Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Η γυναίκα που ψάχνει Έλληνα άνδρα στο eBay, για να την αγοράσει

Μια Βρετανίδα στην προσπάθειά της να βρει τον Έλληνα "θεό" και εραστή αποφάσισε να βάλει τον εαυτό της στο eBay, προκειμένου κάποιος ενδιαφερόμενος να την αγοράσει (pics)

Μια μητέρα δύο παιδιών ψάχνοντας να βρει τον τέλειο Έλληνα άνδρα ή οποιοδήποτε Έλληνα άνδρα αποφάσισε να βγάλει τον εαυτό της προς πώληση, καταχωρώντας αγγελία στη γνωστή πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να την αγοράσει.
Η τιμή για την αγορά της 49χρονης, που απελπισμένα προσπαθεί να βρει έναν Έλληνα σύζυγο για να την παντρευτεί, ξεκινά από τις 205 λίρες. Μέχρι στιγμής, φαίνεται πως η αγγελία δεν έχει τραβήξει ενδιαφέρον κάποιου, αφού κανένας Έλληνας δεν έχει προσφέρει το ποσό ώστε να αγοράσει στον εαυτό του μια σύζυγο, με αποτέλεσμα το "κυνήγι" του υποψήφιου θύματος να συνεχίζεται.
Μάλιστα, η γυναίκα αναφέρει πως είχε δύο προσφορές μία από την Αυστραλία και μια από το Πουέρτο Ρίκο, ωστόσο η ίδια απέρριψε τις προτάσεις, υποστηρίζοντας πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αποκτήσει έναν Έλληνα σύζυγο και να ζήσει στην Ελλάδα.
Η  Heath Lois Curtis, αναφέρει : "Έστειλα την αγγελία μου σε ένα φίλο μου που ζει στην Ελλάδα, τον Απόστολο, που ήταν και αυτός που μου είχε δώσει την ιδέα και μου υποσχέθηκε πως θα τη δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να με βοηθήσει. Παρόλα αυτά κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι στιγμής."

Ακόμη, στην αγγελία αναφέρονται και τα προσόντα της Lois που τονίζει πως εκτός από την καλή φυσική της κατάσταση, την αξιοπρεπή εμφάνιση και το χιούμορ, μπορεί να μαγειρεύει και να καθαρίζει. Η ίδια κατέβασε την αγγελία πριν από λίγο καιρό αλλά οι προσφορές συνεχίζουν, έτσι δηλώνει πως "την επόμενη φορά που θα αναρτήσω την αγγελία θα διευκρινίσω πως αναζητώ μόνο Έλληνα".
Πηγή:news247.gr

Ποια ζυθοποιία παρασκευάζει μπίρα από... όpχεις φάλαινας;

Ποια ζυθοποιία παρασκευάζει μπίρα από... όpχεις φάλαινας;
Έχουμε δει πολλά παράξενα όσον αφορά την μπίρα, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με την είδηση που μας φέρνει μια ισλανδική ζυθοποιία, η οποία παράγει μπίρα από... γεννητικά όpγανα φάλαινας!
Είτε το πιστεύουμε είτε όχι, η μπίρα αυτή περιέχει συστατικά από καπνιστούς όpχεις φάλαινας, οι οποίοι καπνίζονται μέσα στα κόπρανα προβάτων. Το όνομα της εταιρείας παραγωγής αυτού του ποτού είναι Steðj, ενώ η ειδική ποικιλία της μπίρας λέγεται Hvalur 2 και περιέχει 5,2% αλκοόλ. Η ιδέα για την παρασκευή της Hvalur 2 προέκυψε από το φεστιβάλ Thorrablot, που γίνεται κάθε χειμώνα στη χώρα και το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Σε αυτό το φεστιβάλ καταναλώνονται θαλασσινά, όπως κρέας καρχαρία, λίπος φάλαινας κλπ.

Όπως δήλωσε ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες της ζυθοποιίας, ο Dagbjartur Arilíusson, θεώρησαν πως η ιδέα για μια τέτοια μπίρα θα ταίριαζε απόλυτα σε αυτήν την ετήσια γιορτή. Όμως η Hvlaur 2 είναι η δεύτερη μπίρα που παρασκευάζεται από συστατικά φάλαινας, καθώς πέρυσι η ίδια εταιρεία είχε κυκλοφορήσει μια μπίρα από κρέας φάλαινας, με το όνομα Hvalur, η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα με το υγειονομικό και έτσι φέτος η Hvlaur 2 πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πωληθεί.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρείας πάντως, αυτή η μπύρα είναι αρκετά υγιεινή, καθώς το κρέας της φάλαινας είναι χαμηλό σε λιπαρά και κατάλληλη για τους «αληθινούς Βίκινγκς». Βέβαια, οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων φαίνεται πως δεν έχουν πάρει εξίσου θετικά το θέμα, καθώς οι πτεροφάλαινες είναι ένα από τα είδη που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Τον περασμένο χρόνο η οργάνωση Whale and Dolphin Conservation (WDC) διαμαρτυρήθηκε έντονα για την κυκλοφορία της συγκεκριμένη μπίρας, λέγοντας ότι στοιχίζει τη ζωή σε ένα από τα πιο θαυμαστά ζώα της θάλασσας.
Ο Arilíusson, από την άλλη, υπερασπίζεται τα προϊόντα της εταιρείας του, λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ανήθικο στην παρασκευή τους, μιας και η Ισλανδία επιτρέπει το κυνήγι της φάλαινας. Σύμφωνα με σχετικές  μελέτες πάντως, οι πτεροφάλαινες στον Βόρειο Ατλαντικό δεν αντιμετωπίζουν το ρίσκο της εξαφάνισης. Μάλιστα, ο Arilíusson υποστηρίζει ότι στη χώρα του οι άνθρωποι από πάντα τρέφονταν με όλες τις πιθανές τροφές και πως το μόνο που θέλει η ζυθοποιία είναι να δημιουργήσει μια πραγματική ατμόσφαιρα για το φεστιβάλ που έρχεται.

Πηγή:e-radio.gr