Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Μερκελ vs Παπανδρέου

Τα blog του freddos και του kourkouti, μετά την εκπληκτική σειρά φωτογραφιών που προκάλεσαν με το "όργανο επιτίθεται σε όργανο", τώρα έριξαν νέα ιδέα με την φωτογραφία της Μέρκελ με τον Παπανδρέου. Η αυθεντική φωτογραφία είναι η παρακάτω:


Ο κόσμος όπως και στην προηγούμενη περίπτωση ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα και τα αποτελέσματα του photoshopping είναι πραγματικά πολύ αστεία.

1. Γατάαααακι


2. Κοτούλααααα


3. Ο Μπογιατζής


4. Η Φάρμα


5. Όχι πια δάκρυα


6. Μπομπ vs. Πάτρικ


7. Ο Μάστορας


8. Παγωτάκι κανείς;


9. Ο ρομαντικός


10. Τα πάντα όλα



11. Παίζοντας με κούκλες


12. Να ζει κανείς ή να μην ζει;


13. Ταβλάκι


14. Μπαχαλάκης


15. Gap-Lee


16. Σαδομαζοχισμός


17. Aγκαλίτσα


18. Φρουτοπία


19. Ελεφαντίαση


20. Μπάφος


21. Μπανάνες






Υγρό πάθος με θεατές

Αχαλίνωτο σεξ έκανε ένα ζευγάρι αστυνομικών σε πισίνα πάρκου αναψυχής μπροστά στα μάτια δώδεκα ενηλίκων και παιδιών. Ήταν τόσο έντονο το πάθος τους που δεν τους πτόησαν οι παρατηρήσεις κανενός
 
Έπεσαν για μια βουτιά στην πισινά και κατέληξαν να κάνουν αχαλίνωτο σεξ για 30 και πλέον λεπτά μπροστά στα μάτια δώδεκα ενηλίκων αλλά και παιδιών που διασκέδαζαν εκείνη την ώρα μαζί τους στην πισίνα.
Το περιστατικό συνέβη στο  Roberts park  Aquatic Center στη πολιτεία της Ιντιάνα των Η.Π.Α. Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι το ερωτικό ζευγάρι ήταν αστυνομικοί. Πρόκειται για την 33χρονη Myron Helms, και ο 40χρονος  φίλος της Victoria Cross.
Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν στάθηκε μόνο στα παθιασμένα φιλιά και τα μακροβούτια αλλά έκαναν και έρωτα μέσα στο νερό ενώ η πισίνα ήταν γεμάτη με κόσμο.
Σύμφωνα με μάρτυρες κάποιοι αρμόδιοι τους συμβούλευσαν να σταματήσουν αλλά αυτοί συνέχιζαν να συνουσιάζονται χωρίς να συμβαίνει τίποτα.
Κάποιος που βρισκόταν στη πισίνα μαζί τους ανάφερε στην αστυνομία ότι είδε τον άνδρα να έχει κατεβάσει το μαγιό του και να έχει βγάλει το πέος του μέσα στη πισίνα.Πηγή: news247.gr

Πέθανε η Εϊμι Γουαινχάουζ

Νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο βρέθηκε σήμερα η Αγγλίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουαινχάουζ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News και επικαλούνται τα διεθνή πρακτορεία η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρέθηκε το πτώμα μιας 27χρονης κοπέλας το οποίο αναγνωρίστηκε ως αυτό της γνωστής καλλιτέχνιδας σε διαμέρισμα στο Camden Square στα βόρεια του Λονδίνου. Ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου της και ο εκπρόσωπός της δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.
Η 27χρονη σταρ είχε απασχολήσει πολλές φορές το διεθνή τύπο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.Φέτος, μάλιστα, επρόκειτο να εμφανιστεί και στη χώρα μας στο πλαίσιο του Ejekt Festival αλλά ματαίωσε την συναυλία της τελευταία στιγμή.
Γεννημένη στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983  στο Σάουθγκειτ του Λονδίνου από οικογένεια με μουσική παράδοση στη τζαζ απέκτησε την πρώτη της κιθάρα  στην ηλικία των δεκατριών, και άρχισε να γράφει μουσική ένα χρόνο μετά.
Έχει κερδίσει πολλά βαβεία μουσικής και έγινε ίνδαλμα για πολλές καλλιτέχνιδες της σόουλ. Το 2006 με το προφητικό άλμπουμ της "Back To Black", προτάθηκε για έξι βραβεία Γκράμι κερδίζοντας τα πέντε κατακτώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες από γυναίκα καλλιτέχνιδα σε μία βραδιά.
Το 2007 κέρδισε και ένα βραβείο Brit αυτό της Καλύτερης Βρετανίδας Γυναίκας Καλλιτέχνιδας, ενώ είχε προταθεί επίσης για το βραβείο Καλύτερου Βρετανικού Άλμπουμ.
Επίσης έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Ιvor Novello. Η πρώτη ήταν το 2004 στην κατηγορία  "Καλύτερο Εναλλακτικό Τραγούδι" (σε μουσική και στίχους) για το "Stronger Than Me", η δεύτερη το 2007 για την ίδια κατηγορία με το "Rehabκαι η τρίτη το 2008 στην κατηγορία "Καλύτερο Τραγούδι" για το τραγούδι "Love Is A Losing Game".

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Οι 10 καλύτερες παραλίες της Αττικής.

Με την κρίση έξω από την πόρτα μας , την κυβέρνηση να θριαμβολογεί για την αύξηση του χρέους, τους ταξιτζίδες να μας αποκλείουν από τα λιμάνια και τις τσέπες μας να αδειάζουν με ταχύτερο τρόπο από ποτέ, που όρεξη για διακοπές σε κάποιο νησάκι. Είναι και τα εισητήρια ακριβα, και τα ενοικιαζόμενα φωτια....Αθήνα και πάλι Αθήνα....αλλά μπάνιο που.....??? 
Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόρτα σας υπάρχουν παράδεισοι που δεν τους ξέρουμε, γι αυτό και το σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες παραλίες της Αττικής.

ΘΥΜΑΡΙ

Πού βρίσκεται: 55 περίπου χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας. Αφού περάσετε την Παλαιά Φώκαια και τις ψαροταβέρνες, έχετε το νου σας για την ταμπέλα που γράφει "Θυμάρι".
Πώς είναι: Ρηχά νερά. Αμμουδιά και ψιλό χαλίκι. Δεν είναι οργανωμένη.
Τα καλά: Εύκολη πρόσβαση: από το χώρο του πάρκινγκ θα κατεβείτε στην παραλία από τις τσιμεντένιες σκάλες. Καθαρά νερά, για τα δεδομένα της Αττικής τουλάχιστον. Ικανοποιεί όλα τα γούστα, αφού συνδυάζει ψιλό χαλίκι και άμμο. Γλιτώνεις το... "ράπισμα" της άμμου όταν έχει αέρα. Μπορείς να παίξεις άνετα ρακέτα.
Τα άσχημα: Λίγα μέτρα από το χώρο που θα παρκάρετε υπάρχει ένα... large περίπτερο με όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κανείς στην παραλία, εκτός από φαγητό και καφέ! Αν θέλετε να απολαύσετε καφεδάκι, πρέπει να αγοράσετε από την Ανάβυσσο ή την Παλαιά Φώκαια, που είναι αρκετά κοντά.

 

ΧΑΡΑΚΑΣ

Πού βρίσκεται: 58 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας. Πηγαίνοντας προς το Σούνιο (5 χιλιόμετρα πριν φτάσετε), καθώς πλησιάζετε τα όρια των Δήμων Κερατέας και Λαυρίου, λίγο πριν το ΚΑΠΕ, στα αριστερά σας θα δείτε μια ταμπέλα που γράφει "Παραδοσιακός Οικισμός Χάρακα".  Αφήστε το αυτοκίνητο στο πλάτωμα ελάχιστα μέτρα πιο κάτω δεξιά.
Πώς είναι: Έχει ψιλή άμμο. Δεν είναι οργανωμένη. Ούτε τίγκα στον κόσμο ούτε άδεια, τα Σαββατοκύριακα έχει περισσότερο κόσμο.
Τα καλά: Είναι αρκετή μεγάλη σε έκταση. Έχει καθαρά νερά. Προστατεύεται λόγω θέσης από τους βοριάδες.
Τα άσχημα: Δεν έχει καντίνα, καφέ, φαγώσιμα. Πρέπει να φέρετε μαζί σας.

 

ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ

Πού βρίσκεται: 40 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, θα τη βρείτε "πάνω" στον κεντρικό δρόμο  Αθηνών - Αναβύσσου.
Πώς είναι: Αμμουδιά μέσα και έξω από τη θάλασσα. Είναι οργανωμένη: ξαπλώστρες, ομπρέλες, καφέδες, όλα τα έχει, ακόμα και ναυαγοσώστη. Ιδανική για ρακέτα. Μαζεύει κυρίως νεαρές ηλικίες, αλλά και παραθεριστές άλλων ηλικιών.
Τα καλά: Αν σας αρέσουν τα σπορ, μπορείτε να κάνετε τζετ σκι. Ενδείκνυται για socializing.
Τα άσχημα: Τα νερά, κατά γενική ομολογία, δεν είναι ό,τι καλύτερο.

 

ΛΕΓΡΑΙΝΑ

Πού βρίσκεται: Περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας, θα τη βρείτε στο δρόμο σας, λίγο μετά τον Χάρακα, στα όρια του δήμου Λαυρίου.
Πώς είναι: Χρυσή αμμουδιά, αγαπημένη επιλογή των φοιτητών και όχι μόνο. Δεν είναι οργανωμένη, δεν έχει πολύ κόσμο τις καθημερινές, τα Σαββατοκύριακα όμως μαζεύει αρκετό.
Τα καλά: Μεγάλη σε έκταση. Ιδανική για ρακέτα. Καθαρά καταγάλανα νερά. Προφυλάσσεται από τους βοριάδες λόγω θέσης. Κοντά υπάρχει καντίνα και πολλές ταβέρνες.
Τα άσχημα: Όταν έχει νοτιά, τα νερά βρωμίζουν!

 

ΨΑΘΑ

Πού βρίσκεται: Δεν είναι και από τις πιο κοντινές στην Αθήνα, αφού απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα δυτικά από το κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Πόρτο Γερμενό.
Πώς είναι: Έχει βότσαλο μέσα και έξω από τη θάλασσα. Δεν είναι οργανωμένη. Το Σαββατοκύριακο μαζεύει πολύ κόσμο.
Τα καλά: Έχει πεντακάθαρα κρύα νερά, ουζερί και ταβερνάκια τριγύρω με καλό φαγητό, beach bar και παγωτό χωνάκι με ένα ευρώ, αν πετύχετε τον παππού που περνάει στην παραλία.
Τα άσχημα: Η χιλιομετρική απόσταση από την Αθήνα!

 

ΚΑΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΚΕΡΑΤΕΑ)

Πού βρίσκεται: Περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας.
Πώς είναι: Ψιλό βοτσαλάκι έξω, αμμουδιά μέσα στη θάλασσα. Είναι οργανωμένη και δωρεάν! Αυτό σημαίνει ότι έχει ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους, ακόμα και αποδυτήρια, αλλά δεν πληρώνεις. Το βόρειο τμήμα της είναι ανοργάνωτο. Το Σαββατοκύριακο συγκεντρώνει πολύ κόσμο.
Τα καλά: Αρκετά καθαρά νερά. Έχει γήπεδο μπάσκετ. Διαθέτει κυλικείο.
Τα άσχημα: Την πιάνει πολύ ο βοριάς, ο οποίος φέρνει μαζί του και σκουπίδια!

 

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Πού βρίσκεται: Περίπου 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
Πώς είναι: Βράχια μέσα και έξω από το νερό. Πέφτεις με βουτιά - πώς αλλιώς! Πρέπει να ξέρεις καλό κολύμπι, γιατί τα νερά είναι άπατα. Δεν είναι οργανωμένη.
Τα καλά: Καθαρά νερά. Κοντά στην Αθήνα. Έχει μια καντίνα με όλα όσα χρειάζεσαι. Υπάρχουν τριγύρω σχολές κατάδυσης, που μπορείς να κάνεις μαθήματα.
Τα άσχημα: Προσοχή στους αχινούς και τα βράχια. Φορέστε ειδικά πεδιλάκια, σαν αυτά που φορούν τα πιτσιρίκια για να μην έχετε ατυχήματα.

 

ΕΡΩΤΟΣΠΗΛΙΑ (ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ)

Πού βρίσκεται: Περίπου 36 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της Αθήνας και 1 χιλιόμετρο βορειοδυτικά από το Πόρτο Ράφτη. Ακολουθείτε το δρόμο προς Πόρτο Ράφτη,  στρίβετε αριστερά μέσα από τον οικισμό και φτάσατε!
Πώς είναι: Έχει άμμο, μέσα και έξω από τη θάλασσα. Ένα τμήμα της είναι οργανωμένο, με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Ιδανική για ρακέτα.
Τα καλά: Δεν την "πιάνει" ο αέρας. Σνακ μπαρ δίπλα στο κύμα με πρόχειρο φαγητό, καφέ και ό,τι τραβάει η όρεξή σας.
Τα άσχημα: Το Σαββατοκύριακο και τον Αύγουστο υπάρχει πρόβλημα στο πάρκινγκ!

 

ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ (ΡΑΦΗΝΑ)

Πού βρίσκεται: Περίπου 29 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της Αθήνας και 1,5 χιλιόμετρο από το λιμάνι της Ραφήνας.
Πώς είναι: Δεν είναι οργανωμένη. Έχει αμμουδιά και κατά τόπους βότσαλο.
Τα καλά: Δεν την "πιάνει" εύκολα αέρας. Πολύ κοντά θα βρείτε καλό φαγητό και φρέσκο ψάρι.
Τα άσχημα: Δύσκολα βρίσκεις να παρκάρεις τα Σαββατοκύριακα.



Πηγή:greekhotel.com

Εγγύηση τον Παρθενώνα....

Ως εγγύηση για τη συμμετοχή τους στο νέο πακέτο βοήθειας, οι Φινλανδοί ζήτησαν την υποθήκευση του Παρθενώνα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Κοριέρε Ντελλα Σέρα, η οποία επικαλείται διπλωματικές πηγές.
 
“Ως απαραίτητη συνθήκη για τη χορήγηση του νέου δανείου, η Φινλανδία κατά τη διάρκεια των πυρετωδών διαπραγματεύσεων στη Σύνοδο Κορυφής, ζήτησε ως εγγύηση δημόσια αγαθά όπως την Ακρόπολη και μερικά ελληνικά νησιά” γράφει η Ιταλική εφημερίδα.
Μάλιστα οι Φινλανδοί “κοστολόγησαν” τον Παρθενώνα στα 300 εκατομμύρια ευρώ!
Η Κοριέρε Ντελα Σέρα πάντως δεν απέφυγε τον πειρασμό να αναρωτηθεί:
"Άραγε θα άφηναν τον Παρθενώνα στο σημείο και θα το νοικιάζανε ή θα τον έπαιρναν μαζί τους στη Φινλανδία;"

Ένα "όμορφο" ζώο!

Για εξωγήινο πέρασαν στην Κίνα μια παράξενη μαϊμού η οποία δεν έχει τρίχωμα και τα μάτια της είναι κόκκινα.
 
Έντρομη μια νοικοκυρά, η Μάο Ξίπινγκ, κάλεσε τις αρχές μόλις αντίκρισε το ζώο το οποίο της έκλεψε τα αγγούρια που είχε στην κουζίνα της.
Στο τηλεφώνημά της έλεγε έντρομη πως είδε ένα ον με πρόσωπο εξωγήινου. Όπως ήταν φυσικό οι αρχές δεν την πίστεψαν μέχρι να πάνε στο σημείο και όταν έφτασαν με τη χρήση ενός καλαθιού για τα άπλυτα έπιασαν τη μαϊμού.
Ύστερα από ενδελεχή έρευνα πάνω στο ζώο διαπίστωσαν πως πρόκειται για μαϊμού
"Στη αρχή πίστεψα πως ήταν λαγός ωστόσο όταν είδα το πρόσωπό του νόμιζα πως ήταν εξωγήινος", είπε η Μάο στη Sun.
"Οι γείτονες συμφώνησαν μαζί μου. Μετά σταμάτησε να τρώει αγγούρια και του δώσαμε ροδάκινα", συμπλήρωσε.Πηγή:cosmo.gr

Σηματοδότης σε ....άσεμνη χειρονομία!!



Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα όταν οι κάτοικοι της μικρής πόλης Αμάριλλο στο Τέξας ενώ βρίσκονταν στο δρόμο περιμένοντας να ανάψει το πράσινο ο φωτεινός σηματοδότης τους έδειχνε το μεγάλο δάκτυλο.
Στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία είναι κοντά σε πάρκο, ο δήμος είχε την ιδέα να μην τοποθετήσει τα κλασικά φανάρια, αλλά κάποιο που καλεί τους οδηγούς να σταματήσουν σηκώνοντας το χέρι του.


Όλα όμως εξελίχθηκαν  τόσο κωμικοτραγικά όταν μετά από βλάβη του σηματοδότη το χέρι έμεινε με το μεσαίο δάκτυλο σηκωμένο!Πηγή:news247.gr

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ

Έψαχνα για άλλη σκηνή, αλλά κι αυτή δε μας χαλάει.Αθηνόδωρος Προύσαλης δίνει ρέστα..(αυτό που έψαχνα έχει σχέση με κάποια μύτη και κάποιο δίκαννο Βασούλα....)

ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ

έτσι απλά......

Η πλάκα των Ουρουγουανών στο Μέσι



Η κόντρα ανάμεσα στις δύο ποδοσφαιρομάνες είναι χρόνια και γεμάτη πάθος, με τους Ουρουγουανούς να έχουν το πάνω χέρι προς το παρόν, στην υπόθεση καζούρα.
 Η "Σελέστε" λοιπόν, έχει την ευκαιρία να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή Νοτίου Αμερικής μέσα στην Αργεντινή αφού πρώτα απέκλεισε τους διοργανωτές (το ίδιο είχε κάνει το 87'), και η πλάκα έχει ήδη ξεκινήσει.
Συγκεκριμένα, φίλαθλοι της Ουρουγουάης ετοίμασαν μια διαφήμιση...ψυγείου προσαρμόζοντάς την στον σούπερ σταρ των Αργεντινών, Λιονέλ Μέσι.
 Ψυγείο Μέσι: "Καταναλώνει μηδενική ποσότητα ενέργειας", "Λειτουργεί μόνο με ευρώ", "Μοναδικό μοντέλο χωρίς αυγοθήκες", "Μοναδικό που δεν συνδέεται στην πρίζα" είναι μερικές από τις ατάκες που αναφέρονται στη διαφήμιση, όπως βλέπετε και στην εικόνα.
 Σίγουρα για την αποτυχία της Αργεντινής δεν ευθύνεται ο "Pulga", αλλά όντας ο απόλυτος σταρ της "Αλμπισελέστε" είναι φυσικό να συγκεντρώνει τα βέλη της κριτικής και της καζούρας των αντιπάλων.
Πηγή: sport24.gr

Ένοπλοι ληστές τρόμαξαν από ένα τσιουάουα

Ένας νέος "υπερήρωας" γεννήθηκε στις ΗΠΑ: ένα μικροσκοπικό τσιουάουα που κυνήγησε δύο... ένοπλους ληστές και κατάφερε να τους διώξει από το μαγαζί του αφεντικού του, στο προάστιο Αλταντίνα του Λος Άντζελες.


Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος δείχνει δύο ένοπλους κουκουλοφόρους να μπαίνουν στο μαγαζί και να ζητούν χρήματα. "Γρήγορα! Δώσε μας τα λεφτά! Πέσε κάτω! Βάλε τα λεφτά εδώ!" φωνάζει ο ένας από τους δύο.
Καθώς ο ιδιοκτήτης άρχισε να γεμίζει ένα σακίδιο με μετρητά, ο Πάκο όρμησε γαυγίζοντας στους ληστές. Ενστικτωδώς έκαναν και οι δύο πίσω αλλά αντιλαμβανόμενοι πως ο "αντίπαλός" τους δεν ξεπερνούσε τα 20 εκατοστά, ξαναμπήκαν στο μαγαζί.
Το σκυλάκι όμως αποδείχτηκε πραγματικός "φύλακας τσέπης": τους επιτέθηκε ξανά και τους κυνήγησε ακόμη και στο δρόμο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πήραν μόνο 200 δολάρια από το μαγαζί. Ο ιδιοκτήτης του, Έρικ Νάιτ, είπε ότι ο Πάκο είναι "φιλικός και ήσυχος" και συνηθίζει να τριγυρνάει στη γειτονιά όπου τον ξέρουν όλοι.
"Έπαθα σοκ βλέποντας τι έκανε, ιδίως όταν τους κυνηγούσε στο δρόμο, ήταν απίστευτο", κατέληξε ο Νάιτ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:cosmo.gr

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου

Θέλετε να πάτε διακοπές, αλλά ο πολύς κόσμος σας δίνει στα νεύρα?Δεν μπορείτε να βλέπετε τα beach bar να ξεφυτρώνουν όπου γουστάρουν? Η λύση βρέθηκε........Είναι το νησί Πολύαιγος που έχει έκταση 17 τ.χλμ. και βρίσκεται δίπλα από τα νησιά της Μήλου (6χλμ) και της Κιμώλου (2 χλμ). Έχει μέγιστο μήκος 6 χλμ και πλάτος 4 χλμ, ενώ η περίμετρός του είναι περίπου 27 χλμ.
Η Πολύαιγος σε σχέση μεγέθους είναι κατά μερικά τετραγωνικά χιλιόμετρα, πιο μεγάλη από την Δονούσα η οποία έχει περίπου 165 μόνιμους κατοίκους.
Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου
Κάποτε υπήρχε στο νησί ανθρώπινη δραστηριότητα. Το 1951 είχε 14 κατοίκους, ενώ ακόμη παλαιότερα αναφέρεται ότι κατοικούσαν εκεί 170 άτομα.
Χρησιμοποιείται κυρίως ως βοσκότοπος κάτι που δικαιολογεί και το όνομα της «Πολύαιγος», από το «πολλές αίγες», δηλαδή «πολλές κατσίκες».
Από το 1898 υπάρχει στο νησί φάρος, στο ακρωτήρι Μάσκουλα, σε ύψος 138 μέτρων. Στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού υπάρχουν ερείπια της Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο ναός της οποίας ήταν βασιλική με τρούλο, που είχε ιδρυθεί το 1622. Η ανθρώπινη δραστηριότητα είναι επίσης εμφανής από δυο λατομεία στο ίδιο τμήμα όπου γινόταν εξόρυξη τραχείτη, χρησιμοποιούμενου για μυλόπετρες.
Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου
Η χώρα μας έχει περιλάβει την Πολύαιγο στο πρόγραμμα Natura 2000 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θεωρώντας την σημαντικό βιότοπο ανενόχλητο από την ανθρώπινη παρουσία. Στο νησί γεννά τα μικρά της η μεσογειακή φώκια Monachus Monachus.
Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου
Perierga.gr - Tο μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου

Γι αυτό σκηνούλα(έχουμε και οικονομική κρίση μη το ξεχνάμε), απαραίτητες προμήθειες, κι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες,εμπρός για πεντακάθαρες και πανέμορφες παραλίες....

Δίπλωμα με σουρωτήρι στο κεφάλι!

Ένα σουρωτήρι απαίτησε να έχει στο κεφάλι του ένας 34χρονος από την Αυστρία για τη φωτογραφία διπλώματος οδήγησης, επικαλούμενος θρησκευτικούς λόγους… Ο ίδιος ήταν μέλος της «Εκκλησίας του Ιπτάμενου τέρατος των Σπαγγέτι»!
Ο 34χρονος Νίκο Αλμ έκανε αίτηση να του επιτρέπεται να τοποθετήσει στο κεφάλι του ένα… σουρωτήρι για τη φωτογραφία του διπλώματος οδήγησης, όταν ανακάλυψε ότι επιτρεπόταν να το φορά μόνο εφόσον αποδείκνυε ότι ήταν απαραίτητο «στοιχείο» των θρησκευτικών του πεποιθήσεων.
Perierga.gr - Δίπλωμα με σουρωτήρι στο κεφάλι!
Η πραγματικά πρωτότυπη αίτηση του, η οποία στάλθηκε στα αρμόδια κεντρικά αυστριακά γραφεία μαζί με τέσσερις φωτογραφίες, ο Άλμ είχε τοποθετημένο στο κεφάλι του το σουρωτήρι, το οποίο θύμιζε καπέλο! Στην αίτηση ανέφερε ότι το να έχει στο κεφάλι του ένα μαγειρικό σκεύος ήταν απαραίτητη προϋπόθεση της θρησκείας του η οποία είχε το όνομα pastafarianism!
Ωστόσο, μετά από αίτησή του, οι αυστριακές αρχές απαίτησαν από τον ίδιο να πείσει τους γιατρούς ότι ήταν σε ψυχιατρικά υγιής ώστε να οδηγήσει. Ο Αλμ απάντησε ότι ότι ήταν μέλος της «Εκκλησίας του Ιπτάμενος τέρατος των Σπαγγέτι»- και αυτό τα έλεγε όλα!
Γράφοντας στο blog του, Αλμ δήλωσε: «Στη φωτογραφία είναι εμφανές ότι φοράω ένα σουρωτήρι, για να αποδείξω την «πίστη μου στην Εκκλησία του Ιπτάμενος τέρατος των Σπαγγέτι»!
Τι άλλο θα δούμε;
Πηγή: cosmo.gr

Μήνυση κατά της ΕΛ.ΑΣ. και υπουργών.

Κατατέθηκε τελικά η μήνυση για τα μεγάλα επεισόδια στις μαζικές διαδηλώσεις, στις 15, 28 και 29 Ιουνίου, όπου, σύμφωνα με τη μήνυση αλλά και όσα έδειξαν οι κάμερες, εκτοξεύθηκαν χιλιάδες χημικά
Τη Δευτέρα κατατέθηκε τελικά η μήνυση από συνολικά 126 πολίτες και 150 μάρτυρες, για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων και των μεγάλων, μαζικών διαδηλώσεων, στις 15, 28 και 29/6/2011, στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους και περιοχές.
Η μήνυση γίνεται διότι, σύμφωνα με όσους την υποβάλλουν, η αστυνομία χρησιμοποίησε απρόκλητη δολοφονική βία αλλά και για την ρίψη χημικών, εκρηκτικών και λοιπών όπλων, κορυφώνοντας σε ένταση και έκταση το πογκρόμ που πραγματοποιήθηκε την 29/6/2011.
Η μήνυση στρέφεται προσωπικά κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, των Εισαγγελικών Λειτουργών οι οποίοι βρίσκονταν στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Ελ. Οικονόμου, του προϊσταμένου και των μελών του Τμήματος Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης, του προϊσταμένου και των μελών της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, των αστυνομικών των διμοιριών των ΥΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ που τελούσαν σε υπηρεσία κατά τις συγκεκριμένες αναφερόμενες ημερομηνίες και γενικά κατά παντός υπευθύνου που έδωσε εντολή για τις πράξεις που περιγράφονται στη μήνυση ή που με οποιονδήποτε τρόπο συνέδραμε τους ανωτέρω δράστες.
Οι 126 πολίτες – μηνυτές, προσήλθαν το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και συνέταξαν τη μήνυση ενώ στη συνέχεια προσήλθαν στην Γραμματεία της Εισαγγελίας του κτηρίου 16 για την κατάθεση της.
Ωστόσο, είναι γνωστό πως μέχρι σήμερα τέτοιες μηνύσεις από θύματα αστυνομικής και κρατικής καταστολής απορρίπτονται, με το αιτιολογικό ότι οι δράστες δεν μπορούν να εντοπιστούν.           Πηγή: news247.gr

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η νέα ροζ ταινία της Ντούβλη στο kourkouti....

Εμπνευσμένο μοντάζ στο εξώφυλλο της νέας ροζ ταινίας (τσόντας) της Μαριάννας Ντούβλη, έκανε το blog kourkouti, που υπάρχει στο sport24.gr. ΄Ετσι ενώ το αυθεντικό εξώφυλλο της ταινίας είναι το εξής:


μετα το πετυχημένο μοντάζ από τους υπεύθυνους του blog, γίνεται έτσι:

Κάνε μας πλάκα κ. Λοβέρδο!!!



"Προσέξτε αλλιώς θα φύγουμε", λέει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος σε πολιτικούς αντιπάλους και πολίτες, με αφορμή τους προπηλακισμούς, τις "μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές", όπως τις χαρακτηρίζει, αλλά και τον "καταγγελτικό αντιπολιτευτικό λόγο"
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το να μιλάει ένας πολιτικός, και μάλιστα Υπουργός, και να λέει την αλήθεια είναι κάτι σημαντικό. Αλλά να τα λέει αφού χρησιμοποίησε το ψέμα για να βγει, είναι σαν να σε βιάζει και μετά να σου λέει συγνώμη. Ε! η πράξη έχει ήδη γίνει....
Δεύτερον δε σας κρατάει κανένας...αν δε μπορείτε, που δε μπορείτε, φύγετε. Και αν δε θέλετε, πάλι ο δρόμος ανοιχτός είναι...Είπατε ότι λεφτά  ποτέ δεν υπήρχαν. Κ. Λόβέρδο, το ξέρουμε. Μας το έδειξε ο Λαζόπουλος.Από το 2009 σχεδίαζε ο πρωθυπουργός την είσοδο στο ΔΝΤ.Τώρα σας έπιασε όλους η ειλικρίνια....
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στις "μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές" και στον "καταγγελτικό αντιπολιτευτικό λόγο".Για το πρώτο , ήμαρτον.Παπάδες σας έκαναν μέχρι να σκάσουν οι βόμβες. Όσο για το δεύτερο, τι κάνατε εσείς όταν ήσασταν αντιπολίτευση? Μιλάγατε με γλυκόλογα? Μα για πόσο βλάκες μας περνάς.
Οι δηλώσεις που έκανε στην Real news συνοπτικά έχουν ως εξής:"Με όλα αυτά έρχεται στο μυαλό να φύγουμε εμείς, να έρθουν να τα κάνουν οι άλλοι. Να δούμε, θα τα κάνουν καλύτερα.
"Η συναίσθηση της εθνικής ευθύνης μας κρατά στο τιμόνι...Βεβαίως και αναλαμβάνουμε με θάρρος τις ευθύνες μας, αλλά υπάρχουν και όρια. Ας το σκεφτούν αυτό οι λειτουργούντες εκ τους ασφαλούς", δηλώνει.
Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για "ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη εκ του ασφαλούς κριτική", για "καταγγελτικό και εύκολο αντιπολιτευτικό λόγο", για "προπηλακισμούς" και "εξευτελισμούς προσωπικούς".
O υπουργός Υγείας παρομοιάζει τα κυβερνητικά στελέχη με "ανθρώπους στον λάκκο με τα λιοντάρια" και σημειώνει χαρακτηριστικά: "δεν μπορώ να ανεχτώ ως εθνική στάση ή ως λογική πολιτική συμπεριφορά να είμαστε π.χ. δέκα άνθρωποι στον λάκκο με τα λιοντάρια και να είναι πάνω από το λάκκο-δηλαδή, όχι μέσα, αλλά γύρω γύρω από αυτόν-διάφοροι άλλοι πολιτικοί από τον δικό μας χώρο, από τη μείζονα αντιπολίτευση κατά κύριο λόγο, από την Αριστερά κατά κυριότατο λόγο, και με σηκωμένο δάχτυλο να μας λένε πως να παλέψουμε με τα λιοντάρια, και ότι αυτοί, αν ήταν μέσα, θα τα κατάφερναν καλύτερα".
Πάντως για να ξέρετε κ. Λοβέρδο, όταν στη θέση των λιονταριών έρθουν οι Έλληνες, που είναι πεινασμένοι σαν λιοντάρια, τότε να σας δω....Κι όσο για τους άλλους, σίγουρα δε θα τα κάνουν καλύτερα, αφού οι δυο σας κάνατε σκατά τη χώρα, αλλά κοιτάξτε πρώτα τον εαυτό σας κι αφήστε τους άλλους..Ακους εκεί απειλεί κιόλας!!!!!

Φωτιά στη μεγαλύτερη φυτεία μαριχουάνας.

Ο στρατός του Μεξικού έβαλε φωτιά σε μία από τις μεγαλύτερες φυτείες μαριχουάνας!
 
Η φυτεία ήταν τέσσερις φορές μεγαλύτερη από εκείνη που κατείχε μέχρι τώρα το παγκόσμιο ρεκόρ.
Τα φυτά ήταν προστατευμένα κάτω από μαύρο πανί, στην έρημο Μπάχα, 250 χιλιόμετρα νότια της Τιχουάνα, στα σύνορα με το Σαν Ντιέγο.

Ο λαός του Μεξικό πιθανόν να παρακολούθησε λυπημένος αυτή τη θλιβερή εξέλιξη.....χα,χα

Επίθεση σκύλου σε ....καρχαρία!!

Ποιός δε φοβάται τους καρχαρίες?Πάντως ο σκύλος του βίντεο που ακολουθεί, σίγουρα όχι. Και όχι μόνο δε τρέμει στην παρουσία τους, αλλά τους επιτίθεται και τους τρέπει σε φυγή. Παρακολουθήστε...

Dog has a ride on a shark by Dailymotion_Greece

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Υψηλότερος ο μισθος των Ελλήνων βουλευτών από των Γερμανών!

Καλύτερα αμείβονται οι Έλληνες βουλευτές σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους καθώς οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές τους φτάνουν στα 8.500 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, πιο καλοπληρωμένοι αποδεικνύονται οι Ιταλοί με μισθό που φτάνει σχεδόν τα 12.000 ευρώ το μήνα.
 
Την ίδια στιγμή οι Γερμανοί βουλευτές παίρνουν το μήνα 7.668 ευρώ, οι Ισπανοί  4.000 ευρώ ενώ αντίθετα οι Ιταλοί 11.704 ευρώ!
Όπως δείχνει ρεπορτάζ της εφημερίδας Τύπος της Κυριακής, ο μισθός των Ελλήνων βουλευτών έχει ως εξής:
Βουλευτική αποζημίωση 4900 (καθαρά) 5.200 ευρώ (μικτά)
Έσοδα από επιτροπές (μ.ο.) 1.200 ευρώ
Επίδομα γραφείου 936 -1.000 ευρώ
Επίδομα κίνησης 364 – 607 ευρώ
Επίδομα κινητής τηλεφωνίας 200 ευρώ
Επίδομα σταθερού τηλεφώνου – ταχυδρομείου 834 ευρώ (10.000 ετησίως)
Χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ, ΟΣΕ, ΚΤΕΛ και ακτοπλοϊκά
Ανανέωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για βουλευτές που έχουν πάνω από μία θητεία 3.000 ευρω
Με τις ανάλογες μαθηματικές πράξεις διαπιστώνει κανείς πως οι μηνιαίες καθαρές αποδοχές κυμαίνονται από 8.400 – 8.700 ευρώ.
Ενώ ο μέσος μισθός των Ελλήνων σε σχέση με τον αντίστοιχο των Γερμανών, είναι κατά πολύ μικρότερος και συνεχίζει να μειώνεται τώρα με την οικονομική κρίση, αυτοί που τόσα χρόνια "τρώνε" το καταπέτασμα από τη χώρα μας, μάλλον τα έχουν πιο πολύ ανάγκη τα λεφτά. Τί είπατε κύριε Πάγκαλε??Ναι,ναι μαζί τα φάγαμε.......