Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Βάζει μεγαλύτερο βαθμό στους φοιτητές που βγαίνουν ραντεβού

Λέκτορας πανεπιστημίου δίνει έξτρα βαθμούς στους φοιτητές που κανονίζουν να βγουν ραντεβού.
Βάζει μεγαλύτερο βαθμό στους φοιτητές που βγαίνουν ραντεβού
Η κυρία Κέρι Κρόνιν, λέκτορας του Boston College προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει τις κοινωνικές δεξιότητες των φοιτητών της, που όπως λέει έχει καταστρέψει το διαδίκτυο.
Όπως λέει η ίδια το ραντεβού και η κοινωνικοποίηση έχει εκλείψει πλέον στις πανεπιστημιουπόλεις κι αυτό διότι απαιτεί έκθεση, κάτι που οι φοιτητές έχοντας συνηθίσει στην ασφάλεια του διαδικτύου, φοβούνται.
Βέβαια, οι κανόνες ραντεβού της κυρίας Κρόνιγκ δεν επιτρέπουν ερωτική συνεύρεση, φιλί, ούτε καν αλκοόλ.
Πηγή:e-go.gr

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Οι επιστήμονες έφτιαξαν το πρώτο αντηλιακό που... πίνεται

Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου και ενυδατώνει. Εχει δείκτη προστασίας 30 και «δρα» για περίπου τρεις ώρες, εξουδετερώνοντας το 97% των ακτινών UVA και UVB.
Το αντηλιακό που πίνεται μένει να εγκριθεί επισήμως από τους εθνικούς οργανισμούς φαρμάκων. Εν τω μεταξύ ωστόσο, το προϊόν φέρεται να πωλείται κανονικά μέσω διαδικτύου
Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: μία για γρήγορο μαύρισμα και μία για πιο ματ αποτελέσματα. Κάνει ό,τι και κάθε άλλο αντηλιακό. Αλλά με μία διαφορά. Σε αντίθεση με κάθε άλλη αντηλιακή λοσιόν, το συγκεκριμένο προϊόν δεν απλώνεται στο δέρμα αλλά... πίνεται με το κουταλάκι διαλυμένο σε νερό.
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το πρώτο αντηλιακό που... πίνεται είναι πλέον γεγονός. Αποτελεί δημιούργημα της αμερικανικής εταιρείας «Osmosis Skincare». Φέρει την επωνυμία «Harmonized H20 UV Neutralizer» και πωλείται μέσω Διαδικτύου στην τιμή των 30 δολ. για κάθε 100 ml προϊόντος.
Ο χρήστης καλείται να πίνει 2 ml αντηλιακού, κατά προτίμηση μαζί με νερό (περίπου 60 ml), για κάθε 4 ώρες που περνάει εκτεθειμένος κάτω από τον ήλιο. Οσο για το αποτέλεσμα, το «Harmonized H20 UV Neutralizer» φέρεται, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, να δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα πάνω στο δέρμα που εξουδετερώνει το 97% των ακτινών UVA και UVB.
Εγκριση
Το εν λόγω προϊόν μένει βέβαια να εγκριθεί επισήμως από τους εθνικούς οργανισμούς φαρμάκων, πράγμα που καθ' όσον γνωρίζουμε ακόμη δεν έχει γίνει. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, αυτό φέρεται να πωλείται κανονικά μέσω Διαδικτύου.
Στο άκουσμα των παραπάνω, η φράση που έρχεται στο μυαλό είναι εκείνο το θρυλικό «Μην το πιείτε, λουστείτε». Η εν λόγω ατάκα προέρχεται από διαφήμιση για σαμπουάν με άρωμα μπίρας. Πρωτοπροβλήθηκε τη δεκαετία του 1980 και άφησε εποχή.
Ωστόσο, εάν μεταφερόταν στο παρόν, μάλλον θα έπρεπε να αντιστραφεί. Κι αυτό διότι εδώ και αρκετά χρόνια έχει αρχίσει να δημιουργείται στη Δύση μία νέα αγορά... πόσιμων καλλυντικών («drinkable cosmestics», «nutricosmetics» ή «beauty drinks»). Ο λόγος για μία σειρά από προϊόντα προς βρώσιν ή πόσιν, τα οποία περιέχουν ουσίες ευεργετικές για το δέρμα (αντιοξειδωτικά, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, ωμέγα-3 λιπαρά, καροτενοειδή κ.ά.) και πωλούνται στη θέση που είχαν άλλοτε οι κάθε λογής αντιγηραντικές κρέμες.
Η εταιρεία «Imedeen» κυκλοφορεί για παράδειγμα ήδη στο εμπόριο κάψουλες που «υπόσχονται ασφαλές μαύρισμα και ακίνδυνη έκθεση στον ήλιο».
Αναλυτές
Οι αναλυτές, μάλιστα, προβλέπουν πως η αξία της παγκόσμιας αγοράς των επονομαζόμενων «nutricosmetics» θα έχει ξεπεράσει τα 4,2 δισ. δολ. έως το 2017. Δεν είναι τυχαίο πως εταιρείες-κολοσσοί, όπως για παράδειγμα η Coca-Cola και η Nestle, έχουν ήδη σπεύσει να δοκιμάσουν την τύχη τους στον χώρο των καλούμενων «beauty drinks».
Συγκεκριμένα η Coca-Cola έχει λανσάρει σε συνεργασία με τη φαρμακευτική «Sanofi» τη σειρά αναψυκτικών «Beautific Oenobiol», ενώ η ανταγωνίστρια Nestle είχε στο παρελθόν κυκλοφορήσει το δικό της «θαυματουργό» ποτό με την ονομασία «Glowelle» (το οποίο, ωστόσο, δεν σημείωσε την επιθυμητή εμπορική επιτυχία και αποσύρθηκε από την παραγωγή).
Πηγή:e-go.gr

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Το κουίζ που κάνουν όλοι στο διαδίκτυο: Δες ποιο βίντατζ κόμμα σε εκφράζει [ΤΕΣΤ]

Το κουίζ που κάνουν όλοι στο διαδίκτυο: Δες ποιο βίντατζ κόμμα σε εκφράζει [ΤΕΣΤ]
Απαντήστε με ειλικρίνεια στις διασκεδαστικές ερωτήσεις και δείτε ποιό κόμμα από το πρόσφατο παρελθόν σας εκφράζει: Το ΚΚΕ Εσωτερικού; Μήπως η Πολιτική Άνοιξη; Το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών του Αβραμόπουλου;

Η διαδικασία είναι διασκεδαστική, οι ερωτήσεις απλές και έξυπνες, ενώ τα αποτελέσματα προκαλούν συχνά γέλια και πειράγματα. Πάντως κάποιοι, ντρέπονται να αποκαλύψουν το αποτέλεσμα...

Μπείτε  ΕΔΩ και κάντε το τεστ

Πηγή: iefimerida.gr

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Βρετανία: Έδειρε τον… εαυτό του για να αποφύγει το αλκοτέστ!

Βρετανία: Έδειρε τον… εαυτό του για να αποφύγει το αλκοτέστ!
Και τα κατάφερε! Για μεθυσμένος πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε – αν και αχρείαστα… βίαιος – ο τρόπος που σκαρφίστηκε αυτός ο οδηγός για να αποφύγει το αλκοτέστ, ήταν ιδιαίτερα ευφάνταστος και πρωτότυπος!
Εκτός βέβαια και αν είχε… προηγούμενα με την πάρτη του και το αλκοόλ τα έβγαλε από μέσα του! Ο 26 ετών Steven Andrews, λοιπόν, αφού πρώτα είχε αντικαταστήσει το αίμα στο σώμα του με αλκοόλ, οδηγούσε ανέμελος κάπου στο Μάνσφιλντ, όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο.
Και μπορεί το μηχάνημα του αλκοτέστ να χτύπαγε… κόκκινο και μόνο που τους μίλησε, ωστόσο έπρεπε να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Και σε αυτό φαίνεται ότι πόνταρε ο Βρετανός, ο οποίος άρχισε να χτυπάει τον εαυτό του με πρωτοφανή βιαιότητα! Οι αστυνομικοί δεν είχαν άλλη λύση από το να τον πάνε... βόλτα στο τμήμα, όπου εκεί συνέχισε την παράστασή του, χτυπώντας το κεφάλι του σε πόρτες και τοίχους! Τόσο που ήταν αδύνατο πλέον να υποβληθεί σε αλκοτέστ!
Η… αυτοχειροδικία ωστόσο του Andrews, ο οποίος στο δικαστήριο υποστήριξε πως η κατάσταση του οφειλόταν σε μια φωτογραφία που του έστειλε η πρώην με τον… νυν, δεν τον γλίτωσε από τα χειρότερα, καθώς του απαγορεύτηκε η οδήγηση για 3 χρόνια, μπαίνοντας και σε καθεστώς... επιτήρησης!
Πηγή:newsbomb.gr

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Πινακίδα στις ΗΠΑ «προειδοποιούσε» τους οδηγούς για επίθεση Γκοτζίλα

Πινακίδα στις ΗΠΑ «προειδοποιούσε» τους οδηγούς για επίθεση Γκοτζίλα
Σαν Φρανσίσκο
Κάποιος φαρσέρ αποφάσισε να παίξει με τα νεύρα των οδηγών στην περιοχή Μπέι Άρεα του Σαν Φρανσίσκο. Αφού «πείραξε» φωτεινό πίνακα, άλλαξε το μήνυμά του, έτσι ώστε να προειδοποιεί για επίθεση του γνωστού -ιαπωνικής προέλευσης- τέρατος Γκοτζίλα.


«Επίθεση Γκοτζίλα! Γυρίστε πίσω!» έγραφε η πινακίδα στη λεωφόρο Βαν Νες. Αργότερα το σωστό μήνυμα επανήλθε.

Φήμες ήθελαν τη φάρσα να αποτελεί διαφημιστικό κόλπο για τη νέα ταινία Godzilla που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στις αίθουσες και στην οποία το Σαν Φρανσίσκο να δέχεται επίθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φαρσέρ πειράζουν φωτεινές πινακίδες δρόμου, αλλάζοντας το μήνυμά τους για να προειδοποιήσουν για έλευση ζόμπι και άλλων κατασκευασμένων κινδύνων.
Πηγή:in.gr

Γιατί ένας Αμερικανός μήνυσε τους πάντες, ζητώντας την πιο τρελή αποζημίωση- Ποσό με 36 ψηφία

Γιατί ένας Αμερικανός μήνυσε τους πάντες, ζητώντας την πιο τρελή αποζημίωση- Ποσ
Είναι γνωστή η «αδυναμία» που έχουν οι Αμερικανοί στις μηνύσεις, αφού συνηθίζουν να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για τους πιο απίθανους λόγους. Ομως ένας Νεοϋορκέζος έγραψε ιστορία και τους ξεπέρασε όλους. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μήνυσε τους πάντες, ζητώντας αποζημίωση με το αστρονομικό ποσό 36 ψηφίων.

Πίσω από αυτή τη μήνυση είναι ο Αντον Πουρίσιμα. Ο 62χρονος έκανε μήνυση στο δήμο της Νέας Υόρκης, δύο τοπικά νοσοκομεία, ένα πανεπιστήμιο, το αεροδρόμιο, ένα φούρνο, μία ιδιοκτήτρια σκύλου και πολλούς ακόμη. Τι ζητά; Μόλις 2.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 δολάρια! Δηλαδή, περισσότερα χρήματα από όσα υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη.

Ο άνδρας, κατηγορεί τους πάντες για μία ατελείωτη λίστα, από παραβίαση δικαιωμάτων μέχρι τραυματισμό, ρατσισμό, παρενόχληση, απάτη, απόπειρα δολοφονίας και συνωμοσία. Ολα αυτά, για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί ένας σκύλος που- σύμφωνα με τον Πουρίσιμα είχε λύσσα- του δάγκωσε το δάχτυλο του χεριού του σε ένα λεωφορείο. Στις 22 σελίδες που είναι συνολικά η μήνυσή του εξηγεί, προφανώς ιδιαίτερα αναλυτικά, ότι κανένα ποσό δεν θα είναι αρκετό για να τον αποζημιώσει, αλλά παρόλα αυτά ζητά την παραπάνω μυθική αμοιβή για να ξεχάσει τα όσα του συνέβησαν.

Ο Πουρίσιμα έχει προϊστορία πάντως στις περίεργες μηνύσεις, μια και στο παρελθόν έχει κινηθεί δικαστικά κατά της Κίνας, αλλά και μεγάλων τραπεζών.


Πηγή: iefimerida.gr

Τα απίστευτα και όμως αληθινά των σημερινών εκλογών

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα στη σημερινή εκλογική διαδικασία που γενικώς εξελίσσεται ομαλά, αν και σε πολλά εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια χρειάστηκε είτε ο ορισμός αναπληρωματικών μελών εφορευτικών επιτροπών, είτε μικρή καθυστέρηση λόγω εργασιών ή μη εμφάνισης δικαστικών αντιπροσώπων.
Τα απίστευτα και όμως αληθινά των σημερινών εκλογών
Σε εκλογικό κέντρο της Έδεσσας δεν εμφανίστηκε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής και έτσι επιστρατεύτηκε περιπολικό της αστυνομίας προκειμένου να μεταφέρει τα αναπληρωματικά μέλη από τα σπίτια τους για να ξεκινήσει η διαδικασία.
Στο δήμο Σερρών ένας υποψήφιος έγραψε το όνομά του λάθος στα ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα αυτά να καταστούν άκυρα. Συγκεκριμένα αντί να γράψει πρώτα το επίθετο όπως προβλέπεται έγραψε πρώτα το όνομα.

Στη Θεσσαλονίκη, σε εκλογικό κέντρο της οδού Κριεζώτου διεξάγονταν οικοδομικές εργασίες και έτσι χρειάστηκε να δοθούν οδηγίες από τον αντιπεριφερειάρχη προκειμένου οι εκλογείς να ψηφίσουν σε άλλο συγκρότημα.

Σε εκλογικά τμήματα στην Ξάνθη, την Ηλεία και την Πάτρα υπήρχαν μικροκαθυστερήσεις λόγω μη προσέλευσης της εφορευτικής επιτροπής ενώ στην Κρήτη δεν εμφανίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι σε δυο εκλογικά κέντρα στα Χανιά και το Ηράκλειο με την διαδικασία να ξεκινάει μετά τον ορισμό αναπληρωτών.

Στη Νεάπολη Συκεών έλειπαν σφραγίδες από εκλογικά κέντρα, ενώ ήδη νίκησαν χωρίς αντίπαλο οι δήμαρχοι Τήλου, Λειψών, Αγράφων και Σφακίων.
Πηγή:e-go.gr

Περίεργες θεραπείες για το hangover από όλο τον κόσμο

Περίεργες θεραπείες για το hangover από όλο τον κόσμο
Αφήστε τις συνταγές που λένε να πιείτε πολύ νερό.
Εδώ έχουμε το real thing. Αν και αμφιβάλουμε πως μπορείτε να τα δοκιμάσετε... Πώς λοιπόν καταπολεμούν το hangover σε όλο τον κόσμο; Τρώνε και πίνουν τα παρακάτω αηδιαστικά κατασκευάσματα:
Ουγγαρία: Μπράντι με... περιττώματα σπουργιτιού.
Αμερική: Ντοματοχυμός με ένα ωμό αυγό, μία κουταλιά Worcesteshire σως, αλάτι, πιπέρι και δύο δόσεις ταμπάσκο.
Νέα Ζηλανδία: Πίτα με κιμά και κρεμμύδι, συνοδευόμενο από σοκολατούχο γάλα.
Μογγολία: Ντοματοχυμός με βολβούς ματιών αρνιού.
Σκωτία: Λουκάνικο, το οποίο εχει στη συνταγή του ένα ανθρακούχο ποτό από πορτοκάλι.
Περού: Χυμός λάιμ, χυμός λεμονιού, ζωμός ψαριού, περιττώματα ψαριού, σκόρδο και τζίντζερ.
Ναμίμπια: Κρέμα, μαύρο ρούμι, κρέμα λικέρ από ρούμι και πλήρες γάλα βουβαλιού.

Πηγή:e-go.gr

Ο άνδρας που τον απέρριψαν 5000 γυναίκες

Ούτε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης βρήκε λύση ένας 34χρονος Σέρβος. Έστειλε μηνύματα και εισέπραξε χιλιάδες αρνήσεις


Προσπάθησε να βρει την αγάπη μέσω Facebook και έφαγε 5000 "χυλόπιτες". Ο λόγος για τον 34χρονο Σέρβο Predrag Jovanovic ο οποίος δεν κατάφερνε να βρει κοπέλα για σχέση με αποτέλεσμα να στείλει μηνύματα σε άγνωστες ζητώντας να κάνουν ερωτική σχέση.
Ο απελπισμένος νέος που στράφηκε στο Facebook για να βρει την αδελφή ψυχή του παραδέχεται πως είναι ντροπαλός και η αποστολή «απρόσωπων» μηνυμάτων ήταν πολύ πιο εύκολη για εκείνον.
«Το Facebook φαίνεται να είναι ο τέλειος τρόπος να πλασάρεις τον εαυτό σου στα κορίτσια. Δυστυχώς δεν δούλεψε όπως το είχα σχεδιάσει», ανέφερε.
Ο 34χρονος Predrag Jovanovic, ο οποίος ζει σε ένα μικρό χωριό λίγο έξω από την πρωτεύουσα, δήλωσε πως είναι αρκετά δύσκολο να βρει τον έρωτά του καθώς "Δεν υπάρχει καμία ελεύθερη  κοπέλα, μόνο παντρεμένες και γιαγιάδες έχει εκεί".
Αυτό που στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι μόνο 15 από τις κοπέλες απάντησαν αρνητικά ενώ οι υπόλοιπες δεν ασχολήθηκαν μαζί του "Και οι 15 αρνήθηκαν να γίνουν το κορίτσι μου ευγενικά, ενώ οι υπόλοιπες απλά με αγνόησαν. Να σε αγνοούν. Αυτό είναι το χειρότερο από όλα", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ανησυχεί ιδιαίτερα μήπως κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ απόρριψης στο Facebook και μπει σε βιβλίο.
Πηγή:news247.gr

Τι σημαίνουν οι φράσεις "θα το ρίξω δαγκωτό" και "τον μαύρισαν";

Πώς προέκυψαν οι γνωστές σε όλους μας εκφράσεις.



Η λέξη ψήφος, αρχικά, προσδιόριζε τη μικρή λεία πέτρα (απ εδώ και το ψηφιδωτό) την οποία χρησιμοποιούσαν για την καταμέτρηση εκλογικών προτιμήσεων.
Τα πρώτα ψηφοδέλτια χρησιμοποιήθηκαν στις Δημοτικές εκλογές του 1914. Μέχρι τότε σε κάθε εκλογικό τμήμα υπήρχαν τόσες κάλπες όσοι υποψήφιοι.
Η κάθε κάλπη χωριζόταν εσωτερικά σε δύο μέρη που αντιστοιχούσαν, εξωτερικά, σε δύο χρώματα, το άσπρο (θετική ψήφος) και το μαύρο (αρνητική ψήφος). Από εδώ και η φράση "τον μαύρισαν".
Ο ψηφοφόρος έπρεπε να περάσει απ΄ όλες τις κάλπες και να πάρει από τον κάθε υπάλληλο, που στεκόταν μπροστά από κάθε κάλπη, το σφαιρίδιο.
Ο κάθε υπάλληλος φώναζε δυνατά το όνομα του υποψήφιου. Ο ψηφοφόρος καταψήφιζε ρίχνοντας σε όλες τις κάλπες την ψήφο στο μαύρο τμήμα, ενώ , μόνο, σε μία έριχνε το σφαιρίδιο στη λευκή.
Για να γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό των "δικών τους" και να αποφύγουν λαθροχειρίες η θετική ψήφος ήταν, συνήθως, δαγκωμένη, για να αναγνωρίζεται στην καταμέτρηση. Από εδώ και η φράση "θα το ρίξω δαγκωτό".
Πηγή: 24grammata.com