Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Natasha Blasick: Η Ουκρανή ηθοποιός που λέει ότι έκανε σεξ με φάντασμα

Ποια είναι η ηθοποιός που ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με φάντασαμα βιώνοντας μια μεταφυσική εμπειρία (Vid)

Η Ουκρανή ηθοποιός Natasha Blasick βρέθηκε στην εκπομπή "This Morning" και μοιράστικε με το τηλεοπτικό κοινό μια μεταφυσική εμπειρία που ισχυρίστικε ότι βίωσε πρόσφατα.
Η ίδια περιέγραψε την εμπειρία της ως εξής:
"Ένιωσα κάτι να μπαίνει στο δωμάτιο! Δεν μπορούσα να δω κανέναν. Ξαφνικά ένιωσα ότι κάτι με άγγιζε! Τα χέρια με έσπρωχναν ανεξάρτητα από τη θέλησή μου, και έπειτα ένιωσα το βάρος ενός άλλου σώματος πάνω μου. Αλλά δεν μπορούσα να δω κανέναν!
Αρχικά ένιωθα πολύ μπερδεμένη, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να χαλαρώσω και ήταν πραγματικά ευχάριστο! Το απόλαυσα. Με έκανε να νιώσω πολύ ζεστά και όμορφα! Ήμουν άνετα, ένιωθα αγάπη και υποστήριξη, ενώ απαντήθηκαν και τα ερωτήματά μου για το αν υπάρχει εκεί έξω κάτι άλλο".
Καθόλου τυχαίο βέβαια το γεγονός ότι η νεαρή πρωταγωνιστεί στη ταινία "Paranormal Activity 2" την οποία και προωθεί αυτό το διάστημα.
Ιδού και το βίντεο της "εξομολόγησης" της:

Πηγή:news247.gr

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Οι πιο αστείες δικαιολογίες σε απολογίες

Από μεσαία δάκτυλα που έδειχναν το σκορ του αγώνα έως καρέκλες που τις έστειλε ο στρατηγός άνεμος πάνω σε ποδοσφαιριστές. Θυμόμαστε αστείες δικαιολογίες ομάδων μπροστά στον αθλητικό δικαστή.
Ντάνι Άλβες δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδό της Βιγιαρεάλ που του πέταξε μπανάνα. Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, η διοίκηση του "κίτρινου υποβρυχίου" εντόπισε τον δράστη και του απαγόρευσε για πάντα την είσοδο στο Μαδριγάλ. Παράλληλα ζήτησε συγνώμη από την Μπαρτσελόνα και τον παίκτη.
Ο Σαλίνο δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδό του ΠΑΟΚ που του πέταξε μπανάνα. Στην απολογία του δικεφάλου, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Πλιάτσικας, τόνισε: "Ίσως ο οπαδός είχε την μπανάνα για να τη φάει γιατί ο κόσμος ήρθε από νωρίς στο γήπεδο. Και την πέταξε μέσα όπως θα πέταγε οτιδήποτε άλλο".
Πριν όμως  δείξετε με το δάκτυλο τον ΠΑΟΚ, σκεφτείτε ότι έκανε, δυστυχώς, ότι κάνουν όλες οι ελληνικές ομάδες όταν καλούνται να σώσουν από τιμωρίες τις ίδιες και τους ποδοσφαιριστές τους. Αστείες και γελοίες δικαιολογίες με τις οποίες δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις. Και το χειρότερο; Πείθουν τους δικαστές!
Ας θυμηθούμε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
Το σκορ του αγώνα από τον Νάβας
Στις 4 Νοεμβρίου του 2000, σε αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, ο Φερνάντο Νάβας αποβλήθηκε κι ενώ έφευγε προς τα αποδυτήρια, ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο κάθε χεριού του προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια κλήθηκε σε απολογία για τη συγκεκριμένη χειρονομία, όμως υποστήριξε πως έδειχνε το σκορ του αγώνα, δηλαδή 1-1. Ο αθλητικός δικαστής αθώωσε τον Αργεντίνο.


Ο στρατηγός άνεμος
Τη σεζόν 2003-04, σε αναμέτρηση του Ηρακλή με αντίπαλο τη Χαλκηδόνα στο γήπεδο του Μακεδονικού, εκτοξεύθηκε από τους οπαδούς του "γηραιού" ένα κάθισμα με αποδέκτη το... σβέρκο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Πιέρ Εμπέντε. Το επιχείρημα από πλευράς Ηρακλή για να δικαιολογήσει το συγκεκριμένο γεγονός ήταν: "Το πήρε ο αέρας". Ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε τους "κυανόλευκους".


Η αναπαράσταση του Γκούμα
Το 2005, στα τέλη Φλεβάρη, ο Γιάννης Γκούμας είχε σπρώξει το διαιτητή Κεμπαρίδη και αρχικά είχε τιμωρηθεί με 8 αγωνιστικές. Ωστόσο, η ποινή του μειώθηκε σε 1 αγωνιστική, διότι, όπως εξήγησε ο παλαίμαχος αμυντικός, προσπαθούσε να κάνει αναπαράσταση της φάσης, όπου είχε σπρωχτεί από επιθετικό της Κέρκυρας.
"Προσπάθησα να εξηγήσω με αναπαράσταση στον διαιτητή τι ακριβώς έγινε στη φάση και δεν είχα καμία πρόθεση να ακουμπήσω το διαιτητή. Μπορώ να σας το δείξω και εδώ", είχε πει χαρακτηριστικά.


Έξυνε το κεφάλι ο Άντζας
Το 2007, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Παρασκευάς Άντζας είχε προτεταμένο το μεσαίο του δάχτυλο, ακουμπώντας το στο πλαϊνό του κεφαλιού του. Φυσικά στόχος του ήταν οι οπαδοί των "πρασίνων". Η δικαιολογία απλό πλευράς "ερυθρολεύκων" ήταν η εξής: "Έξυνε το κεφάλι του, δεν έκανε χειρονομία". Ομολογουμένως, ασυνήθιστος τρόπος για να ξύνει κάποιος το κεφάλι του. Πάντως, αθώος και αυτός.


Κότοπουλα για... σπίτι
Πάμε στο 2010 και στο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο πετάχτηκαν κοτόπουλα από τους οπαδούς των "κιτρίνων". Ευφάνταστος ο δικηγόρος του Άρη, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, ο οποίος δήλωσε: "Τα κοτόπουλα τα είχε ένας για να τα πάει σπίτι του, αλλά του έφυγαν μέσα στο γήπεδο".


Το αυτοκόλλητο
Στην απολογία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον οπαδό που επιτέθηκε στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, το 2011, οι άνθρωποι της ηπειρώτικης ομάδας υποστήριξαν πως ο οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.


Βούλγαρη
Γυρίζοντας αρκετά πίσω στο χρόνο, σε έναν αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, οι οπαδοί της Ένωσης φώναζαν "Βούλγαροι-Βούλγαροι". Η υπερασπιστική γραμμή των "κιτρινόμαυρων" στηρίχθηκε στο ότι οι φίλοι της ΑΕΚ απλώς επευφημούσαν το διαιτητή Βούλγαρη για το γεγονός ότι σφύριζε σωστά.

Τίτλος τιμής το "καραγκιόζης"
Σε άλλο ένα περιστατικό με διαιτητή, ο Δημήτρης Σαραβάκος είχε κατηγορηθεί ότι τον είχε αποκαλέσει "Καραγκιόζη". Η υπεράσπιση είχε υποστηρίξει ότι δεν πρόκειται για βρισιά καθώς ο Καραγκιόζης είναι εθνικό σύμβολο και ήρωας.
Πηγή:sport24.gr

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Στο ΜΙΤ ξέρουν πόσα like θα πάρει μια φωτογραφία

Στο ΜΙΤ ξέρουν πόσα like θα πάρει μια φωτογραφία
Ένα σύστημα που προβλέπει τα like που θα πάρει μια φωτογραφία δημιούργησαν οι ερευνητές από το Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.
Το MIT μελέτησε το Instagram και κατάφερε να προβλέψει τα like που θα γίνουν σε μια φωτογραφία.
Ο αλγόριθμος μπορεί να προβλέψει πόσα like θα γίνουν σε κάθε φωτογραφία ακόμα και πριν ανέβει η φωτογραφία.

Ο υποψήφιος λέκτορας Aditya Khosla υπόσχεται φωτογραφίες που θα σαρώνουν τα like.
Μάλιστα είναι διατεθειμένος να συμβουλέψει τους διάσημους για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να βγάλουν τις ιδανικές φωτογραφίες.
Οι συμβουλές του επιστήμονα δεν απευθύνονται μόνο στους διάσημους χρήστες αλλά και στους καθημερινούς χρήστες που βρίσκονται στο κυνήγι των Like.
Στο site popularity.csail.mit.edu οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία και να δουν πόσα like θα πάρει.
Ο αλγόριθμος αναλύει τη φωτογραφία ανάλογα με τη θεματολογία αλλά και τον αριθμό των χρηστών που ακολουθούν ένα λογαριασμό.
Έτσι μπορεί να προβλέψει τον αριθμό των like που θα γίνουν σε μια φωτογραφία.
Το site γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία που έμεινε εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα.
Πηγή:e-go.gr

Εκσκαφή αποκάλυψε χιλιάδες παιχνίδια της ATARI σε έρημο στο Νέο Μεξικό

Έναν αστικό μύθο που κυκλοφορούσε επί 30 χρόνια επιβεβαίωσε ένα ντοκιμαντέρ που αφορά την ταφή χιλιάδων παιχνιδιών και εξαρτημάτων της εταιρείας ATARI, στην έρημο του Νέο Μεξικό, το 1983.

Ένας από τους μεγαλύτερους αστικούς μύθους της δεκαετίας του '80 ήταν ότι η εταιρεία Atari έθαψε στην έρημο του Νέου Μεξικού εκατομμύρια βιντεοπαιχνίδια.
Ο λόγος για το βιντεοπαιχνίδι E.T που βασίζεται στην πασίγνωστη ταινία του Steven Spielberg, τα δικαιώματα της οποίας πλήρωσε πολύ ακριβά το 1982 η Atari προκειμένου να κυκλοφορήσει το ομώνυμο παιχνίδι για την παιχνιδομηχανή Atari 2600.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία, και έχοντας «κερδίσει» τον τίτλο ενός από τα χειρότερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, η Atari συνάντησε τεράστια οικονομικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου και άλλων αποτυχημένων προσπαθειών όπως η μεταφορά του PacMan στην κονσόλα της.

Η ανασκαφή οργανώθηκε από τη Microsoft στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ για την πορεία της εταιρείας καθώς και για την επιβεβαιώση η όχι των φημών ότι η εταιρεία έθαψε στην περιοχή Alamogodoro στο Νέο Μεξικό χιλιάδες απούλητα αντίτυπα του παιχνιδιού μαζί με άλλο εξοπλισμό. Την ανασκαφή συνόδευσε αρκετή δημοσιότητα και την παρακολούθησε αρκετός κόσμος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ένα άρθρο του 1983 στην εφημερίδα New York Times έγραψε ότι η εταιρεία νοίκιασε 14 τριαξονικά φορτηγά για να μεταφέρει τις κονσόλες σε μια χωματερή -άγνωστο ακριβώς πού, βασικά...- στο Μεξικό.
Πηγή: metro

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Φάε σουβλάκια και όση πίτσα θέλεις χωρίς να πάρεις γραμμάριο




Θα ήθελες να τρώς πίτσα, σουβλάκια ή σοκολάτες και να μην παχαίνεις σίγουρα ε;...
Σουηδοί επιστήμονες έκαναν μια απίστευτη ανακάλυψη που θα αλλάξει σίγουρα τα δεδομένα των λιπαρών τροφών... Συγκεκριμένα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Λουντ, στη Σουηδία, ανακάλυψαν ότι η κατανάλωση ενός υπερ-σνακ, μας προστατεύει από τα περιττά κιλά, όταν καταναλώνουμε τροφές με πολλά λιπαρά! Ποιο είναι αυτό;
 Ονομάζεται κόκκινο μύρτιλλο ή αλλιώς θαμνόμουρο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις σκανδιναβικές χώρες. Παράλληλα, αποδείχθηκε ότι μειώνει τη χοληστερόλη, όπως επίσης και τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα.
Στο πλαίσιο της μελέτης, η ερευνητική ομάδα έδωσε στα ποντίκια οκτώ διαφορετικά είδη μούρων: lingonberry, bilberry, βατόμουρο, crowberry, blackberry, δαμάσκηνο, blackcurrant και acai berry. Μετά από τρεις μήνες, η ομάδα του κόκκινου μύρτιλλου είχε τα καλύτερα αποτελέσματα με μεγάλη διαφορά.
Μάλιστα, τα ποντίκια δεν είχαν πάρει περισσότερο βάρος από τα ποντίκια που κατανάλωναν τροφές με λιπαρά. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ερευνητές, τα οφέλη του κόκκινου μύρτιλλου πιθανότατα οφείλονται στις πολυφαινόλες.
 Ωστόσο, να θυμάστε ότι ευρήματα της μελέτης δεν είναι σε καμία περίπτωση δικαιολογία να μην προσέχουμε τη διατροφή μας!
Πηγή:gegonota.net

Αμερικανίδα έβαλε αγγελία ψάχνοντας άλογο για…





Στη σύλληψη μιας 22χρονης που είχε βάλει αγγελία αναζήτησης αλόγου και ό,τι… προκύψει, προχώρησαν οι Αρχές της Αριζόνα.
 Σύμφωνα με τους Phoenix New Times, η γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι τρανσέξουαλ, ήθελε να κάνει επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της πάνω σε ένα άλογο!
 «Είμαι 22 ετών και θέλω να παίξω με ένα αρσενικό άλογο. Τόσο απλό. Αν έχετε πρόσβαση σε ένα αρσενικό άλογο και μπορείτε να με φέρετε κοντά του, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ;) θα σας το ανταποδώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγγελία. Ένας αστυνομικός τότε, έπειτα από καταγγελία, υποδύθηκε τον ενδιαφερόμενο, συλλαμβάνοντας τη γυναίκα που επίσημα γυρίζει το κεφάλι στο Donald Waelde.
Η Waelde κατηγορείται για συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη κτηνοβασίας, η οποία έχει απαγορευθεί στην Αριζόνα από το 2006.
Πηγή: newsbomb.gr

Εφαρμογή μαρτυρά ποιά χώρα κάνει περισσότερο σεξ κι όχι μόνο...

Εφαρμογή μαρτυρά ποιά χώρα κάνει περισσότερο σεξ κι όχι μόνο...
Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν εφαρμογές για σχεδόν κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας, δε μας προκαλεί εντύπωση η ύπαρξη της Spreadsheets εφαρμογής για το iOS λειτουργικό, η οποία παρακολουθεί, κυριολεκτικά, τη σεξουαλική ζωή όποιου αποφασίζει να τη χρησιμοποιήσει.
Καταγράφει τις κινήσεις του χρήστη και τα επίπεδα ήχου που παράγονται όση ώρα κάνει σεξ με το ταίρι του, αξιοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο και το μικρόφωνο της συσκευής, ενώ δεν παραλείπει να παρέχει τα «απαραίτητα» στατιστικά και να αναλύει τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι.
Κι επειδή προφανώς, είναι κρίμα να πάνε τόσα δεδομένα χαμένα, η εταιρεία μετέτρεψε τα δεδομένα των 13.500 πελατών της σε ένα παγκόσμιο χάρτη κατάταξης των σεξουαλικών επιδόσεών τους.
Από πλευράς αντοχής «βασίλισσα» ανακηρύχτηκε η Αυστραλία, η οποία σκαρφάλωσε στην 1η θέση με 4 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα. Ακολούθησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες κι ο Καναδάς με 3:45 και 3:41 λεπτά αντίστοιχα. Το Τοπ-5 έκλεισε με τη Ρωσία στην 4η θέση και 3:31 λεπτά και το Μεξικό στην 5η θέση και 3:23 λεπτά.
Ωστόσο, εάν εξετάσουμε το ερώτημα «ποιές χώρες κάνουν το περισσότερο σεξ, τότε το Τοπ-5 είναι διαφορετικό και διαμορφώνεται από την 1η στην 5η θέση τις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Κίνα, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και Ρωσία.
Εμείς -όπως παρατήρησες- είτε έτσι είτε αλλιώς δε βρισκόμαστε πουθενά στην παγκόσμια κατάταξη και νομίζω θα συμφωνήσουμε στον ακόλουθο λόγο: απλά δε χρησιμοποιούμε τέτοιες εφαρμογές.

Πηγή:e-go.gr

Συλλέγει σουτιέν για καλό σκοπό

Τη μοναδική συλλογή από 5.000 γυναικεία σουτιέν κατέχει ο 56χρονος Κινέζος Chen Qingzu. Ποιος ο στόχος.

56χρονος Κινέζος Chen Qingzu, επιδεικνύει την μοναδική συλλογή του από 5.000 γυναικεία σoυτιέν. Ο ίδιος τονίζει πως έχει συλλέξει τα σουτιέν σε μια περίοδο 20 ετών κατά τη διάρκεια των οποίων ταξίδεψε σε κολέγια σε όλη την Κίνα παραδίδοντας σεμινάρια για την καταπολέμηση του καρκίνου του στήθους.
Τα περισσότερα από τα σουτιέν είναι δώρα από τις φοιτήτριες των κολεγίων που επισκέφτηκε. "Πολλά κορίτσια νομίζουν ότι είμαι φετιχιστής. Όταν όμως τους εξηγώ ότι το κάνω για να μάθουν πως πρέπει να το φορούν για να εφαρμόζεται καλά πάνω τους τότε πείθονται για την πρόθεσή μου."

" Ορισμένοι από τους φίλους μου σκέφτονται ότι το χόμπι μου είναι λίγο περίεργο, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι"  και προσθέτει " Τα σουτιέν αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές στην κοινωνία τα τελευταία 20 χρόνια και ελπίζω ότι με αυτόν το τρόπο δίνω ένα σοβαρό μήνυμα του για την υγεία του μαστού και την πρόληψη του καρκίνου."

Ο 56χρονος που ζει στην πόλη Yacheng θέλει να ανοίξει ένα μουσείο όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τη μεγάλη συλλογή του.
Πηγή:news247.gr

Πώς να εξαφανιστείτε από τα social media: Η ιστοσελίδα που σας λύνει τα χέρια

Πώς να εξαφανιστείτε από τα social media: Η ιστοσελίδα που σας λύνει τα χέρια
Συχνά ακούμε πώς οτιδήποτε ανέβει στο διαδίκτυο είναι αδύνατον να κατέβει και οι λογαριασμοί στα social media δεν διαγράφονται ποτέ οριστικά. Ωστόσο μία έξυπνη ιστοσελίδα έρχεται να δώσει τη λύση, βοηθώντας τον χρήστη κυριολεκτικά να «εξαφανίσε» τα διαδικτυακά του ίχνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πρόκειται για την σελίδα με το εφευρετικό όνομα «Account Killer», η οποία έχει πλήρεις οδηγίες για το πώς να σβήσει οριστικά κάποιος τον λογαριασμό του σε κάθε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και όχι απλά να τον απενεργοποιήσει.
Επισκεφθείτε το account killer εδώ


Πηγή:  iefimerida.gr

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ: Η προσφορά που σαρώνει στα LIDL Πρέβεζας!

ΠΡΟΣΟΧΗ η εικόνα δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία και είναι τραβηγμένη την Παρασκευή 25 Απριλίου στις 8:30 περίπου!

Μία μοναδική προσφορά έκαναν σήμερα τα super market LIDL, την οποία συγκεκριμένα εντοπίσαμε στο κατάστημα της Πρέβεζας. Μείωση τιμής στις μπαγκέτες όπως βλέπετε και εσείς στην εικόνα, μόλις ένα λεπτό! Από 0,40 η νέα φθηνότερη τιμή είναι 0,39!!! Τρέξτε να προλάβετε . . . (τα υπόλοιπα σχόλια ...δικά σας )

Πηγή:gegonota.net