Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Αυτά είναι τα 14 πιο ασύλληπτα ρεκόρ που έχουν να κάνουν με την ερωτική επαφή [λίστα]

Αυτά είναι τα 14 πιο ασύλληπτα ρεκόρ που έχουν να κάνουν με την ερωτική επαφή [λ

Εκμεταλλευόμενο το ενδιαφέρον που υπάρχει παγκοσμίως για θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική πράξη, αμερικανικό ινστιτούτο, κατόπιν έρευνας, συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις 14 πιο απίστευτες ερωτικές πράξεις.
Οπως αναφέρει το K-mag.gr, την πρωτότυπη αυτή έρευνα διεξήγαγε το αμερικανικό Kinsey Institute. Οι... απίστευτες ερωτικές πρωτιές έχουν να κάνουν με τη μητρότητα και την πατρότητα, τον οργασμό, τη διάρκεια του σεξ, ακόμη και με το... μέγεθος.
  • Ρεκόρ πατρότητας
Το ρεκόρ πατρότητας ανήκει στον Μουλά Ισμαήλ Ιμπν Σαρίφ, που έζησε τον 17ο αιώνα και ο οποίος απέκτησε... 1.042 παιδιά, με 500 γυναίκες.
  • Ρεκόρ μητρότητας
Το ρεκόρ μητρότητας ανήκει σε μια Ρωσίδα αγρότισσα που έζησε το 1700 και η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ, γέννησε 27 φορές και έφερε στον κόσμο 69 παιδιά!
  • Ρεκόρ ηλικίας πατρότητας και μητρότητας
Τα ρεκόρ αυτά ανήκουν στον Σαούν Στερν που έγινε πατέρας σε ηλικία 12 ετών και στην Λίνα Μεντίνα που έγινε μητέρα σε ηλικία μόλις 5 ετών.
  • Ρεκόρ αυνανισμού
Το ρεκόρ στην κατηγορία των ανδρών κατέχει ένας 28χρονος Κινέζος ο οποίος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 αυνανισμούς μέσα σε μια ώρα. Το αντίστοιχο ρεκόρ στην κατηγορία των γυναικών κατέχει μια επίσης Κινέζα, η οποία είχε 134 πολλαπλούς οργασμούς σε μια ώρα.
  • Ρεκόρ διάρκειας οργασμού
Ο μέσος όρος διάρκειας ενός ανδρικού οργασμού είναι πέντε με οκτώ δευτερόλεπτα. Αντιθέτως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό που επιστημονικά λέγεται status orgasm, που συνήθως επιτυγχάνεται με αυνανισμό. Ενας γιατρός το 1966 κατέγραψαν ένα γυναικείο οργασμό που διάρκεσε 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα.
  • Ρεκόρ απόστασης εκσπερμάτισης
Η μεγαλύτερη μέση απόσταση που μπορεί να τιναχτεί το σπέρμα είναι 20 εκατοστά με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Όμως το ρεκόρ ανήκει σε έναν Γερμανό ονόματι Χορστ Σουλτς που έφτασε τα 5,71 μέτρα μήκος, τα 3,76 ύψος και ταχύτητα 16,3 χιλιομέτρων.
  • Ρεκόρ ποσότητας σπέρματος
Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγεται από έναν φυσιολογικό άνδρα είναι 3,2 ml τη συν 0,4 ml κάθε μέρα που περνάει άνευ εκσπερμάτισης. Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει επίσημα καταγραφεί το 1954 είναι 15 ml.
  • Ρεκόρ επανάληψης ερωτικής πράξης
Το ρεκόρ κατέχει ένας 38χρονος που πέτυχε μέσα σε δύο ώρες 8 ολοκληρωμένους οργασμούς, τη στιγμή που ο μέσος όρος είναι δύο την ώρα.
  • Ρεκόρ κατάποσης σπέρματος
Το ρεκόρ ανήκει στην Αμερικανίδα ηθοποιό Μισέλ Μόναχαμ από το στομάχι της οποίας αφαίρεσαν το 1991 σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες 457 γραμμάρια σπέρμα.
  • Ρεκόρ μήκους πέους
Ο Δρ. Ρόμπερτ Ντίκινσον το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34,3 εκατοστά και πάχος 15,8 εκατοστά. Αντιθέτως τα 2,6 εκατοστά μήκος που καταγράφηκαν από ερευνητές θεωρούνται μέχρι σήμερα αρνητικό ρεκόρ.
  • Ρεκόρ στύσης
Η ταχύτητα με την οποία κάποιος προσεγγίζει πλήρη στύση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όμως το 1948 καταγράφηκαν από ερευνητές μερικοί άνδρες που είχαν πλήρη στύση σε 3-5 δευτερόλεπτα!
  • Ρεκόρ μεγέθους όρχεων
Το ρεκόρ έχει καταγραφεί στην Αφρική, όταν εντοπίστηκε άνδρας με όρχεις που είχαν διάμετρο 76 εκατοστά, τη στιγμή που ο μέσος όρος του μεγέθους των όρχεων στους ενηλίκους είναι τα 2 με 2,5 εκατοστά.
  • Ρεκόρ ερωτικών επαφών
Ο κάτοχος του συγκεκριμένου ρεκόρ κατάφερε στη διάρκεια της ζωής του να έρθει σε ερωτική επαφή πάνω από 52.000 φορές. Πώς το πέτυχε; Εκανε σεξ τουλάχιστον 33 φορές την εβδομάδα για περίπου 30 χρόνια.
  • Ρεκόρ ερωτικών επαφών σε μία μέρα
Το ρεκόρ αυτό ανήκει σε μια Αμερικανίδα πορνοστάρ η οποία σε μια μέρα ήρθε σε ερωτική επαφή με 919 άνδρες.

Πηγή:iefimerida.gr

Κολυμπώντας στην πισίνα του διαβόλου

Στους καταράχτες της Βικτώρια στη Ζιμπάμπουε σε ύψος 108 μέτρων υπάρχει μια φυσική κοιλότητα γνωστή σαν η πισίνα του διαβόλου (Devil’s pool). Από το Σεπτέμβριο ως το Δεκέμβριο μπορεί κανείς να κολυμπήσει πολύ κοντά στην άκρη του καταράχτη, εκεί που τα νερά του ποταμού Ζαμβέζη πέφτουν με ορμή στο κενό!
Οι καταράχτες της Βικτώρια θεωρούνται ένα από τα επτά θαύματα του φυσικού κόσμου και οι φωτογραφίες από τους κολυμβητές στην «πισίνα του διαβόλου» πραγματικά κόβουν την ανάσα.
καταράχτες Βικτώρια
καταράχτες Βικτώρια
καταράχτες Βικτώρια
Πηγή:perierga.gr

Προσπάθησε να το σκάσει από τη φυλακή μπαίνοντας στην τσάντα της γυναίκας του!

Προσπάθησε να το σκάσει από τη φυλακή μπαίνοντας στην τσάντα της γυναίκας του!
Όταν η Maria del Mar Arjona προσπάθησε να απελευθερώσει τον άντρα της από τις φυλακές του Μεξικού, χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να την καταλάβουν και να ανοίξουν την ύποπτη τσάντα της!
Ο σύζυγός της Juan Ramirez Tijerina, κρατούμενος των φυλακών, βρισκόταν κουλουριασμένος μέσα στην τσάντα, προσπαθώντας να το σκάσει με τη βοήθεια της Maria και να γλιτώσει τα 20 χρόνια κάθειρξής του. Φυσικά αυτό δεν μπόρεσε να γίνει και πλέον και η Maria βρίσκεται υπό κράτηση
Πηγή:e-radio.gr

Σκότωσε πέντε άτομα επειδή δεν την έκαναν φίλη στο Facebook

dinatosinfo
Η ανατριχιαστική ιστορία της δολοφόνου του Facebook…
Μία γυναίκα στο DeQuincy της Λουιζιάνα συνελήφθη ως κατηγορούμενη για πέντε φόνους. Η Lashawndra Harris θεωρείται από την αστυνομία η «δολοφόνος του Facebook» αφού, σε κάθε μία από τις σκηνές αυτών των φόνων βρέθηκε μία κάρτα με το logo του Facebook και την αποδοχή ή απόρριψη αιτημάτων φιλίας.
Ο ντετέκτιβ Paul Horner της τοπικής αστυνομίας εξήγησε πώς οι έρευνες τους οδήγησαν, εντέλει, στο Harris. «Είναι μάλλον η χειρότερη serial killer στην ιστορία των serial killers. Σε κάθε τόπο εγκλήματος άφηνε και από μία κάρτα όπου είχε γράψει, προς τα θύματά της, πράγματα όπως “Ίσως την επόμενη φορά με κάνεις accept στο Facebook μαλ***”, ή “Ποιος έχει περισσότερους φίλους στο Facebook, σκύλα;”.
Όλα της τα θύματα ζούσαν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών ή ήταν άνθρωποι που η δολοφόνος γνώριζε προσωπικά. Μετά βρήκαμε τον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου στις πληροφορίες είχε συμπληρώσει “Αν δεν αποδεχτείτε το αίτημα φιλίας μου, θα σας σκοτώσω”. Ναι, ξέραμε ότι πιάσαμε τον σωστό άνθρωπο», είπε.
Πηγή:dinatos.info

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Δονητές για να γίνουν... υψίφωνες

Έναν πρωτοποριακό τρόπο για να βελτιώσουν τη φωνή τους οι τραγουδίστριες βρήκε ένας καθηγητής από τον Καναδά. Πως ένας δονητής κάνει... θαύματα (Vid)

Δε χρειάζεται μόνο ταλέντο, δυνατές φωνητικές χορδές και χάρισμα, αλλά και η κατάλληλη τεχνική για να γίνει κανείς υψίφωνος!
Στον Καναδά λοιπόν υπάρχει ένας καθηγητής που χρησιμοποιεί ερωτικά παιχνίδια στους λαιμούς των τραγουδιστριών για να βελτιώσει την φωνή τους.
Ο λόγος για τον David Ley ο οποίος χρησιμοποιεί δονητές για να κάνει μασάζ στους λαιμούς των τραγουδιστριών.
Σύμφωνα με τον David η χρήση των δονητών βελτιώνει τους μύες του φάρυγγα μετά από το μασάζ που του κάνουν.
"Ξέρω ότι η μέθοδός μου είναι διαφορετική αλλά δουλεύει. Με αυτή όχι μόνο βελτιώνονται οι μύες του λάρυγγα αλλά διεγείρονται και οι φωνητικές χορδές".
Ο Ley δεν είναι ένας γιατρός ή θεραπευτής, και συνιστά στους ανθρώπους με φωνητικά προβλήματα να πηγαίνουν πρώτα σε ένα γιατρό.
Μέχρι στιγμής, ο Ley έχει χρησιμοποιήσει ερωτικά παιχνίδια σε 150 ανθρώπους και είπε ότι η μόνη παρενέργεια φαίνεται να είναι η αύξηση του φλέγματος. Η λύση για αυτό είναι απλή, να σταματήσει να τρίβει τους δονητές στο λαιμό πριν συμβεί αυτό.
Πηγή:news247.gr

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πεντάχρονη ανακάλυψε δεινόσαυρο

Aπολιθώματα αυγών στην Ισπανία
Το όνομα μιας εννιάχρονης από τη Νήσο Γουάιτ, το μεγαλύτερο νησί της Αγγλίας, πήρε ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, είδος δεινοσαύρου.

Η λιλιπούτια λάτρης των δεινοσαύρων, εν ονόματι Daisy Morris, ανακάλυψε το απολίθωμα του δεινοσαύρου κατά τη διάρκεια «εξερεύνησης» στην παραλία Atherfield, κοντά στο Νιούπορτ, το 2009, σε ηλικία πέντε ετών.
Αμέσως μετά την ανακάλυψη, η οικογένεια της Daisy παρέδωσε το απολίθωμα στον παλαιοντολόγο Martin Simpson από το πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον.
Σύμφωνα με την επιστημονική επιθεώρηση Plos one, πρόκειται για νέο γένος και είδος πτερόσαυρου.
Οι πτερόσαυροι είναι ιπτάμενα ερπετά που έζησαν πριν 115 εκατομμύρια χρόνια κατά την Κρητιδική περίοδο.
Σύμφωνα με τον Δρ. Simpson αν δεν το είχε ανακαλύψει η μικρή Daisy το απολίθωμα, που τώρα εκτίθεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, θα είχε καταστραφεί λόγω της διάβρωσης των ακτών του νησιού.
Η επιβεβαίωση του πτερόσαυρου «Vectidraco daisymorrisae», που πήρε το όνομά του από την εννιάχρονη εξερευνήτρια, ανακοινώθηκε μόλις μια εβδομάδα μετά την ανακάλυψη στην ίδια περιοχή ενός πλήρους σκελετού δεινοσαύρου 3,5 μέτρων.
Μετά τα ευρήματα η Νήσος Γουάιτ μετονομάστηκε σε «πρωτεύουσα δεινοσαύρων της Μεγάλης Βρετανίας».
Εκατοντάδες αυγά δεινοσαύρων στην Ισπανία
Εκατοντάδες απολιθωμένα αυγά δεινοσαύρων ανακάλυψαν ερευνητές του Ινστιτούτου Παλαιοντολογίας της Καταλανίας, στο πλαίσιο ανασκαφών στην περιοχή Coll de Nargó, στην ισπανική επαρχία Lleida.
Τα αυγά χρονολογούνται από την Κρητιδική περίοδο και εκτιμάται ότι ανήκουν σε σαυρόποδα, μια οικογένεια χορτοφάγων δεινοσαύρων.
Μέσω των αυγών οι παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν τέσσερα νέα είδη δεινοσαύρου, άγνωστα μέχρι πρότινος στην επιστήμη.
Η περιοχή Coll de Nargó θεωρείται «κοιτίδα» των δεινοσαύρων στην Ευρώπη, με τους επιστήμονες να δηλώνουν ότι ποτέ στο παρελθόν δεν βρήκαν τόσες πολλές «φωλιές» συγκεντρωμένες σε μια περιοχή.
Πηγή:econews.gr

Απίστευτο μπάχαλο με εκλογικούς καταλόγους - Ψηφοφόρος 4.818 ετών!


Αλαλούμ με εκλογικούς καταλόγους σε κρατίδιο της Ινδίας όπου υπάρχουν ψηφοφόροι που δεν έχουν γεννηθεί, παιδιά που είναι κατά 13 χρόνια μικρότερα από τους γονείς τους και άλλοι που είναι 200 χρόνων.
Οι ηλικίες 39 ψηφοφόρων στη λίστα της Εκλογικής Επιτροπής, στο νοτιοδυτικό κρατίδιο της Καρνατάκα, καταγράφηκαν ως "0", ενώ 177 άνθρωποι καταχωρήθηκαν ως 200 ετών, έγραψαν σήμερα οι Τάιμς της Ινδίας.

Ο εκλογικός κατάλογος για τις εκλογές του Μαΐου περιελάμβανε επίσης τα ονόματα 13.000 ψηφοφόρων που έχουν περισσότερες από μία σύζυγο.
Σε 10.000 περιπτώσεις, η διαφορά ηλικίας μεταξύ γονέα και παιδιού ήταν μικρότερη των 13 χρόνων.

Η χωρητικότητα των νοικοκυριών εμφανίζεται επίσης με μία.. . .πρωτοτυπία: ένα σπίτι φαίνεται να περιλαμβάνει 452 ψηφοφόρους κι ένα άλλο 347.
"Το όνομά μου ήταν γραμμένο τρεις φορές στη λίστα", είπε ο Πρίτβι Ρέντι της Smart Vote, μίας οργάνωσης πολιτών με στόχο να αφυπνίσει τον λαό για το δικαίωμα του εκλέγειν. "Διορθώθηκε", πρόσθεσε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα.

Οι λίστες των ψηφοφόρων στην μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο είναι συνήθως γεμάτες λάθη. Πολλοί πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου παραλείπονται από τους καταλόγους και δεν τους επιτρέπεται να ψηφίσουν, γεγονός που προκαλεί επεισόδια και καβγάδες στα εκλογικά κέντρα.
Πηγή:newsit.gr

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Καταποντισμένη πόλη ξεπρόβαλε από το νερό μετά από 30 χρόνια (video)


Λίγες ώρες χρειάστηκε για να βρεθεί κάτω από το νερό η λουτρόπολη Επεκουέν, στην Αργεντινή. Ήταν 10 Νοεμβρίου 1985, όταν ύστερα από παρατεταμένες βροχοπτώσεις, τα νερά της λίμνης κοντά στην οποία ήταν κτισμένη υπερχείλισαν. Οι 1500 κάτοικοι της λουτρόπολης, μόλις και μετά βίας είχαν καταφέρει να μαζέψουν τα πιο απαραίτητα προσωπικά τους αντικείμενα, πριν την εγκαταλείψουν.

Σε απόσταση περί τα 500 χιλιόμετρα νοτίως του Μπουένος Άιρες, η Επεκουέν σκεπάστηκε απο τη λίμνη και παρέμενε έκτοτε 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Κτίρια, δρόμοι, αυτοκίνητα, κοιμητήρια, καταστήματα, όλα σκεπάστηκαν από το νερό.

Την πόλη αυτή, προτού βυθιστεί, επισκέπτονταν 20.000 τουρίστες κάθε χρόνο. Ήταν ξακουστή για τις θεραπευτικές ιδιότητες που είχαν τα νερά της παρακείμενης ομώνυμης λίμνης. Χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι, λεγόταν ότι τα νερά της λίμνης μπορούσαν να θεραπεύουν διάφορες νόσους, ψυχικές και σωματικές.

Από το 2009 και μετά, η στάθμη της λίμνης άρχισε να υποχωρεί και τα κτίρια της πόλης να ξεπροβάλλουν από το νερό. Τώρα πια, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τον καταποντισμό της, η πόλη έχει ξεπροβάλλει ολόκληρη πια από το νερό και θυμίζει φάντασμα του εαυτού της. Σκέψη να ανοικοδομηθεί, δεν υπάρχει καμία. Ακόμα και οι κάτοικοί της την έχουν ξεχάσει...

Πηγή:akous.gr

Μια ανασκαφή της ΔΕΗ στη Φλώρινα εμφάνισε πολιτισμό 8.000 ετών που είχε μέχρι και αρχαία μίξερ

Μια ανασκαφή της ΔΕΗ στη Φλώρινα εμφάνισε πολιτισμό 8.000 ετών που είχε μέχρι κα

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τις πολυετείς αρχαιολογικές έρευνες που διεξάγονται στη περιοχή του Αμύνταιου Φλώρινας και ξεκίνησαν έπειτα από ανασκαφές της ΔΕΗ για την εξόρυξη λιγνίτη.
Η εισήγηση του αρχαιολόγου της ΚΘ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών αρχαιοτήτων, Πανίκου Χρυσοστόμου, τιτλοφορείται «Ο πολιτισμός των τεσσάρων λιμνών» και παραθέτει εντυπωσιακά στοιχεία για τους προϊστορικούς κατοίκους της περιοχής με μια χρονολογική «βουτιά» που φθάνει στο 6.500 π. Χ. και ακολουθεί την πορεία του νερού και της ανθρώπινης δραστηριότητας.
«Οι πρώτοι οικισμοί δημιουργήθηκαν στο β' μισό της 7ης χιλιετίας π.Χ., μέσα ή κοντά σε λίμνες και βαλτώδεις εκτάσεις. Οι λιμναίοι οικισμοί των επόμενων δύο χιλιετιών οργανώνονταν σε γειτονιές των τριών ή έξι κατοικιών, οι οποίες εδράζονταν σε κοινές εξέδρες από οριζόντια διευθετημένους κορμούς δένδρων. Συνήθως, τα σπίτια ήταν μονώροφα με δίρριχτη στέγη. Ωστόσο, τα στρώματα που σχηματίστηκαν από τις επανειλημμένες πυρκαγιές και τις επακόλουθες καταστροφές των νεολιθικών χωριών της περιοχής, δείχνουν ότι πολλές κατοικίες ξεχώριζαν για το μέγεθός τους, είχαν πόρτες και παράθυρα περιμετρικά και ήταν διώροφες, ενώ τις περιέτρεχε μπαλκόνι στον όροφο. Αντίθετα, στις χερσαίες θέσεις εγκατάστασης, ο χώρος οργανωνόταν με βάση τη διάταξη των τάφρων και των περιβόλων και τα σπίτια αναπτύσσονταν σε ομάδες των πέντε ή έξι κατοικιών»τονίζει, στην εισήγησή του, ο κ. Χρυσοστόμου.
Τα ευρήματα προκύπτουν από τη μελέτη των στρωμάτων που σχηματίστηκαν από τα κατεστραμμένα από φωτιά οικήματα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζει το εσωτερικό των κατοικιών με φούρνους ή εστίες, αποθηκευτικούς χώρους, θρανία και εργαλεία.
Ενα από τα πιο εντυπωσιακά ευρήματα της περιοχής είναι ένα κάθισμα με τέσσερα πόδια ηλικίας περίπου 7.500 ετών, ενώ φαίνεται πως οι πολιτισμοί εκείνοι χρησιμοποιούσαν ακόμη και... μίξερ, καθώς βρέθηκαν κεραμικά θραύσματα που υποδηλώνουν τη χρήση κάποιου είδους αναδευτήρα τροφών από το μακρινό 6.000 π.Χ. .
Τέλος, ένα πλήθος κοσμημάτων, που αποτελούνταν κυρίως από δισκοειδείς χάνδρες ποικίλου σχήματος, μεγέθους και υλικού ή από περίαπτα και βραχιόλια, εξέφραζε τις αντιλήψεις της καλαισθησίας της εποχής αλλά και τις συμβολικές προθέσεις των φορέων τους.
Τα ταφικά έθιμα φαίνεται πως διαφοροποιούνται ανάλογα με τη εποχή και την περιοχή. Έτσι, ενώ στην αρχή της νεολιθικής εποχής στη Λεκάνη του Αμυνταίου συναντώνται μόνο ταφές σε συνεσταλμένη στάση, ενώ προς το τέλος της, τουλάχιστον στην περιοχή της λίμνης Χειμαδίτιδας, εντοπίζονται καύσεις και εγχυτρισμοί ή εγχυτρισμοί των υπολειμμάτων της καύσης των νεκρών.
Λίθινα οστέινα αλλά και χάλκινα αντικείμενα (ευρήματα) ανάγονται στην Εποχή του Χαλκού (3.100-1.100 μ.Χ) ενώ μια γενικευμένη φωτιά στο τέλος της περιόδου καταστρέφει ολοκληρωτικά τα στοιχεία ζωής και βυθίζει στο βυθό της λίμνης τα κατάλοιπα των κατοικιών.
Η Εποχή του Σιδήρου (1.100-5ος αιώνας π.Χ ) που ακολουθεί "δίνει στοιχεία" μόνο από τα νεκροταφεία της και ειδικότερα από αυτό του Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου. Είναι χαρακτηριστικό το εύρημα της περσινής ανασκαφικής περιόδου (οριοθετήθηκαν και ανασκάφηκαν πέντε τύμβοι με 148 κιβωτιόσχημους τάφους και μια συστάδα τάφων εξαρτημένων από τον «βασιλικό» ταφικό περίβολο), κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε λιθόκτιστο έδρανο για νεκρόδειπνα. Γύρω από την κατασκευή αυτή εντοπίστηκαν λάκκοι με οστά και πλούσια κτερίσματα, όπως ένα χάλκινο ξίφος με χρυσά καρφιά. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε γυναικεία ταφή με διάδημα και εξαρτήματα κόμμωσης και ενδυμασίας.
«Οι συχνές εμφανίσεις γυναικών με διαδήματα και σύνθετα κοσμήματα από τη νεκρόπολη μαρτυρούν την ύπαρξη ιερατείου ή μια διαφορετική κοινωνική ιεράρχηση» τονίζεται στην ανακοίνωση.


Πηγή: iefimerida.gr

Εφτιαξαν καφέ φίλτρου 200% φορές πιο δυνατό

Με το χαρακτηριστικό όνομα «Death Wish» το νέο προϊόν υπόσχεται να κρατήσει τους καταναλωτές ξύπνιους ακόμη και στις πιο κουραστικές βάρδιες στη δουλειά.
Εφτιαξαν καφέ φίλτρου 200% φορές πιο δυνατό
Ο «πιο δυνατός καφές στον κόσμο» είναι πακεταρισμένος σε μαύρο περιτύλιγμα με -τι άλλο- νεκροκεφαλή και κόκκαλα.
«Δεν είναι ένας συνηθισμένος καφές για πρωινό. Δεν θα τον βρείτε στο τοπικό καφέ ή το χαριτωμένο Starbucks της γειτονιάς», επαίρεται ουσιαστικά η εταιρεία. «Ο Death Wish έχει την περισσότερη καφεϊνη από οποιονδήποτε οργανικό καφέ πρώτης ποιότητας στον πλανήτη. Είναι ένας καφές ακραίος που δεν προτείνεται σε όσους δεν έχουν σθένος. Θεωρείστε ότι σας προειδοποιήσαμε», συνεχίζει η ανακοίνωση.
Μεταξύ των χιλιάδων σχολίων στο διαδίκτυο, συναντά κανείς σχόλια όπως «θα έπρεπε να είναι παράνομος», «Πέθανα και πήγα στον Παράδεισο» και άλλα.
Η «ειδική» του Time στους καφέδες Ρεμπέκα Νέλσον που δοκίμασε το προϊόν, έκανε λόγο για ένα εντυπωσιακό σε διάρκεια και ένταση ανέβασμα, που ακολουθείται ωστόσο από ένα «χανγκόβερ» καφεΐνης. «Είναι όπως όταν έχεις να κοιμηθείς 36 ώρες», στο τέλος της διαδικασίας, όπως είπε...
Πηγή:e-go.gr

Απαγόρευσαν σε βουλευτή να βάλει ξανά ποτό στο στόμα του


Ένας Βρετανός βουλευτής που ενεπλάκη σε καυγά μέσα στο μπαρ της Βουλής των Κοινοτήτων για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο δεν θα μπορεί στο εξής να καταναλώνει αλκοόλ εντός του κοινοβουλίου.
Ο Έρικ Τζόις, 52 ετών, ανεξάρτητος βουλευτής του Φόλκερκ της Σκοτίας, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης μετά από το επεισόδιο που προκάλεσε μέσα στο κοινοβούλιο. Ένας εκπρόσωπος της Βουλής των Κοινοτήτων είπε ότι παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου.
Σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο της ιστοσελίδας PoliticsHome, τον Τόνι Γκριου, που ήταν παρών στο επεισόδιο, ο καυγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς καραόκε στο μπαρ Commons Sports & Social Club, όπου συμμετείχαν περίπου 150 άτομα. Ο μάρτυρας είπε στο κανάλι ITV ότι είδε τον Τζόις πεσμένο στο πάτωμα "να έχει έρθει στα χέρια με δύο αστυνομικούς'.
Τον Μάρτιο του 2012 ο Τζόις καταδικάστηκε από δικαστήριο σε πρόστιμο και σε τρίμηνη αποχή από το αλκοόλ επειδή επιτέθηκε με μπουνιές και κουτουλιές σε βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος μέσα σε μπαρ του κοινοβουλίου. Λόγω του επεισοδίου αυτού εκδιώχθηκε από το Εργατικό Κόμμα μολονότι τότε δήλωνε "ντροπιασμένος" και ευτυχής που "γλίτωσε τη φυλακή" και υποσχόταν ότι "θα επανεξετάσει τη σχέση του με το αλκοόλ".
"Ο πρόεδρος και οι αρχές της Βουλής αποφάσισαν να απαγορεύσουν στο βουλευτή το Φόλκερκ να αγοράζει ή να καταναλώνει αλκοόλ σε όλα τα σημεία του κοινοβουλίου όπου διατίθενται τρόφιμα και ποτά", είπε ο εκπρόσωπος διευκρινίζοντας ότι η απόφαση έχει άμεση ισχύ.
Πηγή:newsit.gr

Κύπρος: Ρωσοπόντια γιαγιά πρόλαβε το... κούρεμα


Εδώ και ένα μήνα μία συνταξιούχος Ρωσοπόντια γιαγιά πήγαινε κάθε Παρασκευή στο υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στην Πάφο και έκανε ανάληψη των δέκα χιλιάδων ευρώ που είχε στο λογαριασμό της και τα κατέθετε ξανά τη Δευτέρα. Την υπόθεση της γιαγιάς, που φαίνεται ότι υποψιαζόταν το επερχόμενο «κούρεμα», δημοσιεύει η ιστοσελίδα «cyprusnews.eu».
Μάλιστα πριν από δύο βδομάδες, το προσωπικό του υποκαταστήματος δεν άντεξε και την ρώτησε γιατί το κάνει αυτό. Η απάντηση της τότε, που προκάλεσε σε όλους γέλιο, στα όρια της κοροϊδίας, ήταν: «ο γιος μου είναι οικονομολόγος στη Ρωσία και μου είπε πως αν γίνει κάτι με τις τράπεζες θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Έτσι μου είπε κάθε Παρασκευή να παίρνω τα χρήματα μου σπίτι».
Την περασμένη Παρασκευή η γιαγιά είχε τα χρήματα της στο σπίτι και ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του γιου της, «γλίτωσε» σε κάθε περίπτωση το «κούρεμα».
Πηγή:ant1.gr

Απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις που εκπλήσσουν!

Οι άνθρωποι είναι περίεργα όντα από τη φύση τους και ακόμη περισσότερο παράδοξη είναι η άποψη που έχουν για μερικά πράγματα στη ζωή. «Άλλα λένε, άλλα κάνουν κι άλλα εννοούν» είναι πολύ συχνό φαινόμενο για όλους, αφού αλήθειες και ψέματα διαχωρίζονται μεταξύ τους με μια λεπτή γραμμή! Τόσο πολύ, μάλιστα, που πολλές φορές οι διαφορές τους είναι δυσδιάκριτες! Στα 13 «ψυχο-γραφήματα» που ακολουθούν μπορείτε να δείτε την ανθρώπινη… ψυχανάλυση σε όλο της το μεγαλείο, αφού μια γραφική παράσταση είναι… χίλιες λέξεις! Δείτε προσεκτικά τις… πίτες μία προς μία και θα καταλάβετε!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
perierga.gr - 12+1 αλήθειες & ψέματα που πρέπει να γνωρίζεις!
Πηγή:perierga.gr

Πουά φόρεμα & αλωνιστική μηχανή πάνε μαζί για τους Βορειοκορεάτες

Φορέματα με πουά και χειροκίνητες αλωνιστικές μηχανές είναι ανάμεσα στα αντικείμενα που αγόρασαν οι Βορειοκορεάτες περισσότερο το 2012, σύμφωνα με λιστά στην οποία περιλαμβάνονται τα πιο περιζήτητα αντικείμενα στην Βόρεια Κορέα.
Πουά φόρεμα & αλωνιστική μηχανή πάνε μαζί για τους Βορειοκορεάτες
Η μανία για τα πουά φορέματα προέκυψε μετά την πρώτη εμφάνιση της Ρι Σολ-Τζου, συζύγου του βορειοκορεάτη ηγέτη. Η "πρώτη κυρία" της Βόρειας Κορέας προτιμά το συγκεκριμένο σχέδιο στα φορέματά της και οι νεαρές συμπατριώτισσές της έσπευσαν να την μιμηθούν, υποστηρίζει η Ντονγκ Γιονγκ-Σέουνγκ από το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών Samsumng, το οποίο καταρτίζει τη λίστα κάθε χρόνο.
Η λίστα αυτή βασίζεται σε μαρτυρίες κινέζων εμπόρων, αλλά και Βορειοκορεατών που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους.
Η ελίτ της Βόρειας Κορέας ζει στην Πιονγκγιάνγκ και απολαμβάνει μοναδικά προνόμια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα οι κάτοικοι υποφέρουν.
Η μεγάλη ζήτηση χειροκίνητων αλωνιστικών μηχανών οφείλεται στις συνεχείς διακοπές ηλεκτροδότησης και στην έλλειψη ενεργειακών πόρων.
Πηγή:e-go.gr

Νεαρή Ινδή παντρεύτηκε πέντε αδέρφια

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά πέντε συζύγους έχει μια 21χρονη στην Ινδία. Πρόκειται για πέντε αδέρφια, από τα οποία μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει ένα παιδί. Τι δηλώνει για την περίεργη συγκατοίκηση (Pic)

H 21χρονη Rajo Verma ζει σε ένα δωμάτιο μιας καλύβας στη μέση του πουθενά στην Ινδία μαζί με τους... πέντε συζύγους της με τους οποίους κοιμάται εκ περιτροπής.
Τυχαίνει όμως και αυτοί οι πέντε άνδρες να είναι αδέρφια μεταξύ τους! Η Rajo έχει και ένα γιο χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποιος από τους πέντε είναι ο πατέρας του.
"Αρχικά αισθανόμουν άβολα. Ωστόσο συμπεριφερόμουν ισότιμα και στους πέντε", αναφέρει σε συνέντευξη της στη Βρετανική Sun.
Ο πρώτος της σύζυγος, ο 21χρονος Guddu επέμενε να υπάρχει μια τέτοια σχέση της συζύγου του με τα αδέλφια του.
"Όλοι έχουμε κάνει σεξ μαζί της, αλλά δεν είμαι ζηλιάρης. Είμαστε μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια."
Οι άλλοι σύζυγοι είναι ο 32χρονος Bajju, ο28χρονος Sant Ram, ο 26χρονος Gopal και ο μόλις 18 ετών Dinesh.
"Την θεωρώ γυναίκα μου, η οποία όμως κοιμάται και με τα άλλα μου αδέρφια. Η Rajo μας μαγειρεύει, μας καθαρίζει και φροντίζει και τον 18 μηνών Jay. Παράλληλα εργάζεται στην πόλη Dehradun, στην Βόρεια Ινδία", Bajju
"Κοιμάμαι μαζί τους εκ περιτροπής. Δεν έχουμε πέντε κρεβάτια, αλλά πολλές κουβέρτες απλωμένες στο πάτωμα" καταλήγει.
Πηγή:news247.gr