Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Σαρώνει στο facebook το μπλουζάκι του Κρητικού πατέρα

Σαρώνει στο facebook το μπλουζάκι του Κρητικού πατέρα
Για όσους απο εμάς αποκτησουν κόρες.......

Σκοτεινή πόλη στη Νορβηγία θα έχει για πρώτη φορά ήλιο το χειμώνα, χάρη σε καθρέφτες

Στη Νορβηγία ο Αι Βασίλης παίρνει κουρκούτι για κέρασμα
Πώς είναι πέντε μήνες χωρίς ήλιο; Οι 3.500 κάτοικοι της πόλης Ργιούκαν στη Νορβηγία ξέρουν πολύ καλά την απάντηση, καθώς περνούν κάθε χρόνο μία τέτοια περίοδο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης όμως, αυτό θα αλλάξει. Και το φως του ήλιου θα φτάσει στην κεντρική πλατεία χάρη σε μερικούς καθρέφτες.
Το πρόβλημα για το Ργιούκαν είναι η θέση στην οποία βρίσκεται, στο βάθος μίας κοιλάδας που είναι περικυκλωμένη από τεράστιους ορεινούς όγκους. Εξαιτίας αυτού, οι αχτίδες του ήλιου δεν φτάνουν ως την πόλη για πέντε μήνες κάθε χρόνο.
Με 835.000 δολάρια αυτό θα αλλάξει. Τόσο κοστίζουν οι καθρέφτες που θα τοποθετηθούν σε στρατηγικά σημεία στα κοντινά βουνά για να κατευθύνουν τις αχτίδες του ήλιου προς το κέντρο της πόλης. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily mail, ένας ηλιακός αισθητήρας θα ανιχνεύει τη διαδρομή του ήλιου, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι οι κάτοικοι του Ργιούκαν θα απολαμβάνουν το φυσικό φως. Προς το παρόν τα ελικόπτερα τοποθετούν τους καθρέφτες και η πρώτη δοκιμή θα γίνει το Σεπτέμβριο.
Πηγή:gr.news.yahoo.com

Έλληνας οδηγός ταξί κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ


Ο Έλληνας οδηγός ταξί, Γεώργιος Σαχινίδης, από την Θεσσαλονίκη κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα χιλιόμετρα σε ένα μόνο αυτοκίνητο! Γι' αυτό και δώρισε την Mercedes του, μοντέλο του 1976, στο Μουσείο Συλλογής της Mercedes Benz.

Μπορεί εξωτερικά να φαίνεται σαν μία κλασσική Mercedes, όμως εσωτερικά, ειδικά αν κοιτάξει κανείς τον χιλιομετρητή του, θα δει ότι το αυτοκίνητο έχει διανύσει περισσότερα από 4,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα.
Αυτή η τεράστια χιλιομετρική απόσταση, που έχει διανύσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αποτελεί το τέλειο επιχείρημα για να πειστούν οι υποψήφιοι αγοραστές, ότι τα αυτοκίνητα της Mercedes Benz μπορούν να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα πριν “πεθάνουν”. Και αυτό γιατί αποτελεί την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη απόσταση (χιλιομετρική) μέχρι σήμερα!

Για την ιστορία, ο κ. Σαχινίδης αγόρασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από την Γερμανία το 1981, έχοντας ήδη περίπου 220.000 χιλιόμετρα, και με αυτό επέστρεψε στην Ελλάδα. Από την ημέρα που έφτασε στην Θεσσαλονίκη και μέχρι τον Ιούλιο του 2004 το χρησιμοποιούσε σαν ταξί 24 ώρες την ημέρα. Κατά το διάστημα αυτό, ο ιδιοκτήτης βασίστηκε στην αυθεντική μηχανή του αυτοκινήτου και δύο εφεδρικές, τις οποίες άλλαξε εκ περιτροπής 11 φορές!
Δεδομένου ότι ο κ. Σαχινίδης δώρισε το αυτοκίνητο του, η εταιρεία αποφάσισε να του δώσει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο και συγκεκριμένα το νέο C 200 CDI.
Πηγή:pathfinder.gr

Πωλείται στο eBay η πραγματική "Λίστα του Σίντλερ"

Η 14 σελίδων "λίστα του Σίντλερ" με τα ονόματα των Εβραίων που σώθηκαν από τον Σίντλερ πωλείται στο διαδίκτυο. Ποια είναι η τιμή εκκίνησης.

Η πραγματική "Λίστα του Σίντλερ", οι 14 σελίδες με τα ονόματα των 801 Εβραίων που σώθηκαν από τον γερμανό βιομήχανο Όσκαρ Σίντλερ, βγαίνει προς πώληση στο eBay με τιμή εκκίνησης τα τρία εκατομμύρια, ανακοίνωσε ο πωλητής την Παρασκευή.
Η 14 σελίδων λίστα με ημερομηνία 18 Απριλίου 1945, ήταν δακτυλογραφημένη σε χαρτί από τον Ιτζακ Στερν, λογιστή και «δεξί χέρι» του Σίντλερ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο ειδικός σε παλαιά έγγραφα Γκάρι Ζίμετ.
«Ο ανεψιός του Στέρν πούλησε τη λίστα πριν από τρία χρόνια στον τωρινό ιδιοκτήτη, ο οποίος το αγόρασε ως επένδυση», είπε ο Ζίμετ χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Τρεις άλλες παρόμοιες λίστες κατέχουν θεσμικοί φορείς, το αμερικανικό Μουσείο Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον, το γερμανικό Ομοσπονδιακό Αρχείο στο Κόμπλενς και το Μνημείο Γιαντ Βασέμ στο Ισραήλ.
Ο βιομήχανος Όσκαρ Σίντλερ έσωσε τις ζωές περισσότερων από χιλίων Εβραίων κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου με την λίστα με το προσωπικό που εκτελούσε βασικές εργασίες για το γερμανικό στρατό. Πέθανε σχεδόν ξεχασμένος το 1974. Η ιστορία του έχει μια επιτυχημένη ταινία σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλπμπεργκ.
Πηγή:news247.gr

Αγγελία: Μητέρα φοιτητή του Χάρβαρντ ψάχνει φοιτήτρια για να πάρει την παρθενιά του γιου της

Διαβάστε τι σκαρφίστηκε απεγνωσμένη μητέρα που αποφάσισε να βγάλει σε αγγελία την παρθενιά του γιου της.

Ο 18χρονος είναι ευφυΐα. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι θα φοιτήσει στο περιβόητο Χάρβαρντ.
Το θέμα είναι ότι ο νεαρός, δείχνει να έχει προβλήματα κοινωνικοποίησης και επικοινωνίας με τα κορίτσια. Η μητέρα του από την Philadelphia της Pennsylvania, ανησυχώντας για τον γιο της, αποφάσισε να δημοσιεύσει αγγελία στην οποία ζητάει από νεαρή ηλικίας 19-20 ετών, να συνευρεθεί με τον μοναχογιό της και να τον μυήσει στα μυστικά του έρωτα.
Ο στόχος της είναι να τον μετατρέψει σε cool κολεγιόπαιδο ("cool college kid" όπως γράφει).
"Ό,τι κι αν γίνει, μην τον ερωτευτείς, πρέπει να γνωρίσει κι άλλες γυναίκες στη ζωή του"
Όπως αναφέρει στην αγγελία της, η νεαρή που θα πάρει την παρθενιά του γιου της, "θα τον προσεγγίσει σε συναυλία, (εισιτήρια για την οποία θα έχει αγοράσει η μητέρα) και θα τον αποπλανήσει. Στη συνέχεια, θα πάρει την παρθενιά του και θα συνεχίσει να βγαίνει μαζί του αλλά λίγο μετά θα πρέπει να τον χωρίσει, έτσι ώστε να μπορέσει να γνωρίσει και άλλα κορίτσια".
Και σαν "έπαθλο", υπάρχουν και οικονομικά ανταλλάγματα σαφώς τα οποία βέβαια δεν ξεκαθαρίζονται εδώ.
Η αγγελία με τίτλο "Sugar Baby for my Son", αυτούσια παρακάτω:

Πηγή: Gawker

Οι κρυφές… αναζητήσεις του Google

Πολλές είναι οι εκπλήξεις που κρύβονται στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης του κόσμου. Από την αλλαγή διάταξης της οθόνης μέχρι κρυμμένα παιχνίδια μπορούν να σας αφήσουν έκπληκτους αν… νιώθετε τυχεροί.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε τις παρακάτω φράσεις ή λέξεις στο πεδίο αναζήτησης και στη συνέχεια να επιλέξετε «Αισθάνομαι τυχερός». Κάθε κόλπο παραπέμπει σε μία γνωστή σελίδα, η οποία είτε έχει φτιαχτεί από χρήστες είτε από την ίδια τη Google.
Σημειώνεται πως για να μπορέσετε να δείτε τα μυστικά του Google, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τις προβλέψεις αποτελεσμάτων από τις ρυθμίσεις της αναζήτησης…
Πηγαίνετε δηλαδή στις Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις αναζήτησης -> Προβλέψεις Google Instant και επιλέξτε «Να μην εμφανίζονται ποτέ αποτελέσματα instant». Έτσι θα μπορείτε να πατήσετε «Αισθάνομαι τυχερός» πριν φανούν τα πρώτα αποτελέσματα.
Perierga.gr - Οι κρυφές... αναζητήσεις του Google
Για το κρυμμένο παιχνίδι πληκτρολογήστε «Atari breakout»
Perierga.gr - Οι κρυφές... αναζητήσεις του Google
Πληκτρολογήστε «Underwater Google» για μια βόλτα στο… βυθό
Perierga.gr - Οι κρυφές... αναζητήσεις του Google
Πληκτρολογήστε «Google guitar» για να παίξετε κιθάρα
Perierga.gr - Οι κρυφές... αναζητήσεις του Google
Πληκτρολογήστε «Google terminal» για να πάτε… πίσω στο χρόνο
Perierga.gr - Οι κρυφές... αναζητήσεις του Google
Πληκτρολογήστε «Google sphere» για να γίνουν όλα μια σφαίρα
Perierga.gr - Οι κρυφές... αναζητήσεις του Google
Πληκτρολογήστε «elgoog» για να τα βλέπετε όλα ανάποδα
Πηγή:perierga.gr

Ο πλουσιότερος του κόσμου για λίγα λεπτά

Ένας Αμερικανός, είδε στον λογαριασμό του 92.233.720.368.547.800 δολάρια. Πριν προσγειωθεί στην πραγματικότητα, σκέφτηκε να αγοράσει την ομάδα μπέιζμπολ της Φιλαδέλφεια

Το όνομα του είναι  Chris Reynolds και για λίγη ώρα έγινε κατά λάθος ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Ο 56χρονος Αμερικανός έγινε Κροίσος χάρη σε ένα λάθος από την  PayPal.
Σύμφωνα με το gizmodo ανοίγοντας τον υπολογιστή του στο PayPal, τον οποίο χρησιμοποιεί για να αγοράζει και να πουλάει αντικείμενα στο eBay τον έπιασε... ζαλάδα από τα 17 ψηφία που αντίκρισε.
Η οθόνη του υπολογιστή του έγραφε  92.233.720.368.547.800 δολάρια δηλαδή περίπου 1300 φορές μεγαλύτερο από το παγκόσμιο ΑΕΠ
Ο 56χρονος αποφάσισε να κλείσει τον υπολογιστή του για να διαπιστώσει  αν έχει γίνει κάποιο λάθος. Όταν τον ξανάνοιξε δυστυχώς γι' αυτόν ένα τεράστιο μηδέν εμφανίστηκε στην οθόνη του.
"Είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο. Καταρχήν θα ξεπλήρωνα το εθνικό χρέος. Και μετά θα αγόραζα την ομάδα μπέιζμπολ της Φιλαδέλφεια, αν υπήρχε μία καλή προσφορά", δήλωσε ο για λίγο βαθύπλουτος άνδρας.
Πηγή:news247.gr

Κάνουν τον ιδρώτα πόσιμο νερό!

Μια πρωτοποριακή μηχανή που μετατρέπει την υγρασία από ιδρωμένα ρούχα σε πόσιμο νερό λειτουργεί δοκιμαστικά στη Σουηδία, σύμφωνα με το BBC.
Κάνουν τον ιδρώτα πόσιμο νερό!
Η μηχανή θερμαίνει και στύβει τα ρούχα για να «απομονώσει» τον ιδρώτα. Στη συνέχεια, η μηχανή επεξεργάζεται τον ατμό που παράγεται μέσα από μια ειδική μεμβράνη, διαχωρίζοντας και φιλτράροντας τα μόρια του νερού.
Από την περασμένη Δευτέρα, ο δημιουργός της μηχανής, Αντρέας Χάμαρ, ισχυρίζεται ότι περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι έχουν δοκιμάσει νερό από... ιδρώτα στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Όπως τονίζει ο ίδιος, το παραγόμενο ύδωρ είναι πιο καθαρό από το τοπικό νερό βρύσης.
«Η μηχανή κατακρατεί τον ατμό, αλλά αποβάλλει βακτήρια, άλατα καθώς και τις ίνες των ρούχων» εξηγεί ο Χάμαρ. «Κατά μέσο όρο, ένα ιδρωμένο φανελάκι, παράγει 10ml νερού» προσθέτει ο Χάμαρ.Η μηχανή κατασκευάστηκε με στόχο την προώθηση της εκστρατείας της UNICEF για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το γεγονός ότι 780 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό.
Πηγή:e-go.gr

Απέλυσε υπάλληλο γιατί ήταν σέξι και το δικαστήριο τον δικαίωσε!

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αϊόβα δικαίωσε ομόφωνα έναν οδοντίατρο για την απόλυση της βοηθού του επειδή ήταν "υπερβολικά ελκυστική".
Απέλυσε υπάλληλο γιατί ήταν σέξι και το δικαστήριο τον δικαίωσε!
Η Μελίσα Νέλσον, βοηθός οδοντιάτρου, προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας δικαίωση για την απόλυσή της με την αιτιολογία πως ήταν υπερβολικά ελκυστική, με αποτέλεσμα η γυναίκα του εργοδότη της να τη θεωρεί απειλή για τον γάμο τους.
Η υπόθεση εκδικάστηκε αρχικά τον Δεκέμβριο, όταν το δικαστήριο, αποτελούμενο μόνο από άνδρες δικαστές, έκρινε ότι ο δρ. Τζέιμς Νάιτ δεν λειτούργησε σεξιστικά όταν την απέλυσε επειδή την έβρισκε υπερβολικά σέξι και η γυναίκα του την θεωρούσε απειλή για τον γάμο τους.
Όπως υποστήριξε η απολύμένη βοηθός στο δικαστήριο, δεν θα είχε απολυθεί αν ήταν άνδρας και η δικηγόρος της, Πέιτζ Φίντλερ, υποστήριξε, ζητώντας και δεύτερη ακροαματική διαδικασία, ότι η δικαστική απόφαση συνιστά πλήγμα για την ισότητα των φύλων στον εργασιακό χώρο και ζήτησε επανεξέταση της υπόθεσης.
Ο Νάιτ προσέλαβε την Νέλσον το 1999 και σε πολλές περιπτώσεις κατά τον ενάμιση χρόνο πριν από την απόλυσή της, στις αρχές του 2010, της εξέφρασε παράπονα ότι τα ρούχα της ήταν υπερβολικά στενά, αποκαλυπτικά και προκλητικά, όπως αναφέρεται στην απόφαση. Ωστόσο, η ίδια αρνείται ότι ντυνόταν κατ' αυτό τον τρόπο.
Σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, ο Νέλσον και η Νάιτ ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν γραπτά μηνύματα το 2009, σχετικά με τη δουλειά αλλά και πιο προσωπικά. Όπως ισχυρίζεται μάλιστα η απολυμμένη βοηθός σε κάποια από αυτά ο κύριος Νάιτ, ξεπερνούσε τα όρια, στέλνοντάς της ερωτικά υπονοούμενα κι ερωτήσεις όπως για παράδειγμα κάθε πότε έρχεται σε οργασμό.
Στο τέλος του 2009, η σύζυγος του Νάιτ, Τζιν, πληροφορήθηκε ότι εκείνος αντάλλασσε μηνύματα με την Νέλσον όταν βρισκόταν σε διακοπές με τα παιδιά τους και επέμεινε να την απολύσει λέγοντας ότι συνιστά απειλή για τον γάμο τους.
Όταν την απέλυσε, ο Νάιτ της διάβασε ανακοίνωση η οποία ανέφερε ότι ως έναν βαθμό η σχέση τους προκαλούσε προβλήματα στις οικογένειες και των δύο.
Πηγή:e-go.gr

 

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Γαμήλιο γλέντι: Έπεσε ξύλο για ένα κομμάτι κοτόπουλο

Σε ρινγκ μετατράπηκε γαμήλιο γλέντι στη Βρετανία. Έφτασαν δέκα περιπολικά στη δεξίωση, μετά από καυγά για ασήμαντη αφορμή (Pics)

Γαμήλιο γλέντι για γέλια και για κλάματα αποδείχτηκε αυτό της 28χρονης Karyssa Smethurst και του 26χρονου Ben Smethurst.
Το ζευγάρι σίγουρα δεν είχε καν σκεφτεί ότι στο γαμήλιο γλέντι του θα έπεφτε ξύλο. Ναι και όμως η αδελφή της νύφης, η 29χρονη Krystel Coleman κατέληξε με σπασμένη μύτη και μαυρισμένα μάτια!
Όπως αναφέρει η Daily mail, όλα ξεκίνησαν όταν ο 53χρονος Curt Hughes, θείος της 29χρονης εξοργίστηκε που "χώθηκε" στο μπουφέ ο κουμπάρος του ζευγαριού ο οποίος ήθελε να πάρει ένα κομμάτι κοτόπουλο για τον γιο του.
Τότε τον χτύπησε, τόσο τον ίδιο όσο και τον αδελφό και πατέρα του γαμπρού, τον 30χρονο Danny Smethurst και τον 52χρονο Kevin Coleman.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έφτασαν στο ξενοδοχείο όπου γινόταν το γλέντι δέκα περιπολικά καθώς ο καβγάς εξαπλώθηκε και άρχισαν να τσακώνονται οι συγγενείς μεταξύ τους.
Στον καβγά ενεπλάκη και η μητέρα της νύφης, η 47χρονη Liza Coleman, η οποία βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα.

Ο 53χρονος Curt Hughes τσαντίστηκε με τον κουμπάρο που παρείσφρυσε και έσπρωχνε στην ουρά και άρχισε να βρίζει και να λέει πως ο γάμος είναι  σκ@τ@ και το φαΐ το ίδιο και πως δεν έπρεπε να είχε έρθει.
Τότε ο αδερφός του γαμπρού Danny τσαντίστηκε από τις προσβολές και ανταπέδωσε στις βρισιές ενώ και η μητέρα της νύφης επιχείρησε να ζητήσει τα ρέστα όπως και η αδελφή της νύφης η οποία απαίτησε να αφήσουν ήσυχη της μητέρα της με αποτέλεσμα να βρεθεί αναίσθητη στο πάτωμα αφού την χτύπησε ο Curt.
Τότε η νύφη, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της χρειάστηκε να μεταφέρει την αδελφή της στο νοσοκομείο.
Ο 53χρονος  συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση αφού πρώτα προσπάθησε να το σκάσει με ταξί για να μη συλληφθεί.
Πηγή:news247.gr