Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Facewash: Σβήσε καθετί ανεπιθύμητο από το προφίλ σου στο Facebook


Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα makeover στο προφίλ σου στο Facebook κάνοντάς το πιο σοβαρό και σβήνοντας όλα τα ανεπιθύμητα likes, comments και posts που κατά καιρούς έχεις δημοσιεύσει, ήρθε η νέα εφαρμογή Facewash για να σε βοηθήσει στην προσπάθειά σου.

Με το Facewash μπορείς να κάνεις μια λίστα με όλες τις λέξεις που θέλεις να αναζητήσεις και στη συνέχεια να διαγράψεις/τροποποιήσεις οτιδήποτε σχετικό ή να ρυθμίσεις ποιος μπορεί να το βλέπει. Όπως συνηθίζεται, η εφαρμογή ζητά πρόσβαση στα δεδομένα, τις φωτογραφίες, το email και γενικά όλες τις πληροφορίες που έχεις καταχωρήσει στο Facebook.
Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν το Facewash εδώ.
Πηγή:techgear.gr

Απίστευτο 11χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του λόγω... κακών βαθμών


Μόλις έμαθε ότι ο δάσκαλος θέλει να δει τους γονείς του... θέλησε να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί! Ο 11χρονος από την Ισπανία έβαλε ολόκληρη τη χώρα να τρέχει για να τον βρει μόνο και μόνο για να μη μάθουν οι γονείς του ότι δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στο σχολείο!
Ο μικρός λίγο πριν πάνε στο σχολείο οι γονείς του και αποκαλυφθούν οι κακές του επιδόσεις έστειλε με το κινητό του ένα μήνυμα στον πατέρα του. Του έγραφε ότι είχε απαχθεί.
Ο πατέρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο τον μικρό. Το παιδί προσποιούμενο ότι είναι σε κατάσταση σοκ άρχισε να του περιγράφει ότι έπεσε θύμα απαγωγής την ώρα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια. Είπε ότι το είχαν ρίξει στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και δεν γνώριζε που το πήγαιναν.
Ο μικρός αμέσως μετά προσποιήθηκε ότι δεν έχει καλό σήμα και το τηλέφωνο έκλεισε...
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές, έγιναν ανακοινώσεις από τηλεόραση και ραδιόφωνο, πάρθηκαν ειδικά μέτρα στα σύνορα με την Πορτογαλία... αναστατώθηκε ολόκληρη η χώρα.
Κάποια στιγμή ο πατέρας του παιδιού παρατήρησε ότι έλειπαν από το σπίτι τα κλειδιά ενός δεύτερου σπιτιού που διαθέτει η οικογένεια.
Ο πατέρας αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στο δεύτερο σπίτι και ... εκεί βρήκε το γιο του.
Ο μικρός ομολόγησε ότι τα έκανε όλα γιατί είχε τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι οι γονείς του θα μάθαιναν για τους κακούς βαθμούς του στο σχολείο!
Πηγή:newsit.gr

Αποζημιώθηκε με 75.000 ζευγάρι που συνελήφθη στο μετρό επειδή χόρευε

Εστω και ένα χρόνο μετά την απότομη προσγείωση στην... πλατφόρμα του σταθμού, ήρθε η ηθική και όχι μόνο αποκατάσταση.
Αποζημιώθηκε με 75.000 ζευγάρι που συνελήφθη στο μετρό επειδή χόρευε
Το ζευγάρι που συνελήφθη στο μετρό της Νέας Υόρκης επειδή χόρευε τσάρλεστον, κυνήγησε δικαστικά την αστυνομία και πέτυχε τελικά να κερδίσει μία «ιστορική» δίκη της... καλής διάθεσης ενάντια στην αστυνόμευση.
Το δικαστήριο δεν καταδίκασε τον Δήμο της Νέας Υόρκης και την αστυνομία που υπάγεται σε αυτόν, γιατί οι δικηγόροι πέτυχαν έναν συμβιβασμό, πληρώνοντας στα θύματα της υπόθεσης εξωδικαστική αποζημίωση 75.000 δολαρίων.
Φυσικά, στη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος και η Αστυνομία επιμένουν ότι ο συμβιβασμός δεν σημαίνει επ΄ ουδενί ότι έκαναν κάτι λάθος...

Οπως γράφαμε το περασμένο καλοκαίρι, όταν έχεις περάσει τα 50, έχεις μία επιτυχημένη καριέρα, είσαι υγιής και είσαι και ερωτευμένος, έχεις κάθε δικαίωμα να το γιορτάζεις και να το δείχνεις. Τουλάχιστον αυτό πίστευαν η Κάρολιν Στερν και ο Τζορζ Ες και ο χώρος στον οποίο βρίσκονταν, έμοιαζε ιδανικός: Νέα Υόρκη, Μανχάταν, στο νοτιοδυτικό άκρο του Σέντραλ Παρκ.
Οταν κατέβηκαν αργά το βράδυ στο μετρό και στάθηκαν στην άδεια από κόσμο αποβάθρα, άκουσαν έναν πλανώδιο μουσικό να παίζει παλιούς χορευτικούς ρυθμούς. Πιάστηκαν αγκαλιά και αυθόρμητα άρχισαν να χορεύουν. Μέχρι που εμφανίστηκαν οι Αρχές.
Δύο αστυνομικοί προσέγγισαν το ζευγάρι και το ρώτησαν τι ακριβώς κάνει. «Χορεύουμε», απάντησε το ζευγάρι, για να πάρει την απάντηση: «Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό εδώ».

Τους ζήτησαν στοιχεία και είδαν πιστωτικές με φωτογραφίες και υπογραφές επάνω, αλλά δεν πείστηκαν, και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν. Τότε ο Ες αποφάσισε να βγάλει την κάμερα για να αρχίσει να κινηματογραφεί τα τεκταινόμενα. Σαν αποτέλεσμα, βρέθηκε με το πρόσωπο στο πάτωμα, ενώ από το πουθενά ήρθαν και... ενισχύσεις, με ακόμη οκτώ ένστολους.
Το ζευγάρι δέθηκε με χειροπέδες και πήγε μέσα για το υπόλοιπο βράδυ, για απρεπή συμπεριφορά και παρεμπόδιση της ροής των μέσων μεταφοράς.

«Δεν ήταν κανείς εκεί, πρέπει να ήταν τρία άτομα σε όλη την αποβάθρα ... Είμαι οδοντίατρος, 55 χρονών, συνελήφθηκα επειδή χόρευα ... είναι τελείως γελοίο αυτό που συνέβη» σχολίασε αργότερα η Στερν.
«Οταν είσαι δίπλα σε έναν καλό μουσικό, αυτό θα σου βγάλει διάθεση για χορό. Αυτός που έπαιζε είναι νόμιμος κι εμείς παράνομοι; Οταν περιμένεις σε μία αποβάθρα του μετρό βραδιάτικα, αυτό πρέπει να κάνεις, να χορέψεις και να χαρείς τη ζώή», κατέληξε.
Πηγή:e-go.gr

Ποια «αθώα» λέξη στο Google σε στέλνει σε πopνό site;


Η φράση "Pokemon X" δίνει κάποια ενδιαφέροντα αποτελέσματα στις πρώτες σειρές. Και δεν είναι τίποτα άλλο από hardcore πορνό, όπως στο Pornhub και το Xvideos.
Κι επειδή η λέξη "Pokemon" είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα πιτσιρίκια, υπάρχει κίνδυνος πολλά παιδιά να εκτεθούν σε ακατάλληλο περιεχόμενο τόσο εύκολα.
Έξαλλοι γονείς τα έβαλαν με τη Nintendo και την Google, στέλνοντας επιστολές στη National Society for the Prevention of Cruelty to Children.
Eκπρόσωπος της NSPCC τόνισε πως το Ιnternet είναι μια Άγρια Δύση και πως κανένα σύστημα φιλτράρισμα δεν μπορεί να είναι 100% αποτελεσματικό. Τόνισε επίσης ότι οι γονείς πρέπει να προνοούν και να κάνουν ό,τι μπορούν έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος τα παιδιά τους να εντοπίζουν τέτοιο υλικό, προκειμένου να τα προστατεύουν από τέτοιες κακοτοπιές.
Πηγή:akous.gr

H πρώτη μορφή τέχνης σε υπολογιστή ήταν το …γυμνό!


Τη δεκαετία του ’50 οι υπολογιστές δε θύμιζαν σε τίποτα τα σημερινά PC τόσο από άποψη εμφάνισης και επιδόσεων όσο και τιμής. Μη προοριζόμενοι για οικιακή χρήση, τα εν λόγω συστήματα χρησιμοποιούνταν από κυβερνήσεις για την εκτέλεση υπολογισμών που αφορούσαν στρατιωτικούς σκοπούς και το κόστος τους ανερχόταν σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Έναν τέτοιο υπολογιστή αξίας $238 εκατομμυρίων αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το 1956 ένας νεαρός άντρας για να δημιουργήσει την πρώτη μορφή τέχνης στην ιστορία των υπολογιστών, σχεδιάζοντας ένα γυμνό pin-up girl. Όπως καταλαβαίνετε, η εικόνα αυτή του γυμνού κοριτσιού (μπορείτε να τη δείτε παραπάνω) ήταν η πρώτη σχεδιαστική δημιουργία που εμφανίστηκε ποτέ σε οθόνη υπολογιστή!
Πηγή:techgear.gr

Σχολείο προτείνει σε μαθήτρια να κάνει μείωση στήθους!

dinatosinfo15
Εξοργισμένη με τους καθηγητές της 13χρονης κόρης της είναι η …Tammie Jackson από την Αμερική
, καθώς η λύση που της πρότειναν ώστε να γλιτώσει
η μικρή Gabrielle τα «πειράγματα» των συμμαθητών της εξαιτίας του μεγάλου της στήθους ήταν η νεαρή μαθήτρια είτε να αλλάξει να σχολείο ή να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση μείωσης στήθους.
«Αισθάνθηκα σαν να έχω κάνει κάτι εγώ ή σαν ο Θεός να έκανε λάθος που η κόρη μου έχει μεγάλο στήθος», είπε η μητέρα σε τηλεοπτικό δίκτυο. «Οι καθηγητές θα έπρεπε να μιλούν με τα παιδιά και να τους εξηγούν ότι το σώμα των ανθρώπων αλλάζει όσο μεγαλώνουν. Και όχι να τα παροτρύνουν σε ρατσιστικές συμπεριφορές».
Την ίδια ώρα, ο διευθυντής του σχολείου ερευνά την υπόθεση, ενώ δηλώνει πως μάλλον πρόκειται για μια παρεξήγηση.
Πηγή: protothema.gr

Διαθέσιμη online η μεγαλύτερη συλλογή φυσικών ήχων στον κόσμο


Η μεγαλύτερη και παλαιότερη συλλογή φυσικών ήχων στον κόσμο βρίσκεται πλέον σε ψηφιακή μορφή στη Macaulay Library του πανεπιστημίου Cornell. Η βιβλιοθήκη περιλαμβάνει περίπου 150.000 ηχογραφήσεις (συνολικά 7.513 ώρες) με την παλαιότερη από αυτές να έχει καταγραφεί το 1929.
Ανάμεσα τους μπορείτε να ακούσετε 9.000 διαφορετικά είδη ζώων όπως πουλιά, φάλαινες, ελέφαντες, βατράχους και άλλα. Μέχρι πρότινος η συλλογή ήταν διαθέσιμη σε αναλογική μορφή και η ψηφιοποίηση της διήρκεσε 12 ολόχρονια χρόνια! Οι ενδιαφερόμενοι θα βρούν τη συλλογή εδώ.
Πηγή:techgear.gr

Πρόστιμο 504 δολαρίων σε όποιον πετά σκουπίδια

Μια πεντακάθαρη Βικτώρια θέλει ο πολιτειακός υπουργός Περιβάλλοντος στην Αυστραλία και θα βάλει αυστηρά πρόστιμα για να το πετύχει.

Δυναμική εκστρατεία κατά των σκουπιδιών, καθώς και εκείνων δεν πείθονται και εξακολουθούν να πετούν τα αποτσίγαρά τους από τα παράθυρα των αυτοκινήτων -και όχι μόνο- ξεκινά εδώ και τώρα, με κύριο στόχο η Βικτώρια να είναι όχι μόνο ωραία, αλλά και πεντακάθαρη.
Ο πολιτειακός υπουργός Περιβάλλοντος, Ράιαν Σμιθ, δήλωσε ότι η νέα στρατηγική αποβλέπει στο να μην υπάρχουν σκουπίδια στους δρόμους, στα πάρκα και στις πλαζ και να εξοικονομηθούν 78 εκατ. δολάρια που δαπανούνται ετησίως για τον καθαρισμό της πολιτείας. Η διαφημιστική εκστρατεία παροτρύνει, επίσης, τους πολίτες να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να θεωρούν καθήκον τους να δηλώνουν στις αρχές τους παραβάτες.
Κάθε χρόνο, τα σκουπίδια που μαζεύονται από τους δρόμους τα πάρκα, τις πλαζ και αλλού ανέρχονται σε 14.500 τόνους, ποσό που αναλογεί σε 3 κιλά ανά άτομο στη Βικτώρια.
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση διπλασίασε πρόσφατα τα πρόστιμα σε 504 δολάρια, σε όποιον πετά σκουπίδια, η νέα δε στρατηγική συμπεριλαμβάνει ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο οι δήμοι θα έχουν το δικαίωμα να επιβάλουν πρόσθετα, επιτόπου πρόστιμα στους παραβάτες.
Χαρακτηριστικό των αυστηρότερων μέτρων για την πάταξη των σκουπιδιών στη Βικτώρια, είναι και το γεγονός ότι ορισμένοι δήμοι θα προμηθεύσουν φιλανθρωπικούς οργανισμούς με φωτογραφικές μηχανές, προκειμένου να συλλαμβάνουν τους παραβάτες επ' αυτοφώρω.
Η κυβέρνηση της Βικτώριας, στο πλαίσιο της στρατηγικής να διατηρήσει τη Βικτώρια πεντακάθαρη, θα δαπανήσει 1,5 εκατ.δολάρια τα επόμενα δύο χρόνια γι' αυτόν το σκοπό, ζητώντας τη συνεργασία των δήμων, επιχειρηματιών και πολιτών γενικότερα.
«Μια καθαρή Βικτώρια, είναι καθήκον όλων μας» τονίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος Ράιαν Σμιθ.
Πηγή:news247.gr

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Βλάβη στη σύνδεση του Internet; Ο πάροχος θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση!


Ομοσπονδιακό δικαστήριο στην πόλη Karlsruhe της Γερμανίας αποφάνθηκε ότι το Internet αποτελεί σήμερα ζωτικής σημασίας μέρος της ζωής μας, γι’αυτό και οι χρήστες θα μπορούν στο εξής να αιτούν αποζημίωση από τους παρόχους για τυχόν βλάβες ή διακοπές στη σύνδεσή τους:

“To Internet παίζει σήμερα πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των ανθρώπων και επηρεάζει την ιδιωτική τους ζωή με πολλούς και διάφορους τρόπους. Επομένως, η απώλεια του Internet για ένα χρήστη μπορεί να συγκριθεί με την έλλειψη της δυνατότητας χρήσης του αυτοκινήτου του.”
Η απόφαση έρχεται ύστερα από την εκδίκαση της υπόθεσης ενός άντρα ο οποίος ζήτησε αποζημίωση για βλάβη που αντιμετώπισε στη DSL σύνδεσή του (τηλέφωνο, φαξ και Internet) από το Δεκέμβριο του 2008 μέχρι και τον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Ο ίδιος είχε λάβει αποζημίωση για τις κλήσεις που αναγκάστηκε να κάνει από το κινητό του τηλέφωνο λόγω της μη ύπαρξης σταθερού, όμως θεώρησε ότι και το Internet ήταν εξίσου σημαντικό.
Εσείς συμφωνείτε με την απόφαση του δικαστηρίου ή θεωρείτε πως είναι υπερβολική;
Πηγή:techgear.gr

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Χωριό επιτρέπει στους κατοίκους να οδηγούν... μεθυσμένοι!

Το δημοτικό συμβούλιο του μικρού χωριού Κέρι στη νοτιοδυτική Ιρλανδία ψήφισε ένα μέτρο το οποίο επιτρέπει στους κατοίκους να οδηγούν στους μικρούς δρόμους της περιοχής ακόμη κι αν έχουν πιει "δύο ή τρία ποτά", με το σκεπτικό ότι έτσι θα μπορέσει καταπολεμήσει την κατάθλιψη.
Χωριό επιτρέπει στους κατοίκους να οδηγούν... μεθυσμένοι!
Ο εισηγητής της πρότασης υποστήριξε ότι στο απομονωμένο Κέρι, το αλκοόλ είναι "η μόνη διέξοδος" ανθρώπων που "κοιτούν τους τέσσερις τοίχους όλη μέρα".
Η πρόταση πέρασε, όπως αναφέρει και η βρετανική εφημερίδα "Guardian", με πέντε ψήφους υπέρ και τρεις αποχές. Ο εισηγητής, Ντάλι Χίλι-Ρε, υποστήριξε ότι το μέτρο θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και τις αυτοκτονίες.
Στο Κέρι οι οδηγοί "πηγαίνουν σε μικρούς δρόμους, συχνά με τρακτέρ, με πολύ μικρή κίνηση και δεν πιστεύουν ότι είναι σωστό να αντιμετωπίζονται όπως οι υπόλοιποι στις άλλες περιφέρειες", είπε.
"Η μόνη διέξοδος που έχουν είναι να πάρουν σπίτι ένα μπουκάλι ουίσκι", ανέφερε.


Πηγή:newsbomb.gr

Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά κάνει και πόσα λεφτά βγάζει!

matress
Ο Ρούμπεν Ρεϊνόζο (Reuben Reynoso) πληρώνεται για να περπατάει και να… πηδάει πάνω σε στρώματα!
Ο μηνιαίος μάλιστα μισθός του ανθρώπου που κάνει μία από τις πλέον παράξενες δουλειές στον κόσμο, φτάνει τα 2.250 ευρώ...
Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η εργασία του είναι δύσκολη και πως "δεν είναι για τον καθένα".
Ο Ρεϊνόζο, που "χοροπηδάει" και περπατάει πάνω σε τρία τουλάχιστον στρώματα την ημέρα, το κάνει όπως λέει με το σωστό τρόπο, αφού είναι πλήρως εκπαιδευμένος γι’ αυτό.
Εργάζεται σε μία αμερικανική εταιρεία κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων, όπου οι μηχανές δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν το αντίστοιχο τεστ.
Έτσι ο τυχερός επαγγελματίας δοκιμαστής στρωμάτων πρέπει να περπατήσει και να πηδήξει επάνω στα στρώματα προκειμένου να ανακαλύψει τυχόν εξογκώματα σε μέγεθος… μπιζελιού ή άλλες ατέλειες που θα μετατρέψουν τον ύπνο των αγοραστών σε εφιάλτη!
Εργάζεται καθημερινά με οργανωμένο σχέδιο… αλμάτων και βημάτων, έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει όλη την επιφάνεια του στρώματος, ενώ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σφάλματος.
"Η διαδικασία είναι μια τελετουργία και σε τίποτα δεν μοιάζει με… τραμπολίνο, όπως μου λένε πολλοί", αναφέρει ο ίδιος.
Πηγή:yahoo.gr

Αναζητείται γυναίκα να… κυοφορήσει Νεάντερταλ!

perierga.gr - Αναζητείται γυναίκα για να... κυοφορήσει Νεάντερταλ!
Ο George Church, καθηγητής Γενετικής στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, υποστηρίζει ότι είναι η εφικτή η κλωνοποίηση ενός Νεάντερταλ από απολιθωμένο δείγμα DNA, απλά είναι απαραίτητη μια γυναίκα πρόθυμη να κυοφορήσει το βρέφος. Ο Homo neanderthalensis θεωρείται ένας από τους προγόνους του σύγχρονου Homo sapiens και εξαφανίστηκε πριν από 33.000 χρόνια. Ο καθηγητής εξηγεί στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ότι οι Νεάντερταλ δεν ήταν πρωτόγονα και άγρια όντα όπως πιστεύει το ευρύ κοινό, αλλά διέθεταν αυξημένη ευφυΐα.
Ο ίδιος, όπως μεταδίδει η Telegraph, θεωρεί ότι μια τέτοιου είδους παρέμβαση στο ανθρώπινο γονιδίωμα θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις για το γενετικό υπόβαθρο πολλών ασθενειών όπως ο καρκίνος και το AIDS, καθώς και να οδηγήσει στη μακροζωία. Ο Church, που έχει συμβάλλει παλιότερα στο πρόγραμμα χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος, φιλοδοξεί να ενσωματώσει μέρος του DNA του Νεάντερταλ σε ανθρώπινα βλαστοκύτταρα και να τα κλωνοποιήσει, δημιουργώντας ένα έμβρυο που θα μπορούσε να εμφυτευτεί σε μια γυναίκα.
Ο καθηγητής υποστηρίζει την ανθρώπινη κλωνοποίηση, η οποία είναι παράνομη σε πολλές χώρες και αναλύει τις ιδέες του στο τελευταίο του σύγγραμμα Regenesis: How Synthetic Biology Will Reinvent Nature and Ourselves. «Οι Νεάντερταλ είχαν μεγαλύτερο κρανίο από εμάς, σίγουρα ο εγκέφαλός τους λειτουργούσε με διαφορετικό τρόπο, πιθανόν όμως να ήταν και πιο ευφυείς από εμάς. Σε περίπτωση κάποιας πανδημίας ή όταν ο άνθρωπος μετοικήσει σε άλλους πλανήτες, ο τρόπος σκέψης τους θα μπορούσε να φανεί πολύ χρήσιμος. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ακόμα και νεο-Νεάντερταλ πολιτισμός, να ασκήσουν ακόμα και πολιτική δύναμη. Ο βασικός στόχος αυτής της διαδικασίας είναι η αύξηση της γενετικής ποικιλότητας, η χαμηλή ποικιλότητα είναι στοιχείο αρνητικό για τις σημερινές κοινωνίες.»
Πηγή: lifo.gr

Aλγόριθμος προβλέπει αν μια ταινία θα γίνει επιτυχία [Video]


Ερευνητές του Tottori University ανέπτυξαν ένα νέο αλγόριθμο που μπορεί να προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια αν μια ταινία θα γίνει κινηματογραφική επιτυχία. Κάνοντας χρήση μαθηματικής εξίσωσης με μεταβλητές όπως διαφήμιση, προώθηση από στόμα σε στόμα (το λεγόμενο word of mouth) και γενικός ντόρος που έχει δημιουργηθεί, ο αλγόριθμος προβλέπει αν η ταινία θα σπάσει ταμεία ή όχι.

O καθηγητής Akira Ishii ισχυρίζεται ότι για την ώρα ο αλγόριθμος δουλεύει εξαιρετικά καλά και εξηγεί λεπτομέρειες για τη λειτουργία του:

Πηγή:techgear.gr

Μήνυσε τη γειτόνισσα για κλοπή σπέρματος σκύλου

Μια Αυστραλή μήνυσε τη γειτόνισσά της επειδή προσπάθησε να κλέψει το... σπέρμα του σκύλου της!
Μήνυσε τη γειτόνισσα για κλοπή σπέρματος σκύλου
Η Τζέσικα Πίκερινγκ από το Ντάργουιν, ισχυρίστηκε πως η γειτόνισσά της οδήγησε τη σκυλίτσα της στην αυλή της, εν αγνοία της ιδιοκτήτριας, για να ζευγαρώσει με το αρσενικό χασκι της.
"Δεν ζήτησε την άδεια. Αν το είχε κάνει θα είχα συμφωνήσει αλλά δεν το έκανε. Αγόρασα τον σκυλί σαν κατοικίδιο κι όχι για να τον αναπαραγάγω... "
Όπως είπε η γυναίκα ήταν σε διακοπές όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα της οικονόμου της που την ενημέρωσε για το περιστατικό.
Πηγή:e-go.gr

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Πήραν πίσω τη δημοσιογράφο που έκανε στριπτίζ

Η νεαρή δημοσιογράφος Σάρα Τρέσλερ που πέρσι απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με την απόλυσή της βρήκε ξανά εργασία και μάλιστα στον ίδιο όμιλο!
Πήραν πίσω τη δημοσιογράφο που έκανε στριπτίζ
Η νεαρή απολύθηκε το Μάρτιο του 2012 όταν αποδείχτηκε... διπλοθεσίτισα, καθώς τα βράδια εργαζόταν σε άλλον εργοδότη κάνοντας στριπτίζ!
Η 30χρονη Σάρα Τρέσλερ επί ένα χρόνο έγραφε στην στήλη "Κοινωνικά" της συντηρητικής εφημερίδας, είχε όμως αποκρύψει το δεύτερο επάγγελμά της που ήρθε στο φως με τη βοήθεια καλοθελητή συναδέλφου της.
Δημοσιογράφος από αντίπαλη εφημερίδα, αποκάλυψε σε άρθρο του ότι η Σάρα είναι πολύ "καυτή" δημοσιογράφος αφού τα βράδια κάνει στριπτίζ ενώ έχει προφίλ στο Facebook και στο Twitter με το ψευδώνυμο «οργισμένη στρίπερ».
Μάλιστα, ο συνάδελφός της παρουσίασε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όπου η Τρέσλερ εμφανίζεται με σέξι εσώρουχα και ψιλοτάκουνες γόβες στιλέτο να χορεύει σε στύλο.
Η ειρωνία είναι βέβαια πως το νέο έντυπο στο οποίο θα δουλέυει η στρίπερ-δημοσιογράφος ανήκει στον ίδιο όμιλο με την προηγούμεη εφημερίδα στην οποία εργαζόταν!
Αυτό που συνέβη είναι πως ο όμιλος αναγκάστηκε να επαναπροσλάβει την Τρέσλερ για να μην έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και τσουχτερή αποζημίωση! Η πρόσληψή της ήρθε μετά από φιλικό διακανονισμό μεταξύ της ιδίας και του ομίλου βια να μη συνεχιστεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες...
Πηγή:e-go.gr

Έκανε μήνυση για επίθεση με λουκάνικα!

Ένα ιδιαίτερο όπλο χρησιμοποίησε μια γυναίκα στη Σουδία. Επιτέθηκε σε 67χρονο με τηγανητά λουκάνικα.

Κάποιοι επιτίθενται με όπλα, άλλοι με σπαθιά και άλλοι με ρόπαλα. Μια γυναίκα στην Νότια Σουηδία επιτέθηκε εναντίον ενός άνδρα έχοντας για όπλο λουκάνικα!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Local η γυναίκα της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα εκτόξευσε σε έναν 67χρονο ένα τηγάνι γεμάτο Falukorv - ένας συγκεκριμένος τύπος λουκάνικου της Σουηδίας.
Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της γυναίκας κατά τη διάρκεια λογομαχίας για άγνωστο λόγο. Ο 67χρονος έκανε μήνυση για την επίθεση τονίζοντας ότι για καλή του τύχη δεν το βρήκε το τηγάνι αλλά μόνο το περιεχόμενο.
Πηγή:news247.gr

10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια στον κόσμο!

Σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, τα ποτάμια που θα δείτε στη συνέχεια έγιναν μπλε, πορτοκαλί, κόκκινα, ακόμα μαύρα ή πολύχρωμα. Εικόνες που εντυπωσιάζουν και παραξενεύουν συνάμα, καθώς απέχουν μακράν από αυτό που όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όταν βρισκόμαστε κοντά σε έναν ποταμό. Οι λόγοι του αποχρωματισμού ποικίλλουν, από τα σιδηρομεταλλεύματα και την παρουσία χημικών ουσιών, μέχρι την υψηλή αλατότητα του νερού και τις καροτίνες, ενώ σε μερικές περιπτώσεις κάποιο φυσικό ή μετεωρολογικό φαινόμενο, ακόμα ένας καλλιτέχνης στα πλαίσια κάποιας εκδήλωσης επιδρά κατ’ αυτόν τον τρόπο στο νερό, προσδίδοντας παράδοξο χρώμα.
1. Άσπρο, ποταμός Tiete – Βραζιλία
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια του κόσμου!
2. Ροζ, ποταμός Retba – Σενεγάλη
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια στον κόσμο!
3. Κόκκινο, Sudbury – Καναδάς
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια του κόσμου!
4. Πορτοκαλί, ποταμός Neath – Ουαλία
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια του κόσμου!
5. Κίτρινο, ποταμός Nashua – Νιου Χαμσάιρ, ΗΠΑ
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια του κόσμου!
6. Πράσινο, Chicago River – Σικάγο, ΗΠΑ
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια του κόσμου!
7. Μπλε, Blue River, Γροιλανδία
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια του κόσμου!
8. Μοβ, ποταμός Trinity – Τέξας, ΗΠΑ
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια του κόσμου!
9. Μαύρο, Lago Agrio – Ισημερινός
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια του κόσμου!
10. Πολύχρωμος ποταμός, Ganga, Καλκούτα, Ινδία
perierga.gr - 10 παράξενα χρωματισμένα ποτάμια του κόσμου!
Πηγή:perierga.gr

Τεράστιο αυγό κότας περιέχει μια… έκπληξη!

perierga.gr - Το μεγαλύτερο αυγό στον κόσμο κρύβει μια... έκπληξη!
Οι κότες -είναι η αλήθεια- προσφέρουν πολλές φορές αρκετές εκπλήξεις που σχετίζονται με το μέγεθος και το χρώμα των αυγών τους. Το να ανακαλύψει κάποιος ένα μεγαλύτερο αυγό σε μέγεθος σε σχέση με τα φυσιολογικά δεν είναι δα και κάτι ασυνήθιστο όπως και το γεγονός ότι αυτό απλώς θα περιέχει στο εσωτερικό του δύο κρόκους. Όμως ο Sean Wilson ανακάλυψε στο κοτέτσι του κάτι εντελώς παράδοξο: Ένα τεράστιο αυγό με μια… έκπληξη στο εσωτερικό του! Ποια είναι αυτή; Η απάντηση στο βίντεο… Και σίγουρα δεν έχετε δει κάτι παρόμοιο

Πηγή:perierga.gr

Αυτές είναι οι 10 χώρες με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους στον κόσμο

Εντυπωσιακή είναι η νέα λίστα που δημοσιεύθηκε στο "Forbes" με τις δέκα πιο "ευτυχισμένες" χώρες στον κόσμο, όπου κυριαρχούν τα σκανδιναβικά κράτη. Η Ελλάδα; Όχι, δεν είναι σε αυτή τη λίστα.

Αν και η ευτυχία είναι κάτι διαφορετικό για τον καθένα, οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι είναι συνώνυμη με το να είσαι υγιής, να έχεις αρκετό φαγητό για να φας, εσύ και η οικογένειά σου, και αρκετά χρήματα για να κάνεις ό,τι θέλεις.


Ευτυχία σημαίνει επίσης να μπορείς να λες αυτό που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να φοβάσαι, να λατρεύεις ελεύθερα το Θεό που πιστεύεις, να νιώθεις ασφαλής στο σπίτι σου, αλλά και να έχεις την ευκαιρία να μορφωθείς και να δημιουργήσεις κάτι δικό σου: όπως τη δική σου επιχείρηση για παράδειγμα.

Οι χώρες που συγκεντρώνουν σε μεγαλύτερο βαθμό όλες αυτές τις προϋποθέσεις, λοιπόν, σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 142 χώρες από το Ινστιτούτο Legatum, είναι:
1. Η Νορβηγία
2. Η Δανία
3. Η Σουηδία
4. Η Αυστραλία
5. Η Νέα Ζηλανδία
6. Ο Καναδάς
7. Η Φινλανδία
8. Η Ολλανδία
9. Η Ελβετία
10. Η Ιρλανδία
Η πρωτιά των σκανδιναβικών χωρών στη "λίστα της ευτυχίας" δημιουργεί βέβαια εύλογα ερωτήματα, αφού είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός Σκανδιναβών αυτοκτονεί. Πώς γίνεται κάποιος που είναι ευτυχισμένος να αποφασίζει να αυτοκτονήσει;
Γιατί η Νορβηγία
Τι έχει όμως η Νορβηγία που δεν έχουν οι άλλες χώρες; Καταρχάς (κατά μέσο όρο) 57.000 δολάρια κατά κεφαλήν ετήσιο εισόδημα αλλά και κρατικές δομές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών αντί να αποτελούν τροχοπέδη. Αυτό κάνει τους Νορβηγούς να συγκεντρώνουν το δεύτερο υψηλότερο βαθμό ικανοποίησης όσον αφορά το επίπεδο διαβίωσης -και όχι μόνο: 95% δηλώνει ικανοποιημένο με την ελευθερία να επιλέξει το δρόμο που θα ακολουθήσει στη ζωή του και ένα 74% πιστεύει ότι μπορεί να εμπιστεύεται τους άλλους.

Αυτό που βοηθάει επίσης, όπως προκύπτει από την έρευνα, είναι να υπάρχει δημοκρατικό πολίτευμα, αλλά και πληθυσμιακή ομοιογένεια, αφού, λένε οι ερευνητές, οι διάφορες ετερογενείς ομάδες δυσκολεύουν την κοινωνία να χτίσει εμπιστοσύνη και συνοχή.

Όσον αφορά την υγεία, το Λουξεμβούργο κατατάσσεται στην πρώτη θέση, ενώ πιο ασφαλής χώρα αναδεικνύεται η Ισλανδία. Η Ελβετία από την άλλη, έχει την καλύτερη οικονομία και διακυβέρνηση στον κόσμο, σύμφωνα με το Legatum, κάτι που η Ελλάδα θα αργήσει πολύ να αποκτήσει. Από τα λίγα "πράγματα" που κάνουν πιο ανεκτή την κατάσταση στη χώρα μας είναι η ηλιοφάνεια, που σου φτιάχνει τη διάθεση ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σου.
Πηγή:cosmo.gr

Έκανε το φάντασμα για να μην πληρώσει το πάρκινγκ

Υποδύθηκε το φάντασμα καταφέρνοντας να τρομάξει τον υπάλληλο του πάρκινγκ και να μην πληρώσει για το αυτοκίνητό της.(Vid)

Είχαμε την εντύπωση ότι τα έχουμε δει τα πάντα για να την "βγάλουμε" τζάμπα. Το πιο πάνω βίντεο ωστόσο μας διαψεύδει.
Για να μην πληρώσει λοιπόν στο πάρκινγκ μια γυναίκα σκαρφίστηκε να κάνει το φάντασμα καταφέρνοντας να τρομάξει τον υπάλληλο του πάρκινγκ και να μην πληρώσει για το αυτοκίνητό της.
Το περιστατικό συνέβη στη Κίνα χωρίς ωστόσο να δίνονται λεπτομέρειες.
Πηγή:news247.gr

Κάντε μου like… Θέλω να κάνω σεξ

Αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη σεξουαλική του ζωή με έναν μάλλον ιδιόμορφο τρόπο. Η φωτογραφία στο facebook και η έκκληση για like
Το facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και στο... κρεβάτι μας, με την ιστορία του Νορβηγού Petter Kverneng να αποτελεί τη μέγιστη απόδειξη της παραπάνω διαπίστωσης.
Ανέβασε στο προφίλ του φωτογραφία στην οποία φαινόταν αυτός, ένα κορίτσι και μία παράκληση. Ζητούσε από φίλους και γνωστούς να κάνουν like στη φωτογραφία γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να ''ρίξει'' το κορίτσι που καθόταν δίπλα του.
''Η Cathrine λέει πως αν έχω 1 εκατομμύριο like θα κάνει σεξ μαζί μου. Σας παρακαλώ διαδώστε το'' έγραψε και το facebook πήρε φωτιά από τα like της συμπαράστασης.
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο στόχος του ενός εκατομμυρίου ξεπεράστηκε κατά 200.000.
Οι διαχειριστές μπορεί να κατέβασαν τη σελίδα του αλλά ο στόχος επετεύχθη. Δε μάθαμε αν η Cathrine Johansen τήρησε την υπόσχεσή της ωστόσο ο τολμηρός 20χρονος δικαιώθηκε, έστω και διαδικτυακά.
Ο Kverneng εξήγησε σε ένα τοπικό ειδησεογραφικό δικτυακό μέσο πως όλα ξεκίνησαν από ένα αστείο ανάμεσα σε αυτόν και τους φίλους του.
Καλύτερα να μην το δοκιμάσετε σπίτι...
Πηγή:news247.gr