Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Έκλεισε θέση σε αεροπλάνο για το αυτοκίνητό του!

 Οι περισσότεροι από εμάς όταν σκεφτόμαστε να βάλουμε στο αεροπλάνο επιπλέον αποσκευές, για τις οποίες πρέπει να πληρώσουμε, διστάζουμε καθώς μας προβληματίζει το επιπλέον κόστος.

Και όμως ένα μοντέλο της Aston Martin, το μικρότερο και φθηνότερο του, το Cygnet αξίας 35.000 ευρώ, το οποίο κατασκευάστηκε το 2012  και διατέθηκε σε επιλεγμένους πελάτες σε όλο τον κόσμο “πέταξε” με ειδική εντολή, από το αεροδρόμιο της Γλασκόβης για να φτάσει στα χέρια κάποιου Κύπριου που είχε τα γενέθλιά του.

Το πολυτελές όχημα μπήκε στο χώρο των αποσκευών του Boeing 777 των Emirates Airlines και το ταξίδι του στοίχισε περίπου 15.000 ευρώ.
Το όχημα τυλίχθηκε προσεχτικά και μπήκε στο αεροσκάφος με ειδική πλατφόρμα, ενώ το ταξίδι από τη Γλασκόβη στη Λάρνακα έγινε με ανταπόκριση στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Τελικά, μετά από 48 ώρες το πανάκριβο δώρο έφτασε στον προορισμό του.

 Εκπρόσωπος της Emirates δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που αυτοκίνητο ταξίδεψε με αεροσκάφος των αερογραμμών και ότι η μεταφορά ήταν επιτυχής.
Ο άνθρωπος της CyprusCars.eu που έδωσε την παραγγελία δήλωσε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφοράς, δεν πίστευε ποτέ ότι αυτή θα γίνει εφικτή, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Emirates που εκπλήρωσε την υψηλού επιπέδου παραγγελία.
Το αυτοκίνητο είναι το πιο μικρό μοντέλο της εταιρείας και είναι πιστό αντίγραφο του Toyota iQ. Η Aston Martin έχει κρατήσει την εξωτερική γραμμή του οχήματος, εκτός από την οροφή του iQ και στο εσωτερικό του έχει δερμάτινα χειροποίητα καθίσματα. Πρόκειται για το πιο αργό και μικρό μοντέλο της Aston Martin και επιπλέον είναι πολύ χαμηλής κατανάλωσης.
Μηχανικά διαθέτει τον 1.33 λίτρων κινητήρα της Toyota απόδοσης 98 ίππων με 12.5 κιλά ροπής.
Πηγή:newsit.gr

Γυναίκα δίνει 10.000 σε όποιον της βρει… γαμπρό!

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για κάποιον να βρει την αληθινή αγάπη αλλά μια γυναίκα από το Σαν Φρανσίσκο φαίνεται όχι μόνο να έχει μια παρόμοια δυσκολία αλλά να μη σκέφτεται και καθόλου τα χρήματα. Αντί, λοιπόν, να ψάξει από μόνη της τον γαμπρό έστειλε ένα e-mail σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους της λέγοντας ότι θα δώσει 10.000 δολάρια τη μέρα του γάμου της σε εκείνον που θα της βρει έναν άντρα για να την παντρευτεί.
perierga.gr - Γυναίκα δίνει 10.000 σε όποιον της βρει... γαμπρό!
«Αποφάσισα να σου στείλω, φίλε μου, αυτό το e-mail ξεκινώντας ένα επιθετικό σχέδιο δράσης προκειμένου να μη μείνω στο ράφι. Αναγνωρίζοντας δύο πράγματα που είναι σημαντικά σε αυτό το σχέδιο: (1) ένα μεγάλο ποσοστό γάμων είναι αποτέλεσμα γνωριμίας από φίλους και (2) οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν πολλή σημασία στο να γνωρίσουν κάποιον ελεύθερο φίλο τους σε έναν άλλον. Το να με γνωρίσετε βέβαια σε έναν φίλο σας δεν θα είναι και η πρώτη σας προτεραιότητα γι’ αυτό και εγώ θα προσδώσω σε αυτό το σχέδιο λίγο σασπένς και ενδιαφέρον παραπάνω. Θα προσφέρω μια χρηματική επιβραβευση σε αυτόν που θα μου γνωρίσει το μελλοντικό σύζυγό μου και θα το κάνω εγώ η ίδια τη μέρα του γάμου μας. 10.000 δολάρια σε μετρητά θα είναι το βραβείο σου για την ευτυχία μου«, καταλήγει το παράξενο μήνυμα.
Και συνεχίζει με το πρόγραμμα:
«Βήμα 1: Μου κανονίζεις το ραντεβού.
Βήμα 2: Παντρεύομαι αυτόν τον άνδρα.
Βήμα 3: Σου δίνω 10.000 δολάρια τη μέρα του γάμου«….
Ήδη έχει 100 και πλέον ραντεβού να διαχειριστεί!
Πηγή:perierga.gr

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Το πρώτο ξενοδοχείο αποκλειστικά για χρήστες του Twitter – Ολα λειτουργούν με hashtags [εικόνες & βίντεο]

Τα social media ξεφεύγουν από τη ανωνυμία της οθόνης και πάνε διακοπές. Αν είστε μανιακός με twitter και τσεκάρετε ασυναίσθητα το timeline σας ανά δύο δευτερόλεπτα για να μην χάσετε τίποτα, το ιδανικό μέρος για εσάς βρίσκεται στη Μαγιόρκα.
Εκεί το βαθύ twitter αποκτά πρόσωπο. Η εταιρεία Sol Wave House πριν από περίπου ένα χρόνο άνοιξε στην παραλία Μαγκάλουφ το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο του twitter. Και όχι απλό ξενοδοχείο, αλλά party hotel όπου οι ένοικοι κάνουν log in και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής, η οποία τους επιτρέπει να βλέπουν ποιος είναι online και να του στείλουν προσωπικά μηνύματα.
Το... παιχνίδι παίζεται κυρίως στην πισίνα με τα τεχνητά κύματα για σέρφινγκ. Κάθε ξαπλώστρα έχει το δικό της hashtag και το καμάκι γίνεται ηλεκτρονικά. Αν η προσπάθεια προσέγγισης είναι επιτυχημένη υπάρχει το αντίστοιχο prive hashtag #twitterpartysuites. Δηλαδή, ειδικά δωμάτια τα οποία χωρούν μέχρι τέσσερα άτομα και είναι γεμάτα μπαλόνια – μπλε λόγω twitter – σαμπάνιες και ειδικές παροχές.
Από εκεί και πέρα, αν είστε στο δωμάτιο καταμεσής της νύχτας αδειάσει το μίνι μπαρ, δεν χρειάζεται να καλέσετε τη ρεσεψιόν, γράφετε #fillmyfridge και κάνετε εύκολα τη δουλειά σας.








Πηγή:iefimerida.gr

 

Γιατί εθισμένος στο πορνό δικηγόρος μηνύει την Apple;

Γιατί εθισμένος στο πορνό δικηγόρος μηνύει την Apple;
Ένας δικηγόρος μηνύει την Apple τόσο για τον εθισμό του στο πορνό όσο και για τη διάλυση του γάμου του. Πώς έφτασαν τα πράγματα ως εκεί θα αναρωτηθείς και θα σου λύσουμε την απορία αμέσως.
Ο Chris Sevier ισχυρίζεται ότι εθίστηκε στις XXX ιστοσελίδες μετά από μία -και «μοιραία», ως φαίνεται- φορά που πληκτρολόγησε κατά λάθος “f**kbook” κι όχι “facebook” κατά το σερφάρισμά του μέσω του browser της Apple, Safari.
Γι' αυτό το λόγο ο 36χρονος δικηγόρος μηνύει την εταιρεία επειδή δεν έχει εξοπλίσει το Safari με ειδικό φίλτρο για προστασία των χρηστών από τις πορνο- ιστοσελίδες.
Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί την Apple υπεύθυνη για τη διάλυση του γάμου του, αφού ο ίδιος άρχισε να βρίσκει «τα νεότερα, πιο όμορφα κορίτσια που εμφανίζονται σε πορνο- βίντεο πιο ελκυστικά» από τη σύζυγό του, «η οποία δεν είναι πλέον 21».
Σύμφωνα με τη μήνυση, «ο ενάγων είναι θύμα του προϊόντος της Apple, το οποίο πωλήθηκε σε αυτόν χωρίς καμία προειδοποίηση των ζημιών που μπορεί να προκαλέσει η πορνογραφία».
«Κατά τη χρήση του Safari, κατά λάθος, ο ενάγων πληκτρολόγησε ανορθόγραφα τη λέξη “facebook.com” κι οδηγήθηκε στο «f *** book.com», καθώς επίσης, μια σειρά από ιστοσελίδες που τον έκαναν να δει πορνογραφικές εικόνες, οι οποίες ξύπνησαν στις ορμές του ως αρσενικό και τον οδήγησαν σε έναν ανεπιθύμητο εθισμό με αρνητικές συνέπειες».
Πηγή:e-go.gr

Οι πιο ατυχείς προβλέψεις στην ιστορία

Πράγματα που σήμερα είναι δεδομένα, κάποτε ήταν απλά μια κακή ιδέα.
Μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν αν αυτές οι απόψεις είχαν επικρατήσει;
William Thomson (Lord Kelvin)Τηλεόραση – ραδιόφωνο
Το 1894, ο William Thomson, πρόεδρος της Βασιλικής Ακαδημίας της Βρετανίας, προέβλεψε ότι το ραδιόφωνο δεν θα είχε μέλλον. (Ο ίδιος δήλωσε ότι κατασκευές βαρύτερες του αέρα δεν μπορούν να πετάξουν)
Το 1927, ο H.M. Warner της γνωστής εταιρείας Warner Brothers, αναρωτήθηκε «ποιός θα ήθελε να ακούει τους ηθοποιούς να μιλάνε;»
Το 1936, ο Rex Lambert, εκδότης του περιοδικού Radio Times δήλωνε «η τηλεόραση δεν θα παίξει κανένα ρόλο στη ζωή μας.»
Υπολογιστές
Το 1943, ο Thomas Watson, πρόερδρος της IBM προλέπει μια παγκόσμια αγορά για “πιθανώς πέντε υπολογιστές.” Χρόνια πρίν η ΙΒΜ λανσάρει τον πρώτο προσωπικό υπολογιστή το 1981, η Xerox είχε ήδη επιτυχώς σχεδιάσει και χρησιμοποιήσει το πρώτο PC αλλά αποφάσισε να επικεντρωθεί στην παραγωγή φωτοτυπικών μηχανημάτων!
Βέβαια, λίγα χρόνια πριν, η ΙΒΜ είχε προβλέψει ότι δεν χρειάζονται περισσότερα από 5000 φωτοτυπικά παγκοσμίως.
Το 1977, ο Ken Olson, ιδρυτής της εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών Digital Equipment Corporation, δήλωσε, «δεν υπάρχει κανένας λόγος να θέλει κάποιος έναν υπολογιστή στο σπίτι του.
Μόδα
Το 1966, η γνωστή σχεδιάστρια Coco Chanel είπε για τις μίνι φούστες «είναι ένα κακόγουστο αστείο που δεν θα διαρκέσει. »
Μουσική
Το 1954, ένας οργανωτής συναυλιών απέλυσε τον Elvis Presley, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιστρέψεις στην οδήγηση φορτηγών.»
Το 1962, η δισκογραφική εταιρεία Decca Records απέρριψε τους Beatles δηλώνοντας «δε μας αρέσει ο ήχος τους, και η κιθάρα είναι πλέον ξεπερασμένη στη μουσική.»
Μεταφορές
Στις αρχές του 20ου αιώνα, είχε προβλεφθεί ότι η παγκόσμια αγορά θα έχει χώρο για μόλις 4 εκατομμύρια αυτοκίνητα, επειδή «ο κόσμος θα ξέμενε από οδηγούς.»
Ο Ιρλανδός επιστήμονας, Dr. Dionysius Lardner (1793 – 1859)δε ν πίστεθε ότι τ ατρένα μπορούν να γίνουν και πολύ ταχύτερα. Έγραψε ότι : “Τα ταξίδια με τρένο σε υψηλές ταχύτητες δεν είναι δυνατά γιατί οι επιβάτες θα πεθάνουν από ασφυξία.”
Ο Henry Ford απέρριψε την πατέντα του Volkswagen Beetle, που του προσφέρθηκε δωρεάν, λόγω κακού σχεδιασμού.
Το κορυφαίο
Το 1899, ο Charles H. DUELL, επίτροπος του Γραφείου Ευρεσιτεχνιών των Ηνωμένων Πολιτειών, διαβεβαίωσε τον τότε πρόεδρο McKinley πως «ό,τι μπορεί να εφευρεθεί έχει ήδη εφευρεθεί.»
Πηγή:perierga.gr

Δύο ελληνικά νησιά στα 20 καλύτερα του κόσμου!

Σαντορίνη και Κρήτη βρέθηκαν μέσα στην πρώτη 20άδα των καλύτερων νησιών του κόσμου, όπως τα επέλεξαν οι αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure». Η Σαντορίνη βρέθηκε μάλιστα στην πρώτη πεντάδα του “World’s Best Islands”, κατακτώντας την 4η θέση από την 6η που ήταν πέρυσι ενώ η Κρήτη αναδείχτηκε 16η.
perierga.gr - Δύο ελληνικά νησιά στα καλύτερα του κόσμου!
*Σαντορίνη
Η Σαντορίνη περιγράφεται ως ειδυλλιακός προορισμός, με ολόλευκα σπίτια και μπλε-θολωτά κτίσματα, απλωμένα πάνω στην καλντέρα, πάνω από το καταγάλανο Αιγαίο πέλαγος. Ως πρόταση διαμονής στη Σαντορίνη, το περιοδικό έχει το ξενοδοχείο Katikies στην Οία. Η Κρήτη αναφέρεται ως γενέτειρα του Δία, ένα νησί του μύθου και της ιστορίας, με μινωικά παλάτια και βενετσιάνικα κάστρα. Περιγράφονται ακόμη τα ποικίλα τοπία της με τις χιονισμένες κορυφές, τις κρυφές σπηλιές και τα βαθιά φαράγγια, τους ελαιώνες, τους αμπελώνες και τα διάφανα ρηχά νερά.
perierga.gr - Δύο ελληνικά νησιά στα καλύτερα του κόσμου!
* Κρήτη (άποψη από παραλία των Σφακίων)
perierga.gr - Δύο ελληνικά νησιά στα καλύτερα του κόσμου!
Το νησί Palawan στις Φιλιππίνες βρέθηκε στην κορυφή.
Δείτε όλη τη λίστα εδώ
Πηγή: lifo.gr

Κινδυνεύει με απέλαση επειδή είναι παχύσαρκος

Η Ν. Ζηλανδία απειλεί με απέλαση Νοτιοαφρικανό, λόγω των παραπανίσιων κιλών του. Στόχος να αποφύγει τα νοσήλεια σε περίπτωση που αρρωστήσει!

Ένας παχύσαρκος Νοτιοαφρικανός είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει τη Νέα Ζηλανδία διότι οι υπηρεσίες της χώρας  αρνούνται να καλύψουν το κόστος των νοσηλείων από ασθένειες που ενδέχεται να προκληθούν από το υπερβάλλον βάρος του.
Ο Άλμπερτ Μπούιτενχουϊς, που ζυγίζει 130 κιλά, και η σύζυγός του Μάρτι απειλούνται με απέλαση μετά την απόρριψη του αιτήματός τους για ανανέωση της βίζας εργασίας τους.
Η νεοζηλανδική υπηρεσία μετανάστευσης (ΙΝΖ) εκτιμά πως η παχυσαρκία του τον εκθέτει σε "σοβαρό κίνδυνο" επιπλοκών της υγείας του, όπως διαβήτη, υπέρταση, καρδιακά νοσήματα και άπνοια κατά τη διάρκεια του ύπνου.
"Είναι σημαντικό όλοι οι μετανάστες να χαίρουν μίας αποδεκτής κατάστασης της υγείας του κατά τρόπον ώστε να ελαχιστοποιούνται το κόστος και οι εργασίες των υγειονομικών υπηρεσιών της Νέας Ζηλανδίας", εξήγησε εκπρόσωπος της ΙΝΖ.
Το ζεύγος εγκαταστάθηκε στο Αρχιπέλαγος πριν έξι χρόνια, όταν ο Άλμπερτ Μπούιτενχουϊς ζύγιζε τότε 160 κιλά.
Έκτοτε, οι βίζες εργασίας τους ανανεώνονταν κάθε χρόνο χωρίς πρόβλημα.
Σε πρόσφατη έκθεσή του ο ΟΟΣΑ τοποθετεί τη Νέα Ζηλανδία στην τρίτη θέση παγκοσμίως στον κατάλογο των χωρών που πλήττονται από το πρόβλημα της παχυσαρκίας μετά τις ΗΠΑ και το Μεξικό.
Πηγή:news247.gr