Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ζάπλουτη πόσταρε φωτογραφία που κολυμπάει στα λεφτά και την έπιασε η εφορία

Ζάπλουτη πόσταρε φωτογραφία που κολυμπάει στα λεφτά και την έπιασε η εφορία
Η 23χρονη Jeane Napoles, γόνος πλούσιας οικογένειας στις Φιλιππίνες, βρέθηκε σε μπελάδες.
Η μητέρα της Napoles βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις οικονομικές αρχές των Φιλιππίνων, φερόμενη ως υπεύθυνη για τη μεγαλύτερη υπόθεση απάτης στη χώρα!
Η νεαρή κοπέλα χρησιμοποίησε δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσει φωτογραφίες της ζωής της στις ΗΠΑ, όμως αυτή η πρόκληση την έβαλε σε μπελάδες με την εφορία!
Η Napoles ζει σε κατοικία στο Ritz Carlton του Λος Άντζελες, αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς επίσης διατηρεί και μια κατοικία στην πατρίδα της, αξίας 339.000 δολαρίων. Φοράει πανέκριβα ρούχα και κοσμήματα, ενώ οδηγεί πανάκριβα και γρήγορα αυτοκίνητα.
Η 23χρονη όμως δεν είχε καταθέσει ποτέ της από το 2008 φορολογική δήλωση, ενώ μόνο τα τελευταία δυο χρόνια η φοροδιαφυγή της υπολογίζεται στα 744.000 δολάρια, ενώ η μητέρα της κατηγορείται επίσης για υπόθεση δωροδοκίας βουλευτών στις Φιλιππίνες, που φτάνει τα 232 εκατομμύρια δολάρια.
Τρεις γερουσιαστές της αντιπολίτευσης, καθώς και η πρώην πρόεδρος, Gloria Arroyo, που βρίσκεται στη φυλακή για νοθεία στις εκλογές, βρίσκονται υπό έρευνα για να εντοπιστεί από τις Αρχές η σχέση τους με τη μητέρα της, Jeane.
Πηγή:e-radio.gr

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πατάς τη διεύθυνσή σου και εφαρμογή βγάζει ακριβώς τον δρόμο που μένεις

Πατάς τη διεύθυνσή σου και εφαρμογή βγάζει ακριβώς τον δρόμο που μένεις
Όποιος θεωρεί πως υπάρχουν μυστικά στην εποχή που ζούμε, μάλλον τον ξεπερνούν οι εξελίξεις. Μία σελίδα στο διαδίκτυο, έχει «σκανάρει» κυριολεκτικά όλη την Ελλάδα και όλους τους δρόμους σε πολύ υψηλή ανάλυση.
Η εφαρμογή είναι τώρα προσβάσιμη σε όλους και απλώς με ένα κλικ σε μεταφέρει στον δρόμο που θες να δεις με όλες τις λεπτομέρειες.
Δεν είναι ένα google earth, αλλά κάτι πολύ πιο ακριβές, αφού βγάζει με κάθε λεπτομέρεια τον δρόμο που μένεις, απλά με ένα χτύπημα.

http://showmystreet.com/


Πηγή:iefimerida.gr

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο Ντόναλντ Ντακ έγινε 80 χρονών, αλλά δεν γέρασε ακόμα. Δείτε την πρώτη ταινία του

Τα 80 του χρόνια "γιορτάζει" ο Ντόναλντ Ντακ, η διασημότερη πάπια στην ιστορία (Vid)

Μαζί του μεγάλωσαν και μεγαλώνουν ακόμα γενιές και γενιές.
Ο Ντόναλντ Ντακ, η πάπια του Καρλ Μπαρκς και μετέπειτα του Ντον Ρόσα, έγινε πλέον 80 χρονών. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε σε φιλμ μικρού μήκους και καθιερώθηκε με τα κόμικ του Καρλ Μπαρκς.
Για την ακρίβεια, στις 9 Ιουνίου του 1934 προβλήθηκε το επτάλεπτο φιλμ κινουμένων σχεδίων The Wise Little Hen, στο οποίο εμφανίστηκε ο Ντόλαντ, ήδη από τότε με όλα τα χαρακτηριστικά του όπως τα ξέρουμε μέχρι σήμερα. Τότε φορούσε στολή ναύτη, αλλά δεν φορούσε παντελόνι.
Πρωτοσχεδιάστηκε πάντως από τους Αρτ Μπάμπιτ και Ντικ Χουέμερ και υιοθετήθηκε φυσικά από τον Walt Disney.

"Η ιδιοφυής ιδέα του Walt Disney ήταν το ότι διάλεξε ένα τόσο κοινό πλάσμα, όπως η πάπια, και την έκανε εξαιρετικά ανθρώπινη" (Άντι Γουόρχολ, ζωγράφος και κριτικός τέχνης)

Ο Ντόναλντ δεν ήταν ποτέ πρότυπο εργατικού ήρωα και άρτιας συμπεριφοράς, σε αντίθεση με τον αδέκαστο Μίκι Μάους. Τεμπέλης, άτυχος, γκρινιάρης και γκαφατζής, ζούσε μαζί με τα τρία ανίψια του, τον Χιούι, τον Ντιούι και τον Λιούι και ζήλευε λίγη από τη δόξα του ζάμπλουτου θείου του, Σκρουτζ Μακ Ντακ.

Η φωνή της διάσημης πάπιας ήταν του Κλάρενς Νας και η επιτυχία του συγκεκριμένου ήρωα ξεπέρασε κάθε αρχική προσδοκία. Μετά το θάνατο του Νας, στη διάσημη πάπια δάνεισε τη φωνή του ο Τόνι Ανσέλμο ενώ ο Ντόναλντ έχει παίξει στις περισσότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων (173 συνολικά, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε) σε σχέση με τους υπόλοιπους αστέρες της Ντίσνεΐ.
Οι Έλληνες τον αποκαλέσαμε "Ντόναλντ", οι Ιταλοί τον είπαν "Παπερίνο", οι Φινλανδοί "Άκου Άνκα" και οι Σουηδοί "Κάλε Άνκα". Σήμερα παραμένει μία από τις πιο εύκολα αναγνωρίσιμες φιγούρες της υφηλίου, ενώ σε βάθος χρόνου έγινε και υπερήρωας φορώντας τη στολή του Φάντομ Ντακ.
Παρόλα αυτά, δεν φόρεσε ποτέ του παντελόνι.
Ονόματα του Ντόναλντ ανά τον κόσμο
Αραβικές χώρες: Μπατούτα
Βουλγαρία: Πατόκα Ντόναλντ
Δανία: Άντερς Αντ
ΗΠΑ: Ντόναλντ Ντακ
Ινδονησία: Ντόναλ Μπέμπεκ
Ισλανδία: Αντρές Εντ
Ισπανία: Ελ Πάτο Ντόναλντ
Ιταλία: Παπερίνο
Κίνα: Τανγκ Λάο Για
Ουγγαρία: Ντόναλντ Κάτσσα
Σερβία-Κροατία: Πάγια Πάτακ
Σουηδία: Κάλε Άνκα
Φινλανδία: Άκου Άνκα















Πηγή:news247.gr

Γυναίκα έκανε διάρρηξη για μια μπύρα

Μια γυναίκα διέρρηξε σπίτι επειδή θέλησε να πιει μπύρα...
Γυναίκα έκανε διάρρηξη για μια μπύρα
Η 52χρονη Lidia Zuradzka βρέθηκε από την ιδιοκτήτρια μέσα στο σαλόνι ενός σπιτιού στο Ιλλινόις στις ΗΠΑ, καθισμένη στο τραπέζι και κρατώντας ένα ποτήρι μπύρα.
Όταν ρωτήθηκε τι γύρευε εκεί απάντησε απλά πως ήθελε μπύρα...

Η ιδιοκτήτρια ούρλιαξε με αποτέλεσμα η διαρρήκτης να τραπεί σε φυγή.
Πηγή:e-go.gr

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Παρίσι: Γέφυρα κατέρρευσε υπό το βάρος της... αγάπης

Παρίσι: Γέφυρα κατέρρευσε υπό το βάρος της... αγάπης
Εκκενώθηκε μία από τις πιο γνωστές και εμβληματικές γέφυρες στο Παρίσι, όταν κατέρρευσε τμήμα της υπό το βάρος των χιλιάδων «λουκέτων αγάπης». Το τμήμα της γέφυρας Pont des Arts κατέρρευσε το βράδυ της Κυριακής και η αστυνομία φράγισε την περιοχή.
Τα «λουκέτα αγάπης» είναι ένα δημοφιλές έθιμο για τους τουρίστες, οι οποίοι κλειδώνουν ένα λουκέτο με τα ονόματά τους στη γέφυρα σαν μια ρομαντική χειρονομία, που σφραγίζει την αγάπη τους.
Η γέφυρα ολοκληρώθηκε το 1804, αλλά ξαναχτίστηκε το 1980 αφού είχε υποστεί καταστροφή από τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους.
Εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας ανέφερε: «Ένα μεταλλικό τμήμα της γέφυρας έπεσε, ευτυχώς προς τα μέσα και όχι στο ποτάμι. Αν είχε προσγειωθεί σε διερχόμενο πλοίο, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι καταστροφικά».
Πηγή: ProtoThema.gr

Κάνε πλάκα στους φίλους σου αλλάζοντας κείμενο και φωτογραφίες σε sites

Το Shrturl είναι ένα site το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν διάφορα άλλα sites, αλλάζοντας το περιεχόμενο τους και διαμοιράζοντας το τελικό αποτέλεσμα μέσω συνδέσμου σε φίλους.
shrturl
Αφού δώσετε το σύνδεσμο από το site το οποίο θέλετε να επεξεργαστείτε και πατήσετε την επιλογή «Edit», θα μεταφερθείτε στο site το οποίο επιλέξατε. Εκεί, μπορείτε να κάνετε κλικ σε εικόνες για να θέσετε τις δικές σας στη θέση τους, καθώς επίσης και κλικ σε κείμενο για να διαγράψετε το υπάρχον και στη θέση του να γράψετε το δικό σας κείμενο. Δε μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον περιεχόμενο, μονάχα να επεξεργαστείτε.
Στη συνέχεια, πατώντας την επιλογή «Save & finish» το Shrturl αποθηκεύει το αποτέλεσμα και δημιουργεί δύο συνδέσμους σε σμίκρυνση, έναν από το ίδιο το site και έναν με bitly, ο δεύτερος έτσι ώστε να μην κινήσετε πολλές υποψίες σε εκείνους που τον στείλετε. Η αποθήκευση των αλλαγών διαρκεί 48 ώρες.
Επισκεφθείτε ειδησεογραφικά ή άλλα sites, επεξεργαστείτε κείμενο και εικόνες, και κάντε πλάκα στους φίλους σας με το τελικό αποτέλεσμα!
Πηγή:digitallife.gr