Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

«Τα φάρμακα για τη φαλάκρα με έκαναν γυναίκα!»

«Τα φάρμακα για τη φαλάκρα με έκαναν γυναίκα!»
Ο Γουίλιαμ Μακ Κι ήταν ένας ευυπόληπτος επιχειρηματίας στην περίφημη Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνια. Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο. Ωστόσο, δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας των μαλλιών του.
Πήγε σε γιατρό, ο οποίος του σύστησε χάπια κατά της τριχόπτωσης. Ο Μακ Κι ακολούθησε τη θεραπεία για 9 μήνες και το αποτέλεσμα ήταν τελείως διαφορετικό από ό,τι φανταζόταν: αντί να βγάλει μαλλιά, άρχισε να μεταμορφώνεται σε γυναίκα!
Ο ίδιος θυμάται ότι, σιγά-σιγά, το σώμα του άρχισε να αλλάζει. Απέκτησε στήθος και οι γοφοί του άρχισαν να φαρδαίνουν. Πολύ γρήγορα άρχισε να νιώθει διαφορετικά και να φέρεται σαν γυναίκα.
Σήμερα, ο Γουίλιαμ είναι πλέον τραβεστί, με το όνομα Μάντι και σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου. Φοράει ξανθές περούκες και στενά φορέματα. Η σύζυγός του, φυσικά τον εγκατέλειψε.
«Δεν είχα ποτέ μου ομοφυλοφιλικές τάσεις και δεν ήθελα ποτέ να είμαι γυναίκα. Αυτό το συναίσθημα δημιουργήθηκε μέσα μου μετά την θεραπεία με τα χάπια για την τριχόπτωση», εξηγεί... η Μάντι.
Πηγή:newsbomb.gr

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Φανελάκι φορτίζει... κινητά


Άλλο ένα σημαντικό βήμα έγινε για τη δημιουργία ρούχων που μελλοντικά θα μπορούν να φορτίζουν κινητά τηλέφωνα κι άλλες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμα και φορητούς υπολογιστές. Επιστήμονες του πανεπιστημίου της Ν. Καρολίνα στις ΗΠΑ κατάφεραν να βρουν ένα τρόπο να αποθηκεύουν ηλεκτρική ενέργεια σε ένα κοινό φανελάκι τύπου «τι-σερτ».
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή μηχανολόγο-μηχανικό Σιαοντόνγκ Λι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για νέα υλικά "Advanced Materials", σύμφωνα με το BBC, χρησιμοποίησαν ένα φθηνό κοντομάνικο μπλουζάκι που αγόρασαν από ένα κατάστημα της γειτονιάς και το εμπότισαν με ένα διάλυμα φθοριούχου άλατος.
Στη συνέχεια, στέγνωσαν το ρούχο και το θέρμαναν σε υψηλές θερμοκρασίες σε περιβάλλον χωρίς οξυγόνο. Οι ίνες του ρούχου μετατράπηκαν από κυτταρίνη σε ενεργό άνθρακα στη διάρκεια της διαδικασίας, χωρίς όμως το υλικό να χάσει την ευκαμψία του.
Πηγή:pathfinder.gr

Γυναίκα έχει εμμονή με τις κούκλες του Chucky

Γυναίκα έχει εμμονή με τις κούκλες του Chucky
Η εκκεντρική συλλέκτρια κούκλας του Chucky, Marilyn Mansfield, είναι ευτυχισμένη ανάμεσα στις διαβολικές της φίλες.
Παίζει με τις κούκλες, τις αλλάζει ρούχα, τις βάφει και τις πηγαίνει βόλτα στο πάρκο.
Η Mansfield έχει 500 κούκλες και κάθε τόσο μεγαλώνει τη συλλογή της.
Φυσικά όλα ξεκίνησαν όταν πρωτοείδε την ταινία "Η νύφη του Chucky" και συνειδητοποίησε πόσο την ιντριγκάρει αυτή η φυσιογνωμία.
"Το να υπάρχει κάτι διαβολικό μέσα στο σπίτι και να έχεις ένα δαιμονικό μωρό είναι μεγάλη φαντασίωσή μου!".
Η Mansfield πλέον, εκτός από τη συλλογή που έχει με τις αγορασμένες της κούκλες, κατασκευάζει και η ίδια τις δικές της, τις οποίες πουλά προς 300 δολάρια.
Πηγή:athensparty.com

Ο Αλόνσο τα' χωσε στους Γερμανούς!


Ο Φερνάντο Αλόνσο αναδείχθηκε νικητής στο Χόκενχαϊμ κι έδωσε ρεσιτάλ από το βάθρο των νικητών λέγοντας: "Ένας Ισπανός, με ιταλικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε από Έλληνα, νίκησαν μέσα στη Γερμανία" Μεγάλε Φερνάντo μαζί σου...

Ο νικητής αναφέρθηκε και πάλι στην κακή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα του και ήταν αρκετά ευαίσθητος για να αναφερθεί τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ελλάδα, οι οικονομίες των οποίων έχουν δει καλύτερες μέρες.
"Δεν γνωρίζω πολλά από πολιτική, αλλά είναι η αλήθεια πως η κατάσταση στην Ισπανία δεν είναι καλή, ωστόσο ως Ισπανός οδηγός σε ένα ιταλικό αυτοκίνητο το οποίο έχει σχεδιαστεί από έναν Έλληνα (σ.σ. Νικόλας Τομπάζης), είναι πολύ καλό που νικήσαμε εδώ (Γερμανία)", υποστήριξε ο Αλόνσο.
Πηγή:news47.gr