Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Γιαπωνέζα πορνοστάρ θέλει το σπέρμα των θαυμαστών της

Γιαπωνέζα πορνοστάρ θέλει το σπέρμα των θαυμαστών της

Γιαπωνέζα πορνοστάρ αποφάσισε να κάνει ένα πρωτότυπο δώρο στους θαυμαστές της προτείνοντάς τους να... πρωταγωνιστήσουν όλοι στην νέα της ταινία.
Η Uta Kohaku ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας "Συλλογή Σπέρματος ΙΙ" κι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το σπέρμα των θαυμαστών της! Έτσι ανακοίνωσε πως όλοι όσοι προαιρούνται μπορούν να στείλουν απο ένα μπουκαλάκι προκειμένου αυτό να... εμφανιστεί στη νέα ταινία πορνό.
Πηγή:e-go.gr

Ετοιμη για να αντιμετωπίσει μια επιδημία... ζόμπι η Βρετανία

Ετοιμη για να αντιμετωπίσει μια επιδημία... ζόμπι η Βρετανία

Μετά τους Αμερικανούς φαίνεται πως η μανία με τα ζόμπι έχει κυριεύσει και τους Βρετανούς με διάφορα δημοσιεύματα να εμφανίζουν την κυβέρνηση έτοιμη να αντιμετωπίσει ακόμη και μια αποκάλυψη ζόμπι.
Η βρετανική εφημερίδα Telegraph δημοσιεύει πληροφορίες για τα σχέδια της κυβέρνηση να «βοηθήσει» τη Βρετανία να επιβιώσει από μια πιθανή επιδημία «ζωντανών νεκρών».
Σε περίπτωση μιας αποκάλυψης ζόμπι το Cabinet Office, η υπηρεσία που επωμίζεται τον συντονισμό της κυβέρνησης και των υπουργών, θα αναλάβει τον προγραμματισμό να επαναφέρει τη χώρα στην σωστή κατάσταση.
Το υπουργείο Αμυνας, μάλιστα, αναμένεται να έχει κεντρικό ρόλο υποβοηθώντας, ωστόσο, τις προσπάθειες των κρατικών δυνάμεων ασφαλείας και όχι να αναλάβει τα ηνία.
Οι πληροφορίες αυτές δόθηκαν από την κυβέρνηση έπειτα από ερώτηση μέσω του προγράμματος Freedom of Information (Ελευθερία της Πληροφορίας) όπου μπορούν ο πολίτες να ζητήσουν διευκρινίσεις για οποιαδήποτε ενέργεια των κρατικών αρχών.
Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που παρατηρείται το φαινόμενο, καθώς, το 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπρίστολ είχε ανακοινώσει συγκεκριμένα σχέδια για το πως να προετοιμαστεί κανείς για μια επιδημία ζόμπι.
Η έκθεση παρουσίαζε τέσσερα διαφορετικά στάδια συναγερμού, κατέγραφε τις πόλεις που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο κίνδυνο και έδειχνε και τον... σωστό τρόπο να σκοτώσεις ένα ζόμπι.

Πηγή:iefimerida.gr

Απίστευτο: Νυχτερινό κλαμπ για... παιδάκια στο εξωτερικό [εικόνες]

Απίστευτο: Κλαμπ για... παιδάκια στο εξωτερικό [εικόνες]

Ότι το κλάμπινγκ στο εξωτερικό έχει ξεφύγει, λίγο πολύ το ξέραμε ήδη. Ωστόσο, παρόλο που η είσοδος σε κλαμπ απαγορεύεται αυστηρά για ηλικίες μικρότερες των 18 ετών, στις ΗΠΑ λειτουργούν κανονικότατα τα πρώτα νυχτερινά κλαμπ για παιδιά και οι φωτογραφίες από τα event είναι τουλάχιστον σοκαριστικές.
Η αλυσίδα νυχτερινών μαγαζιών «All ages» έχει μαγαζιά στο Τορόντο, το Λος Άντζελες την Καλιφόρνια και άλλες περιοχές των ΗΠΑ και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει η ονομασία τους: ανοιχτά για παιδιά κάτω των 18 ετών.
Οι συνήθεις ηλικίες των θαμώνων αυτών των μαγαζιών κυμαίνονται από 11 έως 14 ετών, ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο, τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν είναι σε θέση ούτε να διαχειριστούν την ξαφνική αυτή ελευθερία, ούτε να φερθούν υπεύθυνα και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μόλις μία μικρή γεύση του τι επικρατεί εκεί μέσα. Ας ελπίσουμε μόνο να τις έχουν δει και οι κηδεμόνες τους, μήπως κάνουν κάτι γι' αυτό.







Πηγή:iefimerida.gr

Ποια πόλη είναι η πρωτεύουσα του σεξ

Ποια πόλη είναι η πρωτεύουσα του σεξ
Εδώ οι άνθρωποι δεν σταματούν να κάνουν σεξ. Θες ο ήλιος, θες η παραλία, θες η καλοπέραση, στο Μαϊάμι οι κάτοικοι κάνουν σεξ πιο συχνά από όλους!
Άντρες και γυναίκες έχουν σεξουαλική ζωή που αγγίζει το 74%. Δηλαδή 7 στους 10 κάνουν συχνά σεξ και όταν δεν κάνουν σεξ, σκέφτονται το σεξ τουλάχιστον 11 φορές την ημέρα.
Αυτά αποκάλυψε έρευνα εταιρείας προφυλακτικών.
Ο μέσος κάτοικος του Μαϊάμι θα κάνει σεξ 179 φορές το χρόνο, δηλαδή μια φορά κάθε 2 ημέρες.
Το 53% των κατοίκων έχει κάνει σεξ κατά μέσο όρο με 24 διαφορετικούς συντρόφους, ενώ τουλάχιστον το 42% στις ηλικίες μέχρι τα 35 σε κάποια φάση της ζωής τους δοκίμασαν σεξ με περισσότερους από έναν παρτενέρ ταυτόχρονα!

Πηγή:e-radio.gr

Δες που μπορούν να καταλήξουν οι γυμνές φωτογραφίες σου… [NSFW]


Αν συνηθίζετε να αποστέλλετε “προσωπικές” σας φωτογραφίες σε γνωστούς ή αγνώστους μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσετε, διότι διαφορετικά κινδυνεύετε να τις δείτε στη νέα ιστοσελίδα HunterMoore.tv μαζί με τους υπόλοιπους 250.000 επισκέπτες της…

Η ιστοσελίδα αποβλέπει στο μίσος, την οργή ή τη μανία για εκδίκηση που ως άνθρωποι μπορεί να τρέφουμε για κάποιον/α άλλο/η και υπόσχεται ότι λειτουργεί τελείως ανώνυμα. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν μέχρι 10 φωτογραφίες του θύματος και να συμπεριλάβουν ακόμα και link με το προφίλ του στο Facebook. Μοναδικός περιορισμός είναι ότι οι εικονιζόμενοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
Σύμφωνα με τον άνθρωπο που συνέλλαβε την τρομακτική αυτή ιδέα, Hunter Moore, η ιστοσελίδα του θα μας κάνει να ξανασκεφτούμε αν θέλουμε να κάνουμε παιδιά…
Πηγή:techgear.gr

Όταν η φύση οργιάζει... (pics)

Όταν η φύση οργιάζει... (pics)
Eίναι αστείο, όμως αυτά τα λουλούδια σού θυμίζουν κάτι άλλο, κάτι πιο πονηρό.
Αν όχι, είσαι πολύ αθώος.
Πηγή:e-radio.gr

Τα δημοφιλέστερα άρθρα της Wikipedia για το 2012 (λίστα και με τα Ελληνικά). Πρωτιά για το Facebook…

Η στατιστική ανάλυση από τον Toolserver της Wikipedia μας δίνει και για φέτος τις λίστες με τα δημοφιλέστερα άρθρα της online εγκυκλοπαίδειας, όπου την πρωτιά για το 2012 παίρνει το άρθρο για το λήμμα “Facebook” με περισσότερες από 32.6 εκατ. εμφανίσεις.
Wikipedia Most Viewed Articles 2012
Μέσα στα κορυφαία 100 της λίστας συναντώνται αρκετά αναμενόμενα άρθρα, όπως η καταστροφή του κόσμου, δημοφιλείς ταινίες και προσωπικότητες, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι από τον κόσμο της τεχνολογίας μόνο οι Facebook (#1) και Google (#9) βρίσκονται μέσα στη λίστα.

Wikipedia Most Viewed Greek Articles 2012
Σε ό,τι αφορά άρθρα γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα, η πρώτη θέση ανήκει στην Ελλάδα με 443.000 εμφανίσεις, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Χρυσή Αυγή(δυστυχώς), Σουλειμαν Α’ ο Μεγαλοπρεπής(ξανά δυστυχώς), Χρυσή Τομή και Οδυσσέας Ελύτης.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα πιο δημοφιλή άρθρα ανά κατηγορία είναι τα εξής:
  • Προσωπικότητα: Whitney Houston
  • Τηλεοπτική εκπομπή: The Big Bang Theory
  • Τοποθεσία: ΗΠΑ
  • Συγκρότημα: One Direction
  • Γεγονός: Ολυμπιακοί Αγώνες 2012
  • Ταινία: The Avengers
  • Λίστα: Θάνατοι μέσα στο 2012
  • Βιβλίο: 50 Shades of Grey
  • Εταιρεία: Facebook
Μπορείτε να δείτε ολόκληρες της λίστες για κάθε γλώσσα εδώ.
Πηγή:techgear.gr

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τα 10 καλύτερα στολισμένα μέρη του κόσμου - Μαγευτικές ΦΩΤΟ

Δείτε ποια μέρη του κόσμου κλέβουν την παράσταση για τον εορταστικό τους στολισμό σύμφωνα με το national geographic.
Οι φωτογραφίες ειναι μαγευτικές, σαν παραμύθι...


Vienna, Austria

Tivoli Gardens, Copenhagen

Brussels, Belgium

Callaway Gardens, Georgia

Medellín, Colombia
Gothenburg, Sweden

Hong Kong, China

Madrid, Spain

Kobe, Japan

Saint Augustine, Florida
Πηγή:newsit.gr

Κατεβάζετε από το ίντερνετ;


Διαβάστε αυτό!
100.000 κατηγορούμενοι στις ΗΠΑ, για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων!!
Οι διώξεις αφορούν χρήστες του διαδικτύου, που έχουν ως…χόμπι, να κατεβάζουν ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο, μουσική και προγράμματα, μέσω των αρχείων Torrent. Από τις 80 υποθέσεις που έχουν υποβληθεί αρχικά, 68 είναι ακόμα ενεργές με 70.914 κατηγορούμενους.
Οι μαζικές μηνύσεις κατά των χρηστών, είναι μια νέα ροή εσόδων για τις βιομηχανίες παραγωγής ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου και τα κινηματογραφικά στούντιο. Οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων προσπαθούν να αποκτήσουν τα προσωπικά στοιχεία εκείνων που διαμοιράζουν το προστατευμένο υλικό και μετά, προσφέρουν στον εναγόμενο την δυνατότητα να διευθετήσουν την υπόθεση με την καταβολή από την πλευρά του μερικών εκατοντάδων – ή ακόμα και χιλιάδων – δολαρίων.
Τα θύματα λένε ότι αυτό θα τους επιτρέψει να αποφύγουν την πλήρη δίκη και ενδεχομένως ακόμα μεγαλύτερα οικονομικά πρόστιμα.
Πηγή:parapolitika.gr

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά είναι φοροφυγάδες

Οι αρχές της Ουκρανίας, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αυξήσουν τα κρατικά έσοδα, υπενθύμισαν σε όσους αναλαμβάνουν το ρόλο του Ντιντ Μορόζ—του τοπικού Αγιου Βασίλη—και των βοηθών του να μην ξεχνούν να πληρώνουν φόρο εισοδήματος.
Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά είναι φοροφυγάδες
Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με χρεολύσια εννιά εκατομμυρίων για το επόμενο έτος και ένα δημοσιονομικό έλλειμμα το οποίο τριπλασιάστηκε μέσα σε δέκα μήνες, αγγίζοντας τα τέσσερα δισεκατομμύρια.
Οι φορολογικές υπηρεσίες της Ουκρανίας εξετάζοντας τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις στο Διαδίκτυο ανακάλυψαν πως οι Άγιοι Βασίληδες και οι γυναίκες βοηθοί τους κερδίζουν από 250 ως 3.500 γκρίβνια (30 ως 440 δολάρια) την ώρα στην πρωτεύουσα Κίεβο.
Φυσικά κανείς τους δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση για τα ποσά αυτά...
Πηγή:e-go.gr

Γράμμα-Σοκ: Κινέζος εργάτης παιχνιδιών ζητεί βοήθεια

Κραυγή απόγνωσης από Κινέζο εργάτη που έγραψε γράμμα και το έβαλε μέσα σε κουτί παιχνιδιών. Ο καταναγκασμός, οι μισθοί και ανάγκη για βοήθεια (Pic)

Τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας θέλησε να καταγγείλει ένας Κινέζος εργάτης μέσα από ένα γράμμα, το οποίο έκρυψε σε ένα κουτί παιχνιδιών. Το μήνυμα που συγκλόνισε και επιβεβαιώσε για ακόμη μία φορά πως η χαρά που προσφέρουν τα παιχνίδια αποτελεί την ''καταδίκη'' των ανθρώπων που δουλεύουν για αυτά.
Η σκληρή πραγματικότητα της κατασκευής παιχνιδιών σε εργοστάσια της Κίνας αποτυπώθηκε σε ένα γράμμα απόγνωσης από εργάτη που μη μπορώντας να ζει άλλο υπό το βάρος της εκμετάλλευσης θέλησε να γνωστοποιήσει στο δυτικό κόσμο πώς ζουν και πώς εργάζονται.
Το γράμμα αυτό ταξίδεψε ως την άλλη άκρη της γης και έφθασε στα χέρια μιας 42χρονης Αμερικανίδας, η οποία δεν πίστευε αυτό που αντίκρισε όταν άνοιξε το κουτί.

''Αυτό που δεν περίμενα ήταν μια απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια από έναν Κινέζο εργάτη ο οποίος αναγκάζεται να φτιάχνει πράγματα κάτω από βίαιες συνθήκες'', ανέφερε η ίδια.
''Δεν αντέχω άλλο. Βοηθήστε μας! Χιλιάδες άνθρωποι κάτω από τον Κινεζικό Κομμουνισμό θα σας ευχαριστούν και θα σας θυμούνται για πάντα'', αναφέρει.
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες εργασίας
Δουλεύουν 15 ολόκληρες ώρες την ημέρα, χωρίς αργίες, χωρίς Σαββατοκύριακα γα ένα κομμάτι ψωμί στην κυριολεξία, καθώς αμείβονται με 1,61 δολάρια μηνιαίως.
Τα εργοστάσια παιχνιδιών είναι για αυτούς τους ανθρώπους στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας. Στο γράμμα ο εργάτης προτρέπει όποιον το βρει να το στείλει στην Παγκόσμια Οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η Διευθύντρια στο Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κίνας, Sophie Richardson, δήλωσε στο Oregonian ότι η καταγωγή ή η αυθεντικότητα της επιστολής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.
''Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι οι συνθήκες που περιγράφονται στην επιστολή είναι αληθινές με όσα γνωρίζουμε σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στα στρατόπεδα εργασίας''.
Πηγή:news247.gr

«Ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθος»: Το βίντεο που έχει συγκλονίσει τους χρήστες του διαδικτύου!


 
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ειδικά στο Facebook δεν σταματούν οι κοινοποιήσεις!
Το βίντεο που θα δείτε έχει τον τίτλο: "Ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθος".
Δείτε την τρυφερότητα, την επιμονή, την αγάπη που δείχνει το σκυλάκι της φωτογραφίας σε ένα παιδί με σύνδρομο down που ούτε στον ύπνο του δεν θα συναντήσει από άλλους ανθρώπους.

Πηγή:picantico.blogspot.gr

Οι 10 πιο “πειρατικές” ταινίες για το 2012. Πρωτιά για το Project X!

Αφού είδαμε τις 10 πιο “πειρατικές” τηλεοπτικές σειρές του 2012, σειρά παίρνει η λίστα με τις 10 πιο “πειρατικές” ταινίες για τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες.
Project X
Όπως θα δείτε και στην παρακάτω λίστα της ιστοσελίδα Torrentfreak, το Project X είναι η ταινία που “κατέβηκε” περισσότερο από κάθε άλλη (με σχεδόν 9 εκατ. downloads), αφήνοντας πίσω του τεράστιες επιτυχίες του φετινού box office, όπως τα The Dark Knight Rises και The Avengers.

Most Pirated Movies 2012
Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι απουσιάζουν από τη λίστα τίτλοι όπως το Skyfall και το The Hunger Games, κάτι που μπορεί να οφείλεται στην κακή ποιότητα των διαθέσιμων torrents. Πάντως, σε σύγκριση με την περυσινή λίστα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε απόλυτους αριθμούς, γεγονός που σημαίνει ότι ο κόσμος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται έντονα για νέες ταινίες, ενώ όλα τα μέτρα που λαμβάνονται κατά καιρούς κατά της πειρατείας αποδεικνύονται αναποτελεσματικά.
Πηγή:techgear.gr

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Facebook για το 2012

Τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Facebook για το 2012
Το Facebook εκτός από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει στους χρήστες του στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας με διάφορες εφαρμογές, αλλά και με πολλά παιχνίδια.Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που δεν μπορούν ξεκολλήσουν από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου ή του υπολογιστή τους, αφού προσπαθούν να περάσουν μία ακόμα πίστα στο αγαπημένο τους παιχνίδι.
Με το τέλος του 2012 να πλησιάζει το Facebook ανακοίνωσε τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια του για τη χρονιά αυτή. Η λίστα βασίζεται στα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιεί το Facebook για να κατατάξει και τις εφαρμογές του στο App Center, που σημαίνει ότι βασίζεται τόσο στη βαθμολόγηση όσο και στα επίπεδα ενασχόλησης και διάδρασης των χρηστών στο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Νοεμβρίου 2012.
  1. SongPop (της FreshPlanet, διαθέσιμο σε Facebook.com, iOS και Android)
  2. Dragon City (της Social Point, διαθέσιμο στο Facebook.com)
  3. Bike Race (της Top Free games, διαθέσιμο στο iOS)
  4. Subway Surfers (της Kiloo, διαθέσιμο σε iOS και Android)
  5. Angry Bids Friends (της Rovio, διαθέσιμο στο Facebook.com)
  6. FarmVille 2 (της Zynga, διαθέσιμο στο Facebook.com)
  7. Scramble with Friends (της Zynga, διαθέσιμο στο iOS)
  8. Clash of Clans (της Supercell, διαθέσιμο στο iOS)
  9. Marvel: Avengers Alliance (της Playdom, διαθέσιμο στο Facebook.com)
  10. Draw Something (της Zynga, διαθέσιμο σε iOS και Android)

Πηγή: iefimerida.gr

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Οι 10 πιο πειρατικές τηλεοπτικές σειρές του 2012

Η ιστοσελίδα TorrentFreak δημοσίευσε και φέτος τη λίστα με τις 10 τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν τα περισσότερα παράνομα downloads για το 2012.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το ‘Game of Thrones‘ με 4.280.000 downloads/επεισόδιο, ρίχνοντας από την κορυφή το ‘Dexter’ (πιο πειρατική σειρά του 2011) με 3.850.000 downloads.

Για το 80% της πειρατείας ευθύνονται χρήστες εκτός των ΗΠΑ, κάτι που είναι λογικό λόγω της μη διαθεσιμότητάς τους στις χώρες τους (τουλάχιστον ταυτόχρονα με την κυκλοφορία τους στο Internet).
Την πεντάδα συμπληρώνουν οι κωμικές σειρές ‘The Big Bang Theory’ και ‘How I Met Your Mother’ καθώς και το πολυβραβευμένο ‘Breaking Bad’. Αναλυτικά το Top 10 θα βρείτε παρακάτω:
 
Πηγή:techgear.gr

Ζητούν για δώρο πετρελαιοπηγές

Χιλιάδες παιδιά στη Ρωσία καθώς πλησιάζει η Πρωτοχρονιά συγκεντρώνονται στο παλάτι του Ντεντ Μορόζ (Παππούς Παγετός) κοντά στη Μόσχα για να ζητήσουν τα δώρα τους—από σοκολατάκια ως...πετρελαιοπηγές.
Ζητούν για δώρο πετρελαιοπηγές
"Οι επιθυμίες των παιδιών είναι καμιά φορά απρόβλεπτες. Ένα αγοράκι μου ζήτησε την περασμένη εβδομάδα μια πετρελαιοπηγή", δήλωσε ο Ρώσος Άγιος Βασίλης.
Συνήθως ζητούν παιχνίδια που βλέπουν στην τηλεόραση, πολύπλοκες κατασκευές ή κούκλες, διευκρινίζει από το παλάτι του, το οποίο είναι φτιαγμένο από ξύλο, εγκαινιάστηκε το 2004 από τον δήμαρχο της Μόσχας και το επισκέπτονται περίπου 3.000 παιδιά κάθε ημέρα.
Ο Ντεντ Μορόζ είναι ο ήρωας των ρωσικών παραμυθιών με την πιο θετική ενέργεια,
υποστηρίζουν ειδικοί.
Δώρα δεν ζητούν μόνο τα παιδιά, αλλά και οι ενήλικες. Όμως δεν απευθύνονται στον Παππού Παγετό, αλλά στην εγγονή του, τη Νεράιδα του Χιονιού (Σνεγκουρότσκα) που ζει σε ένα επίσης ξύλινο παλάτι ακριβώς δίπλα.
Φοράει μπλε φόρεμα και ασημένια κορώνα και εκπληρώνει τις ευχές των μεγάλων για υγεία, ευημερία και ένα τυχερό μέλλον για τα παιδιά τους.
Πηγή:e-go.gr

Κώστας Μητσοτάκης: Κάνει ντοκιμαντέρ την γκαντεμιά του

Ο Κώστας Μητσοτάκης ήταν ο μοναδικός κάτοικος χωριού στην Ισπανία, που δεν αγόρασε τον λαχνό των 700 εκατομμυρίων ευρώ. Έναν χρόνο μετά, γυρίζει ντοκιμαντέρ για την ατυχία του.

Έμεινε στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος χαμένος της χριστουγεννιάτικης El Gordo που έκανε ένα ολόκληρο χωριό πλούσιο. Ο Κώστας Μητσοτάκης όμως, δεν είχε αγοράσει τον τυχερό λαχνό, με αποτέλεσμα να είναι ο μόνος που δεν κέρδισε χρήματα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Espresso", έναν χρόνο μετά λοιπόν, γυρίζει ντοκιμαντέρ για τον ξαφνικό πλουτισμό του χωριού Σοντέτο, με τίτλο "Cuando Toco" (Όταν σε ακουμπούν).
Ακόμη και ο συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ, Λαρς Ταγκ Σόρενσεν, δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ψυχραιμία του Μητσοτάκη.
"Περιμένω ακόμα τη στιγμή, που ο Κωστής θα θυμώσει, θα αφήσει τη βιτρίνα της ψυχραιμίας του να καταρρεύσει και θα εξομολογηθεί ότι είναι πραγματικά έξαλλος και με τάσεις αυτοκτονίας ή κάτι τέτοιο. Δεν το κάνει όμως. Δεν ξέρω άλλον, που θα μπορούσε να το πάρει τόσο ήρεμα", λέει.
Ο 43χρονος κινηματογραφιστής Μητσοτάκης όμως, αντ' αυτού, όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι όλο το χωριό κέρδισε, πήρε την κάμερά του και βγήκε στους δρόμους, καταγράφοντας σκηνές πραγματικής φρενίτιδας, όπως τις γυναίκες να συρρέουν στο κομμωτήριο του χωριού, για να είναι ευπαρουσίαστες όταν θα κατέφθαναν τα τηλεοπτικά συνεργεία.
Έναν χρόνο μετά, οι κάτοικοι παραμένουν "προσγειωμένοι", αφού επέλεξαν να μην σπαταλήσουν τα 120 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισαν (από τα 700 συνολικά εκατομμύρια της λοταρίας), αλλά με αυτά οι περισσότεροι ανακαίνισαν τα σπίτια τους, αγόρασαν περισσότερη γη για καλλιέργεια, ενώ ανανέωσαν και τον γεωργικό εξοπλισμό τους.
Φυσικά, και φέτος αγόρασαν δελτία για τη λοταρία, το έπαθλο της οποίας αγγίζει τα 2 δισ. ευρώ!
Πηγή:news247.gr

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Τί είχαν ετοιμάσει οι λαοί για το τέλος του κόσμου (video)

Ήρθαν τελικά οι ... εξωγήινοι ;

Η ημέρα της... προγραμματισμένης συντέλειας πέρασε και φυσικά το τέλος αναβλήθηκε ακόμη μία φορά. Σύμφωνα με την ερμηνεία του ημερολογίου των Μάγια, ο κόσμος έπρεπε να καταστραφεί στις 11.11 το πρωί στς 21 Δεκεμβρίου 2012. Χιλιάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί στη Γουατεμάλα στον ναό των Μάγια περιμένοντας να γιορτάσουν το τέλος του 13ου Μπακτούν, το τέλος δηλαδή του ημερολογίου των Μάγια.
Στη Γαλλία, επίσης, συγκεντρώθηκαν στο Bugarach, όπου όλες τις τελευταίες εβδομάδες φημολογείτο ότι θα ήταν το μόνο χωριό που θα επεβίωνε της καταστροφής και ντυμένοι εξωγήινοι γιόρτασαν τη σωτηρία του ανθρώπινου γένους.
Στη Βρετανία ένας άνδρας είχε στοιχηματίσει 10 λίρες ότι το τέλος θα ερχόταν την Παρασκευή και περίμενε να κερδίσει 50.000 λίρες αν το στοίχημά του επαληθευόταν (άγνωστο από πού θα έπαιρνε τα χρήματα καθώς αν συνέβαινε το μοιραίο δεν θα έμενε φύλλο στον πλανήτη, ούτε καν ο πλανήτης).
Η Αυστραλία δέχθηκε «βομβαρδισμό» μηνυμάτων, καθώς ήταν η πρώτη χώρα όπου χάρασσε το ξημέρωμα και όλοι υπέθεταν ότι η συντέλεια θα ξεκινήσει από εκεί αφού προηγείται ημερομηνιακά. Στην Ταϊβάν έστησαν μία πυραμίδα, ρέπλικα των Μάγια και τοποθέτησαν ένα χρονόμετρο στην κορυφή της, όπου μετρούσαν πόσες ώρες, λεπτά δευτερόλεπτα μένουν πριν από το τέλος. Αρκετοί επισκέπτες έφθασαν μέχρι και το Μεξικό που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από το μνημείο των Μάγια.
Παρόμοια πάρτι συντέλειας διοργανώθηκαν σε ολόκληρο τον πλανήτη, στη Ρωσία, στο Περού, στην Ταϊβάν, στην Ισπανία, στη Γαλλία, στη Βραζιλία κ.α. όπου οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν το ξημέρωμα με τα χέρια ψηλά στον ορίζοντα χαιρετίζοντας τη νεά αρχή. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους εορτασμούς κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Πηγή:parapolitika.gr