Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτο! Βάζουν στην κληρωτίδα θέσεις εργασίας για ανέργους

Τι ανακοίνωσαν οι αρχές της Ισπανικής πόλης Αλαμέδα για το 34% των κατοίκων της που δεν εργάζεται,

Ένας στους τρεις κατοίκους της μικρής πόλης Αλαμέδα που βρίσκεται έξω από τη Σεβίλλη, είναι άνεργος. Συγκεκριμένα, το 34% του πληθυσμού των 5.600 πολιτών της αναζητά εργασία.
Ο δήμαρχος της πόλης αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή ένα αξιοκρατικό σχέδιο για την διάθεση θέσεων εργασίας με βασικό γνώμονα την... τύχη. Σύμφωνα με το πλάνο του δήμαρχου Χουάν Λορέντζο Πινέρα, οι εργαζόμενοι του μήνα βγαίνουν μετά από κλήρωση.
"Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη", λέει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας πως "πολλές οικογένειες μένουν στο δρόμο, αφού δεν έχουν να πληρώσουν για νοίκι, ενώ δεκάδες κόσμου έρχονται στο δημαρχείο ζητώντας για τροφή".
Η δημοτική αρχή προσφέρει κάθε μήνα δουλειά σε οκτώ γυναίκες, για εργασίες καθαρισμού των δημόσιων κτιρίων της. Οι γυναίκες αυτές θα κερδίσουν 650 ευρώ μηνιαίο μισθό για 4 ώρες καθημερινής εργασίας, στο δημαρχιακό μέγαρο, τη δημοτική βιβλιοθήκη, το δημοτικό γυμναστήριο και τα δημόσια σχολεία. Όσες γυναίκες θέλουν να συμμετάσχουν, έχουν δικαίωμα να βάλουν το όνομα τους στη κληρωτίδα, απ' όπου θα προκύψουν τα ονόματα των οκτώ τυχερών.
"Η ευκαιρία αυτή είναι μια τρομακτική βοήθεια", λέει η νεαρή νοικοκυρά Μόντσε Σολσόνα, που θα εργαστεί το μήνα αυτό ως καθαρίστρια στο δημοτικό σχολείο, τονίζοντας πως "εύχομαι μόνο να κρατούσε λίγο παραπάνω. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να γυρίσω στο σπίτι και να φροντίσω τον άντρα μου που είναι επίσης άνεργος".
Οι άντρες της Αλαμέδα που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τις οκτώ θέσεις εργασίας, έχουν μια παρόμοια ευκαιρία: έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή για τις 3 θέσεις οδοκαθαριστή που προκύπτουν κάθε τρεις μήνες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Περισσότεροι από 200 κάτοικοι της πόλης δήλωσαν συμμετοχή κατά την τελευταία κλήρωση, του καλοκαιριού που μας πέρασε.
"Με την ισπανική οικονομία να μοιάζει "νεκρή", και το μέλλον να φαντάζει αβέβαιο, αυτή η λοταρία δίνει μια ακτίδα ελπίδας στους κατοίκους της Αλαμέδα", καταλήγει ο δήμαρχος.
Πηγή:news247.gr

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δες πόση άσκηση χρειάζεται για να κάψεις μια Coca-Cola


Μια νέα ιστοσελίδα με την ονομασία Work It Out Calculator εγκαινίασε μόλις η Coca-Cola που υπολογίζει πόση άσκηση θα πρέπει να κάνεις για να κάψεις τα αναψυκτικά που καταναλώνεις.

Για παράδειγμα, αν έχεις πιει ένα κουτάκι Coca-Cola (330ml) το οποίο περιλαμβάνει 139 θερμίδες, θα χρειαστεί να κάνεις 17 λεπτά διάδρομο, να παίξεις basket για 17 λεπτά, να κάνεις yoga για 32, να κάνεις σκι για 21 λεπτά ή αν δεν είσαι και τόσο αθλητικός να περπατήσεις για 30 λεπτά.
Σε περίπτωση που προτιμάς τη Sprite (144 θερμίδες) θα χρειαστείς να ιδρώσεις ακόμα περισσότερο και συγκεκριμένα να κάνεις ποδήλατο για 38 λεπτά, να παίξεις τένις για 22 λεπτά ή να βγάλεις το σκύλο βόλτα για μισή ώρα.
Το Work It Out Calculator θα βρείτε εδώ ενώ αν θέλετε να αποφύγετε την άσκηση μπορείτε πάντα να προτιμήσετε τα αναψυκτικά light.
Πηγή:techgear.gr

Νέα μόδα από τις ΗΠΑ…Πληρώνουν «προπονητή» για να τους μάθει να κάνουν σεξ!


Θα πληρώνατε κάποιον άγνωστο, ειδικό όμως στο σεξ, 200 ευρώ την ώρα για να σας παρακολουθήσει να κάνετε έρωτα με τον σύντροφό σας και να σας συμβουλεύσει για καλύτερα αποτελέσματα;
Αν ναι, τότε ανήκετε στους τολμηρούς που αγαπούν τόσο τους συντρόφους τους που θα δοκίμαζαν τα πάντα προκειμένου να ξεπεράσουν τα σεξουαλικά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν. Η λύση δεν είναι άλλη από τους… προπονητές του σεξ.
Η νέα μόδα φυσικά έρχεται από τις ΗΠΑ, αντιμετωπίζεται ως θεραπεία του σεξ και σκοπό έχει να αναθερμάνει τις ερωτικές στιγμές ζευγαριών που έχουν «βαλτώσει».
Η παρουσία του προπονητή του σεξ είναι καταλυτική για όσα ζευγάρια το δοκιμάζουν και τα σχόλιά τους δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης: «Όταν αφέθηκα και χαλάρωσα, η εμπειρία ήταν απίστευτη, ενώ οι οργασμοί μου πρωτόγνωροι, παρόλο που ήταν εκείνος (ο προπονητής) μέσα στο δωμάτιο» δήλωσε στο βρετανικό Grazia η ηθοποιός Aniela McGuinness.
Η 29χρονη McGuinness και ο επίσης 29 ετών σύζυγός της Jourdan ζήτησαν τη βοήθεια του New Eric Amaranth που έχει τη βάση του στη Νέα Υόρκη. Εκείνος, αφού τους εφοδίασε με sex toys, κάθισε σε μια καρέκλα στη γωνία του δωματίου και τους έδινε συμβουλές για το πώς να τα χρησιμοποιήσουν και τις στάσεις που θα άξιζε να δοκιμάσουν, ανανεώνοντας την ερωτική τους επαφή.
Τα νέα δεδομένα έχουν περάσει τον Ατλαντικό και οι προπονητές του σεξ γίνονται πολύ δημοφιλείς και στη Γηραιά Ήπειρο σιγά σιγά. Ειδικότερα μετά την επιτυχία του best seller Fifty Shades of Grey, οι γυναίκες που δεν κάνουν «εκρηκτικό» σεξ θεωρούν πως κάτι πάει στραβά με τις ίδιες και καταφεύγουν στο «νέο κύμα» ειδικών για να… κοιταχτούν. Σαν αποτέλεσμα, οι μετοχές των «προπονητών του σεξ» εκτινάσσονται στα ύψη και το επάγγελμά τους, που έκανε δειλά τα πρώτα του βήματα, φτάνει να έχει σχεδόν παγιωθεί στις συνειδήσεις των... ενδιαφερομένων.
Πάντως, ο 36χρονος προπονητής Eric Amaranth περιγράφει τον εαυτό του ως «σεφ που διδάσκει άλλους πώς να δημιουργούν gourmet πιάτα».
Ξεκίνησε την «επιχείρησή» του πριν από δύο χρόνια όταν έληξε η 13χρονη σχέση του με την κατά 46 χρόνια μεγαλύτερή του Betty Dodson, πρωτοπόρο προπονήτρια του σεξ στις ΗΠΑ. Αν και στα 82 της πια, η Dodson συνεχίζει να παραδίδει «μαθήματα αυνανισμού», τονίζει η Daily Mail.
Πηγή:protothema.gr

Πίστεψαν ότι ο Κιμ Γιόνγκ Ουν ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη


Την "είδηση" του σατιρικού Onion.com ότι ο 29χρονος ηγέτης της Βόρειας Κορέας ψηφίστηκε από τους συντάκτες του ως ο πιο σέξι άντρας παγκοσμίως, πίστεψε και αναπαρήγαγε η εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.
Χωρίς να αντιληφθεί ότι πρόκειται για φάρσα, η εφημερίδα "Λαϊκή Ημερησία" δημοσίευσε χθες, Τρίτη, μία φωτογραφία του Κιμ Γιόνγκ Ουν στην ιστοσελίδα της, ως φόρο τιμής στον Βορειοκορεάτη ηγέτη με τον τίτλο "Ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας ανακηρύχθηκε ο Πιο Σέξυ Άνδρας από το περιοδικό Onion για το 2012".
Αναπαρήγαγε επίσης το εξής απόσπασμα της φάρσας: "Με το ακαταμάχητα όμορφο, στρογγυλό του πρόσωπο, την αγορίστικη γοητεία του, και το δυνατό, ρωμαλέο κορμό του, αυτό το τέκνο της Πιονγιάνγκ που κάνει τις καρδιές να χτυπούν, είναι η πραγματοποίηση του ονείρου κάθε γυναίκας. Ευλογημένος με έναν αέρα εξουσίας που κρύβει μια αλάνθαστη χαριτωμένη, χαδιάρικη πλευρά, ο Κιμ έκανε την συντακτική επιτροπή τη εφημερίδας να τα χάσει με την άψογη αίσθησή του περί μόδας, το κομψό του χτένισμα και, φυσικά, το διάσημο χαμόγελό του".
Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν ανακηρύχθηκε επισήμως ανώτατος ηγέτης της χώρας ύστερα από την κηδεία του πατέρα του, Κιμ Γιόνγκ Ιλ, πέρυσι.
Πηγή:pathfinder.gr

Κόβουν κλήσεις στους… σκύλους που γαβγίζουν!

perierga.gr - Κόβουν κλήσεις στους σκύλους που γαβγίζουν!
Κλήσεις για γαύγισμα θα μοιράζει η αστυνομία της Χαβάης στους σκύλους που «σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι».Το γαύγισμα των σκύλων «καταστρέφει» το ειδυλλιακό σκηνικό στο πανέμορφο νησί, γεγονός που ώθησε τις Αρχές να λάβουν δραστικά μέτρα για τα ανυπάκουα τετράποδα.
Από εδώ και στο εξής λοιπόν οι αστυνομικοί θα κόβουν κλήσεις στους «θορυβώδεις» σκύλους, αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες τους να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα εκατοντάδων δολαρίων.
Καθώς τα τελευταία χρόνια τα παράπονα των γειτόνων για τα γαυγίσματα των σκύλων έπεφταν σαν βροχή, οι Αρχές της Χαβάης αποφάσισαν να θεσπίσουν σαφές θεσμικό πλαίσιο που απαγορεύει τα γαυγίσματα, το «κλαψούρισμα» και τις κραυγές των σκύλων για 10 λεπτά συνεχόμενα ή για 20 λεπτά με διαλείμματα.
Ο νόμος επιτρέπει στον σκύλο να γαυγίζει συνεχόμενα, ξεπερνώντας τα επιτρεπόμενα όρια, αν ο ιδιοκτήτης του δέχεται επίθεση. Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων καταγγέλλουν ότι η νομοθεσία παραβιάζει τα δικαιώματά τους, καθώς και τα δικαιώματα των ζώων, ωστόσο οι γείτονες έχουν αντίθετη άποψη.
Πηγή: real.gr

Ακαδημία για Άη Βασίληδες

Ακούγεται σαν ταινία κατά τα πρότιμα του "Η μεγάλη των μπάτσων σχολή" κι όμως δεν είναι!
Ακαδημία για Άη Βασίληδες
Πρόκειται για μια σχολή που σκοπό έχει να εκπαιδεύσει σωστά τους επίδοξους Άη Βασίληδες ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντά τους.
Η σχολή εδρεύει στο Τόκιο, μια πόλη με ιδιαίτερη παράδοση στο στολισμό κατά την εορταστική περίοδο.
Πρόσφατα, στη διάρκεια ενός σαββατοκύριακου, 88 επίδοξοι άγιοι Βασίληδες συγκεντρώθηκαν σε σχολείο στη συνοικία Ροπόνγκι στο Τόκιο για εντατικά μαθήματα με θέμα πώς να συμπεριφέρεστε ως "Σάντα-σαν", όπως ονομάζεται ο Άγιος Βασίλης στην Ιαπωνία.
Οι επίδοξοι Άη Βασίληδες μαθαίνουν πώς θα απαντούν ακόμη και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις των παιδιών όπως για παράδειγμα πώς θα μπει στο σπίτι τους αν δεν έχει καμινάδα ή αν υπάρχει ενεργοποιημένος συναγερμός.
Πηγή:e-go.gr

Ο σύγχρονος Νώε και η κιβωτός του για να σωθεί από το τέλος του κόσμου

Τις οικονομίες μιας ζωής ξόδεψε ένας Κινέζος προκειμένου να κατασκευάσει τη δική του «κιβωτό» η οποία θα του παρέχει ένα ασφαλές καταφύγιο για το τέλος του κόσμου (Pics).

25 ακριβότερα στο είδος τους αντικείμενα!

Μια λίστα με τα 25 πιο ακριβά στο είδος τους αντικείμενα, καθένα από τα οποία αξίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αντί να αγοράσετε το ακριβότερο χάμπουργκερ ή ένα συλλεκτικό τζιν παντελόνι (λέμε τώρα ότο υπάρχει η οικονομική δυνατότητα…), θα μπορούσατε να σιτίσετε περίπου 16.000 παιδιά που πεθαίνουν κάθε μέρα από ασιτία!
1. Σετ σκακιού Charles Hollander
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Μαύρα και λευκά διαμάντια 320 καρατίων συνθέτουν ένα από τα έξι σε σκακιού Charles Hollander που κατασκευάστηκαν ποτέ, αξίας 600.000 δολαρίων.
2. Χάμπουργκερ Le Burger Extravagant
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Σερβίρεται στο Serendipity 3 στη Νέα Υόρκη για 295 δολάρια.
3. Αυτοκίνητο Ferrari 250 GTO του 1962
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Πωλήθηκε σε ιδιώτη στη Μεγάλη Βρετανία για 32 εκατομμύρια δολάρια.
4. Κάμερα Susse Freres
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Κατασκευάστηκε το 1839 και πωλήθηκε το 2007 για 775.000 δολάρια.
5. Αγορά σπιτιού, Ιαπωνία
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Τρεις πόλεις της χώρας βρίσκονται σε πρώτες θέσεις των ακριβότερων περιοχών του κόσμου για να αγοράσει κάποιος σπίτι, όπου η τιμή του τετραγωνικού μέτρου αγγίζει τα 2.000 δολάρια.
6. Δωμάτιο ξενοδοχείου Royal Penthouse Suite, στο ξενοδοχείο «Hotel President Wilson» στη Γενεύη
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Με 10 δωμάτια και 7 μπάνια η βασιλική σουίτα κοστίζει 65.000 τη βραδιά.
7. Τηλεόραση PrestigeHD Supreme Rose Edition
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Η επένδυση είναι χειροποίητη και περιλαμβάνει δέρμα αλιγάτορα και αρκετά διαμάντια για περίπου 2,3 εκατομμύρια δολάρια.
8. Πιάνο Heintzman Crystal
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Κατασκευάστηκε στο Πεκίνο καιπωλήθηκε πρόσφατα σε ιδιωτική συλλογή για 3,22 εκατομμύρια δολάρια.
9. Πούρα Gurkha Black Dragon
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Σε ένα κουτί από κόκαλο καμήλας, σκαλισμένο στο χέρι, όπου κάθε πούρο κοστίζει 1.150 δολάρια.
10. Μοτοσικλέτα Dodge Tomahawk V10 Superbike
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Για τους λάτρεις της ταχύτητας αλλά και του design, μόλις για 700.000 δολάρια.
11. Ρολόι Haute Joaillerie from Chopard
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Μοιάζει περισσότερο με βραχιόλι και λιγότερο με ρολόι, γιατί ποιος ενδιαφέρεται για την ώρα όταν έχει πληρώσει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια;
12. Σαμπάνια Heidsieck Monopole 1907
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Στα τέλη του ’90 ανακαλύφθηκε ναυάγιο με περίπου 2.000 παρόμοια μπουκάλια γαλλικής σαμπάνιας, το καθένα από τα οποία κοστίζει 25.000 δολάρια.
13. Ηχεία Transmission Audio Ultimate System
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Το σετ ζυγίζει πάνω από 5 τόνους και είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ειδικό αλουμίνιο. Κόστος: 2 εκατομμύρια δολάρια.
14. Πίνακας ζωγραφικής «Number 5″, 1948
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Έργο του Jackson Pollock αφηρημένης τέχνης πωλήθηκε σε ιδιώτη για 140 εκατομμύρια δολάρια.
15. Φωτογραφία Rhein II
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Όταν ο Andreas Gursky φωτογράφιζε το Ρήνο δεν περίμενε βέβαια να γίνει η φωτογραφία του η ακριβότερη στον κόσμο, καθώς πωλήθηκε για 4 εκατομμύρια δολάρια.
16. Γλυπτό L’Homme qui marche (Walking Man)
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Το πιο ακριβό έργο τέχνης που πωλήθηκε ποτέ για 104,3 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ προηγούμενο του Πικάσο.
17. Δαχτυλίδι Chopard Blue Diamond
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Ένα τεράστιο διαμάντι αξίας 16,26 εκατομμυρίων δολαρίων για… ιδιαίτερα δάχτυλα!
18. Σκάφος History Supreme
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Είναι κατασκευασμένο με περισσότερα από 100.000 κιλά χρυσό, για να μη μιλήσουμε για την πολυτελέστατη εσωτερική του διακόσμηση. Αυτή την αφήνουμε να τη χαρεί ο Μαλαισιανός επιχειρηματίας Robert Kuok, που ξόδεψε γι’ αυτό το σκάφος 4,8 δις δολάρια.
19. Φτερό από το πτηνό Huia Bird
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Ένα μόνο φτερό από το σπάνιο πτηνό Huia πωλήθηκε σε δημοπρασία στη Νέα Ζηλανδία για 10.000 δολάρια.
20. Τζιν παντελόνι Damien Hirst
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Μόνο 8 συλλεκτικά τζιν παντελόνια κατασκευά στηκαν από την Levi’s σε συνεργασία με τον Damien Hirst και πωλήθηκαν έκαστο για 27.000 δολάρια.
21. Κινητό τηλέφωνο iPhone 3GS Supreme Rose, Stuart Hughes
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Κοστίζει 2,97 εκατομμύρια δολάρια και δεν είναι για δημόσιους χώρους!
22. Όνομα ιστοσελίδας, Insure.com
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Το domain αγοράστηκε το 2009 για 16 εκατομμύρια δολάρια και μπήκε αμέσως στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το ακριβότερο όνομα ιστοσελίδας στον κόσμο.
23. Σχέδιο Raphael’s Head of a Muse
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Πωλήθηκε για 48 εκατομμύρια από τον Οίκο Christie’s to 2009, το Πρόσωπο της Μούσας αποτελεί πλέον ένα από τα ακριβότερα ασπρόμαυρα σχέδια με μολύβι.
24. Θέση πάρκινγκ στο Μανχάταν
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Βρίσκεται σε ένα από τα ακριβότερα κτήρια του Μανχάταν και πωλήθηκε για 1 εκατομμύριο δολάρια.
25. Επιδόρπιο Marc Guibert
perierga.gr - 25 ακριβότερα αντικείμενα στον κόσμο!
Με φύλλα χρυσού και σπάνια υλικά ο σεφ Marc Guibert στο «Lindeth Howe Country House Hotel» στη Βρετανία παρασκεύασε το ακριβότερο επιδόρπιο στον κόσμο αξίας 34,500 δολαρίων.
Πηγή:perierga.gr

Θεματικό πάρκο αφιερωμένο στην... τουαλέτα

Το πάρκο, που απέχει περίπου μία ώρα από την πρωτεύουσα Σεούλ και βρίσκεται στην πόλη Σουγουόν, γνωστή και ως το "σπίτι της Samsung Electronics"
Θεματικό πάρκο αφιερωμένο στην... τουαλέτα
Το πρώτο θεματικό πάρκο τουαλέτας άνοιξε τις πύλες του στην πόλη Σουγουόν στη Νότια Κορέα. Στο πάρκο υπάρχει μάλιστα και μουσείο που έχει ανάλογο σχήμα.
Στο κτίριο διέμενε κάποτε, σε συνθήκες φτώχειας, ο ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Τουαλέτας, Σιμ Τζάε-ντακ, που έκανε περιουσία από επιχείρησή με μεταλλικά προϊόντα και έμεινε γνωστός ως "Κύριος Τουαλέτα".
Ο Σιμ πέθανε το 2009 σε ηλικία 70 ετών και έγινε γνωστός στη Νότια Κορέα το 2002 που φιλοξένησε την διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου όταν παρείχε τουαλέτες στους φιλάθλους.
Η ένωση που ίδρυσε έχει ως αποστολή της την διάδοση του οφέλους της ύπαρξης τουαλέτας σε όλο τον κόσμο, έναν σκοπό παρόμοιο με εκείνον που προωθεί η Παγκόσμια Οργάνωση Τουαλέτας, που εδρεύει στη Σιγκαπούρη.
Προτού παραχωρηθεί το σπίτι του Κυρίου Τουαλέτα στην πόλη Σουγουόν, οι επισκέπτες μπορούσαν να κάνουν κράτηση για μία βραδιά, αλλά κόστιζε 50.000 δολάριων, όσο χρειάζεται για τη συγκέντρωση χρημάτων για ένα κτίριο με τουαλέτες με φιλανθρωπικό σκοπό.
Η είσοδος στο μουσείο του πάρκου είναι ελεύθερη. Από τον Ιούλιο που ξεκίνησε η λειτουργία του το έχουν επισκεφθεί 40.000 άνθρωποι. Το ίδρυμα χρηματοδοτεί προγράμματα κατασκευής τουαλετών σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως οι Φιλιππίνες.
Πηγή:e-go.gr

Τρομακτική φάρσα: Ένα φάντασμα στο ασανσέρ...

Μόνο γέλιο δεν προκάλεσε στους αποδέκτες της μιας από τις πιο τρομακτικές φάρσες που έγινε ποτέ (Vid)

Mε τίτλο "Φάντασμα στο ασανσέρ" το βραζιλιάνικο show "Programa Silvio Santos", που είναι γνωστό για τις επιτυχημένες φάρσες του, πραγματοποίησε μια φάρσα… που μόνο γέλιο δεν προκάλεσε στους αποδέκτες της.
Η συγκεκριμένα φάρσα διαδραματίζεται μέσα σε ένα ασανσέρ, όπου τα φώτα ξαφνικά "πέφτουν" και τότε εμφανίζεται ένα κοριτσάκι… φάντασμα!
Ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπο των "θυμάτων" που εξαιτίας ενός ασανσέρ έχασαν δέκα χρόνια από τη ζωή τους.
Πηγή:news247.gr

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Γάιδαρος ...υποψήφιος βουλευτής!



Γάιδαρος ...υποψήφιος βουλευτής!
Και όμως έγινε και αυτό! Υποψήφιος βουλευτής στον Ισημερινό ένας… γάιδαρος!
Οι πολίτες Γκουαγιακουίλ, στον Ισημερινό επιχείρησαν να θέσουν μία παράξενη υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές του Φεβρουαρίου. Κατέβηκαν στους δρόμους προωθώντας τον δικό τους υποψήφιο, ένα γάιδαρο!
Περίπου 40 πολίτες συμμετείχαν στην πορεία-προώθηση του… υποψήφιου βουλευτή. Έχοντας μαζί τους τον γάιδαρο έφθασαν από τα γραφεία της εκλογικής επιτροπής, αλλά οι Αρχές της πόλης αρνήθηκαν να τους δεχτούν και απέρριψαν το αίτημά τους.
Οι υποστηρικτές του γαϊδάρου εξήγησαν τη σημασία της συμβολικής τους κίνησης, τονίζοντας ότι στόχος τους ήταν να ενημερώσουν τους ψηφοφόρους για τη σημασία των εκλογών του Φεβρουαρίου και όχι να προσβάλουν τα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτές.
Πηγή:enikos.gr

Από άνδρας, γυναίκα και... τούμπαλιν γιατί βαρέθηκε να καλλωπίζεται

Στα 75 του χρόνια και μετά από 23 χρόνια που έχει αλλάξει το φύλο του, ο Gary Norton θέλει να επιστρέψει ξανά στο ανδρικό φύλο.

Πριν από 23 χρόνια ο Gary Norton αποφάσισε να προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Στα 75 του τώρα χρόνια επιθυμεί να ξαναγίνει άντρας.
Αισθάνεται, όπως αναφέρει στη Dailymail, παγιδευμένος σε λάθος σώμα. Δηλώνει μάλιστα απελπισμένος για τη νέα εγχείριση αλλαγής φύλου προτού να είναι πολύ αργά.
Με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του να τον έχουν "αποκηρύξει", ο Gary που έζησε ως Gillian τα τελευταία 23 χρόνια επισημαίνει πως κατάλαβε ότι η αλλαγή φύλου ήταν λάθος όταν άρχισε να βαριέται να φτιάχνει τα μαλλιά της και να βάφεται, νιώθοντας μάλιστα πως ελκύεται από τις γυναίκες.
"Είμαι καθαρόαιμος άνδρας και πάντα ήμουν. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που μου συνέβη. Δεν έπρεπε να είχα κάνει ποτέ την εγχείριση αλλαγής φύλου", αναφέρει.
Επισημαίνει μάλιστα πως πάντα ζούσε σε ένα ψέμα και ότι η επέμβαση ήταν ένα τεράστιο λάθος. "Ήμουν ευάλωτη και μου δόθηκαν λάθος συμβουλές που κατέστρεψαν τη ζωή μου. Δεν θέλω αυτό να συμβεί σε κανέναν άλλο", υπογραμμίζει.
Ζητάει μια μεγάλη συγγνώμη από την οικογένειά της, επισημαίνοντας πως θα έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να ξαναδεί τα παιδιά του.
"Απομακρύνθηκα από τα παιδιά μου και νιώθω κοινωνικά απροσάρμοστος. Θέλω να κάνω σχέση με γυναίκα αλλά δεν μπορώ. Θέλω να συμβουλέψω όποιον το σκέφτεται να το σκεφτεί δύο φορές προτού το κάνει. Έκανα ένα λάθος και έμαθα πως δεν υπάρχει γυρισμός", υπογραμμίζει.
Πηγή:news247.gr

Οι πορνοστάρ είναι πιο αισιόδοξες από τις άλλες γυναίκες

Έρευνα του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια έρχεται να αναθεωρήσει τα στερεότητα όσων γυναικών εργάζονται στη βιομηχανία πορνό.

Έχουν οι πορνοστάρ χαμηλή αυτοεκτίμηση; Έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στα παιδικά τους χρόνια και αναγκάζονται να εργαστούν στην βιομηχανία του πορνό; Έχουν "παίσει" στα ναρκωτικά και έχουν ανάγκη το εύκολο χρήμα για να εξασφαλίσουν τη δόση τους;
Αυτές είναι ορισμένες από τις ερωτήσεις που αφορούν τις γυναίκες που εργάζονται στην βιομηχανία πορνό.
Μια έκθεση στο περιοδικό Journal of Sex Research με τίτλο "Ηθοποιοί Πορνογραφίας: Μια Αξιολόγηση της Υπόθεσης των "Κατεστραμμένων Προϊόντων" έρχεται να τα γκρεμίσει όλα αυτά τα στερεότυπα τονίζοντας ότι και αυτές οι πορνοστάρ πιθανό να έχουν τα ίδια ψυχολογικά προβλήματα με οποιανδήποτε άλλη κοπέλα!
Στην πραγματικότητα, εκείνοι που ανακάλυψαν τη βιομηχανία πορνό είχαν μια πιο θετική προοπτική στη ζωή με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο κολακευτικές απόψεις σχετικά με την εικόνα του σώματός τους.
Αυτό ισχυρίζονται ερευνητές του Pennsylvania's Shippensburg University οι οποίοι αναφέρουν "Οι ηθοποιοί πορνό έχουν υψηλότερα επίπεδα αυτοεκτίμησης, θετικά συναισθήματα, κοινωνική υποστήριξη, σεξουαλική ικανοποίηση σε σύγκριση με την άλλες ομάδες ανθρώπων".
Οι ερευνητές δεν βρήκαν στοιχεία που να υποστηρίζουν την "υπόθεση των κατεστραμμένων εμπορευμάτων" σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι αυτοί έχουν χαρακτηριστικά ενός τοξικομανούς, φτωχού, απελπισμένου και θύματος σεξουαλικής κακοποίησης.
"Τα στερεότυπα επισημοποιούνται για να καταδικάσουν το κλάδο και να δικαιολογήσουν τις πολιτικές απόψεις σχετικά με την πορνογραφία" καταλήγει η έκθεση.
Για τη μελέτη, οι ερευνητές συνέκριναν 177 πορνοστάρ ηλικίας 18 έως 50 με άλλες γυναίκες της ίδιας ηλικίας. Σχεδόν το 70% είπαν ότι είχαν μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή σε σύγκριση με το 33% των άλλων γυναικών.
Πηγή:news247.gr

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ταινίες με υπόθεση, υπεράνω ηλικίας

Είναι δυνατόν το ζευγάρι της φωτογραφίας να παρήγγειλε 14 ταινίες πορνό σε μια μέρα; Δείτε την απάντηση


Λογαριασμό 500 λιρών έστειλε στο σπίτι του κυρίου και της κυρίας Hayard στο Mάντσεστερ, η καλωδιακή τηλεόραση Virgin Media. Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο. Ωστόσο, μια ματιά στη φωτογραφία μας πείθει ότι κάτι δεν πήγε καλά!
Συγκεκριμένα, ο 74χρονος Ron Hayard και η σύζυγός του Ann, σύμφωνα με την εταιρία είδαν 150 ταινίες με... υπόθεση. Οι ίδιοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι παρήγγειλαν τα συγκεκριμένα φιλμ.
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά, που καλούνται να πληρώσουν για ταινίες πορνό που δεν είδαν.
Το 2009 η Virgin τους ζήτησε και πάλι χρήματα για τον ίδιο λόγο και μετά από διαμάχη, τους έκοψε τη σύνδεση.
Αλλά στις αρχές του 2012, το ζευγάρι αποφάσισε να ξαναγραφτεί στην εταιρία. Μέσα σε λίγες μέρες φαίνεται ότι από τη διεύθυνσή τους έγινε παραγγελία δεκάδων πορνοταινιών. Μάλιστα, σε μία μόνο μέρα -σύμφωνα με την Virgin- υπήρξε παραγγελία για 14 ταινίες!
Το ζευγάρι αρνήθηκε ότι τις παρήγγειλε και η Virgin, διέκοψε και πάλι τη σύνδεση, προειδοποιώντας όμως ότι για να την επαναφέρει θα πρέπει να πάρει τα χρήματά της.
"Είχαμε το ίδιο πρόβλημα παλιά και νομίζαμε ότι θα έχει διορθωθεί. Η οικογένεια το βρίσκει αστείο. Μάλιστα τον Ron τον ρώτησαν στο ταχυδρομείο, αν είδε καμιά καλή ταινία πρόσφατα" δήλωσε η κα Hayward.
Εκπρόσωπος της Virgin, δήλωσε ότι είναι βέβαιος ότι η παραγγελία έγινε από τη συγκεκριμέν διεύθυνση.
"Τέτοιο περιεχόμενο το παρέχουμε μόνο αφού δοθεί ο κωδικός από τον κάτοχο, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που θέλουν. Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, διασφαλίσαμε ότι δεν θα παρέχουμε ξανά αυτό το περιεχόμενο στη συγκεκριμένη διεύθυνση" δήλωσε.
Πηγή:news247.gr

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Μάνα έδεσε το παιδί της για να παίξει στοίχημα

Βρετανίδα έδεσε το παιδί της έξω από πρακτορείο στοιχημάτων στο West Sussex για παίξει στοίχημα.(Vid)

Δεμένο άφησε το παιδί της μια μάνα έξω από πολυσύχναστο δρόμο ώστε να μπει σε κατάστημα στοιχημάτων!
Το περιστατικό συνέβη στο West Sussex και βιντεοσκοπήθηκε από εργαζόμενους σε κτίριο απέναντι από το πρακτορείο που είχαν μείνει άναυδοι. Στο βίντεο βλέπουμε την μητέρα να δένει το τετράχρονο κοριτσάκι της έξω από ένα πρακτορείο Ladbrokes.
Με τη δικαιολογία ότι η κόρη της είναι μικρότερη από 18 ετών και ο νόμος απαγορεύει την είσοδο σε ανήλικους σε πρακτορεία στοιχήματος στη Μεγάλη Βρετανία, έδεσε το κοριτσάκι με ειδικό σχοινί το οποίο πήρε μαζί της μέσα στο πρακτορείο, ενώ το υπόλοιπο περνούσε κάτω από την πόρτα και έφτανε μέχρι την πλάτη του παιδιού το οποίο είχε μείνει μόνο του έξω.
Το όνομα της μητέρας δεν έχει γίνει γνωστό ενώ έως τώρα δεν έχει κινηθεί δίωξη εναντίων της για το συμβάν.
Πηγή:news247.gr