρα… έκτακτης ανάγκης θα σας τονώσει και θα σας ξυπνήσει για τα καλά.
6. Τρόφιμα
perierga.gr - 10 πράγματα που θα σας ξυπνήσουν καλύτερα από τον καφέ!
Η μυρωδιάενός καλού πρωινού είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει τα βήματά σας στην κουζίνα, όσο βαθιά κι αν κοιμάστε. Οι πρώτες μπουκιές θα αποτελέσουν ένα… παγωμένο ντους για τον νυσταγμένο οργανισμό σας.
7. Άσκηση
Το τρέξιμο το πρωί όχι μόνο συντελεί στην καλή υγεία του οργανισμού αλλά ξυπνά εντελώς και το σώμα σας. Η άσκηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για ένα φυσικό ξύπνημα. Σε συνδυασμό με το ντους που θα ακολουθήσει, τον καφέ δεν θα τον χρειαστείτε καθόλου.
8. Νερό
perierga.gr - 10 πράγματα που θα σας ξυπνήσουν καλύτερα από τον καφέ!
Πολλοί θα αναρωτηθείτε εδώ: «Πώς μπορεί το νερό με ξυπνήσει;» Λοιπόν, πίνοντας ένα ποτήρι νερό πριν τον ύπνο θα σας αναγκάσει να σηκωθείτε προς το χάραμα για να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα. Μόλις ξυπνήσατε! Επίσης, το ντους (με νερό, εννοείτε) είναι τοκαλύτερο ξύπνημα.
9. Μουσική
Η μουσική, και δη η ροκ, μπορεί να σας ξυπνήσει μια χαρά το πρωί. Γι’ αυτό επιλέξτε το ξυπνητήρι σας να παίζει σε… δυνατά ντεσιμπέλ και συνεχίστε να την ακούτε κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας σας.
10. Η προηγούμενη νύχτα
Ένα λιτό δείπνο το προηγούμενο βράδυ θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα, χωρίς εφιάλτες, με αποτέλεσμα το πρωί να ξυπνήσετε πολύ πιο άνετα, από ό,τι εάν τρώγατε βαριά και δύσπεπτα φαγητά. Τότε δεν θα μπορούσατε να κοιμηθείτε και κατ’ επέκταση ούτε να ξυπνήσετε εύκολα.
Πηγή:perierga.gr

Η σύζυγος τον κλείδωσε και απέδρασε με σεντόνια!

Ασταμάτητος ένας Εσθονός, που ήθελε να τα πιει με τους φίλους του. Δεν δίστασε να επιχειρήσει απόδραση από τον 8ο όροφο

Να δραπετεύσει από το σπίτι του στο οποίο τον είχε κλειδώσει η σύζυγός του επιχείρησε ένας 35χρονος στο Ταλίν της Εσθονίας.
Ο άνδρας "φυλακίστηκε" στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας από τη γυναίκα του, η οποία δεν του επέτρεπε να πάει να δει τους φίλους του.
Μην αντέχοντας στους τέσσερις τοίχους, αποφάσισε να δέσει σεντόνια από το παράθυρο για να δραπετεύσει.
Μια αυτόπτης μάρτυρας, η Yekaterina Horoshko φωτογράφησε τη προσπάθεια διαφυγής του 35χρονου.
Η ίδια είπε στην εφημερίδα Postimees "Κατάφερε να φτάσει στον έβδομο όροφο ωστόσο τα σεντόνια δεν άντεξαν το βάρος του με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει σε πυκνούς θάμνους. Σηκώθηκε και ήταν σε θέση να περπατήσει."
Από την πλευρά της αστυνομίας ο εκπρόσωπος της Ilmar Kahro δήλωσε: "Μας είπε ότι τον είχε κλειδώσει μέσα η σύζυγός του. Θέλοντας να συναντήσει τους φίλους του, αποφάσισε να δραπετεύσει από το διαμέρισμα με ένα αυτοσχέδιο σχοινί φτιαγμένο από τα σεντόνια".
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο.
Πηγή:news247.gr

10 παράξενες παροχές ξενοδοχείων ανά τον κόσμο!

Τα ξενοδοχεία κάνουν τα πάντα προκειμένου να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Πέρα από τη χλιδή και το design σε δωμάτια, εστιατόρια και μπαρ, οι έξτρα υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στην επιλογή. Τι γίνεται, όμως, όταν οι ανέσεις που προσφέρουν ξεπερνούν κατά πολύ τη φαντασία και απαιτούν να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη; Από υπηρεσίες spa για τα κατοικίδια και μπάτλερ υπεύθυνο για την προετοιμασία του μπάνιου μέχρι αυτόματο μηχάνημα πώλησης… μαγιό, οι 10 πιο ασυνήθιστες παροχές σε ξενοδοχεία συμπεριλαμβάνονται στην ακόλουθη λίστα…
1. Αυτόματος πωλητής μαγιό
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Αν ποτέ βρεθείτε χωρίς μαγιό στις διακοπές σας, το ξενοδοχείο «Standard Spa Miami Beach» σάς δίνει τη λύση. Ένας αυτόματος πωλητής μπικίνι προσφέρει με το ανάλογο αντίτιμο μαγιό σε ό,τι χρώμα και σχέδιο θέλετε!
2. Εμφιαλωμένο νερό 5 αστέρων
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Από 10 μέχρι 25 ευρώ για ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό με… Swarovski, σε πολλά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο όπου κάθε γουλιά είναι υπερ-πολύτιμη!
3. Spa για σκύλους
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Ρέικι μασάζ, σοκολατοθεραπεία και χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο είναι μερικές μόνο από τις παροχές που προσφέρονται στα συμπαθή τετράποδα, ενώ γκουρμέ δείπνα προετοιμάζονται πυρετωδώς γι’ αυτά στο «Topnotch Resort and Spa» στο Βερμόντ.
4. Social Media Μπάτλερ
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Υπεύθυνος να λαμβάνει τα μηνύματα των πελατών σε Twitter και Facebook και να απαντά σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες τους, ο μπάτλερ είναι ειδικός στα social media,ενώ στο ξενοδοχείο «Loews Madison Hotel» στην Ουάσιγκτον που εφαρμόζεται η εν λόγω παροχή… κάνει θραύση!
5. Υπεύθυνος μουσικής επένδυσης δωματίου
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Στο ξενοδοχείο «Ritz-Carlton» υπάρχει ειδικός επαγγελματίας, γνώστης της μουσικής σκηνής που επιλέγει την κατάλληλη ηχητική επένδυση για το δωμάτιο, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, οι οποίες μπορεί να αλλάζουν από ώρα σε ώρα.
6. Συνοδός τένις
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Φροντίζει να μαζεύει τις μπάλες των πελατών και να καθαρίζει τα γυαλιά τους από τον ιδρώτα. Ακολουθεί κατά πόδας τον επίδοξο τενίστα και αποτελεί απλά προέκταση του εαυτού του. Εφαρμόζεται στο ξενοδοχείο «Las Ventanas al Paraiso».
7. Μπάτλερ για την προετοιμασία του μπάνιου
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Αρωματικά αφρόλουτρα, άλατα όλων των ειδών, σαμπάνιες, κεριά και λουλούδια, αλλά και το νερό στην ιδανική θερμοκρασία για ένα χαλαρωτικό ή αισθησιακό μπάνιο είναι οι αρμοδιότητες που έχει ο συγκεκριμένος μπάτλερ, τουλάχιστον στο «Ritz-Carlton» όπου εφαρμόζεται η παροχή αυτή.
8. Υποβρύχια ακουστικά
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Οι χρήστες της πισίνας στο «Hyatt» μπορούν να ακούσουν μουσική υποβρυχίως εάν φορέσουν τα ειδικά ακουστικά που διατίθενται στους χώρους της πισίνας. Μια υποβρύχια ντίσκο στη διάθεσή τους…
9. Υπηρεσία… νεράιδας!
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Με το μαγικό της ραβδί μπορεί να μεταμορφώσει το δωμάτιο σεπαραμυθένιο σκηνικό, με μπαλόνια, καρδούλες, λουλούδια και ό,τι άλλομπορείτε να φανταστείτε, αρκεί να διαμένετε στο «Barnsley Gardens Resort» όπου εφαρμόζεται η εν λόγω παροχή.
10. Υπεύθυνος μαξιλαριών
perierga.gr - 10 απίστευτες παροχές σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο!
Έρχεται στο δωμάτιο με πολλά διαφορετικά είδη μαξιλαριών για κάθε περίσταση. Το ξενοδοχείο «The Benjamin» στη Νέα Υόρκη δίνει μεγάλη σημασία σε έναν ευχάριστο, ξεκούραστο και άνετο ύπνο.
Πηγή:perierga.gr

«Θεραπεύθηκε» κοριτσάκι που γεννήθηκε με HIV

Αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η υγεία ενός μικρού κοριτσιού που γεννήθηκε με τον ιό HIV, έπειτα από θεραπεία με κανονικά φάρμακα που έλαβε από νεογέννητο, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες.
«Θεραπεύθηκε» κοριτσάκι που γεννήθηκε με HIV
Το κοριτσάκι που είναι πλέον 2,5 ετών είναι εδώ και ένα χρόνο χωρίς φάρμακα και δεν εμφανίζει συμπτώματα μόλυνσης. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ωστόσο, θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις για να αποδειχθεί αν η θεραπεία αυτή θα έχει τα ίδια αποτελέσματα και σε άλλα παιδιά και να οδηγήσει σε μία θεραπεία για παιδιά που φέρουν τον ιό.
Η δρ. Ντέμπορα Πέρσοντ, βιολόγος στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης, παρουσίασε τα αποτελέσματα σε συνέδριο για Ρετροϊικές και Ευκαιριακές Μολύνσεις στην Ατλάντα.

«Αυτό ειναι μία απόδειξη της γενικής ιδέας ότι ο HIV μπορεί να είναι θεραπεύσιμη στα παιδιά», δήλωσε η βιολόγος.
Εάν το κοριτσάκι παραμείνει υγιές, θα είναι η δεύτερη επιβεβαιωμένη θεραπεία από το HIV στον κόσμο, μετά τον Τίμοθι Ρέι Μπράουν και η πρώτη σε παιδί.
Ο Τίμοθι Μπράουν, το 2007, θερπεύτηκε με μεταμόσχευση μυελού των οστών με γενετική μετάλλαξη που εμποδίζουν την μόλυνση από τον ιό. Αντιθέτως, στην περίπτωση του κοριτσιού από το Μισισιπή, χορηγήθηκε κοκτέιλ ευρέως διαθέσιμων φαρμάκων που ήδη χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της μόλυνσης από τον HIV σε παιδιά.

«Αυτό υποδηλώνει ότι η θεραπεία εξαφάνισε τον ιό προτού βρει «κρυψώνες» μέσα στο σώμα. Αυτές οι λεγόμενες δεξαμενές αδρανών κυττάρων συνήθως ξαναμολύνουν γρήγορα οποιονδήποτε σταματήσει τη χορήγηση φαρμάκων», συμπληρώνει η βιολόγος.
Το κοριτσάκι μολύνθηκε με τον ιό από τη μητέρα του. Επειδή η μητέρα δεν είχε λάβει κάποια προγενετική θεραπεία για τον HIV, οι γιατροί γνώριζαν ότι το παιδί θα γεννιόταν με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης.
Οι ερευνητές είπαν ότι το παιδί θα μεταφερόταν τότε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μισισιπή στο Τζάκσον.
Εκεί, η ειδικός στον παιδικό HIV, δρ. Χάνα Γκέι χορήγησε στο νεογέννητο ένα κοκτέιλ τριών βασικών φαρμάκων κατά του ιού στις πρώτες 30 ώρες της ζωής του, και πριν ακόμη οι εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαιώσουν ότι έχει μολυνθεί.

«Ενιωσα ότι αυτό το παιδί είχε υψηλότερο από τον κανονικό κίνδυνο μόλυνσης και άξιζε την καλύτερη προσπάθειά μας», είπε η γιατρός.
Πηγή:e-go.gr

Ο "Batman" παρέδωσε ύποπτο στην αστυνομία

Φορούσε τη στολή του μπάτμαν και διευκόλυνε το έργο της αστυνομίας συλλαμβάνοντας ο ίδιος τον ύποπτο. Δείτε πως

Ένας άνδρας ντυμένος με την στολή του Batman παρέδωσε έναν καταζητούμενο στο αστυνομικό τμήμα του Bradford και αμέσως μετά εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο μεταμφιεσμένος "μαχητής του εγκλήματος" έφερε τον 27χρονο στο αστυνομικό τμήμα τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Μαρτίου.
Ο άνδρας που συνελήφθη, κατηγορείται για διακίνηση κλοπιμαίων και άλλα αδικήματα
Η αστυνομία είπε: "Ο άνθρωπος που έφερε τον ύποπτο, ήταν ντυμένος με μια πλήρη στολή Batman και έφυγε χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του".
Ο ύποπτος θα παρουσιαστεί ενώπιον των δικαστών του Bradford την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Πηγή:news247.gr