Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ωραία μέρα σήμερα...Μπορεί να μην μπορούμε να γευτούμε μια όμορφη παραλία όπως στη φωτό, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πάμε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για ουζάκι, λίγο φαγητό και πολλά ΨΩΝΙΑ......Ληδάκι σόρι αλλά είσαι λίγο μακριά......Μετά το χθεσινό πρήξιμο από το γάμο του αιώνα (χα χα χα...) , λίγο ξελαμπικάρισμα στην ηλιόλουστη Αθήνα είναι απαραίτητο!!!!

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΥ (1969) Νίκος Ξανθόπουλος



ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ CAZOLINE ??????ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ.......

Το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο Δεν Πίθηκας [18/01 /2011 ]


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΛΑΤΣΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥ 2011! Βασω




ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ...

ΕΛΕΟΣ...ΟΠΟΥ ΓΥΡΙΣΩ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΓΑΜΟ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ?ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ???ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ALPHA ΚΑΙ ΤΟ STAR ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ EVENTS ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ?ΕΛΕΟΣ...

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΝΤΟΛΗ

Προσοχη στις δεκα εντολες Kate !
Το ξέρατε ότι η Kate έχει κάποιος εντολές που πρέπει να υπακούει και να μη παραβεί σε καμία περίπτωση; Οι εντολές είναι 10 –τυχαίο;- και είναι οι εξής:
1.ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΕΪΤ
Η Κέιτ τέλος. Κανείς δεν θα μπορεί πια να αποκαλεί με αυτό το όνομα την γυναίκα του πρίγκιπα.Θα είναι η Κάθριν που θα αποκτήσει τον επίσημο τίτλο της πριγκίπισσας ενώθα μπορουν να την αποκαλούν και κυρία.
2.ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ
Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν ψηφίζουν αν και έχουν το δικαίωμα. Η θέση τους επιβάλλει πολιτική ουδετερότητα. Μετά το γάμο η Κέιτ Μιντλετον δεν θα μπορεί να ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα.
3.ΜΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙΣ
Η πριγκίπισσα Κάθριν δεν θα ψηφίζει αλλά και δεν θα μπορεί να πολιτευτεί.
4.ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ
Για περισσότερο από εννέα χρόνια η αγαπημένη του πρίγκιπα βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος .
Τώρα ειδικά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.
5. ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗ
Τέλος το αγαπημένο επιτραπέζιο, Μονόπολη για την πριγκίπισσα. Η βασιλική οικογένεια θεωρεί ότι είναι παιχνίδι που γίνεται πάθος, όπως ο τζόγος.
6.ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ
Ακόμα και το πνεύμα της θα πρέπει να τιθασεύσει η Κέιτ Μίντλετον. Δεν αθ πρέπει σε καμία περίπτωση να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με πολιτικές, κοινωνικές ακόμα και σεξουαλικές αναφορές.
7.ΜΗΝ ΓΕΥΤΕΙΣ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ
Η βασιλική οικογένεια δεν τρώει οστρακοειδή γιατί φοβάται τη δηλητηρίαση.
8.ΜΗΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ
Και φυσικά μια πριγκίπισσα απαγορεύεται να εργάζεται όπως μια κοινή θνητή.
9.ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ
Αν ο Ουίλιαμ γίνει βασιλιάς η σύζυγος του θα πρέπει να υπογράφει διάφορα κυβερνητικά έγγραφα στη θέση του. Έτσι δεν της επιτρέπεται να βάλει την υπογραφή της σε οτιδήποτε μπορεί να αντιγραφεί ή είναι πλαστό.
10.ΜΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ
Αν δεν θέλει να μένει νηστική θα πρέπει να τρώει γρήγορα, πριν τελειώσει το γεύμα ή το δείπνο της βασίλισσα Ελισάβετ.
Όλα του γάμου δύσκολα και του πριγκιπικού δυσκολότερα!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ NASA

Η βασίλισσα του πάγου κάνει πλάκα

Η απάντηση της Μανωλίδου στους Ράδιο Αρβύλα - Newsbomb.gr
"Χειροκροτάω τον διαιτητή. Συγχαρητήρια. Τι του είπα; Τίποτα, απλά γέλασα. Εάν πω πως αισθάνομαι τώρα για την UEFA, η καριέρα μου θα τελειώσει. Απλώς αναρωτιέμαι γιατί. Δεν γνωρίζω εάν είναι οι φανέλες τους για τη UNICEF. Είμαι αηδιασμένος από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο επαναληπτικός είναι αδύνατη αποστολή. Η Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό. Γιατί μια ομάδα τόσο φανταστική χρειάζεται αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να υπάρχουν ίδιοι κανόνες για όλους. Είχαμε την πρόθεση να κρατήσουμε το 0-0. Μετά βάλαμε έναν επιθετικό. Μετά σχεδιάζαμε μία 3η φάση, ένα "δεκάρι" πίσω από 3 επιθετικούς. Αλλά ο διαιτητής δεν το επέτρεψε", υποστήριξε ο Πορτογάλος.
"Θα ντρεπόμουν εάν ήμουν Μπαρτσελόνα με τον τρόπο που κατέκτησε το Champions League του 2009. Ηταν σκάνδαλο στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Αυτό είναι το σκάνδαλο του 'Μπερναμπέου'", συνέχισε την επίθεση, αλλά ασχολήθηκε και με τον αντίπαλο τεχνικό: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας φανταστικός τεχνικός, αλλά κατέκτησε το Champions League με τρόπο που προσωπικά θα με ντρόπιαζε".

Αυτά είπε ο Μουρίνιο, μετά τη γελιοποίηση της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα.Όταν πονάει τα ρίχνεις πάντα στη διαιτησία, κάτι ξέρουμε κι εμείς στην Ελλάδα.....Μουρίνιο ,άντε γεια!!!!!!!

Κορυφαίοοοοοο

Γατάκια

Γατάκια της Ρεάλ θέλατε και τελικό.....Βρε ουστ!!!!!!!

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αυτό το blog είναι σχεδιασμένο από εμάς και είναι διαθέσιμο μόνο για μας.Για να επιτραπεί η χρήση του σε κάποιον πρέπει να ασπαστεί τη φιλοσοφία μας και να φιλήσει το δαχτυλίδι στο δαχτυλό του Don Kaplani. Καλή αρχή