Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Αγγλική αστυνομία κατάσχεσε 281 δενδρύλια κάνναβης και τρόλαρε δίχως έλεος τον πρώην ιδιοκτήτη τους (PHOTO)

Μάλλον στο αστυνομικό τμήμα έγινε και δειγματοληψία

“Είσαι ιδιοκτήτης φάρμας κάνναβης; Επέστρεψες σπίτι σήμερα και είδες ότι τα 281 δενδρύλια σου λείπουν; Μην ανησυχείς τα έχουμε τοποθετήσει σε ασφαλές μέρος στο Α.Τ του Kingston. Πέρνα από δω η πάρε μας ένα τηλέφωνο για να τα διεκδικήσεις πίσω… τα λέγαμε. Α.Τ Kingston”
Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται ότι πλέουν στο αστυνομικό τμήμα του Kingston της Αγγλίας, αν κρίνουμε από το παραπάνω κείμενο που συνόδευε την ανάρτηση για την κατάσχεση 281 δενδρυλλίων κάνναβης, αγνώστου “αγρότη”.

Το πετυχημένο τρολάρισμα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα υπήρξε δειγματοληψία των κατασχεθέντων, από τον υπεύθυνο  social media του αστυνομικού τμήματος.

Πηγή:luben.tv

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Λίγο πριν τα Όσκαρ ο Batman σάρωσε τα «Χρυσά Βατόμουρα»

Λίγο πριν τα Όσκαρ ο Batman σάρωσε τα «Χρυσά Βατόμουρα»
Μπορεί τα Όσκαρ να έχουν την τιμητική τους, αλλά δεν είναι τα μοναδικά βραβεία που απονέμονται σήμερα.
Παραδοσιακά λοιπόν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, λίγες ώρες πριν τα Όσκαρ απονεμήθηκαν τα «Χρυσά Βατόμουρα» στις χειρότερες ταινίες της χρονιάς.
Μεγάλοι «νικητές» της βραδιάς, που σάρωσαν τα «Χρυσά Βατόμουρα» ήταν το blockbuster «Batman ν. Superman» και το ντοκιμαντέρ το «Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party».

Η τελευταία ταινία από το franchise του Σούπερμαν μπορεί να έκοψε εκατομμύρια εισιτήρια, όμως δεν άφησε ιδιαίτερα ευχαριστημένο το κοινό. Αποτέλεσμα: απέσπασε τέσσερα βραβεία, και πιο συγκεκριμένα αυτά του χειρότερου κινηματογραφικού ζευγαριού (Μπεν 'Αφλεκ και Χένρι Κάβιλ), του χειρότερου β' αντρικού ρόλου (Τζέσε Αϊζενμπεργκ), του χειρότερου σεναρίου και του χειρότερου Πρίκουελ, Ριμέικ, Rip-off ή Σίκουελ.
Στις «μεγάλες» κατηγορίες όμως επικράτησε το «Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party», ένα ντοκιμαντέρ κατά της Χίλαρι Κλίντον.
Το ντοκιμαντέρ απέσπασε τέσσερα βραβεία: Χειρότερης Ταινίας, Χειρότερης Σκηνοθεσίας, Χειρότερου Α' Ανδρικού Ρόλου (Ντινές Ντ' Σούζα) και Χειρότερου Α' Γυναικείου Ρόλου (Μπέκι Τέρνερ).
Δεν έλειψαν όμως και οι βραβεύσεις μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ που διακρίθηκαν για την κακή τους ερμηνεία. Συγκεκριμένα, η Κρίστεν Γουίιγκ κέρδισε το Βατόμουρο Β' γυναικείου ρόλου για το «Zoolander 2», ενώ ο Τζέσι Άιζενμπεργκ κέρδισε το Βατόμουρου Β' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Batman ν. Superman».
Τέλος, ο Μελ Γκίμπσον απέσπασε το βραβείο «Razzie Redeemer Award», το οποίο απονέμεται σε καλλιτέχνες που «μεταμέλησαν» και βρήκαν ξανά τον δρόμο τους, εμφανίζοντας καλές ερμηνείες μετά από μια σειρά κακών ταινιών. Ο Γκίπσον κέρδισε το βραβείο χάρη στο οσκαρικό «Hacksaw Ridge», που ο ίδιος σκηνοθέτησε.
Αναλυτικά τα Χρυσά Βατόμουρα του 2017:
  • Χειρότερη ταινία Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party
  • Χειρότερος Α' ανδρικός ρόλος: Dinesh D'Souza - Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party
  • Χειρότερος Α' γυναικείος ρόλος: Becky Turner - Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party
  • Χειρότερος Β' γυναικείος ρόλος: Kristen Wiig / Zoolander No. 2
  • Χειρότερος Β' αντρικός ρόλος: Jesse Eisenberg / Batman v Superman: Dawn of Justice
  • Χειρότερο κινηματογραφικό δίδυμο: Ben Affleck & Henry Cavill / Batman v Superman: Dawn of Justice
  • Χειρότερος σκηνοθέτης: Dinesh D'Souza and Bruce Schooley / Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party
  • Χειρότερο Πρίκουελ, Ριμέικ, Rip-off ή Σίκουελ: Batman v Superman: Dawn of Justice
  • Xειρότερο σενάριο: Batman v Superman: Dawn of Justice

Πηγή:e-radio.gr

Γκάφα στα Όσκαρ: Ανακοίνωσαν κατά λάθος ως καλύτερη ταινία το «La La Land και όχι το «Moonlight»

Γκάφα στα Όσκαρ: Ανακοίνωσαν κατά λάθος ως καλύτερη ταινία το «La La Land και όχι το «Moonlight»
Με ένα ασύλληπτο λάθος, που δεν έχει ξαναγίνει σε τελετή απονομής βραβείων, έκλεισε η 89η τελετή των Όσκαρ.
Ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ότι το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας πάει στο φαβορί La La Land τελικά στη συνέχεια είπαν ότι έγινε λάθος και το βραβείο ανήκει στην ταινία Moonlight!
Δείτε το βίντεο με τη γκάφα:


 Το απίστευτο απρόοπτο προκάλεσε σύγχυση και σάλο, ενώ οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί και των δύο ταινιών στέκονταν αμήχανα πάνω στη σκηνή· μάλιστα δύο παραγωγοί του μιούζικαλ, το οποίο θεωρείτο το μεγάλο φαβορί εδώ και εβδομάδες, ευχαριστούσαν ήδη την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για την τιμή, όταν ένας από αυτούς αντιλήφθηκε το λάθος ενώπιον εκατοντάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών σε μια βραδιά που μεταδιδόταν απευθείας παγκοσμίως.
"Υπάρχει ένα λάθος, 'Moonlight', εσείς κερδίσατε το βραβείο καλύτερης ταινίας", εξήγησε o παρουσιαστής Γουόρεν Μπίτι που ήταν σκηνή μαζί με την συμπαρουσιάστριά του Φέι Νταναγουέι λέγοντας ότι τους δόθηκε λάθος φάκελος να ανοίξουν και γι αυτό ύψωσε την καρτέλα με τον όνομα του νικητή και τον κόκκινο φάκελό της.
Οι βετεράνος ηθοποιός προσπάθησε να εξηγήσει ότι αυτός και η Φαίη Νταναγουέι ανακοίνωσαν λάθος νικητή γιατί ο φάκελος που τους δόθηκε είχε λανθασμένα το όνομα της νικήτριας του α΄ γυναικείου ρόλου 'Εμα Στόουν και της ταινίας που πρωταγωνιστούσε "La La Land".
Στη αρχή, όλοι πίστεψαν ότι ήταν ένα αστείο αλλά η καρτέλα πάνω στην οποία ήταν γραμμένο το όνομα του νικητή προβλήθηκε σε γκρο πλαν, μια τελευταία απόδειξη ότι πράγματι το "Moonlight" πήρε το βραβείο

"Θέλω να σας πω τι συνέβη. Άνοιξα τον φάκελο και έγραφε "Εμα Στόουν, 'La La Land' ", είπε ο Μπίτι.
"Γι' αυτό κοίταξα τόσο παρατεταμένα τη Φαίη και εσάς. Δεν προσπαθούσα να είμαι αστείος", πρόσθεσε ξεσπώντας στη συνέχεια σε γέλια. Η Ντάναγουεϊ ήταν αυτή που τελικά είπε το "La La Land".
"Είναι αλήθεια. Δεν είναι φάρσα", αναφώνησε ο σκηνοθέτης του "Moonlight" Μπάρι Τζένκινς. "Στέλνω στην αγάπη μου στο La La Land, την αγάπη μου σε όλους".
Ήταν η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο λάθος γίνεται στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας, της μεγαλύτερης βραδιάς του Χόλιγουντ.
"Αυτή είναι η πιο τρελή στιγμή των 'Οσκαρ όλων των εποχών", διερωτήθηκε η Στόουν μιλώντας στους δημοσιογράφους στα παρασκήνια "Είναι ένα πολύ παράξενο συμβάν στην ιστορία του θεσμού".

Πηγή:e-radio.gr

Οσκαρ 2017: Οι μεγάλοι νικητές της 89ης Απονομής [λίστα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
Τα βραβεία της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου για το 2017, ή Όσκαρ όπως είναι πιο γνωστά, απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ώρα Ελλάδας) σε μια τελετή στο Χόλιγουντ παρουσιαστής της οποίας ήταν ο τηλεοπτικός κωμικός Τζίμι Κίμελ.
Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε το «La La Land», ενώ το βραβείο Καλύτερης Ταινίας κέρδισε το «Moonlight».
Δείτε αναλυτικά την λίστα:
Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Χάζελ (La La Land)
Α' Ανδρικός Ρόλος: Κέισι Αφλεκ (Manchester by the sea)
Α' Γυναικείος Ρόλος: Εμμα Στόουν
Καλύτερη Ταινία: Moonlight
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Λάινους Σάντγκρεν (La La Land)
Πρωτότυπη Μουσική: Τζάστιν Χαρτγουιτζ (La La Land)
Πρωτότυπο Τραγούδι: «City of Stars» (La La Land)
Πρωτότυπο Σενάριο: Κένεθ Λόνεργκαν (Manchester by the sea)
Διασκευασμένο Σενάριο: Μπάρι Τζένκινς και Τάρελ Άλβιν Μακράνι (Moonlight)
Β' Ανδρικός Ρόλος: Mαχέρσαλα Αλι (Moonlight)
Μακιγιάζ και Κομμώσεις: Αλεσάντορ Μπερτολάτσι, Τζόρτζιο Γκρεκορίνι Κρίστοφερ Νέλσον (Suicide Squad)
Κοστούμια: Κόλιν Ατγουντ (Fantastic Beasts and where to find them)
Ντοκιμαντέρ: «O.J. Made in America»
Ηχητικό Μοντάζ: Σιλβάν Μπελμερ (Arrival)
Mίξη Ήχου: Κέβιν ο Κονελ, Αντι Ράιτ, Ρόμπερτ ΜακΚένζι, Πίτερ Γκρέις (Hacksaw Ridge)
Β' Γυναικείος Ρόλος: Βαιόλα Ντέιβις (Fences)
Ξένη Ταινία: «The Salesman»
Ταινία Kινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους: «Piper»
Κινουμένων Σχεδίων: «Zootopia»
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ντέιβιντ Γουάσκο, Σάντι Ρέινολτς Γουάσκο (La La Land)
Οπτικά Εφέ: Ρομπέρτο Λεγκάτο, Ανταμ Βαλντεζ, Αντριου Τζοουνς, Νταν Λέμον (Jungle Book)
Μοντάζ: Τζον Γκιλμπερτ (Hacksaw Ridge)
Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους: «The White Helmets»
Ταινία Μικρού Μήκους: «Sing»


Πηγή:iefimerida.gr