Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Αυτές είναι οι καλύτερες μπύρες στον κόσμο

Αυτές είναι οι καλύτερες μπύρες στον κόσμο
Το διαδίκτυο ανακήρυξε τους πιο δημοφιλείς και γευστικούς ζύθους!
Η μπύρα είναι ίσως το πιο διαδεδομένο οικονομικό αλκοολούχο ποτό παγκοσμίως. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα ανάμεσα σε ξανθιές, κόκκινες και μαύρες μπύρες. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες σύμφωνα με την άποψη του διαδικτύου; Διαβάστε παρακάτω!
1. Budweiser: Φαίνεται ότι ανακηρύσσεται η καλύτερη μπύρα στον κόσμο με διαφορά, καθώς διαθέτει εκπληκτική γεύση σύμφωνα με όλους όσους την ψήφισαν.
2. Heineken: Κάποιοι την αποκαλούν ως τη "Βασίλισσα της Μπύρας", καθώς έχει μια ωραία μεστή γεύση και μπορεί να πίνεται ολόκληρη την ημέρα, χωρίς να βαραίνει ιδιαίτερα.
3. Corona Extra: Aρκετός κόσμος την επιλέγει για να δροσιστεί. Είναι πολύ ελαφριά και έχει μια γλυκιά γεύση, που κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί.
4. Sam Adams: Χαρακτηρίζεται σαν μια μοναδική ποικιλία, με χαρακτηριστική γεύση, που όποιος ξέρει να πίνει θα την προτιμήσει σίγουρα. Μια κλασσική και καλής ποιότητας μπύρα.
5. Guinness: Μια μπύρα από το Δουβλίνο, "που όποιος δεν έχει πιει, δεν έχει γίνει ακόμα άντρας" σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου.


Πηγή:e-radio.gr