Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Απίστευτο! Δείτε τι έκρυβε η Λίμνη Καστοριάς για 7.254 χρόνια

Απίστευτο! Δείτε τι έκρυβε η Λίμνη Καστοριάς για 7.254 χρόνια
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκρυβε η λίμνη της Καστοριάς, συγκεκριμένα το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια! Είναι μια ξύλινη επιγραφή με άγνωστο μήνυμα, χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμναίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.
Η ανακοίνωση της ανακάλυψης του ευρήματος έγινε από τον καθηγητή της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ, κ. Γιώργο Χουρμουζιάδη: «Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς αποκαλύφθηκε στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας και χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα–14 στον "Δημόκριτο", στο έτος 5260 π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου! Όπως αντιλαμβάνεστε, το εν λόγω εύρημα στη λίμνη της Καστοριάς, γνωστό και ως "Πινακίδα του Δισπηλιού", ανατρέπει όλες τις "επίσημες" θεωρίες περί καταγωγής της γραφής από τη Μεσοποτομία ή τη Μέση Ανατολή και επιβεβαιώνει τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, ότι οι πρόγονοί μας, οι προϊστορικοί κάτοικοι της Ελλάδας, που αποκαλούμε Πελασγούς, είναι οι εφευρέτες της γραφής.
Όπως μπορείτε να δείτε, και τα ίδια τα γράμματα της επιγραφής δείχνουν ότι από αυτά προήλθε το ελληνικό αλφάβητο και όχι φυσικά από τους Φοίνικες, όπως έγραψε μόνο ο Ηρόδοτος από όλους τους αρχαίους συγγραφείς και για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε τον ισχυρισμό ενός ενάντια σε όλους τους άλλους, που είχαν αντίθετη άποψη και υποστήριζαν ότι το αλφάβητο όχι μόνο είναι ελληνικής προέλευσης, αλλά και ως εφευρέτες του αναφέρονται οι Έλληνες ήρωες Λίνος, Παλαμήδης κ.ά.».
Δείτε τι γράφει η επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς:

Πηγή:e-radio.gr

ΕΙΚΟΝΕΣ: Αυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα αινίγματα της ανθρωπότητας!

ΕΙΚΟΝΕΣ: Αυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα αινίγματα της ανθρωπότητας!
Διαβάστε για πέντε από τα πιο αινιγματικά και ανεξήγητα ευρήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας:
1) Ο Δρόμος Μπίμινι

Το 1968, κάτω από στον βυθό της θάλασσας, κοντά στις ακτές των νησιών Μπίμινι στις Μπαχάμες, ανακαλύφθηκαν δεκάδες τεράστιες επίπεδες πέτρες από ασβεστόλιθο. Εκ πρώτης όψεως, τίποτα το αξιοπερίεργο δεν υπονοείται από ένα σωρό πέτρες στν πάτο του ωκεανού.
Οι επιστήμονες, όμως, προβληματίστηκαν, γιατί οι πέτρες αυτές σχημάτιζαν μια απόλυτα ευθεία λεωφόρο μήκους ενός χιλιομέτρου, που μοιάζει απίθανο να δημιουργήθηκε με φυσικό τρόπο.
Πολλοί είπαν ότι πρόκειται για τα χαλάσματα του κόσμου ενός αρχαίου πολιτισμού, άλλοι είχαν την πεποίθηση ότι πρόκειται για ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο. Κανένας από αυτούς δεν μπόρεσε, όμως, να αγνοήσει στο υποσυνείδητό του μια προφητεία που είχε γίνει στις αρχές της δεκαετίες του 20ού αιώνα.
Ένας διάσημος προφήτης και θεραπευτής της εποχής, ο Edgar Cayce, είχε κάνει την εξής πρόβλεψη το 1938: «Μέρος των ερειπίων της Χαμένης Ατλαντίδας θα ανακαλυφθεί στη θαλάσσια περιοχή γύρω από τα νησιά Μπίμινι. Αυτό θα γίνει το 1968 ή το 1968». Η πρόβλεψη του Cayce ήταν παραδόξως ανατριχιαστικά ακριβής.
Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν ισχυριστεί ότι έχουν δει πυραμίδες και απομεινάρια κτιρίων στο πυθμένα της θάλασσας κοντά στα Μπίμινι, αλλά το μόνο πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί είναι ο Δρόμος Μπίμινι, που ακόμα και σήμερα διχάζει τους επιστήμονες ως προς την προέλευση και τη σύνδεσή του με ένα ανθρώπινο δημιούργημα του παρελθόντος.
2) To Χειρόγραφο Βόινιτς

Το χειρόγραφο Βόινιτς πήρε το όνομα του από αυτόν που το ανακάλυψε το 1912 σε ένα ιταλικό μοναστήρι και είναι ίσως το πιο μυστηριώδες βιβλίο στην ιστορία του κόσμου. Πρόκειται για ένα βιβλίο γραμμένο σε μια ακατανόητη γλώσσα, με ακαταλαβίστικο περιεχόμενο και μυστηριώδεις εικονογραφήσεις. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι γράφτηκε πριν από αιώνες (400 έως 800 χρόνια περίπου) από κάποιον άγνωστο συγγραφέα, που χρησιμοποίησε έναν άγνωστο κώδικα γραφής.
Από τις σελίδες του, το μόνο που μπορεί να καταλάβει κανείς είναι ότι χρησίμευε ως φαρμακολόγιο, καθώς φαίνεται να περιγράφει θέματα μεσαιωνικής κ πρώιμης ιατρικής, αλλά και ως αστρονομικός και κοσμολογικός χάρτης. Αυτά όμως που ξενίζουν ακόμα περισσότερο από τη γλώσσα γραφής, είναι οι εικόνες άγνωστων φυτών, κοσμολογικά διαγράμματα και παράξενες απεικονίσεις γυμνών γυναικών μέσα σε ένα πράσινο υγρό (επάνω φωτό).

Δεκάδες κρυπταναλυτές, μελετητές και επιστήμονες επιχείρησαν να το μεταφράσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πολλοί έφτασαν στο συμπέρασμα ότι στην ουσία πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα, ότι τα κρυπτογραφημένα λόγια είναι μια δίχως νόημα εναλλαγή τυχαίων χαρακτήρων και ότι οι ανορθόδοξες εικόνες ανήκουν αποκλειστικά στη σφαίρα της φαντασίας.
Σήμερα βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη Σπανίων Χειρογράφων Beinecke του πανεπιστημίου Yale με το κωδικό όνομα «MS408» και κανένας δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αποκρυπτογραφήσει ούτε μια λέξη.
3) Ο Χάρτης του Πίρι Ρέις

Ο χάρτης του Πίρι Ρέις ανακαλύφθηκε τυχαία το 1929 σε ένα μουσείο της Τουρκίας και από τότε δεν έχει βρεθεί μια λογική εξήγηση για τις απεικονίσεις του.
Σε διαστάσεις περίπου 60×86 εκατοστά, ο Τούρκος ναύαρχος Πίρι Ρέις είχε ζωγραφίσει το 1513 τον χάρτη του κόσμου και είχε συμπεριλάβει την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη δυτική Αφρική, τον κεντρικό και νότιο Ατλαντικό, την Καραϊβική, το ανατολικό μισό της νότιας Αμερικής και ένα μέρος της Ανταρκτικής, απαλλαγμένης όμως από τα στρώματα πάγου.
Οι χώρες εκείνες που λείπουν, δεν λείπουν στην πραγματικότητα, γιατί στα αυθεντικά χειρόγραφά του ο Πίρι Ρέις μας διαβεβαιώνει ότι είχε σχεδιάσει και τη βόρεια Αμερική, αλλά και υπόλοιπο ανατολικό μισό του κόσμου, κομμάτια του χάρτη που πιθανόν καταστράφηκαν με την πάροδο του χρόνου. Στο ίδιο κείμενο, ο Ρέις μας πληροφορεί ότι για τη σχεδίαση του χάρτη του χρησιμοποίησε όλους τους γνωστούς χάρτες της εποχής του, συνδυάζοντάς τους.
Αν ακόμα δεν έχετε προβληματιστεί, απλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο συγκεκριμένος χάρτης είναι τόσο ακριβής στις λεπτομέρειες, που δεν γίνεται παρά να προκαλέσει δέος: πώς γίνεται τον 16ο αιώνα ένας ναύαρχος να σχεδιάσει πιστά ολόκληρη τη Γη, χωρίς τη δυνατότητα εναέριας παρατήρησης; Πώς γίνεται να μπόρεσε να χωρίσει τις ηπείρους και τις ακτές στις αληθινές τους αποστάσεις, χωρίς την γνώση της μεθόδου της αζιμουθιακής προβολής ή της σφαιρικής τριγωνομετρίας που απαιτούνται για τη χαρτογράφηση; Και πώς σχεδίασε την Ανταρκτική, χωρίς εκείνη να έχει ανακαλυφθεί επίσημα τη δεδομένη χρονολογία;
4) Οι Γραμμές των Νάσκα

Τα γεωγλυφικά Lima του πολιτισμού Νάσκα στο Περού συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου, τόσο για τον τρόπο, όσο και για το λόγο της κατασκευής τους. Πρόκειται για 13.000 περίπου γραμμές που σχηματίζουν 800 σχέδια και καλύπτουν μια έκταση 450 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Εκτιμάται ότι σχηματίστηκαν κάπου μεταξύ του 500 πΧ και του 500 μΧ και μοιάζουν σαν να τα έχει σχεδιάσει ένα γιγαντιαίο χέρι.

Οι γραμμές αυτές σχηματίζουν μορφές, ζώα, φυτά και γεωμετρικά σχέδια και το περίεργο είναι ότι ουσιαστικά δεν έχουν πρακτικό λόγο κατασκευής, εφόσον είναι ορατά στο σύνολό τους μόνο από τον ουρανό. Μόνο το κεντρικό γεωγλυφικό αναπαριστά μια αράχνη και έχει μήκος 45 μέτρα. Οι μελετητές εκτιμούν ότι ίσως οι Νάσκα είχαν στην κατοχή τους ένα είδος αερόστατου ή μεγάλου χαρταετού που τους βοήθησε να τα σχεδιάσουν.
Πολλοί λένε ότι πρόκειται για αεροδιάδρομο φτιαγμένο για εξωγήινους. Άλλοι το πάνε ακόμα παραπέρα, λέγοντας ότι οι γραμμές είναι φτιαγμένες από εξωγήινους. Μερικοί πιστεύουν ότι πριν από 2.000 χρόνια κατοικούσαν γίγαντες στη Γη. Η πιο δημοφιλής (και πιο αληθοφανής) εξήγηση ως προς το λόγο κατασκευής τους είναι ότι οι Νάσκα έκαναν αυτά τα σχέδια για να καλέσουν από τον ουρανό τον ήρωα της μυθολογίας τους, Βιρακότσα, θεωρία που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.
5) Η Σινδόνη του Τορίνο

Αν και το Βατικανό την έχει χαρακτηρίσει ως μη αυθεντική, η Ιερά Σινδόνη παραμένει ένα άλυτο μυστήριο της ανθρωπότητας. Είναι ένα σάβανο, πάνω στο οποίο είναι αποτυπωμένη η εικόνα ενός 33χρονου γενειοφόρου άνδρα. Σε όλο το ύφασμα υπάρχουν σημάδια αίματος, που προδίδουν ότι αυτός ο άντρας είχε σταυρωθεί και στη συνέχεια το σώμα του είχε καλυφθεί με αυτό το κομμάτι ύφασμα.
Εύλογα, πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το σάβανο στο οποίο εναποτέθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη Σταύρωση, καθώς τα υλικά της ύφανσής του παραπέμπουν στην εποχή που έζησε και τα σημάδια του αίματος μαρτυρούν τον ίδιο τρόπο θανάτου με αυτόν του Χριστού.
Κάποιοι εκτιμητές το χρονολογούν κοντά στην εποχή της Σταύρωσης, ενώ άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ανθρώπινο δημιούργημα, που φτιάχθηκε πολύ αργότερα, μεταξύ του 13ου και 14ου αιώνα. Ακόμα και αν είναι όντως μια σύμπτωση και δεν πρόκειται για το σάβανο του Χριστού, το μυστήριο παραμένει: τι έχει απογίνει η πραγματική σινδόνη που κάλυψε το σώμα του μετά την αποκαθήλωσή του από το Σταυρό;
Πηγή:e-radio.gr

"Ζητούνται υποψήφιοι δήμαρχοι που να μην είναι λαμόγια, ψυχασθενείς και καβαλημένοι"

Απίστευτη ανακοίνωση του δημάρχου Ιθάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου. Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά και τι δεν πρέπει να είναι.

Υποψήφιους δημάρχους Ιθάκης μέσω μιας απίστευτης ανακοίνωσης που εξέδωσε, ψάχνει ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Κασσιανός.
Ο κ. Κασσιανός, ο οποίος αναμένεται σύντομα να τεθεί σε αργία λόγω σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων, ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου μια ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, παραθέτει τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά και τι δεν πρέπει να είναι.
Σύμφωνα λοιπόν με την περιβόητη αυτή ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτου φύλου, δεν πρέπει να είναι λαμόγια, ψυχασθενείς, επαίτες και καβαλημένοι. Όπως τονίζει ο κ. Κασσιανός, στόχος είναι στις επόμενες εκλογές να βγει ο καλύτερος από τους καλύτερους και όχι ο λιγότερο χειρότερος από τους χειρότερους.
Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τη δημοσιότητα και συνήθως όχι για καλό. Πριν λίγους μήνες χαστούκισε δημοτικό σύμβουλο αντίπαλου συνδυασμού κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ενώ διαστάσεις είχε πάρει και η υπόθεση με τα 30 μοντέλα που επρόκειτο να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς "Μις Τουρισμός", τα οποία έκανε βόλτα με το κότερο του, το οποίο ήταν δεσμευμένο από το ΣΔΟΕ.
 
Πηγή:news247.gr

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Τους πρόδωσαν οι εφευρέσεις τους

Τους πρόδωσαν οι εφευρέσεις τους
Στις 26 Σεπτεμβρίου ο άνθρωπος που έβγαζε στην αγορά τα λεγόμενα segways (τα έχετε δει κυρίως σε εκφορτωτικές εταιρείες και εργοστάσια) σκοτώθηκε οδηγώντας ένα από αυτά.  Με αφορμή το γεγονός αυτό, το Discovery Channel  “θυμήθηκε” μερικούς από αυτούς τους εφευρέτες που οι ανακαλύψεις τους έπαιξαν άσχημα παιχνίδια…
Χάρι Χουντίνι (1874 – 1926)
Ο διάσημος μάγος σκοτώθηκε από ενα “μαγικό” που του ζήτησαν να κάνει δύο φοιτητές. Τα δύο παιδιά του ζήτησαν να τους δείξει το “μαγικό” όπου μπορούσε να απορροφήσει πολλαπλά χτυπήματα στο πάνω μέρος του σώματος του χωρίς να τραυματιστεί.
Αν και είχε μόλις τελειώσει την παράσταση του και το σώμα του ήταν καταπονημένο, ο Χουντινι δέχτηκε και η φλεγμονή που είχε ήδη ξεκινήσει τη σκωληκοειδίτιδα του έγινε χειρότερα.
Ο Χουντίνι τελικά πέθανε την επόμενη μέρα από περιτονίτιδα.
Μαρί Κιουρί (1867 – 1934)
Η πρώτη γυναίκα που κέρδισε βραβείο Νόμπελ δυστυχώς πέθανε από έκθεση στη ραδιενέργεια.
Η Κιουρί ανακάλυψε το ράδιο και το πολώνιο, δύο στοιχεία που έχουν υψηλή ραδιενέργεια.
Αν και η Κιουρί χρησιμοποιούσε το αέριο του ραδίου για να γιατρέψει τραυματισμένους στρατιώτες του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, η μόνιμη έκθεση σε αυτό τελικά την οδήγησε στο θάνατο .
Με τον καιρό, σταδιακά η υγεία της χειροτέρευε, ώσπου πέθανε στην ηλικία των 66 χρόνων.
Τότε , το 1934, ως αιτία θανάτου καταγράφηκε η απλαστική αναιμία, μια ασθείνεια όπου  ο μυελός των οστών πάυει να παράγει κύτταρα του αίματος.
Τόμας Άντριους (1873 – 1912)
Ο Ιρλανδός Τόμας Άντριους ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες του Τιτανικού.
Ε, δε χρειάζεται να πούμε από τι πέθανε…
Οράτιος Λόσον Χάνλεϊ (1823 -1863)
Ο Χάνλεϊ ήταν δικηγόρος και νομοθέτης αλλά και μηχανικός στον Ναυτικές Δυνάμεις. Θεωρείται ο εφευρέτης του υποβρυχίου, το οποίο και παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου πολέμου.
Στο πρώτο ταξίδι του, το υποβρύχιο σκότωσε πέντε από τους εννέα ναύτες που το επάνδρωσαν.
Στη δεύτερη προσπάθεια, μπήκε μέσα και ο Χάνλει έτοιμος για μάχη. Αυτή τη φορά, σκοτώθηκαν όλοι.
Μαζί και ο Χάνλεϊ..
Αλεξάντερ Μπογκτάνοφ (1873 – 1928)
Ως όνομα μπορεί να μη σας λέει τίποτα. Όμως είναι ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει και ακόμα βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να μείνουν ζωντανοί.
Ο Μπογκτάνοφ είναι ο άνθρωπος σκέφτηκε και εφάρμοσε πρώτος τις μεταγγίσεις αίματος.
Σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Μπογκτάνοφ, ο ρώσος φυσικός ξεκίνησε τα πειράματα του προκειμένου να δημιουργήσει την “πηγή της νεότητας”.
Έκανε στον εαυτό του 11 μεταγγίσεις.
Η 12η ήταν η μοιραία.
Οι θεωρίες που κυκλοφορούν, γιατί η αιτία θανάτου δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα, περιλαμβάνουν μετάγγιση με αίμα ασθενούς που είχε μεταδοτική ασθένεια, ή μετάγγιση με ασύμβατο τύπο αίματος ή ακόμα και αυτοκτονία.
Πηγή: cosmo.gr

Κλήσεις χιλιάδων ευρώ για να μάθουν την …ώρα


Το βρετανικό υπουργείο Αμύνης πλήρωσε τηλεφωνικό λογαριασμό 29.000 ευρώ για κλήσεις που έγιναν προς τον αριθμό "123" των τηλεπληροφοριών, που ανακοινώνει την ώρα, μολονότι είχε απαγορευτεί στους υπαλλήλους να καλούν την υπηρεσία αυτή.
Το υπουργείο είχε απαγορεύσει από τον Μάρτιο του 2012 τις κλήσεις στο "ομιλών ρολόι", ένα σύστημα που λειτουργεί στη Βρετανία από το 1936. Είχε ζητήσει μάλιστα από τους υπαλλήλους να ενημερώνονται για την ακριβή ώρα από τις δωρεάν ιστοσελίδες που υπάρχουν για το σκοπό αυτό. Παρ' όλ' αυτά, το υπουργείο καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ για το 2012 και άλλες 7.000 για φέτος. Η κάθε κλήση προς τον αριθμό που ανακοινώνει την "ώρα Βρετανίας" στοιχίζει 0,35 ευρώ. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια οι υπάλληλοι έκαναν 130.000 κλήσεις στον αριθμό αυτό, που σημαίνει ότι έκαναν 135 κλήσεις την ημέρα, ή περίπου 3 κάθε δέκα λεπτά της ώρας-κάθε εργάσιμη ημέρα.Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου δικαιολόγησε τη δαπάνη λέγοντας ότι υπήρξε ένα "τεχνικό λάθος ( …) και για αυτό έγιναν κλήσεις από απροσεξία".
Πηγή:pathfinder.gr

Εμφανίστηκε ολοζώντανη, 13 μέρες μετά την κηδεία της

Έκπληκτοι έμειναν οι συγγενείς μια γυναίκας από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όταν εκείνη εμφανίστηκε ολοζώντανη μπροστά τους, 13 ημέρες μετά την κηδεία της.

Η 50χρονη Sharolyn Jackson πέθανε στις 20 Ιουλίου σύμφωνα με την νεκρολογία στην εφημερίδα The Times of Trenton.
Οι οικογένεια της έκλαψε για το χαμό της και την έθαψε λίγες μέρες αργότερα, στις 3 Αυγούστου.
Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Philadelphia των ΗΠΑ στις 18 Ιουλίου. Δυο μέρες αργότερα οι αρχές εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας που ταίριαζε στην περιγραφή της 50χρονης.
Οι αρχές ειδοποίησαν την οικογένεια για να ταυτοποιήσει το θύμα. Στο νεκροτομείο πήγε ο γιος της ο οποίος είδε φωτογραφίες από τη νεκρή γυναίκα και είπε ότι πρόκειται για τη μητέρα του.
Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος γιατρός υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου, που επέτρεψε στην οικογένεια να τελέσει την κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου.
Δεκατρείς ημέρες αργότερα συνέβη κάτι αναπάντεχο. Η 50χρονη εμφανίστηκε ζωντανή σε ψυχιατρικό κέντρο της πόλης
ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας James Garrow δήλωσε στην Huffington Post: “ Θα κάνουμε εκταφή της γυναίκας. Θέλουμε να εντοπίσουμε πιο είναι το θύμα”.
Οι αρχές διαβεβαιώνουν πως θα κάνουν ο,τι μπορούν για να ξεμπερδέψουν το κουβάρι αυτής της υπόθεσης.
Πηγή:news247.gr