Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο: Μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της για μια αγκαλιά!

Απίστευτο: Μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της για μια αγκαλιά!
Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να μηνύσει το μόλις 12 ετών ανίψι της, επειδή της έσπασε το χέρι την ώρα που την σφυχταγκάλιαζε.
Η 54χρονη Jennifer Connell, διευθύντρια του ανθρώπινου δυναμικού της αμερικανικής εταιρίας Upper East Side, κατέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του ανιψιό της Sean Tarala, που της έσπασε το χέρι αγκαλιάζοντας την σφιχτά. Η ίδια αντί αν ευγνωμονεί και να χαίρεται για την αγάπη που της έδειξε ο μικρός κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχαν διοργανώσει οι γονείς του για τα όγδοα του γενέθλια, αποφάσισε να ζητήσει αποζημίωση 127.000 δολαρίων.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι του αγοριού στο Κονέκτικατ κατά τη διάρκεια του εορτασμού τον γενεθλίων του.
Ο μικρός που ήθελε να παίξει με την θεία του, όρμηξε πάνω της φωνάζοντας ότι την αγαπά με αποτέλεσμα να τη ρίξει κάτω. "Ξαφνικά βρέθηκε στον αέρα και στην προσπάθειά μου να το πιάσω, πέσαμε κάτω", δήλωσε η ίδια στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η ενάγουσα δήλωσε ότι στην αρχή δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν ότι είχε τραυματιστεί γιατί δεν ήθελε να χαλάσει την γιορτινή ατμόσφαιρα του πάρτι, ωστόσο ο τραυματισμός της την δυσκόλεψε αρκετά στο μέλλον.

Η ζωή μου ήταν πολύ δύσκολη μετά τον τραυματισμό μου. Ζω στο Μανχάταν και ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρω. Δυσκολεύομαι να φέρω αντικείμενα με το συγκεκριμένο χέρι", ήταν η γελοία δικαιολογία της όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να υποβάλλει τη δεδομένη χρονική στιγμή τη μήνυση.
Παράλληλα, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το παιδί συνοδεύτηκε στο δικαστήριο από τον πατέρα του, καθώς έχει χάσει την μητέρα του και παρακολουθούσε με απορία την κατάθεση της θείας του.
Πάντως το πιο πιθανό είναι η Jennifer Connell να υποβάλει την μήνυση προκειμένου να διεκδικήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από την αποζημίωση της ασφαλιστικής εταιρίας στην οικογένεια μετά τον θάνατο της αδερφής της.


Πηγή:e-radio.gr

Η φωτογραφία του Billy the Kid που αγοράστηκε 2 δολάρια και σήμερα αξίζει "χρυσάφι"

Θησαυρό είχε στα χέρια του ο Randy Guijarro ο οποίος είχε αγοράσει μια τσιγκογραφία του Billy the Kid από ένα παλιατζίδικο του Fresnco στην Καλιφόρνια.
Η σπάνια τσιγκογραφία 4*5 ιντσών, θα μπορούσε να αξίζει μέχρι 5 εκατομμύρια δολάρια αν και αγοράστηκε για μόλις 2 δολάρια. Υπολογίζεται ότι τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 1878 και δείχνει τον θρυλικό ληστή Billy the Kid με μέλη της συμμορίας του.
billy
Στην τοιχογραφία βλέπουμε τον διαβόητο κακοποιό να χαλαρώνει μετά από ένα γάμο και να παίζει κρίκετ με μέλη των Ρυθμιστικών Αρχών του Λίνκολν.
"Όταν είδαμε για πρώτη φορά τη φωτογραφία ήμασταν δικαιολογημένα δύσπιστοι. Μια πρωτότυπη φωτογραφία του Billy the Kid είναι το Άγιο Δισκοπότηρο της Άγριας Δύσης", σημείωσε ο David McCarthy, εκτιμητής της ιστοσελίδας Kagin. "Έπρεπε να είμαστε βέβαιοι πως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε που, πότε και πώς τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία. Η απλή ομοιότητα σε μια τέτοια περίπτωση δεν είναι αρκετή. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων εργάστηκε για να εξακριβώσει την αυθεντικότητά της. Μετά από ένα χρόνο μεθοδικής μελέτης, υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την αυθεντικότητά τους".
Ο αδίστακτος πιστολέρο γεννημένος με το όνομα William Henry McCarty ο νεώτερος, ήταν μόλις 17 ετών όταν διέπραξε τον πρώτο του φόνο. Xωρίς σκέψη έβγαλε το πιστόλι του και εκτέλεσε έναν σιδερά που τον ειρωνεύτηκε για το ύψος του. Συλλαμβάνεται και φυλακίζεται όμως καταφέρνει να δραπετεύσει στο αχανές Νέο Μεξικό.
Ο Ιρλανδός μετανάστης που όλοι άρχισαν να αποκαλούν Billy the Kid, συμμάχησε με τους "καλούς". Έγινε μέλος των Regulators, μιας ομάδας που διεκδικούσε τη θέσπιση κανόνων για την προστασία των αδυνάτων, κυρίως των Μεξικανών και των Ινδιάνων.
Άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι ήταν Μεξικανός και ότι κανένας δεν χρησιμοποιούσε καλύτερα το εξάσφαιρο. Έλεγαν ότι με αυτό είχε σκοτώσει 21 ανθρώπους. Ήταν ένας αριθμός που προκαλούσε σεβασμό και δέος ακόμη και στην Άγρια Δύση.
Η ιστορία λέει ότι τα επιβεβαιωμένα θύματα του φοβερού παράνομου ήταν τέσσερα εκτός από τον σιδερά στην Αριζόνα. Δυο από αυτά ήταν οι δεσμοφύλακες του στις φυλακές της κομητείας Λίνκολν, τους οποίους σκότωσε λίγο πριν τον κρεμάσουν.
Με τους Regulators εξουδετερωμένους, ο Μπίλι έζησε το επόμενο διάστημα ανάμεσα σε τραπέζια του πόκερ, κλοπές ζώων και μικροδουλειές στα σαλούν.
Ο θρύλος θέλει τον πιο διάσημο κακοποιό της Άγριας Δύσης να έχει πέσει νεκρός από τα πυρά του Σερίφη Pat Garrett το 1881 σε ηλικία μόλις 21 ετών και να έχει ταφεί στο Fort Sumner.
Το National Geographic έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για την φωτογραφία και θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας δίωρου ντοκιμαντέρ για το National Geographic Channel την Κυριακή.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αν θες να γίνεις Batman θα πληρώσεις περίπου 682 εκατ. δολάρια

Αν θες να γίνεις Batman θα πληρώσεις περίπου 682 εκατ. δολάρια
Ένας φανατικός θαυμαστής του Batman, υπολόγισε με… εξωφρενική προσήλωση στη λεπτομέρεια, το κόστος που απαιτείται προκειμένου κάποιος να μετατραπεί σε Batman και να γίνει ο σούπερ ήρωας της αντίστοιχης Gotham City.

Αν, λοιπόν, όνειρό σου είναι να γίνεις ο «άνθρωπος νυχτερίδα», θα πρέπει να εξοικονομήσεις περίπου… 682 εκατ. δολάρια! Τόσα χρειάζεται κάποιος για να αγοράσει τη στολή, τον εξοπλισμό, τα οχήματα και βέβαια τα σπίτια και τα καταφύγια που απαιτούνται, στα οποία θα συντηρείται όλος ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που απαιτείται.

Α, και μην ξεχνάμε τον μπάτλερ, ο οποίος διαθέτει γνώση και σοφία, προκειμένου να προλαβαίνει τα πάντα, να προσφέρει λύσεις και να καλύπτει όλες τις ανάγκες του υπερήρωα.
Πρώτα απ’ όλα, μόνο η στολή του Μπάτμαν κοστίζει πάνω από ένα εκατ. δολάρια. Η στολή είναι ανθεκτική στη φωτιά, αλεξίσφαιρη και επιπροσθέτως καλύπτεται από θωρακισμένες πλάκες.
Στην πλάτη υπάρχει μία κάπα η οποία είναι φτιαγμένη από ειδικό ύφασμα, το οποίο μετατρέπεται σε αλεξίπτωτο. Επίσης, περιλαμβάνει κάλυψη σε γόνατα και αγκώνες, λεπίδες σε όλες τις αρθρώσεις και τις ειδικές μπότες.

Τα οχήματα του Μπάτμαν κοστίζουν πάνω από 80 εκατ. δολάρια. Η μοτοσυκλέτα, που μοιάζει με αυτοκίνητο, κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια, το βασικό του όχημα, το γνωστό batmobile, υπολογίζεται στα 18 εκατ., ενώ το ελικόπτερο που χρησιμοποιεί, ξεπερνά σε κόστος τα 60 εκατ. δολάρια.

Όσο για τα κτίρια, η έπαυλη και η κατασκευή της πλήρους εξοπλισμένης τεχνολογικά σπηλιάς της «νυχτερίδας» αγγίζουν σε κόστος τα 600.000.000 δολάρια. Μέσα σε αυτό το ποσό, υπολογίζεται και ο μπάτλερ, τον οποίο στην ταινία υποδύεται ο υπέροχος Μάικλ Κέιν. 
Υπολογίστε και τον οπλισμό, συν την εκπαίδευση για τον χειρισμό αεροπλάνων και των οπλικών συστημάτων και καταλήγετε σε ένα ποσό που υπολογίστηκε στα 682.450.750 δολάρια. Ως εκ τούτου, όποιος θελήσει να γίνει σούπερ ήρωας, θα πρέπει πρωτίστως να διαθέτει… σούπερ τσέπη!
Πηγή:in.gr