Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ποιος θαλάσσιος δολοφόνος; Γνωρίστε τη Florence, τον πρώτο vegeterian καρχαρία που τρώει αγγούρια, σέλινο και μπρόκολο


Αρνείται να φάει ψάρια και κλέβει μαρούλια και λάχανα από τον Molokai, τη θαλάσσια χελώνα που έχει για συγκάτοικο στο ενυδρείο.
Ένας καρχαρίας στο Birmingham National Sea Life Center φαίνεται να έχει διατροφικές συνήθειες που δεν ταιριάζουν στη φήμη του ως σαρκοβόρο. Η Florence, η οποία φτάνει το ένα μέτρο και ογδόντα εκατοστά σε μήκος, είναι είδος καρχαρία τροφού και ο πρώτος καρχαρίας στον κόσμο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως vegeterian. Οι άνθρωποι του θαλάσσιου πάρκου πρέπει να την ξεγελάσουν για καταναλώσει κρέας, κρύβοντας ψάρια μέσα σε μαρούλια, σέλινα και αγγούρια.


Χρειάζεται τις πρωτεΐνες, άρα φροντίζουν να κρύβουν τα ψάρια πολύ καλά γιατί αλλιώς η Florence συνειδητοποιεί τι είναι, αρνείται να το φάει και περιμένει τη vegeterian επιλογή. Και εάν δεν είναι ευχαριστημένη, χρησιμοποιεί συχνά τα κοφτερά, σε σχήμα πριονιού δόντια της για να φάει τα μαρούλια και τα λάχανα του Molokai, της θαλάσσιας χελώνας που ζει μαζί της στο στο ενυδρείο.
Η Florence έτρωγε κρέας παλαιότερα αλλά μετά από μια εγχείρηση το 2009 που πραγματοποιήθηκε για να βγάλουν έναν γάντζο από το σαγόνι της, σταμάτησε τελείως να καταναλώνει τη συνηθισμένη της λεία. Ο γάντζος ήταν εκεί για χρόνια και είχε σκουριάσει, πράγμα που την είχε αρρωστήσει.


Οι ειδικοί του θαλάσσιου κέντρου έχουν ξαναδεί καρχαρία να τρώει φυτά, βρύα συγκεκριμένα, αλλά κανένας καρχαρίας δεν έχει δείξει να προτιμά αποκλειστικά τα "λαχανικά". Η Florence είναι η πρώτη στην ιστορία και μοναδική.
Πηγή:cosmo.gr

Πορνοστάρ θα κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άντρες!

Πορνοστάρ θα κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άντρες!
Η πορνοστάρ Σάρα Τζέι, έδωσε μια υπόσχεση, πως θα κάνει ένα σέξι δώρο σε 200.000 φίλους της στο Twitter, προσφέροντάς τους στοματικό έρωτα!
Υπάρχει όμως μία προϋπόθεση. Να το «σηκώσει» ο ΛεΜπρόν.
Η Σάρα υπόσχεται να δώσει το δικό της «τρόπαιο» στους 200.000 άνδρες που την ακολουθούν στο Twitter, σε περίπτωση που οι Μαϊάμι Χιτ πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.
Η γνωστή πορνοστάρ δήλωσε πως αν ο ΛεΜπρόν και η παρέα του πάρουν το δαχτυλίδι, τότε θα κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άνδρες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Kyrie Irving των Καβς, κάτι που ίσως δελεάσει τον πρώην συμπαίκτη του «Βασιλιά» να τον υποστηρίξει μετά από καιρό.
Όσοι πιστεύετε ότι το Μαϊάμι μπορεί να τα καταφέρει, δεν έχετε παρά να «ακολουθήσετε» την Σάρα Τζέι στον λογαριασμό της.
Πηγή:newsbomb.gr

Απίστευτο – Παιδί κοιμήθηκε πρώτη φορά σε ηλικία 3 ετών!

αϋπνία, μωρό, παιδί, πάθηση, ύπνος, υπερένταση, νωτιαίος μυελός, εγκέφαλος
Έναν εφιάλτη ζούσαν οι γονείς του μικρού Ρετ Λαμπ, ο οποίος από τη μέρα που γεννήθηκε δεν μπορούσε να κοιμηθεί και επί μονίμου βάσεως βρισκόταν σε υπερένταση.
Σύμφωνα με τους γιατρούς που υπέβαλαν τον Ρετ σε μια σειρά εξετάσεων, ο μικρός έπασχε από Δυσπλασία Chiari, μια σπάνια πάθηση στην παρεγκεφαλίτιδα οποία προκαλεί μια σειρά συμπτωμάτων, μεταξύ των οποίων και η αϋπνία.
Όταν ο μικρός συμπλήρωσε 3 έτη χωρίς να έχει κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό, οι γονείς του αποφάσισαν να τον υποβάλλουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη και πολύωρη επέμβαση, από την οποία είχε 50% πιθανότητες να βγει ζωντανός.
«Ήταν τρομακτικό αυτό που βιώναμε. Δεν μπορούσε καν να παίξει με τα άλλα παιδάκια. Ήταν απίστευτα επιθετικός, ορμούσε και δάγκωνε τους πάντες και έκλαιγε. Αλλάξαμε τη ζωή μας. Στο σπίτι κοιμόμασταν με βάρδιες και πάντα κάποιος, ή εγώ ή ο άνδρας μου, ήμασταν συνέχεια δίπλα του 24 ώρες της ημέρας», δήλωσε στο δίκτυο ABC, η Σάνον, μητέρα του μικρού.
Ο Ρετ ωστόσο, τα κατάφερε και πλέον κοιμάται ολόκληρη τη νύχτα, καθώς οι γιατροί μπόρεσαν να αφαιρέσουν επιτυχώς κάποια οστά από το εγκεφαλικό στέλεχος και το νωτιαίο μυελό του μικρού, με αποτέλεσμα να αποσυμφορήσουν την πίεση που δεχόταν ο εγκέφαλος του.
Πηγή:iefimerida.gr

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι Anonymous τάσσονται υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας [Video]

Οι Anonymous συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για τη νομιμοποίηση της κάνναβης σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεκινώντας τη δεύτερη φάση της επιχείρησης “OpCannabis 420″.
Σε νέα δήλωση της, η δημοφιλής ομάδα hackers καλεί όλο τον κόσμο να κατεβεί σε πορείες (ξεκινώντας από την 1η Οκτωβρίου), απειλώντας ταυτόχρονα να αποκαλύψει προσωπικές πληροφορίες αλλά και τα πραγματικά κίνητρα των “narco-warriors”, των ανθρώπων που επωφελούνται από τη συγκεκριμένη απαγόρευση:

“Χαιρετίσματα από τους Anonymous και την Team Vendetta,
Όπως πολλοί γνωρίζουν, η επιχείρηση “OpCannabis 420″ είναι η προσπάθεια μας να φέρουμε κοντά όλους όσους κάνουν χρήση κάνναβης για το σκοπό της νομιμοποίησης. Οι προσπάθειές μας έχουν επιτύχει σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά την ενημέρωση του κόσμου. Η υποστήριξη που δεχτήκαμε ξεπέρασε και τα πιο τρελά μας όνειρα.
Τώρα, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στη δεύτερη φάση της “Operation Cannabis 420″ που επικεντρώνεται σε δύο στόχους: 1) Οργάνωση διαδηλώσεων σε όλο τον κόσμο για τη νομιμοποίηση της κάνναβης, η πρώτη εκ των οποίων έχει προγραμματιστεί για την 1η του Οκτωβρίου και 2) το “ξεσκέπασμα” των λεγόμενων narco-warriors.
Αυτοί είναι κυρίως τα συνδικάτα της αστυνομίας, οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, οι βιομηχανίες καπνού και αλκοόλ, οι λομπίστες των οργανώσεων αυτών και οι πολιτικοί που λαμβάνουν μίζες για να νομοθετούν υπέρ τους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν οικονομικό συμφέρον στη διατήρηση της απαγόρευσης της κάνναβης και είναι πρόθυμοι να διαδώσουν ψέματα, να φυλακίσουν τους χρήστες κάνναβης και να καταστρέψουν τις ζωές αθώων ανθρώπων. Όχι πια. θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέρα και νύχτα μέχρι να λήξει αυτός ο άδικος πόλεμος.
Αυτό είναι ένα εγερτήριο κάλεσμα. Κάθε άνθρωπος που κάνει χρήση κάνναβης ή στηρίζει το δικαίωμά μας να το κάνουμε πρέπει να πάρει θέση τώρα. Έχουμε πάρα πολλούς ανθρώπους που εξακολουθούν να αγνοούν τις θαυματουργές ιδιότητες της μαριχουάνας. Έχει αποδειχθεί ότι η THC μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα του εγκεφάλου και να επιβραδύνει τον επανασχηματισμό τους. Είναι αποδεδειγμένο ότι η κάνναβη είναι εξαιρετικά επωφελής στους ασθενείς με καρκίνο που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία. Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα οφέλη…
Ελάτε μαζί μας για να δώσουμε τέλος σε όλο αυτό μια για πάντα. Οργανώστε την 1η Οκτώβρη μια πορεία για την πόλη/χωριό σας. Ενημερώστε τους πάντες. Αυτός ο αγώνας μπορεί να κερδηθεί με απλά μαθηματικά. “

Πηγή:TechGear

2η παγκοσμίως η Ελλάδα με 394 "γαλάζιες σημαίες"


Επειδή το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, οι εξορμήσεις μας στις παραλίες είναι όλο και ποιο συχνές. Τι καλύτερο λοιπόν από το να μάθουμε ποιες ελληνικές ακτές κέρδισαν επάξια και φέτος το διεθνές βραβείο ποιότητας "Γαλάζιες Σημαίες";
Με 394 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει για ακόμη μια χρονιά την τιμητική δεύτερη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 48 χώρες.
Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.179 ακτές και 659 μαρίνες σε όλο τον κόσμο, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).
Η "Γαλάζια Σημαία" αποτελεί ένα διεθνές σύμβολο ποιότητας, θεωρούμενο το πιο γνωστό περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο. Από το 1987 απονέμεται διεθνώς σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του.
Ουσιαστικά δηλαδή, εκτός από την επιθυμητή, εξαιρετική ποιότητα νερών κολύμβησης, οι ακτές που βραβεύονται με τη γαλάζια σημαία πρέπει να τηρούν κατά κράτος άλλα 31 αυστηρά κριτήρια.
Αυτά αφορούν σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και ταυτόχρονα περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.


Διάβασε αναλυτικά τις ακτές που κατέχουν Γαλάζια Σημαία για το 2012 εδώ
Πηγή:cosmo.gr

Με πρόστιμο ενός ευρώ καταδικάστηκε υπουργός


Ένας υπουργός της κυβέρνησης του Φρανσουά Ολάντ καταδικάστηκε από γαλλικό δικαστήριο για δυσφήμιση, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της δεξιάς η οποία υπενθύμισε την προεκλογική δέσμευση του νέου προέδρου ότι δεν θα περιβάλλεται από πολιτικούς που βαρύνονται με καταδίκες.
Ο Αρνό Μοντεμπούρ, υπουργός Παραγωγικής Ανάκαμψης, καταδικάστηκε σε πρόστιμο ενός ευρώ επειδή τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε χαρακτηρίσει "απατεώνες" τους πρώην διευθυντές της ακτοπλοϊκής εταιρείας Seafrance η οποία ήταν υπό εκκαθάριση κατόπιν δικαστικής εντολής.
"Ζητώ την άμεση παραίτηση του Μοντεμπούρ που καταδικάστηκε από δικαστήριο, εξ ονόματος της αρχής που πρεσβεύει ο Ολάντ", ανέφερε στο Twitter η Ναντίν Μορανό, πρώην υπουργός στην κυβέρνηση του Νικολά Σαρκοζί.
Ο Μοντεμπούρ, την εποχή που ήταν βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, είχε χαρακτηρίσει "ανίκανους", ¨αλήτες αφεντικά" και "απατεώνες" τους διευθυντές της Seafrance, σε συνάντηση που είχε με συνδικαλιστές, παρουσία ενός δημοσιογράφου ο οποίος αναπαρήγαγε στην εφημερίδα του τις δηλώσεις αυτές.
Η Seafrance ήταν η τελευταία γαλλική εταιρεία που συνέδεε το Καλέ, στη βόρεια Γαλλία, με το Ντόβερ της νότιας Αγγλίας. Έκλεισε οριστικά στις 9 Ιανουαρίου, μετά από πολλές εβδομάδες αβεβαιότητας για την επιβίωσή της.
Πηγή:ant1.gr

Χάρη στις γιαγιάδες επιβίωσε η Heavy Metal!

Χάρη στις γιαγιάδες επιβίωσε η Heavy Metal!
Χάρη στις γιαγιάδες επιβίωσε η Heavy Metal!
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, στις γιαγιάδες και τους παππούδες οφείλεται η επιβίωση της heavy metal σε χώρες όπως η Γερμανία!
Οι ηλικιωμένοι ήταν αυτοί που κράτησαν επίκαιρη την μουσική στην Ανατολική Γερμανία την εποχή που ήταν απαγορευμένος οποιοσδήποτε ήχος πέραν της ποπ από τη δισκογραφική του κράτους, Amiga.
Ο frontman του συγκροτήματος Kreator, Mille Petrozza, διηγείται σε συνέντευξή του πως όταν η χώρα ήταν χωρισμένη σε Ανατολική και Δυτική Γερμανία, τα τευλευταία χρόνια ύπαρξης του τείχους του Βερολίνου, μόνο οι παππούδες μπορούσαν να περνάνε από την άλλη πλευρά.
Πολλά παιδιά έβαζαν τον παππού και τη γιαγιά να τους αγοράζουν metal δίσκους από τη Δυτική Γερμανία και να τους τους πηγαίνουν κρυφά!
Πηγή:e-radio.gr

Πεντάχρονο αγόρι τρώει το υπνοδωμάτιό του!- Καταναλώνει με μανία αντικείμενα

Απίστευτο: Πεντάχρονο αγόρι τρώει το υπνοδωμάτιό του!
Mια σπάνια ασθένεια ωθεί το αγοράκι να μασάει διαρκώς μη φαγώσιμα υλικά αντί φαγητού, με αποτέλεσμα να τρώει μανιωδώς τα κουφώματα από τα παράθυρα και τον γύψο από τους τοίχους. Σε απόγνωση η μητέρα του, σκορπίζει τρόφιμα στα πατώματα και κρεμάει σέλινο στις πόρτες...
Ο μικρούλης Ζακ δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά ανάμεσα στη μακαρονάδα και το σοβατεπί και δεν καταλαβαίνει γιατί η μαμά του βάζει τις φωνές κάθε φορά που εκείνος τρώει τους σοβάδες ή μικρά κομμάτια γύψου από τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι του.
Την ευθύνη άλλωστε για την ακατανίκητη μανία του παιδιού να τρώει τον χώρο του -στην κυριολεξία- δεν την έχει το ίδιο αλλά η ασθένεια Pica από την οποία πάσχει όπως και πολλοί ακόμη άνθρωποι στον κόσμο. Χώμα, χαρτί, κόλλα και πηλός είναι κάποια από τα υλικά που βρίσκουν δελεαστικά για την κατανίκηση της πείνας τους οι ασθενείς για τους οποίους μάλιστα οι ειδικοί ακόμη δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ούτε τα πραγματικά αίτια της διαταραχής ούτε μια αποτελεσματική θεραπεία της.

Η μητέρα του Ζακ, Ράκελ Χορν, δυσκολεύεται πάρα πολύ να προστατέψει το παιδί της από την κατανάλωση βλαβερών για τον οργανισμό του ουσιών, όχι μόνο επειδή είναι μόλις 5 ετών αλλά και γιατί ο μικρός είναι αυτιστικός και δεν μπορεί να μιλήσει ώστε να εκτονώσει και τη δική του δυσαρέσκεια για τις συνεχόμενες παρατηρήσεις.
Το μόνο που έχει αποτέλεσμα για την μητέρα είναι να σκορπάει τρόφιμα στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού, να κρεμάει λιχουδιές ή σέλινο (που έχει έντονη μυρωδιά) στους τοίχους, τις πόρτες και τα παράθυρα με την ελπίδα να μπερδευτεί το παιδί και να τα προτιμήσει από το παρκέ ή τους γύψους.
«Τρώει τα πάντα. Χώμα, γρασίδι, πέτρες, το πατάκι, τις τσάντες, τα καλώδια, αντικείμενα από χαρτί, τις ταπετσαρίες... ακόμα και τρίχες. Του αρέσει να σκαρφαλώνει στα πρεβάζια και να τρώει ό,τι βρει. Θέλει να μασάει συνεχώς και δεν τον ενδιαφέρει η γεύση αλλά η υφή του αντικειμένου που τρώει», λέει η 32χρονη Ράκελ από το Μάντσεστερ και εξηγεί πως το όνειρο της ζωής της είναι να συγκεντρώσει αρχικά 17000 ευρώ για την κρεβατοκάμαρα και στη συνέχεια ένα μεγαλύτερο ποσό για το υπόλοιπο σπίτι ώστε να τοποθετηθούν έπιπλα και υλικά που είτε δεν θα μπορεί να τα φάει ο μικρός είτε δεν θα είναι επικίνδυνα για την υγεία του.
Πηγή:iefimerida.gr

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πώς θα ήταν με τους Έλληνες η F1;


Η απάντηση δίνεται στο χιουμοριστικό αυτό βίντεο, το οποίο σατιρίζει το δημόσιο στην Ελλάδα δείχνοντας τον Δ. Μητσάρα με τη Halara GP να μπαίνει στα πιτς επειδή του χάλασε το σύστημα φραπεδιάς!
Πραγματικά αυτό το βίντεο δείχνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το ελληνικό δημόσιο με έναν ξεχωριστό και χιουμοριστικό τρόπο, που τον παρουσίασε ο χρήστης AndreasGT007. Σε αυτό λοιπόν έχουμε τον Δ. Μητσάρα, ο οποίος λαμβάνει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1 με τη Halara GP!
Ενώ στο... ράδιο παίζει το «Είσαι ό,τι να ναι» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο... πρωταγωνιστής δίνει... σήμα στους μηχανικούς του ότι θα μπει στα πιτς επειδή του χάλασε το σύστημα φραπεδιάς! Όμως, δεν υπολόγισε πως άπαντες έχουν πάει στο κυλικείο!
Έτσι, ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
-Ρε μ@λ@κ3ς χρειάζομαι επειγόντως πιτ στοπ! Μου έχει χαλάσει το σύστημα φραπεδιάς και φαγώθηκαν τα λάστιχα!
Αφού μπαίνει στα πιτς: Ρε! Μπαίνω στα πιτ στοπς, με ακούει κανείς; Είστε εκεί;
-Έλα ρε μάγκα! Έλα σε καμιά 20αριά γύρους γιατί τώρα είμαστε στο κυλικείο...
-Ρε γ@μ*τ* πόσες φορές σας είπα να μην είστε στο κυλικείο; Αϊ στο δι@ολο μόνο να τρώτε ξέρετε! Αϊ στο δι@ολο νευρίασα τώρα! Πάμε να φύγουμε! (ενώ έκανε τη διέλευσή του από τα πιτς) Γ@** το δημόσιο μου γ@** (ενώ έβγαινε ξανά στην πίστα).
Πηγή:gazzetta.gr

Το σεξ των διακοπών είναι το καλύτερο

Διαβάστε τα στοιχεία έρευνας που θέλει τα ζευγάρια να αποδίδουν καλύτερα όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, σε κάποιο ρομαντικό προορισμό


Το ''sex on the beach'' δεν ειναι μονο ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ αλλά και η αγαπημένη επιλογή των περισσότερων Αμερικανών, σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας, την οποία διενήργησε δίκτυο ρομαντικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τα ευρήματα, τα τρία τέταρτα των ανδρών και των γυναικών, ηλικίας 18 έως 49, δήλωσαν ότι αποδίδουν καλύτερα στο κρεβάτι όταν είναι εκτός σπιτιού.
Στην έρευνα συμμετείχαν 1529 άτομα και βρέθηκε ότι το 22% θεωρούν πως οι τροπικές διακοπές είναι το πιο ρομαντικό ταξίδι για ένα ζευγάρι.
Για το 19% των συμμετεχόντων στην έρευνα, ένα ρομαντικό ταξίδι σε πόλεις όπως το Παρίσι ή η Ρώμη, είναι πολύ καλύτερο από τις διακοπές σε παραθαλάσσια τοποθεσία.
Μία κρουαζιέρα κι ένα ταξίδι σε μακρινό, εξωτικό προορισμό είναι η επιλογή του 15%, ενώ το 9% προτιμούν ένα άνετο ξενοδοχείο που προσφέρει και πρωινό. Ένα 8%-9% ξεφεύγει επιλέγοντας να περάσει τις διακοπές του σε κάμπινγκ.
Οι διακοπές προσφέρουν στα ζευγάρια την απόλυτη ελευθερία από τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις και τους κάνει να επικεντρώνονται στη διασκέδαση αλλά και στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.
Η αγχωτική πλευρά των διακοπών
Αλλά οι διακοπές δεν είναι μόνο ηλιοβασιλέματα και κοκτέιλ. Το 38% των συμμετεχόντων στην έρευνα του δικτύου, ανησυχούν ότι στις διακοπές θα σπάσουν τα νεύρα των συντρόφων τους και θα αποκαλυφθούν τα προβλήματά τους.
Αιτία άγχους είναι και πως θα φτάσει κάποιος στον προορισμό του. Το 15% ανησυχεί μήπως δεν έχει τι να πει, κι άλλο ένα 15% επειδή θα μοιράζονται το μπάνιο με το έτερο ήμισυ.
Αυτό που ενοχλεί περισσότερο και τους δύο συντρόφους (86%) είναι να καθίσουν χωριστά στα αεροπλάνα λόγω κάποιου λάθους, ενώ οι γυναίκες κατά 73% δεν αντέχουν το ροχαλητό του άντρα τους. Οι άνδρες εκνευρίζονται κατά 59% όταν οι αγαπημένες τους τους τραβάνε στα μαγαζιά για ψώνια.
Πηγή:news247.gr

Απείλησε βοσκό για να κάνει σέξ με... πρόβατο!


Τραγελαφικό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν Τυνήσιο ο οποίος εισέβαλε σε μαντρί με πρόβατα και απείλησε με μαχαίρι τον κτηνοτρόφο!
Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ρόδο...
Όπως αναφέρει το rodosalarm.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε την παρουσία ένος Τυνήσιου μέσα στο μαντρί του..
Όταν ο βοσκός του ζήτησε να φύγει, ο αλλοδαπός του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον χτυπήσει με ένα ξύλο, ενώ έσπασε το παρμπρίζ ενός παλιού φορτηγού που ήταν σταθμευμένο έξω από τη στάνη.
Στο μαντρί έφτασαν οι δυο γιοι του κτηνοτρόφου για να τον βοηθήσουν, ωστόσο ο Τυνήσιος τους απείλησε με μαχαίρι...
Ακολούθησε πάλη και τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, να τον δέσουν και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί!
Στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, ο νεαρός αλλοδαπός όταν ρωτήθηκε τι γύρευε μέσα στον ξένο στάβλο άφησε άφωνους τους αστυνομικούς, αποκαλύπτοντας με... φυσικότητα ότι ήθελε να βρει ένα από τα πρόβατα για να κάνει… σεξ!
Πηγή:newsit.gr

Σε δημοπρασία σκελετός τυραννόσαυρου

Ένας σχεδόν άθικτος σκελετός τυραννόσαυρου πουλήθηκε την Κυριακή 1,05 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη, παρά τις αντιδράσεις της κυβέρνησης της Μογγολίας για το αν έχει αποκτηθεί με νόμιμο τρόπο.
Σε δημοπρασία σκελετός τυραννόσαυρου
Ο σκελετός του "τυραννόσαυρου bataar", ενός μικρότερου σε μέγεθος Ασιάτη "εξαδέλφου" του τυραννόσαυρου Rex, έχει ύψος 2,4 μέτρα και μήκος 7,3 μέτρα, σύμφωνα με τον οίκο Heritage Auctions, που διοργάνωσε τη δημοπρασία στη Νέα Υόρκη.
Ανακαλύφθηκε στην έρημο Γκόμπι, που βρίσκεται μεταξύ της βόρειας Κίνας και της νότιας Μογγολίας, και όπως λέει ο πρόεδρος του οίκου Γκρεγκ Ρόχαν δεν γνωρίζει σε ποιά από τις δύο χώρες βρέθηκε.
Ο κορμός του σκελετού είναι κατά 75% ολόκληρος και το κεφάλι κατά 80%, λέει ο Ντέιβιντ Χέρσκοβιτς, διευθυντής του τμήματος φυσικής ιστορίας του οίκου και εξηγεί ότι οι περισσότεροι σκελετοί δεινοσαύρων που εκτίθενται σε μουσεία είναι "κατά 50% ή λιγότερο άθικτοι".
Ο οίκος αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα του αγοραστή, που έκανε την προσφορά τηλεφωνικώς. Ωστόσο, η πώληση θα ολοκληρωθεί όταν επιλυθεί η δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε από την κυβέρνηση της Μογγολίας την περασμένη εβδομάδα. Περιφερειακό δικαστήριο του Ντάλας εξέδωσε προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων κατά της Heritage, που εδρεύει εκεί, ύστερα από την προσφυγή της κυβέρνησης της Μογγολίας.
Πηγή:e-go.gr

Άντρας δέθηκε γυμνός σε δέντρο, μήπως και καταφέρει να κάνει σεξ


H απάντηση σε όσους αναρωτιούνται μέχρι που θα έφτανε κάποιος προκειμένου να κάνει σεξ, έρχεται από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, όπου ένας άντρας κάλυψε τα μάτια του με ένα μαντήλι, γδύθηκε εντελώς και δέθηκε σε ένα δέντρο, ελπίζοντας να σταθεί τυχερός.
Ο Άλαν Πέτρουσον μπήκε σε όλη αυτή τη διαδικασία, ελπίζοντας ότι κάποια γυναίκα που θα περνούσε από το πάρκο, κοντά στο οποίο δέθηκε, θα θαμπωνόταν από τα προσόντα του και θα δεχόταν να κάνει μαζί του σεξ.
Βέβαια, όταν η αστυνομία τον συνέλαβε για προσβολή της δημοσίας αιδούς, ο άντρας ισχυρίστηκε ότι αποκοιμήθηκε στο σπίτι ενός φίλου του, κι εκείνος θεώρησε αστείο να τον γδύσει και να τον δέσει στο δέντρο.
Ο ίδιος ο φίλος ωστόσο, όταν κλήθηκε να καταθέσει «έδωσε» απροκάλυπτα τον Πέτρουσον, λέγοντας ότι όταν εκείνος του είπε την τρελή ιδέα που είχε, έκανε τα πάντα για να τον αποτρέψει, τονίζοντάς του ότι όχι μόνο σεξ δεν πρόκειται να κάνει, αλλά και ότι θα γίνει ρεζίλι των σκυλιών.
Πηγή:iefimerida.gr

Πειραματικός εκτυπωτής σβήνει τις εκτυπώσεις, ανακυκλώνει το χαρτί

Η νέα τεχνολογία τυπώνει και ξε-εκτυπώνει
Λονδίνο: Μια ιδιαίτερα χρήσιμη αλλά και οικολογική τεχνολογία ανέπτυξαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ. Με τη βοήθειά της μπορεί να σβηστεί το μελάνι από τις εκτυπωμένες σελίδες ώστε αυτές να μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκ νέου. Η τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί σε εκτυπωτές αλλά και σε συσκευές φωτοαντιγραφής.
Σβήνει το μελάνι

Η νέα τεχνολογία βασίζεται στη χρήση βραχέων παλμών λέιζερ για να σβήσει το μελάνι (λέξεις και εικόνες) που έχουν τυπωθεί σε μια σελίδα χαρτιού. Οι ερευνητές πειραματίστηκαν με διάφορα είδη λέιζερ στο ορατό, υπεριώδες και υπέρυθρο φως και διαπίστωσαν ότι πιο αποτελεσματικό είναι το ορατό πράσινο λέιζερ. Το συγκεκριμένο λέιζερ χρειάζεται μόλις τέσσερα δισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου για να «εξατμίσει» το μελάνι χωρίς να καταστρέψει το χαρτί επιτρέποντας έτσι την επαναχρησιμοποίησή του.
Επιλογή «unprint»


Σύμφωνα με τους ερευνητές η τεχνολογία μπορεί να αποτρέψει τη δραστική μείωση των δέντρων του πλανήτη που κόβονται για να παραχθεί χαρτί. Οι ερευνητές αναζητούν χρηματοδότηση γύρω στα 20 χιλιάδες ευρώ τα οποία όπως εκτιμούν χρειάζονται για να κατασκευάσουν το πρωτότυπο, έναν εκτυπωτή που θα έχει και την επιλογή «unprint». Επισημαίνουν βέβαια ότι αν η τεχνολογία αποδειχθεί λειτουργική και εμπορικά αξιοποιήσιμη ώστε να υπάρξει μαζική παραγωγή τέτοιων συσκευών το κόστος θα μειωθεί σημαντικά.
Πηγή: In.gr

85χρονη γιαγιά έπιασε ξιφία 386 κιλών

85χρονη γιαγιά έπιασε ξιφία 386 κιλών

Κάποιοι άνθρωποι ψαρεύουν μια ζωή χωρίς ποτέ να βγάλουν κάποια εντυπωσιακή ψαριά. Ίσως έχετε ακουστά την ιστορία του βιβλίου «Ο Γέρος και η Θάλασσα» που έγραψε ο Ernest Hemingway το 1952. Ένας γέρος ψαράς 85 ετών σε ένα από τα τελευταία του ταξίδια ψαρεύει ένα θηριώδη ξιφία που πασχίζει να κρατήσει… Η ιστορία μιας 85χρονης γιαγιάς από την Αυστραλία έχει πάρα πολλές ομοιότητες.
Η 85χρονη Connie Laurie είναι λάτρης του ψαρέματος και συστηματικά δοκιμάζει τις δυνάμεις της. Αυτή τη φορά βρισκόταν φιλοξενούμενη σε ένα σκάφος ανοιχτά των ακτών της βόρειας Αυστραλίας. Στην πετονιά της ένιωσε ένα δυνατό τσίμπημα και άρχισε σιγά σιγά να ανεβάζει το θήραμά της.
Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για ένα είδος ξιφία που φημίζεται για την ταχύτητα και τη δύναμή του. Η γιαγιά Connie πάλεψε για λίγη ώρα με το ψάρι των 386 κιλών και λίγο αργότερα μπόρεσε να το πιάσει και να το ανεβάσει στο πίσω μέρος του πλεούμενου.
Το ψάρι αργότερα απελευθερώθηκε και επέστρεψε στο υδάτινο περιβάλλον του, ενώ αυτή η ψαριά θα μείνει αξέχαστη στην απίθανη γιαγιά, η οποία δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Σίγουρα δεν ένιωσα 85 χρόνων όταν το έφερα μέσα […] ήμουν απασχολημένη να το κρατήσω και να το φέρω μέσα στο σκάφος».
Πηγή:e-radio.gr

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Κατά λάθος σύλληψη!


Η αστυνομία συνέλαβε κατά λάθος τον διευθυντή ενός μουσείου της Μόσχας που είχε στην κατοχή του μία εικόνα του 17ου αιώνα, η οποία είχε κλαπεί από τη Ρωσία το 1994 και η αξία της εκτιμάται ότι φθάνει τα 800.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο μεταβατικός υπουργός Πολιτισμού Αλεξάντρ Αντβέγιεφ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει πως είχε συλλάβει τον 62χρονο άνδρα στο αεροδρόμιο Νταμαντιέντοβο της Μόσχας, κατά την άφιξή του από το Ντίσελντορφ, όπου είχε αγοράσει την εικόνα λίγες ημέρες νωρίτερα από Γερμανό υπήκοο. Το όνομα του συλληφθέντος, αλλά και του μουσείου που διευθύνει, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τον Αντβέγιεφ, πρόκειται για τον Νικολάι Ζανταρόϊνι, διευθυντή του Ιδιωτικού Μουσείου Ρωσικών Εικόνων της Μόσχας, ο οποίος είχε επιφορτισθεί από το υπουργείο Πολιτισμού να αγοράσει από Γερμανό συλλέκτη την εικόνα αυτή, η οποία είχε κλαπεί το 1994 από το Μουσείο της περιοχής Βαλόγκντα, 460 χλμ βορειοανατολικά της Μόσχας.
«Η επαναγορά στη Γερμανία του σπάνιου αυτού αντικειμένου και η παλιννόστησή της στη Ρωσία είχαν διαπραγματευθεί από το Ιδιωτικό Μουσείο Ρωσικών Εικόνων κατόπιν προτροπής του γραφείου Πολιτισμού της περιοχής της Βαλόγκτα με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού», τόνισε ο Αντβέγιεφ.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «ταπεινωτική» τη σύλληψη του Ζανταρόϊνι στο αεροδρόμιο, η οποία διήρκεσε έξι ώρες. «Τέτοιες πράξεις είναι ταπεινωτικές για την αξιοπρέπεια των πατριωτών που εντόπισαν την εικόνα και συγκέντρωσαν όλα τα αναγκαία μέσα για την επιστροφή της», υπογράμμισε ο υπουργός, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στο επακριβές ποσό της αγοράς της εικόνας.
Η εικόνα που αναπαριστά την Αγία Τριάδα της Παλαιάς Διαθήκης είχε φιλοτεχνηθεί το 1690 από τον Κιρίλ Ουλάνοφ, ένας από τους μεγαλύτερους αγιογράφους του 17ου αιώνα στη Ρωσία.
Πηγή:ant1.gr

Πόσο συνηθισμένα είναι τα γενέθλιά σου;

Τα γενέθλια είναι σίγουρα για τον καθένα μια μέρα που αισθάνεται το πιο ξεχωριστό πρόσωπο πάνω στη γη. Που γιορτάζει τη γέννησή του και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! Σωστά; Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη μοιράζονται μαζί μας την ίδια ακριβώς μέρα γενεθλίων. Αναρωτηθήκατε, λοιπόν, ποτέ ποια είναι τα πιο κοινά γενέθλια ή πόσο συνηθισμένα είναι τα γενέθλιά σας; Αν όχι, ήρθε η ώρα να το μάθετε! Γιατί υπάρχουν μήνες που πραγματικά μπορείτε να αισθάνεστε «μοναδικοί» στον κόσμο (ο Φεβρουάριος, για παράδειγμα) αλλά και ημερομηνίες απολύτως συνηθισμένες. Ο ακόλουθος πίνακας θα σας βοηθήσει αρκετά νομίζω να ξανασκεφτείτε πριν πείτε: «είμαι ο μοναδικός στον κόσμο» ή «σαν εμένα καμιά»!!!
perierga.gr - Πόσο συνηθισμένα είναι τα γενέθλιά σας;
Πηγή:perierga.gr

Ψωνίστε με τη βοήθεια του Facebook

Θέλετε να πάτε για ψώνια και κανείς δεν είναι διαθέσιμος να έρθει μαζί για να σας πει τη γνώμη του; Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια του κοινού… και συγκεκριμένα του Facebook.
Perierga.gr - Ψωνίστε με τη βοήθεια του Facebook
Όχι, δεν μιλάμε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά για εταιρεία ρούχων που σε απευθείας σύνδεση με την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει τη δυνατότητα να καταγράφει στις κρεμάστρες με τα ρούχα τα likes του κοινού.
Με αυτόν τον τρόπο οι αγοραστές θα είναι σε θέση να επιλέξουν το πουκάμισο ή το φόρεμα που είναι πιο δημοφιλές ενισχύοντας τις πιθανότητες να εντυπωσιάσουν κατά την έξοδο τους.
Πηγή: newsbeast.gr

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε έναν κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο για το σπίτι σας

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε έναν κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο για το σπίτι σας

Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σήματα κατατεθέντα της Βρετανίας. Τι κι αν τα τελευταία χρόνια οι κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι του Λονδίνου είχαν κατακλυστεί από ροζ αγγελίες, παρέμεναν πάντα στις καρδιές των τουριστών. Κάπως έτσι 60 τηλεφωνικοί θάλαμοι του Λονδίνου θα διατεθούν προς πώληση και... σε άριστη κατάσταση. Εσείς (αφού πληρώσετε) απλά πρέπει να διαλέξετε αν θα τους τοποθετήσετε στο σαλόνι, το χωλ ή το μπαλκόνι σας.
Οι τηλεφωνικοί θάλαμοι της Μεγάλης Βρετανίας διατήρησαν αναλλοίωτο το σχεδιασμό τους από το 1936, οπότε τοποθετήθηκαν στη βρετανική επικράτεια για τους εορτασμούς του Ιωβηλαίου του Γεωργίου του E'. Όταν σταμάτησε η παραγωγή τους το 1968 70.000 από αυτούς ήταν σε λειτουργία, όμως πλέον μόλις 11.000 βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους.
Αποτελούν ένα από τα σύμβολα της Βρετανίας, μαζί με το Big Ben, τα μαύρα ταξί και τα κόκκινα διώροφα λεωφορεία. Τα τελευταία χρόνια όμως η διάδοση των κινητών τηλεφώνων περιόρισε δραματικά τη χρήση των δημόσιων τηλεφωνικών συσκευών, όχι μόνο στη βρετανική πρωτεύουσα, αλλά και σε άλλες πόλεις του κόσμου.
Κάπως έτσι λοιπόν, όπως ανακοίνωσε η British Telecom, 60 από τους εναπομείναντες θαλάμους θα είναι δυνατό να αγοραστεί μόλις για 1.950 στερλίνες ή περίπου 2.400 Ευρώ. Ο ΦΠΑ και τα κόστη μεταφοράς δεν περιλαμβάνονται στην τιμή…
Πηγή:e-radio.gr