Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Με κάθε στείρωση δώρο ένα... αυτοκίνητο

Ένα αυτοκίνητο, μάρκας Tata Nano, μοτοσικλέτες, τηλεοράσεις και... μπλέντερ μπορεί να κερδίσουν άνδρες και γυναίκες στην Ινδία, που αποφασίζουν να προχωρήσουν σε εθελοντική στείρωση.
 
Το “κίνητρο” αυτό δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ο τρόπος που εφηύραν οι αρχές του κρατιδίου Ρατζαστάν, για να δελεάσουν τους πολίτες, να υποβληθούν σε στείρωση, η οποία κατά συνέπεια θα επιφέρει μείωση του πληθυσμού στην περιοχή.
Σημειώνεται, πως η “προσφορά” δεν αφορά μόνο τους κατοίκους του κρατιδίου, αλλά και όποιον Ινδό πολίτη ενδιαφέρεται.
Σύμφωνα με το BBC, o Σιταράν Σάρμα, γιατρός από την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, Τζαϊπούρ, εκφράζει την αισιοδοξία ότι η μέθοδος αυτή θα έχει ανταπόκριση και κατά την εκτίμησή του, τουλάχιστον 20.000 άνθρωποι θα δεχτούν να κάνουν στείρωση.
Σημειώνεται ακόμη, πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις διεθνών οργανισμών, ο πληθυσμός της Ινδίας αναμένεται, μέχρι το 2030, να ξεπεράσει και αυτόν της Κίνας.Πηγή: cosmo.gr

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ελεύθερος ο Στρος-Καν



Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμέιου Ντομινίκ Στρος Καν με απόφαση του δικαστή Μάικλ Όμπας.
Ο δικαστής Μάικλ Όμπας δέχτηκε την πρόταση να επιστραφεί στον Στρος Καν η εγγύηση των 6 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε καταβάλει, ωστόσο οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί δεν κατέπεσαν αφού, όπως είπε, "η υπόθεση δεν κλείνει".
Το δικαστήριο ζήτησε επίσης να κρατηθούν τα ταξιδιωτικά έγγραφα του Στρος-Καν και όρισε την επόμενη ακρόαση της υπόθεσης για τις 18 Ιουλίου.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Στρος-Καν θεάθηκε να βγαίνει από το δικαστήριο χαμογελαστός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αν Σενκλέρ.
Νωρίτερα ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης είχε συμφωνήσει να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ενάμισι μήνα αφότου τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος υπαλλήλου του ξενοδοχείου Sofitel στη Νέα Υόρκη.Πηγή: news247.gr

2 φωτογραφίες.....χίλιες λέξεις!!

Μετά τις αναλύσεις που ακούσαμε για την αλόγιστη και παράλογη βία της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, τη σχέση των ΜΑΤ με τους κουκουλοφόρους, την παράνομη χρήση τόσων χημικών, τις εντολές που πάρθηκαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το κατά πόσο οι πολίτες που είναι μαζεμένοι έξω από το Σύνταγμα κάνουν καλά ή όχι, τις ζημιές που έγιναν σε τόσα και τόσα καταστήματα και πολλά άλλα, παραθέτουμε τις παρακάτω δύο φωτογραφίες. Τα όποια σχόλια και να κάνουμε είναι περιττά, δύο διαφορετικοί κόσμοι.....
Η πρώτη δείχνει έναν από τους "τραμπούκους", που μαζεύονται στο Σύνταγμα και τους οποίους ξυλοφόρτωσαν με άσχημο τρόπο τα ΜΑΤ την Τετάρτη...
Και η δεύτερη είναι η καινουργια φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα και δείχνει έναν κουκουλοφόρο, ο οποίος κουβαλάει και ένα δακρυγόνο στη μία του τσέπη και συνομιλεί σχεδόν φιλικά με τους άντρες των ΜΑΤ.....
Τα σχόλια δικά σας....

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

"Λαϊκό δικαστήριο" Αγανακτισμένων στην ΕΛ.ΑΣ

Μια μέρα μετά το "πεδίο μάχης" που κατέστη το Σύνταγμα, οι Αγανακτισμένοι δίνουν βροντερό "παρών" την Πέμπτη (30.06), έχοντας όμως πλέον κύρια συνθήματα αυτά κατά των Αστυνομικών.


Αν και η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική, εξαιτίας των χημικών που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη συγκέντρωση της Τετάρτης (29.06), οι Αγανακτισμένοι αναδιοργανώνονται εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην εφαρμογή του Μνημονίου και του εφαρμοστικού νόμου του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Οι πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί φωνάζουν συνθήματα κατά των πολιτικών και του Μεσοπρόθεσμου, ενώ το κλίμα για τους αστυνομικούς είναι πολύ βαρύ.
"Οι μπάτσοι είναι αδέρφια μας και εμείς αδερφοκτόνοι, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" είναι ένα από τα συνθήματα που κυριαρχούν στη πλατεία Συντάγματος, με τους Αγανακτισμένους να στρέφονται κατά των Αστυνομικών μπροστά από τη Βουλή.
Οι Αγανακτισμένοι τους κατηγορούν για τη στάση τους και τους ζητούν το λόγο για όσα έγιναν την Τετάρτη (29.06). Σε αντίθεση με τις άλλες ημέρες τα συνθήματα κατά της αστυνομίας είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά για τους πολιτικούς. Πηγή: cosmo.gr

Σφηνάκια - Δύο δάχτυλα

Είδα ότι ξεκίνησε στον Alpha η επανάληψη από τη χιουμοριστική εκπομπή "Σφηνάκια", και για να ξεφύγουμε λίγο από όλα αυτά που συμβαίνουν και να γελάσει λίγο το χειλάκι μας, να μια ώραία στιγμή....

Τα ΜΑΤ και η τυφλή αδικαιολόγητη βία τους.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ακούω τόση ώρα στην τηλεόραση να λένε, ότι μετά από τόσες ώρες εκεί και τις συνεχιζόμενες επιθέσεις που δέχονται τα ΜΑΤ, δικαιολογείται εν μέρει ο εκτροχιασμός τους. Έχω την εντύπωση ότι γι' αυτό πληρώνονται και γι' αυτό εκπαιδεύτηκαν, να μπορούν να συγκρατούν τα πλήθη και όχι να βαράνε στο ψαχνό όποιον βρουν. Η δουλεία τους δεν είναι αυτή, και το ξαναθυμίζουμε ότι η χούντα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εκτός κι αν κάποιοι άλλοι νομίζουν κάτι άλλο. Ο τρόπος που χρησιμοποιούν τα γκλοπ ή τα χημικά δείχνει μίσος, πράγμα που στην περίπτωση αυτή μόνο καλό δεν κάνει. Και μην ακούσω τίποτα για ΕΔΕ και τέτοιες μαλακίες, γιατί θα τρελαθώ. Όποτε ακούγεται για ΕΔΕ, γέλια πιάνουν τώρα πια τον κάθε Έλληνα.Όταν τελειώνει μία΄συγκέντρωση και υπάρχουν 99 τραυματίες και πάνω από 500 με αναπνευστικά προβλήματα, τότε τι μπορεί να πει κάποιος? Ντροπή?Αίσχος? Βρε αντε μου στο...........
Είναι χαρακτηριστικό πως τα γεγονότα ξεκίνησαν χωρίς καμία ιδιαίτερη πρόκληση από τη μεριά των διαδηλωτών, στη γωνία της Βασιλίσσης Σοφίας και της Λεωφόρου Αμαλίας, όταν μια μικρή ομάδα προσπάθησε ανεπιτυχώς να ρίξει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Από κει και πέρα τα δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης έπεφταν βροχή με τους διαδηλωτές να σκορπίζονται σε Σταδίου, Καραγιώργης Σερβίας και Πανεπιστημίου.
Η επιχείρηση της Αστυνομίας ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ήθελαν να εκκενώσουν την Πλατεία Συντάγματος με κάθε τρόπο και κόστος εισβάλλοντας τόσο μέσα στην πλατεία όσο και περιμετρικά γύρω από αυτή. 

Όμως η εμφάνιση των αποκαλούμενων κουκουλοφόρων – που την Τετάρτη ήταν “χιλιάδες”, αφού οι περισσότεροι διαδηλωτές φορούσαν μάσκες για να προστατευτούν από τα χημικά – παρέτεινε τον εφιάλτη.

Τα χημικά έπεφταν αλόγιστα στους διαδηλωτές οι οποίοι σε πείσμα της αστυνομίας παρέμεναν στην Πλατεία, ενώ στήθηκε με τη συνδρομή των εργαζομένων του μετρό πρόχειρο ιατρείο στο μετρό Συντάγματος.
Το ιατρικό καταφύγιο των διαδηλωτών που δέχονταν τις πρώτες βοήθειες από γιατρούς και απλό κόσμο, αφού οι λιποθυμίες και οι τραυματισμοί ήταν συχνό φαινόμενο δεν γλίτωσε από τη “μανία” της αστυνομίας που δε δίστασε να ρίξει χημικά ακόμα και μέσα στο μετρό!
Παρά το γεγονός πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας το αρνήθηκε εν τούτοις υπάρχουν βίντεο που καταγράφουν το γεγονός. Έχουν ξεχάσει φαίνεται ότι με τη νέα γενιά κινητών, υπάρχουν αδιάψευστοι μάρτυρες παντού.



Τα χημικά είναι η μία ιστορία.
Η άλλη είναι η έφοδος της ομάδας Δίας, η οποία με μία πομπή μοτοσικλετών “όργωσε” τα στενά του κέντρου χτυπώντας με γκλοπ ανυποψίαστους ανθρώπους, ενώ χαρακτηριστική είναι η “εισβολή” τους στο Μοναστηράκι όπου τουρίστες και ντόπιοι που βρίσκονταν στα σουβλατζίδικα της περιοχής είδαν να έρχεται κατά πάνω τους μια ολόκληρη διμοιρία

Πηγή: cosmo.gr

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι αγανακτισμένοι, το κράτος με το νταβατζιλίκι μεσοπρόθεσμο και η βία της κουκούλας.

Θα μπορούσε ο παραπάνω τίτλος να είναι μια καλή διασκευή του γνωστού γουέστερν "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος". Με τον καλό να είναι ο λαός, που στις μέρες μας εκπροσωπείται από χιλιάδες πολίτες που μαζεύονται μπροστά από το Σύνταγμα καθημερινά, τον κακό να είναι η κυβέρνηση, καθώς και κάθε μία από τις κυβερνήσεις των τελευταίων 40 χρόνων και τον άσχημο να έχει τη μορφή της κουκούλας.
Καταρχήν πρέπει να δώσουμε ένα μπράβο σε όλους αυτούς τους ανέργους, οικογενειάρχες, φοιτητές, υπάλληλους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, νοικοκυρές, μαθητές  που σηκώθηκαν από τους καναπέδες τους και μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα και σε άλλα σημεία της Ελλάδας, για να δείξουν στην κυβέρνηση και σε όποιον άλλον παίρνει αποφάσεις για τη χώρα μας ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κι ακόμα ένα μπράβο για τον τρόπο που αντιτάχθηκαν στους κουκουλοφόρους και προσπάθησαν να τους διώξουν από το Σύνταγμα.Είναι πολύ καλό το ότι δεν δίστασαν να ξαναγυρίσουν στον ίδιο χώρο, μόλις έφυγαν αυτοί οι μικρόψυχοi και το ότι κάνουν συνεχώς προσπάθειες περιφρούρησης της συγκέντρωσής τους.
Δεύτερον η κυβέρνηση. Θέλω να κάνω μία ερώτηση.Για ποιά δημοκρατία μιλάμε, όταν εκλεγμέμοι βουλευτές από το λαό απομακρύνονται αν πουν κάτι αντίθετο από αυτό που λέει ο Πρωθυπουργός. Αυτό λέγεται δημοκρατία ή φασισμός??Ο βουλευτής Κουρουπλής, αν δεν κάνω λάθος, που σήμερα φήφισε όχι στο μεσοπρόθεσμο, λένε ότι ήδη έχει εκδιωχθεί. Κι αυτό δεν το κάνει μόνο αυτή η κυβέρνηση, αλλά όλες οι μεταπολιτευτηκές. Καλός ο φασισμός έτσι?Δεν χρειαζόμαστε διαφορετικές φωνές, αλλά μόνο ακόλουθους. Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας και τον Πάγκαλο που μάλλον φοβάσται να τον διώξετε....
 Παμε στο μεσοπρόθεσμο. Μετά την καταστροφολογία ότι αν δε ψηφιστεί, η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει, θα φύγει από το ευρώ, θα ανοίξει μια μεγάλη τρύπα και θα τη ρουφήξει μέσα, τελικά πέρασε στη Βουλή με 155 ψήφους. Η κυβέρνηση βγήκε τάζοντας λεφτά, με το που ανέλαβε άρχισε να κόβει μισθούς, δώρα, συντάξεις, επιδόματα για να σωθούμε.Δε σωθήκαμε. Πάγωσε τις προσλήψεις, πάγωσε την αγορά, απέλυσε από το δημόσιο, δημιούργησε χιλιάδες ανέργους. Πάλι δε σωθήκαμε, αντιθέτως το χρέος μεγαλώνει. Τώρα με το νέο νόμο έρχεται να μας πάρει ότι μας έχει απομείνει, να μας κόψει ότι μας περισσεύει και γενικά να μας μετατρέψει σε φτωχούς.Θα σωθούμε? Δε το νομίζω.....
Και πάμε στους κουκουλοφόρους. Μπορείται να μου απαντήσετε γιατί στις 50 μέρες που οι αγανακτισμένοι είναι στο Σύνταγμα, εμφανίστηκαν μόνο τις 2 μέρες τις οποίες υπήρχε πολύς περισσότερος κόσμος. Τις μέρες δηλαδή που έψαχνε η κυβέρνηση δικαιολογίες για να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του ο κόσμος?Αυτοί είναι αντιεξουσιαστές? Κρύβονται πίσω από κουκούλες και κάνουν κακό σε ανθρώπους που πραγματικά παλεύει για κάτι? Και μετά μου λέτε ότι δεν είναι βάλτοι?Ας γελάσω......
Για να συνοψίσω, νομίζω ότι πρέπει αυτοί οι άχρηστοι που τόσα χρόνια έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και βρίσκονται ακόμα μέσα στη Βουλή, να ακούσουν λίγο αυτά που έχουν να πουν αυτοί που βρίσκονται απ'έξω. Που βλέπουν τα όνειρα τους να ξεπουλιούνται , τη χώρα τους να αργοπεθαίνει και τις ελπίδες τους να σβήνουν. Ακούστε το λαό πριν να'ναι αργά. Η ίδια η ιστορία θα σας πάρει με τις πέτρες σε λίγα χρόνια. Αλλά μέχρι τότε να προσέξετε μη σας πάρει και κανένας άλλος, μόνο που αυτή τη φορά δε θα φοράει κουκούλα.... 

Ελλάδα:Πωλείται?

Εκτενές άρθρο της Wall Street Journal παρουσιάζει με χάρτες όλα τα προς πώληση ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία. Φωτογραφίες ακτών, αλλά και του Ελληνικού
"Προς πώληση: τέσσερα Airbus, μια κρατική εταιρεία στοιχημάτων και ένας ιππόδρομος, μερίδια συμμετοχής σε καζίνο, λιμάνια, ταχυδρομεία, δύο εταιρείες ύδρευσης, μια εταιρεία εξόρυξης και κατεργασίας νικελίου, καλυκοποιείο, μονοπώλια ηλεκτρισμού και αερίου, ένας τηλεπικοινωνιακός οργανισμός, μετοχές σε αρκετές τράπεζες, εκατοντάδες χιλιόμετρα εθνικών οδών, ένας πρώην αεροδρόμιο, ολυμπιακά ακίνητα, χιλιάδες στρέμματα γης και υπέροχα κομμάτια της περίφημης ελληνικής ακτογραμμής".
Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal παρουσιάζει στους αναγνώστες της, με μια αναγγελία πώλησης επικών διαστάσεων όπως τη χαρακτηρίζει, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων του ελληνικού δημοσίου.
Το εκτενές άρθρο εμπλουτίζεται με χάρτες για τον εντοπισμό των προς πώληση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων και με κατατοπιστικές φωτογραφίες ακτών αλλά και του Ελληνικού.
"Αυτό βέβαια δεν το είχαν ασφαλώς κατά νου οι Έλληνες όταν ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις για το δεύτερο πακέτο διάσωσης με τις χώρες της ευρωζώνης και του ΔΝΤ", σημειώνει η εφημερίδα αναφορικά με το πρόγραμμα πώλησης περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου.
Όμως υπάρχουν τρία εμπόδια για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης, σημειώνει ο αρθρογράφος.
"Μεταξύ αυτών τα συνδικάτα που αντιτίθενται στην πώληση κρατικών εταιρειών, οι πολίτες που δεν θέλουν να πωληθεί δημόσια γη αλλά και ο λαβύρινθος της γραφειοκρατίας που έχει αποθαρρύνει και στο παρελθόν επίδοξους επενδυτές.
Σημειώνεται επίσης η έλλειψη κτηματολογίου καθώς και το γεγονός ότι πολλές δημόσιες γαίες έχουν καταπατηθεί από ιδιώτες που διεκδικούν στα δικαστήρια την κυριότητά τους.
Σε άλλες περιπτώσεις ο ιδιοκτήτης ενός οικοπέδου είναι απλώς… άγνωστος καθώς "οι πολίτες μπορούσαν μέχρι το 1915 να αποκτήσουν δημόσια περιουσία αποδεικνύοντας μόνο ότι την κατείχαν για μεγάλο διάστημα (χρησικτησία) και έτσι πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν για παλαιούς τίτλους που βεβαιώνουν τη νόμιμη κατοχή τους".
Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα ότι η χρονική συγκυρία είναι αρνητική για την προσπάθεια πώλησης ακινήτων καθώς οι τιμές έχουν μειωθεί αισθητά, ενώ σημειώνεται ότι και άλλες προσπάθειες στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία λόγω χαμηλού επενδυτικού ενδιαφέροντος.
Στο ίδιο άρθρο αναφέρονται και οι περιπτώσεις της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας και της Ισπανίας που έχουν επίσης ξεκινήσει αντίστοιχες διαδικασίες ιδιωτικοποιήσεων όχι όμως ανάλογης κλίμακας.
Πηγή: news247.gr

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μας τα πρήξατε με τα τούρκικα!

Τις τελευταίες μέρες, που το κανονικό πρόγραμμα των καναλιών έχει σχεδόν τελειώσει και μπαίνουμε στην καλοκαιρινή σεζόν, παρατηρείται μια στροφή προς τα τούρκικα σίριαλ. Όχι μόνο στη διάρκεια της χρονιάς μείωσαν τις Ελληνικές σειρές και αφαίρεσαν δουλειά από εκατοντάδες ηθοποιούς, αλλά και τώρα που έχουμε τον καημό μας από το μεσοπρόθεσμο, μας φορτώνουν με βλακείες στην τηλεόραση.

Δεν είναι δυνατόν στις δύσκολες εποχές που ζούμε, όπου η τηλεόραση είναι για ορισμένους ανθρώπους ο μόνος τρόπος διασκέδασης, οι καναλάρχες στο βωμό του εύκολου κέρδους να επιλέγουν συνεχώς αυτές τις τούρκικες αηδίες. 
Αν θυμάμαι καλά το γεγονός αυτό είχε ξαναπαρατηρηθεί με τις λατινοαμερικάνικες σειρές, που κάποτε χτυπούσαν ψηλά νούμερα τηλεθέασης και κρατούσαν τον κόσμομπροστά στις τηλεοράσεις. Ακόμα και μεχρι σήμερα χρησιμοποιούνται από ορισμένα υποκάναλα (βλ. Star) για να καλύψουν απλά με κάτι τα κενά που έχουν στο πρόγραμμα.
Η διαφορά με τα τούρκικα που έχουν αρχίσει να αυξάνουν επικύνδυνα, είναι ότι προβάλλονται σε prime time οπότε θες δε θες την κλείνεις την τηλεόραση. Ειδικά σε δύο κανάλια το Αnt1 και τον Alpha το πράγμα έχει παραγίνει.Ενώ ακόμα μια σειρά στο Mega, απλά ακυρώθηκε. Φτάνει πια με τα τούρκικα, είτε λέγονται "Χίλιες και μία νύχτες", είτε "Το αγιάζι του έρωτα", είτε "Μενεξέ".....

Διήμερη απεργία με στόχο το Μεσοπρόθεσμο

Παραλύει η Ελλάδα σήμερα και την Τετάρτη στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Ταλαιπωρία σε λιμάνια και αεροδρόμια. Συγκεντρώσεις και πορείες στην Αθήνα και άλλες πόλεις.
Λουκέτο μπαίνει στη χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη, λόγω της 48ωρης γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήρια την Τρίτη, στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους σε διαμαρτυρία το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα και την ίδια μέρα διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Ξεχωριστές συγκεντρώσεις διοργανώνει το ΠΑΜΕ. Την Τρίτη στις 10 το πρωί στην Ομόνοια και στις 7 το απόγευμα στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Ομόνοια.
Παράλληλα οι "Αγανακτισμένοι" ετοιμάζουν νέα περικύκλωση της Βουλής και συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίες Πρόνοιας, στις 28 και 29 Ιουνίου, καθώς γιατροί και νοσηλευτές συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος σε ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για το Μεσοπρόθεσμο.
Εξάλλου, την Τρίτη και την Τετάρτη θα συνεχιστεί η απεργία στη ΔΕΗ με την κάλυψη της ΓΣΕΕ.

Ο Χίτλερ και το dvd της Τζούλιας

Μπορεί το "Ράδιο Αρβύλα"να έχει σταματήσει εδώ και λίγο καιρό, μπορεί το video που ακολουθεί να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, μπορεί και η ίδια η Τζούλια τώρα πια να είναι μια "καταξιωμένη" πορνοστάρ και όχι μία κλαμένη σταρλετίτσα που κάποιος υπέκλεψε προσωπικές της στιγμές, αλλά τέτοια video αξίζει να τα θυμόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε. Είναι πραγματικά απολαυστικό

Κορυφαία σε πωλήσεις βιβλία όλων των εποχών.



Ψάχνοντας για βιβλία που θέλω να διαβάσω το καλοκαίρι, αν βέβαια μπορέσω οικονομικά να ανταποκριθώ στην αγορά τους, έπεσα σε μια λίστα που δημοσιεύτηκε το 2008 και αναφέρεται στα 15 πρώτα σε πωλήσεις βιβλία παγκοσμίως.
1. "Η Βίβλος" (2ος αιώνας μ.Χ.) - 5-6 δισεκατομμύρια αντίτυπα
2. "Αποφθέγματα του Προέδρου Μάο" (1966) - 900 εκατομμύρια
3. "Το Κοράνι" (7ος αιώνας μ.Χ.) - 800 εκατομμύρια
4. "Δον Κιχώτης" του Μιγκέλ Θερβάντες (1605) - 500 εκατομμύρια
5. "Κινέζικο Λεξικό Ζινχουά" (1957) - 400 εκατομμύρια
6. "Το Βιβλίο των Κοινών Προσευχών" του Τόμας Κράνμερ (1549) - 300 εκατομμύρια
7. "Η Πορεία του Προσκυνητή" του Τζον Μπάνιαν (1678) - 250 εκατομμύρια
8. "Ο Κόμης Μοντεχρίστος" του Αλέξανδρου Δουμά (1844) - 200 εκατομμύρια
9. "Προσκοπισμός για Αγόρια" του Ρόμπερτ Μπάντεν-Πάουελ (1908) - 150 εκατομμύρια
10. "Το Βιβλίο των Μαρτύρων" του Τζον Φοξ (1563) - 150 εκατομμύρια
11. "Το βιβλίο του Μόρμον" του Τζόζεφ Σμιθ Τζ. (1830) - 125 εκατομμύρια
12. "Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος" της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (1997) - 120 εκατομμύρια
13. "Δέκα Μικροί Νέγροι" της Άγκαθα Κρίστι (1939) - 115 εκατομμύρια
14. "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν (1954) - 100 εκατομμύρια
15. "Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά" της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (1998) - 77 εκατομμύρια



Χαλάρωσε και το...απέδειξε

Ένας νομοταγής και ειλικρινής συμπολίτης μας από τα Τρίκαλα δε δίστασε να βάλει μαζί με όλες τις αποδείξεις και μια από οίκο ανοχής. Να σημειωθεί ότι ήταν παντρεμένος...
Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική εφημερίδα trikalanews.gr, χωρίς ίχνος ενοχής και ντροπής ένας παντρεμένος επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα ανάμεσα στις αποδείξεις που κατέθεσε από ιατρεία, πάρκινγκ, σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια... και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί αφού δε δίστασε να βάλει στη δήλωσή του και μια απόδειξη παροχή υπηρεσιών από... οίκο ανοχής της πόλης.Χωρίς να ανέχεται τα τερτίπια του υπουργείου οικονομίας και με τα οικογενειακά βάρη να πέφτουν πάνω του ο εν λόγω κύριος αναζήτησε τα απαλά χέρια της Τζίνας για ένα δίωρο χαλαρωτικό μασάζ (υποψιαζόμαστε με όλα τα έξτρα).
Το αξιοσημείωτο είναι ότι είχε τέτοιο θράσος που έδωσε στην λογίστρια του απόδειξη 250 ευρώ για να τη βάλει στην κοινή φορολογική δήλωση πουκάνει με τη γυναίκα του!Πηγή:news247.gr
Έτσι είναι το σωστό, αν αγαπάς την Ελλάδα θα το αποδείξεις, χωρις να διαλέγεις....

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

UFO πάνω από το Λονδίνο?

Ένα βίντεο που καταγράφει ιπτάμενα φωτεινά αντικείμενα σε σχήμα δίσκου στον ουρανό του κεντρικού Λονδίνου, έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, προκαλώντας αναστάτωση για το αν πρόκειται για UFO "επισκέπτες", σύμφωνα με την Telegraph.(pic)
Το στιγμιότυπο καταγράφηκε κοντά στο κτίριο του BBC radio 1 στην οδό Great Portland. Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο ανέφερε ότι χρειάστηκε πάνω από μία εβδομάδα για να απαθανατίσει τη συγκεκριμένη κίνηση στον ουρανό.
Μεγάλη χαζομάρα πάντως έκανε, αν πραγματικά πέρασε μια ολόκληρη βδομάδα για να αποθανατίσει τα UFO.Αν κατέβαζε την κάμερα και πήγαινε προς το κοινοβούλιο, θα έβρισκε όσα ήθελε. Κι αν δεν μπορούσε να τα δει εκεί στην Αγγλία, ας έρχονταν στην Ελλάδα.Έχουμε UFO εδώ να φαν και οι κότες.Όπου και να πας, μια βόλτα να κάνεις ρε παιδί μου, όλο και κάμποσα θα βρεις. Ειδικά αν πας προς τη Βουλή.....

Ελληνικοί τίτλοι ταινιών πορνό, αστείοι και αξέχαστοι!!

Παίρνοντας σκυτάλη από την τελευταία ανάρτηση που μιλούσε για ταινίες πορνό σε 3D,καλό είναι να θυμηθούμε αθάνατες Ελληνικές μεταφράσεις.Είναι όλες αληθινές και η ξένη ονομασία βέβαια συνήθως δεν είχε καμία σχέση με τη μετάφραση, αλλά μας χάρισαν απίστευτες στιγμές γέλιου.Δεν είναι μόνο αυτές, αλλά είναι χαρακτηριστικές.

"Ταρζάν, η ψωλή της ζούγκλας
Στο τρένο θα στον σφυρίξω δυο φορές
Πρωκτικό ένστικτο
Ξεκωλοθρευτής
Τα κανόνια του Bυζαρόνε
Χίλιες και μια πίπες
Πουτανικός
Το σκληρό πουλί της νιότης
Χτυποκαύλια στο Μπέβερλι Χιλς
Ιντεραράπικαν, μεγάλη και σίγουρη
Πολύ σκληρός για να χωρέσει
Η σαραντάρα κι ο παπάρης
Πουστάρ Wars Επεισόδιο 1: Η αόρατη ψωλή
Μπούτια ερμητικά κλειστά
Ο μύθος του ακέφαλου καβλιάρη
Ο κύκλος των τουρλωμένων πισινών
Εφιάλτης στο δρόμο με τα πέη
Ξέρω ποιον ξεπέταξες πέρυσι το καλοκαίρι
Μπες μπες στον ποπό της Μπαμπέτ
O Παλούκι Λουκ στην άγρια στύση
Πρωκτέιλ
Το φιλί της γυναίκας αρπάχτρας
Οι βυζομπάστερς
Ο κώλος τούς πάει πολύ
Ολική οπισθοφορά
Αγάπη μου, μεγέθυνα την ψωλή μου
Ο κύκλος των διεστραμμένων εραστών
Το σκληρό πουλί της νιότης
Ο Ρομπέν των πρωκτών
Ο οδηγός της ανώμαλης Νταίζη
Η κοκκινομουνίτσα κι οι 7 νάνοι του Χίσνεϊ
Γαμημένος τη 4η Ιουλίου
Φονικό Πέος
Το ακρωτήρι του Κώλου
Ο μαύρος που τον έλεγαν άλογο (με τον Aλούλου Μπουτουζάνκου, 28 πόντοι)
Ο Πούτσος που δε λύγισε ποτέ
Κατούρα να φύγουμε
Κώλιγουντ
Παλαμάρι kid
Οι 8 μεγάλοι Μήτσοι
Ο τροχός της στύσης
Αυτός αυτή και το έμβολο
Ciaο Παρθένα
Τόλμη κι Αιμομιξία
Από μπροστά παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα
Πάρτα Λέτα και κάντα Ομελέτα
Θέλεις στρίμωγμα;
Πρόστυχη αναλ-γησία
Πίσω, μαύρη και λυσσάρα!
Σκύψε ευλογημένη!
Μπαίνε-τον : ενωμένα χρώματα του σεξ
Δρακωλιάρες
Αδελφές Καραμαζ-ώχ
Άσπρο Λούκι, μαύρο Παλούκι
Μωρό μου καλησπέρα, με πηδούσαν όλη μέρα
Πρίμα Κωλαρίνα
Έγια μόλα, έγια λέσα, βάλε και τις μπάλες μέσα
Ερωτική Ολυμπιάδα: τελικά
Τα μπούτια μου είναι πιο καυτά κι από τις σφαίρες
Το παλαμάρι του βαρκάρη
Το κλαρίνο του λοχαγού Κωλέρι"
Και βέβαια η πασίγνωστη "Χωράω κι εγώ"

Avatar XXX!!!

Μπορεί να σκεφτεί κανείς τι σχέση  έχει ο Τζέιμς Κάμερον, το Avatar και οι πορνογραφικές ταινίες με υπόθεση; Εάν σκεφτήκατε καμία απολύτως, βιαστήκατε να απαντήσετε και κάνατε λάθος.
Εάν πάλι σκεφτήκατε ότι ο Τζέιμς Κάμερον θα γυρίσει πορνό είστε σχετικά κοντά, καθώς θα γυριστεί πορνό, χωρίς βέβαια τη συμμετοχή του, αλλά πάνω σε ταινία του.
Το Hustler λανσάρει τη δική του εκδοχή της τρισδιάστατης ταινίας Avatar με περιεχόμενο άκρως τολμηρό και με τίτλο This Ain't Avatar XXX

Μετά την περσινή επιτυχημένη πορνό version του Σταρ Τρεκ,  This Ain't Star Trek XXX, το ακατάλληλο Avatar  αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη αισθησιακή ταινία σε 3D έκδοση.
Ανάμεσα σε αυτού του είδους τις ταινίες συγκαταλέγεται και το  "Octopussy 3D: A XXX Parody" που βγήκε τον Απρίλιο αλλά και  το "Whorrie Potter and the  Sorcerer's Balls."Πηγή:news247.gr

Περπάτησε πάνω στο ........νερό!!

 Ο μάγος Ντιναμό, έδειξε τη μοναδική ικανότητά του να περπατά πάνω από το νερό εκπλήσσοντας τους κάτοικους του Λονδίνου που τον θαύμαζαν από τη Γέφυρα Westminster, πάνω από τον ποταμό Τάμεση!

Πάνω στα παγωμένα νερά του Τάμεση περπάτησε ο βρετανός μάγος Ντιναμό, αφήνοντας πραγματικά άφωνους όσους είδαν το – αναμφίβολα- όχι και τόσο συνηθισμένο θέαμα...
Ο 28χρονος Ντιναμό, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Στιβ Φράιν είχε σκοπό να διασχίσει μεγάλο μέρος του του ποταμού Τάμεση στο κεντρικό Λονδίνο μπροστά από από το Βρετανικό Κοινοβούλιο και το ρολόι Big Ben, αλλά όταν έφθασε στην μέση του ποταμού ένα λιμενικό της αστυνομίας τον σταμάτησε.
Το κόλπο κινηματογραφήθηκε για το τηλεοπτικό σόου του "Dynamo: Magician Impossible" και σύντομα θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση.
Ο μάγος Φρέιν είναι δημοφιλής για τις ικανότητές του αφού στο παρελθόν έχει μετατρέψει ένα κινητό τηλέφωνο σε... μπουκάλι μπύρας, και χιόνι σε διαμάντια. Έχει μετατρέψει μάλιστα ακόμη και λαχεία σε μετρητά(!) μπροστά στο Ρόμπι Γουίλιαμς.
O θαυματοποιός αυτός έχει δικαίως τεράστιο φαν κλαμπ το οποίο περιλαμβάνει και ονόματα όπως ο Ρόμπι Γουίλιαμς, η Ριάνα, οι Κολντπλέι και η Πάρις Χίλτον.Πηγή: cosmo.gr

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Καρχαρίας περνάει πάνω από σέρφερ!!

Ένα μοναδικό βίντεο τράβηξε εν αγνοία του ο Jacob Langston. Απαθανάτισε έναν καρχαρία να περνάει πάνω από το κεφάλι ενός ανυποψίαστου σέρφερ

Ενώ επιχειρείς να δαμάσεις τα κύματα, το να περνάει ένας καρχαρίας πάνω από το κεφάλι σου είναι σίγουρα κάτι που συμβαίνει σπάνια.
"Το είδες αυτό; Ένας καρχαρίας πέρασε πάνω από το κεφάλι ενός σέρφερ", ανέφερε ένας άλλος σέρφερ στο βραβευμένο φωτογράφο Jacob Langston.
Έτσι, γυρνώντας στο γραφείο, ο Jacob Langston διαπίστωσε ότι είχε καταγράψει το περιστατικό με την κάμερά του και πλέον το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη New Smyrna Beach της Florida και στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει το μικρό καρχαρία να πετάγεται έξω από το νερό και να περνάει πάνω από τον ανυποψίαστο σέρφερ.Πηγη:news247.gr

Καταραμένε Σιτζούνε!!!!!!!!!

Στημένα....νέο κύμα!

Μετά από τον πρώτο… γύρο που σάρωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, πληροφορίες φέρνουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο για δεύτερο!
Δεύτερο… τσουνάμι!
Σύμφωνα με την εφημερίδα SPORTDAY, μεγάλη έρευνα που γίνεται από ΣΔΟΕ και ΕΥΠ έχει αποφέρει καρπούς. Σύντομα θα απαγγελθούν κατηγορίες σε άλλα 87 άτομα -όπως αναφέρουν πηγές- με ονόματα προέδρων, ποδοσφαιρικών ομάδων και μάνατζερ, από τη νέα λίστα που έχει δημιουργηθεί.
Η έρευνα αφορά 968 εμβάσματα από ελληνική τράπεζα προς χώρες της Ασίας με αντικείμενο παράνομο στοιχηματισμό και τα παρελκόμενά του, μετά από στοιχεία σε 74 αγώνες της Σούπερ Λίγκας και της Football League.
 Κάποια στοιχεία για την υπόθεση έχει και η Τράπεζα της Ελλάδος.
Αυτή την στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου.
Πηγή: Sportday