Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!

Εντυπωσιακά σχήματα νησιών στις θάλασσες του κόσμου κερδίζουν τις εντυπώσεις, χωρίς, μάλιστα, να υπάρχει καμία επέμβαση του Photoshop. Νησιά που μοιάζουν με τυχαία αντικείμενα όπως ιππόκαμποι, ελικόπτερα, καρδιές, ακόμα και ανδρικό μόριο συναντάμε! Η φύση έχει βάλει για άλλη μία φορά την καλλιτεχνική της πινελιά στον καμβά της θάλασσας, αποτυπώνοντας με το δικό της τρόπο την πρωτοτυπία πάνω στο νερό.
1. Νησί ελικόπτερο, Φιλιππίνες
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
2. Νησί χελώνα, Ταϊβάν
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
3. Νησί καρδιά, Φίτζι
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
4. Νησί κροκόδειλος, Φιλιππίνες
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
5. Νησί ιππόκαμπος, Γκαλαπάγκος, Ισημερινός
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
 6. Χαμογελαστά νησιά, Μαλαισία
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
7. Νησί σελήνη, Χαβάη
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
8. Νησί πέος, Φίτζι
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
9. Νησί μπούμερανγκ, Φιλιππίνες
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
10. Νησί ψάρι, Κροατία
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
11. Νησί δελφίνι, Ιταλία
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
12. Νησί πίτσα, Πορτογαλία
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
13. Νησί μάτι, Μαλδίβες
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
14. Νησί πνεύμονες, Φλόριντα
perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
15. Νησί καρότο, Μαλδίβες


perierga.gr - Ασυνήθιστα σχήματα νησιών!
Πηγή:perierga.gr

Η χώρα που σας παντρεύει: Γράψτε ύψος, βάρος, ηλικία και σας βρίσκουμε ταίρι

Η χώρα που σας παντρεύει: Γράψτε ύψος, βάρος, ηλικία και σας βρίσκουμε ταίρι
Μια και στο Ιράν το θέμα των διαζυγίων έχει παραγίνει, οι κυβερνητικοί βρήκαν τη λύση μέσα από τη δημιουργία μιας... πλατφόρμας γνωριμιών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν σύντροφο πολύ απλά, με τη συμπλήρωση και την υποβολή μιας αίτησης με τα στοιχεία τους.
Την ιστοσελίδα, με το όνομα hamsan.tebyan.net, διαχειρίζεται ο Ισλαμικός Οργανισμός Ανάπτυξης και μέχρι στιγμής διατίθεται μόνο στα φαρσί και απευθύνεται αποκλειστικά στην πόλη της Τεχεράνης, όμως αρκετά σύντομα θα εξαπλωθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Η διαφορά από τις υπόλοιπες σελίδες γνωριμιών είναι πως στη συγκεκριμένη οι χρήστες δεν μπορούν να δουν τους λογαριασμούς και τις φωτογραφίες των υπολοίπων, ενώ το ταίριασμα κάνει μια ομάδα υπαλλήλων, οι οποίοι αφού μελετήσουν τα χαρακτηριστικά του κάθε χρήστη, όπως το ύψος, το βάρος και την ηλικία, τον/τη συνδέουν με κάποιον άλλον.
Η όλη αυτή διαδικασία ξεκίνησε μετά από την έκφραση ανησυχίας της ιρανικής κυβέρνησης, που διαπίστωσε πως η αύξηση των διαζυγίων εντός των συνόρων της άγγιξε το 22%.

Έτσι λοιπόν, αυτή η σελίδα θα αποτελέσει η σωτηρία από αυτήν την κατάσταση, ενώ πιστεύεται ότι το κράτος θα πραγματοποιεί 100.000 γάμους ετησίως.

Πηγή:e-radio.gr

Οίκος ανοχής προσφέρει δωρεάν σeξ σε διαμαρτυρία για τους φόρους - Ουρά πελατών

Οίκος ανοχής προσφέρει δωρεάν σeξ σε διαμαρτυρία για τους φόρους - Ουρά πελατών
Ένας αυστριακός οίκος ανοχής προσφέρει στους πελάτες δωρεάν σeξ στη διάρκεια του καλοκαιριού σε ένδειξη... διαμαρτυρίας γι' αυτό που ο ιδιοκτήτης του οίκου θεωρεί τιμωρητική φορολογία!
«Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους. Δωρεάν Είσοδος! Δωρεάν Ποτά! Δωρεάν Σeξ!», αναφέρει στον ιστότοπό του ο οίκος ανοχής Pascha του Ζάλτσμπουργκ. Μια γυναίκα που απάντησε χθες, Κυριακή, στο τηλέφωνο του οίκου είπε πως δεν πρόκειται για αστείο.

Η εφημερίδα «Österreich» δημοσίευσε μια φωτογραφία ανδρών που έκαναν ουρά έξω από τον οίκο ανοχής για να επωφεληθούν από την ασυνήθιστη προσφορά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, Hermann Müller, δήλωσε ότι θα προσφέρει από την τσέπη του στις εκδιδόμενες γυναίκες το ποσό των 10.000 ευρώ τον μήνα που θα χάσουν.

Ο Müller, ο οποίος διαθέτει οίκους ανοχής σε άλλες τέσσερις πόλεις στη Γερμανία και την Αυστρία, έχει παραπονεθεί κατά το παρελθόν σε συνεντεύξεις του σε μέσα ενημέρωσης για τη φορολογία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις, τις οποίες θεωρεί τιμωρητικές για τις επιχειρήσεις του. Έχει δηλώσει πως την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει σχεδόν 5 εκατ. ευρώ σε φόρους μόνο στο Ζάλτσμπουργκ.

Πηγή:e-radio.gr

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Μηχανή του Χρόνου: Ο Τζόι με τη Μόνικα ήταν εραστές και ο Τσάντλερ γκέι. Το σενάριο από 'Τα Φιλαράκια' που δεν θα δούμε ποτέ

Τα αρχικά σενάρια των δημιουργών της θρυλικής σειράς και γιατί άλλαξαν. Ο Τζόι και η Μόνικα ήταν εραστές, ο Τσάντλερ γκέι, η Κόρτνει Κοξ επρόκειτο να παίξει τη Ρέιτσελ και άλλα πολλά (Pics)

Η τηλεοπτική σειρά «τα Φιλαράκια» δεν χρειάζεται συστάσεις. Η σειρά, που ξεκίνησε να προβάλλεται τονΣεπτέμβριο του 1994 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2004, θεωρείται μέχρι σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών. Δεν έχει συγκεκριμένη πλοκή, αλλά για 236 επεισόδια, παρακολουθεί τις ζωές και την καθημερινότητα έξι φίλων που ζουν στο Μανχάταν.

Στα δέκα χρόνια που διήρκεσαν τα «Φιλαράκια», είδαμε τους πρωταγωνιστές να μεγαλώνουν, να ερωτεύονται, να αλλάζουν δουλειές, να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και να ζουν ευχάριστες στιγμές. Πάντα όλοι μαζί.
Το ξεκίνημα
Η ιδέα για τα «Φιλαράκια» ξεκίνησε το 1993, όταν από τους μετέπειτα δημιουργούς οι Μάτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν θέλησαν να φτιάξουν μια σειρά βασισμένη στις δικές τους προσωπικές δυσκολίες όταν ήταν απόφοιτοι και ξεκινούσαν τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη. Ο αρχικός τίτλος που πρότειναν οι δημιουργοί στο NBC, ήταν «Insomnia Café».

Αργότερα ο τίτλος έγινε «Friends like us» για να οριστικοποιηθεί τελικά το «Friends». Άλλες ιδέες για τίτλους που απορρίφθηκαν ήταν Six of One, Across the Hall, Once Upon a Time in the West Village.
Οι ηθοποιοί
Ο πρώτος ηθοποιός που συμφώνησε με τους παραγωγούς ήταν ο Ντέιβιντ Σουίμερ, καθώς οι δημιουργοί είχαν γράψει τον ρόλο του Ρος πάνω του. Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει ότι έφτιαξαν τον χαρακτήρα εμπνευσμένοι από τη φωνή του ηθοποιού. Η δεύτερη ηθοποιός που υπέγραψε συμβόλαιο για τη σειρά ήταν η Κόρτνει Κοξ, η οποία αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο της Ρέιτσελ, αλλά η ηθοποιός πίστευε ότι η Μόνικα είναι πιο δυνατός χαρακτήρας. Έτσι διεκδίκησε τον ρόλο και τον κέρδισε. Η τελευταία που πέρασε επιτυχημένα το κάστινγκ ήταν η Τζένιφερ Άνιστον. Πριν πάρει τον ρόλο της Φοίβη, η ηθοποιός Λίζα Κάρντοου, τον είχε απορρίψει η Έλεν ντε Τζένερις. Η Κάρντοου την περίοδο εκείνη είχε απολυθεί από τη σειρά «Frisier» και ήταν πολύ στεναχωρημένη. Αργότερα, όταν η σειρά είχε ήδη κάνει επιτυχία, η ηθοποιός δήλωσε για την απόλυση: «Τελικά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί».

Τα βασικά «Φιλαράκια» θα ήταν αρχικά τέσσερα. Ο Ρος, η Ρέιτσελ, η Μόνικα, ο Τζόι. Ο Τσάντλερ και η Φοίβη θα ήταν δεύτεροι ρόλοι, αλλά οι δημιουργοί κατέληξαν ότι ήθελαν η σειρά να προβάλει έξι ισάξιους χαρακτήρες. Για τον ρόλο του Τζόι, είχε περάσει δύο φορές δοκιμαστικό ο ηθοποιός Χανκ Αζάρια, που τελικά έπαιξε τον ρόλο του Ντέιβιντ, του επιστήμονα που ερωτεύεται η Φοίβη.
Το αρχικό σενάριο
Μία ίσως από τις πιο ανατρεπτικές αποκαλύψεις του καναλιού, ήταν ότι το ζευγάρι της σειράς δεν ήταν από την αρχή ο Ρος και η Ρέιτσελ, αλλά η Μόνικα και ο Τζόι, που θα παρουσιάζονταν στο κοινό ως εραστές. Τελικά τα σχέδια άλλαξαν, όταν οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν τη χημεία μεταξύ Άνιστον και Σουίμερ, σχεδόν από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων. Ο Τσάντλερ, σύμφωνα με το αρχικό σενάριο ήταν ομοφυλόφιλος. Όταν ο Μάθιου Πέρι πέρασε το κάστινγκ για τον ρόλο, αποκάλυψε στους σεναριογράφους ότι ο ίδιος είχε πρόβλημα με την προσέγγιση των γυναικών και γινόταν άγαρμπος, λέγοντας χοντροκομμένα αστεία. Το στοιχείο αυτό του χαρακτήρα του ηθοποιού ενσωματώθηκε στον ρόλο και ο Τσάντλερ έγινε στρέιτ. Ο χαρακτήρας του Γκάνθερ, του σερβιτόρου στο στέκι της παρέας Central Perk, αρχικά δεν υπήρχε καθόλου στο σενάριο.

Ο Τζέιμς Μίκαλε Τάιλερ, που τον ερμήνευσε αργότερα, ήταν πραγματικός σερβιτόρος και επιλέχθηκε γιατί ήξερε να χειρίζεται τις μηχανές του εσπρέσο. Το διάσημο πια τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους αρχής όλες τις σεζόν, ηχογραφήθηκε επί τούτου για τη σειρά. Αρχικά είχε επιλεγεί το «Shinny Happy People» των Rem, αλλά το συγκρότημα δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του και τελικά γράφτηκε «Ι΄ll be there for you», το οποίο to 1995 ήταν στην 1η θέση του billboard hot 100 airplay chart για 8 εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια προβολής της σειράς εμφανίστηκαν ως guests μεγάλα ονόματα του Χόλιγουν όπως Σον Πεν, Ντάνι ντε Βίτο, Μπρους Γουίλις, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Μπεν Στίλερ, Τζούλια Ρόμπερτς, Ρις Γουίδερσπουν, και πολλοί άλλοι. Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί στα «Φιλαράκια», αν είχαν τηρηθεί όλα τα αρχικά σχέδια και δεν είχαν γίνει αλλαγές. Το πιο πιθανό είναι ότι και πάλι η επιτυχία θα ήταν τεράστια, καθώς το μεγάλο όπλο της σειράς ήταν οι σαρωτικοί και έξυπνοι διάλογοι. Κάθε ατάκα ετοιμάζει το επόμενο αστείο και δεν υπάρχουν φράσεις που να μην εξυπηρετούν την ξεκαρδιστική σκηνή που ακολουθεί. Οι διάλογοι είναι απλοί, καθημερινοί, που μεμονωμένα θα μπορούσε να τους κάνει κάθε νεανική παρέα. Μάλιστα οι πρόβες γίνονταν παρουσία κοινού. Αν ο κόσμος δε γέλαγε, άλλαζαν επί τόπου το σενάριο, ώστε να μην υπάρχει κάνει καμία «κοιλιά». Για αυτό και απουσιάζουν σεναριακές ευκολίες όπως σεξιστικά αστεία, βωμολοχίες, ερωτικά τρίγωνα, γυμνό και άλλα τηλεοπτικά κόλπα, που κοντοπρόθεσμα τσιμπάνε τηλεθέαση, αλλά μακροπρόθεσμα διώχνουν τον κόσμο από την τηλεόραση.
Πηγή:news247.gr