Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Οδηγός ζήτησε αποζημίωση από γυναίκα με μπικίνι γιατί τράκαρε ενώ την κοιτούσε!

Οδηγός ζήτησε αποζημίωση από γυναίκα με μπικίνι γιατί τράκαρε ενώ την κοιτούσε!
Η 40χρονη Vicky Young έκανε ποδήλατο αμέριμνη φορώντας μια κοντή φούστα και μπικίνι, γύρω από το χωριό της κοντά στο Bottesford στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Στον απέναντι δρόμο όμως ένας οδηγός δεν μπόρεσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της με αποτέλεσμα να ανέβει σε ένα πεζοδρόμιο και να τρακάρει σε ένα κουτί ταχυδρομείου κάνοντας ζημιά στο αυτοκίνητό του. Η αντίδρασή του ωστόσο, είναι αυτή που νευρίασε αλλά προκάλεσε και γέλιο στην γυναίκα.
asprosexe2
asprosexe3
Αποφάσισε να βρει τους γονείς της και να τους ζητήσει αποζημίωση για τη ζημιά στον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Όπως τους είπε χαρακτηριστικά κυκλοφορούσε με ένα μπικίνι και μια ζώνη.
Και μπορεί οι γονείς της να αρνήθηκαν να δώσουν οποιοδήποτε ποσό, αλλά η 40χρονη αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της στο Facebook, καθώς όπως λέει ο οδηγός μιλούσε πολύ σοβαρά και πιθανόν να συνεχίσει να διεκδικεί αυτό που θέλει.
Ο ίδιος είπε μάλιστα στους γονείς της ότι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί με αυτή την αμφίεση και ότι ουσιαστικά εξαιτίας της προκλήθηκε το ατύχημα. «Είμαι πολύ κολακευμένη που κάποιος τράκαρε κοιτάζοντάς με, αλλά είναι γελοίο να θέλει αποζημίωση.
Θα μπορούσε ακόμη και να κοστίσει ένα διαζύγιο στον οδηγό, αν η γυναίκα του ανακάλυπτε πώς τράκαρε το αυτοκίνητο» λέει η ίδια.
Προσθέτει μάλιστα ότι πιθανόν είναι κάποιος από την περιοχή και γι΄αυτό βρήκε τόσο εύκολα τους γονείς της, αλλά προς το παρόν δεν έχει ξαναεμφανιστεί. Η ιστορία της πάντως έχει εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια για το συμβάν...
Πηγή:newsbeast.gr

Mήνυμα στην άμμο έσωσε ζευγάρι ναυαγών σε ακατοίκητο νησί του Ειρηνικού

Nαυάγησαν σε ακατοίκητο νησί του Ειρηνικού και πίστεψαν ωστόσο δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους ότι κάποιος θα τους εντόπιζε. Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να γράψουν στην άμμο ένα τεράστιο SOS κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τους εντοπίσει αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος και η μετά από μία εβδομάδα την απίστευτη περιπέτεια τους να γυρίσουν στην ασφάλεια του σκάφους της ακτοφυλακής που τους διέσωσε.
Η διάσωση ήρθε μετά από επτά ημέρες ερευνών από διεθνή ναυτική δύναμη, η οποία ερεύνησε συνολικά 16.571 τετραγωνικά μίλια για να εντοπίσει το ζευγάρι, αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής Daily Mail.
Οι ναυαγοί, σύμφωνα με την αμερικανική πρεσβεία στη Kolonia της Μικρονησία, είναι οι 50χρονοι Linous και Sabina Jack.
navy
Το ζευγάρι είχε αναχωρήσει από το νησί Weno στις 17 Αυγούστου με πορεία προς το Tamatam. 
Στις 19 Αυγούστου, το κέντρο διοίκησης του Λιμενικού Σώματος των ΗΠΑ στο Guam έμαθε ότι εξαφανίστηκε ένα σκάφος 6 μέτρων με δύο επιβαίνοντες.
Το πρόβλημα σύμφωνα με την ακτοφυλακή δημιουργήθηκε όταν το ζευγάρι επιχείρησε να προσεγγίσει το νησί αλλά δεν υπολόγισαν σωστά το βάθος του νερού με αποτέλεσμα το σκάφος τους να ακινητοποιηθεί.
Όπως ήταν αναμενόμενο το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο από την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειάς του και το μόνο που θέλουν είναι να επιστρέψουν στο σπίτι και την οικογένειά του.
Στην αναζήτηση του ζευγαριού συμμετέχουν 14 σκάφη,δύο αεροσκάφη και ένα σκάφος της λιμενικού, σύμφωνα με την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ.
Οι Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας αποτελούνται από μια ομάδα 607 μικρών νησιών στο δυτικό Ειρηνικό, περίπου 2500 μίλια νοτιοδυτικά της Χαβάης.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Οι πιο περίεργες «βρισιές» των ξένων λαών

SURPRISED FACE
Οι υβριστικές φράσεις που χρησιμοποιεί ένας λαός αποτελούν ίσως σημαντικό δείγμα για τον πολιτισμό, τις αξίες και τις παραδόσεις του. Εξάλλου οι άνθρωποι τείνουν να «στολίζουν» εκείνους που αντιπαθούν με λέξεις και εκφράσεις που θεωρούν υποτιμητικές.
Σε ορισμένους πολιτισμούς το να αποκαλέσεις κάποιον ισχνό είναι μεγάλη προσβολή, ενώ στην Δύση προσβολή θεωρείται το να... προσθέσεις σε κάποιον περισσότερα κιλά από αυτά που έχει. Για να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στα διάφορα «κοσμητικά» επίθετα, πολλοί λαοί βάζουν όλο τους το μεράκι, συνδυάζοντας λέξεις μεταξύ τους και δημιουργώντας υπερ-βρισιές.
Ορίστε μερικοί λαοί – γλωσσοπλάστες με τις πιο περίεργες βρισιές, σύμφωνα με το δίκτυο i100 του Independent:
Γερμανικά: Törtchenfriedhof!
«Εσύ, νεκροταφείο τούρτας», (χρησιμοποιείται για να αποκαλέσει κάποιος κάποιον υπέρβαρο)
Γιαπωνέζικα: Kisama!
Σημαίνει «εσύ», αλλά χρησιμοποιείται με πολύ υποτιμητικό τρόπο
Αραβικά: Ayreh feek
«Είσαι το πέος μου» (τα γεννητικά όργανα χρησιμοποιούνται με υποτιμητικό τρόπο και στα ελληνικά)
Αμχαρική γλώσσα (Αιθιοπία): Silbabot!
«Είσαι η πέτσα στο γάλα μου» (οι Αιθίοπες μάλλον θεωρούν την παχιά πέτσα στο γάλα “άχρηστη”, καθώς το « Silbabot» χρησιμοποιείται όταν θέλουν να αποκαλέσουν κάποιον «άχρηστο»)
Γλώσσα των Ταμίλ (Ινδία): Mulai kann!
«Μάτι του στήθους» (δηλαδή ρώγα – δεν θα έχουν ακούσει για το κίνημα #freethenipple)