Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

"Τυφλή" συνελήφθη ενώ... οδηγούσε αυτοκίνητο


Κι όμως η 66χρονη γυναίκα έπαιρνε επίδομα τυφλότητας 800 ευρώ τον μήνα!
Το περιστατικό έγινε στην Ρώμη που όπως φαίνεται έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμάς. Τους μαϊμού τυφλούς που φυτρώνουν σαν μανιτάρια και κλέβουν ασύστολα το δημόσιο παίρνοντας επίδομα.
Μόνο που οι Ιταλοί ξεμπροστιάζουν κανονικά όσους το κάνουν αυτό σε αντίθεση με την χώρα μας που ούτε το όνομα τους δεν δίνουν στη δημοσιότητα.
Η αστυνομία της Ρώμης έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που ακολουθεί όπου βλέπουμε μια 66χρονη "τυφλή" γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι της και να οδηγεί κανονικά. Όχι φυσικά δεν οδηγεί αυτοκίνητο εξελιγμένο και ειδικά για τυφλούς απλά η ίδια δεν είναι τυφλή!
Δείτε το βίντεο

Πηγή:newsit.gr

Ποδήλατο κατάλληλο για τους... Φλίντστοουνς

Ποδήλατο χωρίς πετάλια παρουσίασαν Γερμανοί σχεδιαστές. Δείτε το βίντεο (Vid)

Το όνομά του είναι Fliz. Είναι ένα ιδιαίτερο ποδήλατο χωρίς πετάλια! Εφευρέτες του οι Γερμανοί σχεδιαστές Tom Hambrock και Juri Spette
Tο όνομά του προέρχεται από τη γερμανική λέξη "flitzen" που σημαίνει "επιταχύνω με τα πόδια". Στόχος των εφευρετών είναι να προσφέρει γρήγορη, αξιόπιστη και οικολογική μετακίνηση στους οδηγούς του σε σημεία της πόλης με έντονη κίνηση.
Ο αναβάτης είναι δεμένος στον μεταλλικό άξονα και επιταχύνει ή βαδίζει, αφήνοντας πρακτικά το σώμα του να αιωρείται!
Το ποδήλατο είναι κατασκευασμένο από στρώσεις γυαλιού και ανθρακονημάτων, ενώ φέρει όλα τα γνωστά εξαρτήματα των ποδηλάτων όπως τιμόνι, φρένα (υδραυλικά) και μεταξόνιο.
Το πλαίσιο λειτουργεί και ως ανάρτηση καθώς απορροφά τους κραδασμούς του δρόμου.
Ο σχεδιασμός του FLIZ βασίζεται στο πρωτότυπο του Γερμανού Βαρώνου Karl Drais , ο οποίος αποτελεί κεντρική φυσιογνωμία στην ιστορία του ποδηλάτου, καθώς σχεδίασε και κατασκεύασε την draisienne, μια πρώιμη μορφή ποδηλάτου.
Η "ντραιζίνα" ήταν μία πρώιμη μορφή ποδηλάτου χωρίς πετάλια κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ξύλο. Μη διαθέτοντας πετάλια, ο αναβάτης την έθετε σε κίνηση σπρώχνοντας με τα πόδια του προς τα πίσω. Η κατασκευή του Ντράις έγινε γνωστή και ως "hobby-horse", αντανακλώντας την πεποίθηση των οπαδών της ότι θα αντικαθιστούσε το βασικό μεταφορικό μέσο του 19ου αιώνα, το άλογο.
Το ποδήλατο παρουσιάστηκε κατά την έναρξη του ετήσιου βραβείου τεχνολογία, την καινοτομία James Dyson.

Πηγή:news247.gr

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ερχεται ο πρώτος ουρανοξύστης... παντελόνι!

Οι αρχιτέκτονες θέλησαν να ξεπεράσουν την παρισινή Αψίδα του Θριάμβου αλλά όπως φαίνεται κατέληξαν να δημιουργήσουν ένα από τα πλέον περίεργα κτίρια της Κίνας.
Ερχεται ο πρώτος ουρανοξύστης... παντελόνι!
Ο ουρανοξύστης Πύλη στην Ανατολή, που αναμένεται να παραδοθεί φέτος στους ιδιοκτήτες του, είναι στο τελευταίο στάδιο της ανέγερσής του στο Σουτσού, μία πόλη λίγα χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σαγκάης, στην Κίνα.
Η νέα προσθήκη στους ουρανοξύστες της χώρας, ωστόσο, έχει προκαλέσει καταιγισμό επικριτικών σχολίων τις τελευταίες ημέρες, στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος είναι το σχήμα του.
Η κόστος 700 εκατ. δολαρίων κατασκευή περιγράφεται σαν μία κακή αναπαράσταση ενός ανδρικού παντελονιού, με την διπλή βάση του μάλιστα να μοιάζει και αυτή με παπούτσια.
Αντί να αποτελεί μία «εντυπωσιακή και μνημειακή είσοδο στην Ανατολή» και να «αντανακλά τη σημασία της Κίνας στο σημερινό κόσμο», το 74 ορόφων κτίριο χαρακτηρίστηκε, μεταξύ άλλων, «Το παντελόνι της Ανατολής», από κάποιον χρήστη, που άθελά του δημιούργησε το πρώτο παρατσούκλι για την δημιουργία του βρετανικού γραφείου RMJM.
Η Ημερησία της Σαγκάης προ ημερών δεν μπόρεσε να μην αναρρωτηθεί και αυτή: «Είναι αψίδα ή μήπως πρόκειται για ένα απλό παντελόνι;»...
Πηγή:e-go.gr

Πουλά τη ζωή του στο ebay για 3,5 εκατομμύρια δολάρια

Διαβάστε την ιστορία ενός 29χρονού Αμμερικανού ο οποίος έβγαλε στο "σφυρί" όλα τα υπάρχοντά του για να κάνει μια νέα ζωή (Pic+Vid)

Ο Shane Butcher δεν πάσχει από κατάθλιψη, δεν τον χώρισε η κοπέλα του... δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας, απλά θέλει να αλλάξει όλη του τη ζωή.
Ο 29χρονος θέλει να κάνει μια νέα αρχή και ελπίζει να πουλήσει τον "παλιό του εαυτό". Τιμή εκκίνησης 3, 5 εκατομμύρια δολάρια.
Μπορεί τα χρήματα να σας φαίνονται αρκετά ωστόσο δείτε τη συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την τιμή.
Πρώτον ένα εμπορικό κατάστημα βιντεοπαιχνιδιών, δύο σπίτια στη Φλόριντα, τρία αυτοκίνητα, τρία καγιάκ, πίνακες ζωγραφικής... και τον σκύλο του!
Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Forbes δήλωσε "Δεν υπάρχει λόγος να μείνω εδώ" τονίζοντας ότι θέλει να τα πουλήσει όλα και να γυρίσει το κόσμο με τη σύζυγό του.
Ο νεαρός τονίζει ότι δεν θέλει να ξεφορτωθεί ένα κατάστημα που είναι ζημιογόνο. "Είναι πολύ κερδοφόρο το επάγγελμά μου" αναφέρει ωστόσο θέλω να αλλάξω ζωή.
Διαβάζοντας στο ebay οπού έχει βάλει την αγγελία βλέπουμε ότι ένα από τα σπίτια του βρίσκονται στην παραθαλάσσια κοινότητα της Tampa Bay. Διαθέτει τρεις πισίνες, δυο τζακούζι, δυο γυμναστήρια καθώς και ιδιωτική παραλία!
Όσο αφορά τα αυτοκίνητά του είναι ένα Honda Accord του 2009, ένα Honda Element του 2004 και μια Lotus Elise του 2006.
Ωστόσο ο 29χρονος δεν είναι ο πρώτος που πουλά τη ζωή του. Έχει ξανασυμβεί το 2008 όταν ο Αυστραλός Ian Usher πούλησε τα πάντα για 305.000 δολάρια μετά το χωρισμό με τη γυναίκα του.
Πηγή:news247.gr

Τους συνέλαβαν επειδή έκαναν πολύ θόρυβο στο σεξ


Για διατάραξη κοινής ησυχίας κατηγορείται ένα ζευγάρι από τη Νότια Αυστραλία που έκανε πολύ φασαρία κατά τη διάρκεια του σεξ.
Άδοξο τέλος είχαν οι ερωτικές περιπτύξεις ζευγαριού στη Νότια Αυστραλία, που, μάλλον άθελά του, έκανε τις ιδιωτικές του στιγμές, δημόσιες.
Συγκεκριμένα, η Jessica Angel και ο Colin MacKenzie κατηγορήθηκαν από τους γείτονές τους ότι ούρλιαζαν και έβριζαν πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια του σεξ, κυρίως μάλιστα σε ώρες κοινής ησυχίας.
Οι γείτονες αναγκάστηκαν να φωνάξουν την αστυνομία 20 φορές μέσα σε τέσσερις μήνες, για να τους κάνει συστάσεις, αλλά μάταια. Το ζευγάρι δεν συμμορφώθηκε και τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπου του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες και του επιβλήθηκε πρόστιμο που ανέρχεται στα 3.000 δολάρια.
"Μας συνέλαβαν και μας έβγαλαν έξω από το σπίτι λέγοντάς μας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ", είπε σοκαρισμένη η 34χρονη Jessica, ενώ ο 45χρονος σύντροφός της, Colin, είπε: "Πώς μπορείς να ζεις σε ένα μέρος όπου δεν μπορείς να κάνεις σεξ; Είναι γελοίο. Τέλος πάντων, ως επί το πλείστον τον θόρυβο τον έκανε η Jessica. Το σεξ διαρκούσε 4 με 7 ώρες, πέντε νύχτες την εβδομάδα. Εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνω από καρδιακή προσβολή από την ένταση και την διάρκεια".
Ο ντετέκτιβ Trevor Lovegrove της αστυνομίας του Sturt είπε ότι το περιστατικό ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η Αστυνομία.
"Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι τους, αλλά όταν οι ενέργειές της προσωπικής τους ζωής έχουν επιπτώσεις στις ζωές των άλλων, η Αστυνομία πρέπει να παρέμβει", είπε ο ντετέκτιβ.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

LoveIt, το Pinterest απέκτησε ανταγωνιστή και μάλιστα καλύτερο [Video]


Το Pinterest, το κοινωνικό δίκτυο που από την πρώτη στιγμή κατόρθωσε να ξεχωρίσει, φαίνεται πως απέκτησε ανταγωνιστή. Tο όνομα του είναι LoveIt και βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία μιας πλατφόρμας όπου μπορείς να ανακαλύψεις, να συλλέξεις, να οργανώσεις και να μοιραστείς εικόνες από όλα όσα σου αρέσουν.

Και ενώ με μια πρώτη ματιά τα δύο κοινωνικά δίκτυα μοιάζουν ολόιδια, το LoveIt φαίνεται να κερδίζει στα σημεία. Πρώτη και σημαντικότερη διαφορά είναι ότι επιτρέπει τη δημιουργία ιδιωτικών albums (στο Pinterest τα πάντα είναι δημόσια), στα οποία μπορείς να προσθέτεις φωτογραφίες της αρεσκείας σου και να καθορίζεις ποιος ακριβώς θέλεις να τις βλέπει ή να έχεις πρόσβαση μόνο εσύ.
Η δεύτερη διαφορά των δύο κοινωνικών δικτύων έχει να κάνει με το θέμα της πνευματικής ιδιοκτήσιας (copyrights) των εικόνων. Μαθαίνοντας από τα λάθη του Pinterest, το LoveIt ξεκαθαρίζει:
Στους Όρους Χρήσης του κοινωνικού δικτύου αναφέρεται ρητά ότι το περιεχόμενο που μοιράζεστε στο LoveIt είναι δικό σας. Δεν ισχυριζόμαστε ότι μας ανήκει και μπορείτε να το μεταφέρετε ή να το μοιραστείτε σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα επιθυμείτε. Υποστηρίζουμε πλήρως τα δικαιώματα των ιδιοκτητών περιεχομένου.
Από την άλλη πλευρά, μεινονεκτήματα της υπηρεσίας είναι ότι είναι πολύ καινούρια ενώ το Pinterest έχει χτίσει ήδη μια μεγάλη βάση χρηστών και ότι δεν επιτρέπει το διαμοιρασμό video. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν το LoveIt από εδώ.
 

Πηγή:TechGear

Επέστρεψαν διπλωματικό σάκο ύστερα από 46 χρόνια!


Η γαλλική αστυνομία παρέδωσε σε Ινδό αξιωματούχο ένα διπλωματικό σάκο, ο οποίος αγνοείτο επί 46 χρόνια ύστερα από την συντριβή αεροσκάφους της Air India στις Άλπεις.
Ο σάκος αυτός, που περιείχε διπλωματική αλληλογραφία και εφημερίδες, ανασύρθηκε από δύο μέλη σωστικών συνεργείων στο βουνό την περασμένη εβδομάδα αφού προηγουμένως την είχαν ανακαλύψει τουρίστες σε παγετώνα.
Έφερε την ένδειξη "Διπλωματική αλληλογραφία" και "Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων" και βρέθηκε κοντά σε τοποθεσία των Άλπεων όπου είχε συντριβεί το αεροσκάφος της Air India ενώ κατευθυνόταν από το Μουμπάι στη Νέα Υόρκη στις 24 Ιανουαρίου του 1966. Οι 117 επιβαίνοντες σε αυτό, επιβάτες και το πλήρωμά του, σκοτώθηκαν.
Η αστυνομία στην πόλη Σαμονί, η οποία βρίσκεται στους πρόποδες του Λευκού Όρους, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι παρέδωσε την τσάντα στον Σάτγουοντ Κανάλια, δεύτερο γραμματέα της πρεσβείας της Ινδίας στο Παρίσι.
Πηγή:ant1.gr

Βρέθηκε το "τέρας" των Πυρηναίων

Ποιο είναι το ζώο που προκαλεί αίσθηση με την εμφάνιση του και αποτελεί αντικείμενο μελέτης για τους Ευρωπαίους ερευνητές (Vid)

Ο "τυφλοπόντικας" των Πυρηναίων (Pyrenean desman), αποτελεί επισήμως το πιο παράξενο ζώο στην Ευρώπη. Ίσως και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τo συγκεκριμένο θηλαστικό ανήκει στα είδη "Desmana moschata" και "Galemys pyrenaicus".
Πρόσφατα, το BBC και συγκεκριμένα η Rebecca Morelle, συμμετείχε σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του, καθώς το εν λόγω ζώο θεωρείται ιδιαιτέρως σπάνιο και δυσεύρετο.
Ο λόγος; Συνηθίζει να ζει στο σκοτάδι και σε λαγούμια, κάνοντας τους επιστήμονες να περιμένουν καρτερικά ώρες ή μέρες, για μια φωτογραφία του.
Η δημοσιογράφος του BBC αναφέρει πως ο desman εικάζεται πως ζει στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Πορτογαλία. Ωστόσο, φαίνεται πως οι περισσότεροι συγγενείς του έχουν καταφύγει στο "Alt Pirineu Natural Park", της Καταλονίας.
Οι επιστήμονες που ανέλαβαν την έρευνα για την περισυλλογή του, έστισαν δεκάδες παγίδες και μετά από πολυήμερες προσπάθειες κατάφεραν να "συλλάβουν" ένα θηλαστικό για περαιτέρω μελέτη.
Το BBC, περιγράφει το ζώο σαν διασταύρωση αρουραίου, πλατύποδα και τυφλοπόντικα. Το ημιυδρόβιο ζώο, έχει ογκώδες σώμα και κοντόχοντρο λαιμό χαρακτηριστικό σωληνοειδές, εύκαμπτο ρύγχος και μακριά ουρά.
Τα δάχτυλα των πίσω άκρων τους είναι πλήρως ενωμένα με νηκτική μεμβράνη και καταλήγουν σε σκληρές τρίχες, ενώ τα δάχτυλα των μπροστινών άκρων τους συνδέονται μόνο μερικώς με νηκτική μεμβράνη. Το σώμα τους καλύπτεται από κοντό και πυκνό καστανοκόκκινο τρίχωμα. Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκαλεί η προβοσκίδα του.

Φως στο τούνελ της καταγωγής του
Ο λόγος που κάνει τους επιστήμονες να ασχοληθούν με το μυστήριο πλάσμα, είναι το ότι ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για το είδος του και την καταγωγή του. Ο Dr Melero ανέφερε στη δημοσιογράφο του BBC, πως το κύριο μέλημα είναι η καταγραφή του πληθυσμού των desman, καθώς τα στοιχεία που υπάρχουν σήμερα, δεν είναι αξιόπιστα.
Οι ειδικοί πιστεύουν πως η ανάλυση των στοιχείων ζωής και κυρίως καταγωγής του θηλαστικού, θα ρίξουν περισσότερο φως στην αρχαιότητα και την εξέλιξη των ειδών.
Χιλιάδες χρόνια πριν, εκτιμούν πως υπήρχαν δεκάδες άλλα παρόμοια υδρόβια θηλαστικά, τα οποία όμως για διαφορετικούς λόγους εξαφανίστηκαν στο πέρασμα των αιώνων. Μόνο ο desman των Πυρηναίων και ένας μακρινός του "ξάδερφος" που ζει στη Ρωσία (Desmana moschata) έχουν καταφέρει να φτάσουν στο 2012. Τα υπόλοιπα θηλαστικά της ευρύτερης οικογένειας των Desmaninae, χάθηκαν.
Ενδιαφέρον για τους ειδικούς, παρουσιάζει και η ανάλυση του DNA του παράξενου τυφλοπόντικα, καθώς δεν έχει μελετηθεί ποτέ μέχρι σήμερα.
Πηγή:news247.gr

Ελληνική η κάμερα που εντοπίζει τους μεθυσμένους

Ελληνική η κάμερα που εντοπίζει τους μεθυσμένους
Μια θερμική κάμερα που ανιχνεύει τη θερμότητα στο πρόσωπο ενδέχεται μελλοντικά να μπορεί να προδίδει και τους μεθυσμένους.
Η κάμερα αυτή μπορεί να χρησιμοποιείται σε μπαρ, αεροδρόμια, δημόσιους χώρους αλλά και από την αστυνομία για να βρίσκει τους μεθυσμένους πριν αυτοί προλάβουν να προκαλέσουν προβλήματα.
Η τεχνολογία αναπτύχθηκε από τον καθηγητή Βασίλη Αναστασόπουλο και την ερευνήτρια Γεωργία Κούκιου από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικής του Τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου της Πάτρας.
Οι ερευνητές προχώρησαν σε σχετική δημοσίευση με την τεχνολογία που έχουν αναπτύξει στο διεθνές περιοδικό για θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας "International Journal of Electronic Security and Digital Forensics".
Το λογισμικό που έχουν δημιουργήσει μπορεί να αναγνωρίσει έναν άνθρωπο και να καταλάβει αν έχει καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.
Το μόνο μέσω αναγνώρισης που χρησιμοποιεί η κάμερα είναι η θερμότητα που εκπέμπεται από το πρόσωπο και ανιχνεύεται.
Με αυτόν τον τρόπο οι αρχές μπορούν να αποφύγουν τις προσωπικές κρίσεις και να χρησιμοποιήσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν αν κάποιος είναι μεθυσμένος ή όχι με βάση δεδομένα.
Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πειράματα από τους Έλληνες επιστήμονες σε 20 εθελοντές οι οποίοι έπιναν ένα ποτήρι μπύρα κάθε 20 λεπτά.
Συνολικά ήπιαν 4 ποτήρια μπύρα και η αύξηση της θερμοκρασίας πρόδωσε την κατάσταση της μέθης τους.
Οι μεθυσμένοι έχουν ιδιαίτερα μεγάλη θερμοκρασία στη μύτη τους ενώ το μέτωπό τους παραμένει πιο δροσερό.
Πηγή:e-go.gr

Ποιο είναι το ακριβότερο κόμικς στον κόσμο

Ποιο είναι το ακριβότερο κόμικς στον κόσμο

Θεωρείται από πολλούς το «Ιερό Δισκοπότηρο» των συλλεκτών κόμικς και πωλήθηκε στα τέλη του 2011 έναντι αστρονομικού ποσού.
Πρόκειται για το πρώτο τεύχος του περιοδικού Action Comics της δεκαετίας του 1930, το οποίο αποτελεί ένα μονάχα από τα 20 πιο περιζήτητα συλλεκτικά κομμάτια, τα οποία είχαν ήδη πωληθεί σε δημοπρασίες μέχρι το 2010.
Το συγκεκριμένο έφτασε το ποσό των 2.000.000 εκατομμυρίων δολαρίων και κάτι, ενώ άλλα αντίγραφα του ίδιου τεύχους πωλήθηκαν έναντι 1.500.000 εκατομμυρίου δολαρίων και 300.000 δολαρίων αντίστοιχα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι τιμές των προσφορών ανέβηκαν κατακόρυφα, φτάνοντας σε αστρονομικά επίπεδα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ένα φαινόμενο ενδεικτικό της δίψας των συλλεκτών για τις πρώτες εκείνες εκδόσεις που σημάδεψαν τα παιδικά τους χρόνια. Καθώς δηλώνει ένας συλλέτης: όταν οι άνθρωποι φτάνουν σε μία ορισμένη ηλικία αποζητούν να επανακτήσουν πολύτιμα κομμάτια της παιδικής τους ηλικίας.
Πέρα, λοιπόν, από το καθαρά οικονομικό κομμάτι, κύριο ρόλο στο εμπόριο σπάνιων κόμικς διαδραματίζει και ο παράγοντας «νοσταλγία». Με το πέρασμα των δεκαετιών, οι νέες γενιές αναγνωστών που μεγάλωσαν διαβάζοντας και λατρεύοντας τα κόμικς επιθυμούν να ανακαλύψουν εκ νέου αυτό που απολάμβαναν στην πρώτη νεότητά τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σκηνοθέτησε ατύχημα για να κάνει πρόταση γάμου!

Έναν απίστευτο τρόπο επέλεξε για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του ένας νεαρός. Προσέλαβε ακόμα και μακιγιέρ για να είναι πειστικός!

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Οι περισσότεροι  θέλουν να είναι ρομαντικοί όταν κάνουν πρόταση γάμου στην καλή τους, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που θέλουν να πρωτοτυπήσουν και να αναδείξουν την τρέλα τους.
Αυτό έκανε ο Alexey Bykov  ο οποίος με τη  βοήθεια ενός σκηνοθέτη, μιας επαγγελματίας μακιγιέρ και κομπάρσων, σκηνοθέτησε ένα ατύχημα σχεδιάζοντας να ζητήσει το χέρι της φίλης του.
Όλα πήγαν όπως τα σχεδίασε. Όταν η νεαρή Irena Kolokov έμαθε για το ατύχημα του καλού της έσπευσε στο σημείο.
Εκεί είδε τον φίλο της αιμόφυρτο δίπλα στις ρόδες του αυτοκινήτου. Για να γίνει πιο πιστευτό ο Alexey είχε φροντίσει να παρευρίσκεται εκεί και ένα ασθενοφόρο το οποίο θα τον παραλάμβανε.
Η Irena ήταν σοκαρισμένη, μέχρι τη στιγμή που ο καλός της σηκώθηκε και της έκανε πρόταση γάμου.
 
Πηγή:news247.gr

Αίτηση απαλλαγής από το στρατό (Πραγματική Επιστολή)! θα λιώσετε στο γέλιο!!!


Κύριε Υπουργέ Άμυνας, επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου....
Περιμένω να μου “έρθει το χαρτί” για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη…
25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.
Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.
Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.
Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.
 
Πηγή:tipestorare

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μια σκλάβα του σεξ με προγαμιαίο συμβόλαιο

Διαβάστε τους λόγους που μια 31χρονη Ιταλίδα μήνυσε το πρώην σύζυγό της για κακοποίηση. Αυτός ισχυρίζεται την ύπαρξη προγαμιαίο συμβόλαιο στο οποίο συναινούσε να γίνει... σκλάβα του σεξ.

Στο σεξ όλα επιτρέπονται πόσο μάλλον άμα υπάρχει και προγαμιαίο συμβόλαιο! Μήνυση κατέθεσε μια Ιταλίδα εναντίον του "Μαρκήσιος ντε Σαντ" συζύγου της για κακοποίηση ύστερα από έξι χρόνια ηδονιστικού έγγαμου βίου επειδή εκείνος της ζήτησε διαζύγιο.
Η γυναίκα τα στοιχεία της οποίας για προφανής λόγους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο στο οποίο συναινούσε να γίνει... σκλάβα του σεξ του μελλοντικού της συζύγου!
Το περιστατικό συνέβη στην Padua και όπως αναφέρει η Daily Mail θυμίζει πολύ την υπόθεση του μυθιστορήματος "Fifty Shades of Grey" του EL James, η οποία πραγματεύεται την σαδομαζοχιστική σχέση ανάμεσα σε έναν πλούσιο επιχειρηματία και μια φοιτήτρια λογοτεχνίας, η οποία υπογράφει ένα έγγραφο συμφωνώντας να συμμετέχει στις σαδομαζοχιστικές απαιτήσεις του.
Η 31χρονη Ιταλίδα παντρεύτηκε το 2006 - όταν ήταν 24 ετών - έναν άντρα 10 χρόνια μεγαλύτερό της.
Σύμφωνα με το έγγραφο που υπέγραψαν και οι δύο ο σύζυγός της κατονομαζόταν ως ο "αφέντης" και εκείνη ως... "σκλάβα" του!
Δημοσίευμα της Daily Telegraph δίνει λεπτομέρειες στα συμφωνηθέντα. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να του ζητήσει να σταματήσει να τη “βασανίζει” θα ήταν η χρήση της κωδικής λέξης "Mario", ή χτυπώντας με το χέρι της 3 φορές σε μια επιφάνεια..
"Η σκλάβα συμφωνεί να υπακούει και να προσφέρει τον εαυτό της για την ικανοποίηση και τις επιθυμίες του αφέντη της. Συμφωνεί να του παραδίδει το κορμί της προκειμένου να το χρησιμοποιεί όπως εκείνος επιθυμεί" έλεγε μεταξύ άλλων το έγγραφο της συμφωνίας τους, ενώ υπήρχε και συγκεκριμένη λίστα με τις "δραστηριότητες" στις οποίες μπορούσε να προβεί ο "αφέντης", όπως για παράδειγμα το να της κάνει σημάδια στο κορμί.
Οι δυο τους χώρισαν πριν από ένα χρόνο και από την πλευρά του ο άντρας ισχυρίζεται ότι όλες οι ενέργειές τους ήταν συναινετικές και πως εκείνη είχε υπογράψει το σχετικό έγγραφο πρόθυμα.
Πηγή:news247.gr

Πήγε διακοπές ως καθηγητής και επέστρεψε στην έδρα ως καθηγήτρια

Πήγε διακοπές ως καθηγητής και επέστρεψε στην έδρα ως καθηγήτρια
Μία απίστευτη έκπληξη επιφύλασσε ένας καθηγητής σε καθολικό Λύκειο στη Νάντη της δυτικής Γαλλίας, αφού γύρισε από τις καλοκαιρινές του διακοπές ως καθηγήτρια! Συγκεκριμένα ο 40χρονος καθηγητής εμφανίστηκε την πρώτη μέρα των μαθημάτων με γυναικεία ρούχα και γυναικεία ταυτότητα, ενώ σύντομα πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου
Ο καθηγητής Τεχνολογίας και Βιομηχανικών Επιστημών, είχε ενημερώσει από την περασμένη χρονιά τους προϊστάμενούς του για την επιλογή του αυτή και η αλλαγή έγινε με την έγκριση και τη σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του σχολείου, αλλά και της καθολικής εκκλησίας της πόλης, όπως διευκρίνισε ο Ντιντιέ Γκρολό υποδιευθυντής της Επισκοπικής Διεύθυνσης Καθολικής Εκπαίδευσης του διαμερίσματος Λίγηρα-Ατλαντικού.
«Ο καθηγητής μας ενημέρωσε την περασμένη χρονιά για την επιλογή του. Του ζητήσαμε να ενημερώσει την διεύθυνση εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται και με τη σύμφωνη γνώμη του ενημερώσαμε τους άλλους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές, που είναι περίπου είκοσι» δήλωσε ο Γκρολό.
Η ιστορία του 40χρονου καθηγητή είναι η δεύτερη περίπτωση αλλαγής φύλου μέσα σε δύο χρόνια στο συγκεκριμένο διαμέρισμα της Βρετάνης, ενώ και η προηγούμενη περίπτωση, που έγινε το 2010, αφορούσε καθηγητή της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Πηγή:iefimerida.gr

Ποια είναι η καλύτερη χώρα για να εργάζεται κάποιος;

Ποια είναι η καλύτερη χώρα για να εργάζεται κάποιος;

Εκεί όπου το σύνθημα «εργασία και χαρά», βρίσκει άμεση εφαρμογή

Υπάρχει μία χώρα όπου οι εργαζόμενοι ξυπνούν και πηγαίνουν στη δουλειά τους σφυρίζοντας χαρούμενα. Δουλεύουν με κέφι, χωρίς ιδιαίτερο άγχος και έπειτα, γυρνούν στο σπίτι νιώθοντας πλήρεις από την ημέρα που πέρασαν.
Όχι, δεν μιλάμε για το στρουμφοχωριό, αλλά για την Ισλανδία. Τη χώρα, των ηφαιστείων, του σχεδόν μόνιμου χειμώνα και – μην το ξεχνάμε – της πρόσφατης οικονομικής κατάρρευσης.
Οι Ισλανδοί, λοιπόν, είναι ένας από τους πιο ευτυχισμένους λαούς στον κόσμο και παίρνουν αυτή την ευτυχία μαζί τους και στο χώρο εργασίας τους. Ακόμη κι αν η χώρα τους και οι συνήθειές τους διαφέρουν πολύ από τις δικές μας, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να διδαχθούμε.

1. Ομαδική εργασία
Οι Ισλανδοί εναθαρρύνουν την ομαδική εργασία. Οι στόχοι που θέτουν οι επιχειρήσεις δεν είναι ατομικοί, αλλά ομαδικοί. Έτσι, αναπτύσσεται ομαδικό πνεύμα, οι εργαζόμενοι ξέρουν ότι μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον συνάδελφό τους και εξαλείφεται η διάθεση για «μαχαιρώματα». Οι επαγγελματικές «κοινότητες» που δημιουργούνται, πολλές φορές μεταφέρονται και εκτός δουλειάς.

2. Ποικίλα ενδιαφέροντα
Σε πολλές χώρες – και ιδίως στις ΗΠΑ - ένας εργαζόμενος που έχει πολλά ενδιαφέροντα μπορεί να θεωρηθεί ανεπιθύμητος. Οι εργοδότες φοβούνται ότι τα ενδιαφέροντά του θα τον αποσπούν από την εργασία του. Στην Ισλανδία, οι εργοδότες θεωρούν προσόν τα πολλά ενδιαφέρονται, καθώς φανερώνουν έναν εργαζόμενο με πολυσχιδή προσωπικότητα και δημιουργικότητα. Οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να κάνουν πράγματα που τους γεμίζουν συναισθηματικά, παρά να ασχολούνται μονίμως με τη δουλειά τους.

3. Πρώτα η οικογένεια
Τη στιγμή που σε πολλές χώρες του κόσμου οι οικογενειάρχες και οι μητέρες είναι «εργαζόμενοι προς αποφυγήν», στην Ισλανδία, η οικογένεια θεωρείται ευνοϊκός παράγοντας στην εργασία. Οι εργοδότες παρέχουν πολύμηνη άδεια στους νέους γονείς και, όταν αυτό δεν είναι εφικτό, τους επιτρέπουν να εργάζονται από το σπίτι.

4. Σωστή διατροφή
Η ανθυγιεινή διατροφή είναι ο κανόνας στα περισσότερα γραφεία του κόσμου. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι τρώνε κάτι πρόχειρο, συνήθως αμφιβόλου ποιότητας και «στη ζούλα». Όχι στην Ισλανδία! Εκεί, οι εταιρίες διαθέτουν στο προσωπικό ψάρια, λαχανικά και φρέσκα γαλακτοκομικά, τα οποία προμηθεύονται απευθείας από παραγωγούς. Όσο για τα διαλείμματα φαγητού, είναι αρκετά μεγάλα σε διάρκεια. Οι εργαζόμενοι έχουν στο στόμα μόνο το φαγητό τους και όχι... την ψυχή!
Πηγή:newsbeast.gr

Έπιασε ψάρι αξίας 473.000 δολαρίων

Έπιασε ψάρι αξίας 473.000 δολαρίων
Αυτό θα πει τύχη βουνό... Νεαρός ψαράς από την επαρχία Fujian της Κίνας, έπιασε ένα σπάνιο ψάρι με την ονομασία bahaba, βάρους 80 περίπου κιλών, το οποίο πωλήθηκε στο αστρονομικό ποσό των 473.000 δολαρίων.

Μάλιστα ο ψαράς, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι δεν ταλαιπωρήθηκε χρησιμοποιώντας δίχτυα ή κάτι άλλο για να ψαρέψει το bahaba, καθώς αυτό επέπλεε στην επιφάνεια του νερού και το συνέλεξε με μεγάλη ευκολία.

Το συγκεκριμένο είδος ψαριού θεωρείται είδος υπό εξαφάνιση εξαιτίας της αλόγιστης αλίευσης αλλά και της μόλυνσης στις περιοχές αναπαραγωγής του, ενώ η αλιεία του απαγορεύεται στην Κίνα, κάτι που δεν συμβαίνει στο Χονγκ Κονγκ.
Πηγή:newsbeast.gr

Eταιρείες στην Κίνα προσλαμβάνουν λευκούς για να φαίνονται πιο πετυχημένες

professionals
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, κινεζικές εταιρείες προσλαμβάνουν λευκούς υπαλλήλους για να βελτιώσουν το πρεστίζ τους! Λέγεται “White Guy Window Dressing” και όπως φαίνεται τώρα τελευταία αυτή η τακτική βρίσκει αρκετούς φανατικούς.
Πολλές φορές, όπως έχουν παραδεχτεί πρώην υπάλληλοι αυτών των εταιρειών, δεν χρειαζόταν καν να δουλεύουν και θεωρούνταν προσόν το να μην μιλούν κινεζικά, να παριστάνουν πως τακτοποιούν δουλειές στο γραφείο και να γυρνούν στους χώρους που βρίσκονται άλλοι πελάτες με κοστούμι. Το “Face Job” αυτό είναι τόσο δημοφιλές στην Κίνα, που υπάρχει και εταιρεία που ονομάζεται “Rent Α Laowai” (laowai είναι ο ξένος στα κινεζικά) και βοηθά τις επιχειρήσεις να φαίνονται πιο international- γιατί, όπως λένε, το να έχεις συνεργάτες από άλλα μέρη του κόσμου σημαίνει πως κάνεις καλά τη δουλειά σου.
Ένας ηθοποιός είχε παραδεχτεί μάλιστα σε συνέντευξή του πως είχε πληρωθεί αδρά για να παρουσιαστεί ως μεγαλοστέλεχος ιταλικής εταιρείας σε ένα meeting.
Πηγή:e-radio.gr