Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Δεν πήγε στον γάμο και το ζευγάρι της έστειλε τον... λογαριασμό!

Δεν πήγε στον γάμο και το ζευγάρι της έστειλε τον... λογαριασμό!
Η Jessica Baker δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο όταν αποφάσισε να μην πάει στον γάμο των φίλων της.

Η γυναίκα, από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, ανέφερε στο KARE-TV ότι εκείνη και ο σύζυγός της πρέπει να δώσουν 75,90 δολάρια στο νιόπαντρο ζευγάρι, επειδή δεν πήγαν στον γάμο και δεν κατανάλωσαν τα γεύματα που τους αντιστοιχούσαν στη δεξίωση (συν τον φόρο)!
Όπως ανέφερε η Jessica, η μητέρα της Baker, που θα πρόσεχε το παιδί τους ενώ εκείνοι έλειπαν, είχε κάποιο απρόοπτο και έτσι δεν μπόρεσαν να παραστούν στην τελετή, ούτε στη δεξίωση. Μέγα λάθος!
«Το τιμολόγιο έφτασε χθες με το ταχυδρομείο», ανέφερε η γυναίκα στο NBC. Στην αρχή θεώρησε πως της έκαναν πλάκα. Όμως δεν ήταν αστείο, ήταν πέρα για πέρα αληθινό.
Να και η απόδειξη.


Πηγή:e-radio.gr

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Σάλος στη Δουκίσσης Πλακεντίας: Εικόνες πορνό στην οθόνη ενημέρωσης δρομολογίων του Προαστιακού

΄
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες του προαστιακού που βρέθηκαν σήμερα στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, όταν ξαφνικά εικόνες πορνό έκαναν την εμφάνισή τους στην οθόνη ενημέρωσης δρομολογίων. Σάλος προκλήθηκε όταν η σχετική φωτογραφία κυκλοφόρησε στα social media. Τι αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό
Σάλος προκλήθηκε σήμερα στα social media όταν χρήστης του twitter ανέβασε μια φωτογραφία από το σταθμό του προαστιακού στη Δ. Πλακεντίας όπου η οθόνη ενημέρωσης δρομολογίων αντί για τα δρομολόγια προέβαλε εικόνες πορνό.
Οι περισσότεροι αρχικά νόμιζαν ότι η φωτογραφία είναι προϊόν επεξεργασίας, ωστόσο το περιστατικό επιβεβαίωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την παρακάτω ανακοίνωση:
"Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ερευνά συμβάν το οποίο σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, φέρεται να έλαβε χώρα στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» του Προαστιακού, με την προβολή παράνομου περιεχομένου από οθόνη ενημέρωσης δρομολογίων.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πιθανότερο σενάριο είναι νεαρός χάκερ να “ανέβασε” εικόνα (επιφάνεια εργασίας υπολογιστή) για μερικά δευτερόλεπτα σε μια και μόνο οθόνη του σταθμού, και όχι βίντεο, παράνομου υλικού, προκειμένου να το τραβήξει φωτογραφία και στη συνέχεια να το αναρτήσει στο διαδίκτυο (social media), για να κάνει κάποιου είδους φάρσα (troll, viral, κλπ).
Σε καμία περίπτωση δεν προβλήθηκε σε σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ταινία ακατάλληλου περιεχομένου ούτε υπήρξε καμία παραβίαση στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και ούτε έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο από επιβάτες ή προσωπικό των σταθμών.
Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που έστησε όπως όλα δείχνουν νεαρός φαρσέρ, του οποίου τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν ταυτοποιηθεί, σε μία και μόνο οθόνη ενημέρωσης.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα".
Πηγή:news247.gr

Δύο Γερμανοί έφτιαξαν σε... επιτραπέζιο παιχνίδι την ελληνική κρίση -Πώς παίζεται [εικόνες]

Δύο Γερμανοί έφτιαξαν σε... επιτραπέζιο παιχνίδι την ελληνική κρίση -Πώς παίζεται [εικόνες]
0 28χρονος Νικολάι Ντίεκερτς και ο 29χρονος Τζούλιαν Σάρντελ μοιράζονται ένα κοινό πάθος: τα επιτραπέζια παιχνίδια. Μόνο που τους ενδιαφέρει να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα παιχνίδια της αγοράς και να προωθήσουν τις δικές τους ιδέες.
Φαίνεται πως η οικονομική κρίση που ενέσκηψε από το 2009 στην Ευρώπη και ιδιαιτέρως στις χώρες της περιφέρειας -ανάμεσά τους και η Ελλάδα- αποτέλεσε για τους δύο Γερμανούς το απαραίτητο κίνητρο για να σχεδιάσουν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που αναφέρεται στο σήμερα και μπορεί να προσελκύσει φίλους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τολμούσαν να ασχοληθούν με τέτοιου είδους δραστηριότητες.
Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, Suddeutsche Zeitung, οι δύο τους, μαζί με άλλους τρεις φίλους τους, μετέχουν εδώ και τέσσερα χρόνια σε εθνικά πρωταθλήματα επιτραπέζιων παιχνιδιών και παράλληλα ξεκίνησαν να δημιουργούν το δικό τους παιχνίδι. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το «€urocrisis». Σε αυτό «μετέχουν» οι χώρες που βρέθηκαν ή εξακολουθούν να βρίσκονται στο χείλος της χρεοκοπίας – φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα.
Η πρώτη εμφάνιση του παιχνιδιού έγινε πριν από δύο χρόνια σε μια εμπορική έκθεση στο Έσσεν και έκτοτε τοπ παιχνίδι έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές, χάρη στη βοήθεια και τις συμβουλές που δέχονται οι δημιουργοί του από πολύ κόσμο. Σε αυτό οι παίκτες διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας, αναζητούν αγοραστές για τις ιδιωτικοποιήσεις που θέλουν να κάνουν, ενώ ελέγχουν και το χρυσό και τα ομόλογα της χώρας που έχουν επιλέξει. Οι χώρες που μετέχουν στο επιτραπέζιο παιχνίδι είναι η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Γαλλία. Στόχος είναι να προχωρήσει ο παίκτης σε όσο το δυνατόν περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις. Φυσικά, δεν σκοπεύει να εξηγήσει τους λόγους που οδηγούν σε μια οικονομική κρίση, αλλά να προβοκάρει και να βάλει τον παίκτη στη θέση του διοικητή μιας τράπεζας, όπως λέει ο Τζούλιαν Σάρντελ που κατέχει δίπλωμα Πολιτικών Επιστημών.
Το ενδιαφέρον στοιχείο για όσους παίκτες επιλέγουν να... ασχοληθούν με την Ελλάδα είναι αν θα προχωρήσουν σε extreme αποφάσεις και θα αναγκαστούν να πουλήσουν ακόμη και την Ακρόπολη για να σώσουν τη χώρα από τη χρεοκοπία. Το σίγουρο είναι ότι κάθε παίκτης χρειάζεται να «χτίσει» μια στρατηγική κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αν δεν θέλει να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο και δεν προορίζεται για μικρά παιδιά.


Πηγή:  iefimerida.gr 

Δωρεάν καύσιμα σε οδηγούς με μαγιό προσφέρει βενζινάδικο στο Κίεβο

Δωρεάν καύσιμα σε οδηγούς με μαγιό προσφέρει βενζινάδικο στο Κίεβο
Εκατοντάδες Ουκρανοί έσπευσαν την Κυριακή σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να εκμεταλλευτούν την πρωτότυπη προσφορά του. Οι πελάτες προμηθεύτηκαν δωρεάν καύσιμα για τα αυτοκίνητά τους με μία και μόνο προϋπόθεση: Να φοράνε τα μαγιό τους.

Από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν έξω από το βενζινάδικο ουρές εκατοντάδων αυτοκινήτων με τους οδηγούς αλλά και τους συνεπιβάτες τους ντυμένους με μαγιό.

Τα φλας των φωτογραφικών μηχανών άστραψαν και τα περισσότερα κλικ δέχτηκαν, όπως ήταν φυσικό, οι γυναίκες οδηγοί που βγήκαν με τα μπικίνι τους για να βάλουν βενζίνη.
Πηγή:in.gr

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Καθηγήτρια ζήτησε από τους μαθητές να της περιγράψουν πώς θα τη... δολοφονούσαν!

Καθηγήτρια ζήτησε από τους μαθητές να της περιγράψουν πώς θα τη... δολοφονούσαν!
Συγγνώμη από τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών της αναγκάστηκε να ζητήσει μια καθηγήτρια από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, η οποία τους ζήτησε να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους, ώστε να περιγράψουν με γλαφυρότητα πώς ακριβώς θα τη δολοφονούσαν!
Μάλιστα, αντίγραφο της παραπάνω επιστολής της καθηγήτριας μετά την γκάφα της έλαβε και η εφημερίδα Washington Post. Το γεγονός, βέβαια, συνέβη τον Νοέμβριο, όμως μέχρι τώρα δεν είχε δημοσιοποιηθεί.
Όπως αναφέρει στην απολογία της η Patricia Lorenzen, δασκάλα του Kingsview Middle School, έδωσε μια εργασία στους μαθητές των τεσσάρων τάξεων που διδάσκει, κατά την οποία έπρεπε να εφαρμόσουν τις έννοιες τις γραμματικής που πρόσφατα είχαν μάθει. Τους ζήτησε, λοιπόν, να γράψουν μια ιστορία στην οποία θα χρησιμοποιούσαν τουλάχιστον τρεις ενεργητικές μετοχές, τρία απαρέμφατα και τρία ρήματα, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο θα τη δολοφονούσαν.
Η ίδια, όπως είπε, ήθελε να δημιουργήσει μια ελκυστική εργασία για την αναθεώρηση ορισμένων εννοιών της γραμματικής, η οποία όμως προφανώς δεν ήταν κατάλληλη και δεν έπρεπε να γίνει, αφού παραδέχτηκε το λάθος της. Ευτυχώς βέβαια δεν έχασε τη δουλειά της, ενώ έβαλε «Άριστα» σε όλους τους μαθητές της, είτε είχαν προλάβει να τελειώσουν την εργασία, είτε όχι. Πάντως, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στα μέσα ενημέρωσης και, όπως δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου, «το θέμα διευθετήθηκε».

Πηγή:e-radio.gr