Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Βρετανοί γονείς πλήρωσαν τσουχτερό πρόστιμο επειδή πήγαν διακοπές με τα παιδιά τους στην Ελλάδα

Βρετανοί γονείς πλήρωσαν τσουχτερό πρόστιμο επειδή πήγαν διακοπές με τα παιδιά τους στην Ελλάδα

Πρόστιμο 1,000£ καλούνται να πληρώσουν δυο γονείς από τη Βρετανία επειδή πηγαν μια εβδομάδα διακοπές στη Ρόδο.
Σύμφωνα με τη Daily Mail o Stewart και η Natasha Sutherland έπεσαν θύματα ενός νέου νόμου που επιβάλει πρόστιμα στους γονείς που απομακρύνουν να παιδιά από το σχολείο την περίοδο των μαθημάτων.
Έτσι όταν επέστρεψαν από τις οικογενειακές τους διακοπές -πρώτη φορά σε πέντε χρόνια- ήρθαν αντιμέτωποι με το πρόστιμο των 360£ το οποίο σύντομα διπλασιάστηκε επειδή οι γονείς δεν κατέβαλαν το ποσό αρκετά γρήγορα.
Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο χθες όπου οι Sutherlands κρίθηκαν ένοχοι και αναγκάστηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο που ξεπέρασε τις 1,000£. Οι γονείς μιλώντας μετά την υπόθεση είπαν πως ήταν η μόνη εβδομάδα που μπορούσαν να πάρουν κι οι δύο άδεια και πως αν δεν πλήρωναν, κινδύνευαν να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.

Πηγή: iefimerida.gr

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Εταιρεία έδωσε στον καλύτερο υπάλληλο μία... ποpνοστάρ!

Εταιρεία έδωσε στον καλύτερο υπάλληλο μία... ποpνοστάρ!

Η έννοια της επιβράβευσης των εργαζομένων που κάνουν καλά τη δουλειά τους πήρε άλλη μορφή στην περίπτωση της εταιρείας που βράβευσε τον καλύτερό της εργαζόμενο με μία... ποpvοστάρ!
Η εταιρεία, που έχει έδρα στη Σαγκάη, σύμφωνα με την Kwong Wah Daily, παρουσίασε το δώρο της κατά τη διάρκεια του δείπνου που είχε οργανώσει για το προσωπικό. Έτσι, στο τραπέζι... προσκάλεσε και μία διάσημη ποpvοστάρ της Ιαπωνίας, ως «έκτακτη συμμετοχή». Ο κόσμος φωτογραφήθηκε μαζί της και μίλησαν με τη γυναίκα, που τράβηξε όλα τα φώτα επάνω της.
Και τότε έγινε η ανακοίνωση, πως ο νικητής του βραβείου για τον καλύτερο υπάλληλο θα κέρδιζε και μία νύχτα μαζί της.
Η είδηση προκάλεσε και αρνητικό αντίκτυπο, καθώς στο διαδίκτυο καταγράφηκε κύμα επικρίσεων προς την εταιρεία, για το έλλειμμα ήθους στην πολιτική της.

Πηγή:e-radio.gr

Έδειρε, πήγε φυλακή και φταίνε τα... Air Jordan

Μαστροπός ζητά από τη Nike 100.000.000$, επειδή κατέληξε στη φυλακή. Διαβάστε με ποιο σκεπτικό κατέθεσε μήνυση (Pics).

Το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ζητά από την Nike, ένας 26χρονος μαστροπός που φορούσε ένα ζευγάρι Air Jordan την ώρα που χτυπούσε στο πρόσωπο έναν πελάτη ιερόδουλης, που ήταν υπό την προστασία του. Ο λόγος για τον Sirgiorgiro Clardy ο οποίος κατηγορεί την Nike ότι ευθύνεται εν μέρει, για τα εκατό χρόνια φυλάκισης του, μετά το ξυλοδαρμό ενός άλλου άνδρα το 2012. Σύμφωνα με τον 26χρονο, πουθενά η εταιρία δεν τον προειδοποιούσε ότι τα παπούτσια της, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φονικό όπλο.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τον ξυλοδαρμό του πελάτη ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και πλαστική στο πρόσωπό του. Παράλληλα κρίθηκε ένοχος για κλοπή αλλά και για ξυλοδαρμό της πόρνης, η οποία τότε ήταν 18 ετών.
Ο νεαρός είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα του Ανατολικού Όρεγκον.

  Στην τρισέλιδη αγωγή του προς την Nike αναφέρει ότι η εταιρία έπρεπε να γράφει στις ετικέτες της ότι τα παπούτσια της ίσως προκαλέσουν σωματικές βλάβες, όταν αυτός που τα φοράει είναι εν βρασμό ψυχής.
Η αγωγή θα φτάσει στα κεντρικά γραφεία της Nike στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Πηγή:news247.gr

Δεν ήξερε ότι με το διαζύγιο, τελειώνει ο... γάμος της

Ιστορία δικαστικής τρέλας στη Βρετανία. Μια γυναίκα στρέφεται κατά των δικηγόρων της, επειδή δεν την πληροφόρησαν ότι το διαζύγιο θα φέρει το τέλος του γάμου της.




Μια Βρετανίδα θα μηνύσει τους πρώην δικηγόρους της για επαγγελματική αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι, δεν τη συμβούλευσαν ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαζυγίου θα σήμαινε και το τέλος του γάμου της. Ο λόγος για την Jane Mulcahy η οποία υποστηρίζει ότι οι δικηγόροι της δεν της εξήγησαν αναλυτικά τις επιπτώσεις των κινήσεών της. Σύμφωνα με την Independent, η γυναίκα υποστηρίζει πως οι δικηγόροι δεν έλαβαν υπόψη τη θρησκεία της (Καθολική), κάτι που σήμαινε πως θα έπρεπε να της προτείνουν δικαστικό χωρισμό- ένα βήμα πριν από το διαζύγιο- σαν εναλλακτική κίνηση. Η γυναίκα θέλησε να ασκήσει έφεση ανέφερε ο δικαστής Lord Justice Briggs. "Το πιο εντυπωσιακό από τις καταγγελίες της κ. Mulcahy κατά των δικηγόρων της ήταν ότι δεν έλαβαν υπόψιν τους την Ρωμαιοκαθολική της πίστης" τόνισε. Σύμφωνα με τη εφημερίδα η έφεση που άσκησε απορρίφθηκε.
Πηγή:news247.gr

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτες φωτογραφίες: Και όμως δεν είναι δίδυμοι

Ένα εκπληκτικό πρότζεκτ με τίτλο "Δεν είμαι σωσίας" θα σας αφήσει με ανοικτό το στόμα. Κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που σας μοιάζει (Pics)
Νομίζετε ότι είσαστε ξεχωριστοί και μοναδικοί;
Το ίδιο πίστευαν και οι πρωταγωνιστές των παρακάτω εικόνων έως ότου συναντήσουν τον φωτογράφο Francois Brunelle.
Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ο 62χρονος φωτογράφος από το Μόντρεαλ γυρίζει τον κόσμο και φωτογραφίζει άτομα που αν και δεν έχουν καμία συγγενική σχέση μεταξύ τους είναι σαν δίδυμοι.
Ο τίτλος του έργου ονομάζεται "Je ne suis pas un sosie!"- "Δεν είμαι ένας σωσίας"


 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 







  Πηγή:news247.gr

Ο άνθρωπος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια!

Ο Amoo Hadji είναι σίγουρα αποκρουστικός με την πρώτη ματιά, καθώς θυμίζει κάποιο εξωπραγματικό πλάσμα που βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας.
 perierga.gr - Ο άνθρωπος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια!
Κι όμως ο 80χρονος είναι αληθινός και ζει σε ένα χωριό στο Ιράν μια εντελώς πρωτόγονη ζωή. Έχει να κάνει μπάνιο 60 και πλέον χρόνια ενώ τα μοναδικά υπάρχοντά του είναι τα ρούχα που φοράει και μια πίπα με την οποία καπνίζει κοπριές ζώων. Η ζωή του είναι δύσκολη καθώς κοιμάται όπου βρει κατάλυμα, ενώ σπάνια έρχεται σε επαφή με κόσμο. Τρέφεται με καρπούς αλλά και με ό,τι βρίσκει από τα σκουπίδια και συχνά-πυκνά απολαμβάνει ένα τοπικό ποτό που του δίνουν οι ντόπιοι.
 perierga.gr - Ο άνθρωπος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια!
Αν και δύσκολα θα τον πλησιάσει κάποιος λόγω εμφάνισης, οι κάτοικοι του χωριού λένε πως είναι άκακος και αγαπητός στους περισσότερους.
 perierga.gr - Ο άνθρωπος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια!
Οι φωτογραφίες του τραβήχτηκαν από έναν επισκέπτη στο χωριό, ο οποίος προσπάθησε να έρθει σε πιο στενή επαφή μαζί του και να μάθει τους λόγους της ζωής που επέλεξε να κάνει.
 perierga.gr - Ο άνθρωπος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια!
Ο ίδιος είπε πως απλώς του αρέσει όπως ζει και δεν επιθυμεί τίποτα περισσότερο από αυτό.




perierga.gr - Ο άνθρωπος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια!
Πηγή:perierga.gr

Το (κοσμικό) χέρι του Θεού

Μια εικόνα από ένα εντυπωσιακό όσο και ενδιαφέρον κοσμικό φαινόμενο κατέγραψε το διαστημικό τηλεσκόπιο NuSTAR. Το τηλεσκόπιο «στόχευσε» ένα νεφέλωμα που δημιουργήθηκε από την αυτοκαταστροφή ενός άστρου που βρισκόταν σε απόσταση 17 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς στον αστερισμό του Διαβήτη. Το νεφέλωμα έχει λάβει ένα σχήμα που θυμίζει ανθρώπινο χέρι για αυτό και οι επιστήμονες που είδαν την εικόνα του έδωσαν τον χαρακτηρισμό «Το χέρι του Θεού». Perierga.gr - Το (κοσμικό) χέρι του Θεού
 Perierga.gr - Το (κοσμικό) χέρι του Θεού
Η περιοχή του νεφελώματος που εμφανίζεται πιο φωτεινή από τις υπόλοιπες φιλοξενεί ένα άστρο νετρονίου. Τα άστρα νετρονίου που είναι πιο γνωστά με τον όρο «πάλσαρ» είναι σώματα υψηλής πυκνότητας και σχηματίζονται από άστρα τα οποία έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο της ζωής τους και καταρρέουν. Το συγκεκριμένο πάλσαρ προέκυψε φυσικά από την έκρηξη του άστρου και έχει λάβει την κωδική ονομασία PSR B1509-58.
 Perierga.gr - Το (κοσμικό) χέρι του Θεού
 Δείτε την εικόνα με διαφορετικό χρωματισμό που φαίνεται ακόμη πιο καθαρά το σχήμα και τα χαρακτηρισιτκά του
Πηγή: tovima.gr

Πιστεύει πως είναι η μετενσάρκωση του Χριστού

Μπορεί να έχει συλληφθεί πάνω από 40 φορές, αλλά ο 66χρονος Βραζιλιάνος Inri Cristo δε λέει να βάλει μυαλό.
Πιστεύει πως είναι η μετενσάρκωση του Χριστού
Από το 1979 όταν του «καρφώθηκε» στο μυαλό η ιδέα πως είναι …ο Χριστός, ο Inri Cristo (ή Αλβάρο Τάις, όπως είναι το πραγματικό του όνομα) έχει επισκεφθεί 27 χώρες του κόσμου για να κάνει «κήρυγμα» και να προσελκύσει πιστούς.
Τον απέλασαν από τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τη Βενεζουέλα …Συνελήφθη πάνω από 40 φορές …Αλλά εκείνος είναι αμετανόητος!
Σύμφωνα με τον ίδιο, άρχισε να ακούει μία φωνή να του λέει: «Εγώ είμαι ο Πατήρ σου, ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ». Αυτό ήταν …Η ζωή του άλλαξε και έβαλε σκοπό να προσελκύσει πιστούς για να τους διδάξει την «Αλήθεια».
Κυρίως γυναίκες είναι αυτές που τον ακολουθούν πιστά. Η νεότερη είναι μόλις 24 ετών. Η μεγαλύτερη σε ηλικία είναι 86 ετών και εδώ και τρεις δεκαετίες έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Inri Cristo.
Το όνομα του παραπέμπει στο ακρωνύμιο INRI, δηλαδή Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum, το οποίο στα λατινικά σημαίνει «Ιησούς Ναζωραίος, Βασιλεύς των Ιουδαίων».
Έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπου έχει ακούσει πολλές φορές να τον αποκαλούν «τρελό». Ο 66χρονος Βραζιλιάνος αφήνει, πάντως, ένα τέτοιο παραθυράκι …«Τρελός, μπορεί να είμαι. Ηλίθιος, όχι.» Εδώ και χρόνια, ζει σε μία έπαυλη στην Κοριτίμπα, όπου τον φροντίζουν τα μέλη της Αδελφότητας που έχει ιδρύσει.
O Inri Cristo χρησιμοποιεί στις επίσημες εμφανίσεις του ένα αυτοσχέδιο όχημα, στο πίσω μέρος του οποίου δεσπόζει ένας ξύλινος σταυρός. Όσο για τις μετακινήσεις του, χρησιμοποιεί ένα σκούτερ …

Η Γη θα καταστραφεί και φέτος, αυτή τη φορά κατά τους Βίκινγκ

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 τη γλιτώσαμε φτηνά από τις προφητείες των Μάγια, αλλά φέτος ίσως τα πράγματα είναι διαφορετικά, αν πιστέψουμε τους προγόνους των σκανδιναβών, ή τουλάχιστον αυτούς που ασχολούνται μαζί τους... για τα προς το ζην.

Η Γη θα καταστραφεί και φέτος, αυτή τη φορά κατά τους Βίκινγκ 

Το Τέλος των Ημερών, σύμφωνα με κάποιους «μελετητές» της μυθολογίας των βόρειων περιοχών της Ευρώπης, γνωστό και ως Ράγκναροκ, δεν είναι καθόλου μακριά, καθώς θα προκύψει στις 22 Φεβρουαρίου.

Είναι κάπως παρήγορο πάντως παρήγορο να ξέρει κανείς ότι δεν θα την πληρώσουμε μόνο εμείς οι θνητοί. Μετά το προειδοποιητικό σάλπισμα από... μία ταράτσα στο Γιορκ, με μία σάλπιγγα που ανήκει στον θεό Χέιμνταλρ, θα αρχίσει η σφαγή. Ο θεός Οντιν θα σκοτωθεί από τον λύκο Φένριρ και θα χαθούν και οι υπόλοιποι θεοί «δημιουργοί». Κατά τη διάρκεια του Ράγκναροκ οι ακτίνες του ήλιου θα γίνουν μαύρες και οι καιρικές συνθήκες τρομακτικές.
«Αδέρφια θα σκοτώνονται μεταξύ τους και τα ξαδέρφια θα αιμομικτούν ... μία εποχή του τσεκουριού, μία εποχή του σπαθιού, οι ασπίδες θα σπάσουν, μία εποχή του ανέμου, εποχή του λύκου, πριν ο κόσμος βουτήξει στα νερά. Κανείς δεν θα δείχνει έλεος στον άλλο», είναι μία ελεύθερη απόδοση στίχων ενός «προφητικού» ποιήματος.
Τελικά, σε μία μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη που επιβεβαιώνει όσα ξέρουμε για τις θρησκείες εδώ και χιλιάδες χρόνια, ο κόσμος θα χαθεί κάτω από τα νερά και μόνο ένα ζευγάρι ανθρώπων θα επιζήσει για να επανακατοικήσει τον κόσμο...
Και επειδή μπορεί να καταστραφεί ο κόσμος αλλά το χρήμα θα επιζήσει, η ημερομηνία για το τέλος του κόσμου συμπίπτει με την τελευταία ημέρα του πανηγυριού των οπαδών των θεοτήτων των Βίκινγκ.
Και όλως τυχαίως, αυτό πραγματοποιείται στο Γιορκ...
Πηγή:e-go.gr

 

Χιλή: Εφτιαξαν γέφυρα με το οδόστρωμα ανάποδα

Μια μικρή καθυστέρηση στα εγκαίνια της πρώτης καλωδιωτής γέφυρας της χώρας, ανακοίνωσαν οι μηχανικοί της Χιλής, καθώς διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ένα τμήμα της γέφυρας τοποθετήθηκε με το οδόστρωμα ανάποδα.

Φωτογραφία: Daily Mail 

Η 30 εκατομμυρίων δολαρίων γέφυρα Cau Cau, έπρεπε να ανοίξει αυτό το μήνα, συνδέοντας την παραθαλάσσια πόλη Βαλβίδια της Χιλής με το γειτονικό νησί Teja.
Ωστόσο, αυτό θα καθυστερήσει λιγάκι, διότι οι κατασκευαστές συνειδητοποίησαν πως το ένα κατάστρωμα κυκλοφορίας είχε τοποθετηθεί ανάποδα.
Πρόκειται για μια εθνική ντροπή για την ευημερούσα χώρα της Νότιας Αμερικής, αναφέρει η Daily Mail
Ο Πρόεδρός της Χιλής, Σεμπάστιαν Πινιέρα, κατηγόρησε ευθέως την ισπανική κατασκευαστική εταιρεία για το λάθος. «Μπορεί να διορθωθεί. … και θα διορθωθεί από την εταιρεία που έκανε το λάθος» δήλωσε ο πρόεδρος.
Η Azni, η ισπανική εταιρεία υποδομών που κατασκεύασε τη γέφυρα, δεν έχει προχωρήσει σε σχόλια, ενώ η νέα ημερομηνία παράδοσης της, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
Η γέφυρα έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στους χρήστες κοινωνικών μέσων δικτύωσης, οι οποίοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν οι εργάτες να κατόρθωσαν να χαλάσουν κάτι που φαινομενικά είναι τόσο σαφές.

Πηγή:e-go.gr

Ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ και τα "καγκέλια"!!!!!!!



Εξαιρετικό χορευτικό.....μάλλον πρέπει να διδάσκεται σε χορευτικά....

Πρόβλημα με τα προφυλακτικά έχουν οι Ινδοί -Γιατί δεν τους κάνουν

Πρόβλημα με τα προφυλακτικά έχουν οι Ινδοί -Γιατί δεν τους κάνουν
σο και να ακούγεται περίεργο οι Ινδοί αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τα προφυλακτικά καθώς... δεν τους κάνουν. Οπως απέδειξε μελέτη, τα προφυλακτικά που φτιάχνονται με βάση τα διεθνή πρότυπα είναι αρκετά μεγάλα για τους Ινδούς...
Οπως σημειώνει το Inernational Business Times μελέτη του Συμβουλίου Ιατρικής έρευνας της Ινδίας απέδειξε πως το 60% των Ινδών έχουν μόρια κατά πολύ μικρότερα των διεθνών στάνταρντ που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή προφυλακτικών. Συγκεκριμένα έχουν μόρια μικρότερα κατά τρία με πέντε εκατοστά από τα διεθνή πρότυπα.
Η μελέτη αυτή οδήγησε στην κατασκευή μικρότερων προφυλακτικών για να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας στην οποία υπάρχουν 2 εκατ. φορείς του HIV. Οπως δήλωσε μιλώντας στο ΒΒC o γιατρός Σάντερ Πουρί η ανάγκη κατασκευής προφυλακτικών σε μικρότερες διαστάσεις είναι προφανής καθώς τα περισσότερα από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά πέφτουν μεγάλα στους Ινδούς. Ανέφερε, ωστόσο, ότι στα φαρμακεία της χώρας διατίθενται πλέον και προφυλακτικά μικρότερου μεγέθους τα οποία είτε γιατί ντρέπονται, είτε από άγνοια δεν τα ζητούν οι ενδιαφερόμενοι.
Πηγή: iefimerida.gr

Οι ΗΠΑ πάγωσαν κυριολεκτικά και οι Αμερικανοί το έριξαν στο πορνό: Ρεκόρ επισκεψιμότητας

Οι ΗΠΑ πάγωσαν κυριολεκτικά και οι Αμερικανοί το έριξαν στο πορνό: Ρεκόρ επισκεψ
Τη στιγμή που τα πάντα, ακόμη και οι καταρράκτες του Νιαγάρα, είχαν παγώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, με θερμοκρασίες που έφτασαν τους -40 οι Αμερικανοί το έριχναν «έξω».
Για την ακρίβεια μέσα και πάνω στις οθόνες τους καθώς η πορνογραφική ιστοσελίδα pornhub ανακοίνωσε ότι σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας τις ημερομηνίες 7 και 8 Ιανουαρίου.
Η αύξηση των επισκέψεων σε πολλές πολιτείες έφτασε σχεδόν το διπλάσιο από το σύνηθες των πρωινών εργάσιμων ωρών, ενώ στις πρώτες θέσεις είναι φυσιολογικά οι πολιτείες όπου σημειώθηκαν οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Το Μέιν, το Μίσιγκαν και η Φλόριντα κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ αρκετές ακόμη πολιτείες φάνηκε πως εκμεταλλεύτηκαν τα δύο αυτά 24ωρα εγκλεισμού μπροστά από τον υπολογιστή, σερφάροντας στο δημοφιλέστερο «πορνοσάιτ» της Αμερικής.

Πηγή:  iefimerida.gr