Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Της έκανε πρόταση γάμου-σπαζοκεφαλιά

Γλυκιά μεν αλλά συνάμα σπαζοκεφαλιά η πρόταση γάμου ενός νεαρού άνδρα προς την αγαπημένη του.
Της έκανε πρόταση γάμου-σπαζοκεφαλιά
Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε ένας ερωτοχτυπημένος άνδρας για να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του. Ο Μάθιου, όπως ονομάζεται αγόρασε ένα σοκολατένιο αβγό κι αντικατέστησε το δωράκι έκπληξη μια δικιά του κατασκευή σε κομματάκια. Η κοπέλα, ονόματι Λόρ, έπρεπε να ενώσει τα κομματάκια του παιχνιδιύ για να αποκαλυφθεί ένα ανθρωπάκι που γονατιστό της προσέφερε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι!
Πηγή:e-go.gr

Πουλόβερ από το τρίχωμα των σκύλων τους!

Μεγάλη αδυναμία στα κατοικίδιά τους
Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκαν κάποιοι ιδιοκτήτες σκύλων για να αισθάνονται τα κατοικίδια συνεχώς κοντά τους.
Δημιούργησαν πουλόβερ από το τρίχωμα των σκύλων τους χωρίς φυσικά να πάθουν τα αξιαγάπητα κατοικίδια το παραμικρό. 
Ο φωτογράφος Erwan Fitchou απαθανάτισε τα αφεντικά φορώντας τα πουλόβερ τους μαζί φυσικά με τα κατοικίδιά τους.
















Πηγή:newsbeast.gr

Φοιτητές καθαρίζουν τα χιόνια μέσω Facebook


Οι ισχυρές χιονοπτώσεις στην πρωτεύουσα της Κροατίας, Ζάγκρεμπ, εκτός από τα κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσαν και μία πρωτοβουλία για έπαινο- φοιτητές του Πανεπιστημίου της πόλης δημιούργησαν ομάδα για τον καθαρισμό των δρόμων από τα χιόνια, στο Facebook.
Συγκεκριμένα, οι φοιτητές βγαίνουν στους δρόμους, όταν τους καλούν πολίτες και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς να παίρνουν χρήματα, αν και ο ιδρυτής της ομάδας Βλαντίμιρ Μούσταπιτς αποκάλυψε στην πύλη ειδήσεων "index.hr" ότι όλοι τους δίνουν ένα μικρό χρηματικό ποσό.
"Δεν υπάρχουν κανόνες. Οι άνθρωποι ικανοποιούνται επειδή βλέπουν ότι πραγματικά προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε κάποιος που δεν μας έδωσε φιλοδώρημα, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για εμάς τους φοιτητές" πρόσθεσε.
Ο Βλαντίμιρ Μούσταπιτς εξήγησε ότι η ιδέα "γεννήθηκε", όταν οι πρόσφατες πυκνές χιονοπτώσεις προκάλεσαν χάος στο Ζάγκρεμπ.

"Ρώτησα τους φίλους μου αν θέλουν ή όχι να αναλάβουμε δράση και ήθελαν" σημείωσε ο φοιτητής, την πρόταση του οποίου αποδέχθηκαν συμφοιτητές του έτοιμοι να εργαστούν και να δώσουν μάχη με τα χιόνια.
Στην αρχή, οι "καθαριστές χιονιού" ήταν λίγοι και μετά την ίδρυση της ομάδας στο Facebook η δράση έγινε πολύ δημοφιλής και το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων αιφνιδίασε και τους ίδιους τους διοργανωτές.
Κλήσεις δέχονται κυρίως από ηλικιωμένα άτομα πουν μόνα τους, από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και "τα τηλέφωνά τους χτυπούν ασταμάτητα", καθώς η πόλη είναι βυθισμένη στα χιόνια.

Οι φοιτητές έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες κεντρικό θέμα στο Ζάγκρεμπ.
"Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μας καλούν από εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Όλοι θέλουν να μάθουν ποιοι είμαστε και εμείς αισθανόμαστε σαν να είμαστε οι μοναδικοί άνθρωποι στην Κροατία που κάνουν κάτι" ανέφερε ο ιδρυτής της ομάδας.
Ο δήμαρχος του Ζάγκρεμπ Μίλαν Μπάντιτς δήλωσε πρόσφατα ότι θα προσλάβει 1.000 φοιτητές για να καθαρίσουν από τα χιόνια τμήματα της πόλης και ότι μέσω της φοιτητικής υπηρεσίας θα τους πληρώνει 150 κούνα την ημέρα (19 ευρώ).
Πηγή:newsit.gr

Όσοι παίζουν χιονοπόλεμο θα συλλαμβάνονται

Η αστυνομία στο Κρουκ του Ντούρχαμ προειδοποίησε τους πολίτες πως σε περιπτωση που θεαθούν να ρίχνουν χιονόμπαλες θα συλληφθούν!
Όσοι παίζουν χιονοπόλεμο θα συλλαμβάνονται
Με ανακοίνωση στο Facebook η αστυνομία ανακοίνωσε πως δε θα ανεχτεί οποιαδήποτε αντικοινωνική συμπεριφορά και διατάραξη και σε περίπτωση που κάποιος θεαθεί να ρίχνει χιονόμπαλες σε σπίτια πολιτών, σε ανθρώπους που δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι, σε αυτοκίνητα ή στο δρόμο, θα συλλαμβάνεται.
Όπως εξήγησε στο BBC, εκπρόσωπος της αστυνομίας κάθε φορά που χιονίζει το τμήμα δέχεται σειρά από καταγγελίες ενώ η "επίθεση" με χιονόμπαλες σε οδηγούς θα μπορούσε να προκαλέσει οδικά ατυχήματα
Πηγή:e-go.gr

Χιμπατζής εθισμένος στο... πορνό!



Χιμπατζής εθισμένος στο... πορνό!
Η Gina είναι ένας θηλυκός χιμπατζής που ζει στο ζωολογικό κήπο της Σεβίλης. Και είναι εθισμένη στο πορνό. Να δύο προτάσεις που δεν τις συναντάς συχνά μαζί.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι του πάρκου τοποθέτησαν μια τηλεόραση στο κλουβί της και της έδωσαν το τηλεχειριστήριο. Στην αρχή περίμεναν η Gina να σπάσει το τηλεχειριστήριο, αλλά προς έκπληξη όλων η Gina όχι μόνο δεν το έσπασε, αλλά βρήκε και το αγαπημένο της κανάλι.
«Έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στο κανάλι που έδειχνε… πορνό, όπως θα έκαναν πολλοί από εμάς!», είπε ο ειδικός στους πιθήκους, Pablo Herreros.
Όπως ανέφερε ο P. Herreros, επειδή τα ζώα αυτά είναι κλεισμένα σε εσωτερικούς χώρους, πρέπει να έχουν κάποια ερεθίσματα για να τα κινητοποιούν σωματικά και ψυχολογικά. Η Gina βρήκε το πιο πονηρό ερέθισμα!



 
















«Παρότι από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι η παρακολούθηση των ταινιών πορνό ήταν για 12 λεπτά κατά μέσο όρο, η αλήθεια είναι ότι τόσο οι άνθρωποι όσο και τα πρωτεύοντα είδη έχουν έντονη σεξουαλική ζωή. Αυτό πιθανώς να οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν την ικανότητα να… ονειρεύονται και να αναδημιουργούν μια κατάσταση στο μυαλό τους», προσέθεσε.

Πηγή:e-radio.gr

Μεθυσμένη καθηγήτρια έκανε στοματικό έρωτα σε αστυνομικό για να την αφήσει ελεύθερη

Μεθυσμένη καθηγήτρια που ενεπλάκη σε τρακάρισμα προσφέρθηκε να κάνει στοματικό έρωτα σε αστυνομικό για την αφήσει ελεύθερη.

Στοματικό έρωτα για να την αφήσουν ελεύθερη από το αστυνομικό τμήμα μετά από την εμπλοκή της σε τρακάρισμα ήθελε να προσφέρει μια καθηγήτρια γυμνασίου στο Palm Beach της Φλόριντα.
Ο λόγος για την 53χρονη Mary Maloney η οποία τράκαρε με το βαν της ένα φορτηγάκι σε ένα πάρκινγκ.
Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία. Ένας από τους αστυνομικούς κάνοντας έλεγχο στο αυτοκίνητο της διαπίστωσε ένα άδειο μπουκάλι κρασί στο πίσω κάθισμα.
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας η 53χρονη μύριζε αλκοόλ και τα μάτια της ήταν κατακόκκινα.
Ο αξιωματικός που την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση καθώς η καθηγήτρια προσφέρθηκε να του κάνει στοματικό ερωτα ενώ την ίδια στιγμή χάιδευε το στήθος της.
Όταν διαπίστωσε ότι αυτός δεν την απελευθέρωνε τον ρώτησε "Πόσα θες να σε πληρώσω να με αφήσεις; Δεν καταλαβαίνεις ότι είμαι καθηγήτρια."
Τώρα η 53χρονη δεν κατηγορείται μονό για μέθη αλλά και για απόπειρα δωροδοκίας δημοσίου υπαλλήλου.
Πηγή:news247.gr

Μια βυζαντινή πόλη ...μετακομίζει λόγω μετρό Θεσσαλονίκης [φωτό]

Μια βυζαντινή πόλη ...μετακομίζει λόγω μετρό Θεσσαλονίκης [φωτό]
Βυζαντινή πόλη 6.000 τετραγωνικών μέτρων που εντοπίσθηκε σε ανασκαφές για την κατασκευή σταθμών του μετρό πρόκειται να μεταφερθεί στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά για να σωθεί.
Ο καθηγητής αρχαιολογίας Μιχάλης Τιβέριος, σύμβουλος του μετρό για τις αρχαιότητες πιστεύει ότι πρόκειται για μια αποδεκτή και ενδιαφέρουσα λύσηπου θα αναβαθμίσει και τον τοπικό δήμο και προτείνεται μια στάση μετρό εκεί κοντά.
Σύμφωνα με το Εθνος, στο πρώην στρατόπεδο θα φιλοξενηθούν 1.500 τετραγωνικά αρχαιοτήτων που ήταν στεγασμένες, άλλα τόσα με αρχαιότητες υπαίθριες ή ημιυπαίθριες και 3.000 τετραγωνικά από το σημαντικό σύνολο που εμφανίστηκε στην περιοχή του σταθμού «Βενιζέλου».
Τα βυζαντινά ευρήματα άφησαν άφωνους ακόμη και τους αρχαιολόγους. Βρέθηκαν δύο βυζαντινοί δρόμοι που τέμνονται, ένας λιθόστρωτος και ένας μαρμαροστρωμένος σε μήκος 80 μέτρων, με ορατά ακόμα και τα ίχνη από τις άμαξες που τους διέσχιζαν. Στη συμβολή τους εντοπίσθηκε τετράπυλο με οκτώ πεσσούς που το στήριζαν και άλλους έξι που όριζαν καταστήματα-στοές.
Οι μαρμάρινες πλάκες είχαν ίχνη από επιτραπέζια παιχνίδια. Ολα τα κατάλοιπα του δρόμου και των οικοδομημάτων χρονολογούνται μεταξύ των τελών του 6ου και των αρχών του 7ου αιώνα.

Πηγή:iefimerida.gr

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Βρήκαν κρέας αλόγου σε μπιφτέκια που πωλούντο σε σούπερ μάρκετ

Στα ράφια των σούπερ μάρκετ αναγραφόταν ότι ήταν προϊόντα από βόειο κρέας, αλλά η ανάλυσή τους έδειξε ότι υπήρχε κρέας αλόγου μέχρι και κατά 29%, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ιρλανδικός «ΕΦΕΤ».
Βρήκαν κρέας αλόγου σε μπιφτέκια που πωλούντο σε σούπερ μάρκετ
Τουλάχιστον πέντε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ιρλανδία όσο και στην Βρετανία, οι Tesco, Iceland, Dunnes Stores, Lidl και Aldi, διέθεταν στους καταναλωτές το συγκεκριμένο προϊόν, όπως γράφει το BBC.
Τα δείγματα που εξετάστηκαν παράχθηκαν και συσκευάστηκαν σε τρία διαφορετικά εργοστάσια, δύο στην Ιρλανδία και ένα στην Βρετανία. Ετσι, ο εντοπισμός άλλου κρέατος δεν μπορεί να θεωρηθεί «τυχαίος» ή «ατύχημα», αν και δεν υπάρχει κάποια απειλή για την δημόσια υγεία.
Από τα 27 δείγματα τα 10 είχαν και κρέας αλόγου, ενώ τα 23 είχαν και χοιρινό. Το «ρεκόρ» προήλθε από ένα δείγμα στο οποίο το αλογίσιο κρέας έφτασε το 29% της συνολικής μάζας.
Σε άλλο έλεγχο για διάφορα προϊόντα που θα έπρεπε να περιέχουν βοδινό κρέας, από τα 31 δείγματα τα 21 περιείχαν και χοιρινό κρέας.
Ο επικεφαλής του FSAI, του ιρλανδικού «ΕΦΕΤ», καθηγητής Αλαν Ράιλι, ήταν σαφής ως προς το παράδοξο των ευρημάτων: «η παρουσία χοιρινού σε αυτά τα προϊόντα δικαιολογείται από το ότι στις ίδιες μονάδες παράγονται προϊόντα από διαφορετικά ζώα, αλλά δεν υπάρχει σαφής εξήγηση για την παρουσία DNA αλόγου, σε προϊόντα εργοστασίων που δεν χρησιμοποιούν αυτό το κρέας στην παραγωγή τους ... Στην Ιρλανδία δεν τρώμε κρέας αλόγου και δεν περιμένουμε να το εντοπίσουμε μέσα σε ένα μπιφτέκι».
Σημείωσε επίσης ότι «αντίστοιχα για κάποιες θρησκευτικές ομάδες που δεν τρώνε χοιρινό, η παρουσία του σε άλλα προϊόντα είναι απαράδεκτη».
Πηγή:e-go.gr

Σουηδία: Καθαρίστρια οδήγησε τρένο και το έριξε πάνω σε σπίτι!

Σουηδία: Καθαρίστρια οδήγησε τρένο και το έριξε πάνω σε σπίτι! Όλα ξεκίνησαν όταν μία εικοσάχρονη καθαρίστρια οδήγησε ένα τρένο στο αριστοκρατικό προάστιο Saltsjöbaden της Στοκχόλμης και στη συνέχεια το έριξε πάνω σε ένα σπίτι.
Όπως αναφέρει το Reuters, η καθαρίστρια οδηγούσε τρένο το οποίο εκτροχιάστηκε και κατέληξε στην κουζίνα ενός σπιτιού, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.
Ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες και όσοι διέμεναν στο σπίτι ευτυχώς ήταν στα υπνοδωμάτιά τους.
Η καθαρίστρια έμεινε για 2 ώρες παγιδευμένη στα συντρίμμια, μέχρι τα σωστικά συνεργεία να την απεγκλωβίσουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.
Ερευνάται πώς η γυναίκα μπόρεσε να μπει στο τρένο.

Πηγή:e-radio.gr

Ημίγυμνος πανικός στο διαδίκτυο: Βγάλε το κίτρινο φουστάνι και πούλα το

Έβγαλε το φόρεμά της, το φωτογράφησε με σκοπό να το πουλήσει στο διαδίκτυο. Μικρή λεπτομέρεια: Ξέχασε πως ήταν ημίγυμνη και τα κάλλη της έκαναν τον γύρο του κόσμου.
Κρέμασε σε μια κρεμάστρα το κίτρινο της φόρεμα. Το τοποθέτησε στην πόρτα της ντουλάπας και τράβηξε ορισμένες φωτογραφίες ώστε να το πουλήσει στο eBay. Ποτέ ωστόσο δεν περίμενε να δημιουργηθεί τέτοιος πανικός από τους χρήστες του διαδικτύου.
Ο λόγος για την χρήστρια που "sugart * t-2" η οποία ξέχασε ότι ήταν ημίγυμνη την ώρα της φωτογράφισης και μαζί με το φόρεμα απαθανάτισε τα κάλλη της.
Η νεαρή στεκόταν πίσω από την ντουλάπα. Αυτή στο εσωτερικό της είχε καθρέπτη με αποτέλεσμα όταν φωτογράφισε το φουστάνι να φαίνεται το είδωλό της.
Αποτέλεσμα μαζί με το κίτρινο φόρεμα να φανεί το μαύρο σουτιέν της αλλά και το γυμνό κορμί της καθώς δεν φορούσε εσώρουχο.
Μέσα σε λίγες ώρες στο δημιουργήθηκε το  hash tag #ebayyellowskaterdress όπου έγινε πραγματικά πανικός από τα σχόλια των χρηστών.
Πηγή:news247.gr

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Διέσχισε πέντε χώρες... εξαιτίας χαλασμένου GPS

67χρονη Βελγίδα διένυσε 3000 χλμ οδικώς κατά λάθος λόγω βλάβης του σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου της (Pics)
Πίστευε ότι το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου της δεν θα την πρόδιδε ποτέ. Όσο και να ταξίδευε πίστευε ακράδαντα ότι  θα φτάσει στον προορισμό της.
Είναι η ιστορία της 67χρονης Βελγίδας Sabine Moreau, η οποία ξεκίνησε από το σπίτι της στο Solre-sur-Sambre για να παραλάβει μια φίλη της από το σταθμό του τραίνου στις Βρυξέλλες.
Η απόσταση είναι 61χιλιόμετρα, ωστόσο χάρη στο χαλασμένο σύστημα πλοήγησης κατέληξε στο Zagreb της Κροατίας, 1.500 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.
Παρά τη διέλευση πέντε συνόρων, πινακίδων στους δρόμους σε διαφορετικές γλώσσες δε σταμάτησε πουθενά πάρα δύο μέρες αργότερα όταν υποπτεύθηκε ότι κάτι έχει συμβεί.
"Είδα όλων των ειδών τα σήματα, σε διάφορες γλώσσες. Αρχικά στα γαλλικά, στη συνέχεια γερμανικά αλλά δεν σκέφτηκα ότι κάτι έχει γίνει λάθος" και προσθέτει: "Σταμάτησα αρκετές φορές για  βενζίνη και πλήρωσα με την πιστωτική μου κάρτα. Όταν αισθάνθηκα κουρασμένη σταμάτησα για λίγες ώρες ύπνου σε μια στάση της εθνικής οδού.
Κατά τη διάρκεια του 60ωρου ταξιδιού της η αστυνομία πιστεύει ότι η Moreau πέρασε τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Σλοβενία και κατέληξε στην Κροατία.
Όσο η 67χρονη γνώριζε οδικώς την Ευρώπη, ο γιος της ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία, η οποία όταν την εντόπισε τον ειδοποίησε και του διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία της μητέρας του.
Πηγή:news247.gr

Operation Red October: Αποκαλύφθηκε 5ετής σειρά επιθέσεων σε διπλωματικά και κυβερνητικά συστήματα


Αυτή τη βδομάδα η Kaspersky Lab αποκάλυψε πληροφορίες για μια συντονισμένη σειρά επιθέσεων που διήρκεσε πέντε ολόκληρα χρόνια με στόχο διπλωματικούς, κυβερνητικούς και επιστημονικούς-ερευνητικούς οργανισμούς στην πρώην Σοβιετική Ένωση και 39 ακόμα χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας (αναλυτικά στον παραπάνω χάρτη).
Οι επιτιθέμενοι χρησιμοποιούσαν το ‘Operation Red October’ ή σε συντομία ‘Rocra’, ειδικά σχεδιασμένο software για τον εντοπισμό και την αντιγραφή κρυπτογραφημένων και μη εγγράφων στους υπολογιστές των εκάστοτε στόχων.

Όπως αναφέρει η δημοφιλής εταιρεία ασφαλείας, περισσότεροι από 300 υπολογιστές έχουν δεχτεί επίθεση από το εν λόγω λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων πρεσβειών, κυβερνητικών ερευνητικών κέντρων και εγκαταστάσεων αεροδιαστημικής στην πρώην Σοβιετική Ένωση, το Βέλγιο, την Ινδία, τις ΗΠΑ, το Ιράν κ.α.
Το κακόβουλο λογισμικό συνήθως ήταν κρυμμένο σε έγγραφα Microsoft Word ή Excel και μεταφερόταν στον υπολογιστή-στόχο μέσω email, USB drives και smartphones. Οι πληροφορίες που υποκλέπτονταν αφορούσαν κυρίως απόρρητο υλικό και δεδομένα γεωπολιτικού χαρακτήρα.
Μέχρι στιγμής, η Kaspersky Lab έχει καταφέρει να εντοπίσει τις IPs 60 “command and control” servers σε Γερμανία και Ρωσία που φέρονται να είναι υπεύθυνοι για τις επιθέσεις, μένει όμως να βρεθεί η τοποθεσία του κύριου server.
Πηγή:techgear.gr