Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

10 πράγματα που ξέρουμε λάθος!

perierga.gr - 10 πράγματα που ξέρουμε λάθος!
Ένας στους επτά ερωτηθέντες απάντησε ότι τα στοιχεία στον περιοδικό πίνακα είναι ταξινομημένα κατ’ αλφαβητική σειρά, ενώ το 16% δήλωσε πως ο Dr Emmett Brown (ναι, αυτός του «Επιστροφή στο Μέλλον») ανακάλυψε τη ραδιενέργεια! Όταν σταματήσετε να γελάτε με την αμάθεια των κατοίκων της Γηραιάς Αλβιόνας, δείτε ποια είναι τα 10 πράγματα που ξέρουμε λάθος!
1. Οι θάλασσες και οι λίμνες δεν είναι μπλε επειδή αντανακλούν το χρώμα του ουρανού, αλλά επειδή το νερό είναι μπλε –απλώς σε μικρές ποσότητες το ανθρώπινο μάτι δεν το αντιλαμβάνεται.
2. Τα νύχια και τα μαλλιά δεν συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά το θάνατο. Το δέρμα είναι που αφυδατώνεται και υποχωρεί, δημιουργώντας αυτή την εντύπωση.
3. Το Σινικό Τείχος δεν φαίνεται από το φεγγάρι. Για την ακρίβεια, καμία ανθρώπινη κατασκευή δεν φαίνεται από το φεγγάρι. Η πεποίθηση αυτή διαδόθηκε από τον Richard Haliburton, πολύ πριν την πρώτη αποστολή στη σελήνη.
4. Η μνήμη του χρυσόψαρου διαρκεί πολύ περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.
5. Οι νυχτερίδες δεν είναι τυφλές. Μπορεί τα περισσότερα είδη να χρησιμοποιούν τον ήχο για να προσανατολιστούν, αλλά όλα τους έχουν μάτια και μπορούν μια χαρά να δουν. Μάλιστα, πολλές εξ αυτών βλέπουν τέλεια και στο σκοτάδι.
6. Οι οικιακές μύγες δεν ζουν μόνο 24 ώρες. Ζουν κατά μέσο όρο από 20 έως 30 μέρες.
7. Δεν θα βλάψετε έναν υπνοβάτη ξυπνώντας τον. Αντιθέτως, εκείνος μπορεί να βλάψει τον εαυτό του σκοντάφτοντας πάνω σε αντικείμενα ή πέφτοντας από σκάλες καθώς περπατά ενώ κοιμάται.
8. Η μυωπία δεν προκαλείται από το διάβασμα ή από την τηλεόραση, ούτε επηρεάζεται από τη χρήση γυαλιών ή φακών επαφής. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας γνωστός τρόπος πρόληψής της.
9. Ο κεραυνός μπορεί μια χαρά να χτυπήσει το ίδιο σημείο δύο φορές – και τρεις και τέσσερις και εκατό.
10. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας. Η φράση αποδίδεται στον Αμερικανό ψυχολόγο και φιλόσοφο William James, που -απ’ ό,τι φαίνεται- τη χρησιμοποίησε μεταφορικά.
Πηγή: in2life.gr

Ανακάτευαν τις σάλτσες με ... δονητή μπετόν


Την ανακάλυψη έκαναν επιθεωρητές υγειονομικής υπηρεσίας που έφτασαν στο φαστ φουντ μετά από καταγγελία πελάτη ο οποίος μαζί με το κεμπάπ δάγκωσε κι ένα μπουλόνι!
Σοκ έπαθαν οι ελεγκτές της υγειονομικής υπηρεσίας της Σουηδίας όταν σε επιθεώρηση που έκαναν σε φαστ φουντ διαπίστωσαν ότι οι υπάλληλοι ανακάτευαν τις σάλτσες με δονητή μπετόν.
"Αν δεν σκοπεύουν να αγοράσουν μίξερ, μπορούν να κάνουν οικονομία και να αγοράσουν κάποιο άλλο μηχάνημα" αφού οι δονητές μπετόν "καθαρίζονται δύσκολα", εξήγησε ένας από τους Σουηδούς επιθεωρητές, ο Σβεν-Ίνγκε Σβένσον, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Σβένσκα Νταγκμπλάντετ.
Σύμφωνα με τον Σβένσον, οι υπάλληλοι του καταστήματος, στην πόλη Χάσλεχολμ, δεν ανησυχούσαν καθόλου παρόλο που έβλεπαν ότι η μπογιά με την οποία ήταν βαμμένο το οικοδομικό μηχάνημα ξεφλούδιζε.
Οι επιθεωρητές επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο φαστ-φουντ μετά από καταγγελία ενός πελάτη ο οποίος μαζί με το κεμπάπ του δάγκωσε και ένα... μπουλόνι.
"Το μπουλόνι προερχόταν από ένα τσιγκέλι που χρησιμοποιούσαμε καθημερινά (...) Τελικά έπεσε και βρέθηκε μέσα στο δοχείο του κεμπάπ. Το μπουλόνι είναι μαύρο, όπως και το κεμπάτ: ήταν δύσκολο να το δούμε", εξήγησε ο ιδιοκτήτης του φαστ-φουντ. Διευκρίνισε επίσης ότι έχει πλέον αγοράσει ένα καινούριο μηχάνημα για τις σάλτσες και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είναι ακόμη "νέος" στον τομέα της εστίασης.
Οι υγειονομικές αρχές πάντως του επέτρεψαν να συνεχίσει τη λειτουργία του καταστήματός του, για να του δώσουν μια ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη του.
Πηγή:newsit.gr

Βίντεο: Ο πιο αστείος διαρρήκτης του κόσμου

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια από τις πιο γελοίες απόπειρες διάρρηξης. Απολαύστε τον υπέρβαρο διαρρήκτη και τον τρόπο διαφυγής του από τον "τόπο του εγκλήματος" (Vid)

Ο εύσωμος κύριος της οθόνης δεν είναι κλόουν αλλά διαρρήκτης. Παρά τη προσπάθεια των αστυνομικών να μη γελάσουν βλέποντας αυτό το βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δεν τα κατάφεραν.
Ο υπέρβαρος διαρρήκτης προσπαθεί να σπάσει το τζάμι του Kent's Meats & Groceries φορώντας την πιτζάμα του και καλύπτει το πρόσωπό του με κάτι που μοιάζει σε καλτσόν.
Όταν πλησιάζει στη βιτρίνα του καταστήματος δεν, προσπαθεί χωρίς επιτυχία να τη σπάσε, πετώντας μια μεγάλη πέτρα. Αποτέλεσμα να χτυπήσει ο συναγερμός.
Η διαφυγή του είναι ξεκαρδιστική, καθώς πάνω στη βιασύνη του έφαγε μια μεγαλοπρεπέστατη τούμπα.
Ο Kent Pfrimmer, ιδιοκτήτης του καταστήματος, δήλωσε στο KRCRTV ότι βρίσκει το βίντεο "πολύ κωμικό"
Πηγή:news247.gr

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Έφτιαχνε ζαμπόν με μετεωρίτη αξίας 5.000.000$

Απίστευτη ιστορία από την Ισπανία. Αγρότης είχε βρει ένα πολύτιμο κομμάτι μετεωρίτη και το χρησιμοποιούσε για 30 χρόνια για να... ετοιμάζει το ζαμπόν του!

Ένα κομμάτι μετάλλου το οποίο  χρησιμοποιούσε ένας Ισπανός αγρότης για περισσότερα από τριάντα χρόνια για να πατά ζαμπόν ήταν μετεωρίτης!
Ο λόγος για τον Faustino Asensio Lopez ο οποίος βρήκε την 100 γραμμαρίων και 45 εκατοστών  πέτρα το 1980 σε ένα χωράφι κοντά στην Ciudad Real.
Ο αγρότης πίστευε ότι το μέταλλο ήταν θραύσμα από κάποιο μέταλλο της εποχής του εμφυλίου. Άρχισε να υποπτεύεται ότι ήταν μετεωρίτης, όταν σε ένα ρεπορτάζ της τηλεόρασης, έμαθε ότι κάποιος μετεωρίτης έπεσε στο παρελθόν στην περιοχή του.
Άμεσα ήρθε σε επαφή με το γεωλόγο Juan Carlos Gutierrez Marco ο οποίος αφού εξέτασε το μέταλλο του ανέφερε ότι έχει ένα θησαυρό που η αξία του ξεπερνά τα 5,3 εκατομμύρια δολάρια!
Μετά από ανάλυση  του κομματιού επιβεβαιώθηκε ότι το μέταλλο,  είναι ένας προ ιστορικός  μεταλλικός  μετεωρίτης.
Πρόκειται για τον τέταρτο τέτοιου είδους μετεωρίτη, που βρέθηκε  στην Ισπανία.
Πηγή:news247.gr

Κατάστημα χρεώνει $5 μόνο για να κοιτάξεις!


Ένα φαινόμενο που παρατηρείται πολύ συχνά κατά τα τελευταία χρόνια είναι η είσοδος σε καταστήματα από ανθρώπους μόνο για να κοιτάξουν και να περιεργαστούν τα προϊόντα ώστε να τα αγοράσουν αργότερα από το Internet σε χαμηλότερες τιμές.
Προκειμένου να δώσει τέλος στην κατάσταση αυτή ένας καταστηματάρχης από την Αυστραλία επινόησε έναν πρωτότυπο τρόπο: να χρεώνει τους “πελάτες” του $5 απλά και μόνο για να εισέλθουν στο κατάστημα και να κοιτάξουν τα προϊόντα του. Σε περίπτωση πάντως που ο πελάτης αγοράσει κάτι, του αφαιρούνται αυτομάτως τα $5 της εισόδου.
Είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και το πιθανότερο είναι ότι το κατάστημα θα χάσει μεγάλο μέρος της πελατείας του. Άλλωστε υπάρχει και η μερίδα των ανθρώπων που δε σκοπεύει να στραφεί στο Διαδίκτυο για να αγοράσει φθηνότερα, αλλά θέλει μόνο να χαζέψει και αν βρει κάτι που του αρέσει να το αγοράσει…
Πηγή:techgear.gr

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κινέζος gamer ζει σε ίντερνετ καφέ εδώ και έξι χρόνια

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία ενός κινέζου που αποδεικνύει ότι ο εθισμός στο Διαδίκτυο μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις (Vid)

Το όνομά του είναι Li Meng και ζει σε ένα Ίντερνετ καφέ για έξι χρόνια. Το "ζει", είναι κυριολεκτικό.
Η ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τους Times του Πεκίνου.
Ο εν λόγω νεαρός περνά καθημερινά όλο του το χρόνο σε ένα ίντερνετ καφέ στην πόλη Changchun στα βορειοανατολικά της Κίνας, ενώ φεύγει μόνο για φαγητό και για να πάει στο μπάνιο. Τις περισσότερες φορές, τρώει στην καφετέρια.
Ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ προσπάθησε να μιλήσει στον Li, ωστόσο ο αμετανόητος gamer ήταν απρόθυμος για οποιαδήποτε συζήτηση.
Το μόνο που κατάφερε να μάθει από τον Meng, ο οποίος για όλη τη διάρκεια της κουβέντας κοιτούσε την οθόνη, ήταν πως ισχυρίζεται ότι έχει ένα εισόδημα 2000 RMB (252 ευρώ) το μήνα, από τα οποία ξοδεύει τα 500 (63 ευρώ) για τη μηνιαία του συνδρομή στην καφετέρια.
Ο εθισμός του ξεκίνησε όταν ο Li αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο πριν έξι χρόνια. Ο ρεπόρτερ δήλωσε πως "το παιδί σίγουρα έχει πολύ καιρό να επισκεφτεί κομμωτή", ενώ ένας θαμώνας του Ίντερνετ καφέ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ο Li έρχεται τη νύχτα και κοιμάται στην καφετέρια τη μέρα. Κάποιες φορές βγαίνει έξω για να κάνει μπάνιο".
O ιδιοκτήτης του ίντερνετ καφέ, δήλωσε μάλιστα πως ο Li Meng δε μιλάει με κανέναν κατά τη διάρκεια της ημέρας. "Δύο ψυχολόγοι προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν, αλλά τους απώθησε βίαια", προσθέτει ο ίδιος.
Μέσα από αυτή την αληθινή ιστορία, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Κίνα θέλουν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στο θέμα του εθισμού στο Διαδίκτυο.
Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στη χώρα και γι αυτό το λόγο, όπως αναφέρει το businessinsider, το 2010 δημιουργήθηκε ένα ειδικό camp για παιδιά, όπου σκόπευε στην απεξάρτησή τους από τα παιχνίδια στο Διαδίκτυο.
Πηγή:news247.gr

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Αγόρασαν κύπελλο αμύθητης αξίας για λίγα δολάρια

Ένα κινέζικο κύπελλο ηλικίας 1.000 ετών το οποίο αγοράστηκε έναντι... ολίγων δολαρίων σε ένα παζάρι με προσωπικά αντικείμενα ιδιώτη, στη Νέα Υόρκη, βγήκε στο σφυρί χθες Τρίτη και πουλήθηκε έναντι 1,46 εκατομμυρίου λιρών. 

 Αγόρασαν κύπελλο αμύθητης αξίας για λίγα δολάρια 

 Μία οικογένεια από τη Νέα Υόρκη, που διατήρησε την ανωνυμία της, αγόρασε το κύπελλο "Ding", που προέρχεται από την εποχή της Δυναστείας των Βόρειων Σονγκ, για σχεδόν δύο λίρες το 2007 και το τοποθέτησε στο ράφι του τζακιού αγνοώντας την πραγματική του αξία, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασίας Sotheby's.

Αφού συμβουλεύτηκαν εκτιμητές έργων τέχνης, οι ιδιοκτήτες του κυπέλλου το έβγαλαν στο σφυρί. Ο Sotheby's εκτιμούσε ότι θα έπιανε από 132.545 μέχρι 198.824 λίρες. Ο έμπορος έργων τέχνης στο Λονδίνο, Τζουζέπε Εσκενάζι, κατέβαλε 1,47 εκατομμύρια λίρες —περιλαμβανομένης της προμήθειας— για το κύπελλο, το οποίο έχει διάμετρο μόλις 12,7 εκατοστά, σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.
Ο Sotheby's ανακοίνωσε ότι το μοναδικό άλλο κύπελλο του ίδιου μεγέθους και σχήματος και σχεδόν με τα ίδια σχέδια βρίσκεται στη συλλογή του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια.
Πηγή:e-go.gr

Zευγάρι για ένα μήνα, ένα χρόνο, μια δεκαετία!

Η χιουμοριστική, ή μήπως όχι, πλευρά της ζωής ενός ζευγαριού στο πέρασμα του χρόνου…

1ος μήνας 1ος χρόνος 10 χρόνια
Καφές Κάθε πρωί Κάθε Κυριακή Βαρύ γλυκό, για να πάνε τα φαρμάκια κάτω
Πάνε Μαζί Σινεμά Διακοπές Λαϊκή
Της κατεβάζει Το εσώρουχο Τις κουρτίνες Καντήλια
Φιλιά Με πάθος, στο στόμα Παιχνιδιάρικα στη μύτη Σαν παπάς, στο μέτωπο
Άγγιγμα στο λαιμό Ανατριχιάζει Γαργαλιέται Χασμουριέται
Χάδια Προκαταρκτικά Ερωτικά Μητρικά
Ευαίσθητο σημείο στο κορμί Ο λοβός του αυτιού Το στήθος Το κότσι στο πόδι
Sex Κολασμένο Παραδεισένιο Τηλεπαθητικό
Μασάζ Ερωτικό Χαλαρωτικό Αυχενικό
Βλέμμα Λάγνο, πολλά υποσχόμενο Αινιγματικό, γεμάτο απορίες Απλανές, της αγελάδας
Πονάει Όλο το σώμα, απ’ το σεξ Η μέση, απ’ το γυμναστήριο Το κεφάλι, απ’ τη μουρμούρα
Φαντασίωση Γιατρός – Νοσοκόμα Ομαδικό Με την παρέα στο Φάληρο για ούζα
Ανάβει τσιγάρο Μετά το σεξ Κατά τη διάρκεια του σεξ Μετά το σεξ του γείτονα
Κούνια Για εναέρια ερωτικά «παιχνίδια» Για τον ύπνο του μωρού Που σε κούναγε
Προφυλακτικά Με γεύσεις Με ραβδώσεις Ληγμένα
Εσώρουχα Δαντελωτά Μεταξωτά Ξεχειλωμένα
Κάλτσες Διχτυωτές Σοσόνια Τρύπιες
Προσποιείται Ότι δεν έχει αναστολές Ότι έχει οργασμό Ότι έχει περίοδο
Καίγεται Από πόθο Απ’ τον πυρετό Η γούνα του
Τραβάει Τα μαλλιά στο σεξ Αυνανίζεται Μεγάλο ζόρι
Χτυπάει Τους γλουτούς στο σεξ Το χέρι στο τραπέζι Το κεφάλι στο τοίχο
(του) Δίνει Και καταλαβαίνει Λίγη σημασία Τόπο στην οργή
Πίνει Σφηνάκια τεκίλα Σόδα για να χωνέψει Για να ξεχάσει
Κοιτάει Επίμονα Πονηρά Άλλους
Μυρίζει Κολόνια Μπαρούτι Η αποχέτευση
Ανυπομονεί Να ανταμώσουν Να γυρίσει σπίτι Να εξαφανιστεί για πάντα
Θα σε πάρει Από παντού Τηλέφωνο να ρωτήσει τι μαγείρεψες Και θα σε σηκώσει
Δείπνο Μύδια σαγανάκι Τραχανά Αμελέτητα καπαμά
Μετά το φαγητό Μπαίνει κατευθείαν στο ψητό Ανάβει τσιγάρο Ρεύεται
Αποτρίχωση Στο μπικίνι Στη γάμπα Στο μουστάκι
Στο δρόμο Χεράκι χεράκι σαν ερωτευμένοι Αγκαλιά σαν παλιόφιλοι Αγκαζέ σαν συμπεθέρες
Στον ύπνο Μουγκρίζει Ροχαλίζει Αερίζεται
Τζάκι Γυμνοί στη φλοκάτη Παϊδάκια στη θράκα Ενεργειακό που είναι οικονομικό
Γιορτάζουν Τον Άγιο Βαλεντίνο Την ονομαστική τους εορτή Τις εθνικές επετείους
Βούλωσε Η μπανιέρα Η αρτηρία της καρδιάς Το στόμα σου!
Κλαίει Από ευτυχία Από τα κρεμμύδια Από τα νεύρα
Κάνει Τα πάντα Ό,τι προλαβαίνει Τα στραβά μάτια
Να θυμηθεί Την επέτειο Να πληρώσει τη ΔΕΗ Να ξεχάσει

Πηγή:perierga.gr

Με πόσους άνδρες έχει πάει η μέση Ελληνίδα;

Με πόσους άνδρες έχει πάει η μέση Ελληνίδα;
Επιπόλαιοι οι νέοι στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από έρευνα της Durex για τη χρήση του προφυλακτικού στη χώρα μας. Περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα της Durex και τα αποτελέσματα για την Ελλάδα είναι ανησυχητικά.
Το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να είχε κάνει. Το 33% μάλιστα από την πρώτη φορά έμεινε εκτεθειμένο στους κινδύνους του σεξ, αφού εκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων (48%) που έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις υποστήριξε ότι πήρε το ρίσκο θεωρώντας ότι ο σύντροφος τους δεν ήταν φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος, χωρίς βέβαια να έχει τα απαραίτητα εχέγγυα από το σύντροφό του.
Το 22% των αντρών έχουν απιστήσει, ενώ το ποσοστό για τις γυναίκες είναι στο 9%.
Ακόμη, η έρευνα έδειξε πως το 8% των αντρών έχει παράλληλες επαφές με τρεις ή περισσότερες συντρόφους, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιεί προφυλακτικό!
Όσον αφορά τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων Ελλήνων και Ελληνίδων, ιδού τα αποτελέσματα: Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ οι Έλληνες κατά μέσο όρο 30 σεξουαλικούς συντρόφους.

Πηγή:e-radio.gr

Πόσα τουβλάκια Tetris χρειάζεσαι για να χτίσεις το σπίτι σου;


Ένα από τα πιο κλασικά και εθιστικά παιχνίδια όλων των εποχών είναι το Tetris. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσα τουβλάκια θα χρειαζόσουν αν ήθελες να χτίσεις το σπίτι σου; Πιθανότατα όχι, ήρθε όμως η ώρα να το μάθεις χάρη στην παρακάτω εφαρμογή.


Αρχικά μετατρέπεις τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού σου σε τετραγωνικά πόδια (από εδώ) και συμπληρώνεις τον αριθμό στο SQFT. Στη συνέχεια θέτεις τα επίπεδα του σπιτιού σου, επιλέγεις Build My House και σου εμφανίζεται ο αριθμός.
Πηγή:techgear.gr

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Οδηγός "κάρφωσε" ένα Audi TT σε μονοκατοικία

Δείτε τις φωτογραφίες τροχαίου που κάνουν εύλογα τον γύρο του κόσμου - νεαρός "εμβόλισε" με το αυτοκίνητο του μονοκατοικία (Pics)








Έκπληκτοι οι διασώστες αντίκρισαν ένα Audi TT "σφηνωμένο" κυριολεκτικά σε τοίχο μονοκατοικίας. Ο οδηγός βρισκόταν εγκλωβισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρέσυρε ένα φράχτη, χτύπησε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και εκτοξεύτηκε κυριολεκτικά στον αέρα για να καταλήξει στον τοίχο της εικονιζόμενης μονοκατοικίας.
Το περιστατικό έγινε στο Lowestoft, κοντά στο Ipswich της Βρετανίας. Ο οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο James Paget Hospita με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Την ώρα του τροχαίου, μέσα στην οικία βρίσκονταν τρεις άνθρωποι και ευτυχώς για αυτούς, κανείς δεν τραυματίστηκε.
Οι διασώστες ανέφεραν πως η οικογένεια που κοιμόταν μέσα στο σπίτι υπέστη σοκ από το συμβάν, ενώ μετά το τρακάρισμα υπήρξε διαρροή αερίου.

 
Πηγή:news247.gr