Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα Ρεκόρ Γκίνες!

Ο Ashrita Furman γεννήθηκε το 1954, το ίδιο έτος που κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Αυτό ήταν το κάρμα του, η μοίρα του, όπως λέει και ο ίδιος. Ως παιδί γοητευόταν από όλα τα ρεκόρ που διάβαζε και ονειρευόταν κάποτε να δει και το όνομά του να φιγουράρει εκεί μέσα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ του με τον αθλητισμό και έτσι πίστευε ότι ποτέ δεν θα πετύχαινε ένα αξιοπρόσεκτο ρεκόρ.
perierga.gr - Ο άνθρωπος με τα περισσότερα Ρεκόρ Γκίνες!
Κι όμως το 1978 με λίγη μόνο εκπαίδευση πήρε μέρος στην 24ωρη ποδηλατοδρομία στο Central Park και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Αυτή ήταν η αρχή μιας σειράς απίθανων ρεκόρ που έφτασαν τα 148 μέχρι σήμερα. Από το κόψιμο μήλων στον αέρα με σπαθί και ο χορός με το μεγαλύτερο χούλα χουπ στον κόσμο μέχρι την ανάβαση στο Μάτσου Πίτσου σε ξυλοπόδαρα, που αναμένεται οσονούπω. Δείτε το βίντεο…

Πηγή:perierga.gr

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Lada ξεφτίλισε Porche στην Αττική Οδό - Η προσπέραση που σαρώνει στο Διαδίκτυο [βίντεο]

Lada ξεφτίλισε Porche στην Αττική Οδό - Η προσπέραση που σαρώνει στο Διαδίκτυο [βίντεο]
Και την κόντρα από μόνη της, ανάμεσα στο Lada και την Porche, να έβλεπε κανείς θα απορρούσε. Είναι λοιπόν να απορεί κανείς πώς μπορεί να αντιδράσει κάποιος όταν βλέπει στην κόντρα αυτή ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα να βγαίνει νικητής το Lada.
To πρωτοφανές... περιστατικό συνέβη στην Αττική Οδό και κατενγράφη με κάμερα μέσα από το Lada. Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στο Διαδίκτυο και το σχετικό βίντεο.
Πάντως, σύμφωνα με το autoblog.gr, το Lada «φορά» τον κινητήρα ενός Nissan Silvia S14 (240 SX) απόδοσης 450+ ίππων.
Πηγή:  iefimerida.gr  

Η πιο καταζητούμενη ...καρέκλα -Γιατί το FBI αναζητά μια ασπρόμαυρη πολυθρόνα [εικόνα]

Με μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του, το FBI ζητά τη βοήθεια του κοινού προκειμένου να συλλάβει έναν απαγωγέα παιδιού που το Ομοσπονδιακό Γραφείο έχει «βαπτιστεί» John Doe 27. Μάλιστα, η αστυνομία έχει στη διάθεσή της και ένα βίντεο που δείχνει τον ύποπτο να έχει σεξουαλικές σχέσεις με ένα ανήλικο παιδί, χωρίς ωστόσο οι αρχές να γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη ή το μέρος όπου συντελείτε το ειδεχθές αυτό έγκλημα.
Εχουν, όμως, στη διάθεσή τους ένα αποδεικτικό στοιχείο: τη συγκεκριμένη πολυθρόνα που κατά πιθανότητα ανήκει στον δράστη.
Ως εκ τούτου, το FBI έχει αναρτήσει μια φωτογραφία στην επίσημη σελίδα του στο διαδίκτυο, με την ασπρόμαυρη αυτή καρέκλα, η οποία φαίνεται να προέρχεται από το σπίτι όπου ο «John Doe 27» υποτίθεται ότι συμμετείχε σε σεξουαλική δραστηριότητα με κάποιο νεαρό αγόρι. «Αναγνωρίζετε αυτή την πολυθρόνα» αναφέρει το FBI στη λεζάντα της φωτογραφίας.



Πηγή:iefimerida.gr

Unsicht-Bar: Εμπειρία φαγητού στο απόλυτο σκοτάδι!

Μια εμπειρία φαγητού στο απόλυτο σκοτάδι υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του το νεόκοπο «Unsicht-Bar» στο Βερολίνο, το οποίο συγκαταλέγεται στα πιο παράδοξα εστιατόρια του κόσμου. Η εμπειρία ξεκινά από την είσοδο ακόμα, όπου οι επισκέπτες πρέπει να αφήσουν κινητά, φωτογραφικές μηχανές και γενικά οτιδήποτα θα μπορούσε να τους προσφέρει έστω και λίγο φως στο… σκοτάδι που πρόκειται να δειπνήσουν. Ένας εκπαιδευμένος μετρ οδηγεί τον κόσμο στα τραπέζια, ενώ τριγύρω επισκρατεί σκότος και το μόνο που ακούγεται είναι ο θόρυβος των μαχαιροπίρουνων αλλά και οι ψίθυροι των επισκεπτών.
perierga.gr - Unsicht-Bar: Εμπειρία φαγητού στο απόλυτο σκοτάδι!
Πρόκειται για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που σκοπό έχει να κορυφώσει όλες τις αισθήσεις. Και μπορεί τα μάτια στην αρχή να ψάχνουν μανιωδώς για το παραμικρό ίχνος φωτός, τελικά όμως όλοι παραδίνονται στη βοήθεια των σερβιτόρων τόσο στην παραγγελία όσο και στο φαγητό. Παρόμοιο εστιατόριο υπάρχει και στο Λονδίνο όπου όσοι εργάζονται εκεί είναι τυφλοί, ενώ αποτελεί must ανάμεσα στα άτομα που έχουν προβλήματα όρασης. Στο Βερολίνο, ωστόσο, το concept του »Unsicht-Bar» αφορά σε όσους επιθυμούν να εστιάσουν στο φαγητό και μόνο σε αυτό αλλά και σε εκείνους που θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

perierga.gr - Unsicht-Bar: Εμπειρία φαγητού στο απόλυτο σκοτάδι!
Πηγή:perierga.gr

«Χαμένος παράδεισος» ανακαλύφθηκε από τo Google Earth!

Ένα παρθένο βουνό στην καρδιά της Μοζαμβίκης, μια ορεινή ζούγκλα που φιλοξενεί πολυάριθμα νέα είδη, φαίνεται ότι θα παρέμενε άγνωστο στους επιστήμονες αν δεν υπήρχε το Google Earth. To Όρος Μάμπου, ύψους 1.700 μέτρων, ορθώνεται πάνω από τη σαβάνα της Μοζαμβίκης και καλύπτεται από ένα δάσος το οποίο εκτιμάται ότι είναι το μεγαλύτερο υγρό τροπικό δάσος μεσαίου υψομέτρου σε ολόκληρη τη νότια Αφρική. Η βρετανική εφημερίδα The Guardian δημοσιεύει τώρα άρθρο για το ιστορικό της ασυνήθιστης ανακάλυψης. Το βουνό ήταν βέβαια γνωστό στους ντόπιους, οι επιστήμονες όμως αγνοούσαν την ύπαρξή του μέχρι το 2005.
perierga.gr - «Χαμένος παράδεισος» στη Μοζαμβίκη ανακαλύφθηκε χάρη στo Google Earth!
Αυτό άλλαξε όταν ο Τζούλιαν Μπέιλις, βιολόγος στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους του Κιού, έξω από το Λονδίνο, αναζήτησε στους χάρτες της Google άγνωστες περιοχές υψηλής βιοποικιλότητας στην Αφρική. Και βρήκε ακριβώς αυτό που έψαχνε. Οι έρευνες που ακολούθησαν έδειξαν ότι το Όρος Μάμπου δεν υπήρχε πουθενά στη βιβλιογραφία και παρέμενε αχαρτογράφητο και ανεξερεύνητο. Επιπλέον, ο εμφύλιος πόλεμος που σάρωσε τη Μοζαμβίκη από το 1977 έως το 1992 βοήθησε να μείνει απομονωμένη αυτή η περιοχή.

Τον Οκτώβριο του 2008, ο Μπέιλις και μια διεθνής ομάδα 28 επιστημόνων έφτασαν στη Μοζαμβίκη για την πρώτη αποστολή εξερεύνησης. Οι ερευνητές συνέλεξαν 500 είδη φυτών και 126 δείγματα ζώων, μεταξύ των οποίων ένα νέο είδος χαμαιλέοντα, τρία νέα είδη φιδιών, τέσσερα νέα είδη πεταλούδων, ένα νέο καβούρι και πέντε νέα φυτά. «Πολύς κόσμος πιστεύει ότι δεν έχει μείνει πια τίποτα στον κόσμο να ανακαλυφθεί» σχολίασε ο Δρ Μπέιλις. «Υπάρχουν όμως νέα είδη που περιμένουν να ανακαλυφθούν, χαμένοι κόσμοι που μένει να βρούμε». Ο ερευνητές παρουσιάζει τη μεγάλη ανακάλυψη στο παραπάνω βίντεο που έχει αναρτηθεί στο YouTube.
πηγή: in.gr

Το νερό μάς κάνει πιο έξυπνους!

Το νερό μάς κάνει πιο έξυπνους!
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου East London, το νερό δεν μας ξεδιψά μόνο, αλλά και τονώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου μας.
Η έρευνα έδειξε πως όσα άτομα ήπιαν περίπου 3 φλιτζάνια νερό πριν κάνουν τα τεστ της έρευνας, απέδωσαν καλύτερα απ' ότι όσοι δεν ήπιαν! Κι αυτό γιατί, όπως αποκάλυψαν, η δίψα μάς αποσυντονίζει.
Η δίψα μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από τη δραστηριότητα που κάνουμε, μειώνοντας το χρόνο αντίδρασης.
«Είναι πιθανό οι οργανικές λειτουργίες (που σχετίζονται με τη λήψη ή μη νερού) να επηρεάζουν την απόδοση σε διαφορετικές εργασίες, με διαφορετικούς τρόπους», αναφέρει σε άρθρο της στην επιθεώρηση «LiveScience» η επικεφαλής της έρευνας.
Την έρευνα αυτή επιβεβαιώνει και προγενέστερη έρευνα, που έδειξε πως η κατανάλωση νερού μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη στα παιδιά, αναφέρει το περιοδικό.
Πηγή:e-radio.gr

Πώς σφήνωσε μια Ferrari στα Ζαγοροχώρια (video)

Δεν τη γρατζούνισε, αλλά την έκαψε...
Πώς σφήνωσε μια Ferrari στα Ζαγοροχώρια (video)

Το απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και... όχι άδικα! Όπως διαβάζουμε στο ipeirotika.gr, η Ferrari χρειάστηκε 20 λεπτά για να διανύσει 200 μέτρα μέσα στα σοκάκια του χωριού Κουκούλι στα Ζαγοροχώρια.
Το αυτοκίνητο παραλίγο να σφηνώσει, ενώ όπως θα δείτε στο βίντεο, ο οδηγός χρειάστηκε βοήθεια για να καταφέρει να βγει από τα σοκάκια χωρίς να προκαλέσει ζημιά στο πανάκριβο αυτοκίνητο!
 

Πηγή:e-radio.gr

Τεστ DNA: Η στιγμή που ρατσιστής μαθαίνει live ότι είναι 14% Αφρικανός

Τεστ DNA: Η στιγμή που ρατσιστής μαθαίνει live ότι είναι 14% Αφρικανός (video)
Τεράστιο σοκ υπέστη ένας άντρας, όταν σε τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε αποδείχτηκε πως στο σώμα του ρέει αφρικανικό αίμα.
Ο Craig Cobb, που θέλει να εκδιώξει τους Αφροαμερικανούς από μία μικρή κοινότητα στη Βόρεια Ντακότα, ανακάλυψε πως έχει πολλά κοινά μαζί τους...
Σύμφωνα με τον Independent, ο Cobb έχει γίνει γνωστός στις ΗΠΑ εξαιτίας της προσπάθειάς του να μετατρέψει το Leith σε μία πόλη λευκών. Μάλιστα φέρεται να είχε παρενοχλήσει ζευγάρι μίας λευκής κοπέλας και ενός Αφροαμερικανού, αφήνοντας στην πόρτα τους σημειώματα που έλεγαν «γιατί παντρεύτηκες τον νέγρο;».
Το μεγαλύτερο νεοναζιστικό κόμμα των ΗΠΑ (το Εθνικό Σοσιαλιστικό Κίνημα των ΗΠΑ) επιθυμεί να πάρει τον έλεγχο του δημοτικού συμβουλίου του Leith, ενώ ο ίδιος ο Cobb έχει αρχίσει και αγοράζει εγκαταλειμμένα ακίνητα, προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί νεοναζί.
Το τεστ DNA όμως σε εκπομπή στην οποία πήρε μέρος έδειξε πως στις φλέβες του κυλά κατά 14% αφρικανικό αίμα.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα του τεστ, ο ίδιος τα απέρριψε!
Πηγή:e-radio.gr

Έγκλημα στο εξής το post γυμνών φωτογραφιών των πρώην μας

Οι νομοθέτες του Γουισκόνσιν ψήφισαν νομοσχέδιο ώστε να καθοριστεί ως έγκλημα η δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών από πρώην συντρόφους.
Έγκλημα στο εξής το post γυμνών φωτογραφιών των πρώην μας
Οι νομοθέτες του Γουισκόνσιν προσπαθούν να συμβαδίσουν με τους γρήγορους ρυθμούς της τεχνολογίας.
Έτσι, σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο, με το οποίο καθίσταται έγκλημα η δημοσίευση στο ίντερνετ γυμνών φωτογραφιών από πρώην συντρόφους.
Αυτή η πρακτική αποτελεί ένα μέσο εκδίκησης που πλέον έχει γίνει μόδα ανάμεσα στα ζευγάρια που χωρίζουν και που όσο ήταν μαζί διατηρούσαν υλικό από τις σεξουαλικές τους περιπέτειες.
Τώρα όμως η δημοσίευση αυτού του υλικού χωρίς την άδεια του «πρωταγωνιστή» τιμωρείται με πρόστιμο έως και 10.000 δολαρίων και εννέα χρόνων φυλάκισης.
Πηγή:pathfinder.gr

Πόνταρε το σπίτι του στην Άρσεναλ και έμεινε στο δρόμο

Ένα απίστευτο στοίχημα, όπου ο ένας πόνταρε το σπίτι του και ο άλλος τη σύζυγο και το αυτοκίνητο του!
Πόνταρε το σπίτι του στην Άρσεναλ και έμεινε στο δρόμο
Η εφημερίδα Observer της Ουγκάντα έφερε στο φως μία απίστευτη ιστορία στοιχηματισμού μεταξύ δύο εθισμένων τζογαδόρων στην περιοχή Ιγκάνγκα στα ανατολικά της χώρας.
Ο Χένρι Νταμπασάνι, οπαδός της Άρσεναλ και ο Ρασίντ Γίγκα, οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έβαλαν ένα στοίχημα στο μεγάλο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ, που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.
Υπογράφοντας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, ενώπιον μαρτύρων, ο Νταμπασάνι πόνταρε το σπίτι του στη νίκη των «Κανονιέρηδων». Από την πλευρά του, ο Γίγκα στοιχημάτισε τη μία εκ των τριών συζύγων του και το καινούριο αυτοκίνητο του στη νίκη των «Κόκκινων Διαβόλων».
Όπως είναι γνωστό, η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ και το ντέρμπι στο «Θέατρο των Ονείρων» έγινε …εφιάλτης για τον Νταμπασάνι, ο οποίος λιποθύμησε στο τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ουγκάντας, οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν τη Δευτέρα στο σπίτι του και πέταξαν στο δρόμο την οικογένεια.

Ευχαρίστησαν τους διαρρήκτες του σπιτιού τους

Ευχαριστήρια επιστολή έγραψε μία 36χρονη γυναίκα στους... διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι της, στον Νόρθάμπτον της Βρετανίας, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη που δεν είχε «ιδιαίτερα ακριβά γούστα»...
φωτογραφία: BBC (screenshot)
Συγκεκριμένα η Κέιτ Μπάρετ ανέφερε στην επιστολή που κόλλησε στο πίσω μέρος της πόρτας του σπιτιού της, ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Νταν Όουενς «απογοητεύτηκαν» που οι κλέφτες αγνόησαν τις συλλογές με τα VHS βίντεο και τις κασέτες!
Κόλλησε το γράμμα στο πίσω μέρος της πόρτας του σπιτιού όπου διαμένει με τον Όουενς στο Νορθάμπτον.
Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους την Κυριακή σπάζοντας την πόρτα, ενώ το ζευγάρι απουσίαζε για το σαββατοκύριακο.
Τι έγραφε η επιστολή
Αγαπητοί διαρρήκτες,
σας ευχαριστούμε που εισβάλατε στο σπίτι και μας συγχωρείτε που δεν είχαμε κάτι περισσότερο να πάρετε. Οπως γνωτίζετε, δεν έχουμε ιδιαίτερα ακριβά γούστα, οπότε δεν χρειάζεται να ξανάρθετε, εκτός αν θέλετε να πάρετε την συλλογή των VHS βίντεο και τις κασέτες. Ο Νταν είναι απογοητευμένος που δεν τα πήρατε την πρώτη φορά.
Εάν τα θέλετε, απλά χτυπήστε την μπροστινή πόρτα και ζητήστε τα, δεν χρειάζεται να σπάσετε κι άλλη πόρτα γιατί έχει πολλή δουλειά ο καθαρισμός όλων των τζαμιών.
Σας ευχαριστούμε για όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα, θα τα εκτιμήσουμε δεόντως
Με πολλή αγάπη
Κέιτ και Νταν xxx
Πηγή:e-go.gr

Πόσο ζυγίζει το ίντερνετ; Αυτό κι άλλα 43 περίεργα του κόσμου

Το ξέρατε ότι οι γυναίκες ξοδεύουν 16 μήνες της ζωής τους κλαίγοντας; Ή πως το «Yesterday» των Beatles αρχικά είχε τον τίτλο Ομελέτα»; Αυτά είναι μερικά από τα πιο περίεργα γεγονότα που θα σας κάνουν να απορήσετε και που κατέγραψε η ομάδα QI στο νέο τους βιβλίο.
Πόσο ζυγίζει το ίντερνετ; Αυτό κι άλλα 43 περίεργα του κόσμου
Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου τους «1.227 QI Facts to blow your socks off» η Telegraph παρουσιάζει ορισμένα από τα καλύτερα:
Ολόκληρο το ίντερνετ ζυγίζει λιγότερο από έναν κόκκο άμμου.
  • Ο κωδικός κλήσης από την Αγγλία στη Ρωσία είναι το 007.
  • Το πρώτο ιδιωτικό γραφείο ντετέκτιβ ξεκίνησε από έναν εγκληματία.
  • Όλα τα βουνά στο φεγγάρι του Κρόνου, τον Τιτάνα, έχουν πάρει το όνομά τους από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.
  • Οι γυναίκες φαίνονται μεγαλύτερες στις 3.30μ.μ. κάθε Τετάρτη.
  • Η Αγκάθα Κρίστι ήταν δεινή σέρφερ.
  • Υπάρχει αρκετός άνθρακας στον οργανισμό του κάθε ανθρώπου για την κατασκευή 9.000 μολυβιών.
  • Οι Αμερικανοί τρώνε 10 δισεκατομμύρια ντόνατς το χρόνο.
  • Το speed dating ήταν το πνευματικό παιδί ενός ραβίνου.
  • Στη Βρετανία, οι αράχνες ξεπερνούν τους ανθρώπους σε ποσοστό 500.000 προς 1.
  • Αν βρεθεί μια νεκρή φάλαινα σε παραλία της Αγγλίας, το κεφάλι της ανήκει στο βασιλιά και η ουρά στη βασίλισσα.
  • Ανά πάσα στιγμή, 45 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο είναι μεθυσμένοι.
  • Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είναι χτισμένα στη θέση ενός πρώην πορνείου.
  • Το κλασικό κομμάτι των Beatles, «Yesterday» αρχικά είχε τον τίτλο «ομελέτα».
  • Από το 1990 περισσότεροι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από πύργους στην άμμο παρά από καρχαρίες.
  • Το μεσαίο όνομα του Ρίτσαρντ Γκιρ είναι Τίφανι.
  • Η Βίβλος είναι το βιβλίο που αγοράζουν οι περισσότεροι Αμερικάνοι.
  • Το 60% των ποδοσφαιριστών της Premier League, έχουν χρεοκοπήσει μέσα σε πέντε χρόνια από τη συνταξιοδότησή τους.
  • Τα τρωκτικά προτιμούν το φυστικοβούτυρο από το τυρί.
  • Το κολλέγιο Ίτον ιδρύθηκε αρχικά για να παρέχει δωρεάν εκπαίδευση σε φτωχά αγόρια.
  • Οι γαιοσκώληκες έχουν πέντε καρδιές.
  • Τα φρύδια των ανθρώπων ανανεώνονται κάθε 64 ημέρες.
  • 40 εκατομμύρια άνθρωποι στην Κίνα ζουν σε σπηλιές.
  • Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν υποστήριξε πως η δεύτερη καλύτερη ιδέα του ήταν να βράσει τα αυγά του στη σούπα του, εξοικονομώντας έτσι χρήματα από το πλύσιμο των πιάτων.
  • Υπάρχει ένα Καλάσνικοφ για κάθε 70 κατοίκους στη Γη.
  • Τα πιράνχας λατρεύουν τα φασόλια και άλλα λαχανικά.
  • Υπάρχει μόνο ένα φτάρνισμα στην Αγία Γραφή.
  • Στην Αρμενία, το σκάκι είναι υποχρεωτικό σχολικό μάθημα.
  • Στον Καναδά, ο Άγιος Βασίλης έχει δικό του ταχυδρομικό κώδικα: HOH OHO.
  • Η μικρή τσέπη στο μπροστινό μέρος του τζιν παντελονιού, φτιάχτηκε για ρολόι τσέπης.
  • Οι φοιτητές επιστημών που φορούν λευκές ποδιές εργαστηρίου έχουν καλύτερες επιδόσεις στα τεστ.
  • Το μεσαίο δάχτυλο του Γαλιλαίου εκτίθεται στο Museo Galileo στη Φλωρεντία.
  • Η γκιλοτίνα χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά στη Γαλλία το 1977.
  • Η ρωσική ομάδα έφτασε 12 ημέρες αργότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 1908, επειδή εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Ιουλιανό ημερολόγιο.
  • Στην Αγγλία πωλούνται δύο φορές περισσότερα πιρούνια, από ότι μαχαίρια.
  • Η μέση γυναίκα ξοδεύει 16 ολόκληρους μήνες της ζωής της κλαίγοντας.
  • Η πρώτη χώρα που απαγόρευσε το φουά γκρα για λόγους βάναυσης συμπεριφοράς, ήταν η Ναζιστική Γερμανία.
  • Το 80% των ανδρών που γεννήθηκαν στη Σοβιετική Ένωση το 1923 πέθαναν πριν από το 1945.
  • Οι ήχοι δεινοσαύρων στο Τζουράσικ Παρκ, έγιναν από καταγραφές χελωνών την ώρα που έκαναν σεξ.
  • Τα μωρά γεννιούνται χωρίς τα βακτήρια στο σώμα τους.
  • Το 90% των όπλων στο Μεξικό μεταφέρεται λαθραία στις ΗΠΑ
  • Ο Ντάνι ΝτεΒίτο είναι ιδιοκτήτης ενός εξειδικευμένου κομμωτηρίου.
  • Η παραλία «Shark Bay» στην Αυστραλία ονομάζεται πλέον «Safety Beach».
  • Πηγή:e-go.gr

    Τη γνώρισε στο μπαρ, έκαναν παθιασμένο σεξ και φώναξε την αστυνομία επειδή ροχάλιζε

    Την αστυνομία αναγκάστηκε να καλέσει ένας 55χρονος επειδή η ερωμένη του ροχάλιζε και του χάλασε τον ύπνο.

    Ο Benjamin Duddles πέρασε τη νύχτα του μπεκροπίνοντας σε ένα μπαρ πριν γνωρίσει μια γυναίκα η οποία του "γυάλισε" και αποφάσισε να την προσεγγίσει.  
    Οι δύο τους συνέχισαν να πίνουν πριν καταλήξουν στο σπίτι του 41χρονου όπου και έκαναν παθιασμένο σεξ. Κουρασμένοι αποφάσισαν να κοιμηθούν ωστόσο περίπου στις 4 το πρωί ο Benjamin ξύπνησε απότομα επειδή άκουγε ένα ενοχλητικό θόρυβο.
    Ο θόρυβος που άκουγε μέσα στον ύπνο του ήταν ενός τραίνου. Σιδηροδρομικός σταθμός όμως κοντά στο σπίτι του δεν υπήρχε έτσι γύρισε προς την γυναίκα δίπλα του και κατάλαβε ότι ροχάλιζε σαν τραίνο.
    Τότε ήταν που αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία και να την καταγγείλει καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί.
    Όσο περίεργο και να ακούγεται αστυνομικοί του τμήματος του Waukesha έφτασαν σπίτι του για να εκτιμήσουν την κατάσταση.
    Σύμφωνα με την TruTV φτάνοντας στο σπίτι η κυρία ακόμα ροχάλιζε ωστόσο δεν είχε διαπράξει κάποιο έγκλημα με αποτέλεσμα να μην την ξυπνήσουν και να την αφήσουν στο σπίτι.
    Πηγή:news247.gr

    Έχασε τη ζωή του ανοίγοντας "Το κουτί της Πανδώρας"

    Μυστηριώδης θάνατος ενός 37χρονού που βρέθηκε δίπλα του ένα κουτί στο οποίο αναγραφόταν με κόκκινα γράμματα: "Το κουτί της Πανδώρας"

    Αμηχανία στις αρχές του Carlisle στη Μεγάλη Βρετανία από το μυστηριώδη θάνατο ενός 37χρονου, ο οποίος πέθανε λίγο μετά το άνοιγμα ενός κουτιού που έφερε την ένδειξη: " Το κουτί της Πανδώρας".
    Ο λόγος για τον Jason Airey ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του.  Σύμφωνα με τις αρχές μέσα στο κουτί υπήρχε ποσότητα συνθετικής κάνναβης την οποία ωστόσο δεν είχε αγγίξει.
    Ο πατέρας του 37χρονου δήλωσε για το γιο του ότι ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος και λίγο πριν το θάνατό είχε πολύ καλή διάθεση.
    "Ο γιος μου δεν έχει πάρει ναρκωτικά εδώ και 13 χρόνια μετά από μια άσχημη εμπειρία που είχε με χάπια ecstasy".
    Ο Ιατροδικαστής Robert Chapman που τον εξέτασε τόνισε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε από φυσικά αίτια. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τον Chapman καθώς δεν βρέθηκε κανένα ίχνος ναρκωτικών ουσιών στο αίμα του.
    Η Πανδώρα σύμφωνα με το μύθο αποδέσμευσε και σκόρπισε στην ανθρωπότητα όλα τα δεινά και τις ασθένειες που ήταν κρυμμένες σε ένα πιθάρι -το οποίο κατά λάθος καθιερώθηκε να αναφέρεται ως "κουτί".
    Πηγή:news247.gr

    Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

    Οικολόγος ακτιβιστής παντρεύτηκε δέντρο με παπά και με κουμπάρο

    Και όμως δεν είναι… φάρσα! Ένας οικολόγος ακτιβιστής αποφάσισε να παντρευτεί ένα δέντρο «με παπά και με κουμπάρο» για να περάσει ένα μήνυμα για την οικολογική καταστροφή.

    Τα πλάνα είναι από την τελετή του γάμου του, στην οποία, όπως θα δείτε, πήγε αρκετός κόσμος.

    Ο άντρας από το Μπουένος Άιρες αφού… φίλησε την αγαπημένη του, εξήγησε ότι σκοπός του είναι να κινητοποιήσει το παγκόσμιο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον γιατί «η μητέρα φύση πεθαίνει».

    Πηγή:star.gr