Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ο Πρίγκιπας του Μπελ Ερ

Είδα σε διαφήμιση ότι ξεκίνησε να ξανάπροβάλεται στην Ελληνική τηλεόραση η πολύ καλή ξένη σειρά "Fresh Prince of Bell Air",όπου και έκανε την πρώτη μεγάλη του επιτυχία ο Will Smith. Αξίζει να αναρτήσουμε κάποιες από τις απολαυστικές στιγμές του.


Aστείες πινακίδες και άλλα Νο4


Συνεχίζουμε να ψαρεύουμε αστείες εικόνες και ότι άλλο παράλογο βρίσκουμε στο internet. Όλα τα παρακάτω είναι αληθινά και βρίσκονται στην Ελληνική περιφέρεια και όπου αλλού υπάρχει Έλληνας.....
Funny Greek Photos
Προσοχή επέστρεψαν!! (ιδιοφυές – λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη)



..
 
Funny Greek Photos
Βρε πριν το φόρι, κόψτε το.....
 ..
Funny Greek Photos
Όλοι στους Ρουμάνους για ερωτήσεις!
..
..
Ντροπή...
Τις υπόλοιπες πότε υπολογίζει να τις πάρει? 


Πρέπει τα νεύρα του να'ναι τσατάλια.....

Ο Μπάμπης που είναι?
Μακριά από το Θεμελή...

Μάλλον η πινακίδα έχει κάποιο κρυφό μήνυμα....
Funny Greek Photos
Και μια τελευταία, γιατί μας άρεσε....

Πίνει βενζίνη αντί για... ασπιρίνη εδώ και 42 χρόνια!

Εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη βενζίνη στα μηχανοκίνητα οχήματα... εκτός από τον Τσεν Ντεζούν από την Κίνα, ο οποίος εδώ και 42 χρόνια τη χρησιμοποιεί ως φάρμακο, πίνοντας την! Και ναι, νιώθει υγιέστατος!
 
Ο 71χρονος Τσεν Ντεζούν ζει μόνος του σε μια καλύβα σε ένα λόφο του Σούιγιανγκ της Κίνας. Γι' αυτό που είναι γνωστός όμως στη μικρή κοινωνία που κατοικεί, είναι για την ιδιαίτερα σπάνια συνήθεια του να γιατρεύει τους πόνους του με την κατάποση..βενζίνης.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδίου, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει περίπου ενάμιση τόνο καυσίμων αφού ανα μήνα πίνει 3 με 3,5 λίτρα βενζίνης!
Όσο περίεργο και να φαίνεται σε όσους το μαθαίνουν, ο ίδιος, υποστηρίζει ότι η βενζίνη είναι το φάρμακο του, παρόλο που αρχικά είχε δοκιμάσει κηροζίνη, μετά από έντονο πόνο στο στήθος του.
Η πρόταση έγινε από τους πρεσβύτερους και "σοφούς" του χωριού του, το 1969, οι οποίοι του πρότειναν την κατάποση κηροζίνης, ως αντίδοτο στην αρρώστια του, που όπως έκριναν ήταν φυματίωση. Έτσι, ακολούθησε τις προτροπές και ήπιε το πρώτο ποτηράκι. Μετά από μερικές ώρες είχε νιώσει πάλι υγιέστατος.
Από το 2001 όμως αντικατέστησε την κηροζίνη με βενζίνη, επειδή ήταν δύσκολο να βρει μεγάλες ποσότητες της(!).
To πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι, σύμφωνα με τον Φενγκ Σου, το γιατρό που τον παρακολουθεί στο Νοσοκομείο του Chongqing, είναι ότι ο 71χρονος χαίρει άκρας υγείας! Όπως υποστηρίζει, ο οργανισμός του Ντεζούν πρέπει να έχει αναπτύξει ενός είδους ανοσία στη βενζίνη, αφού υπό διαφορετικές συνθήκες, η κατάποση της θα τον είχε οδηγήσει σε θάνατο. Πηγή: cosmo.gr

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Έναστρες νύκτες γεμάτες μαγεία

Ερασιτέχνης φωτογράφος με λατρεία για τον ωκεανό και τα ουράνια σώματα πέρασε 18 μήνες απαθανατίζοντας τον έναστρο ουρανό. Δείτε το καταπληκτικό αποτέλεσμα (Pics)
Με εργαλεία μόνο μία απλή φωτογραφική μηχανή και την αγάπη του για το φυσικό περιβάλλον, ο Alex Cherney, 36 ετών, επισκέφθηκε πολλά μέρη και τράβηξε χιλιάδες φωτογραφίες που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα.
Τα αστέρια πέφτουν σαν μία γαλαξιακή βροχή στο νυχτερινό ουρανό, ενώ παράλληλα συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό, κάνοντας αντανάκλαση στα ήρεμα νερά του ωκεανού.

 
Η έλλειψη περιβαλλοντικής μόλυνσης στο νότιο άκρο της Αυστραλίας έδωσε την ευκαιρία στον ερασιτέχνη φωτογράφο να βγάλει κάποιες από τις ομορφότερες φωτογραφίες της ζωής του. Τα αστέρια, τα σύννεφα, ο γαλαξίας και η Σελήνη δημιουργούν μία πανδαισία χρωμάτων.

 
Κατάφερε να απαθανατίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, αποδεικνύοντας ότι η απουσία φωτορύπανσης μπορεί να δώσει εκθαμβωτικές φωτογραφίες. Όλα φαίνονται με γυμνό μάτι και οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία περαιτέρω επεξεργασία.
Ο Cherney δεν είχε καμία σχέση με τη φωτογραφία, αλλά και την αστρονομία. ''Ξεκίνησα όταν η μικρή μου κόρη γύρισε μία ημέρα από το σχολείο και με ρωτούσε για τους πλανήτες. Μαζί ψάξαμε πληροφορίες και τότε κατάλαβα ότι είναι κάτι που με ενδιέφερε'' δηλώνει ο ίδιος.

 
''Στην Αυστραλία δε χρειάζεται να απομακρυνθούμε και πολύ για να δούμε ανάλογες εικόνες, όπως θα συνέβαινε με τους κατοίκους του βόρειου τμήματος, οπού ο ουρανός δεν είναι τόσο καθαρός'' συμπληρώνει ο Cherney.
Πέρασε 18 μήνες φωτογραφίζοντας τον ουρανό και τον ωκεανό, με αποτέλεσμα να έχει μία ποικιλία από χιλιάδες εικόνες.

 
''Δεν το βλέπω ως τελικό προϊόν, πάντα θα υπάρχει και κάτι άλλο που θα θέλω να φωτογραφίσω. Στόχος μου είναι η συνεχής εξέλιξη και να δείξω στους ανθρώπους έναν απίστευτο ουρανό που κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουν'' αναφέρει ο 36χρονος άνδρας.
Πηγή: news247.gr

Κι άλλες έξυπνες φωτό για το "όργανο"

Οι φωτογραφίες που δημιούργησαν οι freddos και kourkouti, μαζί με τη βοήθεια πολλών χρηστών του internet που έτρεξαν να τους δώσουν τις ιδέες τους έκαναν αίσθηση. Να μερικές ακόμη που έχουν πραγματική πλάκα, με κορυφαία , κατά τη γνώμη μου,το "φάουλ στον Καραγκούνη".

Νέος τρόπος καταστολής


Η μπανανόφλουδα

Houston, we have a (Greek) problem


 Fiiiiiiiiiiiiiiirst!!!!!!!


Άνοιγμα στο νεανικό κοινό


Τρέμε Τζόκοβιτς

Με στραβοκοίταξες ρε πύργε; Άρπα μια κλωτσά



The Phantom Menace


Ο νεός Zidane





Batso-Goal


Ο Μπροστάρης


Ρυθμική Γυμναστική



The Karate Kid




Bγήκα για ψώνια


Ποιος Πελέ;


 Φάουλ στον Καραγκούνη


Vs. Godzilla


Matrix


Subbuteo


Ντιέγκο


Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Τα 10 gadgets που θέλεις στην παραλία.

Το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους και ήδη πολλοί από εσάς έχετε ξεχυθεί στις παραλίες. Φυσικά, ούτε από εκεί θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα μας gadgets! Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα 10 καλύτερα gadgets που θα κάνουν τις εξορμήσεις σας στις παραλίες πιο διασκεδαστικές!
1. Τι καλύτερο για το φετινό καλοκαίρι από μια μουσική πετσέτα θαλάσσης! Εξοπλισμένη με δύο ηχεία, η πετσέτα Hi-Sun μπορεί να συνδεθεί με MP3 player, iPod, ακόμα και iPhone. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία Li-on η οποία επαναφορτίζει μέσω USB. Μετά την ηλιοθεραπεία σου δε, η πετσέτα διπλώνει και μεταμορφώνεται σε μια πρακτική τσάντα!
2. Κάτω από τον καυτό ήλιο δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσιστικό και αναζωογονητικό από ένα παγωμένο ποτό, ειδικά αν το ρουφάς με ένα καλαμάκι …από πάγο!
3. Το γεγονός ότι απολαμβάνεις τη θάλασσα δε σημαίνει ότι δε μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική. Το παρακάτω ασύρματο ηχείο συνδέεται ασύρματα με τον υπολογιστή, το iPod ή το Mp3 σου και σε ακολουθεί στις βουτιές σου!
4. Αν πάλι που δε βρίσκεις πρακτικό το παραπάνω gadget ή δε θέλεις να ζαλίζεις τους γύρω με τη μουσική σου, μπορείς να πάρεις μαζί σου το iPhone ή το iPod Touch σου, με αυτήν την αδιάβροχη και παράλληλα πρακτικότατη θήκη που θα κρατήσει τη διασκέδαση μόνο για σένα!
5. Εν όψει τις οικονομικής χρήσης ένα gadget που θα αγαπηθεί από πολλούς (ενώ δε θα είναι λίγοι και αυτοί που θα κοροιδέψουν). Οι σαγιονάρες αυτές διαθέτουν ανιχνευτή μετάλλων, ο οποίος σε ειδοποιεί με ήχο, δόνηση ή απλά μια φωτενή ένδειξη. Το σίγουρο είναι ότι θα βγάλει τα λεφτά του!
6. Σε περίπτωση που είσαι λάτρης του ψαρέματος αλλά δεν τα καταφέρνεις και τόσο καλά, το παρακάτω ρολόι θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, αφού εκτός από την ώρα “μαρτυράει” και την ακριβή τοποθεσία των ψαριών!
7. Ο παρακάτω ηλιακός φορτιστής θα σου εξασφαλίσει ότι δε θα ξεμείνεις ποτέ πια από μπαταρία στη θάλασσα. Διαθέτει 11 διαφορετικούς αντάπτορες για να φορτίσεις όλες τις ηλεκτρικές σου συσκευές!

8. Η ρακέτα-μυγοσκοτώστρα θα σε απαλλάξει από τα ενοχλητικά έντομα που σε περιτριγυρίζουν και δε σε αφήνουν να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, διοχετεύει τον ηλεκτρισμό από τις μπαταρίες στο μεταλλικό πλέγμα που διαθέτει, εξουδετερώνοντας όλα τα έντομα ανεξαρτήτως μεγέθους. Αυτό το gadget, εκτός των άλλων, υπόσχεται να σε κάνει και έναν πραγματικό επαγγελματία στο τένις!
9. Πόσες φορές έχεις πάει στη παραλία και πριν βουτήξεις ψάχνεις κάποιον να σου φυλάει τα πολύτιμα αντικείμενα σου για να μην σου τα κλέψουν; Το LOCK LOCK είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Ένα καλαίσθητο κουτί που συνοδεύεται από κλειδαριά ασφαλείας, κατάλληλο για να προστατέψει τα πολύτιμα αντικείμενά σου (αλλά και της παρέας σου) όση ώρα απολαμβάνεις τις βουτιές σου στη θάλασσα. Απλά τοποθέτησε τα αντικείμενα σου μέσα στο κουτί, δέστο στην ξαπλώστρα ή στην ομπρέλα σου και ορμήξε στη θάλασσα χωρίς άγχος!
10. Αν βέβαια όλα αυτά τα gadgets δε σε συγκινούν, ενώ το μόνο που θέλεις είναι να μαγνητίσεις όλα τα γυναικεία βλέμματα (και όχι μόνο…), ετοιμάσου να γίνεις πιο σέξι από ποτέ φορώντας το μαγιό του Borat! Ένα χιουμοριστικό gadget που θα χαρίσει σε εσένα και την παρέα σου αξέχαστες στιγμές γέλιου!

Μηνύει Παπουτσή και ΕΛ.ΑΣ. η ΠΟΕΣΥ

Μήνυση κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και αστυνομικών θα καταθέσει αύριο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών για τα περιστατικά βίας κατά δημοσιογράφων στα γεγονότα της 28ης και 29ης Ιουνίου, στο Σύνταγμα.
 
«Είμαστε και εμείς μέρος των "παράπλευρων απωλειών" της ανεξέλεγκτης βίας των ΜΑΤ, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο τις τελευταίες δύο δεκαετίες», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Μανώλης Κυπραίος, ο οποίος έχασε την ακοή του, ύστερα από έκρηξη βομβίδας κρότου λάμψης δίπλα του.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Σαββίδης, υποστήριξε ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος στην Ελλάδα τελεί υπό διωγμό και τόνισε ότι η ΠΟΕΣΥ θα εναντιωθεί σε κάθε μορφή βίας.
«Η Αθήνα είναι πιο επικίνδυνη από εμπόλεμες ζώνες», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, Μάριος Λώλος. Κατήγγειλε την αστυνομία ότι εσκεμμένα ξυλοκοπεί φωτορεπόρτερ επειδή οι αστυνομικοί θεωρούν τη φωτογραφική μηχανή όπλο. "Τρώμε ξύλο γιατί φωτογραφίζουμε το ξύλο, που τρώνε οι εργαζόμενοι", είπε.
"Η συνθήκη, που διαμορφώνεται, είναι συνθήκη εμφυλίου πολέμου", δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, Δημ. Τρίμης, κάνοντας λόγο για πολιτική ντολή να εκκενωθεί το Σύνταγμα.
Με τα επεισόδια που έγιναν στη Γένοβα το 2001 παρομοίασε όσα διαδραματίστηκαν στο Σύνταγμα ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερόπουλος.
Ο δικηγόρος της ΠΟΕΣΥ, Τάσος Πετρόπουλος κάλεσε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όλους τους δικαστικούς λειτουργούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους πέναντι σε ένα τέτοιου είδους ζήτημα.
Καταγγελίες έχουν γίνει, επίσης, στη Διεθνή Ομοσπονδία των Δημοσιογράφων, καθώς και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Δημοσιογράφων. Πηγή: enet.gr

Oι άντρες τα χάδια, οι γυναίκες το σεξ.

Αντιστρέφονται οι ρόλοι των φύλων που ήθελαν τη γυναίκα να θέλει χάδια και τον άντρα μόνο σεξ... Έρευνα αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο!

Το σεξ μέσα στη σχέση είναι όπως φαίνεται το "άλφα και το ωμέγα" για το γυναικείο φύλο ενώ για το αντρικό είναι τα... χάδια!
Στην έρευνα που εκπονήθηκε από αμερικανούς επιστημόνες συμμετείχαν 1.009 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια από ΗΠΑ, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ισπανία, που είχαν ηλικία 25 έως 76 ετών.
Οι ερευνητές στην επιθεώρηση "Archives of Sexual Behavior", ζήτησαν από τους εθελοντές τους να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγια, ώστε να αξιολογήσουν το κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι τόσο από τη σχέση τους όσο και από την ερωτική τους ζωής.
Οι απαντήσεις τους ήταν ανατρεπτικές: Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως οι άντρες που ανέφεραν πως αγκαλιάζονται και φιλιούνται συχνά με τις συντρόφους τους, ήταν κατά μέσον όρο τρεις φορές πιο ικανοποιημένοι από τη σχέση τους σε σύγκριση με όσους είχαν λιγότερες τρυφερές στιγμές!
Aπό την άλλη, ο γυναικείος πληθυσμός δε δήλωνε ικανοποιημένος μόνο και μόνο από μερικά χάδια παραπάνω... Για τις γυναίκες, η τρυφερότητα έπρεπε να συνοδεύεται από σεξ!
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι γυναίκες με το πέρασμα των χρόνων φαίνεται πως απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ με τον σύντροφό τους, καθώς, όσες ήταν με τον ίδιο σύντροφό επί 15 χρόνια ή περισσότερο, δήλωσαν μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτό. Πηγή: cosmo.gr

Ο Έλληνας υπερασπιστής του έρωτα!

Ελεύθερα πρωκτικό και στοματικό έρωτα χωρίς να κινδυνεύουν από το νόμο μπορούν να κάνουν μετά από απόφαση δικαστηρίου οι κάτοικοι τις πολιτείας της Λουιζιάνα.
Ο δικηγόρος που ανάγκασε τις αρχές να  αποποινικοποίηση κάθε μορφής έρωτα στην πολιτεία έχει ονοματεπώνυμο και είναι φυσικά Έλληνας.

 
Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανό Αλέξη Αγαθοκλέους ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την νομοθεσία που ίσχυε από το 1800 και μετά από δικαστική μάχη κατάφερε να κερδίσει το αυτονόητο, την αποποινικοποίηση του πρωκτικού και στοματικού έρωτα.
Μέχρι πριν λίγο καιρό η Νέα Ορλεάνη απαγόρευε δια ροπάλου την "παρά φύσιν" σεξουαλική πράξη.
Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές μόνο το 2010,  είχαν καταδικαστεί 861 άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα, κυρίως τρανσέξουαλ, πόρνες και ομοφυλόφιλοι.
Το νέο νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε από το γερουσιαστή JP Morrell, αποποινικοποιηθεί  το σεξ και από  κακούργημα το μετατρέπει σε πλημμέλημα. Ο νέος νόμος θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα.
"Χαιρετίζουμε αυτή την αλλαγή στη νομοθεσία", λέει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Loyola Davida. Πηγή: news247.gr