Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Τον «γείωσε» κανονικά! Της έκανε πρόταση γάμου σε... κοινή θέα κι εκείνη έφυγε! Δείτε το video


Το video αποτελεί το... hit της εβδομάδας στο youtube. «Ανέβηκε» στις 2 Ιανουαρίου και έχει ήδη περισσότερα από 2 εκατομμύρια «χτυπήματα»!
Προπαραμονή Χριστουγέννων κι εκείνος αποφάσισε ότι θα ήταν ρομαντικό να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του δημοσίως, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ του UCLA.
Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος του αγώνα του UCLA με το Richmond η κάμερα γύριζε στις κερκίδες και έδειχνε ζευγάρια που έπρεπε να φιληθούν κάτω από το γράφημα του γκι.
Ένας άνδρας αποφάσισε να μη φιλήσει την αγαπημένη του. Γονάτισε, έβαλε το χέρι στην τσέπη του και έκανε την (πολυπόθητη για χιλιάδες γυναίκες) ερώτηση. Μόνο που ήταν η μοναδική ίσως ερώτηση που δεν ήθελε να ακούσει η κοπέλα του!
«Ήξερα ότι ήθελα να το κάνω αυτό από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα και κατάλαβα πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή», της είπε. Και εμφάνισε το δαχτυλίδι. Αλλά ό,τι επρόκειτο να επακολουθήσει ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο. Εκείνη «παγώνει». Δε μιλάει. Εκείνος καταλαβαίνει. Και μένει... στήλη άλατος, όταν την παρακολουθεί να φεύγει!
Κι αν οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν τι έγινε, ιδού και η εικόνα!


Πηγή:newsit.gr

Η ελληνική νοοτροπία νίκησε το... "Mind Map"

Η ελληνική νοοτροπία νίκησε το... "Mind Map"
Με το τέρας της φοροδιαφυγής να παραμένει ανίκητο και τα κρατικά ταμεία άδεια, η ιστορία του καθηγητή Διομήδη Σπινέλλη, είναι διδακτική.
Σύμφωνα με το npr.org, ο κ. Σπινέλλης, χρησιμοποιώντας ένα διάγραμμα εννοιών επιχείρησε να λύση το πρόβλημα ανακαλύπτοντας μετά από 2 χρόνια την πικρή αλήθεια.
Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, μοιάζει με ένα κακόγουστο αστείο, καθώς το ένα τρίτο των φόρων που θα έπρεπε να εισπράξει το κράτος, δεν τα είδε ποτέ.
Ο κ. Σπινέλλης εκλήθη από το υπουργείο Οικονομικών να βοηθήσει το 2009 και προσπάθησε να αντιμετωπίσει την οικονομική κατάσταση με ένα "mind map", έναν χάρτη που απεικονίζει τη λειτουργία ενός εγκεφάλου.
Πρώτη έννοια που τοποθέτησε στον χάρτη ήταν οι "φοροφυγάδες". Αν κάποιος τους εντοπίσει, σκέφτηκε, αυτομάτως μπορεί να μαζέψει περισσότερους φόρους.

Το πρόγραμμα του Σπινέλλη, ανακάλυψε εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις φοροδιαφυγής, με τον ίδιο να πιστεύει ότι το να μοιραστεί τα στοιχεία με τις κατά τόπους ΔΟΥ θα έλυνε το πρόβλημα. Όπως όλοι γνωρίζουμε αυτό δεν συνέβη.
Από τον "χάρτη" έλειπε ένα άλλο σημαντικό στοιχείο. Η διαφθορά των εφοριακών. Έτσι ο Σπινέλλης πρόσθεσε ακόμα ένα στοιχείο στο Mind Map του: Την απόδοση κάθε ΔΟΥ.
Δημιούργησε ένα πρόγραμμα που θα κατέγραφε καθημερινά την απόδοση κάθε εφορίας. Τι εισέπραξε, πόσες υποθέσεις διευθέτησε, πόσο χρόνο χρειάστηκε κλπ. Επίσης, κατέγραφε όσες εφορίες δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
Το πρόγραμμα έστελνε email κάθε απόγευμα στο υπουργείο Οικονομικών, με τα στοιχεία, αλλά και με όσες εφορίες δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
Δύο χρόνια μετά, η φοροδιαφυγή, δεν είχε αντιμετωπιστεί και ο Σπινέλλης έπρεπε να προσθέσει ακόμα έναν παράγοντα στον "χάρτη" του, καθώς κατανόησε απόλυτα ότι το πρόβλημα δεν ήταν η απουσία στοιχείων ή οργάνωσης. Ήταν θέμα κουλτούρας και νοοτροπίας.
Αν οι άνθρωποι δεν θέλουν να πληρώσουν φόρους, οι εφοριακοί δεν θέλουν να τους συλλέξουν ή είναι επίορκοι και οι πολιτικοί δεν θέλουν να τιμωρήσουν τους εφοριακούς, τότε σίγουρα ένα... "Mind Map" δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση.
Στο τέλος, του 2011 ο Σπινέλλης παραιτήθηκε, καταγγέλλοντας τη διαφθορά στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και επέστρεψε στο πανεπιστήμιο.
Η Ελλάδα συνεχίζει να αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα εσόδων και οι αξιωματούχοι της τρόικας για άλλη μια φορά επιστρέφουν στη χώρα για να ελέγξουν αν υπάρχει πρόοδος και να επιβάλλουν νέα σκληρά μέτρα στους μόνους που πληρώνουν τους φόρους τους κανονικά: Τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
Πηγή:news247.gr

Κάτι που πρέπει όλοι να δουμε!!!

Ένα πολύ ωραίο βίντεο για την κατάσταση στην Ελλάδα και το πως φτάσαμε ως εδώ, μας έδωσε η Σουηδική τηλεόραση.Απεσταλμένηείναι η δική μας Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, και το βίντεο αν και κρατάει περίπου μια ώρα, αξ'ιζει να το παρακολουθήσεις......
 
Υ.Γ τα σουηδικά στην αρχή του βίντεο ξενίζουν αλλά δεν κρατάνε πολύ, μετά οι γλώσσες που ζρησιμοποιούνται είναι τα ελληνικά και τα αγγλικά.....

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Το τέρας του Λοχ Νες είναι… παλίρροια!

perierga.gr - Το τέρας του Λοχ Νες είναι... παλίρροια!
Επιστήμονες του Εθνικού Ωκεανογραφικού Κέντρου της Μεγάλης Βρετανίας (NOC) υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο μυστηριώδες ον που κινείται στη λίμνη Λοχ Νες αλλά ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο που κινεί περίεργα τα νερά και τα ανασηκώνει με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι κάτι μεγάλο κινείται εκεί. Πιο συγκεκριμένα, παρατήρησαν τις παλίρροιες της λίμνης χρησιμοποιώντας μια μέθοδο μέτρησης και ανάλυσής τους, την οποία ανέπτυξαν οι ίδιοι και είναι πολύ υψηλής ακρίβειας.
Όπως αναφέρουν το φαινόμενο της παλίρροιας στη διάσημη σκοτσέζικη λίμνη έχει χαρακτηριστικά που δεν συναντώνται σε καμία άλλη λίμνη στη Δυτική Ευρώπη. Αναλυτικότερα, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η έλξη τόσο της Σελήνης όσο και του Ήλιου ανασηκώνει την επιφάνεια της λίμνης κατά 1.5 χιλιοστό. Αν κάποιος βρίσκεται μέσα σε μια βάρκα εντός της λίμνης κατά τη διάρκεια της παλίρροιας δεν θα αντιληφθεί το περίεργο φαινόμενο. Όμως η κίνηση των υδάτων είναι τέτοια που αν κάποιος κοιτάζει τα νερά από απόσταση θα νομίσει ότι κάτι υπάρχει εκεί.
Οι ερευνητές υποστηρίζουν, επίσης, ότι ολόκληρη η Βρετανία ανασηκώνεται μερικά εκατοστά κάθε 12 ώρες και 25 λεπτά εξαιτίας της κίνησης των ωκεάνιων ρευμάτων που φτάνουν στις ακτές της και στη συνέχεια η χώρα «επιστρέφει» στη θέση της. Σημειώνουν ότι η μέθοδος που ανέπτυξαν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρατήρηση και μελέτη και άλλων λιμνών σε όλο τον κόσμο για να συγκεντρωθούν στοιχεία για το πώς ο φλοιός της Γης παραμορφώνεται από την κίνηση των ωκεανών.
Πηγή: tovima.gr

Πάτρα: ''Ψαρεύουν'' στο facebook νεαρές, για ομαδικά όργια σε γκαρσονιέρα!


Η υπόθεση συζητείται όλο και περισσότερο στα φοιτητικά στέκια της πόλης...
Σε σπίτι οργίων έχει μετατραπεί γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ. Την γκαρσονιέρα διατηρεί φοιτητής του ΤΕΙ, που ''συνεργάζεται'' με τέσσερις Πατρινούς! Η μέθοδός τους...απλή! Σύμφωνα με το patrisnews.com, ''ψαρεύουν'' νεαρές μέσα από το facebook, κυρίως από παρέες φοιτητών και σχεδόν κάθε βράδυ, γίνονται ομαδικά όργια!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρέα των 5, ''χτυπά'' γυναίκες από 17 έως και 33 ετών και μάλιστα η 33χρονη είναι Πατρινή διαζευγμένη, η οποία μετά από χρόνια γάμου θέλησε να δοκιμάσει και ομαδικό σεξ, με αρκετά νεαρότερους σε ηλικία άνδρες.
Η ύπαρξη της ''ροζ'' γκαρσονιέρας (των οργίων) έχει διαδοθεί στους κύκλους των φοιτητών και νεαρών Πατρινών. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις (με τη συναίνεση των κοριτσιών που συμμετέχουν) έχουν τραβηχτεί και φωτογραφίες αλλά και βίντεο! Τα οποία, για την ώρα, δεν έχουν ''ανέβει'' στο διαδίκτυο!
Πηγή:newsit.gr

Γιάννενα: Τα έβγαλε φόρα-παρτίδα στο ίντερνετ και βρήκε γυναίκα!


Ο λόγος για έναν χωρικό, που όπως αντιλαμβάνεστε, έχει γίνει μόνιμο θέμα συζήτησης, στην τοπική κοινωνία του χωριού...
Αποφάσισε να σπάσει τη μοναξιά του και να βρει σύντροφο μ’ έναν... όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο! Αφού τοπικά δεν μπορούσε να βρει γυναίκα, αποφάσισε να το επιχειρήσει μέσω του ίντερνετ. Έβγαλε φόρα παρτίδα τα γεννητικά του όργανα στο διαδίκτυο και όπως φαίνεται… κάποιες συγκινήθηκαν!
Σύμφωνα με το katoci.com, η τοπική κοινωνία έχει χωριστεί στα δύο. Υπάρχουν εκείνοι που χαρακτηρίζουν ανήθικη την κίνηση του χωρικού και άλλοι, που δείχνουν να μην ενοχλούνται. Η είδηση κυκλοφόρησε από φίλους του πρωταγωνιστή της υπόθεσης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Είδαν τη φωτογραφία και μέσα σε λίγες ώρες, όλοι γνώριζαν και συζητούσαν το θέμα. Οπως και να 'χει, ο σκοπός του χωρικού επετεύχθη, αφού όπως λέγεται στο χωριό, κατάφερε να βρει γυναίκα και μάλιστα οι δυο τους, δείχνουν να περνούν υπέροχα...
Πηγή:newsit.gr

Share: νέα δωρεάν εφαρμογή της BitTorrent για cloud αποθήκευση και διαμοιρασμό αρχείων χωρίς περιορισμούς!

Η αποθήκευση αρχείων σε cloud αποτελεί μια τεράστια ευκολία για την πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε και από οποιονδήποτε υπολογιστή, ενώ ανοίγει νέους δρόμους και για την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ των χρηστών, χωρίς να χρειάζονται seeders (στην περίπτωση των torrents) ή χρονοβόρες/κοστοβόρες διαδικασίες για downloads αρχείων από υπηρεσίες όπως είναι τα FileServe, MegaUpload κλπ.
BitTorrent Share
Μερικές από τις δημοφιλέστερες cloud υπηρεσίες αυτή τη στιγμή είναι τα Dropbox, Microsoft SkyDrive και Box.net, αλλά υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το μέγεθος του αρχείου ή το συνολικό χώρο που καταναλώνουν προτού ο χρήστης αναγκαστεί να πληρώσει συνδρομή. Αυτό έρχεται να αλλάξει η BitTorrent με μια δωρεάν εφαρμογή cloud αποθήκευσης και διαμοιρασμού, που προσωρινά ονομάζεται Share.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας στο επίσημο blog, το Share επιτρέπει στον χρήστη να αποθηκεύει απεριόριστες ποσότητες αρχείων (videos, φωτογραφίες κλπ.), χωρίς να περιορίζει το μέγεθος του upload, ενώ αφήνει στον κάθε χρήστη να επιλέγει σε ποιους θα είναι διαθέσιμα τα αρχεία του για download, ακόμη και όταν αυτός (ο uploader) είναι offline!
BitTorrent Share Add Files
Η εφαρμογή Share βρίσκεται σε πρωταρχικό στάδιο, αλλά όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα The Verge, λειτουργεί αρκετά ικανοποιητικά. Ο χρήστης πρέπει να εγκαταστήσει το Windows Share client ή την τελευταία έκδοση του utorrent για Mac, να συμπληρώσει τις διευθύνσεις email των παραληπτών και στη συνέχεια να σύρει ένα αρχείο ή φάκελο (drag and drop) επάνω στην εφαρμογή για να αρχίσει το upload. Όταν αυτό ολοκληρωθεί, οι παραλήπτες θα λάβουν στο email τους μια ειδοποίηση που τους ενημερώνει για τα διαθέσιμα αρχεία. Επιπλέον, είναι δυνατή η δημιουργία group για το διαμοιρασμό αρχείων επιλέγοντας φίλους απευθείας από το Facebook.
Ακόμη, τα αρχεία είναι διαθέσιμα και μέσω σύνδεσης P2P (peer-to-peer) όταν κάποιος τα έχει στη διάθεση του ολόκληρα και είναι online. Αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο απευθείας από τον υπολογιστή του αποστολέα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται αποθηκευμένο και στο cloud, κάτι που θα μειώνει σημαντικά το κόστος της BitTorrent μιας και η αποθήκευση γίνεται σε cloud servers της Amazon.
Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Share από εδώ.
Πηγή:techgear.gr

Ιερέας στη θάλασσα

Επεισοδιακός ήταν ο αγιασμός των υδάτων στην Πιερία. Οι θυελλώδεις άνεμοι αναποδογύρισαν τη βάρκα που επέβαινε ο ιερέας και ο ψάλτης. Δείτε το βίντεο

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχτηκαν στον Μακρύγιαλο Πιερίας στην καθιερωμένη εορτή καθαγιασμού των υδάτων.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η σφοδρή θαλασσοταραχή ανέτρεψαν το ήρεμο σκηνικό εορτασμού.
Συγκεκριμένα, η βάρκα που μετέφερε τον ιερέα, τον ψάλτη και δύο άτομα ακόμη, προκειμένου να ρίξουν τον σταυρό στ' ανοιχτά της θάλασσας, αναποδογύρισε λίγο μετά τον απόπλου.
Ακολούθησε πανικός και ουρλιαχτά, καθώς οι παρευρισκόμενοι ανησύχησαν για την υγεία του παπά και των υπόλοιπων επιβατών.
Ωστόσο, για καλή τους τύχη, τα νερά ήταν ρηχά και κολυμβητές βγήκαν στην στεριά με τα πόδια. Ο ιερέας μάλιστα μεταφέρθηκε προληπτικά στο ιατρικό κέντρο, ενώ ο αγιασμός τελικά ολοκληρώθηκε κανονικά.
Πηγή:news247.gr

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πετυχημένα και ξεκαρδιστικά movie poster mash-ups!

Όταν εικόνες από αφίσες ταινιών, πρωταγωνιστές και γνωστά moto μπλέκονται μεταξύ τους το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο ξεκαρδιστικό!

Το περιοδικό Empire και οι αναγνώστες του έχουν σίγουρα μέγαλη φαντασία. Κάναμε μια επιλογή και σας παρουσιάζουμε τα πιο πετυχημένα mash-ups από αφίσες ταινιών.
Η ταινία που χάρισε στον Kevin Costner αρκετά Όσκαρ, Dances with Wolves, εδώ σε μια Xmen παραλλαγή.



Από το σούρουπο ως το...χασμουρητό! Θα μπορούσε να περιγράφει τέλεια τις ταινίες Twilight, παραφράζοντας και τον τίτλο της ταινίας From Dusk till Dawn.



Mystique River, με την ομώνυμη δαιμόνια μεταλλαγμένη να αχνοφαίνεται στα νερά. Παραλλαγή της ταινίας Mystic River.


Jurassic Park με μασκώτ τον αξιαγάπητο δεινόσαυρο-παιχνίδι από το Toy Story.



Όταν ο πιο διάσημος χαρακτήρας του Cling Eastwood συνάντησε την...Meg Ryan!



When Dirty Harry met Sally
Buena Vista όχι Social Club αλλά Social Network με τον Jesse Eisenberg σαν Mark Zuckerberg.



Ο Prof X and the City!



Όχι μόνο η άσχημη αλήθεια αλλά η καλή, η κακή και η άσχημη αλήθεια.



Επίσης, the good the bad and the (coyote) ugly. Ταιριάζουν αρκετά ανάμεσα στις κοπέλες...



Αντί για "the witches of Eastwick", the witches of Eastwood.



Dirty Harry (Potter!)


Flashdance με πρωταγωνιστή τον...Flash!



Ιδιαίτερα πετυχημένο το poster που μπλέκει την ταινία Charlie's Angels με την ταινία Xmen.



Το αποτέλεσμα είναι φυσικά το Charlie's Angel, με τον καθηγητή Charlies Xavier και τον μεταλλαγμένο με τα φτερά, Angel.
Claws! Χωρίς σχόλια...

         
Alice in Zombieland



Η κλασική ταινία με λυκάνθρωπους, Wolf, όμως αντί για τον Jack Nicholson, πρωταγωνιστεί ο λυκάνθρωπος του Twilight, Taylor Lautner.



Ο διάβολος φοράει Prada. Ακόμα και ο Διάβολος της Ταζμανίας!



Ακόμα και τώρα πολλοί μπερδεύουν τις ταινίες, Donnie Darko και Donnie Brasco...


Ακόμα, Lady and the Vamp και όχι Tramp.



Mars Attacks με τον συμπαθέστατο Αρειανό των Loony Tunes.


Το show του Truman πολύ πετυχημένα έγινε το show του Saruman, του ραδιούργου μάγου από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!



Και το Burn after Reading έγινε Burn after Wearing, φυσικά αναφερόμενο στο one ring πάλι από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.



Ο Hommer Simpson ποζάρει δίπλα στην Juliette Binoche έτοιμος να φάει τη σοκολάτα του.



Και πίσω από τον Keanu Reeves αντί να ποζάρει ο Al Pacino, όπως στην κανονική αφίσα της ταινίας ο Δικηγόρος του Διαβόλου, τώρα συναντούμε Διάβολο μεν, της Ταζμανίας δε!



Και για το τέλος: 3 X(men) and a baby!

Πηγή:cosmo.gr

18χρονη σκότωσε ληστή με τις "ευλογίες" της αστυνομίας

Δύο ληστές ήταν έξω από το σπίτι μιας 18χρονης στην Οκλαχόμα. Αντί να πανικοβληθεί αντέδρασε άμεσα, αφού πρώτα πήρε.. άδεια από την αστυνομία

Ήταν μόλις μια βδομάδα αφότου η 18χρονη Σάρα Μακ Κίνλεϊ από την Οκλαχόμα έχασε το σύζυγό της από καρκίνο στο πνεύμονα και έμεινε μόνη να φροντίζει τον μόλις τριών μηνών γιο τους.
Ωστόσο σα να μην έφτανε όλο αυτό, τη πρωτοχρονιά έζησε το τρόμο καθώς δύο οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της για να την ληστέψουν.
Η νεαρή μητέρα κλείδωσε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και "φράκαρε" τη πόρτα με τον καναπέ του σπιτιού ενώ πήρε τηλέφωνο την άμεση δράση.
Μάλιστα έδωσε στον γιο της το μπιμπερό για να τον κάνει να σωπάσει.
Ο ένας δράστης χτυπούσε επίμονα την εξώπορτα, κρατώντας ένα μαχαίρι καλώντας την να του ανοίξει, ενώ ο άλλος χτυπούσε την πόρτα της κουζίνας.
Η γυναίκα ανέφερε τι συνέβαινε, και ζήτησε άδεια από το κέντρο να πυροβολήσει εάν δεν προλάβουν να έρθουν οι αστυνομικοί.


"Κρατάω δύο όπλα στα χέρια μου, μπορώ να πυροβολήσω εάν παραβιάσει το σπίτι μου;", ρώτησε χαρακτηριστικά.
Το κέντρο της απάντησε πως πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό της και το παιδί της.
"Δεν μπορώ να σας πω ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό (να πυροβολήσετε), αλλά κάντε ό,τι πρέπει για να προστατεύσετε το μωρό σας", είπαν από το κέντρο.
Έτσι όταν ο ένας από τους δύο άνδρες έσπασε τη πόρτα δέχτηκε τα πυρά της 18χρονη, η οποία τον πυροβόλησε στο στήθος και πέθανε ακαριαία. Ο δεύτερος άνδρας έφυγε τρέχοντας μόλις άκουσε τον πυροβολισμό και λίγες ώρες μετά παραδόθηκε.
Η αστυνομία ανέφερε πως η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοάμυνα και δεν θα της απαγγελθούν κατηγορίες.
Σημειώνεται ότι μια βδομάδα πριν, μετά τη κηδεία του άντρα της, ένας άνδρας είχε επισκεφτεί πάλι το σπίτι της, ισχυριζόμενος ότι είναι κάποιος γείτονας που απλά ήθελε να τη γνωρίσει αλλά εκείνη δεν άνοιξε. Φαίνεται πως εκείνος ξαναγύρισε με παρέα αλλά δεν φαντάστηκε τι θα επακολουθούσε.
Πηγή:news247.gr

Οι Anonymous αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα εκατοντάδων Νεοναζί

Οι Anonymous φαίνεται να ξεκίνησαν δυναμικά τη νέα χρονιά επιτιθέμενοι αυτή τη φορά σε ομάδες Γερμανών Νεοναζί.
Η επιχείρηση κατά των Νεοναζί -γνωστή με την ονομασία ‘Operation Blitzkrieg’- έχει ξεκινήσει από την αρχή της περσινής χρονιάς με μια σειρά DDoS επιθέσεων, ενώ τώρα η δημοφιλής ομάδα hackers αποφάσισε να πάρει δραστικότερα μέτρα.

Ανεβάζοντας μία νέα ιστοσελίδα ονόματι Nazileaks (τύπου Wikileaks), οι Anonymous έβγαλαν στη φόρα προσωπικά δεδομένα Νεοναζί, υποστηρικτών του Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (NDP) και άλλων ακροδεξιών οργανώσεων. Τα δεδομένα αυτά αφορούν ονόματα, email και αριθμούς τηλεφώνων, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα hackers φρόντισε να ρίξει δεκάδες ιστοσελίδες που σχετίζονται με τη δράση του NDP.
Μάλιστα, η λίστα των Νεοναζί δε σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με τη Γερμανία, περιλαμβάνοντας δεδομένα ανθρώπων και από άλλες χώρες όπως Αγγλία, Καναδά, Ιταλία και Βραζιλία.
Η στάση των Γερμανών στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι αρκετά επιφυλακτική, ώντας ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ιδιωτικότητας. Η ενέργεια αυτή δείχνει να διχάζει την κοινή γνώμη της χώρας, με την πλειοψηφεία των Γερμανών πολιτών να θεωρεί ότι ο ρατσισμός των Νεοναζί θα πρέπει να εξαλειφθει με άλλα μέσα και όχι μέσα από την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μάλιστα πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας.
Πηγή:techgear.gr

Γυμνός άνδρας σε διαφήμιση παιδικών ρούχων

Αν κάποιος παρατηρήσει τη φωτογραφία καλύτερα θα εντοπίσει στο βάθος της έναν γυμνό άνδρα.
 
Γυμνός άνδρας σε διαφήμιση παιδικών ρούχων

Σε μπελάδες μπήκε η γαλλική εταιρία παιδικών ρούχων La Redoute όταν κατά λάθος ανέβασε, στον κατάλογο με τα ρούχα της, την φωτογραφία ενός γυμνού άνδρα.
Η φωτογραφία δείχνει τέσσερα παιδάκια να παίζουν αμέριμνα με τα κύματα στη θάλασσα φορώντας μαγιό και ρούχα της εταιρίας. Ωστόσο, αν κάποιος παρατηρήσει τη φωτογραφία καλύτερα θα εντοπίσει στο βάθος της έναν γυμνό άνδρα.
Αμέσως μόλις το συμβάν έγινε αντιληπτό, η γαλλική εταιρία ζήτησε συγγνώμη και απέσυρε την φωτογραφία από την ιστοσελίδα. Ωστόσο, αρκετοί είχαν προλάβει να την υποθηκεύσουν και να διαδώσουν το ζήτημα κάνοντας λόγο για διαφημιστικό κόλπο ή απροσεξία.
Πηγή:e-go.gr

 

«Εκτέλεσαν» δικαστή που ήταν κατά των εκτελέσεων

Το δικαστικό σύστημα της πολιτείας με τις περισσότερες εκτελέσεις στις ΗΠΑ «έβγαλε από τη μέση» μία δικαστή που είχε κρίνει αντισυνταγματική την εκτέλεση καταδίκων.
«Εκτέλεσαν» δικαστή που ήταν κατά των εκτελέσεων
Η απόφαση έγινε γνωστή το απόγευμα της Τρίτης και αφορά την αντικατάσταση της Τερέζα χόθορν στην προεδρία της εκδίκασης της υπόθεσης του Ρόντρικ Χάρις.
Ο νεαρός κατηγορείται ότι το 2009 πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα πριν εμπλακεί σε ένοπλη σύγκρουση με αστυνομικούς. Οι πιθανότητες να καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών ήταν πολύ μεγάλες και όπως φαίνεται κάποιοι έσπευσαν να κλείσουν κάθε «παραθυράκι».
Η Χόθορν είχε χαρακτηρίσει προ μηνός με απόφασή της αντισυνταγματική την νομοθεσία του Τέξας που επιτρέπει την θανατική ποινή, καθώς σε αυτήν δίνεται η δυνατότητα στην εισαγγελία να ζητήσει την εσχάτη των ποινών χωρίς να δικαιολογείται από τα στοιχεία της υπόθεσης.
Ετσι, με απόφαση του προϊσταμένου της Τζον Οβαρντ, κατόπιν αιτήματος της εισαγγελίας του Ντάλας, η Χόθορν αντικαταστάθηκε, λόγω... προσωπικών πεποιθήσεων που έχει εκφράσει για την θανατική ποινή.
Στην ακροαματική διαδικασία που προηγήθηκε, ο εισαγγελέας Πάτρικ Κίρλιν υποστήριξε ότι η Χόθορν του είχε πει ότι «μερικές φορές πρέπει να ακούς την καρδιά σου» και γι' αυτό, συν τοις άλλοις, ζήτησε την απομάκρυνσή της.
Το Τέξας είναι η «πρωταθλήτρια» Πολιτεία στις εκτελέσεις, με πάνω από 10 το 2011 και 321 καταδικασμένους σε θάνατο. Από το 1976 έχουν εκτελεστεί 474 άνθρωποι.
Η αναλογία εκτελέσεων ανά εκατομμύριο κατοίκων προσεγγίζει τις 19, όταν στο σύνολο των ΗΠΑ είναι μόλις 1,5.
Πηγή:e-go.gr

Εξώδικο «Big Mac» για το «Αγαπούλα, πούλα»!

Οσο απίστευτο και αν φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση… ο φυγόδικος, πρώην ισχυρός παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μάκης Ψωμιάδης προχώρησε στην αποστολή εξώδικου (!!!) εναντίον των συντελεστών της διαφήμισης γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με ήρωα έναν… μπαρουτοκαπνισμένο πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας, που έχει κάνει τεράστιο σουξέ την ατάκα «Αγαπούλα, πούλα»!!!
Μπορεί ο κ. Ψωμιάδης να βρίσκεται σε κάποια φυλακή των Σκοπίων, μετά τη σύλληψή του στην πρωτεύουσα της χώρας την ώρα που απολάμβανε τον καφέ του, ωστόσο αυτό φαίνεται να μην τον εμποδίζει να ταυτιστεί ή να θεωρεί πως ο ηθοποιός-ήρωας της διαφήμισης ταυτίζεται με τον ίδιο και την προσωπικότητά του και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που τον προσβάλει σαν άνθρωπο!
Εξώδικο «Big Mac» για το «Αγαπούλα, πούλα»!
Ετσι, ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» απέστειλε εξώδικο επιφυλασσόμενος να διεκδικήσει αποζημίωση λόγω «ηθικής βλάβης» από τη γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών η οποίας εκμεταλλεύεται τη διαφήμιση!
Μέσω του εξώδικου ο «Big Mac» ζητά να σταματήσει άμεσα η προβολή των διαφημιστικών μηνυμάτων, τα οποία -όπως υποστηρίζει- θίγουν βάναυσα την προσωπικότητά του!
Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει στο κείμενο του εξώδικου ο Μάκης Ψωμιάδης η διαφήμιση «με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί "παραθυράκια" για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει "παραθυράκι'' στο νόμο...».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή:sentragoal.gr

Τα «παιδία παίζει» με αυτοκόλλητα και… οι γονείς τρελαίνονται!

Αυτήν ακριβώς την απορία φαίνεται πως είχε και ο καλλιτέχνης Yayoi Kusama, την οποία αποφάσισε να «λύσει» σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης του Μπισμέιν στην Αυστραλία. Με ποιο τρόπο; Πολύ απλά διαμόρφωσε ένα οικιακό περιβάλλον με έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, όλα βαμμένα λευκά, το οποίο θα χρησίμευε ως ιδιόμορφος καμβάς.
perierga.gr - Γιατί όταν "τα παιδία παίζει" οι γονείς τρελαίνονται;
Στη συνέχεια συγκέντρωσε τους μικρούς επισκέπτες του Μουσείου και τους έδωσε εκατοντάδες πολύχρωμα αυτοκόλλητα, παρακινώντας τους να «μεταμορφώσουν» το χώρο όπως εκείνοι επιθυμούσαν, τοποθετώντας τα στικ όπου ήθελαν! Εννοείται ότι άφησε τα παιδιά μόνα τους, χωρίς επιτήρηση και τους έδωσε πλήρη ελλευθερία έκφρασης. Και αυτό συνεχίστηκε για δύο ολόκληρες εβδομάδες…
perierga.gr - Γιατί όταν "τα παιδία παίζει" οι γονείς τρελαίνονται;
Αυτό ήταν! Το δωμάτιο γέμισε χρώμα, οι τοίχοι «πλημμύρισαν» με σχέδια και τα έπιπλα έγιναν… αγνώριστα! Οι μικροί καλλιτέχνες ευχαριστήθηκαν την ενασχόλησή τους με την ιδιαίτερη αυτή μορφή τέχνης, αφού μπόρεσαν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες χωρίς το φόβο να ακούσουν κάποιο «Μη» από τους γονείς τους!
perierga.gr - Γιατί όταν "τα παιδία παίζει" οι γονείς τρελαίνονται;
Επιπλέον, ολόκληρη η δημιουργία τους έλαβε τον τίτλο «The Obliteration Room» και αποτελεί μια εντυπωσιακή εγκατάσταση στους χώρους της Πινακοθήκης, την οποία θα μπορούν οι επισκέπτες να θαυμάσουν μέχρι τις 12 Μαρτίου.
Αν τώρα και εσείς επιθυμείτε να αλλάξετε το ύφος ή τα χρώματα στο σπίτι σας, μη διστάζετε! Δώστε στα παιδιά τη δυνατότητα να το κάνουν και σίγουρα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα! Άλλωστε όταν «τα παιδία παίζει», το σύμπαν… σιωπά!
perierga.gr - Γιατί όταν "τα παιδία παίζει" οι γονείς τρελαίνονται;

perierga.gr - Γιατί όταν "τα παιδία παίζει" οι γονείς τρελαίνονται;
perierga.gr - Γιατί όταν "τα παιδία παίζει" οι γονείς τρελαίνονται;
perierga.gr - Γιατί όταν "τα παιδία παίζει" οι γονείς τρελαίνονται;
Πηγή:perierga.gr

Το πιο ακριβό videogame στον κόσμο


Ένα εντυπωσιακό, πανάκριβο stimulator του Battlefield 3, ενός από τα πιο δημοφιλή fisrt-person shooter games στον κόσμο, "κλέβει" την καρδιά των videogamers. Δες το βίντεο.
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των videogamers. Το Battlefield 3 παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα στην βρετανική τηλεοπτική εκπομπή "The Gadget Show", με ένα εντυπωσιακό stimulator 360 μοιρών που άφησε άφωνους τους εραστές των videogames - και όχι μόνο.
Ο παίχτης περιβάλλεται από ένα δωμάτιο 7Χ8 μέτρων, ενώ στέκεται και περπατά πάνω σε έναν κυλιόμενο διάδρομο, που του επιτρέπει να κινείται όπου και όπως θέλει.
Η τεράστια οθόνη και οι αισθητήρες κίνησης δίνουν στο χρήστη την εντύπωση ότι "μπαίνει" μέσα στο παιχνίδι. Για να γίνει το παιχνίδι πιο ζωντανό, έχουν εγκατασταθεί 12 πιστόλια paintball, με τα οποία ο παίκτης νιώθει τα χτυπήματα που δέχεται στο σώμα του.
Όλα αυτά βέβαια με το αζημίωτο, αφού το εν λόγω videogame κοστίζει 650.000 δολάρια.

Πηγή:cosmo.gr

Έδωσε 565.000 ευρώ για ένα ψάρι!!!


Ένας ερυθρός (κυανόπτερος) τόνος πουλήθηκε στην τιμή ρεκόρ του μισού και πλέον εκατομμυρίου στην πρώτη δημοπρασία του χρόνου που έγινε στην ψαραγορά του Τσουκίτζι στο Τόκιο, τη μεγαλύτερη του κόσμου.
Το ψάρι αυτό των 269 κιλών, που αλιεύθηκε στα ανοικτά της επαρχίας Αομόρι (βόρεια Ιαπωνία), αγοράσθηκε από τον ιδιοκτήτη μιας διάσημης αλυσίδας εστιατορίων σούσι του Τόκιο, την Σουσι Ζανμάι.
Στην τιμη των 56,49 εκατομμυρίων γιεν (565.000 ευρώ), πρόκειται για τον πιο ακριβό τόνο στην ιστορία της Ιαπωνίας, μετά το ρεκόρ των 32,49 εκατομμυρίων γεν, που είχαν διατεθεί πέρυσι για ένα τεράστιο ψάρι 342 κιλών, δήλωσε ένας υπεύθυνος της ψαραγοράς.
"Ήθελα να πάρω τον καλύτερο τόνο για να τον φάνε οι γιαπωνέζοι πελάτες και όχι ξένοι", δήλωσε ο νικητής της δημοπρασίας Κιγιόσι Κιμούρα.
Στην τιμή αυτή, το κομμάτι του φιλέτου σε σασίμι (ωμό ψάρι) ή σούσι (συνοδευμένο με ξυδάτο ρύζι) θα έπρεπε να διατίθεται για περίπου 5.000 γεν (50 ευρώ) το κομμάτι, όμως ο ιδιοκτήτης του Σούσι Ζανμάι θα το πωλεί στην κανονική τιμή των 418 γεν (4 ευρώ), σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.
Η Ιαπωνία καταναλώνει το 80% των ερυθρών τόνων που αλιεύονται στον κόσμο, κυρίως με τη μορφή του σούσι. Όμως ο τόνος ανώτερης ποιότητας εκτιμάται ολοένα και περισσότερο στην Κίνα και η συμμετοχή Κινέζων στις δημοπρασίες ανεβάζει τις τιμές.
Πηγή:newsit.gr

Αλλεργική στο νερό και τα δάκρυά της

Η ζωή μιας νεαρής γυναίκας από τη Βόρεια Ουαλία φαντάζει εφιαλτική, καθώς είναι αλλεργική στο νερό αλλά και στα ίδια της τα δάκρυα.

Η 26χρονη Katie Dell είναι ένα από τα συνολικά 35 άτομα σε όλο τον κόσμο που πάσχουν από την σπάνια αλλεργία που ονομάζεται υδατογενής κνίδωση. Τα άτομα που πάσχουν από τη συγκεκριμένη αλλεργία δεν μπορούν να κάνουν για πολύ ώρα μπάνιο, δεν μπορούν να κολυμπήσουν ή να κλάψουν χωρίς να εμφανίσουν αναφυλαξία στο δέρμα τους.

Η ίδια η Katie δηλώνει ότι αποφεύγει να βγει από το σπίτι της επειδή φοβάται μη βρέξει, ενώ αναγκάστηκε να σταματήσει και τη δουλειά της ως δασκάλα χορού, καθώς ο ιδρώτας της προκαλούσε και αυτός αντίδραση.
Το μαρτύριό της όμως δεν σταματά εδώ. Δεν μπορεί ούτε καν να κλάψει, γιατί τα δάκρυα τής προκαλούν έντονο κάψιμο στο πρόσωπο. Η ίδια δηλώνει: «Εάν νιώσω ότι πάω να κλάψω την ώρα που βλέπω μία ταινία, κλείνω αμέσως την τηλεόραση. Δεν έχω καταφέρει να τελειώσω καμία ταινία σχεδόν.»
Τα συμπτώματα της αλλεργίας της ξεκίνησαν σε ηλικία 16 ετών, όταν αφαίρεσε τις αμυγδαλές της.
«Μόλις έκανα την επέμβαση, χρειάστηκε να πάρω πενικιλίνη και εκεί ανακάλυψα ότι είμαι αλλεργική σε αυτή. Οι γιατροί πιστεύουν πως αυτό μπορεί να προκάλεσε μεταβολή των επιπέδων ισταμίνης στον οργανισμό μου.»
Η Katie ανακάλυψε σύντομα πως πάθαινε αναφυλαξία κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με το νερό.
Η πάθησή της είναι τόσο σπάνια που αρχικά οι γιατροί πίστευαν πως η αλλεργία ήταν δημιούργημα της φαντασίας της.
«Όταν ήμουν 20 χρονών, υπέφερα τόσο πολύ που ήθελα να μπήξω τα νύχια στο δέρμα μου και οι γιατροί εξακολουθούσαν να πιστεύουν πως λέω ψέματα και πως όλα είναι στο μυαλό μου. Νόμιζα ότι τα χάνω.»
Όταν μετακόμισε από το Σάφολκ στο Φλιντ, τελικά οι γιατροί εκεί κατάφεραν να διαγνώσουν ότι πάσχει από υδατογενή κνίδωση.
«Νόμιζα ότι είμαι αλλεργική σε κάποια χημική ουσία και είχα αλλάξει σαμπουάν, σαπούνι και μαλακτικό μαλλιών. Έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκα κι άλλα άτομα που έπασχαν από μία παρόμοια ασθένεια που ονομάζεται perusis. Άλλαξα τη διατροφή μου, ξεκίνησα να βάζω σόδα στο μπάνιο μου, δοκίμασα ακόμα και φυτικά σκευάσματα αλλά τίποτα δεν ήταν αποτελεσματικό.»

«Η κατάστασή χειροτέρευε και θα συνεχίσει να χειροτερεύει με τον καιρό. Ξεκίνησε με έναν απλό κνησμό στο λαιμό και τώρα έχω κνίδωση, αναφυλαξία και πόνους στο δέρμα, σε βαθμό που θέλω να βάλω τα κλάματα, αλλά αρνούμαι να κλάψω ή τουλάχιστον προσπαθώ να μην κλάψω γιατί ακόμα και αυτό προκαλεί αντίδραση στο δέρμα μου.»

«Όλο αυτό με στεναχωρεί και εξαρτώμαι από τα δελτία καιρού σε περίπτωση που αποφασίσω να βγω από το σπίτι. Βέβαια, τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να ακυρώσω τα ραντεβού μου λόγω της βροχής και δυσκολεύομαι να έχω μία φυσιολογική κοινωνική ζωή.»
Παλιότερα, η Katie απολάμβανε για αρκετή ώρα το μπάνιο της αλλά πλέον δεν μπορεί να κάτσει πάνω από δύο λεπτά στο ντουζ. Επειδή πρέπει να τα κάνει όλα γρήγορα, χρειάζεται τη βοήθεια του συζύγου της, ο οποίος της λούζει τα μαλλιά όση ώρα αυτή πλένει το σώμα της, ενώ για τουλάχιστον δύο ώρες μετά το μπάνιο της δεν μπορεί να πάει πουθενά, λόγω του έντονου πόνου που νιώθει.
Προς το παρόν, δεν υπάρχει θεραπεία για την υδατογενή κνίδωση και η Katie φαίνεται πως έχει συνειδητοποιήσει ότι θα υποφέρει από αυτή για το υπόλοιπο της ζωής της.
«Σκεπτόμενη όλα τα πράγματα που θα χάσω στη ζωή μου εξαιτίας της βροχής, του ιδρώτα, ακόμα και των δακρύων μου, νιώθω πως θέλω να κλάψω, αλλά το πιο στενάχωρο όλων είναι πως η πάθησή μου χειροτερεύει. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα είμαι σε πέντε χρόνια εάν δεν βρουν θεραπεία. Από την άλλη, δεν μ' αρέσει να αισθάνομαι ηττημένη και αρνούμαι να κλάψω και να το βάλω κάτω, γιατί η ζωή συνεχίζεται.»
«Θα ήθελα να κολυμπήσω μαζί με δελφίνια, να πάω στο πάρκο της Disney και κυρίως να απολαύσω ένα ζεστό μπάνιο. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.»
Η Lindsey McManus, Βρετανίδα αλλεργιολόγος, αναφέρει πως πολλοί μπορεί να είναι οι παράγοντες που προκαλούν τη συγκεκριμένη αλλεργία, από τη θερμοκρασία του νερού μέχρι τα χημικά που εμπεριέχονται σε αυτό.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η υδατογενής κνίδωση είναι μία πολύ σπάνια πάθηση. Η κνίδωση διαγιγνώσκεται πολύ δύσκολα και ένα από τα συμπτώματά της είναι τα εξανθήματα με έντονο τσούξιμο. Εντούτοις, δεν σχετίζονται όλες οι μορφές κνίδωσης με αλλεργίες. Μπορεί να προκληθεί από μία φυσική αντίδραση στη ζέστη ή την άσκηση για παράδειγμα, ενώ συνήθως αντιμετωπίζεται με αντιισταμινικά.»
Πηγή:pathfinder.gr

Φωτιά στην παγκόσμια οικονομία δια χειρός Γ. Παπανδρέου

Ρόλο...πρωταγωνιστή έχει ο Γ. Παπανδρέου στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Foreign Policy. Τον παρουσιάζουν ως εμπρηστή και προτείνουν τρόπους για να σβήσει η φωτιά
Σαν αλλοτινό μπουρλοτιέρη εμφανίζει τον Γιώργο Παπανδρέου το αμερικανικό περιοδικό "Foreign Policy".
Στο τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου που κυκλοφόρησε, δείχνει στο εξώφυλλό του τον Γ. Παπανδρέου να κρατά στο ένα χέρι το iPad και στο άλλο ένα σπίρτο, στο οποίο βάζει φωτιά σε ένα σπίτι από το οποίο τρέχουν να ξεφύγουν πανικόβλητοι διάφοροι ηγέτες, όπως ο Νικολά Σαρκοζί και η Μέρκελ.
Μάλιστα, στην φωτογραφία εμφανίζεται και η Κριστίν Λαγκάρντ η οποία κρατά έναν πυροσβεστήρα.
Στο εν λόγω τεύχος, το περιοδικό παρουσιάζει 13 τρόπους για να σωθεί η παγκόσμια οικονομία από τις επιπτώσεις τις "φωτιάς". Πως δηλαδή θα βγούμε σώοι από την "πυριτιδαποθήκη".
"Χρεωμένη και στενοκέφαλη, η Ευρώπη μπορεί να είναι στα πρόθυρα μιας επίπονης διάσπαση. Η Αμερική υποφέρει ακόμα από την οικονομική κρίση του 2008. Ακόμη και η Κίνα και η Ινδία, οι νέες μηχανές της παγκόσμιας ανάπτυξης, φαίνεται πως φλέγονται", γράφει χαρακτηριστικά ενώ προσθέτει ότι οι παραδοσιακές συνταγές δεν πιάνουν πια.
"Έτσι ρωτήσαμε 13 από τους εξυπνότερους ανθρώπους που ξέρουμε για να μας δώσουν μια ιδέα έξω από τις συνηθισμένες για την διόρθωση της κατάστασης της παγκόσμιας οικονομίας", καταλήγει.
Μεταξύ άλλων, μια από τις ιδέες που προτείνονται είναι να μειωθούν τα έξοδα σχετικά με την άμυνα ενώ ένας άλλος προτείνει να μειώσουμε τη μόλυνση και να επενδύσουμε σε "πράσινες" πόλεις.
Πηγή:news247.gr