Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Το σεξ στο μπαλκόνι οδήγησε σε πτώση και διασυρμό

Μία άτυχη σύζυγος πλήρωσε ακριβά τις στιγμές πάθους σε ξενοδοχείο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Το σεξ στο μπαλκόνι οδήγησε σε πτώση και διασυρμό
Από μία ηλικία και μετά, τα παντρεμένα ζευγάρια που συνεχίζουν να έχουν σοβαρές ερωτικές σχέσεις προσπαθούν να απολαύσουν το 100% των επαφών τους, στο λίγο χρόνο που τους επιτρέπουν παιδιά και υποχρεώσεις.
Δεν είναι έτσι ιδιαίτερα περίεργο το ότι ένα ζευγάρι 50άρηδων από τη Βρετανία "δραπέτευσαν" πρόσφατα στην Τενερίφη της Ισπανίας, για να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές αλλά και ο ένας τον άλλον, όσο εντονότερα μπορούσαν.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, μάλιστα, όταν και βρέθηκαν να ερωτοτροπούν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, έφτιαχναν μία ανάμνηση που θα κρατήσει μία ζωή. Οχι όμως για το λόγο που θα περίμενε κανείς.
Σε κάποια στιγμή η 49χρονη σύζυγος έφυγε από την κουπαστή του μπαλκονιού και έπεσε στο κενό. Ευτυχώς, η συγκεκριμένη πλευρά του κτιρίου είχε μία σειρά από μεταλλικές δοκούς, οι οποίες επιβράδυναν την πτώση της και τελικά σφήνωσε ανάμεσά τους με το κεφάλι προς τα κάτω, σχετικά ελαφρά τραυματισμένη και λίγο πριν φτάσει στο έδαφος, επάνω από την σκάλα της εισόδου.
Ο πόνος στον σπασμένο δεξιό της αστράγαλο σίγουρα δεν ήταν αυτό που σκεφτόταν η άτυχη κυρία, ειδικά όταν έφτασαν οι πυροσβέστες για να την απεγκλωβίσουν, καθώς ήταν ολόγυμνη. Παρέμεινε μάλιστα στην ίδια θέση για αρκετή ώρα, μέχρι να απεγκλωβιστεί.
Στο χώρο έφτασε ασθενοφόρο για να την παραλάβει και τελικά και η αστυνομία, καθώς η σειρήνα του πρώτου είχε χαλάσει και κλήθηκε περιπολικό για συνοδεία.
Οπως σχολίασε εκπρόσωπος της αστυνομίας, "δεν είναι δικό μας θέμα και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποια κατηγορία, αλλά συστήσαμε στην ίδια και το σύζυγό της να σκεφτούν ασφαλείς τρόπους ερωτικών επαφών για το μέλλον".
Πηγή:e-go.gr

Θαύμα: Παραολυμπιονίκης θα πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες αφού...περπάτησε!

14 χρόνια μετά μια παραολυμπιονίκης αφήνει στην άκρη την αναπηρική καρέκλα και περπατάει. Όνειρο της; Να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Όλοι μιλάνε για θαύμα. Και είναι θαύμα αφού μετά από 14 χρόνια κατάφερε να περπατήσει. Ο λόγος για την παραολυμπιονίκη Μονίκ φαν ντερ Φορστ.
Η ολλανδέζα αργυρή παραολυμπιονίκης του Πεκίνου και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ποδηλασία είχε πριν από ενάμιση χρόνο ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της στη Μαγιόρκα, όταν χτυπήθηκε από άλλον ποδηλάτη, το οποίο, όμως, αποδείχθηκε καθοριστικό.
Η αθλήτρια ξεκίνησε αποθεραπεία κατά τη διάρκεια της οποίας άρχισε να νιώθει κάποια τσιμπήματα στα πόδια της. Πέρσι τα Χριστούγεννα κατάφερε να περπατήσει σίγα σιγά ενώ τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ακόμη πιο διαφορετικά αφού περπατάει πολύ καλύτερα και έχει ανέβει πλεον και στο ποδήλατο της!
"Ηταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Αρχικά μετά το ατύχημά μου στη Μαγιόρκα είχα σπασμούς στα πόδια και δεν ήξερα τί ήταν αυτό. Ηταν πολύ τρομακτικό και δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθεί.

Τελικά πήγα στο νοσοκομείο και οι σπασμοί χειροτέρευσαν, άρχισα να έχω ακόμα λιγότερη αίσθηση του σώματός μου, αλλά έπειτα από λίγους μήνες ένιωσα κάτι να με γαργαλάει στο αριστερό μου πόδι, χωρίς να ξέρω τί σημαίνει αυτό!", δήλωσε η 26χρονη.
Πριν από 14 χρόνια η Μονίκ είχε κάνει μια επέμβαση στον αγκώνα της που της παρέλυσε κάποια νεύρα του σώματος της προκαλώντας της μερική παράλυση. Λίγα χρόνια αργότερα είχε ένα τροχαίο ατύχημα όπου την άφησε παράλυτη από την μέση και κάτω. Και πέρσι το ατύχημα στην Μαγιόρκα δεν την άφησε παράλυτη αλλά της “έδωσε” πίσω ότι στερήθηκε τα προηγούμενα χρόνια! Να περπατήσει.
Η Μονίκ δεν μπορεί να πάρει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του χρόνου γιατί δεν είναι πλέον παράλυτη. Αλλά ούτε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου αφού δεν έχει προπονηθεί και δεν έχει πιάσει τα όρια.
Όμως ευελπιστεί ότι το 2016 θα είναι κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο!
Πηγή:newsit.gr

"Αγόρασε σπίτι στην Ελλάδα με ένα γλειφιτζούρι"

Για αγορά σπιτιού στην ακριβότερη περιοχή της Σαντορίνης σε ευτελή τιμή, αλλά και για τη μη δήλωσή του κατηγορείται από τον τοπικό Τύπο η Δανέζα πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος. Διαβάστε την αγοραπωλησία που έμελλε να της κοστίσει το πολιτικό κύρος της

Η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί φορολογικό παράδεισο για πολλούς που προφανώς δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν στη χώρα τους.
Έτσι μετά το Δανό ακροδεξιό ευρωβουλευτή που ζητούσε την Κω ως υποθήκη για τη νέα δανειακή σύμβαση και ως εγγύηση, προκειμένου να διασφαλίσει η χώρα του ότι θα τους επιστραφεί το δανεικό χρηματικό ποσό, τώρα έχουμε και την πρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος της Δανίας Πία Κγερσγκαάρντ, την οποία πολλά δημοσιεύματα της χώρας κατηγορούν ως το "νούμερο ένα" φοροδιαφυγά... με θέα τη Σαντορίνη.

 Η Πία Κγερσγκαάρντ κατηγορείται από τον Τύπο της Δανίας ότι αγόρασε προ δεκαετίας εξοχικό σπίτι στη Σαντορίνη έναντι ευτελούς χρηματικού ποσού, αποδεικνύοντας ότι η φοροδιαφυγή δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο, αλλά δυστυχώς, τις περισσότερες φορές....προσφέρεται η δραστηριότητα εντός ελληνικών συνόρων.
Η κ. Κγερσγκαάρντ είναι ιδρύτρια και πρόεδρος του "Λαϊκού Κόμματος της Δανίας" (DFP) και εδώ και μέρες βρίσκεται στο στόχαστρο του Τύπου.
Στη Δανία το φαινόμενο της φοροδιαφυγής είναι εξαιρετικά σπάνιο, συνεπώς ο Τύπος της χώρας έδωσε μεγάλη έμφαση στην υπόθεση με αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα και εκτενή ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ekstra Bladet, στην περιοχή που θεωρείται μία από τις ακριβότερες στην Ελλάδα και από τις ακριβότερες του κόσμου, η κ. Κγερσγκαάρντ διαθέτει εξοχικό το οποίο αγόρασε έναντι περίπου 20.000 ευρώ, ενώ κατέβαλε φόρο μόλις 1.404 ευρώ.

 Πρόκειται για ένα οικόπεδο 81,5 τ.μ. και ένα σπίτι 31,64 τ.μ.
Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Δανίας, η Ekstra Bladet, έστειλε ρεπόρτερ στη Σαντορίνη και εξασφάλισε τη Συμβολαιογραφική Πράξη με ημερομηνία το 2002. Η συνολική τιμή αγοράς του ακινήτου, όπως αναγράφεται στην πράξη, έχει οριστεί σε 19.484 ευρώ.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας τονίζει ότι η Κγερσγκαάρντ κατέβαλε σε μετρητά το τίμημα της αγοράς, μέσω μεσάζοντος, ενώ η πράξη της αγοραπωλησίας έγινε έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο, και κατόπιν επιβεβαιώθηκε προφορικά ενώπιον της συμβολαιογράφου.
Στο ρεπορτάζ της Ekstra Bladet σημειώνεται, ότι η Δανέζα πολιτικός δεν είχε δηλώσει ποτέ στη χώρα της ότι το σπίτι χρειάστηκε ανακαίνιση.
Η εφημερίδα επικαλείται κτηματομεσίτες της περιοχής που τονίζουν πως ακόμα και αν το σπίτι βρισκόταν σε κακή κατάσταση, η τιμή του ήταν αδικαιολόγητα χαμηλή. Προσθέτουν δε ότι η τιμή θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερη.
Η έκπληξη μάλιστα της εφημερίδας είναι τέτοια που ως τίτλο στο θέμα έχει: "Αγόρασε με ένα γλειφιτζούρι παραθεριστικό σπίτι στην Ελλάδα".
Πηγή:news247.gr

Σε μαύρη λίστα από τη Google τα PirateBay, IsoHunt, 4shared και πολλά άλλα



Σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει την πειρατεία ή το πιθανότερο να τα έχει καλά με τις μεγάλες εταιρείες copyright, η Google αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα ενάντια στις κορυφαίες file-sharing ιστοσελίδες, όπως οι ‘The Pirate Bay’, ‘IsoHunt’, ’4shared’, ‘kickasstorrents’ και πολλές άλλες…

Αυτό που αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει, είναι να αποκλείσει τα ονόματα των εν λόγω ιστοσελίδων από τις υπηρεσίες Google Instant και Auto-Complete, με τις ιστοσελίδες να συνεχίζουν να υφίστανται κανονικά. Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, από τις υπηρεσίες αυτές αποκλείονται όλες οι αναζητήσεις του τύπου : “thepiratebay”, “the pirate bay,” “isohunt,” “torrentreactor,” “bitjunkie,” “kickasstorrents,” “sumotorrent,” “btmon,” “extratorrent”, “4shared,” “filesonic” and “fileserve.”
Ο ιδιοκτήτης της IsoHunt, Gary Fung, σχολιάζει με καυστικότατο τρόπο την ενέργεια της Google:
“Πρόκειται για μια κομψή προσπάθεια λογοκρισίας συγκριτικά με τα μέτρα PROTECT IP και SOPA, αλλά παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι λογοκρισία και αυτό είναι μόνο αρχή. Η Google γίνεται ολοένα και περισσότερο ένας φαρισαϊκός Big Brother του Διαδικτύου. Και όλα αυτά για το ‘Don’t be Evil’ (το μότο της Google)”
Πηγή:torrentfreak

Τραγικός θάνατος στα γυρίσματα του "G.I. Joe 2"

Ένα τραγικό συμβάν σημάδεψε τα γυρίσματα της ταινίας «G.I. Joe 2: Retaliation» στη Νέα Ορλεάνη: ένας άνδρας από το κινηματογραφικό συνεργείο έχασε τη ζωή του. Διαβάστε τι ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής.
 
Ο άτυχος άνδρας, που ονομαζόταν Mike Huber, χειριζόταν ένα ανυψωτικό μηχάνημα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, όταν αυτό ανετράπη, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Η Paramount Pictures, εταιρεία παραγωγής της ταινίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνεται το θλιβερό περιστατικό:
«Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του μέλους της ομάδας μας. Η ασφάλεια των εργαζομένων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και η παραγωγή είναι πρόθυμη να συνεργαστεί έτσι ώστε να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτό το ασυνήθιστο δυστύχημα».
Πηγή: cosmo.gr

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

"Οι Έλληνες μπορούν να μας πάρουν και τα σώβρακα

Τα είπε ντόμπρα και σταράτα ο Γερμανός οικονομολόγος Albrecht Ritschl, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ελλάδα και τις πολεμικές αποζημιώσεις σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel. Διαβάστε τι είπε για τις πολεμικές αποζημιώσεις και την αμαρτωλή Γερμανία

Ο Γερμανός οικονομολόγος Albrecht Ritschl, παραχωρώντας συνέντευξη στο Spiegel χαρακτήρισε την Γερμανία ως τον μεγαλύτερο αμαρτωλό του 20ου αιώνα ενώ τόνισε πως "η Ελλάδα μπορεί να μας πάρει ακόμα και τα σώβρακα" εάν διεκδικούσε η χώρα μας τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Μάλιστα σημείωσε πως αν έκανε κάτι τέτοιο τότε η Γερμανία θα αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα, καθώς το οικονομικό της θαύμα οφείλεται στην μη διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων από τις ΗΠΑ για τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους.
Η Γερμανία έχει χρεοκοπήσει τουλάχιστον τρεις φορές κατά την διάρκεια του προηγούμενου αιώνα, σημειώνει μεταξύ άλλων ο οικονομολόγος.
Όσον αφορά την Ελλάδα , ο καθηγητής είπε πως "είναι φυσικό επόμενο η Γερμανία να πληρώσει τα περισσότερα από τα χρήματα που οι πιστωτές έχουν δανείσει στην χώρα μας, καθώς το οικονομικό θαύμα της Γερμανίας, όπως λέει, βασίζεται στη μη πληρωμή των αποζημιώσεων".
Τόνισε δε πως "οι Έλληνες ξέρουν τα εχθρικά άρθρα στα γερμανικά ΜΜΕ πολύ καλά. Αν η διάθεση των Ελλήνων γίνει πολύ πιο επιθετική, μπορεί να αναβιώσουν οι παλιές διεκδικήσεις, αρχίζοντας από την Ελλάδα, και αν η Γερμανία ποτέ αναγκαστεί να πληρώσει, θα μας "πάρουν ακόμη και τα σώβρακα".
"Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες να εξυγιάνουμε την Ελλάδα με τα λεφτά μας".
Πηγή:news247.gr

Δήλωναν εισόδημα 6 ευρώ αλλά είχαν... ξεχάσει περιουσία 200 εκατ.


Η φοροδιαφυγή δεν είναι προνόμιο των Ελλήνων. Είναι «άθλημα»... παγκόσμιο! Και καλύτερο παράδειγμα από ένα ζευγάρι στη Βενετία, δύσκολα θα βρει κάνεις...
Με την Ιταλία στην ίδια (αν όχι χειρότερη) οικονομική κατάσταση με αυτή της Ελλάδας, έχει αρχίσει το μεγάλο σαφάρι κατά της φοροδιαφυγής. Και το πρώτο «λαβράκι» βγήκε ήδη στον αφρό!
Ζευγάρι από τη Βενετία δήλωνε εισοδήματα μόλις έξι ευρώ το χρόνο και "έκρυβε" έσοδα ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ!
Η οικονομική αστυνομία της πόλης, μετά από πολύμηνες έρευνες, κατάφερε να εξακριβώσει ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι (ένας68χρονος άνδρας και μια 62χρονη γυναίκα) είχε δημιουργήσει δυο εταιρίες, με έδρα το Λουξεμβούργο, μέσω των οποίων είχε προχωρήσει σε σειρά αγοραπωλησιών ακινήτων και οικοδομήσιμων εκτάσεων.
Η πιο σημαντική πώληση αφορούσε, το 2008, μια έκταση 180 εκταρίων (έκταση όση 200 γήπεδα ποδοσφαίρου δηλαδή!) σε παραθαλάσσια περιοχή έξω από τη Βενετία. Αυτή η αγοραπωλησία αύξησε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κατά 65 εκατομμύρια ευρώ...
Η πώληση, φυσικά, δεν είχε συμπεριληφθεί σε καμία φορολογική δήλωση.
Τα τελευταία 14 χρόνια, το ζευγάρι δεν είχε πληρώσει ούτε ένα ευρώ σε φόρους!
Οι συνολικές αποταμιεύσεις και επενδύσεις του στο εξωτερικό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας(Guardia di Finanza) αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ.
Αλλά τώρα που πιάστηκαν στη φάκα, θα πληρώσουν για τα καλά! Όχι, φυλακή δε θα πάνε. Μέχρι το τέλος του 2011 όμως θα πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση του προστίμου που τους επιβλήθηκε. Μόνο... 11 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή:pathfinder.gr

Νεκροταφείο απολιθωμένων φαλαινών αποκαλύφθηκε στην έρημο Ατακάμα

Φάλαινες στην έρημο: σπάνιο θέαμα, ακόμα και για τους παλαιοντολόγους
Σαντιάγο, Χιλή
Ερευνητές του Ινστιτούτου Smithsonian εργάζονται πυρετωδώς για την απομάκρυνση των δεκάδων σκελετών από προϊστορικά κήτη που βρέθηκαν τυχαία στην έρημο Ατακάμα της Χιλής.
Τα οστά περίπου 75 φαλαινών και άλλων θαλάσσιων θηλαστικών ήρθαν πέρυσι στο φως κατά τη διάρκεια εργασιών για την επέκταση του Παναμερικανικού Αυτοκινητόδρομου. Ο εργολάβος του δρόμου έδωσε στους ερευνητές το περιθώριο να απομακρύνουν τα ευρήματα πριν οι εργασίες ξαναρχίσουν.
Οι σκελετοί, διάσπαρτοι σε μια έκταση όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, βρέθηκαν αρκετά χιλιόμετρα από τις ακτές του Ειρηνικού, κοντά στην πόλη του Καλντέρα. Οι παλαιοντολόγοι ακόμα ξύνουν τα κεφάλια τους για το πώς βρέθηκαν μαζεμένες οι φάλαινες στην έρημο.
Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι τα κήτη εξόκειλαν μαζικά πριν από 2 έως 7 εκατομμύρια χρόνια, όταν η ακτή βρισκόταν πιο βαθιά στην ενδοχώρα. Αργότερα το έδαφος ανυψώθηκε, μετατοπίζοντας την ακτή χιλιόμετρα μακριά.
Μια δεύτερη εξήγηση, την οποία θεωρούν και πιθανότερη οι ερευνητές, είναι ότι οι φάλαινες παγιδεύτηκαν σε μια ρηχή λιμνοθάλασσα λόγω κάποιας καταιγίδας ή μεγάλης κατολίσθησης.
Ελπίζοντας να λύσει το μυστήριο κάποια στιγμή στο μέλλον, το Smithsonian χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό για να χαρτογραφήσει την περιοχή σε τρεις διαστάσεις.
Πηγή:in.gr

Είδε να ληστεύουν το σπίτι του από 8.000 χιλιόμετρα μακριά


Τι κι αν βρισκόταν στον Άγιο Μαυρίκιο; Η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ένας άτυχος ιδιοκτήτης είδε τους διαρρήκτες να «σηκώνουν» το σπίτι του!
Ο άτυχος άνδρας είχε πάει διακοπές στον Άγιο Μαυρίκιο αλλά πριν φύγει από το σπίτι του στο Noble Park North της Μελβούρνης, είχε εγκαταστήσει τρεις κάμερες, που είχε αγοράσει από το ίντερνετ πριν από τρία χρόνια, σε στρατηγικά σημεία. Μόνο που δεν περίμενε ποτέ ότι θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας της ληστείας του ίδιου του σπιτιού του.
Για καλή του τύχη, είχε μαζί του το iPad του. Και έτσι κατάφερε να δει τους διαρρήκτες να μπαίνουν και να «σηκώνουν» τα πάντα! Επί δυο λεπτά έβλεπε τους ληστές να κλέβουν τα πάντα: ηλεκτρονικές συσκευές συμπεριλαμβανομένης μια flat-screen τηλεόρασης, αλκοόλ, παπούτσια και ακόμα και ένα κρεβάτι σκύλου!
Αμέσως τηλεφώνησε σε ένα φίλο του ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι δύο διαρρήκτες, 32 και 55 ετών, συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω. Ο ένας τους προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να διαφύγει πηδώντας από ένα παράθυρο.
Οι κάμερες τέτοιου είδους έχουν γίνει ένα από τα τελευταία πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά συστήματα προστασίας για το σπίτι, ενώ πολλές από αυτές είναι συνδεδεμένες με το ίντερνετ, δίνοντας τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να ελέγξει ποιος βρίσκεται στο σπίτι του, απλά τσεκάροντας το κινητό του τηλέφωνο.
Πηγή:newsit.gr

Το νερό βρύσης πιθανό αίτιο ομοφυλοφιλίας

Στο Περού δήμαρχος δήλωσε, ότι το νερό βρύσης της περιοχής του ευθύνεται για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ομοφυλόφιλων ανδρών
Μία απίστευτη αιτιολόγηση για την αύξηση των ομοφυλόφιλων του Περού έδωσε ο δήμαρχος της περιοχής. Ο Jose Benitez κατηγόρησε το πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία νερό της περιοχής του για την αυξημένο αριθμό ομοφυλόφιλων στο Huarmey του Περού.
Την αξιοπερίεργη δήλωση έκανε κατά την εκπόνηση τοπικού σχεδίου για την άντληση νερού, όπου παρατηρήθηκαν υψηλά επίπεδα στρόντιου στο νερό βρύσης.
Το πόσιμο νερό έρχεται από την πόλη Tabalosos, όπου κατοικείται σύμφωνα με έρευνα από 14.000 ομοφυλόφιλους άνδρες.
"Δυστυχώς το στρόντιο μειώνει τις αντρικές ορμόνες και ξαφνικά θα είμαστε σαν την Tabalosos και σαν άλλες πόλεις, όπου τα ποσοστά της ομοφυλοφιλίας αυξάνονται", δήλωσε σθεναρά ο Περουβιανός δήμαρχος.
Όμως, τα αδύναμα επιχειρήματά του αντέκρουσε ο πρύτανης του Κολεγίου Φαρμακευτικής Χημείας της Λίμα, Castro Rodriguez.
Ο πρύτανης ανέφερε, ότι μεγάλες ποσότητες από στρόντιο μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο των οστών και αναιμία, αλλά σε καμία περίπτωση ομοφυλοφιλία.
Πηγή:news247.gr

O παγοκρύσταλλος του θανάτου

Για πρώτη φορά κατάφεραν επιστήμονες να απαθανατίσουν τη δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα "Brinicle". Δείτε το σαρωτικό πέρασμά του (Pic+Vid)


Την δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα "Brinicle"  βιντεοσκόπησαν για πρώτη φορά οι  Hugh Miller και Doug Anderson για το Frozen Planet , μια μίνι σειράς ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε  και θα προβληθεί από το  BBC One.
Αυτός ο "θανατηφόρος παγοκρύσταλλος" διαμορφώνεται κάτω από πολύ ήρεμες συνθήκες στους ωκεανούς , όταν υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας του νερού (περίπου-1.9 βαθμούς Κελσίου) και τη θερμοκρασία του αέρα  (κάτω από-20C).

 Σύμφωνα με το BBC, "το αυλάκι σε αυτό το νεοσύστατο πάγο είναι πολύ κρύο και αλμυρό".
Όταν φτάνει στο βυθό, αρχίζει να επεκτείνεται, σκοτώνοντας ό, τι αγγίζει!
Πηγή:news247.gr

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Kolmanskop: Η πόλη φάντασμα (pics)

Η πόλη Kolmanskop (ή Kolmanskuppe) βουλιάζει με τα χρόνια μέσα στην άμμο.
Βρίσκεται στην έρημο της Νάμπια, στην Αφρική. Το 1900 διαμάντια ξεφύτρωναν από τη γη της και, όπως λένε οι κάτοικοι, βρίσκονταν ξαπλωμένα πάνω στην άμμο και έτσι η πόλη είχε γεμίσει από κόσμο που έψαχνε διαμάντια για μέρες στην έρημο.
Η Κοlmanskop έγινε διάσημη για το θησαυρό της και για πολλά χρόνια έπειτα γέμισε ορυχεία, όμως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο, που οι πωλήσεις των διαμαντιών παρουσίασαν πτώση, η πόλη άρχισε να εγκαταλείπεται. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους - γρήγορα η πόλη έγινε πόλη-φάντασμα και θάβεται σιγά σιγά κάτω από την άμμο, παραδομένη στον χρόνο.
Μάλιστα μία τηλεοπτική εκπομπή ονόματι Destination Truth βρέθηκε στην Kolmanskop για να διαπιστώσει τις φήμες που την ήθελαν στοιχειωμένη και, όπως λέγεται, μπόρεσαν να ηχογραφήσουν ήχους από φαντάσματα...
 
Πηγή:e-radio.gr

Η νέα μόδα στην προστασία από τη βροχή

Μη χάσετε το απόλυτο αξεσουάρ για τους δύο τροχούς. Η μοναδική επένδυση που γίνεται αντίσκηνο. Κλέψτε την παράσταση στους δρόμους και απολαύστε τις διαδρομές σας χωρίς το φόβο της βροχής. Ένα τσαντάκι που κρύβει μέσα του τη σοφία και την εφευρετικότητα μιας ολόκληρης φυλής. Λανσάρετε εσείς τη νέα μόδα και μην αφήσετε τους άλλους να σας προσπεράσουν. Σύντομα στο κινέζικο της γειτονιάς σας...
Πηγή:pathfinder.gr

Αλλάζει όνομα η πρωτεύουσα της Ν. Αφρικής

Δεν συμβαίνει κάθε ημέρα να αλλάζει όνομα η πρωτεύουσα ενός κράτους. Και όμως, η Πρετόρια, πρωτεύουσα της Νότιας Αφρικής επί 150 χρόνια, σε λίγες μέρες θα μετονομαστεί επισήμως σε Τσουάνε
Από το 2012, η ονομασία Πρετόρια θα αφορά μόνο μια μικρή συγκεκριμένη περιοχή, στο κέντρο της πόλης. Το σημερινό όνομα "τιμά" τον λευκό Ολλανδό έποικο Αντριες Πρετόριους, ο οποίος συνέτριψε περί τους 10.000 ζουλού το 1838. Τσουάνε είναι το αφρικανικό όνομα της ευρύτερης περιοχής.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο δήμαρχος της πόλης Γκοσιέντσο Ραμογκάπα στην εφημερίδα Pretoria News, που έκανε την είδηση πρωτοσέλιδο.
Το Εθνικό Αφρικανικό Κογκρέσο, το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία από το 1994, επιθυμούσε εδώ και πολλά χρόνια να ξαναβαφτίσει την Πρετόρια με το αφρικανικό της όνομα Τσουάνε.
Και αυτό γιατί το σημερινό όνομα της πρωτεύουσας τιμά τον λευκό "ήρωα" των ολλανδών εποίκων Αντριες Πρετόριους, ο οποίος συνέτριψε περί τους 10.000 Ζουλού το 1838.
Η αλλαγή της ονομασίας είχε σχεδόν επιτευχθεί το 2005, αλλά οι Αρχές έκαναν πίσω στο όνομα της εθνικής ενότητας, μετά τις ηχηρές διαμαρτυρίες ενός μεγάλου μέρους λευκών Νοτιοαφρικανών.
Η ονομασία Τσουάνε χρησιμοποιείται ήδη για μια τεράστια αστική κοινότητα με 2,5 εκατομμύρια κατοίκους, η οποία περικλείει την Πρετόρια και τα προάστιά της. Η κυβέρνηση την χρησιμοποιεί ήδη όταν αναφέρεται στην πρωτεύουσα.
Το Συμβούλιο για της Γεωγραφικές Ονομασίες της Νότιας Αφρικής, που έχει τον τελικό λόγο, αναμένεται ότι θα εγκρίνει την νέα ονομασία πριν από τα τέλη του έτους και η πρωτεύουσα της χώρας θα ονομάζεται Τσουάνε από την πρωτοχρονιά.
Πηγή:news247.gr

Βενιζέλος: Ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών

Αρνητική πρωτιά για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι Financial Times τον χαρακτηρίζουν ως τον χειρότερο υπουργό Οικονομικών στην Ευρωζώνη
Με τον όχι και τόσο τιμητικό τίτλο του χειρότερου υπουργού Οικονομικών της Ευρωζώνης "έστεψαν" τον Ευάγγελο Βενιζέλο οι Financial Times.
Στην καθιερωμένη κατάταξη των υπουργών Οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται φέτος στην 19η θέση.
Κατατάσσεται έτσι τελευταίος στα κριτήρια της οικονομίας και της αξιοπιστίας και 18ος στο πολιτικό κριτήριο.
Οι σχέσεις του με τους ξένους δανειστές της Ελλάδας, όπως εξηγούν οι Financial Times, πάγωσαν όταν επιχείρησε να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία που είχε κάνει ο προκάτοχός του.
Σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας αναφέρεται ότι υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο πέρασαν σκληροί νόμοι, αλλά εφαρμόστηκαν λίγες μεταρρυθμίσεις.
Ως αποτέλεσμα των καθυστερήσεων στη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, η Ελλάδα θα χάσει το στόχο για το έλλειμμα του 2011, με απόκλιση περίπου 1,5-2 ποσοστιαίων μονάδων του ΑΕΠ.
Στο δημοσίευμα χαρακτηρίζεται ενεργητικός και φιλόδοξος, με τον αρθρογράφο να σημειώνει πως δεν του αρέσουν οι λεπτομέρειες, ειδικά τα νούμερα.
Πρώτος στη φετινή κατάταξη των Financial Times βρέθηκε ο Σουηδός υπουργός Οικονομικών Anders Borg και στη δεύτερη θέση έρχεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble.
Πηγή:news247.gr

Συνελήφθη γιατί είχε κάνει την ντουλάπα του... θερμοκήπιο

Μία μίνι υδροπονική καλλιέργεια με ειδικό εξαερισμό και φωτισμό είχε εγκαταστήσει 20χρονος, τον οποίο εντόπισαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη γιατί είχε κάνει την ντουλάπα του... θερμοκήπιο
Ντουλάπα - θερμοκήπιο για την καλλιέργεια χασισόδενδρου διατηρούσε εικοσάχρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του νεαρού, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη ντουλάπα, με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας βρέθηκε δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης ύψους ενός μέτρου.
Το δενδρύλλιο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ανεμιστήρες εξαερισμού και μια λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας, τα οποία χρησιμοποιούνταν μέσα στην ντουλάπα για την καλλιέργεια του δενδρυλλίου.
Πηγή:ethnos.gr

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Unhate_GR στο Ράδιο Αρβύλα

Ένα ακόμα ωραίο βίντεο από το "Ράδιο Αρβύλα"...πολύ καλή η προσαρμογή της καμπάνιας της Benetton στην Ελληνική πραγματικότητα....δείτε το βίντεο....

Βουλευτής πέταξε δακρυγόνο στη Βουλή

Δακρυγόνα, όχι μόνο στους δρόμους, τα γήπεδα... τώρα και στη Βουλή! Απίστευτη ενέργεια βουλευτή

Βουλευτής πέταξε δακρυγόνο μέσα στη Βουλή για να μη περάσει αυτό που ήθελε η κυβέρνηση.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας από Βουλευτή της αντιπολίτευσης σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την κυβέρνηση να περάσει νομοσχέδιο για τη σύναψη συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου με τις ΗΠΑ.
Στη συζήτηση του νομοσχεδίου υπήρξαν μικρο εμπλοκές ανάμεσα στους βουλευτές της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Κατά τη διάρκεια αυτών των αψιμαχιών ο βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος Kim Sun-dong έριξε το δακρυγόνο.
Αμέσως επενέβησαν φρουροί ασφαλείας οι οποίοι συνόδευσαν τον Sun-dong εκτός κοινοβουλίου, με τον τελευταίο να φωνάζει "Αφήστε με μπάσταρδοι! Όχι στη συμφωνία!
Πηγή:news247.gr

Απίστευτες φωτογραφίες που σε ταξιδεύουν δεκαετίες πριν το Photoshop!


Και όμως οι παρακάτω φωτογραφίες δεν είναι προϊόν photoshop! Όσο και αν φαίνεται απίστευτο η Αμερικανίδα φωτογράφος, Sandy Skoglund, δημιούργησε αυτά τα μικρά "έργα τέχνης" φτιάχνοντας εξαιρετικά περίπλοκα σκηνικά.
Φυσικά, χρειάστηκαν αρκετοί μήνες, ώστε να ολοκληρωθεί το project αυτό.






Η Sandy Skoglund, γεννήθηκε στο Quincy της Μασσαχουσέτης, το 1946, ενώ σπούδασε ιστορία της τέχνης και studio art, στο Smith College του Northampton.








Το 1972 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου άρχισε να δουλεύει σαν εννοιολογική καλλιτέχνης.








Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες με φαγητά, παρουσιάστηκαν από την Sandy, το 1978.







Πηγή:cosmo.gr

Social Networks και μηνύματα μέσα από τους φακούς επαφής σου!


Πώς θα σας φαινόταν να μπορoύσατε να διαβάσετε τα μηνύματα σας και να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας social network χωρίς τη χρήση υπολογιστή ή smartphone, απλά και μόνο φορώντας τους καθημερινούς σας φακούς επαφής; Κάτι που μέχρι τώρα φάνταζε προϊόν επιστημονικής φαντασίας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης από τους επιστήμονες!

Οι υπερσύγχρονοι αυτοί φακοί επαφής θα φοριούνται όπως και οι παραδοσιακοί, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, οδηγιών πλοήγησης, παρέχοντας τη δυνατότητα ακόμα και για zoom! Αποτελούνται από μικροσκοπικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων ενός LED φωτός, μιας κεραίας για τη συλλογή πληροφοριών μέσω ασύρματης σύνδεσης και ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος.

Οι ερευνητές, μάλιστα, διαβεβαιώνουν ότι το οπτικό πεδίο του ανθρώπου είναι αρκετά μεγάλο, ικανό να συμπεριλάβει έναν μεγάλο όγκο πληροφοριών χωρίς να αποσπάται η φυσιολογική όραση του χρήστη. Οι φακοί έχουν τοποθετηθεί ήδη στα μάτια ενός λαγού χωρίς κανένα πρόβλημα, αφήνοντας μας αισόδοξες υποσχέσεις για το μέλλον…
Πηγή:dailymail

Τα 9 πιο... παράξενα ποτά του κόσμου

Αν νομίζετε ότι το πιο περίεργο ποτό που έχετε δει στη ζωή σας είναι η βανίλια... υποβρύχιο, το παρόν άρθρο έρχεται να σας διαφωτίσει και να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον κόσμο του αλκοόλ.
Ό,τι ποτό κι αν έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα, όσο κι αν πιστεύετε ότι είστε «ψημένοι» κι ενημερωμένοι στο θέμα του αλκοόλ, σίγουρα δεν έχετε πιει μπίρα-πίτσα ή βότκα με…
σκορπιό. Το Click@Life πάντως προειδοποιεί: τα παρακάτω είναι ακατάλληλα για ανήλικους και… ενήλικους με μικρή εμπειρία στο αλκοόλ, χορτοφάγους και λάτρεις του παραδοσιακού.

Κρασί γλάρου, Αρκτικός κύκλος
Περιορισμένοι από το… «δροσερό» περιβάλλον, οι Ινουίτ (Εσκιμώοι) δεν είχαν με τι να δημιουργήσουν κρασί για να ζεσταθούν λίγο από το κρύο. Κι έτσι κατέληξαν σε μια απλή – γι’ αυτούς συνταγή: έπαιρναν τους νεκρούς γλάρους και τους έβαζαν σε μπουκάλια με νερό, αφήνοντάς τα στον ήλιο για να ζυμωθούν. Αν και το αποτέλεσμα αυτού δεν μοιάζει να κερδίζει κάποιο βραβείο καλύτερου κρασιού μελλοντικά, απ’ ό,τι έχει αναφερθεί, μπορεί να επιφέρει τη μέθη –θα πρέπει, όμως, να ανηφορίσετε προς τα πολύ Βόρεια για να το βρείτε, καθώς τα σούπερ μάρκετ και οι κάβες, δεν το φιλοξενούν στα ράφια τους.


Μπίρα-πίτσα, Ιλινόις Ηνωμένων Πολιτειών
Η πίτσα και η μπίρα αποτελεί το ιδανικό «ολοκληρωμένο» γεύμα όλου του δυτικού κόσμου, οπότε δεν ήταν και πολύ περίεργη η ιδέα ενός ζευγαριού από το Ιλινόις να δημιουργήσει τη συνένωση των δύο. Μια μπίρα που ζυμώνεται με ρίγανη, βασιλικό, ντομάτα και σκόρδο, η Mamma Mia πίτσα-μπίρα ( www.mammamiapizzabeer.com ) δημιουργείται με τα συστατικά μιας πίτσας-μαργαρίτα, τα οποία προστίθενται στο χυλό βύνης, εμποτίζοντάς τον.


Μπέικον-βότκα, Σιάτλ Ηνωμένων Πολιτειών
Μήπως ο συνδυασμός του μπέικον με ένα αλκοολούχο ποτό μας σώσει όλους από το hangover της επόμενης ημέρας; Οι Αμερικανοί πάντως προσπαθούν να βρουν τη λύση. Συγκεκριμένα, μια εταιρεία στο Σηάτλ με προδιάθεση πάντα να προωθεί ανορθόδοξα κοκτέιλ, δοκίμασε και το μείγμα μπέικον με βότκα, το οποίο μάλλον ταιριάζει πολύ σε ένα Bloody Mary. Αν θέλετε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, βρίσκεστε μόνο 2-3 πτήσεις μακριά. ( www.bakonvodka.com )




Πούλκε, Μεξικό
Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα «αθώο» ποτήρι γάλα, το Πούλκε, όμως, αντί για ασβέστιο και βιταμίνη D, μάλλον θα σας δώσει να καταλάβετε! Περιέχει 4% με 8% αλκοόλ και παρασκευάζεται από τον γαλακτώδη χυμό ενός φυτού ονόματι maguey, γνωστό ως αμερικανική αλόη – που όμως δεν ανήκει στην ίδια οικογένεια με τη γνωστή μας αλόη – ενώ για αιώνες αποτελούσε ένα ιερό ποτό. Στο Μεξικό γίνονται ήδη προσπάθειες να προωθηθεί χάριν της αύξησης του τουρισμού, ενώ στην Τλαξκάλα, έχει ήδη δημιουργηθεί το λεγόμενο «Πούλκε τουρ» προς ενημέρωση του κόσμου.










Κρασί φιδιού, Βιετνάμ
Το συγκεκριμένο κρασί παράγεται εμποτίζοντας ένα ολόκληρο φίδι σε κρασί ρυζιού ή αιθυλική αλκοόλη και μάλιστα έχει και οφέλη για την υγεία, αφού οι ειδικοί αναφέρουν ότι μπορεί να γιατρέψει διάφορες παθήσεις, από την… φαλάκρα μέχρι την ανικανότητα (κυρίως λόγω των ιδιοτήτων του φιδιού, στις οποίες πιστεύουν πολύ στην Νοτιοανατολική Ασία). Το Χωριό του φιδιού, μια περιοχή με εστιατόρια και μπαρ στο Ανόι, προσφέρει μάλιστα στους τουρίστες την ευκαιρία να το δοκιμάσουν φρέσκο-φρέσκο, καθώς το ετοιμάζουν μπροστά τους, ενώ μετά μπορούν να συνεχίσουν και με το υπόλοιπο φίδι – ξέρετε, μπριζόλα φιδιού, δέρμα κ.λ.π.





«Κρασί» από γάλα φοράδας (Αirag), Μογγολία
Το παραδοσιακό ποτό των Μογγόλων προέρχεται από γάλα αλόγου και φημίζεται για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, έχοντας ελαφρώς ξινή γεύση. Θεωρείται μάλιστα μέρος των εθίμων φιλοξενίας να προσφέρουν ένα μπολ airag σε όποιον μπαίνει στο σπίτι τους και το να το αρνηθεί κάποιος, θεωρείται μεγάλη αγένεια.




Βότκα με σκορπιό, Αγγλία
Κάποιοι την πίνουν με πάγο, άλλοι με… σκορπιό, όπως και να ‘χει πάντως, ο άνθρωπος δεν σταματά να επινοεί ιδέες για να βασανίσει κι άλλο το ζωικό βασίλειο. Κι ενώ πολλοί περιμένετε η βότκα με γαρνιτούρα έναν μικρό σκορπιό να αποτελεί το τοπικό έθιμο της Ταϊλάνδης ή της Κίνας, πέσατε έξω, αφού αυτό συμβαίνει στην Αγγλία όπου – ναι, είναι αλήθεια - παράγεται και εμφιαλώνεται βότκα με σκορπιό μέσα στο μπουκάλι, ο οποίος ανατράφηκε υπό συγκεκριμένες συνθήκες – δεν είναι άγριος. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτού του είδους η βότκα αποτελεί το απόλυτο σφηνάκι κι ότι κερνώντας το θα εντυπωσιαστούν οι πάντες, ενώ συμβουλεύουν να τοποθετείται και ένας σκορπιός σαν γαρνιτούρα. Δεν είμαστε σίγουροι, όμως, ότι το ραντεβού σας θα βρει το ίδιο χαριτωμένο έναν σκορπιό στη θέση μιας φέτας λεμονιού…

Κρασί ποντικών, Κίνα
Η αλήθεια είναι ότι η Κίνα πλέον δεν μας εκπλήσσει στις γαστριμαργικές της επινοήσεις. Η πρωτοφανής αυτή ιδέα ουσιαστικά προστάζει να πνίξουν μια ολόκληρη οικογένεια μωρών-ποντικιών σε ένα βαρέλι γεμάτο κρασί και να τα αφήσουν για ένα χρόνο να ζυμωθούν. Προς έκπληξη όλων, οι ειδικοί αναφέρουν ότι όλη αυτή η διεργασία δεν μυρίζει – ούτε, όμως, έχει ιδιαίτερα καλή γεύση- ενώ μπορεί να θεραπεύσει προβλήματα στο συκώτι, την επιδερμίδα, όπως και το αναπνευστικό.




Μπύρα για σκύλους (Kwispelbier), Ολλανδία
Μην ανησυχείτε, δεν είναι αλκοολούχα (οπότε ο μικρός σας Αζόρ δεν πρόκειται να μεθύσει), αλλά είναι οπωσδήποτε λίγο περίεργη, αφού έχει άρωμα… μοσχαριού, περιέχοντας, όμως, πολλά θρεπτικά συστατικά για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Ευκαιρία να τσουγκρίσετε με τον σκύλο σας.





Πηγή: himaira.blogspot.com

H φωτογραφία ωμής βίας που κάνει ρεκόρ στο Facebook!

Οι αστυνομικές αρχές των Η.Π.Α. συνεχίζουν την προσπάθεια να λυγίσουν το "Occupy" κίνημα ψεκάζοντας αψυχολόγητα σπρέι πιπεριού.
Η παραπάνω φωτογραφία που δείχνει μια διαδηλώτρια να δέχεται στο πρόσωπο σπρέι πιπεριού από αστυνομικό έχει ήδη κάνει ρεκόρ κοινοποιήσεων στο Facebook.
Η διαδηλώτρια συμμετείχε στο κίνημα "Occupy Portland", ονομάζεται Elizabeth Nichols, ενώ ο φωτογράφος που την τράβηξε είναι ο Randy Rasmussen. Μάλιστα, ο φωτογράφος δεν αντιλήφθηκε αρχικά ότι έχει βγάλει τη συγκεκριμένη συγκλονιστική φωτογραφία, αφού κλίκαρε ασταμάτητα χωρίς να τσεκάρει.
Όσο για την άτυχη διαδηλώτρια, είναι καλά στην υγεία της, ενώ δήλωσε ότι τη στιγμή της επίθεσης "ένιωσα το πρόσωπο, τα μάτια και τα χέρια μου να παίρνουν φωτιά".
Πηγή:cosmo.gr

Επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν λείψανα εξωγήινου

Μερικές ημέρες νωρίτερα, η αμερικανική κυβέρνηση είχε υποστηρίξει με επίσημη ανακοίνωσή της ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας. Η ανακάλυψη όμως των οστών μιας μούμιας στο Περού έρχεται να ανατρέψει- κατά πολλούς- τη θέση αυτή. (pics)
Ένα αφύσικα μεγάλο κεφάλι μιας μούμιας στο Περού έρχεται να πυροδοτήσει νέο κύκλο συζητήσεων ανάμεσα στους ακαδημαϊκούς που ερευνούν το κατά πόσο υπάρχουν εξωγήινα πλάσματα.
Η ομάδα ανθρωπολόγων, με επικεφαλής τον Renato Davila Riquelme, του Privado Ritos Andinos μουσείου στην πόλη Κούσκο του Περού, πιστεύουν ότι το παράξενα διαμορφωμένο κεφάλι, θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο ανθρώπινο παιδί, μιας και τα λείψανα του υποδεικνύουν ύψος 20 εκατοστών. Μάλιστα στο παρελθόν υπήρχαν τεχνικές με τις οποίες διαμόρφωναν τα κρανία των παιδιών από όταν ήταν μωρά ακόμα, ώστε να αποκτήσουν κάποιο συγκεκριμένο σχήμα, σε περιπτώσεις που ήταν αφιερωμένα σε κάποιον «θεό».

Ωστόσο, το τριγωνικού σχήματος κρανίο, έχει προκαλέσει μία διαφορετική αντίδραση από μια ομάδα Ισπανών και Ρώσων γιατρών, οι οποίοι, σύμφωνα με το io9, φαίνεται να δηλώνουν ότι πιστεύουν πως τα εν λόγω λείψανα δεν είναι από γήινο πλάσμα.
"Έχει μια μη ανθρώπινη εμφάνιση, καθώς το κεφάλι είναι τριγωνικό και το μέγεθός του είναι σχεδόν το ίδιο με του σώματός του. Στην αρχή πιστεύαμε ότι πρόκειται για το σώμα ενός παιδιού μέχρι που η ομάδα των Ισπανών και Ρώσων γιατρών επιβεβαίωσαν, ότι πρόκειται για μία εξωγήινη ύπαρξη", τονίζει η ομάδα των ερευνητών.

Να σημειωθεί ότι τα ονόματα των επιστημόνων δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, ούτε λεπτομέρειες για τις ειδικότητές τους ή το πώς απέκτησαν πρόσβαση σε στοιχεία από τα λείψανα.
Πηγή: proho.gr