Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας 2014

Χρόνια πολλά στον ανδρικό πληθυσμό με... πράξεις!

Το ημερολόγιο γράφει σήμερα 14 Μαρτίου και γιορτάζουν όλοι οι άντρες της υφηλίου.

Ο αντρικός Άγιος Βαλεντίνος έφτασε, κι επειδή είναι «βαρβάτος» ας ξεχάσουμε αρκουδάκια, λουλουδάκια, καρτούλες και αγαπούλες...

Πώς θα τον προϋπαντήσετε; Μα με μπριζόλα φυσικά και μετά τηρούμε το έθιμο!

Κι αν πρέπει να δικαιολογήσετε σώνει και καλά στο έτερον ήμισυ τις πανηγυρικές εκδηλώσεις, μάθετε ότι πρόκειται για ημιεπίσημη εορτή που ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Tom Birdsey (του σταθμού FNX Radio των ΗΠΑ), με τον εύγλωττο τίτλο «Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας».



Εννοείται ότι είναι η αντρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, γι' αυτό και γιορτάζεται ακριβώς έναν ημερολογιακό μήνα μετά την επέτειο του Βαλεντίνου. Καταλαβαίνουμε φυσικά ότι κατά την ένδοξη αυτή ημέρα η πρωτοβουλία ανήκει στη γυναίκα.
Πηγή:newsbeast.gr


Σλοβενία: Πρόστιμο 104 ευρώ για ένα σχόλιο στο facebook

Πρόστιμο 104 ευρώ καλείται να πληρώσει Σλοβένος χρήστης του Facebook, επειδή σε ανάρτησή του άσκησε κριτική στην αστυνομία.
Σλοβενία: Πρόστιμο 104 ευρώ για ένα σχόλιο στο facebook
Ο άνδρας σχολίασε την αντίδραση της σλοβενικής αστυνομίας τον περασμένο Ιανουάριο σε αγώνα χάντμπολ μεταξύ των ομάδων της Σλοβενίας και της Ουκρανίας, στον οποίο ξέσπασαν επεισόδια χαρακτηρίζοντας τους αστυνομικούς «κλόουν». Συγκρεκριμένα έγραψε: «Λοιπόν, η αστυνομία του Βέλενιε επενέβη μόνον όταν έληξαν οι συγκρούσεις... Σύνηθες γι' αυτούς εκεί τους κλόουν».
Η αστυνομική διεύθυνση της πόλης Τσέλιε ερμήνευσε τα σχόλια ως δυσφήμιση και εξήγησε ότι στον χρήστη του Facebook επιβλήθηκε πρόστιμο για απρεπή συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την ανάρτηση στο Facebook από πολίτη.

Η αναπληρώτρια Επίτροπος Πληροφόρησης Ροσάνα Λέμουτ Στρλε δήλωσε στο σλοβενικό πρακτορείο ειδήσεων STA ότι έπρεπε να ληφθεί υπόψη ότι το προφίλ του χρήστη στο Facebook είναι ιδιωτικό, αλλά και ότι έχει περισσότερους από 800 φίλους. Με δεδομένο ότι τα σχόλια αναφέρθηκαν στην αστυνομία από έναν πολίτη, η αστυνομία δεν παραβίασε το προφίλ του χρήστη, είπε η κ. Λέμουτ Στρλε.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι μία δήλωση που διαβάζεται από περίπου 800 ανθρώπους δύσκολα μπορεί να θεωρεί προσωπική.

Η Επίτροπος Πληροφόρησης Νατάσα Πιρτς Μούσαρ συμβούλεψε τους χρήστες να ακολουθούν στο διαδίκτυο τους ίδιους κανόνες, όπως στην πραγματική ζωή.

Από την άλλη πλευρά, «η αστυνομία με την πολιτική των διώξεων θέτει πρότυπα. Το να τιμωρείται κάποιος, επειδή νευρίασε κάποιους δεν είναι ορθό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή της.
Πηγή:e-go.gr

Ένας τεράστιος ωκεανός στο κέντρο της Γης!

Ένα μικρό ακατέργαστο διαμάντι που βρέθηκε τυχαία στη ρηχή κοίτη ενός ποταμού στη δυτική Βραζιλία και το οποίο προερχόταν από τα έγκατα της Γης, οδήγησε τους επιστήμονες στην εντυπωσιακή εκτίμηση ότι σε βάθος 410 έως 660 χιλιομέτρων υπάρχει μια άγνωστη μέχρι σήμερα «υγρή ζώνη» με τεράστια αποθέματα υπόγειου νερού, τα οποία μπορεί να είναι τουλάχιστον όσα όλοι μαζί οι ωκεανοί του πλανήτη, αν όχι πολύ περισσότερα! Ο όγκος αυτός του νερού δεν ρέει, αλλά συγκρατείται εντός των ορυκτών. «Δεν είναι ένας ωκεανός σε στιλ Ιουλίου Βερν, όπου μπορεί να πλέει μια βάρκα», δήλωσε ο καθηγητής γεωχημείας Γράχαμ Πίρσον του καναδικού πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, ο οποίος μελέτησε το διαμάντι και τη δημιουργία του σε ένα υγρό περιβάλλον.
perierga.gr - Ένας τεράστιος ωκεανός βρίσκεται στο κέντρο της Γης!
Η σχετική δημοσίευση από διεθνή ομάδα ερευνητών, με επικεφαλής τον Γράχαμ Πίρσον, έγινε στην επιστημονική επιθεώρηση Nature. Οπως αναφέρει το BBC, ο μήκους μόλις πέντε χιλιοστών και βάρους 0,09 γραμμαρίου πολύτιμος κρύσταλλος εκτιμάται ότι εκτινάχτηκε από βάθος 500 χλμ στην επιφάνεια μέσω κάποιας ηφαιστειακής έκρηξης. «Είναι ένα αρκετά άσχημο διαμάντι. Δείχνει να πήγε στην κόλαση και να επέστρεψε», όπως είπε ο καθηγητής γεωχημείας. Τα περισσότερα διαμάντια, που χρησιμοποιούνται για τα κοσμήματα, δημιουργούνται σε μικρότερο βάθος περίπου 150- 200 χιλιομέτρων. Αυτά που δημιουργούνται σε μεγάλο βάθος, στη λεγόμενη «ζώνη μετάβασης» του μανδύα κάτω από τον φλοιό, ξεχωρίζουν γιατί είναι πολύ ταλαιπωρημένα στην εμφάνισή τους και έχουν διαφορετική χημική σύσταση. Η φασματοσκοπική ανάλυση του συγκεκριμένου μικρού διαμαντιού αποκάλυψε στο εσωτερικό του την ύπαρξη ενός σπάνιου ορυκτού, ενός ρινγκουδίτη, μιας μορφής ολιβίνη που σχηματίζεται υπό τρομακτικά υψηλή πίεση στο υπέδαφος και από τον οποίο αποτελείται το μεγαλύτερο μέρος του ανώτερου μανδύα. Κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε δει με τα μάτια του ρινγκουδίτη από τόσο μεγάλο βάθος. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι ο εν λόγω ρινγκουδίτης, διαστάσεων μόλις 40 μικρομέτρων (εκατομμυριοστών του μέτρου), περιείχε περίπου 1,5% νερό σε βάρος. «Η αναλογία αυτή δεν ακούγεται μεγάλη, αλλά αν υπολογίσει κανείς τις τεράστιες ποσότητες ρινγκουδίτη, που εκτιμάται ότι υπάρχουν στα μεγάλα βάθη της Γης, τότε η ποσότητα νερού εκεί κάτω πρέπει να είναι ισοδύναμη με το νερό όλων των ωκεανών του πλανήτη», πάνω από ένα δισεκατομμύριο τόνους νερού, δήλωσε ο Καναδός επιστήμονας. Στη χειρότερη περίπτωση, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πρέπει να υπάρχουν τοπικές «οάσεις» νερού στο εσωτερικό της Γης, που από κοινού απαρτίζουν ένα τεράστιο απόθεμα νερού στη περιοχή ακριβώς κάτω από τον φλοιό. Το νερό μπορεί να διαλύεται σε λιωμένο μάγμα, να φθάνει κάτω από τις τεράστιες τεκτονικές πλάκες και να τις εξασθενεί, με συνέπεια να διευκολύνονται οι εκρήξεις των ηφαιστείων. Ακόμη, η ανακάλυψη δείχνει ότι μεγάλες ποσότητες νερού μπορεί να κρύβονται στο εσωτερικό άλλων βραχωδών πλανητών, όπως του Άρη. Δεν είναι τυχαίο ότι ρινγκουβίτες έχουν βρεθεί σε μετεωρίτες που έπεσαν στη Γη. Υπάρχουν δύο θεωρίες για την προέλευση του νερού σε τόσο μεγάλο βάθος. Είτε φθάνει εκεί συνεχώς από τον ωκεανό μαζί με τη διαδικασία καταβύθισης των τεκτονικών πλακών, είτε προϋπήρξε από την αρχή δημιουργίας του πλανήτη, ως μέρος των πρωταρχικών υλικών που σχημάτισαν τη Γη.
Πηγή: tanea.gr

Τι ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας; Kάντε το τεστ και γνωρίστε τον... άλλο σας εαυτό

Τι ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας; Kάντε το τεστ και γνωρίστε τον... άλλο σας εαυτό
Eίτε πιστεύει κανείς ότι σε αυτόν τον κόσμο ερχόμαστε, φεύγουμε και ξαναερχόμαστε ως... κάποιος άλλος, είτε όχι, ένα τεστ που υποστηρίζει ότι μπορεί να αποκαλύψει το τι ήμασταν στην προηγούμενη ζωή μας, είναι πάντα διασκεδαστικό.
Από πειρατής και χίπις, έως φιλόσοφος και αυτοκράτορας, το παρακάτω τεστ που μπορείτε να κάνετε και εσείς πατώντας ΕΔΩ υπόσχεται ότι θα σας το αποκαλύψει.


Πηγή: iefimerida

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Για μια ημέρα δουλειάς, δικαιούται εφάπαξ 100.000 ευρώ!

Για μια ημέρα δουλειάς, δικαιούται εφάπαξ 100.000 ευρώ!Δέκα χρόνια μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας, Ντομινίκ ντε Βιλπέν, έδωσε το παρών για μία και μοναδική ημέρα στην υπηρεσία του, ώστε να δικαιούται συνταξιοδοτικό μπόνους ύψους 100.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας "Daily Telegraph", η οποία επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές του υπουργείου, ο ντε Βιλπέν εργάστηκε μία ημέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κε ντ' Ορσέ για να μπορέσει να εισπράξει το μπόνους αυτό.

Ο 60χρονος πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε τη διπλωματική καριέρα του το 1980. Παρέμεινε στο διπλωματικό σώμα μέχρι το 1993, υπηρετώντας μεταξύ άλλων στις πρεσβείες της Γαλλίας στην Ουάσινγκτον και το Νέο Δελχί. Επέστρεψε το Κε ντ' Ορσέ, αυτή τη φορά ως υπουργός Εξωτερικών, το 2002 και παρέμεινε στη θέση αυτή μέχρι το 2004. Χρημάτισε πρωθυπουργός της Γαλλίας από το 2005 μέχρι το 2007, επί προεδρίας του Ζακ Σιράκ.

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι για τη μία και μοναδική ημέρα που εργάστηκε ο ντε Βιλπέν τον περασμένο Σεπτέμβριο δικαιούται εφάπαξ ύψους 100.000 ευρώ. Η χορήγηση του μπόνους αυτού εγκρίθηκε από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Το Κε ντ' Ορσέ, που ρωτήθηκε το πρωί για το θέμα, υπογράμμισε ότι ο πρώην υπουργός επωφελήθηκε "από μια διάταξη του νόμου που αφορά τις συντάξεις" χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει το ποσό που ανέφερε η εφημερίδα, ούτε αν ο ντε Βιλπέν εργάστηκε όντως μόνο για μία ημέρα.

Η Ντέιλι Τέλεγκραφ ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί το πώς και γιατί δικαιούται κανείς ένα τόσο υψηλό εφάπαξ και ότι οι προσπάθειές της να πάρει διευκρινίσεις από το υπουργείο Εξωτερικών απέβησαν άκαρπες.

Οι πηγές του υπουργείου τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα ανέφεραν ότι η χορήγηση του μπόνους δεν είναι παράνομη, όμως πιθανότατα είναι απαραίτητη η έγκριση του υπουργού Εξωτερικών για να δοθεί μια τέτοια αποζημίωση σε εργαζόμενο ενόψει της συνταξιοδότησής του.
Πηγή:newsit.gr

Ζητείται υποψήφιος για δωρεάν διακοπές αξίας $1.000.000!

Ζητείται υποψήφιος για δωρεάν διακοπές αξίας $1.000.000!
Οι ενδιαφερόμενοι για δωρεάν διακοπές σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους τώρα. Αν και εφόσον προσληφθούν, αυτό που θα πρέπει να κάνουν θα είναι να περάσουν ένα χρόνο από τη ζωή τους τρώγοντας στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο, κάνοντας τον ύπνο τους σε πεντάστερα ξενοδοχεία και απολαμβάνοντας τη ζωή στα πιο σικάτα club και resorts του πλανήτη. Απαραίτητη προϋπόθεση να αγαπούν το καλό φαγητό, να ξέρουν να εκτιμήσουν την κουλτούρα και να... υπερβούν την υπερβολή. Στα συν θα θεωρηθεί η ικανότητά τους να γράφουν, ενώ δεκτά μπορεί να γίνουν ακόμη και ζευγάρια.
Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν σενάριο επιστημονική φαντασίας. Ουδόλως είναι. Αρκεί να επισκεφθεί κανείς τις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών πολυτελών ταξιδίων –το Luxury Travel Intelligence και το VeryFirsttoKnow.co– για να διαπιστώσει ότι όντως ζητούνται άτομα που θα κάνουν διακοπές αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων για ένα χρόνο σε κάθε πιθανό μέρος του πλανήτη, χωρίς να πληρώσουν ούτε σεντ. Η μοναδική απαίτηση είναι ο ταξιδιώτης να γράψει λεπτομερείς αναφορές για τις εμπειρίες που αποκομίζει.

Ο διευθυντής σύνταξης του VeryFirstToKnow.com, Amar Thapen, εξηγεί ότι θα πρόκειται στην ουσία για έναν «μυστικό πελάτη», ο οποίος όμως θα πρέπει να είναι «πολύ απαιτητικός». Το VeryFirstToKnow.com είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στα μέλη του να βλέπουν λεπτομερώς πού θα πάνε και τι θα κάνουν στις διακοπές τους.
Η προσφερόμενη δουλειά είναι μέρος του project της Luxury Travel Intelligence, μέσω του οποίου παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένη, αντικειμενική και λεπτομερή αξιολόγηση για κάθε πολυτελές ταξίδι που οργανώνει. Σύμφωνα με το σκεπτικό, το να βάζεις ανθρώπους να βαθμολογούν απλά ταξίδια και εκδρομές μπορεί να είναι εύκολο, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις διακοπές που απευθύνονται στους πλούσιους πελάτες.
Ο ταξιδιώτης του ενός εκατομμυρίου δολαρίων θα επισκεφθεί πάνω από 50 προορισμούς, ινκόγκνιτο, σαν ένας κανονικός πελάτης, και θα γράφει αναφορές για τα πάντα: το service, την τοποθεσία, το φαγητό κ.ο.κ.

Παράδειγμα: θα πάει στη Βενετία για να δει αν το resort «Aman» ανταποκρίνεται ακόμη στη φήμη του. Στη νήσο Necker στις βρετανικές Παρθένους Νήσους, για να δει αν το (αποδεδειγμένα μέτριο) φαγητό έχει βελτιωθεί και στη λίμνη Κόμο για να πάει για φαγητό στο νέο εστιατόριο του Roberto Cavalli.

Λίμνη Κόμο
Και δεν αρκεί απλώς να του αρέσουν τα ταξίδια. Ο καλός υποψήφιος πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τα τοπ ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, να ξέρει από καλά εστιατόρια και να μπορεί να ξεχωρίσει αμέσως ένα DRC του 1978 από ένα  Lafite του 2001. Να είναι κοινωνικός και να ταιριάζει με το πολυτελές περιβάλλον που θα κληθεί να βαθμολογήσει. Με άλλα λόγια, μπορεί να μην είναι ο ίδιος πλούσιος, αλλά θα πρέπει να ξέρει πολλά για τη ζωή των πλουσίων.
Το Hilton στα νησιά Μπόρα Μπόρα
Αν νομίζετε ότι πληροίτε τις προδιαγραφές δεν έχετε παρά να κάνετε αίτηση εδώ!


Πηγή:e-radio.gr 

Zευγάρια σε κρίση κάνουν σεξ στο τηλεοπτικό στούντιο για να λύσουν τα προβλήματά τους

Zευγάρια σε κρίση κάνουν σεξ στο τηλεοπτικό στούντιο για να λύσουν τα προβλήματά τους [βίντεο & εικόνες]
Reality tv χωρίς όρια, κοινωνική προσφορά, ή «καυτό» ερωτικό talk show; Σε αυτήν την εκπομπή τα ζευγάρια που στην κοινή τους ζωή, βγαίνουν από τα ρούχα τους, το εννοούν κυριολεκτικά.
Ονομάζεται Sex Box, παίζεται ήδη με επιτυχία στη βρετανική τηλεόραση από το Channel 4 και είναι έτοιμο να μετακομίσει στις ΗΠΑ. "Eίναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα και είμαστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες της αν κρίνουμε από την ήδη επιτυχημένη της πορεία στη Μ. Βρετανία" λέει ο πρόεδρος του καναλιού WE tv που πρόκειται να αναλάβει την αμερικάνικη εκδοχή του σόου. Στο οποίο ζευγάρια όλων των προτιμήσεων κάνουν έρωτα στο πλατό, σε μια ειδικά διαμορφωμένη καμπίνα με ηχομόνωση και χωρίς κάμερα.
Αν και συνήθως πρόκειται για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα το οποίο διαταράσσει τη σεξουαλική τους καθημερινότητα, όπως κρίση στις σχέσεις, εθισμό στο πορνό κλπ. Δεν λείπουν και οι περιπτώσεις αυτών που το βλέπουν πατριωτικά, όπως οι δύο άντρες που απλά ήθελαν να δείξουν στον κόσμο ότι το gay sex δεν είναι κάτι "εξωγήινο".
 Τα ζευγάρια μόλις αμέσως μόλις ολοκληρώσουν, εμφανίζονται μπροστά σε ένα πάνελ ειδικών, σεξολόγων και ψυχοθεραπευτών και συζητούν για την εμπειρία τους και τη σχέση τους, έχοντας ακόμα έντονη την ανάμνηση και τα συναισθήματα από τη μεταξύ τους σεξουαλική πράξη. Μένει αδιευκρίνιστο το αν ενδιάμεσα προλαβαίνουν να κάνουν ένα ντουζάκι.




Πηγή: iefimerida



Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Οι Freaky Fortune θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision

Οι Freaky Fortune με το τραγούδι Rise up θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 59η Eurovision στην Κοπεγχάγη.

Υποψήφια τραγούδια ήταν το «Rise up», «Dancing Night» με τον Mark Angelo και Josephine, «Πεταλούδα στην Αθήνα» με την Κρυσταλλία, και «Κανένας δεν με σταματά» με τον Κώστα Μαρτάκη.

Το τραγούδι που επελέγη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον β' ημιτελικό της Eurovision στις 8 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου.

Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision -επέτειο που τίμησαν οι διοργανωτές με τη συμμετοχή παλιών και νέων καλλιτεχνών, όπως τα ντουέτα των Ελπίδας και Tamta, Σοφίας Βόσσου και Demy, Καίτης Γαρμπή και Vegas, Καλομοίρας και Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις Μέλισσες.

Από τη βραδιά, δεν έλειψαν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας που εκπροσώπησαν τη χώρα το 2013.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πηγή:in.gr

Πόσα megapixels είναι η ανάλυση του ανθρώπινου ματιού; [Video]

mechanical_eye
Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι ο αριθμός των megapixels δεν αρκεί από μόνος του για να κριθεί μια κάμερα καλύτερη από μια άλλη, ωστόσο (και δυστυχώς), ο μέσος καταναλωτής έμαθε να κοιτά πρώτα εκεί. Παρόλα αυτά, όλοι μας γνωρίζουμε ότι καμία κάμερα δεν μπορεί να αιχμαλωτίσει την εικόνα όπως την βλέπει στην πραγματικότητα το ανθρώπινο μάτι (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) και τότε τίθεται το ερώτημα: Πόσα megapixels διαθέτει ο αισθητήρας του ανθρώπινου ματιού; Η απάντηση είναι 576MP, αλλά η ανάλυση της ομάδας Vsauce είναι αρκετά ενδιαφέρουσα!

Πηγή:techgear.gr

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δεν φαντάζεσαι τι έχουν φτιάξει στη μέση της ερήμου

Ο φωτογράφος Kaupo Kikkas επισκέφτηκε την Χερσόνησο του Σινά και δημοσίευσε στο blog του αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες από το εγκαταλελειμμένο σινεμά, που στέκει αγέρωχο στην άμμο, κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά (Pics).
Αν τυχών πετάξετε πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά μπορεί να παρατηρήσετε αυτό το σουρεαλιστικό θέαμα το οποίο πρέπει να πλησιάσετε πολύ κοντά για να καταλάβετε τι είναι.
Δημιουργός του ένας ευφάνταστος  Γάλλος ο οποίος μετέφερε από το Κάιρο από ένα παλιό κινηματογράφο τα καθίσματα και έναν προβολέα στη μέση της ερήμου!
Στη συνέχεια με τοποθέτησε  ένα γιγαντιαίο πανί και με την βοήθεια μιας γεννήτριας έφτιαξε έναν υπαίθριο κινηματογράφο.
Οι Αιγυπτιακές Αρχές δεν είδαν με πολύ καλό μάτι το ενθουσιώδες όραμα του "ξένου", και για κακή του τύχη, την ημέρα της πρεμιέρας "καταλάθος" κάηκε η γεννήτρια, ματαιώθηκε η προβολή και το μοναδικό αυτό σινεμά δεν ξαναλειτούργησε ποτέ.



Πηγή:news247.gr        


Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Παράξενα & άγνωστα επαγγέλματα που χάθηκαν!


Σε μια παλιότερη εποχή, αρκετούς αιώνες πριν ενδεχομένως στο άκουσμά τους κανείς να μην παραξενευόταν. Επαγγέλματα που κάποτε άνθισαν ανά τον κόσμο και σήμερα μόνο γέλιο προκαλούν στο άκουσμά τους.
 Ο κορινοθέτης, ο κυνηγός αρουραίων αλλά και ο άνθρωπος-ξυπνητήρι υπήρχαν κάποτε στον κόσμο και μάλιστα ήταν το επάγγελμάτους απολύτως απαραίτητο. Σήμερα βέβαια απλώς ως γνώση έρχονται να προστεθούν σε εμάς, εντυπωσιάζοντας με το αντικείμενο με το οποίο οι άνθρωποι αυτοί έβγαζαν το ψωμί τους. Γιατί μπορεί ο πάλαι ποτέ γαλατάς και ο παγοπώλης να χάθηκαν ανεπιστρεπτί, όμως προκαλούν νοσταλγία στο άκουσμάτους και όχι γέλιο!
1. Κορινοθέτης
perierga.gr - Παράξενα & άγνωστα επαγγέλματα που χάθηκαν!
Νεαρά αγόρια προσλαμβάνονταν για να στήνουν τις κορίνες ξανά στη θέση τους μετά από κάθε παρτίδα μπόουλινγκ.
 2. O άνθρωπος-ξυπνητήρι
perierga.gr - Παράξενα & άγνωστα επαγγέλματα που χάθηκαν!
Με ένα ξύλινο ραβδί ή με βότσαλα χτυπούσαν τα τζάμια και τις πόρτες των πελατών τους για να τους ξυπνήσουν στην ώρα τους.
 3. Κόφτης πάγου
perierga.gr - Παράξενα & άγνωστα επαγγέλματα που χάθηκαν!
Πριν από τις σύγχρονες τεχνικές ψύξης οι άνθρωποι έπαιρναν στα σπίτια μεγάλα κομμάτια πάγου τα οποία, βέβαια, κάποιος έκοβε.
 4. O άνθρωπος-ραντάρ
perierga.gr - Παράξενα & άγνωστα επαγγέλματα που χάθηκαν!
Πριν αποκτήσουν κανονικά ραντάρ τα στρατεύματα χρησιμοποίησαν ακουστικές συσκευές σαν αυτές για να εντοπίζουν τον ήχο των αεροσκαφών που πλησίαζαν στην περιοχή.
5. Κυνηγός αρουραίων
perierga.gr - Παράξενα & άγνωστα επαγγέλματα που χάθηκαν!
Ένα επάγγελμα που άνθιζε σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις λόγω του μεγάλου κινδύνου διάδοσης λοιμώξεων στο κοινό, όπου ο άνθρωπος έμπαινε στους υπονόμους και… ψάρευε ποντικάκια!
 6. O άνθρωπος που άναβε τα φώτα των δρόμων
perierga.gr - Παράξενα & άγνωστα επαγγέλματα που χάθηκαν!
Πηγή:perierga.gr

Το δωμάτιο μέσα στο οποίο γεννήθηκε το ίντερνετ

Το δωμάτιο μέσα στο οποίο γεννήθηκε το ίντερνετ
Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα απλό δωμάτιο μέσα σε ένα Πανεπιστήμιο. Όμως αυτό το δωμάτιο έχει μια ιστορία που άλλαξε τον κόσμο.
Το δωμάτιο 3420 δεν έχει κάποια χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει εξωτερικά. Είναι άλλο ένα δωμάτιο στην Πανεπιστημιούπολη UCLA.
Όμως μέσα σε αυτό κάποια αντικείμενα προδίδουν τη βαριά ιστορία του.
Μια παλιά γραφομηχανή, ένα ντουλάπι με ηλεκτρονικά και κάποια μεγάλα μηχανήματα που μοιάζουν με ψυγεία φανερώνουν την συμβολή αυτού του δωματίου στην ιστορία του διαδικτύου.
Συγκεκριμένα μέσα σε αυτό το δωμάτιο γεννήθηκε το διαδίκτυο ενώ μέσα από το ίδιο δωμάτιο έστειλαν και το πρώτο email στον κόσμο.
Η ιστορία του δωματίου ξεκίνησε το 1969 όταν η ομάδα του Λέοναρτν Κλέινροκ έστειλε το πρώτο ηλεκτρονικό μήνυμα στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Κάπως έτσι γεννήθηκε το διαδίκτυο.
Βέβαια το πρώτο εγχείρημα να σταλεί το πρώτο μήνυμα δεν στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς ο παραλήπτης έλαβε μόλις δύο γράμματα από το σύνολο του μηνύματος.
Η ομάδα των επιστημόνων χρειάστηκε περίπου μια ώρα για να καταλάβει τι έχει πάει λάθος και να διορθώσει το πρόβλημα.
Η εξέλιξη ήταν ραγδαία για το διαδίκτυο και λίγους μήνες αργότερα 4 υπολογιστές είχαν συνδεθεί μεταξύ τους. Το 1975 συνολικά 57 υπολογιστές είχαν συνδεθεί στο διαδίκτυο ενώ το 1981 οι υπολογιστές είχαν ανέλθει στους 210.
Πηγή:e-go.gr

Μπέρδεψε τα βίντεο και οι μαθητές της, την είδαν να κάνει σεξ

Ένα ολέθριο λάθος μια καθηγήτριας, ίσως έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δουλειά της. Έδειξε στους μαθητές της "ροζ ταινία" με πρωταγωνίστρια την ίδια (Vid)

Μια καθηγήτρια  έδειξε κατά λάθος στους μαθητές της ερασιτεχνικό βίντεο με τις σεξουαλικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος.
Το πιπεράτο περιστατικό συνέβη στο σχολείο Forest Heights Middle School σε μια τάξη 12χρονών μαθητών.
Η καθηγήτρια, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, μπέρδεψε τα βίντεο και αντί να βάλει αυτό του μαθήματος, έβαλε ένα ερωτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε.
Ο Nicholas Tolerson, του οποίου ο γιος ήταν στην τάξη όταν προβλήθηκε το βίντεο κατανοεί το λάθος που συνέβη από την καθηγήτρια και όλοι εμείς μαζί του.

Ωστόσο υπήρξαν και γονείς, οι οποίοι είχαν εξαγριωθεί με το λάθος της καθηγήτριας με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν έξω από τη σχολική περιφέρεια του Little Rock στο Arkansas
Η σχολική περιφέρεια αναμένεται να συνεδριάσει για να αποφασίσει εάν θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα εναντίον της καθηγήτριας, καθώς και τι θα μπορεί να γίνει για να αποτρέψουν να ξανασυμβεί αυτό ξανά στο μέλλον.
Πηγή:news247.gr

Έχουν ξεφύγει - Εφαρμογή για κινητά τελειοποιεί τον χρήστη στο στοματικό σεξ

Έχουν ξεφύγει - Εφαρμογή για κινητά τελειοποιεί τον χρήστη στο στοματικό σεξ
Την επόμενη φορά που θα δανειστείς από κάποιον το smart phone του, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείς λίγο καλύτερα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με ποιον ακριβώς τρόπο το χρησιμοποιεί για να διασκεδάσει.
 Πώς το λέει η διαφήμιση για γνωστή μάρκα snacks; «Η μισή απόλαυση είναι στο γλείψιμο». Ακριβώς αυτή θα μπορούσε, από δω και πέρα, να είναι μια διαφημιστική καμπάνια που θα σε πείσει να αγοράσεις το καινούργιο σου κινητό τηλέφωνο, αφού η τελευταία τρελή εφαρμογή που δημιουργήθηκε, σε καλεί να δείξεις μεγάλη οικειότητα απέναντι του. Και να του γλείφεις κυριολεκτικά με τις ώρες την οθόνη, μέχρι να γίνεις μάστορας του στοματικού σεξ. Όχι, δεν είναι πλάκα, αλλά ακόμα μια ένδειξη του ότι το κινητό μας είναι πλέον κυριολεκτικά προέκταση του ανθρώπινου σώματος. Κι αν ως τώρα αυτή η προέκταση περιοριζόταν στα χέρια, πλέον μεταφέρεται και στα γεννητικά όργανα. Με την εφαρμογή «Lick it», δηλαδή «Γλείψε το».
 Ένα application που εμπνεύστηκε η ομάδα Club Sexy Team από το Σικάγο, το οποίο δεν χρειάζεται καν κατέβασμα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κινητό με σύνδεση στο ίντερνετ και touch screen. Πηγαίνεις στη διεύθυνση lickthisapp.com και αρχίζει τη δουλειά γλείφοντας την οθόνη όπως σου υποδεικνύει η εικόνα. Προνοητικό το site, όσον αφορά την υγεία σου, προειδοποιεί πως θα ήταν καλό πρώτα να τυλίξεις τη συσκευή με ένα πλαστικό, λογικό αν σκεφτεί κανείς πως σύμφωνα με έρευνες, ένα κινητό είναι πιο βρώμικο από μια ένα κάθισμα τουαλέτας.
 Μέχρι αυτή τη στιγμή το «Lick it» προτείνει τρεις εξασκήσεις αν και στο μέλλον θα προστεθούν κι άλλες. Την «Πάνω Κάτω» κατά την οποία πρέπει να χτυπήσεις με τη γλώσσα σου ένα φως που αναβοσβήνει γρήγορα πάνω και κάτω στην οθόνη. Την «Κυκλική» όπου με τη γλώσσα σου πρέπει να γυρίζεις το χερούλι μια ψηφιακής ξύστρας γύρω γύρω. Κάτι που σημειολογικά ακούγεται λίγο φοβιστικό εφ' όσον η φαντασιακή σύνδεση μιας ξύστρας κι ενός γεννητικού οργάνου, δεν είναι από αυτά που θα περιέγραφες ως κάτι ερεθιστικό. Και την «Freestyle» όπου και χτυπάς με την γλώσσα σου μια μπάλα του βόλεϊ που εμφανίζεται σε διάφορα, τυχαία σημεία της οθόνης. Για ατέλειωτες ώρες χαράς που δεν θα βάζεις γλώσσα μέσα σου, αρκεί να «τα λες έξω απ' τα δόντια».
 Πηγή: iefimerida.gr

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

blueMotion Vibrator: Χειρίσου το εσώρουχο της συντρόφου σου από το smartphone σου

blueMotion
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πέρα από υπολογιστές, smartphones και λοιπά προϊόντα που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, η CES φιλοξενεί και άλλες πιο ανάλαφρες πλην όμως καινοτόμες συσκευές. Μία από αυτές είναι και το blueMotion Vibrator, μια συσκευή μασάζ που προσαρμόζεται στο γυναικείο εσώρουχο και επιτρέπει στο σύντροφο αυτής που το φορά να το χειρίζεται μέσα από το smartphone του.

To blueMotion συνδέεται με το smartphone σου μέσω Bluetooth και ο χειρισμός του γίνεται με τη χρήση ειδικής εφαρμογής διαθέσιμης για iOS και Android. Σύμφωνα με την OhMiBod, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή της, η μικρή αλλά θαυματουργή συσκευή είναι απολύτως διακριτική (οπτικά και ηχητικά) και δε σταματά να σε εκπλήσσει: μπορείς να δημιουργείς απεριόριστα μοτίβα δονήσεων ή ακόμα και να ξεκινήσεις τη δόνηση μέσω συγκεκριμένων ηχογραφημένων φωνητικών εντολών, τραγουδιών κ.α.
Στόχος της νέας συσκευής είναι να παροτρύνει τα ζευγάρια να κάνουν χρήση του smartphone τους για να έρθουν πιο κοντά και όχι για να απομακρυνθούν στέλνοντας SMS σε τρίτους ή επαγγελματικά email την ώρα που βρίσκονται μαζί.
Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2014 στην τιμή των $129.
Πηγή:techgear.gr

Για να σε εκδικηθώ. Απατημένος σύζυγος γέμισε το Εδιμβούργο με ημίγυμνες αφίσες της πρώην του

Ο Ian Cuthbert, δεν είναι ο άνθρωπος που ανέχεται την απιστία. Η σύζυγός του, το έμαθε με τον δύσκολο τρόπο (Pics)
Αφίσες με "πικάντικες" φωτογραφίες της εν διαστάσει συζύγου του κόλλησε ένας 46χρονος στην πόλη East Craigs  στο Εδιμβούργο. Σε αυτές η 34χρονη εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχά της.
Ο λόγος για τον Ian Cuthbert ο οποίος όταν έμαθε πως τον απατά η σύζυγός του, αποφάσισε να πάρει εκδίκηση.

Στις αποκαλυπτικές αφίσες υπήρχε το σχόλιο: "Γάμος στις 16/3/2013 και απιστία μέσα σε λίγες μέρες", ενώ προειδοποιούσε σε άλλο σχόλιο τις γυναίκες να ''κλειδώσουν τους άνδρες τους''.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Εδιμβούργου και παραδέχθηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν ακραία.
Σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα το ζευγάρι είχε παντρεύει πέρσι στις 16 Μαρτίου, ωστόσο ο γάμος δεν στέριωσε.
Από την πλευρά της η δικηγόρος της 34χρονης James Kelly δήλωσε ότι ο αντίδικος παραδέχθηκε τις ευθύνες του.
"Αυτός  ανέλαβε την ευθύνη για το αδίκημα", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή:news247.gr

Περίμενε συνοδό πολυτελείας και μπήκε η νύφη του

Σε εφιάλτη κατέληξε η "πικάντικη" βραδιά, που είχε στο μυαλό του ένας ηλικιωμένος Ιταλός. Διαβάστε γιατί έπαθε σοκ.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν 70χρονο Ιταλό συνταξιούχο, ο οποίος ήθελε να κάνει πιο ενδιαφέρον το βράδυ του.
Ο ηλικιωμένος, που κατοικεί στο Τρεβίζο, είχε κλείσει ραντεβού με συνοδό πολυτελείας, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν η μέλλουσα γυναίκα του... γιου του!
Η 40χρονη Λατινοαμερικάνα, είχε πει στην οικογένεια ότι εργάζεται ως σερβιτόρα. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε στο δωμάτιο, ο 70χρονος έπαθε σοκ και φυσικά το ραντεβού τελείωσε πριν αρχίσει.
Μετά τις "πικάντικες" αποκαλύψεις, ο δεσμός του ζευγαριού τελείωσε απότομα. Δεν είναι γνωστό, αν ο ηλικιωμένος έκλεισε άλλη συνοδό ή αν μετά το πάθημα αποφάσισε να κάτσει ήσυχος.
Πηγή"news247.gr