Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο για… πρόβατα!

Τα πρόβατα είναι για τους Ιάπωνες ό,τι τα σκυλιά για τον υπόλοιπο κόσμο: αγαπημένα «κατοικίδια»! Ο ιδιοκτήτης ενός προβάτου στην Ιαπωνία θεωρείται «μοδάτος», «in» και μοντέρνος, ενώ τα συμπαθή ζώα αποτελούν τελευταία ένα ακραίο είδος πολυτέλειας για τους πλουσίους.
perierga.gr - Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο για... πρόβατα!
Άλλωστε οι εικόνες διασήμων που φοράνε επώνυμα ρούχα και κρατάνε πρόβατα από το λουρί κάνουν θραύση στο διαδίκτυο και είναι αρκετά διασκεδαστικές. Κι αφού τα ξενοδοχεία για σκύλους και γάτες είναι εδώ και χρόνια πολύ δημοφιλή στο δυτικό κόσμο, οι Ιάπωνες θα έπρεπε να δημιουργήσουν έναν παρόμοιο χώρο για τα πρόβατά τους.
perierga.gr - Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο για... πρόβατα!
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο προβάτων στη μακρινή χώρα, όπου οι Ιάπωνες μπορούν πλέον να αφήνουν τα «κατοικίδιά» τους σε καλά χέρια προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους, χωρίς το άγχος και την αγωνία της φροντίδας τους!
perierga.gr - Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο για... πρόβατα!
Το «Hotel Sheep Guest House» εγκαινιάστηκε τον περασμένο μήνα στην περιοχή Yugawara/Kanagawa Prefecture, αποκλειστικά για πρόβατα, αφού κανένα άλλο ζώο δεν επιτρέπεται στο εσωτερικό του. Ούτε καν κριάρια, καθώς οι ιδιοκτήτες θεωρούν ότι «τα κριάρια είναι δύσκολα στη φιλοξενία!».
perierga.gr - Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο για... πρόβατα!
Κι αν περιμένετε να δείτε αχυρώνες και ποτίστρες, κάνετε μέγα λάθος! Τα πρόβατα στεγάζονται σε 30 πολυτελή δωμάτια καθένα από τα οποία είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων άνετων κρεβατιών και τηλεοράσεων. Επιπλέον, προσφέρεται πλήρης υπηρεσία καμαριέρας αλλά και εκπαιδευμένο προσωπικό για τη φροντίδα των ζώων.
perierga.gr - Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο για... πρόβατα!
Πηγή:perierga.gr

«Γιάτρευε» τον καρκίνο του στήθους με... πιπίλισμα!

Ενας 77χρονος με κινητικά προβλήματα πόνταρε στη γυναικεία αφέλεια και... κέρδισε!
Ο «γιατρός» από φωτογραφία της εφημερίδας.
Μία απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών αποκαλύπτει η βρετανική Μίρορ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρέτζιναλντ Τζιλ, ένας 77χρονος με κινητικά προβλήματα που κινείται με αμαξίδιο, παρίστανε με αξιοσημείωτη επιτυχία τον γιατρό και μάλιστα τον «εναλλακτικό» ογκολόγο που ειδικεύεται στο γυναικείο στήθος.
Στόχος του ήταν γυναίκες αρκετά αφελείς για να πιστέψουν ότι μπορούσε με μία απλή ματιά να διαγνώσει καρκίνο του στήθους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να δεχθούν και την «καινοτόμο» θεραπεία του, που προέβλεπε ότι οι όγκοι αντιμετωπίζονται εάν ένας άνδρας θηλάζει το συγκεκριμένο στήθος 30 λεπτά ημερησίως!
Στο κόλπο συμμετείχε και η αξιοσημείωτα νεαρότερη σύζυγός του, η 35χρονη Λέιλα, με την οποία διατηρούσαν ένα κέντρο εναλλακτικής ιατρικής, στο οποίο έχει τεκμηριωθεί ότι εκμεταλλεύτηκαν τουλάχιστον δύο γυναίκες.
Στον λόγο του στο τέλος της δίκης, ο δικαστής Κι Τόμας είναι παραπάνω από σαφής:
«Θα περνούσαν οποιαδήποτε ταπείνωση για να γιατρευτούν. Αφού τους δώσατε αυτή την φρικτή διάγνωση, τις υποβάλατε σε μία προσβλητική «θεραπεία» ... και τις πείσατε να γδυθούν πλήρως μπροστά σας, υποκρινόμενος ότι τους προσφέρετε μία αγωγή που θα τις ωφελούσε, για να τις εκμεταλλευτείτε σεξουαλικά».
Ο Τζιλ έλεγε στις αφελείς «ασθενείς» του ότι ήταν στρατιωτικός γιατρός σε αποστρατεία και δεν διέθετε τα τυπικά χαρτιά, αλλά γνώριζε το αντικείμενο.
Τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του καταδικάστηκαν για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων και απάτη, καθώς χρέωναν κανονικά και τις επισκέψεις των θυμάτων.
Πηγή:e-go.gr

Έλληνας πουλά τη ψήφο του στο eBay!






O χρήστης με όνομα usualunusual, με αφορμή μία δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου  πως οι Έλληνες πωλούν τις ψήφους τους, ανέβασε την ψήφο του στο e-bay.
Ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να καταθέσει μια προσφορά ως τις 18 Απριλίου. Ενώ για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ο χρήστης προτίθεται να ανεβάσει ένα βίντεο με εκείνον να ψηφίζει στο youtube ως αποδεικτικό ότι τήρησε το δικό του μέρος της συμφωνίας.
Συγκεκριμένα το πλήρες μήνυμα του χρήστη που ανέβασε την αγγελία, έλεγε:
"Πριν από λίγες μέρες, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες πωλούν την ψήφο τους.Εγώ λοιπόν δε θέλω να τον απογοητεύσω.Ακολούθησα τη συμβοθλή του και πολάω την ψήφο μου. Θα ψηφίσω ότι μου πει ο αγοραστής.Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολιτικό κόμμα. Θα μου πει τι να βάλω μέσα στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμο υλικό, όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, κλπ..."
Το e-bay ακύρωσε την αγορά ψήφου πριν λίγες ώρες....
Πηγή:e-radio.gr


Γιαούρτια και μουστάρδες σε Γεωργιάδη και Μανωλίδου

Δείτε το βίντεο της επίθεσης με γιαούρτια στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Vid)

Το ζαχαροπλαστείο "Τίλας" φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.
Μαζί τους ήταν και το της ΝΔ Χάρης Ταμπούλογλου με άλλα περίπου δέκα άτομα.
Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Πάντως, οι επιτιθέμενοι "στόλισαν" την παρέα με διάφορα επίθετα όπως φασίστες και άλλα που ακούγονται στο βίντεο.
Πηγή:news247.gr

Ο Μίκι Μάους... χρωστάει 1,9 δισ.


Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; Σίγουρα έχει αντίθετη άποψη ο Μίκι, ο ήρωας - σύμβολο του θεματικού πάρκου Disneyland του Παρισιού, ο οποίος βλέπει το παραμύθι που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια να εξελίσσεται... σε οικονομικό εφιάλτη.
Τι κι αν περνά τις πύλες της διπλάσιος αριθμός επισκεπτών (15,7 εκατ. τον χρόνο) από εκείνους που επισκέπτονται το Λούβρο ή ανεβαίνουν στον Πύργο του Αϊφελ, τι κι αν πρέπει κανείς να πληρώσει τουλάχιστον 60 για να ξανανιώσει παιδί στο πάρκο των 5.000στρεμμάτων, η Disneyland του Παρισιού γιόρτασε χθες τα εικοστά της γενέθλια με 1,9 δισ.  χρέος.
Αιτία τα τεράστια έξοδα για τη συντήρηση και τη διαρκή ανανέωση της Eurodisney.Η κρίση και η λιτότητα έχουν φτάσει και στο«μαγικό βασίλειο» , όπου οι εορτασμοί για τα 20 χρόνια, με παρουσιαστές τον ποδοσφαιριστή Ζινεντίν Ζιντάν και την ηθοποιό Σάλμα Χάγιεκ, ήταν ιδιαίτερα φτωχοί και δεν συνοδεύτηκαν από τα εγκαίνια καινούργιας ατραξιόν, όπως συνέβαινε σε κάθε προηγούμενη επέτειο.
Τον περασμένο χρόνο το θεματικό πάρκο σημείωσε απώλειες 55,6 εκατ.  και τα χρέη σκαρφάλωσαν στα 1,9 δισ. ευρώ, ενώ ακόμα και ο διευθύνων σύμβουλος παραδέχθηκε ότι θα χρειαστούν 12 χρόνια για να τα αποπληρώσει.
Το δημοφιλές πάρκο φαίνεται να έχει πέσει θύμα της επιτυχίας του, αφού η τεράστια αύξηση του αριθμού των επισκεπτών του με αποτέλεσμα να αποτελεί πλέον τον νούμερο ένα τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη, είχε το κόστος της. Τα τελευταία χρόνια οι απώλειες έφτασαν τα 212 εκατ.  και η μετοχή της εταιρείας σημείωσε πτώση 50% μέσα σε έναν χρόνο, ενώ αναλυτές εκτιμούν ότι τα οικονομικά της είναι τόσο άσχημα που μπορεί να μην έχει ποτέ κέρδος.
Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την επισκεψιμότητα εν μέσω κρίσης η Disneyland προσφέρει εκπτώσεις έως και 50%, ωστόσο τα έσοδα αυξήθηκαν κατά μόλις 23 εκατομμύρια  τον περασμένο χρόνο. «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι θα είναι υπερβολικά επιτυχημένη»,είχε πει πριν από 20 χρόνια ο τότε πρόεδρος, Ρόμπερτ Φιτζπάτρικ.
Πηγή:newsit.gr

"Η αγελάδα το 'σκασε"


Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθούν προσεχώς οι περιπέτειες μιας διάσημης Γερμανίδας δραπέτισσας, της αγελαδίτσας Υβόννης, η απόδραση της οποίας από το σφαγείο και η περιπλάνησή της επί τρεις μήνες στα δάση της Βαυαρίας είχε αφήσει με κομμένη την ανάσα όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ η ιστορία της Υβόννης θα αποτελέσει το σενάριο για μια ταινία κινουμένων σχεδίων του Μαξ Χάουαρντ, του παραγωγού πασίγνωστων ταινιών όπως "Ο βασιλιάς των λιονταριών", "Η μικρή σειρήνα" και "Η ωραία και το τέρας". Ο τίτλος της ταινίας θα είναι εύγλωττος: "Η αγελάδα το 'σκασε".
Η ιστορία, μιας αγελάδας που το σκάει για να γλιτώσει το σφαγείο, βασίζεται στις περιπέτειες της Υβόννης που είχαν φτάσει να γίνουν πρωτοσέλιδο στις γερμανικές και τις ξένες εφημερίδες, πέρσι το καλοκαίρι. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία Papa Lowe, που θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας και από τον Μίχαελ Αουφχάουζερ, τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, όπου ζει πλέον η αγελαδίτσα. Ο προϋπολογισμός της ταινίας θα είναι 30 εκατομμύρια ευρώ.
Η Υβόννη τριγυρνούσε ελεύθερη από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 και είχε γίνει αληθινή σταρ των μέσων ενημέρωσης. Η εφημερίδα Bild, μάλιστα, πρόσφερε αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον κατάφερνε να την πιάσει ζωντανή, όταν έγινε γνωστό ότι οι τοπικές αρχές ενημέρωσαν τους κυνηγούς της περιοχής ότι μπορούσαν ελεύθερα να την πυροβολήσουν και να την σκοτώσουν, επειδή θεωρούσαν ότι συνιστούσε κίνδυνο για την οδική κυκλοφορία.
Σύμφωνα με την Bild οι αρχές είχαν επιστρατεύσει τους συγγενείς της Υβόννης, την αδελφή της Βάλραουτ και το γιο της Φρίζι, αλλά και έναν ταύρο, τον Ερνστ, σε μια προσπάθεια να την καλοπιάσουν. Όλες οι προσπάθειες αποδείχτηκαν μάταιες.
Τελικά, η Υβόννη πλησίασε μόνη της τέσσερα μοσχαράκια που έβοσκαν σε ένα λιβάδι, ίσως επειδή αισθάνθηκε μοναξιά μετά από 100 ημέρες μακριά από τους δικούς της...
Πηγή:pathfinder.gr

Γυμνή στο αεροδρόμιο για ένα... τσιγάρο


Ένα θέαμα που δε φανταζόντουσαν παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σε αεροδρόμιο στο Κολοράντο όταν μια φανατική καπνίστρια στην πύλη αναχωρήσεων αποφάσισε να βγάλει τα ρούχα της. Διάβασε γιατί.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο του Denver στο Κολοράντο όταν μια νεαρή γυναίκα βγήκε από τα ρούχα της στην κυριολεξία. Ο λόγος; Της είπαν να σβήσει το τσιγάρο που είχε ανάψει σε χώρο που απαγορευόταν το κάπνισμα.

Τότε η γυναίκα, άρχισε να "πετάει" ένα ένα τα ρούχα της μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια υπαλλήλων και ταξιδιωτών.
Μάλιστα, θέλοντας να τρελάνει κι άλλο τους υπαλλήλους του αεροδρομίου ρωτούσε αν πρέπει να βγάλει καινούριο εισιτήριο.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο χωρίς να φέρει αντίσταση. Εν τέλη δε συνελήφθη καθώς απέδωσαν την κίνησή της σε έλλειψη ύπνου(!).
Πηγή:cosmo.gr

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Κότες γεννούν αυγά σε... διάφορα χρώματα


Γιατί να βάψετε τα αυγά σας κόκκινα; Πάρτε τα έτοιμα κατευθείαν από την κοτούλα..
Τριάντα κότες στη Βουλγαρία γεννούν ... κόκκινα αυγά. Κι όχι μόνο κόκκινα, που είναι και το χρώμα των ημερών λόγω Πάσχα, αλλά και πράσινα, κίτρινα, καφετί... Δεν πρόκειται για κάποιο θαύμα της φύσης, αλλά για μια ειδική ράτσα κότας, το ιδιαίτερο αυτό προσόν της οποίας οφείλεται σε μια ξεχωριστή ουσία στον οργανισμό της.
Η ουσία αυτή, όπως εξήγησε ο Βούλγαρος επιστήμονας Πέταρ Πετρόφ στη δημόσια τηλεόραση ΒΝΤ, η οποία προέβαλε εκτενώς το θέμα,δεν επηρεάζει τη γεύση των πολύχρωμων αυγών, τα κύρια χαρακτηριστικά των οποίων δεν διαφέρουν ουδόλως από τα κανονικά.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο, το χρώμα των «θαυματουργών» αυγών έχει το πλεονέκτημα να διατηρείται αναλλοίωτο ακόμη και κατά το στάδιο του βρασμού, ενώ το ... τελικό προϊόν είναι εξίσου εύγευστο με τα υπόλοιπα αυγά.
Στο μεταξύ, σε μείζον ζήτημα, παραμονές του Πάσχα, έχει εξελιχθεί στη Βουλγαρία η ιδιαίτερα υψηλή τιμή των αυγών, που το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε δύο φορές.
Μάλιστα, υπήρξε παρέμβαση από τον ίδιο τον υπουργό Γεωργίας και Τροφίμων Μίροσλαβ Ναϊντένοφ, ο οποίος προειδοποίησε τους πτηνοτρόφους με αναθεώρηση της πολιτικής της κυβέρνησης για την υποστήριξη του κλάδου τους, στο πλαίσιο των αντίστοιχων ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων, σε περίπτωση που δεν δείξουν μεγαλύτερη επιείκεια στους Βούλγαρους καταναλωτές, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη εορταστική περίοδο.
Από την πλευρά τους, οι πτηνοτρόφοι δεν άργησαν να επιρρίψουν ευθύνες για τις «φουσκωμένες» τιμές των αυγών στους εμπόρους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει λεκτικός πόλεμος μεταξύ παραγωγών και διανομέων, ο οποίος κατέληξε στο «σολομώντειο» συμπέρασμα κοινής αποδοχής ότι για όλα φταίνε οι ... ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες περί εξασφάλισης καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τα κατοικίδια πτηνά.Εξαιτίας αυτών, όπως υποστηρίζουν εκπρόσωποι των παραγωγών, έπρεπε να γίνουν «εξωφρενικές επενδύσεις» για να είναι «ευτυχισμένες οι κότες».
Πηγή:newsit.gr

Μαθητής, σούπερ-ήρωας, σταματά την τρελή πορεία σχολικού [βίντεο]


Ενας, τολμηρός και πάνω από όλα ψύχραιμος, 13χρονος μαθητής, πήρε τον έλεγχο του σχολικού λεωφορείου και κατάφερε να το βγάλει με ασφάλεια από το δρόμο, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω προβλήματος υγείας, σώζοντας έτσι τη δική του ζωή και των υπολοίπων 14 συμμαθητών του.
Το περιστατικό, όπως αναφέρει η Huffington Post, συνέβη στην πόλη Μίλτον της Ουάσινγκτον...Ολα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Οπως ανέφερε στην εφημερίδα ο 13χρονος Τζέρεμι Γουίτσικ «ο οδηγός φαινόταν αστείος, τα μάτια του είχαν διογκωθεί, ήταν ακουμπισμένος πίσω και τα χέρια του πήγαιναν πέρα δώθε».
Ο Τζέρεμι, λοιπόν, χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, απόλυτα ψύχραιμος και αποφασισμένος, έπιασε το τιμόνι και κράτησε το όχημα σταθερό, αποτρέποντας τη συντριβή του στο κράσπεδο.
Και, μάλιστα, αφού τα έκανε όλα αυτά, έβγαλε και το κλειδί από τη μίζα, ακινητοποιώντας το λεωφορείο.
Τον 13χρονο - σούπερ ήρωα - έσπευσε να βοηθήσει ένας άλλος συμμαθητής του, ο Τζόνι Γουντς, που έδωσε στον άτυχο οδηγό (ο οποίος στο μεταξύ είχε λιποθυμήσει) τις πρώτες βοήθειες.
Και που ήξερε ο μικρός τί έπρεπε να κάνει; Οπως ο ίδιος αποκάλυψε.... ξέρει να οδηγεί γιατί η μαμά του τον αφήνει να βγάζει το αυτοκίνητο από το γκαράζ όταν το πλένει!
Ακόμη πιο συναρπαστική είναι, όμως, η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε γιατί έσπευσε να βοηθήσει: «Είχα διαβάσει πρόσφατα ένα βιβλίο με σούπερ ήρωες» το οποίο προφανώς και τον επηρέασε...
Ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε σ νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Πηγή:iefimerida.gr

Βίντεο: Η NASA «έπιασε» UFO δίπλα στο Atlantis;

Η τελευταία πτήση διαστημικού λεωφορείου, πέρυσι το καλοκαίρι, έφερε πίσω στη Γη και κάτι για να έχουν να συζητούν οι λάτρεις της συνωμοσιολογίας
Βίντεο: Η NASA «έπιασε» UFO δίπλα στο Atlantis;

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του διαστημικού λεωφορείου Atlantis σε τροχιά, ο έλεγχος που έγινε μέσω καμερών στο διαστημόπλοιο κατέγραψε παραπάνω από όσα θα περίμεναν τα στελέχη της NASA.
Παράλληλα, η ζωντανή μετάδοση της διαδικασίας από το NASATV, έστειλε σε κάθε άκρη του πλανήτη τις σχετικές εικόνες.

Καθώς η κάμερα στο χώρο αποθήκευσης ανασηκώνεται, πιθανώς για να ελέγξει τον βραχίονα, σταματά όταν εντοπίζει τρία φωτεινά σημεία, τα οποία στη συνέχεια παρακολουθεί.
Αν και μετά από μία μικρή σιωπή οι σχολιαστές αρχίζουν να μιλούν για «αντανάκλαση» στο φακό της κάμερας, το γεγονός ότι τα φωτεινά σημεία όχι μόνο κινούνται, αλλά και περιστρέφονται στην τριγωνική τους διάταξη, έχει κάνει τους οπαδούς των UFO να μιλούν για ντοκουμέντο.
Δείτε το βίντεο και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα.
Πηγή:ethnos.gr

Άνοιξε το πρώτο μουσείο δονητών στον κόσμο!

Με επίσημη ημερομηνία εγκαινίων τη 12η Απριλίου, το 1ο μουσείο δονητών στον κόσμο είναι έτοιμο να σε ξεναγήσει στον τρόπο με τον οποίο χτυπούσαν και έκαναν αφράτη τη μαρέγκα οι προγιαγιάδες σου.
Το «Antique Vibrator Museum» είναι το πρώτο στο είδος του και ανοίγει τις πόρτες του στο Σαν Φρανσίσκο, φιλοξενώντας μια συλλογή που χρονολογείται από το 1800. Υπήρχαν δονητές το 1800; Ναι υπήρχαν. Γιατί μπορεί να μην υπήρχαν μπαταρίες, αλλά υπήρχαν πάντα οι ίδιες επιθυμίες.

Μερικά από τα μηχανήματα της έκθεσης, μπορεί να σοκάρουν τους σημερινούς ηδονοθήρες όσον αφορά το ρίσκο της χρήσης τους, όπως ένα μηχάνημα του 1906, που λειτουργούσε με πεπιεσμένο αέρα προκειμένου να προκαλέσει τις δονήσεις του, πολλές φορές παθαίνοντας έκρηξη την ώρα της λειτουργίας του (όχι έκρηξη ηδονής) ή άλλα μηχανήματα που αρχικά εφευρέθηκαν για καθημερινές χρήσεις μασάζ και περιποίησης προσώπου στα μπαρμπέρικα αλλά σύντομα βρήκαν τον πραγματικό τους προορισμό.

Η ιδρύτρια του μουσείου και σεξολόγος Κάρολ Κουίν, που είναι επίσης η υπέυθυνη του Διεθνούς μήνα αυνανισμού που εορτάζεται τον Μάιο, έχοντας ανεπτυγμένη την οικολογική της ευαισθησία, δήλωσε ότι μερικά από τα εργαλεία της έκθεσης, που λειτουργούσαν χωρίς την παροχή ηλεκτρισμού, είναι μιας πρώτης τάξεως «πράσινη» εναλλακτική πρόταση, στο ενεργειακό πρόβλημα της εποχής μας, για όσους θέλουν να αυνανιστούν με τη συνείδησή τους καθαρή.



Πηγή:iefimerida.gr

Σύλληψη διαχειριστών γνωστής ιστοσελίδας


Περίπου μισό εκατ. Έλληνες εξυπηρετούνταν από ιστοσελίδα κατεβάζοντας ταινίες και μουσική. Η ΕΛΑΣ έβαλε τέλος στη λειτουργία της
Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος τριών ατόμων, διαχειριστών ιστοσελίδας, για παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Από αυτούς τους δύο ο ένας συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.
Μιλάμε για δύο άντρες και μία γυναίκα, η οποία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη αλλά όπως προέκυψε είναι γνωστή στις αρχές από πιο παλιά.
Όσο για τους άντρες, ο ένας είναι γνωστός εκδότης και φέρεται σαν ο κύριος διαχειριστής της ιστοσελίδας. Ο άλλος είναι ελληνοσουηδός που διαμένει στη Σουηδία.
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι διαχειριστές της ανοιχτής ιστοσελίδας παρείχαν τη δυνατότητα στους εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες - μέλη, να κατεβάζουν ψηφιακά αρχεία που περιείχαν κινηματογραφικές ταινίες, τραγούδια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, προγράμματα Η/Υ, βιβλία, χωρίς την άδεια των πνευματικών δημιουργών και των δικαιούχων εταιριών που έχουν τα αντίστοιχα συγγενικά δικαιώματα.
Πέραν όλων αυτών όμως, ζητούσαν και οικονομική εισφορά από τα μέλη της ιστοσελίδας, μέσω του συστήματος διαδικτυακών πληρωμών Paypal , για να αποκτήσουν προνόμια σε μορφή δωρεάς.
Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα η είσοδος γινόταν με μηνιαία συνδρομή, ενώ υπήρχαν και διαφημίσεις.
Κατά τις έρευνες της αστυνομίας βρέθηκαν:
- Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
- Τρεις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή
- Τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή
Εκτιμάται ότι η συνολική ζημία που υπέστησαν οι εταιρείες παραγωγής πνευματικών έργων, ξεπερνά τα 65 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχουν υπολογισθεί οι φόροι και το Φ.Π.Α.
Πηγή:news247.gr

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η Γερμανία "ψαρεύει" τους Έλληνες ανέργους


 Η Γερμανία θέλει να αξιοποιήσει τους Έλληνες ανέργους. Σχέδιο και από την Κομισιόν για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Στην κατάρτιση σχεδίου για την αντιμετώπιση της ανεργίας προχώρησε η Κομισιόν τη στιγμή που οι άνεργοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ξεπεράσει τα 17 εκατομμύρια.
Στόχος του σχεδίου είναι να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στα επόμενα οκτώ χρόνια, με τον αριθμό της ανεργίας να αποτελεί ρεκόρ για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σε τρεις πυλώνες, προβλέπονται σύμφωνα με έγγραφο που επικαλείται η εφημερίδα La Stampa, δράσεις, δηλαδή προσαρμογές στον κατώτατο μισθό, ελεύθερη διακίνηση εργαζομένων στην ΕΕ και επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια.
Η Κομισιόν δίνει έμφαση στα υψηλά ποσοστά ανεργίας στους νέους, προτείνοντας κίνητρα για τις προσλήψεις νέων από τις επιχειρήσεις.
Το γερμανικό υπουργείο Εργασίας από την άλλη πλευρά αναλαμβάνει πρωτοβουλία, σύμφωνα με την Deutsche Welle, για την καταπολέμηση της ανεργίας νέων και στην Ελλάδα. "Ζητάμε νέους για να μπουν στην αγορά εργασίας, συμβουλευτείτε το Eures", δηλώνει η υπουργός Εργασίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Εμφανίζεται μάλιστα πρόθυμη εκτός από την Ελλάδα να βοηθήσει και άλλες χώρες με ποσοστό νεανικής ανεργίας όπως η Ισπανία, καθώς η γερμανική οικονομία ανθεί.
"Στη Γερμανία", όπως δήλωσε στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, "υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο κενές θέσεις εργασίας και οι ανάγκες μας για εξειδικευμένο προσωπικό αυξάνονται εξ αιτίας της συρρίκνωσης του ενεργού πληθυσμού".
Εξήγγειλε μάλιστα ότι το υπουργείο της θα διερευνήσει τη δυνατότητα να φέρει στη χώρα νεαρούς καλά καταρτισμένους άνεργους από γειτονικά κράτη, έτσι ώστε, από τη μια οι εδώ επιχειρήσεις να έχουν όφελος, και από την άλλη οι νέοι να μπορέσουν επιτέλους να ξεκινήσουν ένα επάγγελμα.
Όταν κάποτε επιστρέψουν, υπογράμμισε, θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές για τη Γερμανία στην Ευρώπη. Η Γερμανίδα υπουργός υπενθύμισε ότι η ανεργία των νέων στη Γερμανία και στην Αυστρία ανέρχεται στο 8%, που είναι το χαμηλότερο ποσοστό εδώ και χρόνια, ενώ αντίθετα στην Ελλάδα και την Ισπανία αγγίζει το 50%.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ακόμη και υποψήφιοι με κακούς βαθμούς έχουν στη Γερμανία καλύτερες δυνατότητες εισόδου σε επάγγελμα από ότι παλαιότερα. Το αντίθετο συμβαίνει στην Ελλάδα ή την Ισπανία, όπου κάθε δεύτερος υποψήφιος κάτω των 25 χρόνων και παρά την πανεπιστημιακή μόρφωση και τον υψηλό βαθμό επαγγελματικής κατάρτισης δεν μπορεί να βρει δουλειά. Ίδια κατάσταση στην Ιταλία και την Πορτογαλία.
"Η κατάσταση δεν πάει άλλο" τόνισε η φον ντερ Λάιεν. "Αυτήν την περίοδο η νεολαία στην Ευρώπη νοιώθει σαν να μοιράζεται δύο διαφορετικούς κόσμους και υπό αυτές τις συνθήκες τα βλέμματα πέφτουν σε χώρες, όπως η Γερμανία και η Αυστρία, που η οικονομία ανθεί".
Απευθύνει κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους να μπουν στην ευρωπαϊκή πύλη EURES για την επαγγελματική κινητικότητα, όπου μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για την εύρεση εργασίας στον ευρωπαϊκό χώρο.
Σε ό,τι αφορά τη Γερμανία, όπου χιλιάδες επιχειρήσεις ψάχνουν εναγωνίως νέους για θέσεις μαθητείας, η υπουργός καλεί τους επιχειρηματίες να δηλώσουν τον αριθμό των θέσεων στην Κεντρική Υπηρεσία Αναζήτησης Εργαζομένων από το εξωτερικό και με τη στοχευμένη αναζήτηση συναδέλφων από άλλες χώρες της Ε.Ε. μπορεί να βρεθούν οι κατάλληλοι υποψήφιοι από τη Βαρκελώνη ή τον Πειραιά.
Πηγή:news247.gr

Ο πιο γκαντέμης κλέφτης αυτοκινήτων

Σέρβος,κλέφτης,αυτοκίνητο,γκαράζ,ιδιοκτήτης,μηχανικός,όχημα,αστυνομία
Ένας Σέρβος έκλεψε ένα αυτοκίνητο και το πάρκαρε με ασφάλεια στο γκαράζ του, αλλά συνελήφθη όταν κάλεσε έναν μηχανικό, ο οποίος αποδείχτηκε ότι ήταν ο αδελφός του ιδιοκτήτη του κλεμμένου οχήματος. Ο κλέφτης κάλεσε τον μηχανικό να φτιάξει την μίζα σε ένα σκούτερ που επίσης είχε κλέψει. Επέλεξε στην τύχη μηχανικό από τον τηλεφωνικό κατάλογο και τον κάλεσε να έρθει στο γκαράζ του σπιτιού του, όπου βρισκόταν παρκαρισμένο και το κλεμμένο αυτοκίνητο. Ο μηχανικός αναγνώρισε το αυτοκίνητο του αδελφού του αμέσως, αλλά ολοκλήρωσε την δουλειά του, χρέωσε τον κλέφτη και μόλις έφυγε κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.
Πηγή:iefimerida.com

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Γιατρός έκανε σεξ με ασθενή του "για να σώσει το γάμο της"


Ένας οικογενειακός γιατρός από το Belfast έκανε σεξ με παντρεμένη ασθενή του, στο ιατρείο του, γιατί έτσι (της είπε) ότι θα τη βοηθούσε να σώσει το γάμο της.
Δεν είχε το Θεό του ο 68χρονος γενικός γιατρός, Kenneth Thompson, από το Belfast, ο οποίος κατάφερε να πείσει μια παντρεμένη ασθενή του και μητέρα ότι ο μόνος τρόπος να σώσει το γάμο της ήταν να κάνει σεξ μαζί του.
Αυτό αναφέρει πικάντικο δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, σύμφωνα με το οποίο η ασθενής επισκέφθηκε τον Thompson επειδή πονούσε το στομάχι της και αντιμετώπιζε προβλήματα ύπνου. Ο γιατρός, από την πρώτη επίσκεψη, την ενθάρρυνε να τον εμπιστευτεί και να του μιλήσει για τη ζωή της, αφού, ισχυρίστηκε ότι είχε ειδικευθεί και στην Ψυχιατρική αλλά και στη Συμβουλευτική.
Προσφέρθηκε μάλιστα να τη βοηθήσει να απαλλαχθεί από το στρες, δωρεάν. Εκείνη δέχτηκε και του μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον σύζυγό της αλλά και για τους βιασμούς που είχε υποστεί από συγγενείς της όταν ήταν παιδί.
Ο Thompson σταδιακά άρχισε να παρενοχλεί την ασθενή την ώρα που την εξέταζε, καταλήγοντας τελικά να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της, πάνω στο ειδικό κρεβάτι εξέτασης. Της είπε μάλιστα ότι αυτό που έκανε ήταν μια "επίδειξη για το πώς πρέπει να κάνει σεξ με το σύζυγό της".
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Thompson αντιμετωπίζει ανάλογες κατηγορίες. Άλλες δυο γυναίκες είχαν υποστεί τα ίδια, ωστόσο ο γιατρός αρνείται τις κατηγορίες.
Πηγή:cosmo.gr

Παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου :Βίντεο απ'όλο τον κόσμο








115 πόλεις γιόρτασαν χθες την παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου...
και ξεχύθηκαν στους δρόμους με τα μαξιλάρια τους!
Ευρώπη, Αμερική και Ασία γέμισαν πούπουλα και οι μεγάλοι έγιναν και πάλι για λίγο παιδιά!
Δείτε video από διάφορες πόλεις του κόσμου:





Πηγή:mediagate.gr

Ενθύμια από ταινίες που πουλήθηκαν σε εξωφρενικές τιμές!

Παραδέξου το! Και εσύ θα ήθελες να είχες στο δωμάτιό σου, το αυθεντικό φωτόσπαθο του Darth Vader ή το μενταγιόν που έδωσε η Άργουεν στον Άραγκορν.
Φυσικά το να αποκτήσεις το αυθεντικό αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε σε κάποια διάσημη ταινία απαιτεί να είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Και όταν λέμε πολλά εννοούμε πάρα πολλά!
Αυτά είναι από τα ακριβότερα.
Ιπτάμενο Αυτοκίνητο από την ταινία "Chitty Chitty Bang Bang"
Το διάσημο ιπτάμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Dick Van Dyke υποδυόμενος τον Caractacus Potts πουλήθηκε σε μία δημοπρασία για 805.000 δολάρια ενώ η προσδοκώμενη τιμή έφτανε το ένα με δύο εκατομμύρια!
Aston Martin DB5 από την ταινία "Goldfinger"


Τέσσερα εκατομμύρια δολάρια "έπιασε" το αγαπημένο αμάξι του James Bond το 2010. Βέβαια δεν πρόκειται για συνηθισμένο αμάξι. Ήταν εφοδιασμένο με πολυβόλα όπλα, μηχανισμό εκτίναξης του καθίσματος, περιστρεφόμενες πινακίδες και άλλα κατασκοπευτικά εργαλεία.
Το φωτόσπαθο του Luke από την ταινία "Star Wars"


Το 2008 ένας πωρωμένος fan απέκτησε το αυθεντικό φωτόσπαθο του Luke Skywalker, το οποίο χρησιμοποιούσε ο Mark Hamill για να γυρίσει τις σκηνές. Η τιμή του; 212.141 δολάρια. Άξιζει το κάθε σεντ...
Μαύρο φόρεμα από την ταινία "Breakfast at Tiffany's"


Το διάσημο μαύρο φόρεμα που φορούσε η Audrey Hepburn πουλήθηκε για 923.187 δολάρια το 2006.
DeLorean DMC-12 από την ταινία "Επιστροφή στο Μέλλον 3"


Ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην τρίτη ταινία της σειράς πουλήθηκε για 541.000 δολάρια το Δεκέμβριο του 2011.
Porsche 911 και Στολή αγώνων από την ταινία "Le Mans"


Δύο πετυχημένες πωλήσεις έγιναν με αντικείμενα της συγκεκριμένης ταινίας.
Αρχικά η Πόρσε που οδηγούσε ο Steve McQueen πουλήθηκε στην τιμή των 1.25 εκατομμυρίων δολαρίων. Τρεις μήνες μετά η στολή αγώνων που φορούσε ο ηθοποιός πουλήθηκε για 984.000 δολάρια.
Αγαλματίδιο γεράκι από την ταινία "The Maltese Falcon"
Το γεράκι από την κλασική ταινία με τον Humphrey Bogart πουλήθηκε το 1994 για 398.500 δολάρια.
Όπλο από την ταινία "Blade Runner"

Το φουτουριστικό όπλο που χρησιμοποιούσε ο Harrison Ford στο αριστούργημα του Ridley Scott πουλήθηκε για 270.000 δολάρια το 2009.
Πηγή:cosmo.gr

"Μαϊδί", το νέο νόμισμα για συναλλαγές στην Κω

Η Κως αντιστέκεται στην κρίση με το δικό της... νόμισμα. Μάθετε πώς υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού την ανταλλακτική Οικονομία.

Η Κως αντιστέκεται στην κρίση εισάγοντας το δικό της νόμισμα!
Το όνομά του είναι "μαϊδί" και οι εμπνευστές του ευελπιστούν να βοηθήσει τους κατοίκους του νησιού να αντιμετωπίσουν, ως ένα βαθμό τα οικονομικά προβλήματα.
Ένα φυσικό πρόσωπο ή μία επιχείρηση θα μπορούν να προσφέρουν εργασία, προϊόντα ή υπηρεσίες, για τα οποία θα αμειφθούν με μαϊδί, πιστώνοντας έτσι το λογαριασμό τους.
Τα μέλη του δικτύου του τοπικού νομίσματος θα μπορούν να βλέπουν online υπηρεσίες ή προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα από άλλα μέλη του δικτύου και να τους πληρώσουν με μαϊδί.
Ανά πάσα στιγμή κάθε μέλος του δικτύου να μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα για το τι μπορεί να "πουλήσει" ή να "αγοράσει".
Πηγή:news247.gr

Η άσχημη αναπνοή ενός άντρα προκαλεί τη λιποθυμία μιας ολόκληρης χώρας!


Η άσχημη αναπνοή ενός άντρα προκαλεί τη λιποθυμία μιας ολόκληρης χώρας! [βίντεο]
Οι έξυπνες διαφημίσεις δεν κάνουν θραύση μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού! Μπορεί εμείς εδώ να γελάμε με το «αγαπούλα... πούλα!» και το «ομορφάντρα μου!», στη Γαλλία, όμως, τώρα τελευταία απολαμβάνουν μια πανέξυπνη διαφήμιση που προωθεί καραμέλες για καθαρή αναπνοή.
Στη διαφήμιση αυτή η οποία είναι πραγματικά ευφάνταστη, πρωταγωνιστεί ένας άνδρας, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει έναν νεαρό στο δρόμο δίνοντας του οδηγίες... Μόνο που αυτός έχει τη «χειρότερη αναπνοή του κόσμου» και ο νεαρός... σωριάζεται στο έδαφος!
Το εκπληκτικό είναι, όμως, ότι δεν λυποθυμά μόνο αυτός, αλλά ολοκληρη η πλατεία και στη συνέχεια ολόκληρη... η χώρα!

Πηγή:iefimerida.gr

Εικόνα, σοκ και δέος - Οι πιο αμφιλεγόμενες διαφημιστικές καμπάνιες

Σε έναν κόσμο όπως αυτός, που σίγουρα δεν είναι ιδανικά πλασμένος, υπάρχουν καμπάνιες και καμπάνιες. Εκείνες που είναι ευχάριστες αλλά ως εκεί και έτσι περνούν απαρατήρητες και αυτές που προκαλούν σοκ και δέος.
PETA
Οι απόψεις της παγκόσμιας φιλοζωικής οργάνωσης PETA για την σφαγή των τετράποδων προκειμένου να γεμίσουμε εμείς οι αμαρτωλοί κρεατοφάγοι το πεινασμένο στομάχι μας, είναι γνωστές. Και αν δεν είναι, δείτε την ανθρώπινη αναπαράσταση τεμαχισμού και συσκευασίας κρέατος στα σούπερ μάρκετ για να το εμπεδώσετε.

TOM FORD
Τα λόγια είναι περιττά. Μια κολόνια, ένα αιδοίο και βαμμένα κόκκινα νύχια. Σίγουρα για μια μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού, η εικόνα αυτή γίνεται άνετα και πόστερ στο υπνοδωμάτιο. Σε κάθε γωνιά του δρόμου όμως;

SONY PLAYSTATION
Είπαμε, ηλεκτρονικό Ευαγγέλιο το Playstation για τα απανταχού αγοράκια από 5 έως 95 ετών με visual παιχνίδια σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, τόνους megapixels και τα ρέστα αλλά όχι και έτσι… τόσο αληθινό που καταντά φρικτό.

DOLCE & GABBANA
Ατελείωτα τα πόδια της καλλονής, φέτες οι κοιλιακοί του αγοριού απέναντι ωστόσο επειδή μαζεύτηκαν πολλοί στο σκηνικό και σε συνδυασμό με τη στάση της πρωταγωνίστριας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Αμνηστίας δήλωσε: «Το δικαίωμα της γυναίκας να ζει χωρίς τον εφιάλτη της βίας είναι σημαντικότερο από τις διαφημιστικές ανάγκες της Dolce & Gabbana».

RUNNING FREE
Γυναίκες σπασμένες στο ξύλο. Κακοποιημένες από τα σπίτια τους θα αναλογιστεί ο κοινός νους. Και όμως το σκεπτικό της καναδικής εταιρίας σουτιέν πάει πολύ πιο μακριά: οι γυναίκες με μεγάλο στήθος υποφέρουν όταν τρέχουν, για αυτό ας πάρουν ένα «Running Free» να σωθούν. Ασχολίαστο…

TVNZ
Αυτή μάλιστα! Αυτή είναι διαφήμιση. Εκεί στη Νέα Ζηλανδία ξέρουν τι κάνουν καθώς συνδύασαν την ταινία που ταιριάζει γάντι από τον τίτλο και μόνο στον πρώην πλανητάρχη. Τα εύσημα παίρνει το τηλεοπτικό δίκτυο TVNZ για την πρεμιέρα του «American Psycho» στο κανάλι TV2.

         
AGENT PROVOCATEUR
Ο συνιδρυτής της μάρκας γυναικείων εσωρούχων John Corre αποφάσισε να αφιερώσει με ένα δικό του ξεχωριστό μήνυμα το εσώρουχο αυτό στα μέλη της βρετανικής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα «Reprieve» τα οποία έστειλαν λαθραία εσώρουχα σε κρατούμενο στις φυλακές του Γκουαντάναμο.

AIDS
«Χωρίς προφυλακτικό κοιμάσαι με το AIDS. Προστατεύσου». Μάλλον ελάχιστοι θα έδωσαν βάση στο motto που αναγράφεται στο κάτω μέρος της γαλλικής διαφημιστικής καμπάνιας κατά του AIDS. Από τη μία η τριχωτή ταραντούλα και από την άλλη ο σκορπιός, δε σου αφήνουν πολλά περιθώρια να ρίξεις μια δεύτερη ματιά.



Πηγή:cosmo.gr

Έστηναν παιχνίδια και το 1922!

Διαβάστε μία απίστευτη ιστορία που συνέβη σαν σήμερα πριν από 90 χρόνια, όταν ένας ποδοσφαιριστής της Φούλαμ προσπάθησε να στήσει αγώνα και τελικά τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.
Φούλαμ
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η εισβολή του στοιχηματισμού και η νομιμοποίησή του.
Ωστόσο, πόσοι γνωρίζουν ότι στήνονταν παιχνίδια ακόμα και όταν δεν υπήρχε το στοίχημα;
Μία απίθανη για την τότε εποχή ιστορία συνέβη το 1922 και απόρροια αυτής ήταν να τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο ένας ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Μπάρνεϊ Τράβερς, ο οποίος αγωνιζόταν στη Φούλαμ.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στους Λονδρέζους το 1921 έναντι 3.000 λιρών κι ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στη Σάντερλαντ. Στην πρώτη του σεζόν στη Φούλαμ τα πήγε πολύ καλά και είχε πετύχει 28 τέρματα σε 45 αγώνες. Ωστόσο, με δική του ευθύνη φρόντισε να τον θυμούνται τα επόμενα χρόνια οι οπαδοί της ομάδας για έναν εντελώς αρνητικό λόγο.
Στις 18 Μαρτίου του 1922 η Σάουθ Σιλντς υποδεχόταν τη Φούλαμ σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Αμφότερες διεκδικούσαν την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία με τη Φούλαμ να έχει περισσότερες πιθανότητες, αφού ήταν τέσσερις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Στόουκ. Εν τέλει, η γηπεδούχος Σάουθ Σιλντς επικράτησε με 1-0, αλλά αυτό που έκανε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεχωριστή ήταν οι ισχυρισμοί μετά το τέλος του παιχνιδιού πως υπήρξε προσπάθεια να στηθεί ο αγώνας.
Ο Τράβερς είχε φύγει χωρίς να το γνωρίζουν οι συμπαίκτες του λίγες μέρες πριν την υπόλοιπη αποστολή προς το Βορρά, απ' όπου καταγόταν, και αυτό είχε κινήσει τις υποψίες, οι οποίες βγήκαν αληθινές, κρίνοντας κανείς από την απόφαση που πήρε τελικά η αγγλική ομοσπονδία.
Η τελευταία δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι και κάλεσε σε απολογία αρκετούς ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους και ο Αλφ Μάιτλαντ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Τράβερς του είχε προσφέρει 20 λίρες για να χάσει η ομάδα του το παιχνίδι. Ο Τράβερς διέψευσε τα λεγόμενα του Μάιτλαντ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πειστεί η αγγλική ομοσπονδία, η οποία τον τιμώρησε με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο στις 8 Απριλίου του 1922, δηλαδή πριν από ακριβώς 90 χρόνια.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η εφημερίδα "Athletic News" αμφισβήτησε έντονα την απόφαση της ομοσπονδίας, καθώς ισχυρίστηκε πως δεν ήταν δυνατό να έχει τάξει από μόνος του ο Τράβερς αυτή την αμοιβή στον Μάιτλαντ, αφού δεν έπαιρνε τόσα χρήματα, υπονοώντας πως τον είχε βάλει κάποιος άλλος. Η ομοσπονδία, όμως, δεν πήρε ποτέ θέση και έτσι ο Τράβερς ήταν ο μόνος που την πλήρωσε για το περιστατικό.
Πηγή:news247.gr