Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Εκατομμύρια χρήστες αποχωρούν από το Facebook κάθε μήνα λόγω βαρεμάρας

1682570-poster-1280-hater-app
Το Facebook είναι με διαφορά το μεγαλύτερο social network αυτή τη στιγμή, σύμφωνα όμως με τις μετρήσεις της εταιρείας αναλύσεων SocialBakers, κάθε μήνα υπολογίζεται ότι χάνει αρκετά εκατομμύρια χρήστες.
Συγκεκριμένα κατά τον τελευταίο μήνα, από το κοινωνικό δίκτυο αποχώρησαν 6 εκατομμύρια χρήστες από τις ΗΠΑ ενώ το τελευταίο εξάμηνο ο αριθμός αυτός ανήλθε στα 9 εκατομμύρια (4% πτώση). Το ανησυχητικό μάλιστα για το Facebook είναι ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και στη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία και τον Καναδά.
Τι είναι όμως αυτό που ωθεί όλους αυτούς τους χρήστες μακριά από το Facebook; Ένας πιθανός λόγος είναι ο ανταγωνισμός, αφού αυτή τη στιγμή το Διαδίκτυο φιλοξενεί πολλές αντίστοιχες με το Facebook υπηρεσίες, όπως τα Twitter, Google+ και Instagram αν και ο κυριότερος λόγος φαίνεται να είναι η βαρεμάρα.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τη συνεχή πτώση στην ώρα που περνούν οι χρήστες στο Facebook που από τα 121 λεπτά που ήταν κατά μέσο όρο το Δεκέμβριο τώρα βρίσκεται στα 115 λεπτά. Ωστόσο, η Facebook υποστηρίζει ότι η πτώση αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εκτεταμένη χρήση της υπηρεσίας από mobile συσκευές.
Από την άλλη πλευρά, στις αναπτυσσόμενες χώρες το Facebook βλέπει τη δημοτικότητά του να ανεβαίνει αγγίζοντας τους 70 εκατ. μηνιαίους χρήστες στη Βραζιλία (αύξηση 6%) και 64 εκατ. στην Ινδία (αύξηση 4%).
Πηγή:techgear.gr

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Σέξι δαντελένια εσώρουχα μόνο για... άνδρες

Εταιρία εσωρούχων λανσάρει γυναικεία εσώρουχα για... άνδρες.
Σέξι δαντελένια εσώρουχα μόνο για... άνδρες
Αυστραλιανή εταιρία εσωρούχων λανσάρει σειρά για τους άνδρες που λατρεύουν τα γυναικεία εσώρουχα! Η νέα σειρά περιλαμβάνει, σουτιέν, κάλτσες, ακόμη και σέξι κορμάκια για άνδρες. Μάλιστα, όπως τονίζει η εταιρία, τα εσώρουχα δεν απευθύνονται μόνο σε ομοφιλόφιλους αλλά και σε... πραγματικά αρσενικά.

"Δεν μας ενδιαφέρει αν είστε γκέι, στρέιτ, χορτοφάγος, ρεπουμπλικανός, αγλλικανός, ή έχετε οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα", αναφέρει σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:
"Εμείς απλά σχεδιάσαμε πολυτελή κι ελκυστικά εσώρουχα για άνδρες"
Τα συμπεράσματα (και τα σχόλια) δικά σας...
Πηγή:e-go.gr

Το ζευγάρι που φοράει τα ίδια ρούχα εδώ και 30 χρόνια


Δείτε τις φωτογραφίες ενός ζευγαριού διαφορετικού από τα άλλα. Φοράνε παρόμοια ρούχα εδώ και 30 χρόνια (Pics)

Ιστορία απόλυτης αφοσίωσης, ή η επιτομή της εκκεντρικότητας;
Είναι ζευγάρι εδώ και 30 χρόνια και φοράνε παρόμοια ρούχα, φτιαγμένα από το ίδιο υλικό. Πρόκειται για τους Donald και Nancy Featherstone από τη Μασαχουσέτη.
Δύο μόλις χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού, η Nancy αποφάσισε να ράψει για τον σύντροφο της ένα μπλουζάκι, ακριβώς ίδιο με ένα δικό της.

Όπως δηλώνει σήμερα, ο σύντροφος της ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που από εκείνη την ημέρα και μετά, αποφάσισαν να φοράνε παρόμοια ρούχα. Ακόμα και τις μέρες και ώρες που δεν είναι μαζί, συνεννοούνται για το τι θα φορέσουν έτσι ώστε να είναι ίδιοι.
Η 60χρονη Nancy, που είναι σχεδιάστρια στο επάγγελμα, έχει μέχρι σήμερα φτιάξει 600 πανομοιότυπα ρούχα για εκείνη και τον άντρα της. Και συνεχίζει ακάθεκτη.
Σε μία από τις φωτογραφίες, διακρίνονται με τις ίδιες πιτζάμες και τον σκύλο τους, ο οποίος φοράει και αυτός, τα ίδια ρούχα με τα αφεντικά του.

Η εμμονή των δύο πάντως έχει καλλιτεχνικές ρίζες, καθώς ο Donald, είναι ο "πατέρας" των πλαστικών, ροζ φλαμίνγκο που έχουν κοσμήσει πολλές από τις εκθέσεις του σε Ηνωμένες Πολιτείες και Βερολίνο.
Πηγή:news247.gr